מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרבית צואה לאחר סיום טיפול נגד טחורעידן26/08/2008
האם אפשר לתת תרבית צואה 24 שעות אחרי סיום טיפול בטחורים (משחה+פתילות)? האם אין חשש להשפעה על תוצאות הבדיקה? עכב בעיה של יציאות תכופות הטיפול לא ממש עזר- האם ניתן להמשיך לשים נרות ללא הגבלה? האם יש פתרונות נוספים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרבית...
ד''ר דוד נויפלד03/09/2008השאלות הן חלקיות ולא ברורות...נא לפרט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורהענת25/08/2008
שלום, לפני כשנה וחצי אובחנתי ע"י פרוקטולוג כסובלת מפיסורה ופוליפ פנימי, טופלתי במשחות והרופא אבחן כי הפוליפ שפיר לחלוטין וכי הוא נובע מהמצאות הפיסורה , בעיית הפיסורה חלפה אולם הפוליפ יוצא החוצה ביציאות ועדיין יש לעיתים דימום לאחר יציאות וכאב קל (היציאות כיום סדירות), היום פניתי לבדיקה חוזרת אצל פרוקטולוג (בעיקר בגלל הפוליפ ) ובבדיקה הוא ראה כי הפוסרה עדיין לא החלימה לחלוטין. הוא ממליץ על ניתוח בטענה כי פיסורה שלא נרפאת לאחר זמן רב (שנה וחצי) יכולה לגרום לבעיות בעתיד (בין היתר סרטן) וכי כדאי כבר לעשות ביופסיה גם לפיסורה וגם לכרות ולבדוק את הפוליפ. האם למרות שאיני סובלת כיום כאבים מהפיסורה (חשבתי שהיא חלפה והדימום הוא מטחורים) כדאי לעבור את הניתוח? מה ההשלכות של הנתוח לגבי שליטה בסוגרים? האם הרופא יכול לאבחן בבדיקה רגילה כי מדובר בפוליפ שפיר לחלוטין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורה
ד''ר דוד נויפלד03/09/2008עניתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת טחוריםנועה24/08/2008
שלום שמעתי שבמידה ויש עצירות מאוד קשה עדיף לא להתאמץ בכוח כי זה יכול לגרום לטחורים האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים...עצירות...
ד''ר דוד נויפלד03/09/2008כן...
רצוי להמנע מעצירות, ובכך להמנע מטחורים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות
עדי04/09/2008יש פתרון מרפואה סינית לעצירות קשה 0546848376
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחורים + תרומבוזה !?צביקה19/08/2008
שלום !
כבר 4 ימים אני ממש סובל מתחורים ותרומבוזה גדולה (5סמ) עם קרישי דם :\ שחוסמת את פי הטבעת - ממש נפוח וכואב (מפחד לנסות אפילו יציאה) כנראה שנגרם עקב התאמצות יתר !?
היום הלכתי לרופא פרוקטולוג והוא אמר שיש לי טחור עם תרומבוזה עם קרישי דם - ונתן לי מרשם לתמיסה שבא אני ישתוף את האזור 4 פעמיים ביום וגם מישחה לאלחוש הכאב וגם המליץ על שמן פראפין (4 כפות ביום) בשביל להקל על היציאות !!!
אני מאד רוצה לדעת האים בטיפול הנוכחי התרומבוזה תעלם (כי למעשה זה החלק הכואב והמעיק לא לדבר שזה מלחיץ ביותר ובגלל שפי הטבעת חסום אני מפחד לעשות יציאות !
אני מבקש המלצה מה עלי לעשות דחוף (האם קודם עדיף להיפטר מהתרומבוזה המאיימת !? האם ניתן בכלל ??? או שלטפל כמו שהרופא המליץ ולהאזר בסבלנות ! האים המינון של שמן הפאפין נכון כי אני מרגיש בחילה נוראית שאני שותה אותו וחולשה מוזרה בגופי !
תודה מראש - אם לא היתי מובן בבקשה הדריכו אותי אני יסביר יותר נכון - תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרומבוזה
פרופ' זאב דרזניק19/08/2008התופעה תעלם מעצמה עם הטיפול שקיבלת בין 10-14 יום.
