מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בקשקשים בריסיםישראל29/12/2010
קראתי בפורום זה ובאחרים בנושא של קשקשת בריסים. הבנתי שכדאי לפנות לרופא שמתמחה בעפעפיים ולא כל רופא עיניים. האם תוכל להמליץ על רופא מתאים בירושלים?(קופ"ח מאוחדת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בקשקשים בריסים - תגובה
פרופ' גיא בן סימון30/12/2010שלום רב
בירושליים יש מספר רופאים בהדסה ובשערי צדק
בהדסה יש דר' אינסר ודר' יעל דקל
לגבי שערי צדק תוכל להתקשר למחלקת עיניים ולשאול על הרופאים באוקולופלסטיקה
בברכה
דר' בן סימון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלזיוןzviag25/12/2010
ד"ר נמט שבוע טוב.
נאמר לי כשביקרתי אצלך,
ששק הדמעות שלי חסום..בעין שמאל מלא .,בעין ימן פחות.זימנת אותי לניתוח חלזיון.
האם תופעה של חסימה בשק הדמעות נובעת מהזרקת בוטוקס באיזור שבין הגבו(קמטוטי הזעף),.וגם באיזור שמעל הגבות.? אנא תשובתך בהקדם,כי תהליך הזרקת הבוטוקס כבר נעשה אצלי משנת 2002 ורק לפני לפני 9 חודשים התחלתי לסבול מדמעות,ועיניים אדומות.,ורק לפני שבוע גילית אצלי את ענין החסימה.הופניתי מאליך ע"י ד"ר נוימן.
ממתינה לתשובתך וגם דואגת..............
בשורות טובות.
המודאגת.צ.
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלזיון - תגובה
פרופ. אריה נמט26/12/2010שלום לך,
לא ידוע לי על קשר בין הזרקת בוטוקס לחסימת דרכי הדמעות ולמיטב ידיעתי הדבר לא דווח בספרות המקצועית.
יתרה על כך - אין הגיון בכך ששק הדמעות יחסם מכנית בפעולה של הזרקת בוטוקס המשתקת את השריר.
ולענין הדאגה- קשה לי לזכור בדיוק מה היה בבדיקתך, אך איני משוכנע שדיברנו על חסימת שק הדמעות. האם לא היה זה פתח הדמעות (הפונקטום) שהוא מוצר? במידה וכך- מדובר על פעולה קצרה ופשוטה ואין כלל חסימה של שק הדמעות.
המצב אולי לא נעים, אך ממש לא נורא.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלזיון- עיניים
zviag27/12/2010תודה רבה ד"ר נמט לתגובתך המהירה.נרגעתי מענין הבוטוקס.
אכן אני קוראת את מה שכתבת פונקטום עליון ותחתון מוצר מאוד בשתי העיניים.
ויש צורך בהרחת הפונקטום דו צדדית..מופנית להרחבת פונקטום דו צדדי.
האם פעולה זו שתעשה תפתור את הבעיה,?זה כמו "צינתור"?שפותח את צנור הדם החסום?כיצד פעולה זו נעשית.למעט ההסבר שנתת לי בענין ההרדמה המקומית,שזה לא יכאב..........אני מופנית אליך לפעולה זו ב 19 בינואר .מקווה לבשורות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עין פוזלתאוהד24/12/2010
שלום
אני בן 16 ויש לי עין פוזלת במקצת, היא מפריעה לי רק בצורה אסתטית ורציתי לדעת מה אפשר לעשות בנידון.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עין פוזלת - תגובה
פרופ. אריה נמט25/12/2010אוהד שלום,
כדאי לפנות למומחה עיניים לניתוחי פזילה.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עין קטנהגיל21/12/2010
אתה עושה את זה ואם אתה לא עושה אתה יכול בבקשה להפנות אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עין קטנה - תגובה
פרופ. אריה נמט21/12/2010אני מציע לפנות לבדיקה במרפאה של גברת מירה ורדיזר בחיפה- טל. 048378342
במידה ויוצע לך שם קודם כל לבצע ניתוח (לפני ההתאמה), אשמח לבדוק אותך. (טל. במרפאה 097687604)
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עין קטנהגיל20/12/2010
לגבי תשובתך אם מנקים לי את העין ומחדירים לה פלסטיק או חומר אחר האם העין תוכל לזוז טבעי לכל הצדדים כי אני כרגע יש לי עדשה מפלסטיק ואני מתבייש מכיוון שהעין לא זזה לי כמו העין השניה וזה לא נראה טבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עין קטנה - תגובה
פרופ. אריה נמט20/12/2010יש צורך בהתאמה שתאפשר חיכוך טוב בין גלגל העין לתותב לצורך תנועה מירבית- זו מיומנותו של האוקלריסט.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עין קטנהגיל20/12/2010
אני לא מבין אולי לא הסברתי ברור הבעיה שלי היא לא ארובת העין אלא גלגל העין האם אפשר למלא את העין בג"ל או בסיליקון או בחומר אחר בבקשה ממך תענה לי במדוייק זה מאוד חשוב לי
פרופ. אריה נמט20/12/2010גיל שלום,
משאלתך אני מבין כי העין נפגעה, ובעקבות כך היא הצטמקה. תופעה זו נקראת "פטיזיס". במקרים אלו ניתן להציע 2 פתרונות:
האחד- ניקוי התוכן של העין ובמקומו השתלת תוכן של חומר קשה- כמו פלסטיק או סיליקון לתוך תוכן גלגל העין לצורך יצירת נפח- ניתוח זה נקרא "אביסרציה" ומבוצעת ע"י מומחה לאוקולופלסטיקה.
