מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושת חוסר התרוקנותרחל17/05/2008
שלום.
אני בת 38. מזה כמה ימים יש לי תחושת אי נעימות בבטן התחתונה והרגשה של חוסר התרקנות. אני מתפנה כל בוקר, היציאות בימים האחרונים קשות, אבל אח"כ יש תחושה של צואה עומדת בפי הטבעת, וכשאני נגשת להפנות אין כלום.
בזמן ישיבה יש תחושה לחץ על הבטן. כמו נפיחות.
כמו כן יש מסביב לפי הטבעת מן עיגולים בגודל אפונה, מהי התופעה הזו?
עלי לציין שאני ממשיכה לתפקד רגיל, אבל התחושה משבשת את סדר היום ומתחילה להפחיד.
האם יש משהו שאפשר לעשות כדי להפסיק את תחושת הלחץ להתפנות?
האם זה מסוכן?
סליחה אל האורך.
מקווה שתענה לי בהקדם. אני מבאר שבע, אולי תוכל גם להמליץ לי למי לפנות.
תודה מקרב לב
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר התרוקנות..
ד''ר דוד נויפלד19/05/2008א. טיפול במרככי יציאות/סיבים.
ב. בדיקה פרוקטולוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאשי12/05/2008
מזה כחודש אני מרגיש כאבים בפי הטבעת לכאבים אלו מתלווה לעיתים דימום בזמן עשיית צואה וגם בדימום על גביי נייר הניגוב בשבועיים האחרונים החל להופיע בנוסף הפרשה מוגלתית. חשבתי שאני סובל מטחורים התחלתי להשתמש במישחה (פרוקטוגליבנול) כתוצאה מכך הפסיק הדימום הכאבים פחתו אך לא נעלמו כמו כן הפרשת המוגלה נעצרה ל 3 ימים וחזרה להופיע שוב באזור התחתון של פי הטבעת.
רציתי לדעת ממה לדעתך אני סובל ? מה הן דרכי הטיפול ? האם משך ההחלמה הוא כואב ו/או ארוך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דוד נויפלד12/05/2008דעתי התיאורטית לא קובעת.
אתה חייב להבדק. הקומבינציה שאתה מתאר אינה שכיחה וחייבים לראות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לשאלתה של מיריאריק11/05/2008
לי יש בעיה: בשנה האחרונה כל פעם אחרי יציאה אני לא יכול לשבת כחצי שעה- שעה. זה יוצר לי מצבים מוזרים מאוד כמו לדוגמה כשאני בעבודה וחייב לחזור לשבת.
מה עלי לעשות? יש טיפול? זו בעיה מוכרת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך...
ד''ר דוד נויפלד12/05/2008להבדק ע"מ לראות מה הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בפי הטבעתמירי08/05/2008
שלום
אני בת 27 וכבר שנים שאני סובלת מבעיות עיכול שונות.
כמו כן אחרי כמעט כל יציאה יש לי תחושת אי נוחות באזור פי הטבעת שנמשכת לפעמים שעות רבות.
אף פעם אין לי דימומים או משהו כזה
תמיד חשבתי שתחושות הכאב/ אי נוחות האלה קשורות למאכלים מסוימים שאני רגישה אליהם (אני יודעת שאני רגישה ללקטוז) ו/או למחזור לא סדיר שזה גם בעיה שכבר יש לי שנים. ורק השבוע מישהו המליץ לי לפנות לפרוקטולוג.
אשמח לתגובתך..
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר דוד נויפלד09/05/2008אין לי הרבה מה להגיד מלבד שתקחי סיבים בצורה מסודרת ותדאגי ליציאות קלות וסדירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיציאות
עדי23/05/2008פתרון הומיאופטי שפןתר בעיות אלו 0546848376
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בשריר פי הטבעתטובה06/05/2008
שלום רב,
בת 25, מאז כחמש שנים מדי פעם כשקיבלתי מחזור היה לי כאב חזק בפי הטבעת ואז התחיל לי המחזור לרדת. היום יש לי בעיה של הפרשות חומות באמצע החודש כאשר לאחר בדיקות רבות לא מצאו דבר בתחום הגניקולוגיה והפתרון שלהם כרגע הוא מתן גלולות לנסיון ובדיקה. מאז שהחלה לי הבעיה הגנקולוגית התחלתי להרגיש כאבים קלים וחזקים בפי הטבעת בתדירויות גבוהות יותר. השאלה שלי היא מה הסיבה לכאבים הללו והאם יש קשר לבעיה שלי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האמת...
