מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טחורים?מאיה12/04/2009
שלום
טהי בת 38 , בשבוע האחרון יש לי צריבה בפי הטבעת שמלווה בגירוד.
לאחר שבדקתי ראיתי מין בליטה כחולה קטנה שנכנסת יוצאת בזמן מאמץ. . . לפעמים הצריבה נרגעת אבל מתגברת בזמן מאמץ או יציאות.
האם זהו טחור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין13/04/2009לפי התאור זה יכול להתאים לטחור אך חייבת להיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קולנסקופיה הריון וטחורים פנימיים מדבת11/04/2009
שלום
נמצאת כרגע בהריון בתחילתשבוע חמישי היתי אמורה לעשות קולנוסקופיה בעוד חודש ימים בעקבות דמומים,ידוע על טחורים פנימיים טופלתי בעבר בקשירות,ונרות אך ללא הועיל שאלתי האם ניתן לעבור קולנסוקופיה בהריון ואם לא מה עם סיגדמוסקופיה קצרה? האם ניתן להשתמש בנרות ומשחה לדימומים ומה אפשר לעשות במקרה והדמומים מחמירים תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין11/04/2009קולונוסקופיה זו בדיקה חודרנית וישנם סיכונים. אם את בחורה צעירה וללא סיפור משפחתי וסימפטומים חשודים לסרטן וישנם טחורים ידועים ובבדיקה ישנו רושם שהם הסיבה לדימום אז בהחלט אפשר לעשות קודם סיגמוידוסקופיה ולטפל בטחורים קודם בשיטות לא ניתוחיות (קשירה, סקלרוזציה וכו') ואם דימומים קשים ונמשכים אז יש לשקול ניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטומה - קולוסטומיאמנון09/04/2009
אמי בת 88 וסובלת מאוד מקשיים ביציאות, כבר שנתיים אחרי 2 ניתוחי כריתה חלקית של המעי הגס Sigmatoid Ectomy (כ-50 ס"מ מהמעי נכרתו) .
הניתוחים עזרו רק באופן חלקי (המעי אינו יוצא יותר מפי-הטבעת כבעבר) אבל היא לא מצליחה להגיע ליציאות סדירות, למרות ביצוע חוקנים, חוקני-עומק, חומרים לקסטיביים, סוגי תה טיבטי ועוד. איכות החיים שלה נפגעה באופן מהותי למרות שהיא אישה ספורטיבית, פעילה גופנית וחברתית, ולא סבלה מבעיות גופניות כלשהן במשך שנים.
השאלה העומדת על הפרק היא האם הפתרון של קולוסטומי (סטומה - שקית חיצונית להפרשות) הוא פתרון סביר למצב זה והאם הוא לא יגביל אותה בחיי היום-יום.
מהן המגבלות אחרי ביצוע ניתוח כזה ?
איזה טיפולים או "תחזוקה" נדרשים ?
האם אדם יכול להמשיך בפעולות הרגילות שלו עם ההתקן החיצוני ?
האם ניתן לשחות בבריכה עם התקן זה ?
אודה לקבלת תשובות או הפנייה למקורות מידע באינטרנט בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין09/04/2009לאמך יכולות להיות סיבות שונות לעצירות ויציאות לא סדירות, כך שאם היא לא עברה בירור מקיף היתי ממליץ אותו ויכול להיות שאפשר לעזור לה ללא ניתוח.