השני- הכנת תותבת חיצונית לעין - מעין עדשת מגע גדולה שלה צורה חיצונית כשל עין- התאמה זו מבוצעת באופן אישי ומשלימה את חסר הנפח ונעשית ע"י אוקולריסט.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עין קטנהגיל19/12/2010
לגבי תשובתך אני נפגעתי בעין והיא התכווצה לי ואני לא רואה בא יש לי סוג של עדשה מפלסטיק שהעיניים יראו דומות אבל אני מעוניין למלא את העין עצמה האם זה אפשרי (את גלגל העין)
פרופ' גיא בן סימון20/12/2010שלום רב
אפשר למלא מסביב לעין בארובה אך בכח מקרה עליך לקבוע פגישת ייעוץ אצל אוקולופלסטיקאי מומחה
בברכה
דר׳ בן סימון גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטות לבנות בעפעףסובלת מאוד14/12/2010
שלום,
מזה כיומיים שאני סובלת מנפיחות וגירוי בעפעף העליון, כשבנוסף התפתחו ציסטות לבנות קטנות על פנים העפעף, זאת לאחר שבועיים שסבלתי משעורה באותה העין וכל פעם במקום שונה, אשמח לעצה איך לטפל ,למי לפנות והאם הטיפול אצל רופא דחוף?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטות לבנות בעפעף - תגובה
פרופ' גיא בן סימון15/12/2010Dear Ms.
Eyelid cysts can be herpetic (herpes simplex or zoster)
It would be wise to see an ophtalmologist ASAP!
Yours truly
Guy Ben Simon MD
Ophthalmology* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!
סובלת מאוד15/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמומיות מתחת לענייםלירז13/12/2010
שלום ...אני בת 20 ,אני חייבת שמישהו יסביר לי כבר מהי התופעה הזו של האדמומיות מתחת לעניים ,זה נראה כמו בצקות כאלה אדמומיות
היתה לי את התופעה הזו מאז שאני בגיל 15 אולי קצת פחות אפילו ,הלכתי לרופא עור ואמר לי שזה שטיות וזה כלום בלי לראות את העניין לעומקו וכן לרופא עיניים
הרבה אנשים אומרים לי דווקא שהפנים שלי מוזרות ...שהעור שלי מתנפח ...אפילו אופטרימסט באופטיקנה אמר לי זאת בלי שאמרתי לו כלום על העיניים ועוד קוסמטיקאית אחת חשבה שיש לי חוסר ברזל .
קיצור ...מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמומיות מתחת לעניים - תגובה
פרופ' גיא בן סימון13/12/2010שלום רב
ישנם מספר גורמים לשינויים בעפעפיים תחתונים ויכולים לגרום לבצקת או לאדמומיות.
בכל מקרה מומלץ לבצע בדיקות דם כלליות - ספירת דם, כימיה כללית, תפקודי כבד וכליה, וכן בדיקת שתן לכללית ולחלבון - באם אלה תקינות יש להבדק על ידי רופא עיניים מומחה לפלסטקיה של העין.
בהנחה שהבדיקות תהינה תקינות במקרים מסוימים ניתן להציע טיפול מקומי (משחות) או ניתוחי (פחות שכיח)
בברכה,
דר' בן סימון גיא, מומחה לרפואת עיניים
כירורגיה פלסטית עפעפיים ארובות ודרכי דמעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח עפעפיים אצל תאילנדיתנטלי10/12/2010
שלום ד"ר,
אני תאילנדית ויש עיניים מלוכסנות ועפעף כפול . כלומר, לא רואים בכלל את השטח שמעל העפעף (היכן שנהוג לאפר) .
