מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דם בצואה ללא כאביםאשרת02/06/2008
שלום, אני בת 26, ולפני יומיים ראיתי דם בצואה, בנייר טואלט, הסתכלתי באסלה וראיתי שגם בקצה של הצואה היה דם, זה דם בהיר, ולא היה לי כאבים בבטן או משהו כזה, או כאבים ביציאה. זה קרה אחרי יומיים שוב? יכול להיות שאני אוכלת משהו שהוא לא טוב לי?
יכול להיות שאולי אני בהריון?
מה עלי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם בצואה
פרופ' זאב דרזניק03/06/2008סביר להניח שהדמם בגלל טחורים.
בכ''ז רצוי שתיבדקי ע''י פרוקטולוג.
אין קשר בין הדם בצואה להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא לאכול חריףחתול02/06/2008
כמו מטומטם אכלתי חריף כי המרק דגים של אתמול היה חבל יל הזמן. הפרוקטולוג אמר לי להמנע.
מה עכשו? הטחור חזר.
כמה זמן יעבור? האם ללכת לפרוקטו? איך מקלים?
ולמה דווקא חריף? מה הוא עושה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאכול חריף
פרופ' זאב דרזניק03/06/2008איני חושב שצריך להאשיםאוכל חריף במחלת הטחורים.
זו רצוי שתטופל ע''י פרוקטולוג.
אם אוכל חריף מזיק לך רצוי שתימנע מכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורהיפית02/06/2008
שלום
לאחר בדיקה של פרוקטולוג אשר אישר שיש לי פיסורה
נתן לי טיפןל של משחה שרקחו אותה במיוחד - ובנוסף גם לשתות סוג של גרנולה
מרחתי את המשחה במשך חודש שלם - היות והיא מחזיקה רק לחודש
ושתיתי את הגרנולה כדי שהיציאות יהיו רכות
אך ברגע שהפסקתי את המשחה כי עבר זמנה והגרונלה
חזרה שוב הפיסורה??
מה עושים?
מה אני אצטרך להעזר על הזמן עם משחות?
אשתח לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורה
ד''ר דוד נויפלד02/06/2008תמיד קיים הפתרון הכירורגי - כאשר הטיפול השמרני לא מספק!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים מדממים ומחלת קרוהןאביבית01/06/2008
שלום
סובלת כבר 3 שנים מדימומים ביציאות לא דימומים קשים ,אין לי אנמיה וההמוגלובין 12.9 טופלתי בקשירות לפני שנה,עברתי קולונסקופיה אחרונה לפני 5 חודשים,היתה תקינה נראו עדין טחורים ונלקחו ביופסיות מהמעי היורד והסיגמא בתוצאות נראו:רירית קולון עם תסנין מונוקליארי קל בלמינה פרופריה עם מוקדים לימפוציטים ,אין לימפוציטים באפטל הציפוי,אין שינויים בבלוטות רציתי לדעת אם אפשר לדעת על פי זה שישנה דלקת כלשיא במעי הגס? אני סובלת מזה חודשיים משלשולים לפחות כמה פעמים בשבוע ולפעמים יש דימומים אחריכן האם עלי לבקש לעשות צילום מעי דק?אולי יש דלקת במעי הדק? ואילו בדיקות ראשוניות עושים בכדי לראות אם יש דלקת במעי? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורי וקרוהן
ד''ר דוד נויפלד02/06/2008דמומים ביציאות יכולים להיות מהטחורים אבל גם מהמעי עצמו. אם יש חשד סביר לדלקת של המעי, יש לבצע קולונוסקופיה מלאה כולל החלק הסופי של המעי הדק ובנוסף בדיקה רנטגנית של המעי הדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזים בשינהעינת31/05/2008
אני בת 22 ובמהלך השינה נפלטים לי גזים בצורה לא רצונית. יש לציין כי במהלך היום אני גם סובלת מגזים. מה יכולה להיות הבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים
פרופ' זאב דרזניק01/06/2008יתכן והבעיה קשורה בסוג המזון.
בכל מקרה ראוי להתייעץ עם רופא גסטרואנטרולוג. אין המדובר בבעיה כירורגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה פרזיטים או משהו אחר?גיא30/05/2008
בהמשך להודעה הראשונה ששלחתי בה תארתי כי לפני חודש בערך לאחר ששילשלתי נשלחתי לבדיקת צואה ובה נמצא פרזיט Blastocystis hominis
קיבלתי טיפול תרופתי ולאחר שראיתי שזה לא עוזר ניגשתי לרופא והוא שלח אותי לבדיקות צואה נוספות ללא ממצאים ובה אושר כי אין תולעים או ביצים. הרופא טען שיש לחזור על הבדיקות כי הרבה פעמים יש פספוסים.
