מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך פיסורהמיכל07/07/2008
לא יודעת למה ההודעה לא נכתבה עד הסוף ובכן המשך הסיפור שלי עם הפיסורה היה אצל ד"ר שכטר בטיפול בהאל דופלר, ד"ר שכטר טען שהטחורים הפנימיים לוחצים על פי הטבעת וברגע שננטרל אותם הלחץ בפי הטבעת ייקטן וגם כמובן תזונה נכונה+מרככי צואה למיניהם כמו פגלקס, התחושה היתה נפלאה לאחר מכן, אין ספק שהנפיחות ירדה ואין ספק שהטחורים הפנימיים נוטרלו, אני מרגישה את זה, אבל הפיסורה חזרה, למרות התזונה עתירת הסיבים והשתיה המרובה. בקיצור ד"ר האם ישנה דרך להימנע מניתוח לפיסורה? האם שיטת הדופלר היתה לי יעילה ולמה הפיסורה חזרה? תודה מראש מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקצור
ד''ר דוד נויפלד07/07/2008אפשר להתחכם ולמצוא כל מיני קיצורי דרך אבל אי אפשר לרמות את הטבע!
קשירת האל/דופלר אינה טיפול לפיסורה! וזאת למרות מה שד"ר שכטר אמר לך!
הסברתי כבר קודם איפוא את יכולה למצוא שמות של אנשים מוסמכים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסטולה אצל תינוק בן שנהיעלי06/07/2008
שלום דוקטור בני בן שנה, כאשר היה בן 6 חודשים עבר ניתוח לפתיחה של אבצס ליד פי הטבעת, המקום לא התרפא ונאמר לנו שיש לו פיסטולה ובגיל 8 חודשים עבר ניתוח פיסטולה, לצערנו לא החלים הניתוח לגמרי וכל כמה ימים נפתח ונסגר,ונשאר מן חריר פתוח. נאמר לנו שיש צורך לנתח שוב אך אנחנו לא כל כך רוצים לחזור על הניתוח שוב לאור העובדה שפעמיים לא הצליח. יש לי כמה שאלות: האם הפיסטולה יכולה לעבור לבד גם ללא ניתוח? האם יש קשר למחלת קרוהן?והאם כדאי לעשות לו בדיקה של המחלה?(הוא בן שנה) האם אפשר להכניס אותו לבריכה ולים כאשר הפצע פתוח? האם יש משהו אלטרנטיבי שאפשר לעשות כדי להקל עליו? בתודה מראש יעלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסטולה-תינוק
פרופ' זאב דרזניק07/07/2008זהו תחום של כירורגית ילדים.
אי אפשר ללכת לים או לבריכה כשיש הפרשה מוגלתית.
איני מכיר מחלת קרוהן בתינוקות ועל כן אין צורך בברור נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש ויש תינוקות חולי קרוהן וקוליטיס
בת שבע10/08/2008אני מכירה באופן אישי( ויודעת על אחרים) תינוקות מתחת לחצי שנה ומעל שאובחנו כחולי קרוהן או קוליטיס. חלקם לא מאובחןבזמן בגלל שהתופעה לא מוכרת לרופאים רבים. סימנים שהוזכרו בשאלה מחשידים למחלת קרוהן ורצוי שיעברו ברור מקיף אצל רופא גסטרו ילדים באחד ממכוני גסטרו ילדים בבתי החולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוקות חולי קרוהן וקוליטיס
יעלי10/08/2008כבת לאם שעבדה במשך 30 שנה כאחראית מיון ילדים ופגשה וטיפלה באופן אישי בילדים ותינוקות חולי קרוהן וקוליטיס יש לטעמי משהו לא אחראי בתגובתך. זה שאינך מכיר חולה במחלה מסוימת עדיןן לא אומר שהיא אינה קיימת בגילאים אלו ושאין צורך בבירור נוסף.