ד''ר דוד נויפלד07/05/2008אין לי מושג על מה את מדברת.
נשים מגיבות בצורה שונה ולעתים משונה לפלוקטואציות ההורמונליות במהלך המחזור החודשי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...מיכל06/05/2008
שמתי לב שיש לי בליטה- מין שק עור קטן מאוד ליד פי הטבעת. זה לא כואב לי בכלל אבל אני לא בטוחה אם זה נורמלי ואני מתביישת שבן הזוג שלי יבחין בזה. מה זה והאם אני צריכה לטפל בזה? תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דוד נויפלד07/05/2008אזנית עור כזו יכולה להיות טחור חיצון קטן שיכול להיות תוצאה של תרומבוזה ישנה או לחילופין תגובה ישנה לפיסורה שהיתה בעבר. מלבד המשמעות הקוסמטית/הגיינית אין לזה כל חשיבות או משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש קשר006/05/2008
בין טחורים ופיסורה לסרטן הרקטום??תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר
ד''ר דוד נויפלד07/05/2008לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 24 טחורים ודם בצואהמשה04/05/2008
שבוע שעבר התחלתי להרגיש ג'ולה כזו שיוצאת מפי הטבעת והיה לי קשה לבצע פעולות כמו לשבת ולעמוד וכו...
יום לאחר מכן היתה כבר הקלה יחסית.. אחרי יומים יצא לי דם עם הצואה וקצת לאחר מכן, אחרי יום זה עבר כמעט לגמרי , ובפעם האחרונה שהיתה לי צואה לא יצא כלום עד עכשיו .. ואני יכול לעמוד ולשבת בחופשיות אם כי עדין אני מרגיש קצת את הטחור..
קבעתי תור לפרקטולוג אבל זה לעוד חודש כמעט ונאמר לי שאני יצטרך ללכת לרופא משפחה כדי שיסביר לי איך עושים חוקן, כי שעתיים לפני התור אני יצטרך לעשות חוקן לעצמי...
עכשיו נאמר לי שאם זה מקרה דחוף אפשר ללכת לרופא משפחה ולהוציא טופס וללכת בלי תור
השאלה האם המקרה שלי דחוף או שזה יכול להמתין?
דרך אגב זה ממש מפחיד אותי ואני לא סובל כ"כ רופאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משה
פרופ' זאב דרזניק04/05/2008נראה לי שכעת כבר לא דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה
פרופ' זאב דרזניק04/05/2008נראה לי שכעת אין כל דחיפות.
כמו''כ אין מקום לדאגה אך לא כדאי להזניח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 24!
ד''ר דוד נויפלד04/05/2008קודם כל תתגבר על עצמך. רופאים הם בסכ"ה בני אדם.
נשמע שהיה לך תרומבוזה בטחור חיצוני שהתנקז (הדם...) נסוג, והכאבים חלפו.
אם אתה לא מודאג, לא נשמע דחוף ולא בוער.
רצוי בכל זאת להבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורה והנקהמימילי03/05/2008
שלום רב
אני חודשיים אחרי לידה סבלתי מפיסורה לפני הלידה אך ללא כאבים ובחודש האחרון אני סובלת מכאבים עזים. אני מניקה וחשוב לי להמשיך ולהניק עוד כמה חודשים אך אני לא מסוגלת לסבול את הכאבים הללו. שאלתי היא:
האם אני יכולה לעשות ניתוח אם אני מניקה?
ואם לא מה אני כן יכולה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורה והנקה
פרופ' זאב דרזניק04/05/2008ראשית רצוי לנסות ולטפל בפיסורה באמצעים שמרניים.
אם לא יעזור מומלץ על ביצוע ניתוח.
אין שום סיבה להפסיק ההנקה גם אם יבוצע ניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילי יקירתי
לונה15/05/2008אני הייתי בדיוק במצבך והנקתי תקראי את התגובה שלי תרגישי טוב.
לונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתרון טבעי לפוחדים מפיסורהקיסרית01/05/2008
שלום
אני אישה לאחר לידה שסבלה מפיסורה עמוקה וטחורים. ברצוני להביא לידיעתכם פתרון טבעי שמיועד אך ורק לאנשים שיש להם אורך רוח ואינם הולכים על הפתרון שללא ספק קל יותר והוא ניתוח.