ובנתיים קיבלתי טיפול אחר ממה שקיבלתי אז שזה METROGYL 250 מ"ג 3 פעמים ביום למשך 10 ימים. נכון להיום עדין יש לי יציאה עם קרום בקצוות.
שאלתי האם יכול להיות שזה משהו אחר ולא תולעים ואילו בדיקות נוספות היית ממליץ לי לבצע?
בפעם הראשונה שפניתי אליך לאחר הטיפול הראשוני המלצת על בדיקת GO, מדוע בחרת בבדיקת GO שזה תרבית למחלות מין?
הרי הכל התחיל בפרזיט ויכול להיות שהטיפול לא עזר ולכן יש לחזור על הטיפול.
האם אתה מסכים עם הכתוב או שיש לך המלצות נוספות? או חשדות לדברים אחרים?
תודה רבה על עזרתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרזיטים
ד''ר דוד נויפלד01/06/2008אין לי משהו אישי נגדך. בפנייתך הראשונית הלנת ע"כ שלמרות הטיפול והעלמות הפרזיטים, ממשיכות התלונות אשר באופיין יכולות להתאים לזהום בגונוקוק. מעניין אותי שזיהית את הקוד בקלות כז?!!?. בכל מקרה במצב זהומי כבשים ועזים יכולים לדור יחדיו וסלוק גורם אחד לא פותר את בעיית האחר. זהום גונוקוקלי הוא דבר שבד"כ לא חושבים עליו ולכן כדאי לבדוק ולו כדי לשלול מוקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיווה?
גיא02/06/2008תודה על פנייתך המהירה
אני מבין שאתה מציע לי לבצע בדיקה לשלילת זיווה
מדוע אתה חושד לכיוון זה? ואם הייתה לי זיווה לא היה רואי שיהיו לי הפרשות בפין ולא בפי הטבעת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריר פי הטבעת תפוסדליה30/05/2008
שלום רב.
מזה זמן מה יש לי תחושה שפי הטבעת שלי תפוס.
יש דבר כזה?
מי מאבחן? מה הבדיקות והעיקר מה הטיפול
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריר תפוס
ד''ר דוד נויפלד01/06/2008תלונתך לא לגמרי ברורה לי.
שריר תפוס הוא חלק ממכלול התופעה של פיסורה סימפטומטית. לשם כך את צריכה להבדק, רצוי ע"י פרוקטולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים מדממים029/05/2008
כואבים מציקים מדממים בזמן יציאת הצואה בלבד,מקבלת לקסדין כל ערב בשל קשיים-עצירות.מה עושים חוץ משטיפות??האם בד'כ עובר??האם לדחוף פרוקטוגלבנול למרות הדמם??תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים מדממים
פרופ' זאב דרזניק30/05/2008טחורים מדממים מחייבים טיפול ע''י מומחה פרוקטולוג.
בהתאם לדרגת החומרה ניתן לטפל באופן שמרני כמו: קשירות או יתכן ואתה זקוק לניתוח.
משחות ונרות לא יפתרו את הבעיה. בנוסף רצוי שתבצע ספירת דם ולוודא שאינך אנמי ובדיקת קולונוסקופיה לשלול בעיה אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופא-המשך
001/06/2008דימום הופסק.יש כאב לא חזק במיוחד.צואה רכה-כלכלה טובה.האם זה אומר שאולי הטחורים מתחילים להבריא??(הייתי לפני כחודש אצל פרוקטולוג שטען שאני לא בשלב לניתוח).תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב כרוני ממושך אחרי יציאהאבי26/05/2008
סובל מספר שנים מדי יום מכאב שלאחר היציאה. הכאב קיים רק בעקבות היציאה ונמשך מספר שעות לאחר מכן. הכאב נמצא ביחס ישר למאמץ הנדרש ביציאה גם אם הוא קטן (אין עצירות). לפעמים (בלית ברירה) כדי להבטיח מינימום כאבים אני מכניס מעט מים לרקטום לפני היציאה או לוקח כדור רוקסט פלוס. הבדיקות המקיפות שעברתי 2003-4 לא העלו כל ממצא (רקטו.... סיגמו.., קולונוס.., דפקוגרפיה, אולטראסאונד טרנס רקטלי מיוחד, מרפאת כאב ועוד ועוד). בזמנו לא הוצא לי כל טיפול כירורגי או אחר לעניין. האם התופעה מוכרת והאם בשנים האחרונות יש טיפול מתאים שלא היה אז.