מאז ומתמיד זה הפריע לי , גם בגלל שכשאני מתאפרת אז לא רואים את האיפור וגם כי אין סימטריה בין 2 העיניים . בעין אחת העפעף מכסה יותר מאשר בעין השנייה.
רציתי לדעת, האם ניתוח עפעפיים מתאים לי ? (מכיוון שאני ממוצא אחר)
אני יודעת שהעיניים שלי יישארו קטנות אבל זה לא מפריע לי . החלום שלי הוא שיהיה לי עפעף רגיל ולא כפול .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח עפעפיים אצל תאילנדית - תגובה
פרופ. אריה נמט10/12/2010נטלי שלום,
יש ניתוחים לטיפול בבעיה זו שאת מתארת. הניתוח כולל יצירת כפל חדש ליצירת עפעף רגיל ולא כפול.
ניתן לפנות לרופא פלסטיקאי עינים (אוקולופלסטיקאי) המומחה בניתוחים מסוג זה.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך קוראים לניתוח מסוג זה?
נטלי11/12/2010בעצם כלומר, מהו שמו המקצועי ברפואה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך קוראים לניתוח מסוג זה? - תגובה
פרופ. אריה נמט11/12/2010שם הניתוח
Asian double eyelid surgery
בהצלחה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח עפעפיים עליונותטלי09/12/2010
שלום לרופאים ,
אני מבקשת לדעת באיזו טכניקה משתמשים בעת ניתוח הרמת עפעפיים עליונות כאשר צריך גם לתקן צניחת גבות . לא מתכוונת להרמת גבות דרך חתך בקו השיער אלא מה שקוראים "lid crease" . איפה עושים אותו , מה זה בדיוק והאם זה אפקטיבי לטווח ארוך
והאם יש טכניקות נוספות מעין אלו (לא דרסטיות) .
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח עפעפיים עליונות - תגובה
פרופ. אריה נמט09/12/2010שלום רב,
יש מספר טכניקות להרמת הגבות:
1. ניתוח בו נעשה קיבוע של הגבות דרך החתך הניתוחי של העפעפיים- בטכניקה זו ניתן לקבע את גובה הגבות, אך לא להרים אותן, והניתוח מחזיק מעמד לשנים ספורות.
2. ניתוח עם חתך מעל הגבות- יעיל ומוצלח, אך מותיר צלקת מעל הגבה.
3. ניתוח מקו השערות- בשיטה חיצונית או אנדוסקופית- שיטה עם צלקות שאינן בולטות (אלא אם קו השיער גבוה). מחזיק מעמד בין 3-10 שנים- תלוי בטכניקה.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עין קטנהגיל02/12/2010
עקב פגיעה בעין ימין העין ימין שלי התכווצה אני קורא על עיניים הרבה רציתי לדעת האם אפשר למלא את העין בלובן העין או זגוגית או סיליקון בשביל שהעין תיראה טבעי אפילו אם יש טיפול בחול בבקשה תמליץ לי תודה
פרופ' גיא בן סימון02/12/2010לא ניתן למלא עין רואה ללא מחלות רקע בחומרים שונים.
אם העין הקטנה נובעת מאסימטריה בין העפעפיים (צניחה של עפעף אחד) או מחבלה לארובה, בהחלט אפשר לבצע טיפול ניתוחי להשגת סימטריה.
בברכה,
דר' בן סימון גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתרון לבלפרוספזם חוץ מבוטוקסzek29/11/2010
אני סובל מ"בלפרוספזם" ומזה כ- 6 שנים אני מטופל ביחידה להפרעות בתנועה באמצעות הזרקות בוטוקס. בשנה האחרונה אני מרגיש ירידה משמעותית ביותר בהשפעה של ההזרקות ולמעשה אני יכול להגיד שלבוטוקס אין כמעט השפעה על הספזם. חוסר ההצלחה בהזרקות האחרונות משפיע באופן דרמטי על איכות חיי ועל העצמאות שלי ואני ממש לא יודע מה לעשות. אני מבין שיש פתרון ניתוחי שבו כורתים את השריר שגורם לספזם אבל הנוירולוג שלי אמר לי שהוא לא ממליץ על ניתוח. מצד שני הוא לא נותן לי פיתרון חלופי. שאלתי היא האם הניתוח יפתור את הבעיה? האם הניתוח משאיר צלקות? האם יש תופעות לוואי? סיכונים וכו' והאם יש פתרונות אחרים המוכרים ברפואה?
