מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים חזקים מאוד כמו סכיניםנ24/03/2008
אני שבוע וחצי אחרי לידה בת 35. החלו לי כאבים בימים האחרונים כאשר הכאב מגיע מאזור הגב התחתון באזור פי הטבעת אך כלפי מעלה ויורד מטה לכיוון הרקטום. הכאב חזק ביותר ומשבית אותי מרוב כאב כמו סכין שיורד מתוך הגוף כלפי מטה ולחץ חזק. אין מאמץ ביציאה ואחרי יציאה בדרך כלל זה קצת נרגע. מה לעשות אני סובלת מאוד וביומיים האחרונים זה נעשה יותר גרוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכינים...
ד''ר דוד נויפלד25/03/2008אם המצב כ"כ גרוע, עליך להבדק.
לא כ"כ מבין את התיאור שלך של הכאבים וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה024/03/2008
האם תחושת שרפה רקטלית מעידה על טחורים או פיסורה?תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריפה
ד''ר דוד נויפלד25/03/2008לאו דווקא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות?רונית24/03/2008
אני סובלת שנים מבעייה של "פליטת" גזים בלתי רצונית מי שעובר בדיקת מונטוריה בדיקת לחץ בפי הטבעת- האם מתגלים ליקויים כלשהם בדרך כלל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנומטריה!
ד''ר דוד נויפלד25/03/2008אם יש ליקויים הם יודגמו בבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מנשאאדם22/03/2008
הנני נשא hiv כ8 חודשים .לאחרונה אני חש כאבים בזמן יציאת צואה ,לעיתים חש ממש פציעה.
בבדיקה של הרופא המטפל הוא לא ראה שום דבר חריג אך המליץ לפנות לפרוטולוג.
האם עליי להיות מודאג?
מאד קשה למצוא רופא פרוטולוג בקופה שלי. האם ישנה מרפאה פרטית בנושא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוקטולוג!
ד''ר דוד נויפלד23/03/2008להיות מודאג זה הכי קל.
איזו קופה אתה?
יש כל מיני מרפאות שמפרסמות, ומציאות טיפולים פרוקטולוגיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרדטליה22/03/2008
יש לי מעל חודשיים גרד לא ברור בפי הטבעת:נבדקו פרזיטים אך לא היו ובכל זאת לקחתי כדורים נגד וללא הועיל,בעבר היו טחורים וסדק קטן אחרי לידות.ממה הגרד? ולמי לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד
ד''ר דוד נויפלד23/03/2008משהו במזון לא בסדר; עודף והצטברות זיעה...
תנסי רופא עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי הרבה מתוק.....?
טליה25/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות...
ד"ר נויפלד26/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליפים בפי הטבעתאתי20/03/2008
שלום. אמי אשה מבוגרת וחולה. נאמר לה ע"י הרופא שלה כי תהיה חייבת להסיר פוליפים שהתגלו אצלה בפי הטבעת .ברצוני לדעת אם יש דרכים נוספות להסרה מלבד ניתוח?
לתשובתך אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליפים...
ד''ר דוד נויפלד23/03/2008לא שאני מכיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פתרון
אלי02/04/2008ברשותי צמח מרפא - תרופת סבתא הגורמת להעלמות מוחלטת של הטחורים לאחר 48 שעות
אופן השימוש - מריחה של התכשיר / הצמח לאחר מקלחת , 6 פעמים , 3 פעמים בכל יום ,
התכשיר / צמח נוסה אצל עשרות אנשים והתוצאות מדהימות .
התכשיר /צמח יעל בכל דרגות הטחורים,פיסורה ,פיסטולה וכן טיפןל בבעיות מעיים ,
0525294871
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח פיסורה - מומלץאבי19/03/2008
לאחר שנים של סבל ביצעתי ניתוח פיסורה אצל דוקטור יצחק בייר. מספר ימים לאחר הניתוח המצב השתפר באופן דראסטי, אין כאבים יציאות חלקות, חבל שחיכיתי כל כך הרבה זמן . הניתוח לא כואב, רק לא נעים ליום יומיים!
