מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לרופאנתן26/04/2008
שלום ד"ר
סליחה על השאלה המוזרה והלא נעימה, אבל בכדי להיות רגוע אני חייב לשאול.
אני (בן 33) סובל מפיסורה חוזרת, וכבר כמה חודשים לוקח גם קונסיל לריכוך היציאות, ואף על פי כן הצואה לא כל כך מתרככת, ובכל מקרה היא גם בקוטר רחב בצורה משמעותית.
מעבר לזה לאחרונה הצואה אלסטית, יש לה מין צורה כמו של המעי הגס והיא כמו גומי, האם זה תקין ?
ומה הסיבה שעל אף הקונסיל ושתיה מרובה אני לא מצליח להגיע לריכוך היציאות ?
ואולי גם ההתרוקנות שלי לא מלאה ולכן בפעם הבאה זה קשה ?
כמו כן אתמול במקרה הסתכלתי לראות אם יש דם באסלה (בגלל הפיסורה) וראיתי גוש משמעותי לבן, זה היה נראה מוזר וחריג אז בדקתי וזה היה באורך של כמה סנטימטר ובעובי של כמה מ"מ, כמין עור עבה (קשה קצת להסביר) ולא זכור לי משהו שאכלתי שיכול להסביר את זה.
האם זה נורמלי ? ואולי קשור לתלונות הנ"ל ?
תודה ושוב סליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה חלקית...
ד''ר דוד נויפלד27/04/2008לא לגמרי ברור.
קונסיל עובד פשוט: אם עדיין קשה סימן שאין מספיק נוזלים!
התאור הנוסף לא ברור.
כדאי שתבדק, אולי רקטוסקופיה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר יציאה, מה זה יכול להיות?עדי26/04/2008
אני בת 27, בריאה בדרך כלל. אחת לתקופה (ממש לא לעיתים קרובות) קורה שלאחר יציאה "חלקה" אני מרגישה כאב בפי הטבעת, כמו מעין כיווץ. התחושה ממש לא נעימה, היא תופסת את כל הגוף ואני אף מתחילה להרגיש קצת בחילה.
אחרי כן אני חייבת לשכב על הצד לפחות עשר דקות עד שזה עובר לגמרי. הכאב חזק אבל נסבל. אין סימנים לתחושה רעה לאחר מכן.
אשמח לדעת, ממה זה נובע? האם התופעה מסוכנת ועלי לראות רופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים..
ד''ר דוד נויפלד27/04/2008אם את שואלת אז כדאי שתבדקי.
מתוך התאור, כפי שהוא, קשה לי להצביע על משהו. זקוק ליותר פרטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים בהריוןרעות26/04/2008
שלום. אני בחודש השמיני בהריוני השלישי. סובלת כל הריון מטחורים. ממש לא סובלת מעצירות. אפילו להיפך. ב-2 ההריונות הקודמים, הטחורים לא נעלמו לאחר הלידה אך המצב היה הרבה יותר טוב, עד כמעט לא מורגש. הפעם המצב גרוע הרבה יותר. לאחר קלקול קיבה שנמשך כיומיים, עם הרבה ריצות לשירותים, הטחורים גדלו כמעט פי 2 (להערכתי בליטה של כ-2 עד 2.5 ס"מ. מאוד כואב בעיקר בישיבה ובקימה. מורגש כה"ז, גם בעמידה ובהליכה. מה עושים? אני מפחדת שהלידה עוד תחמיר אותם יותר, יש לי עוד כחודש וחצי-חודשיים עד ללידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רצוי
ד''ר דוד נויפלד27/04/2008לא רצוי כרגע לבצע ניתוח, אלא אם כן הסבל בלתי ניסבל.
אחרי שתתאוששי כראוי מהלידה, יש לשקול זאת.
בינתיים טיפול שמרני, אמבטיות קומפרסים עם מלח אנגלי, משחות מקומיות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצת לא קשורהמה זה משנה26/04/2008
הפדיחה לא מאפשרת לי לשאול את רופאת המשפחה שלי-
אני נוהגת מידי פעם לקיים יחסי מין אנאליים.
לפני אני עושה לעצמי חוקן (בעזרת צינור האמבטיה) . רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לפגיעה בגלל החוקנים. האם כדאי שאגביל את הכמות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה קצת קשורה
ד''ר דוד נויפלד27/04/2008יש מצב.