לא מומלץ לנתח נרוע ראשון.
לצערי מדובר בסיבוך של טחורים חיצוניים שנישנה בעתיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרומבוזה
צביקה19/08/2008נמחקה התגובה השניה לי !?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלק 1
צביקה19/08/2008טוב זה הי ארוך אני ינסה לשחזר :\ אז בראש ובראשונה המון תודה על תגובה והתמיכה ותודה על הזמן היקר שלכם !!! אני יפתח עם הנושא של התרומבוזה בגלל שזה טיפה יותר מלחיץ ולוחץ (עקב חסימת פי הטבעת) ובכלל לעניין קרישי הדם ! האים קרישי דם שלעצמם אינם יכולים להזיק ללהשליך ךתוצאות הרות אסון כגון חסימת כלי דם וכיוצא בזה ?!! אז האם זה נכון שעלי לחכות עם הנושא עד שיחלים כי אין סיכון שמדובר בקרישי דם בטרומבוזה או שיש סיבה לחשש ? (אני לא פראנואיד:) עכשו לעניין הטיפול ואני יפרט (קיבלתי תמיסה להרטבות וגם מיחה להקלה בכאבים ושמן פראפין) אני באי ודאות מכוון שלא הוסבר לי איך לטפל אלא רק על ידיד הרוקח בסופר פארם !!! אז אני יסביר את התהליך שאני מבצע : קם בבוקר מתקלח ושותף את האיזור דקות ספורות במים פושרים וללא סבון (האים מומלץ להשתמש בסבון?) לאחר מכן מיבש את המקום טוב וניגש לשבל הראשון - אני משתמש בצמר גפן למריחה של התמיסה הלוך ושוב בערך 5 פעמים ואז סופג עוד חתיכת צמר גפן ומשאיר אותה באיזור למשך 20 דקות לערך (שאני מוציא את הצמר גפן לאחר מכן אני רואה 2 כתמי דם פיצפונים על הצמר גפן) התהליך יש לציין לא שורף או כואב - אחרי מנוחה של שעה אני מורח את המשחה להקלה (לא שכואב לי אבל אמרו לי שצריך למרוח - יכול להיות שאחרי יציאה ראשונה יתחיל לכאוב - כי עדיין הגוף כנראה בטראומה ולא יוצאת יציאה) התהליך חוזר על עצמו 4 פעמיים ביום בפרקי זמן שווים - אחרי יום אחד ללא שום שינו או הקלה יש לומר ! לפני השינה אני שותה 2 כפות שמן פראפין בשביל להקל על יציאה כשתבוא !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלק 2
צביקה19/08/2008האים אופן הטיפול נכון ? יש דרך יותר נכונה יעילה ? יש לציין שאתמול לאחר הנטילה של הפראפין הרגשתי מאד מוזר ולא טוב (חנק קוצר נשימה חולשה ובלבול) יכול להיות שזה קשור או שזה מתקשר לקרישי דם בתרומבוזה (להזכיר אני לא פראנואיד) אני מרגיש שזה ארוך אז אני יקצר ! שאלת תוספת קטנה - האם ונטילטור (מאד חם השבוע) שהרוח שלו מגיעה לאיזור של התחורים\תרומבוזה יכול להזיק ? ולעקב את הטיפול ! אני מאד מודה על הזמן היקר שלכם - שיהיה רק טוב והמשך שבוע מוצלח :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים עם גרדאפי18/08/2008
שלום לרופא אשמח לעצה בנוגע לגרד שנלוונה לטחורים. הטחורים הם חיצוניים, מטופל במשחות ויש הקפדה על היגיינה וכל שאר ההוראות. תודה וכל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד
פרופ' זאב דרזניק19/08/2008לרוב הגרד נובע מהיגיינה לקויה ולעתים אף פטרת מקומית.
