מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי ניתוח כפתוריםדנית23/04/2009
שלום ,
אנחנו ביצענו ביום שלישי ניתוח כפתורים בשעות הבוקר. למחרת הילד אכל פיתה. וביום חמישי , כלומר יומיים אחרי הניתוח אכל לחם , והכניס הרבה לפה והתאמץ כדי ללעוס . בנוסף יצא לו פצע בתנוך האוזן ומושך את האוזן תוך כדי הגרוד של הפצע . האם נורא מסוכן ויש סיכוי שחלילה ייפלו הכפתורים . בבקשה עזרתכם . תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כפתורים
ד''ר אביגיל ארד23/04/2009אין קשר בין הלעיסה ליציאת כפתורים. אם מגרד לו באוזן צריך לבדוק אם זה פצע חיצוני או שיש דלקת. הקפידו על אטימת האזניים במקלחת. שלא יכנסו מים. אם יש פצע חיצוני אפשר לטפל במשחה אבל אם יש הפרשה או ממשיך לגרד, לגשת לא.א.ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר אביגיל..
דנית23/04/2009לד"ר אביגיל תודה רבה .
חשבתי כך כי אומרים לאכול רק רך ? מה אם כן הסיבה ? ( עשינו גם פוליפים )
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתך ברסנית הלשוןshira23/04/2009
שלום,
עשיתי יישור שיניים פנימי לפני כמה שבועות וכמה פעמים יצא שעשיתי תנועה עם הלשון וזה ממש כאב לי והיום זה גם קרה וירד לי דם וראיתי שזה פגע בעור המחבר את הלשון לחיך התחתון (ראיתי שקוראים לזה רסנית)
האם זה מסוכן?אם הרסנית תיחתך שוב?
כי כרגע ממש כואב לי להרים את הלשון כלפי מעלה כל מאמץ של הקו המחבר כואב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מסוכן
ד''ר אביגיל ארד23/04/2009עשי שטיפות של הפה עם מים ומלח או סודה לשתיה (כפית אחת בכוס מים פושרים) .זה יעבור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמון מחזירים לתת בלוטהmeir23/04/2009
אישתי סובלת מתת בלוטת התריס ומקבלת את ההורמון הסינטטי, למרות שבבדיקות תקופתיות הרמות נורמאליות יש תופעות של עור יבש, איבוד זיכרון, בליטה של עין ימין, גלי חום ועוד.
לפי קריאה באינטרנט מתברר שלא ניתן לאזן את T3 טוב עי ההורמון הסינטטי לכן מומלץ להשתמש בהורמון טבעי שפותח בארצות הברית.
Armour Thyroid
האם זה נכון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ב. תריס
ד''ר אביגיל ארד23/04/2009ממליצה להתייעץ עם אנדוקרינולוג לגבי איזון טוב לבעית הבלוטה של אשתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 קשרים סולידים איזואקואיים בקוטרmeir23/04/2009
בבדיקת אולטרה-סאונד נמצא
בלוטת התריס בגודל תקין,
אונה סמאלית-2 קשרים סולידים איזואקזאיים בקוטר עד 11 מילימטר.
אונה ימנית בגודל ומרקם תקינים.
הדגמה תקינה של בלוטות הרוק משני הצדדים.
לא הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות או ממצא אחר.
יש גם צילומים.
מה המשמאות של הקשרים, זה גידולים ממאירים או אפשרות כזאת.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אביגיל ארד23/04/2009יתכן ומדובר בזפק רב קשרי, אולם כדי לדעת בוודאות ממליצה על ניקור הבלוטה תחת אולטרסאונד. זה יתן את האבחנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח לבעיית אוטוקלורוזיסרות22/04/2009
ביתי בת 18, לקויית שמיעה מלידה. בבדיקת שמיעה אחרונה הביאו לידיעתנו כי יש פער מאד גדול בין השמיעה העצבית לשמיעת אוויר. פנינו לרופאת א.א.ג והיא סיפרה שיש אפשרות לבצע ניתוח ולשפר מאד את המצב השמיעתי. (העצב שומע 20-30 dB ואילו האוויר 60-70 dB.)
הייתי מעוניינת לשמוע האם מומלץ לבצע את הניתוח, מהם אחוזי ההצלחה ואיפה הסיכונים.
תודה, רות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אביגיל ארד23/04/2009האמת שהיא די צעירה לאוטוסקלרוזיס, אבל יתכן שיש בעיה הולכתית אחרת. ממליצה לפנות לרופא א.א.ג שמומחה באזניים וניתוחי אזניים לצורך ניתוח חקירה של האוזן וטיפול בהתאם לממצאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח לבעיית אוטוקלרוזיס
רות26/04/2009ואם זה לא אוטוקלרוזיס, ממה יכול לנבוע הפער השמיעתי בין העצב לאוויר. והאם בכל זאת מומלץ לנתח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אביגיל ארד29/04/2009מבעיה כלשהי בעצמות השמע. בניתוח מרימים את עור התוף וחוקרים את האוזן התיכונה לבדוק אם אפשר לתקן משהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת גרון פעם שלישית בחודשייםמירב21/04/2009
שלום רב,
בחודשיים האחרונים תקפה אותי דלקת גרון 3 פעמים.
