מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטוסיס בתוספת JEW WIHIKINGדאי איריס01/05/2011
הבן שלי בן 13 ורציתי לקבל המלצה היכן לנתח אותו וכן שאוכל לראות תוצאות של ניתוחים שהתבצעו על ידי הרופא הממולץ. כמוכ האם העין נשארת פתוחה בשינה לאחר הניתוח
בתודה איריס דרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטוסיס בתוספת JEW WIHIKING - תגובה
פרופ' גיא בן סימון01/05/2011שלום רב
בתופעת Marcus Gunn Jaw Winking Phenomenon ישנן מספר אופציות ניתוחיות
1. תיקון צניחת העפעף במידה שהיא חמורה (וזאת בהתאם לתפקוד שריר העפעף)
2. ניתוק העפעף מהשריר בשל פתיחה ביתר בעת תנועות לעיסה (במידה שזו מפריעה)
- במקרה זה מומלץ לבצע ניתוח דו צדי
ההחלטה מתבצעת לאחר בדיקת הילד ובשיתוף ההורים מאחר שהם למעשה צריכים לאמר את העדפתם - כאשר הרופא המנתח יציג את כל האופציות הקיימות
באופן עקרוני תוכלי לבחור כל רופא עיניים מומחה בפלסטיקה של העין - אשר בצע התמחות במוסד מוכר בחול ועובד בבית חולים ציבורי ביחידת פלסטיקה של העין - אוקולופלסטיקה.
בברכה,
דר' בן סימון גיא, מומחה ברפואת עיניים - מנתח
כירורגיה פלסטית - עפעפיים, ארובות ודרכי דמעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיגולים שחורים ונפיחות תחת העינייםדוד30/04/2011
שלום,
אני אמור להרכיב משקפים , אך למרות זאת חלק מן הזמן לא עושה זאת.
האם יתכן כי אי הרכבת משקפים תגרום לעיגולים שחורים ונפיחות או שאין קשר בין הדברים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיגולים שחורים ונפיחות תחת העיניים - תגובה
פרופ. אריה נמט30/04/2011שלום דביר,
אין קשר בין עיגולים שחורים ונפיחות לבין הרכבת משקפים.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת נבוס משפיע על הרכבת עדשות ראיהדבורה29/04/2011
שלוםם
השאלה שלי אם לאחר ניתוח להסרת לחמנית נבוס ישפיע על הרכבת עדשות ראיהה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת נבוס משפיע על הרכבת עדשות ראיה - תגובה
פרופ. אריה נמט29/04/2011שלום רב,
קרוב לודאי שתיהיה מניעה מהרכבת עדשות מגע למשך מספר ימים עד שהאיזור יתרפא.
ברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי אחרי נתוח קטרקטמני21/04/2011
חודש לאחר שעברתי נתוח קטרקט בעין אחת התחלתי להרגיש כאילו יש לי חול בעין המנותחת. האם זה תופעה שכיחה? או שדורשת טיפול. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי אחרי נתוח קטרקט - תגובה
פרופ. אריה נמט26/04/2011מני שלום,
גירוי ואודם בעין לאחר ניתוח ירוד היא תופעה נורמלית במהלך 4-8 השבועות הראשונים. (כמובן מתוך הנחה שנבדקת היטב ע"י הרופא ואין בעיה דלקתית או זיהומית בעין).
ברוב הגדול של המקרים התופעה דועכת עם הזמן, ולעיתים, טיפות ללחות העין עשויות להועיל.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבוד ריסים כתוצאה משעורהמישהו06/03/2011
לפני כ9 חודשים סבלתי משעורה חמורה בעין..לאחר חודש היא הפכה לגוש קטן ואדום..לא התרגשתי מהעניין מכיוון שזה כבר קרה לי בעין הקודמת אך במקרה הזה השעורה גרמה לי לאיבוד ריסים שעד היום לא צומחים ומבחינה קוסמטית זה מפריע לי מאוד..רציתי לדעת איך הריסים יכולו לצמוח חזרה? קראתי שיש ניתוח להשתלת ריסים אבל אני די חושש לבצעו כי אני לא בטוח לגבי מידת ההצלחה והיעילות שלו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבוד ריסים כתוצאה משעורה - תגובה
פרופ' גיא בן סימון07/03/2011שלום רב
איבוד ריסים כתוצאה משעורה מחייב בדיקה של העפעף על מנת לשלול תהליך מקומי
אם איזור איבוד הריסים הוא קטן ניתן לשחזר את שפת העפעף כך שקו הריסים יהיה אחיד והמשכי (ללא השתלת ריסים) בצורה קוסמטית טובה.