אם אתם סובלים לכו על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה!
ד''ר דוד נויפלד20/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי אתה שעשית ניתוח הייתי רוצה לדעת
דוד25/04/2008הייתי רוצה לשוחח עם מישהו שעשה ניתוח 0548404823
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "שאריות" אחרי ניתוח טחוריםאבי19/03/2008
שלום,
שאלה: לפניכשנתיים עשיתי ניתוח בהרדמה מלאה לפיסורה וטחורים. לאחר החלמת המקום נשאר לי קרוב לפי הטבעת (במקום בו היה טחור מאד גדול) מין "כפל עור" בגודל (ובצורה) של הטחור. הרופא אמר שזה יסתדר עם הזמן אבל אני לא רואה שזה קורה. האם יש משהו שאפשר לעשות? זה לא כואב אמנם אבל לא נראה לי שזה אמור להשאר ככה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מבין...
ד''ר דוד נויפלד19/03/2008קשה לי עם טון הדברים.
זה כן אמור להשאר ככה ואם זה מפריע בכל אופן שהוא תצטרך לעבור ניתוח נוסף.
להסביר:
ניתוח הטחורים מבוצע ע"מ לטפל בשתי בעיות: דמום; צניחה (טחוריטם פנימיים). הוא לא בא לפטור את בעית הטחורים החיצוניים. בחלקם הם מוסרים תוך הניתוח ובחלקם הם נשארים. להבין שלהוריד יותר מדי עלול לסכן אותך בבעיות נוספות.
עתה, כשהכל נרגע, אם מפריע לך אפשר לבצע ניתוח משלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לשאלה מלפני כחודשייםדנה18/03/2008
5 חודשים לאחר STARR סובלת מכאבים כרוניים חזקים מאוד, ממוקדים באזור מסויים בתוך הרקטום. מטופלת במרפאת כאב ללא הטבה. 2 כירורגים אומרים שאין ממצא מלבד לשון קטנה בקו הסיכות באזור הכואב. כמוכן, עדיין הפרשות עם כל יציאה (שלזה לא קבלתי כל הסבר). האם יתכן שהמקום טרם החלים? האם מחוייב המציאות שיש שם עצב כלוא? האם להערכתך הוצאת מספר סיכות היא בעלת סיכוי ממשי להקלה? אני בתחילת הריון, ומז ההריון הכאבים מאוד החמירו. ומיותר לצין שהטיפול התרופתי מוגבל והדיכאון, אינו מוגבל.... תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך...
ד''ר דוד נויפלד18/03/2008בתוך הרקטום אין עצבי כאב כך שלא מדובר על עצב כלוא...אבל היו לי מספר קטן של חולים עם תלונות דומות לאחר ניתוח כריתת טחורים בסטייפלר (PPH) שהוא באופן בסיסי ניתוח דומה ששם הוצאת הסיכות הבולטות פתרה את הבעיה. מרפאת כאב לא עוזרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק כדי להבין
דנה18/03/2008אם אין שם עצבי כאב, איך הסיכות גורמות לכאב? והאם יש סיכוי שהכאב יחלש גם ללא התערבות של הוצאת סיכות? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי
ד''ר דוד נויפלד19/03/2008אין לי הסבר טוב חוץ מהעובדה שכאב הוא משהו סובייקטיבי ומה שאחד מרגיש כלחץ ליציאה אחר מתרגם ככאב וכו'...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מיאסטניה ופעולת מעייםיעל17/03/2008
אני סובלת ממיאסטניה. לפני כ שנתיים עברתי קולונסקופיה מלאה. הרופא אמר לי שיש לי המון סדקים. וזה הפריע לבדיקה. השאלה לד"ר 1) מה זה בדיוק המון סדקים? ואיך אפשר לטפל בזה. ו 2) יש לי קיבה רכה מאוד .ובסוף פעולת המעיים יש לי דימום כחודש ימים. האם זה קשור למיאסטניה?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דוד נויפלד18/03/20081. לא יודע.
