מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פורמולת נונאאיילת13/12/2008
מה דעתך על פורמורת נונא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה??
ד''ר דוד נויפלד14/12/2008אין לי מושג ולכן גם אין לי דעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להמנע מניתוח כריתהאורית10/12/2008
אני כבת 40 ולאחר בדיקה אצל פרקטולוג הובהר לי כי עלי לעבור ניתוח כריתה. האם ניתן להמנע מהניתוח ע"י שינוי בהרגלי תזונה, הוספת סיבים לתזונה וכדומה ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להמנע...
ד''ר דוד נויפלד11/12/2008בהחלט יש מקום לנסות, במיוחד להעלות את תכולת הסיבים הן במזון והן כתוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחוריםאמירה09/12/2008
שלום, לפני כשלוש שנים הלכתי לפרוקטולוג והוא אמר לי שיש לי פיסורה נתן לי משחה ולמרות שלא התמדתי בה אחרי כמה חודשים הפסיקו בכלל הכאבים והדימום בפי הטבעת אבל עדיין כבר שנתיים וחצי אחרי יש לי טחורים (בליטה אחת) שלא כואבת בכלל אבל מאד מפריע לי המראה האם אני חייבת לגשת לרופא או שיש משחה שתוכל לעזור בלהעלים את הטחורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים
ד''ר דוד נויפלד11/12/2008במצב שאת מתארת, רק סכין יעזור!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב עז בפי הטבעתדדי08/12/2008
בני בן הארבע וחצי שילשל לפני כיומיים ומאז הוא מתלונן באופן קבוע על כאבים עזים בפי הטבעת (בפנים ובחוץ). נראה לי שהוא חושש לאפשר יציאה ומתאפק. מדי פעם יש לו "בריחות" של נוזל. בראייה של האזור אין כל סימן יוצא דופן. גם רופא הילדים לא מצא דבר (ונתן חומר מאלחש שלא סייע).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן ארבע
ד''ר דוד נויפלד11/12/2008יש לפנות לכירורג ילדים. נשמע כמו פיסורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפת דם בצואה של תינוק בן חצי שנהענת07/12/2008
מדובר בתינוק בן 6 חודשים אשר עבר ניתוח פיסטולה, לעיתים בזמן יציאות ישנה נקודה בצואה בצבע אדום האם יש מקום לדאגה? מצפה לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפת דם...
ד''ר דוד נויפלד08/12/2008לא מדאיג אבל יש לפנות למנתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורהשמעון07/12/2008
שלום מזה כבערך שבועים התגלה אצלי פיסורה.. הייתי אצל הרופא והוא הביא לי שמן פראפין לשתיה ומשחה בשם פרוקטוצורין. הכאבים היו עזים והיו 2 לילות שלא ישנתי כל הלילה עד שזה נרגע מה הגורם לכאבים. יכול להיות שזה לחץ של הסוגרים שסוגרים את עצמם יותר מידי.? אחרי שחיפשתי על הפיסורה באינטרנט מצאתי שרושמים שכדאי להשתמש בשמן אובלפיכה. קניתי שמן ומשחה וגם נרות של אותה החברה. השאלה אם זה עוזר..? מה המשחה גורמת במקום ומה כדאי להפחית הכאבים ולזירוז הריפוי. והשאלה . יש מה לרפא בכלל? אני לא יודע מה לעשות עם זה כבר.. עדיף לשבת באמבטיות עם שמן זית או עם סבון. וגם בנוגע לצואה. כדאי לעשות את הצואה בתוך המים באמבטיה מאשר בשירותים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורה...
ד''ר דוד נויפלד08/12/2008מאיפוא "הביא" לך הרופא את המשחה?
באשר לכאבים מפיסורה, אכן הם נובעים מהתכווצות יתר של שרירי הסוגר ובמיוחד הפנימי.
נשמע לי שבמקום להשתמש באינטרנט כרופא ( אינני יודע מה זה אובלפיכה ואם ואיך זה עוזר ).