מומלץ לקבוע פגישת ייעוץ על מנת לבחון את העפעף ואת סוג הניתוח האפשרי.
בברכה,
דר' בן סימון גיא, מומחה לרפואת עיניים מנתח
כירורגיה פלסטית, עפעפיים, ארובות ודרכי דמעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי איבוד הריסים
מישהו10/04/2011קודם כל תודה ד"ר על תהגובה כי ננת לי מעין איזו שהיא שאכן יש פתרון לבעיה שיש לי..אכן איזור איבוד הריסים הוא לא גדול..אך איני יודע לאן עלי לגשת כדי לבצע שחזור כזה במחינה קוסמטית..הייתי מעוניין להגיע אליך רק הבעיה היא שאני חייל וזה קצת מסבך..אשמח לתגובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי איבוד הריסים - תגובה
פרופ' גיא בן סימון11/04/2011שלום רב
תוכל להגיע לכל מרפאת אוקולופלסטיקה באחד מבתי החולים בארץ, עליך לוודא כי אכן שירות כזה ניתן באותה מחלקת עיניים. כמעט בכל מחלקות העיניים בארץ יש שירות אוקולפלסטיקה כך שאין בעיה לקבל הפניה מהצבא.
בברכה,
דר' בן סימון גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי איבוד הריסים
מישהו12/04/2011יש בבי"ח הקרוב לביתי איזור שנקרא מרפאות חוץ עיניים לשם הייתי ניגש כאשר היו לי את בעיות השעורה..אני זוכר גם כאשר שטחתי את בעייתי אצל רופא העיניים הוא אמר שאין סיכוי שהריסים שוב יצמחו ובעצם לא נראה לי שהוא חיפש לתת לי פיתרון אלא רק "לחפף" כמה שיותר מהר..מה שהצגת בפניי נשמע לי כמו סיכוי טוב להחזיר לי את מצב הריסים לכדמותם..השאלה אם הרופא עיניים שם יתן לי את אותו פתרון כמו שאת נתת או שינסה למרוח אותי סתם כי אני מאוד מעוניין בטיפול הקוסמטי שהצעת..עוד דבר ד"ר המחלקת אוקולופלסטיקה עליה דיברת היא בעצם מרפאות חוץ העיניים שעליה דיברתי או שעלי לבקש מהרופאה הפניה למחלקה זו שהיא שונה ממרפאת העיניים עצמה..?
אשמח לתשובה ותודה רבה על זמנך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי איבוד ריסים
מישהו17/04/2011דוקטור אם אפשר בבקשה תשובה בהקדם זה חשוב לי ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי איבוד הריסים - תגובה
פרופ' גיא בן סימון18/04/2011שלום רב
לעתים יושב במרפאות החוץ של הצבא רופא עיניים עם ידע באוקולופלסטיקה או אפילו אוקולופלסטיקאי מומחה כך שהטיפול שהוא יציע לך הוא הטיפול המקובל
באופן חליפי תוכל לבקש הפניה למרפאה כזו בכל אחד מבתי החולים הגדולים בארץ
בברכה
דר' בן סימון גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עפעפיים נפוחותיריב16/04/2011
שלום לך
בכל בוקר אני מתעורר עם עפעפיים נפוחות (בעיקר התחתונות)וכואבות
במשך היום הנפיחות יורדת בהדרגה אך למחרת התופעה חוזרת
אינני אלרגי(נבדקתי בעבר)ובכל זאת הסבל הוא רב
אשמח לעזרה כלשהי
חג שמח
יריב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עפעפיים נפוחות - תגובה
פרופ. אריה נמט16/04/2011יריב שלום,
התופעה אותה אתה מתאר עשויה להיות קשורה להצטברות נוזלים בחללים הפוטנציאלים בארובה. היא נובעת ממספר גורמים אפשריים, בינהם : אלרגיה (לא תמיד תוצאה שלילית בבדיקת רגישות שוללת תופעות אלרגיות מסוג זה), נטיה טבעית הקשורה לסוג של בצקת, וכן מבנה של ארובות העינים.