באופן כללי לשאלה על סטומה, אפשר לתפקד רגיל (עוברים הדרכה ומעקב על ידי אחות-סטומה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה טחוריםחגית07/04/2009
שלום רב
אני בת 40 סובלת מטחורים חיצוניים מזה כשנתיים כל כמה חודשים התקף
פרוקטולוג שבדק אותי מספר פעמים בכל התקף טוען שהטחורים שלי ממש קטנים וזה רק כפל עור ואין שום טיפול מתאים רק לדאוג לתזונה נכונה , בינתיים המצב משבש לי את החיים ההתקף הוא לאו דווקא מעצירויות אלא אפילו ממתח נפשי או מהרמה של משא כבד אני מפחדת כבר לעשות כל פעולה הכי קטנה ממש מרגישה מוגבלת מה גם שעבודתי היא אך ורק בישיבה ווכל התקף משבית אותי בעבודה לפחות לשבוע ימים
האם לדעתך באמת אין מה לעשות או שעליי להתייעץ עם רופאים מאזור אחר בארץ אני נואשת עכשין
לפני ערב חג היה לי התקף והפרוקטולוג רצה להזריק לי חומר שמדביק את הטחור אך הבנתי שטיפול זה עלול לגרום נזק וויתרתי אני כבר לא יודעת למי לפנות
אנא עזור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין07/04/2009אם זה באמת טחור חיצוני אפשר לכרות אותו בניתוח - ניתוח לא גדול ויעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחורים
חגית07/04/2009תודה
גם אם הוא קטן?
הניתוח לא יכול לגרום נזק לפי הטבעת?
אין טיפול קל יותר כמו לייזר או קשירה ? רק מלחשוב על ניתוח לכריתה אני נכנסת לחרדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר מרט חייקין09/04/2009כן, גם אם הוא קטן, אין קשירה לטחור חיצוני וניתוח פשוט ללא נזק לשליטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחורים
חגית09/04/2009ניתוח פשוט שאתה מדבר עליו זהו הניתוח הכירורגי הקשה שכולם סובלים קשות שלאחריו ? או משהו שונה בגלל גודלו הקטן של הטחור?
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר מרט חייקין11/04/2009אם את מדברת על טחור חיצוני קטן ויחיד אז זה שונה מכריתת טחורים רגילה כאשר באמת הרבה זמן כאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרון06/04/2009
שלום ד"ק
אני בן 27 סובל מפיסורה מ"ס שנים עשיתי בדיקות טופלתי בהנטיביוטיקה \מישחות\ושמנים\ . ולא נותר מנוס חוץ מניתוח .
היום אני מחפש טיפול בלייזר האם אתה יכול לאמליץ לי על מקום הוא רופא???
בתודה רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין06/04/2009לא מכיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר...
ד''ר דוד נויפלד07/04/2009לייזר זה לא מטה קסמים!
מאיפוא הדחף לעשות הכל בלייר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני06/04/2009
יש לי גירוי כבר זמן מה באזור שמעל פי הטבעת כלפי מעלה כלומר באזור הרווח העולה לקראת עצם הזנב
הדבר גורם לי לגירודים ומציק מאוד
כשהסתכלתי במראה ראיתי מס' "פסים" שניראים כמו חתכים שיכול להיות שעשיתי אני...
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין06/04/2009ישנם המון סיבות לגרד בעור סביב פי הטבעת - מחלות עור, תולעים בצואה, הפרשות מהפיסטולה, דברים כמו סבון, אבקת כביסה, אוכל מסוים, תרופות שונות, מחלות סיסטמיות מסויימות וכו' וכו' קשה לעשות אבחנה דרך אינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ין טחורים ופיסורהsuzan02/04/2009
אני אחרי שתי לידות האחרונה מלפני שנה עם היסטוריה של עצירויות, טחורים שמתפתחים אף לפיסורה.
ההרין האחרון היה מאוד קשה - טחודים הופיעו מחודש רביעי להריון ונעלמו כשבני הגיע לגיל 6 חודשים.
היום אחרי שמלאה לבני שנה, ואחרי 6 חודשים של נחת הם חזרו שוב ואיני יודעת איך מקדימים תרופה למכה -
שאלתי היא האם במידה ואני מטפלת בטחורים באחת הדרכים הקיימות זה יימנע היווצרות פיסורה או שזה לא קשור - כי אני בטוחה שאני בדרך לפתח פיסורה(מנוסה כבר)
הטיפולים בשני הדברים הם שונים או שמא יש טיפול שמיועד לשניהם - ממש לא רוצה להגיע לפיסורה!