פעם ראשונה בליווי חום וכאבי שרירים ובפעמיים הבאות כאבי גרון בלבד.
בשלושת הפעמים עשיתי משטח גרון והתוצאה היתה "צמיחה דומיננטית".
פעמיים נטלתי אנטיביוטיקה (פעם מוקסיפן ופעם רפאפן) במשך עשרה ימים.
היום קיבלתי את התוצאה החיובית בפעם השלישית ועדיין לא התחלתי לנטול אנטיביוטיקה.
יש לציין שסבלתי מתקופה דומה לפני כ-3 שנים (דלקות חוזרות ונשנות) וטופלתי
בטיפות הומאופטיות אשר הקלו על התכיפות בצורה משמעותית.
כיצד נפטרים מהחיידק? האם עליי ליטול שוב אנטיביוטיקה?
אודה לתשובתכם המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשובה
ד''ר דן גוטמן22/04/2009יש לבצע משטח גרון לכל בני המשפחה שכן יתכן ומישהוא מהם נשא של החידק.
יש לשקול טיפול מונע למשך מספר חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי ניתוחרותי21/04/2009
שלום לכם
הופניתי ע"י רופא א.א.ג. לביצוע צילום סי.טי. של מערות הפנים, בצילום נראתה מלאות בסינוסים האתמואידים ובגתות הלסת העליונות, מלבד זה ישנה אוסטאומה בגודל 2 ס"מ, הנמצאת בסינוס הפרונטלי בגודל 2 ס"מ החוסמת לא לגמרי את הסינוסים. יש לציין כי לפני שנתיים התגלתה האוסטאומה והיא היתה בגודל 1 ס"מ בלבד.
רופא א.א.ג. המליץ בפניי לעבור ניתוח אנדוסקופי להוצאת האוסטאומה בעזרת מערכת ניווט בשם NAVIGATION, על מנת למנוע סיבוכים...
הרופא אמר שהניתוח לא בהול אך רצוי לעשות אותו.
אני קצת חוששת במיוחד מסיבוכים, בכל זאת ממה שראיתי בצילום, האוסטאומה נמצאת בין הגולגולת לעיניים... ויש לה צורה כמו של סלע...
האם יש קשר לכאבי ראש שיש לי כל הזמן?
ואם יש קשר לזעזוע מוח שעברתי לפני שנתיים?
אני גרה בצפון, היכן ישנה מערכת ניווט כזו מלבד בי"ח כרמל, אני שייכת לקופ"ח מכבי, ונראה שקופ"ח מכבי לא תתלהב במיוחד לשלוח אותי לבי"ח הנ"ל..
אשמח לשמוע מכם, על מנת להפיג מעט מחששותיי..
רותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשובה
ד''ר דן גוטמן22/04/2009אני לא יודע לתת רשימת בתי חולים עם מערכות ניווט ולא תמיד מערכת כזו נחוצה. אם קיימת אוסטאומה כזו המפריעה יש להוציעה. כשהיא גדלה כל ניתוח אחר הופך להיות מסובך יותר ולכן יש להוציא את הנגעים הללו בזמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נחירות בבת שנתיים וחצייפעת21/04/2009
בתי בת שנתיים וחמישה חודשים נוחרת. בבדיקות בעת מחלה מספר פעמים ציין הרופא כי לה שקדים מוגדלים. מאז נולדה טופלנו מס' פעמים באינהלציות בעת מחלה. לא מזהה עצירות נשימה אך אינני נוכחת בחדרה כל הלילה.
ישנה טוב במהלך הלילה ללא התעוררויות, לעתים נאלצת להעירה בבוקר. היא הולכת לישון בין 20:30 ל- 21:00 עד 07:50.
קטנת מידות, אחוזון 10 היתכן ויש קשר? אבא גבוה ואמא ממוצעת.
מה דעתכם?