אתה זקוק לטיפול נכון כפי שירשום לך פרוקטולוג, אחרי שיבדוק אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקסתמר03/12/2008
שלום רב, בן זוגי מתחנן בפני כבר שנה שאעשה איתו מין אנאלי. שאלתי אליך היא האם מין אנאלי מזיק באיזו שהיא צורה, או שהוא בטוח? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס
ד''ר דוד נויפלד08/12/2008אם בעדינות ובהבנה יכול אפילו להיות מהנה. אם בגסות, יכולות להיות בעיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גולה בפי הטבעתלילי30/11/2008
שלום רב! אני סובלת מטחורים חיצוניים (ואלי גם פנימיים - לא נבדקתי) מפעם לפעם וזה עובר אחרי טיפול קצר. בדר"כ הם רכים, הפעם יש לי גולה קשה. האם זה נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודע
ד''ר דוד נויפלד02/12/2008צריכה להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים אחרי לידהנעמה30/11/2008
סובלת מטחורים חיצוניים. התחילו אחרי ההריון הראשון. עכשיו הם בשיאם - אחרי לידה 3. האם מותר להשתמש ברקטוצורין בהנקה מלאה? אני כבר משתמשת לסרוגין בפרוקטורגינול ובתכשיר של לייף. איזה דברים נוספים ניתן לעשות על מנת להקל במהירות? (איני יכולה לשבת כעת) תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים חיצוניים
ד''ר דוד נויפלד02/12/2008מטחורים חיצוניים לא סובלים ולכו אם את סובלת את צריכה להבדק.
כל התכשירים הרפואיים מכילים תרופות ובדף ההסבר יש אסור לשימוש בהריון ובהנקה.
אינני יודע מה יש בתכשיר של לייף. את יודעת??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- nugelאיילת29/11/2008
שלום יש לי פיסורה כרונית שאינה עוברת כבר 3 חדשים עם ניפדיפין+ליניוקאין. האם ידועה לך משחה בשם nugel לריפוי הפצע של הפיסורה, בנוסף לשימוש באיזוקט ספריי? האם tevagel היא תכשיר דומה? האיזוקט ספריי גרם לי לכאב ראש בשימוש הראשון, האם יש סיכוי שזה ישתפר, או להפסיק? אפשר לנסות שוב את הניפדיפין עם ה-tevagel? התוכל להסביר מהו ISDN? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורה
ד''ר דוד נויפלד30/11/2008הסיבה שהפסקנו עם תכשירי ניטרוגליצרין (איזוקט) היא כאבי הראש והנייפדיפין עושה אותה הפעולה בלי כאבי הראש.
נוג'ל מיועד לסגירת פצעים בגפיים ובגוו ולא בפיסורה - הסיבה פה היא שונה. אני לא מכיר ולא יודע שזה עוזר. לכן גם השאלה על טבעג'ל היא מיותרת.
ISDN הוא תכשיר ניטרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסורה
איילת05/12/2008מה היית מציע מקרה שנידיפין לא עזר חדשים לפיסורה כרונית? יש משחה לריפוי שאפשר לנסות לפצע עצמו, נוסף לניפדיפין לפני שפונים לצעדים פולשניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותאיה28/11/2008
ד"ר נויפלד שלום אני בת 43 לפני חודש עברתי ניתוח כריתת טחורים ,לוקחת לקסיקל פורטה 2 בלילה עדיין יש לי קושי ביציאות והתחושה היא של עצירות לפני כל יציאה כאשר היציאות יוצאות צרות בקוטר של כ- 1 ס"מ . היום נעזרתי בערכת חוקן כדי להשתחרר מהעצירות. שאלותי: 1. מה אתה ממליץ לעשות? 2. המליצו לי להשתמש בביוקל (אבקת שתיה המכילה סיבים תזונתיים) האם היית ממליץ להפסיק את השימוש בלקסיקל ולהשתמש באבקת שתיה כתחליף. 3. במידה ופי הטבעת הוצר כתוצאה מהניתוח וגורם לתחושת עצירות מה ניתן לעשות (לא בדרך ניתוחית)? תודה איה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות.