קודם כל למה צינור? יש חוקנים קטנטנים בבית המרקחת שפחות מסוכנים אם כי לטווח ארוך עלולים לפגוע בתפקוד המעי. חוץ מזה נשמע מהשאלה שזה לא מדי פעם אלא תכופות. כדאי לחשוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז כמה זה יותר מידי
מה זה משנה27/04/2008קודם כל הבהרה- זה לא ממש הצינור- אני מפרקת את הראש ואז לזה מחברת מין צינורית קטנטנה שמתאימה בול. את ההזרמה של המים אני עושה בזרם לא גבוה לכמה שניות (נגיד 10-15 שניות) ולא יותר מזה.
עכשיו עם המידע הגראפי הזה מה אתה אומר- כמה זה יותר מידי? פעם ביומיים/שבוע/שבועיים? אני דווקא לא עושה את זה המון (לדעתי הלא מלומדת, בוא נגיד שהחבר שלי היה מת ליותר) אבל רוצה להיות בטוחה שאני לא פוגעת בעצמי (ומצד שני לא ממש רוצה להסתכן בתקלות לא נעימות במיטה)
ועוד שאלה- למה זה פוגע במעי?
אולי שאלות קצת מוזרות אבל נכון שעשיתי לך את היום איתן :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוקנים
ד''ר דוד נויפלד29/04/2008חוקן הוא לא פעולה טבעית וכאשר המעי "מתרגל" הופך "עצלן" ואזי מפסיק לתפקד באופן טבעי.
אין לי נתונים להגיד כמה זה יותר מדי. אם לא צריך זה יותר מדי ומהווה abuse של המעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורהקצת מודאגת24/04/2008
שלום רב,
לבעלי הופיע כאב חריף ביותר בפי הטבעת ותחושה של גוש קטן שבולט החוצה
הוא נבדק בירושלים ע"י פורטקולוג שאמר שיש קרע,
נתן לו שבוע אנטיביוטיקה ומשחת ניפדיפין ואמר שאפשר לקחת כדורים נגד כאבים.
לאחר שבוע היא היה אצלו בביקורת, הרופא אמר שזה יותר טוב ואין יותר צורך באנטיביוטיקה
אלא להמשיך עם המשחה בלבד.
בכל זאת בעלי בכאבים שממשיכים וממש בלתי נסבלים.
האם תוכל לתת לנו עוד עצה כיצד להקהל על הכאבים?
בתודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורה
פרופ' זאב דרזניק24/04/2008ראשית איני בטוח שזו פיסורה מאחר וקיימת בליטה.
אם בכ''ז מדובר בפיסורה הרי שאין צורך באנטיביוטיקה והטיפול היעיל ביותר הינו שילוב של משחת ניפדיפין, פגלקס לריכוך הצואה ואמבטיות חמות. כמובן גם כדורים לכאבים. אם תוך 2-3 שבועות אין הקלה יש צורך בניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאודליה23/04/2008
שלום רב,
בהמשך לשאלה של האשה ששאלה על מין אנאלי.
אני סובלת מטחורים ולעולם לא עשיתי מין אנאלי. רציתי לדעת האם מין אנאלי צפוי לכאוב יותר לאנשים עם טחורים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודליה
פרופ' זאב דרזניק24/04/2008מין אנלי אינו גורם להתפתחות טחורים. יחד עם זאת מין אנלי יכול להחמיר תופעות פרוקטולוגיות קיימות כגון: דמם מטחורים או כאבים כשיש פיסורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תה טיבטיאורלי20/04/2008
אני סובלת מטחורים ופיסורה כבר מספר שנים. מספר פעמים עשו לי קשירה. נגד פיסורה אני משתמשת בנפידיפין באופן קבוע. אני שותה כוס תה טיבטי כל ערב כדי למנוע עצירות. למרות שהיציאות רכות אני עדיין סובלת מכאבים חזקים מאוד. האם זה אומר שהטיפול במשחה צריך להפסיק? האם אני צריכה להפסיק עם התה? האם אתה ממליץ על טיפול כורירגי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תה טיבטי
פרופ' זאב דרזניק23/04/2008מבחינת הפיסורה אין הגיון להמשיך עם ניפדיפין. צריך לבדוק ואם אכן המדובר בפיסורה אין ספק שצריך לנתח. נראה לי שהבעיה אומנם פיסורה ולא טחורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות כואבת וקשה - האם טחור?איריס19/04/2008
ד"ר נויפלד שלום רב,
אתמול בבוקר קמתי עם כאב חד באזור פי הטבעת. חשבתי שזו פשוט עקיצה... אך במישוש הרגשתי גוש חיצוני קשה למדי. במראה ראיתי שאכן מדובר בגוש בקוטר של כ-8-10 מ"מ בסמוך לפי הטבעת וצבעו - כחול-שחור (כמו שטף דם). אין דימום וגם לא עצירות. לעומת זאת יש לי אלרגיה עונתית ובשבועות האחרונים אני לא מפסיקה להתעטש ומרגישה שהאיזור מתאמץ.