בתודה על כל עיצה טובה ועניינית
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה חוזרת
ד''ר דוד נויפלד27/05/2008עברו למעלה מחמש שנים מאז נבדקת. רצוי להבדק ע"י פרוקטולוג לראות שבסכ"ה לא מדובר באיזו פיסורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני חולת קוליטיסאושרת24/05/2008
אני הולכת מלפפונים ועגבניות שיש שהם סיבים אבל מקולפים כתוצאה מהמחלה שלי.. אני אוכל הרבה טופו ואני חושבת שזה מה שגורם לעצירות.. האם דברי חלב יקלו על העצירות גם והאם יש טעם בלאכול את הירקות בלי הקליפות? העצירות גורמת לי לדימום בניגוב ולכאבים בפי הטבעת בזמן היציאה. אני אוכלת גם בטטות וגזר וזה לא כל כך מקל. אני שותה הרבה וזה לא עובר. אני באמת מיואשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לארגן העניינים
ד''ר דוד נויפלד25/05/2008נראה לי שאת זקוקה ליעוץ דיאטני טוב. את מבלבלת במושגים. עגבניה זה פרי, הסיבים הם בקליפה וכו'.
חוץ מזה, על איזו קוליטיס אנחנו מדברים? קוליטיס בד"כ לא גורמת לעצירות. בקיצור, את צריכה רופא גסטרו טוב + דיאטנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת שקוליטיס לא גורם לעצירות
אושרת26/05/2008עד עכשיו הקוליטיס שלי התאפיין בשלשולים דמיים.. והתחלתי לקחת את הפרדניזון האהוב.. ומאז יש לי יציאות ממש קשות וזה עושה לי כואב ופוצע אותי ואז יש לי דימום מהפצע.. אז אני אשאל את הגסטרו שלי לגבי משחה או משהו אבל למה היציאות הקשות? זה קשור לסטרואידים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
ד''ר דוד נויפלד27/05/2008סטירואידים לכשעצמם לא עושים זאת. יכול להיות שהתפתחה בעיה חדשה שדורשת בירור. רצוי שתדברי עם הגסטרו שלך. יכול להיות שתזדקקי לבדיקות חוזרות של המעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות וטחוריםאסנת22/05/2008
שלום , רציתי לדעת האם יש קשר בין סקסאנאלי לבין עצירות וטחורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות וטחורים
פרופ' זאב דרזניק23/05/2008אין קשר בין סקס אנלי לעצירות או טחורים.
יחד עם זאת סקס אנלי, במיוחד אם לא נעשה בעדינות וזהירות, יכול להמיר בעיות פרוקטולוגיות קיימות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוקןדניאל19/05/2008
שלום ד"ר
האם עשיית חוקן יכולה להיות מסוכנת או לגרום לסרטן?
אני עושה כל שבוע לפחות 3 פעמים חוקן לאחר שאני יוצא מהנוחיות..
אני גם מנקה את פי הטבעת וגם עושה חוקן להתנקות.
אודה לך על תשובתך.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוקן
ד"ר נויפל20/05/2008לא מבין?!? אתה עושה חוקן אחרי שאתה מתפנה בשירותים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוקן
גולן20/05/2008שלום ד"ר נויפלד.
אכן כן גם אחרי אני מבצע חוקן.
האם אקט זה מסוכן לטווח הארוך?
האם זה בסדר לעשות חוקן 3 פעמים בשבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפיסורה עברה והכאבים נשארו!אור18/05/2008
אני בת 26, וילדתי את ביתי הבכורה לפני 8 חודשים. כשבוע אחרי הלידה הופיעו כאבים קשים מנשוא
בזמן יציאות, מה שאובחן כפיסורה קלה. משחת הניפדיפין לא עזרה לי, והכאבים העזים לא פסקו. גיליתי כי שימוש בנרות פרוקטוגליבנול משכך את הכאבים, וכך התחלתי לקחת אותם על בסיס קבוע, פעם ביום. מידי פעם הפסקתי את השימוש בהם, אך מיד הכאבים הופיעו וחזרתי להשתמש. לאחרונה נמאס לי מהעניין ומהתלות בנרות והחלטתי לפנות לביצוע ניתוח. פניתי לכירורג בכיר שהודיע לי חגיגית כי הפיסורה נעלמה, והפרוקטולוג שבדק אותי בעבר קבע לאחר בדיקה רקטלית ואנדוסקופיה שאין ממצא פתולוגי ורגישות.
אבל- הכאבים העזים לא פסקו ואני מרגישה שהאזור לא נרפא!!!
מה הגורם לכך??? ואיך אפשר לטפל בבעיה ולא בסימפטום? האם ייתכן כי הנרות גרמו לפגיעה?
לפרוקטולוג שלי לא היתה תשובה. הוא פשוט המליץ על טיפול סימפטומטי.
אז מה? אחדיר נרות עד סוף חיי?