אנא ייעצו לי מה לעשות ואם אפשר להצביע על השיטה הממולצת כיום - כי המגוון מבלבל אותי
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין03/04/2009אין קשר. העיקר, לדאוג ליציאות רכות וסדירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טפול בקונדילומות בתעלה האנאליתרחל02/04/2009
אני נמצאת בטפול פרטי להסרת קונדילומות על ידי לייזר . הטיפול נעשה עי' גניקולוג.
מכיון שהנגעים הם באזור הרקטום קרוב לפתח יש חשש שגם בתעלה האנאלית יש נגעים.
הבנתי שרופא כירורג או פרוקטולוג מטפל בבעיה כזאת.שואלת מספר שאלות:
1-האמנם יכול גניקולוג לעשות בדיקה וטפול בתוך הרקטום עם לייזר?(הוא טוען שכן)
הגניקולוגית מקופח' אמרה לי להזמין תור לפרקטולוג לבדיקת הרקטום מבפנים-כי הם מוסמכים לזה.
2-מבקשת לדעת מי בודק ומטפל בקונדילומות באזור כזה.רופא כירורג או פרוקטולוג?
3- האם אפשר לעבור ניתוח בהרדמה מלאה חלקית , או לא.מה מומלץ?
אני מבינה שהרקטום הוא אזור רגיש ומבקשת לדעת איך אפשר לטפל בו בהסרת הקונדילומות.
מודה לכם על עצה מבהירה ומרגיעה.
רחל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין02/04/2009טיפול בקונדילומות בתעלה אנלית מטפל פרוקטולוג-מומחה ועדיף בהרדמה כללית/איזורית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורה שחזרהגיל02/04/2009
שלום רב,
לפניי כחודש וחצי לערך הובחנה אצלי פיסורה שהתבטאה בדם במתן צואה מלווה בכאבים בפי הטבעת. יש לציין שהיציאות שלי היו קשות וזאת כי לא הקפדתי על תזונה נכונה(פירות וירקות) זו דעתי לפחות.
לאחר ביקור /בדיקהאצל פרוקטולוג מומחה אכן ההבחנה הייתה פיסורה והוא נתן לי את משחת הג'ל דפימינין(אני מקווה שלא טעיתי בשם) ובנוסף פגלקס.לאחר שבוע הגעתי לביקורת ואכן הפיסורה נעלמה והיציאות נהיו רכות וקלות יותר!!!.
הרופא אמר לי להמשיך את הטיפול עם התכשירים לעוד שבועיים ולאחר מכן נתן לי לקחת אגיאוקור.
כרגע אני עדיין ממשיך את הטיפול בתכשירים(_פעם ביום כל אחד ) ולצערי במתן צואה הבוקר הרגשתי כאב מוכר ואכן נראה לי שחזרה הפיסורה כי היה לי דם(לא רב) יש לציין שהצואה הייתה קשה ממה שהייתה בחודש האחרון.
שאלותיי הן: האם לפי דעתך זה מצריך ניתוח היות והפיסורה חזרה(וזאת אדע אחריי שאבקר את הרופא בקרוב מאוד) כמו כן, מה ההבדל בין פגלקס והגיאוקור?
האם לצערי אצטרך לקחת כל הזמן פגלקס או אדיוקור לריכוך הצואה באופן תמידי היות והצואה תמיד הייתה לי קשה ומלווה במאמץ?
תודה על תגובתך.
ד''ר מרט חייקין02/04/2009ישנה סבירות שתצטרך ניתוח בהמשך. בינתיים תמשיך טיפול כנ"ל עד הביקור אצל רופא שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורה????????31/03/2009
שלום
לפני מספר חודשים הבחנתי בגוש עור מפי הטבעת. לאחרונה הופיעו עוד גושים.