בינתיים עשיתי אמבטית קלי וכן, אני מורחת משחה לטוסיק של וולדה לתינוק.
אציין כי לפני שנתיים וחצי ילדתי וממש אחרי הלידה סבלתי מטחורים כואבים ומדממים כ-3 שבועות, אך הם היו הרגישו רכים יותר והיו אדומים ומדממים.
האם מדובר בטחורים או שתיתכן תופעה אחרת? האם עליי בהכרח להיבדק? אם כן, האם דחוף?היות והיום ערב פסח, אני מעדיפה להמתין לאחר החג, מה גם שהכאב הוא סה"כ נסבל).
אודה על תשובה מהירה,
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם טחור...
ד''ר דוד נויפלד23/04/2008על פניו נשמע שכן, טחור חיצון תרומבוטי. בד"כ חולף מעצמו.
האם כדאי להבדק? כן, רצוי. האם דחוף? לא נשמע כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורותנועם18/04/2008
שלום ד"ר
אני סובל מפיסורה לסירוגין כבר זמן רב, בשנה האחרונה זה החמיר, טופלתי במרככי יציאות (קונסיל) ומשחת ניפידיפין, זה עזר לזמן מה.
אבל לאחר כמה שבועות שוב באה יציאה קשה במיוחד והורסת הכל, וכך זה מעגל שלא נסגר.
מה שרציתי לשאול זה מדוע אם אני לוקח בקביעות קונסיל כבר 3 חודשים עדיין היציאות שלי קשות ופוצעות ? אני מרגיש שזה לא משפיע עלי.
האם יכולה להיות סיבה רפואית שגורמת לעצירות על אף הקונסיל ושתיה מרובה ? ואם כן איזה בירור וטיפול ניתן לעשות ?
ושאלה נוספת, זה האם במקביל ליציאות הקשות בפני עצמן יכולה להיות בעיה באיזור הרקטום שיוצרת לחץ חזק מדי ?
תודה
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורות
פרופ' זאב דרזניק23/04/2008אין ספק שיציאה קשה יכולה לגרום לפיסורה.
עצירות מטופלת בדרכים ובתכשירים שונים. אם קונסיל לא עוזר יתכן ורצוי לנסות תכשירים אחרים.
באשר לפיסורה נראה לי שאם אכן קיימת יש כבר צורך בניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורה אצל פעוטה בת שנתייםכרמל18/04/2008
היתי בת שנתים וארבעה חודשים. בחודשים האחרונים, באופן משתנה, ביא מתלוננת שכואב לה קקי, היא לא רוצה להוציא קקי והיא די נראית מתוסכלת נראה כאילו היא מתאמצת להתאפק). היא עושה קקי פעמיים שלושה בשבוע, רך ולעיתים גוש אחד, ולא מרוח, אך עדיין רך (לא קשה). אין דימום!
שאלות:
איך בודקים אם מדובר בפיסורה? (היא היסטרית מרופאים ובוכה בכי הסטרי כשהיא רק רואה רופא...)
האם יכול להיות שמדובר בתהליך גמילה? (כלומר, היא מפחדת להיפרד מהפיפי שלה..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורה בתינוקת
פרופ' זאב דרזניק23/04/2008התופעה שכיחה למדי וניתן לרפאה ע''י ריכוך הצואה.
מומלץ להתייעץ עם כירורג ילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה לא היתי ברורה
כרמל25/04/2008הקקי תמיד תמיד רך, אין בעיה מבחינת יציאות קשות, ו/או דימום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על פיסטולהדניאל17/04/2008
לפני שנתיים וחצי עברתי ניתוח אבצס פריאנאלי. לפני תשעה חודשים נוצרה לי פיסטולה , נותחתי לפני חמישה חודשים עם חוט סטון, ועדיין יש לי הפרשות אוחד מבין שני החורים שבוצעו לי טרם נסגר.