במידה והתופעה נמשכת, יש לשקול טיפול עם אנטיהיסטמינים בהמלצת רופא מטפל, והתייעצות עם מומחה אוקולופלסטיקה.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח להרמת עפעפיים + יובשסקוביבון15/04/2011
שלום
בת 50, מספר מינוס 11
סובלת מיובש בעיניים\האם ניתוח להרמת עפעפיים מייבש עוד יותר את העיניים?
האם יש בדיקה שניתן לבדוק את מידת היובש (מעבר לתחושה הסוביקטיית)
כדי לומר אם בכלל אפשר לעשות את הניתוח?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח להרמת עפעפיים + יובש - תגובה
פרופ. אריה נמט15/04/2011שלום רב,
יש מספר בדיקות המבוצעות להערכת היובש (כמו: תבחין שירמר או tear break up time).
כעקרון ניתוח עפעפיים לא גורם ליובש. רק במידה והסרת עודף העור נעשית בצורה עודפת וישנו קושי בסגירת העין לאחר הניתוח, עשויה להחמיר בעיית היובש.
לכן במקרים של יובש רצוי לבצע את הניתוח באופן שמרני- כלומר - תוך הקפדה יתירה על הסרה נכונה של עודף הרקמה.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח עפעפיים -רעד עין גבההמודאגת13/04/2011
שלום למומחים
עברתי לפני שלושה שבועות ניתוח עפעפיים ובעין אחת אני סובלת כבר שבועיים מרעידות כמעט רצופות של העפעף/גבה העליונים ממש באזור הניתוח.
האם זו תופעה ידועה לאחר ניתוח כזה ומה זה מעיד האם יתכן שארע איזה נזק כלשהו כי זה מטריד והרעד הינו ממושך על פני כל שעות היממה ובתדירות גבוהה .האם יש סיכוי שזה יסתדר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח עפעפיים -רעד עין גבה - תגובה
פרופ. אריה נמט13/04/2011שלום רב,
לאחר ניתוחי עפעפיים ישנן מספר תופעות. בינהן ישנה תופעת ריפוי של קצות העצב אשר עוברים הנצה מחדש. תופעה זו מלווה בהחזרת התחושה שנפגעת לפחות חלקית בזמן הניתוח וכן בהחזרת הפעילות המוטורית לעצבים. הביטוי הוא לעיתים של עקצוץ, גרד או אף רעד.
לרוב התופעה זמנית וחולפת. ניתן לבצע מסז' עדין על האיזור המטריד למספר שניות עד שהתופעה חולפת. בכל מקרה רצוי להבדק ע"י המנתח.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידעעמית13/04/2011
לרופא שלום רב,
האם תוכל להסביר לי מה כוללת הכשרתו של אוקולופלסטיקאי והאם הוא עובר הכשרה נוספת בנוסף על היותו רופא עיניים?
באם כן , מהי ההסמכה הזו , ממי היא ניתנת והאם ההכשרה וההסמכה כמנתח כוללת גם ניתוח של העפעפיים התחתונים או רק של העפעפיים העליונים?
תודה על כל אינפורמציה בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידע - תגובה
אוקולופלסטקאי עובר לרוב התמחות על נוספת לאחר שקיבל מומחיות ברפואת עיניים.
בארץ אין הכשרה לתחום זה, והיא מבוצעת בחו"ל. (ארה"ב, אירופה, אוסטרליה וכו.)
ההתמחות כוללת ניתוחי עפעפים עליונים ותחתונים, דרכי דמעות וארובת העין.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחמיתגלית13/04/2011
שלום רב
ברצוני לשאול האים בניתוח להשרת שומן מתוך הלחמית ללא צלקת חיצונית ניתן לתפור לאחר מיכן את הספטום?? ואים לא תופרים האים זה נורא?
תודה גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחמית - תגובה
פרופ. אריה נמט13/04/2011גלית שלום,
ניתן לתפור ספטום ע"י קיבועו לרצפת הארובה גם בגישה דרך הלחמית.
יש מצבים בהם מומלץ מאד לתפור- בעיקר כשיש רפיון משמעותי של הספטום. לעיתיםן הדבר פחות הכרחי- יש צורך להעריך כל מקרה לגופו.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כהות סביב העינייםתמארא12/04/2011
האם יש בארץ או בחול ניתוח הסרת הכהות סביבהעיניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כהות סביב העיניים - תגובה
אין ניתוח לכהות, אך יש מקרים בהם ניתוח עפעפיים תחתונים עשוי לעזור- ע"י מתיחת העור והסרת אפקט הצל.