אני לא יודעת מה אני אמורה לעשות, בנוסף אין לי קשיים ביציאות או כאבים, היציאות שלי רגילות וסדירות.
אלמונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין31/03/2009לבוא לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסורה????
????01/04/2009למי בידיוק אני אמורה לפנות האם עלי להגיע עם הפניה של רופא משפחה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר מרט חייקין02/04/2009לפרוקטולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסורה???
????04/04/2009מהם בידיוק טחורים ופיסורה והאם עלי לדאוג אני קצת חוששת ללכת לרופא.
הרבה זמן שאני חושבת ללכת אבל חוששת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר מרט חייקין06/04/2009אין מה לחשוש, זה לא סרטן אך חייבת להיבדק. בדיקה לא כואבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחור סוררמור31/03/2009
יש חי טחור אחד שיוצא במתן שתן ובכלל נוטה לצאת כל הזמן. בדחיפה פנימה הוא ממושמע לזמן מה. ניסיתי נרות מתאימים ומישחה וין שיפר. הוא לא כואב ר מעצבן. יש מצב לניתוחון או מה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן...
ד''ר דוד נויפלד31/03/2009אם הוא מפריע לך ואני מניח שכך הדבר, אפשר להסירו בניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לאבחן אם אלו טחורים?הדס30/03/2009
אני בחורה בת 30 עם עבודה משרדית. בדרך כלל בריאה. במשך כמה ימים יש לי כאבים באזור פי הטבעת ויכול להיות שגם בליטה קטנטנה מתחת לעור בצד אחד של פי הטבעת, די גמישה. זו פעם שניה מזה כמה חודשים שאני מרגישה את הכאב הזה שמקשה מאוד על פעילויות יומיומיות פשוטות כמו ישיבה או אפילו הליכה ממושכת. מתסכל.
בפעם הקודמת פניתי לרופאת משפחה שלדעתה זה לא היה טחור ונתנה טיפול משחתי מיותר כי הכאבים עברו מעצמם אחרי כמעט שבוע. אם אפנה אליה פעם שניה אסתכן במצב מביך נוסף ואולי גם לא אקבל את הטיפול הנכון. האם תוכלו ליעץ על המשך טיפול או הקלה למתוסכלת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפנות...
ד''ר דוד נויפלד31/03/2009לרופא מקצועי לבדיקה מה בדיוק יש שם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות אחרי יציאהאייל30/03/2009
שלום, לאחר יציאה ממשיכות הפרשות לעיתים מספר פעמים כאילו ואני אחרי יציאה נוספת. גם מקלחת לאחר היציאה לא פותרת את הנושא.
ד''ר מרט חייקין30/03/2009תבוא להיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בדחיפות?
אייל05/04/2009פשוט התשובה קצת מבהילה... כיצד חבר מכבי קובע תור?
ד''ר מרט חייקין06/04/2009או לפרוקטולוג שעובד עם מכבי או אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתנצל על הנדנוד... האם בדחיפות?
אייל07/04/2009במה לדעתך מדובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פורמולת נונאגבי30/03/2009
האם ידוע לכם על פורמולת נונא לטיפול בפיסורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא!
ד''ר דוד נויפלד30/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהערן29/03/2009
שלום דר'
יש לי הפרעה בהתרקונות כבר מספר חודשים שמתבטא בהתרקונות לא שלמה וחלקית,אין לי עצירות ויש לי יציאות סדירות,ואובחנתי באניזמוס רציתי לדעת מהם ההשלכות הבריאותיות שנובעות כתוצאה מהתרקונות חלקית,אילו מחלות או תופעות יכולות לקרות לגוף כתוצאה ממצב זה,על סמך ניסיון והסתכלות על מטופלים לאורך שנים?אחרי הכל נשארת בגוף פסולת שלא יוצאת,תודה.
ד''ר מרט חייקין29/03/2009זה עיניין של איכות החיים שלך ולא מביא לסרטן או מחלות מסוכנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)