יעלי (כותבת ההודעה המקורית), אני מציעה לך בחום ללכת ולקבל חוות דעת נוספת מגסטרואנטרולוג ממחה בתחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסטולה בתינוק
פרופ' דרזניק10/08/2008המלצתי על בדיקה אצל כירורג ילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחוריםרפאל05/07/2008
לפני כשבועיים הופיע לי מעין גוש קטן וכואב ליד פי הטבעת. מכיוון שסלתי בעבר מטחורים חשתי שגם עכשיו זה טחור. שמתי משחה ועשיתי אמבטיות במשך שבוע אולם עדיים הטחור לא עבר במלואו. האם יתכן שהטחור יכול להיות בחוץ יותר משבועיים. כי בדרך כלל זה היה עובר לאחר שבוע. חשוב לציין שאיני מדמם ואין עכשיו כאבים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפאל
פרופ' זאב דרזניק06/07/2008נראה שמדובר בטחור עם קריש דם. אלו נספגים מעצמם וללא צורך בטיפול כירורגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוספיה בבדיקת קולנוסקופיהאני03/07/2008
עשיתי השבוע בדיקת קולנוסקופיה ונמצא שיש לי מחלת קרוהן במעיים. במהלך הבדיקה לקחו לי ביופסיה מהמעי. רציתי לדעת למה לוקחים ביופסיה? זה קשור לסרטן? תודה מראש!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
פרופ' זאב דרזניק06/07/2008בביופסיה נוטלים דגימה לצורך בדיקה במיקרוסקופ כדי לאשר אבחנה של מחלת קרוהן או אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילגתם עלי - למי לפנות?יולדת03/07/2008
אני בת 30, בריאה וספורטיבית, חודש אחרי לידה שלישית. לפני כמה ימים תוך כדי יציאה הרגשתי כאב חד - כאילו סכין חותך את פי הטבעת. לפי מה שקראתי ברשת אני חוששת שיש לי טחורים.. שאלתי היא למי פונים? אני חברת מאוחדת, ותחת הקטגוריה פרוקטולגיה מופיע באתר שלהם רק רופא אחד בכל הארץ - בייר יצחק בהרצליה, רחוק למדי מהאזור שלי (אני גרה במודיעין). האם עלי לפנות לרופא כירורג רגיל? או שדר בייר הוא מומחה גדול ושווה ליסוע עד הרצליה? או אולי עלי לחפש רופא פרטי - האם תוכלו להמליץ על רופא באיזורי? תודה רבה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יולדת
פרופ' זאב דרזניק06/07/2008נראה שאת סובלת מפיסורה ולא טחורים. רצוי להיבדק ע''י פרוקטולוג.
איננו ממליצים על רופאים באופן ספציפי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטה מוזרה ורגישהרינה03/07/2008
שלום רב, לפני כמה ימים גיליתי ממש בשפות פי הטבעת שלי בלוטה נפוחה , של כלי דם אני משערת כי פצעון זה בטוח לא, והיא דיי רגישה בכל פעם שנוגעים בה. מעולם לא היו לי בעיות רקטואליות ולא טחורים או דבר הקשור לזה. אין לי בעיות ביציאת צרכים ואין לי דימום. אבל הנפיחות של הבלוטה לא יורדת, והרגישות גם לא . אני לא ממש יודעת למי לפנות . אם יש לכם מושג קלוש של מה זה יכול להיות אשמח לשמוע תודה רינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות
ד''ר דוד נויפלד06/07/2008קודם כל עליך לפנות לרופא ולהעלות את סף ההתרגשות. רצוי להבדק ע"י פרוקטולוג.
נשמע כטחור חיצון תרומבוטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףשיר01/07/2008
שלום, אני בת 16 וגיליתי שיש לי על פי הטבעת מי שתי גולות קטנות כאלה שהם קצת כואבות שנוגעים בהן והן שורפות כשלא. לדעתי הן מלאות בדם או מוגלה... הבחנתי בהן היום. יש סיכוי שלמרות שאני רק בת 16 זה טחורים??? זה יכול להיות משהו אחר?? ואיך מטפלים בזה בלי ללכת לרופא??? (אני גרה בצפון ממש ואין שם רופאים לדברים כאלה <כירורג קולורקטאלי /פרוקטולוג >..) אודה לכם מאוד אם תחזירו לי תשובה במהרה!!!!! תודה רבה רבה!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לדחוף...