ישנן מגוון טיפולים גדול המתאים לכל מקרה לגופו. תוכלי לקרוא על כך באתר זה תחת "שאלות נפוצות" בנושא "עיגולים שחורים".
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קטרטקט לחולה סכרת???נועה11/04/2011
שלום רב,
סבי בן 84...עפ"י ממצאי בדיקה: בשתי העיניים ירודים בינוניים, יותר משמאל. קרקעיות- מימין דיסקה תקינה, מקולה ללא בצקת, מספר MA'S סביב הפובאה. ללא HE'S. משמאל דיסקה תקינה, מקולה ללא בצקת, ללא שינויים סכרתיים. הומלץ על ניתוח הוצאת ירוד משמאל.
שאלתי היא: מה פירוש MA'S? HE'S?
הרופאה הפנתה לניתוח, אשר אמרה כי לא מדובר בלייזר...אם כך, על איזה ניתוח מדובר ובאיזה אופן? האם לא ניתן לבצע זאת בלייזר? האם הדבר הכרחי?
תודה על עזרתכם!!
חג פסח שמח וכשר!
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קטרטקט לחולה סכרת??? - תגובה
MAS הינם דימומים עדינים ברשתית הנגרמים מסכרת. HES הינם משקעים שומניים ברשתית הנובעים מסיבוכי סכרת.
מתיאורך נשמע כי ההפניה היתה לניתוח קטרקט (יורד), וכי בשלב זה אין צורך בטיפול לייזר לרשתית (שלעיתים יש צורך לבצע בשל בעיות ברשתית).
הניתוח אינו מבוצע בלייזר אלא ע"י טכניקת אולטרסאונד.
לגבי הכרחיות הניתוח- יש צורך לקבל את כל הנתונים מהרופאה ולהתייעץ איתה.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קמט מתחת לעיןדנה11/04/2011
יש סיכוי ששימוש בסבון פנים וקרם עיניים הקמט יעלם או שיש צורך במילוי או בהזרקת חומצה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמט מתחת לעין - תגובה
פרופ. אריה נמט11/04/2011דנה שלום,
קמט קבוע אינו נעלם ע"י קרם או סבון. במקרים כאלה יש צורך באחד מהבאים:
מילוי תת עורי
בפעולה עורית כמו פילינג כימי או בליזר
ניתוח ליישור עודף העור.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה עזרתם לי מאוד
נטלי10/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה לתשובה דחופהנטלי07/04/2011
שלום!
אני בת 19 ויש לי שקיות מתחת לעיין
דבר שמפריע לי מאוד מה זה התבגרתי......?????.
מה ניתן לעשות?והאם ניתן למנוע זאת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה לתשובה דחופה - תגובה
פרופ' גיא בן סימון08/04/2011שלום רב
שקיות בגיל צעיר הן דבר שכיח למדי ואין סיבה לדאגה
הטוב ביותר לנסות להסתירן באיפור על ידי concealer
אם לא ניתן באופן ברור להסתירן אפשר לטשטש בעזרת חומר מילוי מאחר שלרוב בלט השומן הוא קל מאוד. הייתי נמנע מאוד מניתוח עפעפיים בגיל זה.
.
בברכה,
דר' בן סימון גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי התשובה
נטלי08/04/2011היי תודה רבה
אז זה יחלוף לבד עם הזמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי התשובה - תגובה
פרופ' גיא בן סימון09/04/2011הדבר תלוי במשך הזמן בו מופיע הבלט
אם הבלט קבוע בחודשים אחרונים ואינו משתנה באופיו הוא סביר להשאר כך
אם מידת הבלט משתנה במהלך היום ולעתים אינך מבחינה בו אין כל מקום לטפל
בברכה,
דר' בן סימון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח עפעפיים פלסטיקהאתי07/04/2011
היכן עדיף לעשות את הניתוח בבית חולים בלינסון, השרון או תל השומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח עפעפיים פלסטיקה - תגובה
פרופ' גיא בן סימון08/04/2011שלום רב,
שלושת בתי החולים מצוינים ואין עדיפות לאחד מהם
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?