אני ביצעתי את הדברים הבאים במשך שלושה שבועות ואז היא נעלמה:-
ישיבה במים חמימים שמכילים שמן עץ התה, שמן לבנדר, עלי קלנדולה (ציפורני חתול). – הישיבה היתה שלוש פעמים ביום.
לאחר כל יציאה ניגבתי עם מגבוני "פרוקטו-מגבונים" שמכילים את צמח הממליס שמכווץ וכן מכילים אלוורה וקמומיל להרגעה.
כל לילה כמעט השריתי שני שזיפים במים חמים ובבוקר שתיתי אותם.
כמעט כל בוקר על בטן ריקה שתיתי גם כף שמן זית
שתיתי כף פרגלקס בבוקר וכף אחת בערב.
הכנתי פורמולה שאני קוראת לה פורמלת "קיסרית" (כי עברתי ניתוח קיסרי) – הפורמולה מורכבת מ: ג'ל אלוורה + כפית כורכום+מעט שמן זית +מעט שמן נבט חיטה+שלוש טיפות לבנדר+שתי טיפות שמן אובליפיכה+משחת הממליס+ כמה עלי קלנדולה שהשריתי אותם קודם לכן במים) את כל זה שמים על צמר גפן ושמים למשך כל הלילה.
בבוקר לאחר רחצה לקחתי נר אובליפיכה וכתשתי אותו ואז שפכתי עליו שמן נבט חיטה ושמתי עליו מעט עלי קלנדולה ואת זה שמתי על הפיסורה והטחורים.
ובלילה שוב שמתי את הפורמולה הכתובה מעלה.
הערה:תמיד דאגתי ללכת עם תחבושת שתגן על התחתון.
7. לפעמים לפני יציאה השתמשתי בנר גליצרין.
תוך שבועיים-שלושה זה עובר בתנאי שעושים את כל הדברים הללו.
את כל המרכיבים ניתן לקנות מבית הטבע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד
ד''ר דוד נויפלד04/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתרןן טבעי לפיסורה למי שפוחד מניתוחקיסרית01/05/2008
שלום
אני אישה לאחר לידה שסבלה מפיסורה עמוקה וטחורים. ברצוני להביא לידיעתכם פתרון טבעי שמיועד אך ורק לאנשים שיש להם אורך רוח ואינם הולכים על הפתרון שללא ספק קל יותר והוא ניתוח.
אני ביצעתי את הדברים הבאים במשך שלושה שבועות ואז היא נעלמה:-
1. ישיבה במים חמימים שמכילים שמן עץ התה, שמן לבנדר, עלי קלנדולה (ציפורני חתול). – הישיבה היתה שלוש פעמים ביום.
2. לאחר כל יציאה ניגבתי עם מגבוני "פרוקטו-מגבונים" שמכילים את צמח הממליס שמכווץ וכן מכילים אלוורה וקמומיל להרגעה.
3. כל לילה כמעט השריתי שני שזיפים במים חמים ובבוקר שתיתי אותם.
4. כמעט כל בוקר על בטן ריקה שתיתי גם כף שמן זית
5. שתיתי כף פרגלקס בבוקר וכף אחת בערב.
6. הכנתי פורמולה שאני קוראת לה פורמלת "קיסרית" (כי עברתי ניתוח קיסרי) – הפורמולה מורכבת מ: ג'ל אלוורה + כפית כורכות+מעט שמן זית +מעט שמן נבט חיטה+שלוש טיפות לבנדר+שתי טיפות שמן אובליפיכה+משחת הממליס+ כמה עלי קלנדולה שהשריתי אותם קודם לכן במים) את כל זה שמים על צמר גפן ושמים למשך כל הלילה.
בבוקר לאחר רחצה לקחתי נר אובליפיכה וכתשתי אותו ואז שפכתי עליו שמן נבט חיטה ושמתי עליו מעט עלי קלנדולה ואת זה שמתי על הפיסורה והטחורים.
ובלילה שוב שמתי את הפורמולה הכתובה מעלה.
הערה:תמיד דאגתי ללכת עם תחבושת שתגן על התחתון.
תוך שבועיים-שלושה זה עובר בתנאי שעושים את כל הדברים הללו.