הרופא טען שלא ניתן לבצע ניתוח חוזר, על אף שהוא נדרש, וזאת עד שהחוט סטון לא ייצא.ושוב זומנתי לרקטוסקופיה.
שאלתי היא: האם זה מצב טבעי שפיסטולה חוזרת, ההפרשות לא נפסקות למרות הניתוחים?
בברכת חג שמח
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסטולה
פרופ' זאב דרזניק23/04/2008נראה שאתה סובל מפיסטולה מסובכת.
איני מסכים עם הגישה שצריך לחכות מעבר ל-3 חודשים עם חוט סיטון.
מומלץ על ניתוח חוזר בתקווה שניתן לפתור הבעייה.
חשוב לזכור שפיסטולה מסובכת מהווה אתגר כירורגי קשה לריפוי ללא גרימת נזק לסוגרים ולעתים מחייב סידרת ניתוחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהירדנה17/04/2008
שלום רב,
בן זוגי מזה חמש שנים מתעקש לבצע איתי מין אנאלי. עשינו זאת רק פעמיים בינתיים וזה דווקא לא כל כך כואב לי.
שאלתי היא האם מין כזה יכול לגרום לטחורים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין...
ד''ר דוד נויפלד23/04/2008לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים נוראיםעופר14/04/2008
כמעט שבוע ימים שיש לי טחורים בלוטה גדולה כזאת בפי הטבעת, והכאבים נוראים, אני לא יכול לשבת ולא לעמוד, מה הפיתרון המיידי לזה, אני כבר לא יכול לסבול את הכאבים הנוראים האלו. אני חייב עצה ותרופה מיידי, אבל מבלי ללכת לרופא, זה לא נעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מצב
ד''ר דוד נויפלד15/04/2008עליך לפנות לעזרה רפואית.
אני לא מטפל דרך האינטרנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסטולה - טיפול רצויאריה11/04/2008
האם ניתן לבצע אמבטיית אשלגן כמסייע לריפוי פיסטולה??? האם זה בכלל מזיק או שווה לנסות תודה!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מכיר
ד''ר דוד נויפלד13/04/2008אבל כל אמבטיה עם חומרים כימיים יכול לפגוע בעור ולהחמיר את המצב.
הפתרון היחידי לפיסטולה הוא הניתוח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על בעית פיסורה חמורה מאודג.ע10/04/2008
שלום ד"ר: אני סובלת מפיסורה כבר 4 שנים, שהחמירה עם הזמן. היום המצב קשה מאוד, כאבים עזים שמקרינים גם לרגלים והגב. כאבים שמשתקים אותי ומאלצים אותי להישאר בבית. עברתי המון בדיקות, אצל רופאת גסטרו (ועוד מס' רופאים). לא נמצאה בעיה או רגישות. ניתן לי טיפול חיצוני במשחות שונות, שעזר לפרקי זמן קצרים. במהלך השנה האחרונה בנוסף להחמרה בפיסורה- הופיעה החמרה בכל מערכת העיכול, כלומר: נפיחות בבטן, גזים, כל דבר שאני אוכלת גורם לאי שקט בבטן ואף כאבים ושוב נפיחות. אני דואגת להיגיינה במקום, נעזרתי במשחות אלטרנטיביות (מחטאות), שומרת על תזונה ויציאות סדירות. כל מה שאני עושה גורם במעט, להקלות קצרות, שאחריהן יש שוב החמרה וחוזר חלילה. וכך אני נשארת במעגל הזה. אני חוששת שבעיית הפיסורה נובעת מבעיה פנימית במערכת העיכול, וגם ניתוח יעזור רק לזמן קצר, אם לא תמצא הסיבה לבעיה, קודם. אני לא יודעת מה עוד ניתן לעשות מעבר למה שעשיתי. אשמח לקבל את דעתך על כל חלקי ה"סיפור", ולקבל עצה או פיתרון. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה על בעיית פיסורה חמורה...
ד''ר דוד נויפלד13/04/2008אינני יודע מאיפוא את מגיעה למסקנה שהגעת אליה.
נראה לי שמסיבות שלך משכת הבעיה מעל לכל הגיון ועתה, באופן משני, בשל שינויים שעשית להרגלי היציאות שלך, התחלת לסבול ממערכת העיכול שלך.
אם אכן האבחנה נכונה, אין ברירה ועליך לעבור ניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)