ד''ר דוד נויפלד30/11/2008קודם כל יש צורך להפסיק החומר המשלשל (לקסיקל - ?איך יכול להיות גם "קל" וגם "פורטה"?), ולעבור להשתמש בסיבים מרחיבי צואה כמו קונסיל. בחודש שעבר מאז הניתוח נראה לי שאולי הזקת לעצמך בשימוש במשלשלים בלי מרחיבי צואה ואולי יש לך התחלת היצרות. אם כך הדבר, תזדקקי להרחבות בעזרת מרחיבים אנליים מיוחדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח טחוריםליאת28/11/2008
דר' שלום אני סובלת מטחורים מדממים אך לא כואבים כלל. בדר"כ יש קצת דימום אך מידי פעם יש דימום חזק מאוד (ממש מטפטף לאסלה). שנה שעברה עברתי קשירה קידמית ימנית ושמאלית אחורית. סבלתי מאוד מכאבים אחרי כל קשירה- למשך יום. אך לאחר הקשירות היה רק דימום חלש לעיתים רחוקות. לאחרונה- חזר הדימום החזק כפעם בשבוע. הלכתי שוב לפרוקטולוג שאמר שיש צורך בניתוח כיוון שקשירה לא תעזור. בהפנייה כתב שיש "טחורים היקפית עם צניחת רירית". הבנתי שההחלמה מהניתוח מלווה בהרבה כאבים וגם לא תמיד פותרת את הבעיה לתמיד. האם ישנה דרך אחרת? הבנתי כי קיימת שיטת ה- doppler שניתן לבצע עם או בלי הרדמה. האם שיטה זאת יותר מומלצת במצבי מאשר הניתוח הרגיל? האם זה פחות כואב? האם עדיף עם הרדמה או בלי? האם יכול לקרות משהו אם אני לא אעשה שום דבר? כמו כן אני מתכננת הריון איך הריון עשוי להשפיע על המצב? תודה מראש על תשובתך אורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים
ד''ר דוד נויפלד30/11/2008מהסוף...
הריון עלול להחמיר הבעיה ולכן מועדף לתקן עכשיו.
הטיפול בדופלר כאשר נעשה לפתרון כולל הוא ניתוח לכל דבר ומצריך הרדמה כלשהי. זה בד"כ פחות כואב מאשר כריתה אבל יש כאבים בכל זאת. ע"מ להתאים לך את הטיפול המתאים, צריך לבדוק אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסטולה- כמה שאלותמ27/11/2008
שלום! א. אובחנה אצלי פיסטולה והופניתי לביצוע בדיקות מעיים ופסג' לפני שאני מבצע ניתוח לפיסטולה. מה לדעתך חיוניות בדיקות אלו? ב. האם הזמן שעובר עקב כך עד הניתוח פועל לרעתי? ג. מה אפשר לעשות בינתיים? אנטיביוטיקה באה בחשבון? ד. אני בחששות מאוד גדולים, לא חשבתי להתמודד עם דברים כאלו בגיל 24. מה עלי לעשות? תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסטולה...
ד''ר דוד נויפלד30/11/2008א. אם אין סימפטומטולוגיה מחשידה, אינני רואה את הנחיצות.
ב. אם אין אבצס פעיל, אין בהילות.
ג. שוב, אם אין זהום פעיל, אנטיביוטיקה לא נחוצה.
ד. להבין, פיסטולה לא נרפאית בלי ניתוח. באיזשהוא שלב תצטרכי לעבור את הגשר הזה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זהו שיש אבצס פעיל,
מ03/12/2008והאנטיביוטיקה עוזרת להתגבר על הכאבים כשזה מתנפח. (אם אני מפסיק) הבעיה שהתור הכי קרוב שאני מצליח להשיג זה חודשים מעכשיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיתך הפתרונים!