על כן משחה אנטיפיטריאטית כמו דרמקומבין יכולה להועיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי שליטהסמי18/08/2008
עקב פריצות דיסק וניתוח גב אני סובל מאי שליטה ביציאות עברתי ביקת מנומטריה שהראתה לחץ כיווץ רצוני נמוך ובemg פגיעה אקסונלית חלקית של הספינקטר האנלי וגם pntml שבצד ימין נמצא תקין אבל משמאל הלטינסי נמצא מוארך.האם זה משקף את האי שליטה על היציאות ?ובאיזה חמרה מדובר ?יש לציין שאני מלכלך את עצמי באופן קבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי שליטה
פרופ' זאב דרזניק19/08/2008מדובר באי שליטה מסיבה נוירולוגית, סביר להניח שכתוצאה מבעיות הגב.
לעתים חלה התאוששות עם הזמן.
יתכן ותוכל להעזר בטיפול עם ביופידבק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעדי17/08/2008
מזה כשבוע אני מרגישה מעין שריטה באזור פי הטבעת וכאב. בזמן היציאות הכאב מתעצם אך אינו מלווה בדימום. באופן קבוע, לאחר היציאות אני שוטפת את האזור במים ולאחר מכן משתמשת במגבונים, ליתר ביטחון (סוג של אובססיה). היתכן קשר למגבונים? הרי משתמשים בהם לצורך טיפול בתינוקות... מה הבעיה אצלי? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דוד נויפלד18/08/2008יתכן ויש פצע - בד"כ קשור לעצירות ולא למגבונים.
ואם מגבונים אז למה של תינוק - יש יעודיים = מגבונים אנליים.
נשמע שאולי את מפתחת פיסורה. צריכה להבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאריות עור לאחר טחוריםאפי14/08/2008
שלום רב, אשמח לדעת האם יש פתרון לשאריות עור לאחר הופעת טחורים חיצוניים עם קריש דם. האם ניתן לטפל בכך מבחינה אסתטית? שארית עור מדובלל בקוטר 1 ס"מ בערך. האם מוכרות שיטות אלטרנטיביות כמו למשל שיטת פאולה שיכולות לעזור רקע: הטחורים הופיעו כחודש בריציפות ולאחר טיפול קבוע בורונוטון החל קריש הדם להתמוסס אך לא לגמרי. כלומר עדיין יש מעט גודש וגם גרד אך הכאב חלף. אשמח אם יש פתרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפי
פרופ' זאב דרזניק15/08/2008מדובר בטחור חיצוני שלמעט היבט אסתטי ולעתים נדירות הופעת קריש דם אין לו כל משמעות רפואית.
הדרך היחידה לטפל בו היא ניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירותקופידון11/08/2008
אני בת 23 ולפני כשנה חבר שלי לשעבר ואני עשינו בין 8-10 פעמים מין אנאלי. מאז ועד היום לסרוגין יש לי עצירויות נוראיות (אני יכולה למצוא את עצמי שע וחצי בשירותים). הדבר רק התדרדר ב-3 חו' הארונים. האם ייתכן כי הדבר נובע ממה שעשינו?(יש לציין שמאז לא עשיתי זאת שוב)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קופידון
פרופ' זאב דרזניק12/08/2008לא ידוע לי כל קשר בין מין אנלי לקשיים בהתרוקנות.
כדי לברר סיבת הקשיים בהתרוקנות רצוי להיוועץ עם פרוקטולוג ויתכן גם ברור של פיזיולוגית ריצפת האגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירותקופידון11/08/2008
אני בת 23 ולפני כשנה חבר שלי לשעבר ואני עשינו בין 8-10 פעמים מין אנאלי. מאז ועד היום לסרוגין יש לי עצירויות נוראיות (שאני מתכוונת לנוראיות זה להיות שעה וחצי בשירותים) הדבר רק התדרדר ב-3 חו' הארונים. האם ייתכן כי הדבר נובע ממה שעשינו?(יש לציין שמאז לא עשיתי זאת שוב)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קופידון
פרופ' זאב דרזניק12/08/2008כנ''ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות
עדי16/08/2008פתרון מעולה לבעית עצירות מרפואה סינית 0546848376
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אני יודע אם יש לי תולעיםאורן09/08/2008
אני בן 28 כבר שבוע שני שאני סובל מכאביי בטן בשבוע הראשון שילשולים ללא הפסקה עם כאביי בטן מלווים שבוע שני רק כאביי בטן לא חזקים בנוסף בחילות עם קוצר נשימה בתודה מראש אורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תולעים???