אודה לתשובתך,
אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורה
ד''ר דוד נויפלד19/05/2008כאבים הנובעים מפיסורה נובעים פיסורה ואם היא איננה הכאבים לא קשורים אליה וזה אומר שהבעיה היא אחרת.
איך היציאות שלך? כמה פעמים בשבוע? עד כמה את מתאמצת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת שריפה בפי הטבעת ולחץ יציאהדליה18/05/2008
יש לי תחושת שריפה בפי הטבעת וגם לחץ של רצון ליציאה, אבל כשאני מנסה להתפנות אין כלום.
ההרגשה היא שפי הטבעת כל הזמן לחוץ כלפי מטה ומשהו עומד בתוכו
אנימתנצלת מראש על ההסברים הלא נעימים אבל זאת המציאות.
מה לדעתך הבעיה?
אין לי שלשולים אבל יש מעט קושי ביציאות למרות שהן כל יום.
נא עזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריפה
ד''ר דוד נויפלד19/05/2008בעיה תלושה ותלויה באויר.
מי את, מה את? בת כמה? היסטוריה מיילדותית, היסטוריה רפואית.
בלי אינפורמציה אי אפשר לדון בקושיה מורכבת זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשריפה בפי הטבעת
רחל20/05/2008אתה צודק להלן הפרטים
אני בת 41 אחרי שתי לידות ראשונה לפני 13 שנים לידה רגילה - תאומים
לידה שניה לפני 9 שנים - ניתוח קיסרי - מצוקת עובר
בין הלידות 3 הפלות (אי התפתחות העובר)
בדר"כ בריאה (מיגרנות מידי פעם) לא מקבלת תרופות.
שלפוחית שתן רגיזה מגיל 19 ללא בריחות שתן.
בדיקת רופא נשים תקינה
לאחרונה סובלת התופעה שציינתי וכאבים בעצם הזנב.(האם קשור לבעיה שציינתי)
אני מקווה שמסרתי את הפרטים הנחוצים ואודה לך על חוות דעת.
בתודה
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשריפה בפי הטבעת- שכחתי לציין
רחל20/05/2008שאתמול ראיתי 2 ג'ולות ביוצאות מפי הטבעת בצבע אדום סגול אבל הן נכנסו בחזרה.
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד"ר נויפל20/05/20081. הג'ולות כנראה טחורים שיצאו כאשר לחצת.
2. באשר לתלונתך העיקרית - כדאי שתעברי בירור של ריצפת האגן, תפקודית. כולל דה-פקוגרפיה כדי להדגים את אופן ההתפנות ואם יש הפרעה תפקודית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעין קרום בקצוות הצואהגיא18/05/2008
שלום
לפני שלושה שבועות לאחר ששילשלתי במשך שבוע ביצעתי בדיקת צואה ואובחן שיש לי פרזיטים
קיבלתי טיפול PROTOCIDE 500MG 4TAB למשך 6 ימים פעמיים ביום.
לאחר שראיתי שהשלשולים והעצירויות החוזרות והנשנות לא עוברים, ביצעתי בדיקה נוספת
לפי הבדיקה אין לי פרזיטים ולא ביצי תולעים וכמו כן רשום Urine Culture-תרבית שלילית
לפי הבנתי הבדיקה בסדר.
אז למה עדין יש לי את ההפרשות שהיו לי אז (מעין מוגלה) שמופיע רק בקצוות הצואה, בדרך כלל מופיע רק בחתיכה הראשונה ולעיתים רק זה מה שיוצא לי כאשר אני מרגיש שיש לי צואה? השלשושים עברו וגם התחושה הלא נעימה שהייתה לי אז בפי הטבעת וגם יותר עמוק עברה.
מה הייתם מציעים לי לעשות או לבקש מהרופא על מנת לחקור את העניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרום...
ד''ר דוד נויפלד19/05/2008תרביות צואה רגילות..תרביות ל-GO.
בדיקה פרוקטוסקופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע תרבית GO?
גיא21/05/2008מאחר ומדובר בפרזיטים שנמצאו אצלי Blastocystis hominis
מדוע בחרת בבדיקת GO שזה תרבית למחלות מין?
הרי הכל התחיל בפרזיט ויכול להיות שהטיפול לא עזר ולכן יש לחזור על הטיפול
כמו כן הבנתי שאם הבדיקה מראה שהכל תקין אין זה בהכרח נכון כי יכול להיות שמה שלקחו בבדיקה לא נגוע בתולעים ולכן מומלץ לחזור על הבדיקה עוד מספר פעמים
האם אתה מסכים עם הכתוב או שיש לך המלצות נוספות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
גיא28/05/2008אנא התייחסו לשאלה השנייה שלי כאן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)