ד''ר דוד נויפלד08/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהיהודה25/11/2008
שלום, אני בן 25, סובל מעצירויות מאז שאני זוכר את עצמי. יש לי יציאות אחת לשבוע ואף אחת לשבועיים. אני יכול לצאת קודם אבל אני בוחר שלא מאחר והיציאה מלווה בכאב רב, בדימום ובכאב לאחר מכן למשך יום. החלטתי סוף סוף להיבדק ואולי לגמור עם הסבל הזה. הלכתי לפרוקטולוג והוא בבדיקה שטחית לא ראה כלום (לא הייתה לי יציאה בימים שקדמו לכך, ככה שאם יש פצע אז הוא מן הסתם נרפא וכנראה שלכן הפרוקטולוג לא ראה כלום). הפרוקטולוג הפנה אותי לגסטרולוג שידאג לי לתזונה כנראה. הגסטרולוג שמע את הפרטים שאני מספר לך פה, והחליט שהפרוקטולוג כנראה פספס משהו (מהסיבה שציינתי) ושלח אותי לבצע בדיקות סיגמו, מנומטרית רקטלית ורצפת אגן (בסדר הזה). הסיגמו נקבע לי למחר בצהריים. כתוב לי על עלון שצורף לבדיקה (לא על הדפים הלבנים שבהם הרופא לא ציין את עניין החוקן, אלא על עלון שמחולק לכל מי שעובר את הבדיקה) שעלי לבצע חוקן הערב ומחר עוד שניים. אני מפחד לבצע חוקן, כי אני אפצע מהיציאה שתהיה לי בעקבותיו ואני ממש לא רוצה לעבור את הבדיקה הזו עם פצע פתוח. מה עלי לעשות? (זה הדבר שהכי חשוב לי לדעת) מעבר לכך, מה נראה לך שהולכים למצוא אצלי, ואיך מטפלים? והאם הטיפולים יסירו את הבעיה לצמיתות? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
ד''ר דוד נויפלד26/11/2008זו מדינה דמוקרטית ואם אתה לא רוצה להבדק אל תבדק, אבל שיהיה ברור - יש לך בעיה שדורשת בירור, והשלב הראשון זה הסתכלות לתוך המעי אבל אין טעם שתלך לבדיקה שכל שיראו בה זו צואה1 לכן עליך לעשות חוקן לפני שאתה הולך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים מזה 3 שניםדוד24/11/2008
אני סובל מטחורים מזה 3 שנים אז אחרי שסבלתי מדימום רב עשיתי מספר קשירות-סבלתי אחרי כל קשירה - מאז אני משתמש בקונסיל , אך לא מצליח ללמוד את הכמות הנכונה. ( אני לוקח פעם ביום , בדרך כלל בצהריים,כף)לפעמים זה עושה לי עצירות, ואז מתחיל דימום שנמשך כמה ימים, עד שאני מצליח לאזן. לאחרונה -כבר כמעט חודשיים- אני מדמם יותר, והברזל ירד, הרופאה נתנה לי FERROGARD FOLIC מה שמשבש לי את היציאות עוד יותר, ואני לא יודע איך לשלב בין התרופה לקונסיל ולאוכל כשהגעתי לפרוקטולוג לפני כשבועיים, במקרה זה היה בתקופה של כמה ימים ללא דימום, והוא החליט לחכות בלי לבדוק אותי רק על סמך התאור שלי. האם יש טפול אחר מאשר קשירות? יש איזה זריקות חדשות?האם קשירות אמורות לכאוב או שזה רק רגישות יתר שלי? שמעתי מאחרים שהקשירות לא כאבו להם. האם נכון לקשור או להמשיך לנסות לאזן את היציאות בעזרת קונסיל? תודה דוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים והריון
ד''ר דוד נויפלד24/11/2008א. אני ממליץ בד"כ לקחת הקונסיל בבוקר עם שתי כוסות שתיה מלאות. בהמשך היום לשתות הרבה, אם עושה עצירות, סימן שחסרים נוזלים.
ב. באשר לזריקות - הן קיימות אבל לא חדשות ומעט מאוד בשימוש בארץ וגם להן תופעות לוואי.
ג. באשר לקשירות זה תלוי גם ברגישות החולה אבל גם במיומנות המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)