ד&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;quot;ר נויפל03/07/2008הכל נכון מלבד העובדה שיש בנהריה, עפולה, טבריה ונדמה לי שגם בצפת אנשים מוסמכים ומאוד מנוסים שיוכלו לעזור לך. לכי להבדק!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דמם ביציאהאבי01/07/2008
בוקר טוב מזה שנים רבות אני סובל מידי כמה שנים (כשנה-שנתיים) מטחורים שטופלו מספר פעמים בקשירה. בימים האחרונים (3-4 ימים) אני מרגיש במוצא פי הטבעת מאין צריבה וחוסר נוחות שמורגשים בעיקר בזמן יציאה ולאחריה ולאחר היציאה מידי פעם בעת כיווץ חלש של השרירים במקום. בימים האלה, כמעט הכל יציאה בניגוב הופיה פס דק של דם שנעלם לאחר הניגוב השני, הפס נראה כאילו יש במקום פצע שבעת הניגוב מדמם מעט. היום בבוקר, היתה לי יציאה קצת קשה מהרגיל וכשניגבתי, הנייר היה כולו אדום מדם טרי, בניגוב השני כבר היו סימנים דהויים של דם ובשליש כבר לא נראה כמעט כלום. (לציין כי לא הבחנתי בדם באסלה או בצואה). לאחר כשעה, החלטתי לצאת לשירותים שוב (בגלל תחושה מועטה של אי התרוקנות מספקת) וגם אולי מתוך סקרנות לראות מה המצב, הפעם לאחר כדקה ולאחר שאימצתי מעט את השרירים במקום ראיתי קילוח דם טרי באסלה כאשר בניגוב לאחריו הנייר היה שוב עם דם. רציתי לברר מס' דברים במגבלה של חוו"ד ללא בדיקה שהיא בעייתית, אבל בכל זאת : * היתכן כי הדמם הנ"ל מקורו שוב בטחורים או שיתכן כי ישנו פצע / חריץ שגורם לדימום הזה ? * האם העובדה כי הדם מופיע על הנייר בניגוב הראשון והשני ולאחריו כמעט ולא נראה מצביע על כך שמדובר במשהו פנימי יותר ? האם אם היה מדובר בחריץ הדם לא היה ממשיך לפחות להופיע בכל ניגוב ולא רק לאחר מאמץ ? * אתמול במשך היום אכלתי עגבניות ואבטיח עם גרעינים לבנים בתוכו (הגרעינים נראו בצואה), היתכן שמאכלים אלה גרמו להרעה במצב ? * מהן הפעולות שאני יכול לבצע ע"מ להפחית ולסיים בהקדם את סבב הדימום הזה ? * האם יש מקום ליעוץ של פרוקטולוג, ואחרי כמה יציאות כאלה המצב מחייב תשומת לב דחופה ? כל עזרה, רעיון, עיצה יתקבלו בברכה נא השתדלו לענות על שאלותי עד כמה שניתן. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;quot;ר נויפל03/07/2008קודם כל, במקום להטריד את מוחך בספקולציות, רצוי שתבדק ורצוי ע"י פרוקטולוג. על פניו נשמע כפיסורה. כמה שתבלה פחות בשירותים (כל עוד אין צורך), יטב לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למי לפנות?יולדת30/06/2008
אני בת 30, בריאה וספורטיבית, חודש אחרי לידה שלישית לפני כמה ימים תוך כדי יציאה הרגשתי כאב חד - כאילו סכין חותך את פי הטבעת לפי מה שקראתי ברשת אני חוששת שיש לי טחורים שאלתי היא למי פונים? אני חברת מאוחדת, ותחת הקטגוריה "פרוקטולגיה" מופיע באתר שלהם רק רופא אחד בכל הארץ - ד"ר בייר יצחק בהרצליה, רחוק למדי מהאזור שלי (אני גרה במודיעין) האם עלי לפנות לרופא כירוג רגיל? או שד"ר בייר הוא מומחה גדול ושווה ליסוע עד הרצליה? או אולי עלי לחפש רופא פרטי? יש המלצה לרופא באיזורי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההודעה משובשת - הנה נסיון נוסף
יולדת30/06/2008אני בת 30, בריאה וספורטיבית, חודש אחרי לידה שלישית. לפני כמה ימים תוך כדי יציאה הרגשתי כאב חד - כאילו סכין חותך את פי הטבעת. לפי מה שקראתי ברשת אני חוששת שיש לי טחורים.. שאלתי היא למי פונים? אני חברת מאוחדת, ותחת הקטגוריה פרוקטולגיה מופיע באתר שלהם רק רופא אחד בכל הארץ - בייר יצחק בהרצליה, רחוק למדי מהאזור שלי (אני גרה במודיעין). האם עלי לפנות לרופא כירורג רגיל? או שדר בייר הוא מומחה גדול ושווה ליסוע עד הרצליה? או אולי עלי לחפש רופא פרטי - האם תוכלו להמליץ על רופא באיזורי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגלקס?קיסרית28/06/2008
שלום לצורך מניעת עצירות שמחריפה פיסורה. על אילו סיבים אתם ממליצים? על פגלקס? על ברנפלקס? אני לאחר לידה ומניקה ומשתמשת כשלושה חודשים בפגלקס. האם הפגלקס ממכר? האם הוא יכול להזיק לתינוק? האם זה יכול לגרום לו לשלשול וכאבי בטן? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגלקס
ד&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;quot;ר נויפל03/07/2008קודם כל, פגלקס זה לא תכשיר סיבים, ולטווח ארוך אינו מומלץ כיוון שיכול לפגוע בתפקוד המעי, במיוחד אם לא מוסיפים סיבים. סיבים לא מפריעים באופן סיסטמי ואף לא בהנקה. בחלק מהחולים לוקח זמן להתרגל מכיוון שיכול לגרום לתפיחות של הבטן המלווה בחוסר נעימות. תופעה זו בד"כ חולפת עם הזמן. סיבים לא גורמים לשלשול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף-פגלקס
קיסרית03/07/2008שלום בני בן ארבעה חודשים ואני מניקה באופן מלא בני סובל באופן נוראי מגזים. האם יתכן שזה מהפגלקס? האם לדעתך עליי להחליף את הפגלקס בסיבים? על אילו סיבים אתה ממליץ? באיזו צורה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
ד''ר דוד נויפלד06/07/2008קודם כל להרגע, שום דבר פה לא דחוף.