2. יכול להיות תוצאה של הטיפול במיאסטניה (שילשולים) עם נזק לעור באזור היציאה מפי הטבעת. יש צורך לווסת היציאות בעזרת תכשיר סיבים + טיפול מקומי לעור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לד"ר
יעל20/03/2008לד"ר שלום .לא הבנתי מה זה מכשיר לסיבים. טיפול לעור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"תכשיר"!
ד''ר דוד נויפלד20/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופת סבתא העלמות המחלה לצמיתותאלי16/03/2008
ברשותי תרופת סבתא לטיפול בטחורים , מנסיון בעשרות חברים לאחר השימוש בתרופה הטחורים נעלמים לצמיתות . 0525294871
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להפסיק מיד!
ד''ר דוד נויפלד18/03/2008אמרתי כבר להפסיק לנצל לרעה את הפורום לפרסום עצמי.
מי שרוצה תרופות סבתא שילך לסבתא ולא יבוא לכאן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצח מרפא
אלי02/04/2008אני מוכן להפגש איתך בנושא , מבחינתי גם שיתוף פעולה לאישור התכשיר באגף הרוקחות של משרד הבריאות ,יצור, שיווק
ברשותי צמח מרפא - תרופת סבתא הגורמת להעלמות מוחלטת של הטחורים לאחר 48 שעות
0525294871
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחה לטחוריםשחר16/03/2008
שלום,
קיבלתי משחה לטיפול בטחורים, האם היא מספיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחה
ד''ר דוד נויפלד18/03/2008לא מבין, לא יודע!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטיפול היעיל ביותר
אלי02/04/2008ברשותי צמח מרפא - תרופת סבתא הגורמת להעלמות מוחלטת של הטחורים לאחר 48 שעות
0525294871
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל...
ד"ר נויפלד03/04/2008ומה עם צמיחת שערות? זה לא עוזר גם לקרחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמח
אמיר03/04/2008ברשותי צמח מרפא - תרופת סבתא הגורמת להעלמות מוחלטת של הטחורים לאחר 48 שעות
0525294871
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחה לטחוריםשחר16/03/2008
שלום,
קיבלתי משחה לטיפול בטחורים, האם היא מספיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מבין, לא יודע!
ד''ר דוד נויפלד18/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחוריםרחל12/03/2008
12.3.08
לד"ר שלום רב,
הנני סובלת תקופה ארוכה מטחורים/פיסורה מפאת הכאבים העזים
לא ניתן לבדוק אותי שאלתי האם ניתן לבדוק דרך הוגינה על מנת
להגיע לאבחנה.
לתשובתך אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד''ר דוד נויפלד12/03/2008אם המצב כ"כ חריף, את צריכה בדיקה בהרדמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחורים
רחל13/03/200813.3.08
לד"ר שלום רב,
אני מודה לך על תשובתך המהירה,
אני מבינה שבנושא הפרוקטולוגיה אין לקשור בכלל את הואגינה כאפשרות בדיקה
ושהיא לא נותנת שום אבחנה לגבי טחורים
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון מאד
ד''ר דוד נויפלד16/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ועד דבר אחרוןסקפטית12/03/2008
עד לפני מספר שבועות כאשר הוצאתי את הצואה הופיעו דימומים. אבל מאז שהתחלתי עם המשחה ועם שתיית הסיבית לריכוך הצואה, הדימום פסק. האם זה אומר שזה שלב בהתקדמות ההתרפאות או לא בהכרח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהסוף...
ד''ר דוד נויפלד12/03/2008הדמום הוא לא מדד לריפוי אלא הכאבים או ה"שריפה". אם חולפים, סימן שבדרך הנכונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)