את כל המרכיבים ניתן לקנות מבית הטבע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעמיים
ד''ר דוד נויפלד04/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הרעיונות
עדנה06/12/2008אשמח לקבל פרטים נוספים, היכן משיגים כל חומר? או את האי-מייל הישיר שלך כדי שאוכל לשאול עוד שאלות רק אם נוח לך. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסורה
ליאת06/12/2008אשמח לקבל אימל שלך למידע מדויק יותר, למשל כמה זמן הישיבה באמבטיה ועוד, אני סובלת כבר שנה וחצי וממש לא רוצה לעשות ניתוח, תודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
חגית31/03/2009היי ליאת
האם הסתדרת?
(מקווה שכן, את עדיין צריכה מידע?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקסרית
י אסולין29/03/2009מה זה כורכות ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
חגית31/03/2009הדברים שהעלת על הכתב הצילו אותי, כל הכבוד לך ותודה רבה
חג שמח ומהנה
חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקיסרית שנתנה מרשם לפורמולה
ס01/04/2009שלום,
זה יעיל גם לטחורים בדרגה 3-4?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכואבת ודואבת - שאלה
שולה28/06/2009יש לי שאלה חזובה בקשר לפתרון שהצעת לפיסורה האם זה מעלים גם את הכאב או רק את הדימום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקיסרית - חשוב!
שולה29/06/2009אני הייתי רוצה לדבר איתך בטלפון אם זה אפשרי מבחינתך... לגבי הטיפול שהצעת בפורום...אני עשיתי אותו אבל ניתקלתי בכמה בעיות...
מה המספר שלך?
תודה רבה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורהאבי30/04/2008
שלום,
אני בן 27 , סובל מזה כ- 5 חודשים מפיסורה, בארבעה חודשים האחרונים ניסיתי טיפול שמרני עם משחת ניפדיפין 4 פעמים ביום וכף אגיולקס פעם ביום. בסבב הראשון שעשיתי, הטיפול לא עזר בשל אי הקפדה על הטיפול, בסבב השני, המצב היה טוב יותר ומזה חודשיים לא ירד לי דם בעת יציאה אם כי הרגשתי שהפצע עדיין שם. בתקופה האחרונה הפסקתי את הטיפול והיום שוב ירד לי דם בעת יציאה לראשונה מזה כחודשיים.
לאור כל הסיפור התייאשתי ונראה לי שאעשה ניתוח לטיפול בפיסורה.
שאלותי הן:
1. מה משך ההחלמה מהניתוח ומה רמת הסבל הנלווה במהלכה?
2. מהם הסיכויים לאיבוד שליטה ביציאות בשל הניתוח?
3. האם יש לניתוח זה השלכות אחרות או תופעות נלוות להמשך?
4. האם ניתוח מעין זה סובל דיחוי למשך עוד כ- 3-4 חודשים והאם אני יכול להמשיך בטיפול השמרני שפירטתי במהלך תקופה זו בכדי להקל את הסימפטומים (ומי יודע.. אולי גם יתמזל מזלי ואצליח להתגבר על הצרה הזאת)?
תודה וסליחה על השאלה הארוכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
ד''ר דוד נויפלד01/05/20081. יום עד יומיים.
2. 3-8%. בד"כ הפרעה קלה וחולפת חוסר שליטה מלא וקבוע נדיר ביותר (בידיים הנכונות).
3. יש היום הטוענים שלניתוח השפעה שלילית בטווח הארוך (20-30 שנים), של הגברת הסיכוי להפרעה בתפקוד הסוגר.
4. זה לא סרטן! ההחלטה על ניתוח ומתי תלויה רק בך ובכוח הסבל שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תעשו ניתוח
לונה15/05/2008אני ילדתי בקיץ שעבר יש לומר שהיה לי קיץ קשה סבלתי מפיסורה ונקבע לי תור לניתוח לאחר הייתעצות עם מומחה יומיים לפני הניתוח נפגשתי עם רופא שאני קוראת לו המלאך שלי עד היום הייתיה לי פיסורה קשה מאוד יש לציין,והוא היה נגד הניתוח,יש לומר שחוות דעת הרופאים בכל נושא שונה ותבאי בחשבון את הסיכנים שיש בניתוח פיסורה ויש והם לא ניעימיםאז ככה זה הסוד שלי .