לא מכיר את התופעה שאת מתארת. לגבי הפגלקס כבר הבעתי את דעתי. לגבי הסיבים, או קונסיל או בנה-פייבר. לגבי הגאזים של הילד - זה טבעי להאשים את עצמך אבל יותר נכון לדבר עם רופא הילדים שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בריכה/ים/ים המלחקיסרית28/06/2008
שלום יש לי פיסורה וגם טחורים. האם אני יכולה להכנס:- לבריכה לים לים המלח? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ים המלח...
ד&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;quot;ר נויפל03/07/2008כן, אין בעיה, אם זה לא מפריע ולא שורף. גם אז בד"כ אין מניעה, אלא שזה לא נוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחד הרופאיםאני26/06/2008
כתבתי פה לא מזמן ואחד מכם ענה לי שזו 'בעיה מעניינת'.. שאלתי אלכם שוב- כיצד לטפל בטנזמוס?? האם יש בעיות ברקטום שלא ניתן לראות בסיגמואידוסקופיה / אולטראדאונד/בדיקות דם??? האם גירוי בפי הטבעת [דלקת] עלולההההההההההה לעשות זאאאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טנזמוס
ד&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;quot;ר נויפל03/07/2008אם הפרעות ושינויים במבנה - אנטומיים - כמו גידולים הרי שיש לחפש סיבות פונקציונליות כמו הפרעות בהתרוקנות, כיווץ יתר או כיווץ פרדוקסלי של שרירי הסוגר וכו'. כל זאת אפשר וצריך לבצע דרך מרפאת רצפת האגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחורים ופצעים בתוסיקשני25/06/2008
שלום
אני סובלת מתחורים לאחרונה עברו קצת התחורים אבל נהיו לי פצעים בתוסיק מה זה? ולאן אני אמורה לפנות או באיזה טיפול להשתמש תודה שני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים ופצעים
פרופ' זאב דרזניק25/06/2008רצוי שתיבדקי ע''י פרוקטולוג לצורך איבחון וטיפול מתאימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים שחוזריםחגי23/06/2008
שלום רב, אני סובל מטחורים כבר מספר שנים, בכל פעם הם יוצאים ואני משתמש במשחה ואז הם עוברים, האם יש מצב למנוע את יציאתם ולהיפטר מהם סופית? כמו כן אם זה כל הזמן חוזר מה הסיבה ומה ניתן לעשות כדי למנוע את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים שחוזרים.
פרופ' זאב דרזניק24/06/2008הטחורים שלך , על פי התיאור בלבד, הם בדרגת חומרה-3 מתוך 4.
הם לא חוזרים אלא קיימים ומחייבים טיפול. יתכן שרצוי להתחיל בקשירות ואם לא עוזר- ניתוח.
המשחות לא פותרות שום בעייה.
רצוי שתיבדק ותטופל בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורהאמיר20/06/2008
הרופאה שלי שלחה אותי לפרוקטולוג לאחר שאובחנתי עם אנמיה קלה.
לאחר הביקור אצל הפרוקטולוג הוא אמר שיש לי פיסורה ונתן לי משחה למרוח 4 פעמים ביום במשל 4 שבועות.
לפי מהששמעתי על פיסורה היא מלווה בכאבים ובדם אבל אצלי לא מופיעים התסמינים הללו אלא רק תחושת גירוי באזור בין פי הטבעת לאשכים.
הרופא לא אמר לי אם זה בגלל הפיסורה או האם זה ממשהו אחר.
אשמח לקבל את תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורה
ד''ר דוד נויפלד22/06/2008אם הפרוקטולוג ראה פיסורה אז יש פיסורה.
מכלול התסמינים בכל מחלה כמו בפיסורה בד"כ הוא רחב ולא לכל חולה יש אותם התסמינים.
תנסה את הטיפול, הוא לא מזיק במיוחד ותראה התוצאות. אם במקום הטבה יש משום מה החמרה, תפנה לבדיקה חוזרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)