בתודה מראש,
zek* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתרון לבלפרוספזם חוץ מבוטוקס - תגובה
פרופ' גיא בן סימון29/11/2010שלום רב
במידה שזריקות בוטוקוס מאבדות מיעילותן הניתוח הינו הפתרון הקיים היחיד
לרוב הניתוח משפר במידה נכרת את הספזם אך לעתים יש צורך בזריקות בוטוקס גם לאחר הניתוח, וזאת אף כי הן אבדו מיעילותן לפני הניתוח יש סיכוי סביר שלאחריו הן תעבודנה
מטופלים רבים מתארים שיפור נכר לאחר הניתוח, אך חלקם דורש המשך זריקות בוטוקס
הניתוח אינו מסוכן והסיבוכים אינם רבים.
תוכל לקבוע פגישת ייעוץ על מנת להבין יותר את מהות הניתוח
בברכה
דר' בן סימון גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה ושאלה נוספת ברשותכם
zek02/12/2010האם הניתוח עליו אתה מדבר הוא הפיתרון היחיד לאנשים במצבי? שמעתי על ניתוח שנקרא "ניתוח "מיתלה העפעף". האם מדובר בניתוח מקובל ברפואה לסובלים מבלפרוספזם בהיעדר יעילות של בוטוקס? ואם כן מה עדיף?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה ושאלה נוספת ברשותכם - תגובה
פרופ' גיא בן סימון02/12/2010ניתוח מתלה העפעף מתאים למקרים בו יש שימוש יתר בשריר המצח על מנת להחזיק את העיניים פקוחות.
הוא שונה מניתוח כריתת השריר אך מתאים במקרים מסוימים בלבד.
עצתי לך לקבוע פגישת ייעוץ על מנת להעריך את אופי מחלתך ולקבוע את הטפול בהקדם.
בתודה
דר' בן סימון גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אעשה כעצתך
zek02/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיניים יוצאות מהמקום!!! +סבל בתקופהמר פיטר תום28/11/2010
שלום רב
הנני סובל תקופה מבעיית עיניים שהחריפה לפני-זמן קצר.
בנוסף שיש להעיניים רפיון ודביקות ,זה החריף, הם כמעט יוצאות מהמקום!!!!!!!!!!!!!!!
הסבל הכללי בתקופה עד עכשיו מטריד וקשה. ועכשיו יותר יותררר!!!!!!!!!!!
(יש לציין שמפאת עבודתי בורסה מול המחשבים והספרות האלקטרוניות יש עייפות עיניים ממסכים מאירים וקושי בצפיה יש השערה לסבילה מגלאוקומה)
דוקטור יקר ומשכיל מה לעשות לבינתים????
טנק יו ורי מאצ מאצ' נשמה אנושית מדהימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיניים יוצאות מהמקום!!! +סבל בתקופה - תגובה
פרופ' גיא בן סימון28/11/2010שלום רב
אם אכן העיניים יוצאות ממקומן (סובלוקסציה) הרי שזהו מצב המצריך תיקון מוקדם
עצתי לך לקבוע פגישת ייעוץ על מנת לאמוד את הגורם לכך ולהחליט על טיפול בהקדם
בתודה
דר' בן סימון גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי צורת עין.לירן26/11/2010
היי אני מאוד רוצה לעבור ניתוחים כדי שאקבל את צורפת הפנים שאני רוצה : פרצוף תאילנדי , .
כהתחלה אני מאוד רוצה לשנות את צורת העינים שלי .. לאלכסונית יותר...
מה אני יכול לעשות לאן לגשת ואיך זה ניקרא ..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף!
ריטה21/01/2013אני רוצה לעבור בדיוק את שתי הניתוחים שאת מבקשת לשנות את פני המאורכות והצרות מהמצח ועד לסנטר להרחיב אותם להקטין אותם ולרבע אותם..(תווי פנים קווקזיות כאלה) ולגבי העיניים יש לי עיניים קטנות עגולות ובולטות ברצוני להאריך ולהגדיל אותם קיצונית למה שיש לי אם מצאת את 2 הרופאים שמבצעים את הניתוחים הללו אשמח אם תמסרי לי את שמם ואם אפשר טלפונים אשמח
תודה מראש..:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה כמובן גם מופנת לבעלי הפורום
ריטה21/01/2013אשמח לקבל את עזרתכם המקצועית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי צורת עין. - תגובה
פרופ. אריה נמט27/11/2010לירן שלום,
לפני שמחליטים על שינוי צורת הפנים, רצוי להתייעץ עם פסיכולוג להבנת המשמעויות של שינוי המבנה הטבעי איתו נולדת והמשמעויות הנלוות לכך.
רק לאחר מכן ניתן לפנות לפלסטיקאי או לאוקולופלסטיקאי (העוסק בתחום ניתוחי העפעפיים) לצורך הערכת הניתוחים האפשריים והתוצאות האפשריות.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)