מה לא לאכול:
חריף
חמוץ
אורז
לחם מקמח לבן
שוקולד
מה כן לאכול:
בבוקר כף שמן פראפין עם כוס מיץ שזיפים לערבב ולשתות על קיבה ריקה יש אחד טוב בקיצור המיץ הכי טוב(עם ציור של שמש מארה"ב)
צלחת ברנפלקס עם חלב
בצהריים להשתדל אוכל רטוב עם רוטב
במהלך היום אין בעייה עם קפה עוגה ,נישנושים
בערב שוב לפני השינה מיץ שזיפים עם כף פרפאין
וכמובן המון מים
ורצוי לחם מלא (שבע הדגנים)
אל תאכלו ארוחות כבדות מידי שלא תהיה לכם יציקה בבטן תשבעו מלחם מקמח מלא מפירות ירקות כל הדברים הרכים לא לשתות את הסובין הזה ששנראה כמו נסורת.
בימים הראשונים הצואה שלכם תהיה טיפה קשה אבל כל הגוף יתנקה תיכנסו לשירותים קחו נשימה עמוקה לא לפחד לעשות את הצרכים כי כואב ,נכון זה קשה אבל יש גם מחסום פסיכולוגי כשכואב מתכווצים ואז עןד יותר כואב חשוב לנגב בעדינות ואם אתם בבית אז רצוי לשטוף עם מים חמים נעימים כאלה אחרי אם לא לא נורא הרי למי יש זמן כל היום לשבת באמבטיות לאט לאט כל יום תיכנסו לשירותים הצואה תהיה טובה ורכה סבלנות אני סבלתי מזה המון העונש הכי גדול שלי היה להיכנס לשירותים הייתי קורעת את הקירות וצורחת אם לי עבר אז גם לכם יעבור בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלונה
מיכל07/07/2008קראתי את מה שכתבת ואני מאד מזדהה איתך הפיסורה שלי חזרה למרות שאני שומרת מאד ואני לא רוצה ללכת לניתוח האם את יודעת על משחות שאפשר למרוח ולהגביר את הסיכוי לרפא את הפיסורה בתודה מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נפלא
ד''ר דוד נויפלד07/07/2008זה נהדר!
אבל... זה עדיין נכנס לקטגוריית עצות "סבתא"
אין לי אלא לאחל לך בהצלחה לטווח ארוך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסורה...
ד''ר דוד נויפלד07/07/2008פיסורה קשורה, נגרמת בשל לחץ מוגבר בשריר הסוגר הפנימי. זה לא קשור לטחורים!
נכון, טחורים ופיחסורה דרים הרבה פעמים ביחד. מטפלים בבעיה שהיא הגורם בסימפטומים בלבד ולא במשהו אחר. אני חושד שהרופא שהיית אצלו מתמחה בדופלר בלבד ןלאו דווקא בפרוקטולוגיה ולכן ראייתו את העולם ובעיותיו מוגבלת עפ"י יכולתיו!
בכל אופן, את צריכה להבדק ע"י פרוקטולוג. את יכולה להכנס לאתר של החברה הישראלית לכירורגיה קולורקטלית ולמצוא שם רופא/רופאים באזור מגוריך המתענינים ועוסקים בפרוקטולוגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך פיסורה
מיכל07/07/2008ד"ר נויפלד תודה על התיחסותך לבעייתי, מקריאת תשובתך וגם מהתענינות מוגברת בהבדל בין פרוקטולוגיה לכירורגיה הבנתי שלא עשיתי שיעורי בית, בצרתי ובצערי וגם כמובן בשל כאביי הנוראיים פניתי לפתרון שחשבתי שהוא הוא הפתרון לבעיית הפיסורה שלי, גם כל ההגיון שבדבר נראה לי עכשיו לאחר ההסברים שלך מאד מופרך. חבל מאד שלא ידעתי על כך ופניתי לשיטת ההאל דופלר שלא פתרה לי את בעיית הפיסורה, אין בליבי על ד"ר שכטר, הוא את שלו עשה ופתר מבחינתו את בעיית הטחורים הפנימיים, השאלה שלי האם נכון היה להסביר ולסבר את אזני בזה שהטיפול לא יעזור לפיסורה? מדוע אפילו לאחר הבחנה, וראיית הפיסורה לא היתה התייחסות אליה? לא לחינם היא חזרה, הבעיה פשוט לא נפתרה ואני לא הבנתי ובתמימותי חשבתי שהנה עכשיו הכל יהיה מאחוריי. נכון שהייתי צריכה להבין ולדעת לפני, אך לדעתי גם להגיד סליחה זה לא הטיפול המתאים לבעייתך זה גם פתרון, חבל שכך לא קרה. תודה על הארותיך והערותיך, השכלתי. מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעד מה
ד''ר דוד נויפלד08/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים ופיסורה פנימייםיפעת30/04/2008
בשבועות האחרונים סובל בן זוגי מכאבים חזקים, אשר אומתו כפיסורה וטחורים פנימיים על ידי רופא כירורג, ההמלצה היתה קשירה של הטחורים וטיפול תרופתי, אך הכאב המקומי גדול והחשש עולה ולכן הוא ויתר על "תענוג" הקשירה והסתפק בתרופתי.