ד''ר דוד נויפלד11/08/20081. לפנות לרופא במקום לאינטרנט.
2. לבצע תרביות צואה כולל פרזיטים ותולעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ביציאה לקשישאמנון ש06/08/2008
חמי איש צלול בשכלו וחזק בגופו, בן 92 סובל זה שנים מסרטן הערמונית ומטחורים. לאחרונה חל דימום קשה בזמן היציאה . קיבל מישחה כלשהיא שלא שיפרה במאום, שאלתי- האם יש טיפול יעיל לאדם מבוגר שסובל כה רבות. אודה על תשובה מהירה בתודה אמנון ש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
ד''ר דוד נויפלד11/08/2008שאלה: האם קיבל הקרנות לפרוסטטה?
אם הדימום הוא רק מטחורים אזי צריך להבדק ע"י פרוקטולוג ולעבור טיפול מתאים לטחורים (משחות הן לא טיפול לטחורים!).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מלח אנגלישואלת05/08/2008
שלום האם אמבטיות קומפרסים עם מלח אנגלי מתאימות למי שיש גם פיסורה וגם טחורים דרגה 4? האם המים צריכים להיות כ-40 מעלות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיסרית
פרופ' זאב דרזניק06/08/2008מלח אנגלי הוא בעל אפקט היגרוסקופי-כלומר- סוחב נוזלים.
הוא טיפול מתאים לטחורים דרגה 4 אך לא לפיסורה.
ב-40 מעלות את עלולה להיוות. מים חמים אך לא לוהטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהשואלת04/08/2008
שלום יש לי פיסורה וטחורים כתוצאה מלידה. בשבוע האחרון שורף לי מאוד מאוד לאחר כל יציאה. חוץ מזה יש לי כארבע יציאות בהפרש של שעה בין כל אחת כלומר הצואה לא יוצאת בבת אחת ויש לי הרגשה של חוסר התרוקנות ורק רזיתי ממה נובעת השריפה? מדוע הצואה בחלקים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיסרית
פרופ' זאב דרזניק04/08/2008לא יהיה זה רציני גם לקבוע אבחנה וגם טיפול ללא בדיקה.
רצוי שתיבדקי ע''י פרוקטולוג מנוסה קודם לכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה
שואלת05/08/2008שלום נבדקתי ע"י רופא כירורגי שקבע שיש לי טחורים דרגה 4 + פיסורה כרונית משום מה בתקופה האחרונה אחרי כל יציאה יש לי צריבה איומה שגם מים קרים בקושי מצננים אותה. ממה נובעת הצריבה? בנוסף לזה הצואה לא יוצאת בשלמותה אלא בהפרשים של שעה בין יציאה ליציאה ולעיתים אפילו 4 שעות. מדוע זה כך? איך הפיסורה תתרפא אם יש כל כך הרבה יציאות? כזכור אני מניקה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםענת04/08/2008
יש לי כאב בפי הטבעת. הלכתי למומחה והוא רצה לפלוש לגופי הואיל ובמבט לא הצליח לזהות מה הבעיה. סרבתי. היש אפשרות לבצע את הבדיקה בהרדמה? האם אפשר להרדים לצורך טיפול ומייד לנתח כלומר לתפוס 2 ציפורים ביום אחד במקום להכאיב פעם אחת בבדיקות ופעם נוספת כעבור שבוע כשמנתחים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת
פרופ' זאב דרזניק04/08/2008כאבים קשים בפי הטבעת שסיבתם אינה ברורה- מומלץ:
1. לא לבצע כל פעולה פולשנית- בדיקה עם האצבע או החדרת מכשיר- כל זאת מפאת הכאבים.
2. כן מומלץ בדיקה בהרדמה ובאותו הזמן פתרון הבעיה.
3. לרוב באבחנה המבדלת- פיסורה או אבצס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)