שאלתי היא האם ניתן לדרוש (אפילו באופן פרטי), טיפול קשירה בהרדמה, מקומית או כללית?
האם ניתן להפעיל לצורך כך ביטוחים רפואיים שיש, במידה ואין תיקצוב רפואי.
אודה על קבלת תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים ופיסורה
פרופ' זאב דרזניק30/04/2008כאבים עזים נגרמים לרוב עקב פיסורה ולא טחורים.
עקב הכאבים רצוי להימנע מכל בדיקה פולשנית-עם האצבע או מכשירים, כשיש פיסורה.
על כן לא מומלץ לבצע קשירות טחורים בנוכחות פיסורה.
כן, אני מסכים לבדוק אותו בקליניקה שלי שפרטיה ידועים לכם.
ניתן באמצעות המושלם עם השתתפות עצמית קטנה או ביטוחים משלימים אחרים או של חברות ביטוח עם החזרי תשלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בן 23 וחושש מטחוריםאדם29/04/2008
יש לי מעין בליטה שבזמן האחרון יצאה מפי הטבעת קצת והיא כואבת לי שאני יושב, אני מרגיש אותו שאני עומד וזה מפריע קצת שאני בשירותים מחרבן וגם שאני משתין..
זה הגיוני שבגיל שלי חטפתי טחורים?
אני נמצא בשירותים הרבה יחסית וקורא שם עיתונים וכו...
לא ידוע לי על עצירות ממושכת או משהו גנטי... לאיזה רופא עליי לפנות?
נניח ואני יצטרך ניתוח או משהו כזה האם זה מכוסה על ידי קופת החולים?
יש לי כללית מושלם, השאלה היא אם זה ניתן בחינם
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה...
אדם29/04/2008האם יש מצב שהגוש הזה יחזור מעצו למקום או יעלם לבד?
עד שאני יראה רופא, מה אתה ממליץ לעשות בינתים מבחינת אכילה או תרופה מסויימת?
או אמבטיה או לא יודע מה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדם
פרופ' זאב דרזניק30/04/2008לא נדיר שבגילך יש טחורים. נראה שהמובר בטחור פנימי שיוצא ונכנס.
אתה זקוק להיבדק ע''י פרוקטולוג יועץ של "המושלם". עלות ביקור 100 ש''ח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתו של אדם
הדס26/05/2008האם טיפול במשחות יכול להעלים את הבליטה הזאת שיוצאת ונכנסת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדם
פרופ' זאב דרזניק27/05/2008נראה שהמדובר בטחור עם קריש דם. מצב זה ייעלם מעצמו תוך 10-14 יום.
אין זה נדיר שיופיע בגילך.
ממליץ בכ''ז להיבדק ע''י פרוקטולוג במסגרת המושלם ( בתשלום סימלי) או במסגרת הקופה וללא תשלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בצואהרעות28/04/2008
שלום,
אניבת 27 ולפני כשלושה חודשים עברתי ניתוח קיסרי ללידת ביתי הבכורה.
מאז חזרתי מבית החולים אני חווה תופעות של אובדן תיאבון ובחילות קשות בעיקר בשעות הבוקר ולאחר שנת צהריים. ההרגשה היא של קיבה ריקה.
בימים האחרונים הצטרפה תופעה של דם בצואה - במים, בניגוב ואף על גבי התחתונים לאחר מתן הצואה.
מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם עליי להיות מודאגת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם
ד''ר דוד נויפלד29/04/2008דם תמיד "מדאיג" ומצריך התייחסות = בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)