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשובה
ד''ר דן גוטמן22/04/2009הנחירות לא קשורות לגודל הילדה
יתכן והן נובעות משקד שלישי מוגדל. יש לגשת לבדיקה . אם אכן קיימים שקדים מוגדלים או שקד שלישי מוגדל כזה הגורם לבעיה משמעותית בשינה יש להוציאם בניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטיית מחיצהאיילה20/04/2009
שלום רב,
נבדקתי בקופ"ח, ע"י רופאה שבדקה במהירות הבזק (שלא לומר ברשלנות) את עניין סטיית המחיצה באפי ואמרה לי שזו קלה בלבד (סטיית המחיצה היא עניין תורשתי בקרב בני משפחתי) ושהם לא מפנים לניתוחים במקרים קלים. זאת, לאחר שהבעתי את רצוני לעבור ניתוח לתיקון הבעייה, מכיוון שהדבר מפריע לי מאוד, במיוחד כשאני עושה פעילות גופנית (איני מסוגלת לקיים פעילות גופנית רציפה, מפני שתמיד, בשלב מוקדם מאוד של הפעילות, אין לי אוויר ואז אני מפסיקה ומתאמצת לנשום) וכאשר אני ישנה (בפה פתוח לרווחה ותוך נסיונות נשימה מאומצים). ניתנה לי הנחייה לקחת תרופה (תרסיס לאף), במשך כחודש לפחות, וכן נקבע לי תור לבדיקת רמת סטיית המחיצה בבית- חולים, לאור התעקשותי. נאמר לי כי הדבר ייקבע אם יפנו אותי לניתוח. ההרגשה שלי, אם כי אין לי את הידע הרפואי לקבוע זאת, היא שאיני נושמת כלל דרך נחיר אחד. כאמור, העניין מפריע לי מאוד. התחושה שלי, שאינה נובעת יש מאין, הייתה כי ההעדפה היא שלא לשלוח אותי לעבור את הניתוח, על מנת שקופה"ח לא תישא בתשלום. אני מעוניינת לעבור גם אבחון פרטי, בנוסף לאבחון שאעבור באמצעות ההפנייה מקופה"ח, על מנת למנוע הטיית תוצאת הבדיקה ולחייב קבלת הסברים בהירים על מצבי. רציתי לברר באמצעותכם היכן אני יכולה לעבור בדיקה ע"י מומחה, שאינו מקושר לקופה"ח בה אני מטופלת ומהי העלות (טווח מחירים) של בדיקה זו.
ד''ר דן גוטמן22/04/2009אנחנו לא נוהגים כאן לפרסם מחירי בדיקות אולם תוכלי להגיע למרפאתינו לצורך חוות דעת שניה
נשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליפ באףליאת20/04/2009
האם פוליפ באף המלווה בנזלת אלרגית עשוי לגרום לריח רע?
ושקדים מעט מוגלים עם חורים גם יכול לגרום לריח רע??
ואם כן אז לעבור ניתוח להוצאת הפוליף והשקדים או מה לעשות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובה לשאלות הללו היא כן. יש להבדק
ד''ר דן גוטמן22/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבת שקדים במקום הוצאת שקדיםמיכל20/04/2009
שלום רב, בני בן 3 והוא סובל מהפסקות נשימה בדרגה קלה. רופא א.א.ג הציע לעשות ניתוח צריבת שקדים במקום הוצאתם. מה ידוע לכם על אופציה שכזו ואיפה אני יכולה לקבל מידע על האופציה הזו? תודה
ד''ר דן גוטמן22/04/2009אין דבר כזה "צריבה"
אבל ככל הנראה מדובר בכריתת שקדים בשיטת הקובלציה שבה כורתים רק את חלקם.
השיטה לא רעה בכלל גורמת לפחות סיבוכים והחלמה מהירה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוצאת שקדים
רחל ש06/07/2009גם לביתי המליצה הרופאה לבצע ניתוח באופן פרטי ולהקטין את השקדים ע"י אלקטרודות. נאמר לי על ידה שהניתוח פחות מסובך וההחלמה מהירה יותר ופחות מסוכנת. מתלבטת האם לעשות או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- BPPVרמי19/04/2009
שלום, אני אמורה לטוס לחו"ל
אני מעונינת לדעת האם טיסה יכולה לגרום לורטיגו אצל מי שכבר עבר אירוע או שניים כאלה בעבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסה ממש לא גורמת לורטיגו
ד''ר דן גוטמן22/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פקקים באזנייםנעמה מלכה19/04/2009
היי!
ילדתי לפני כשבעה חודשים, ומהחודש התשיעי להריוני ועד עתה אני סובלת מתופעה מוזרה
(שלדעתי הופיעה בעקבות ההריון) אשר לא סבלתי ממנה אף פעם לפני כן .
בחודש התשיעי להריוני נסתמו לי האוזניים בצורה שלא הצלחתי לשחררם לאחר שביקרתי אצל רופא א.א.גרון הנ"ל טען כי יש לי פקקים באזניים והוא הוציאם ואכן נפתרה הבעיה והסתימה השתחררה.
אך כחודש לאחר הלידה שוב חזרה התופעה , שוב חזרתי לרופא והוא שוב הוציא את הפקקים.
אתמול בפעם השלישית שוב נסתמה לי אוזן שמאל , מה עושים ??? שוב ללכת להוציא את הפקק??
האם מעכשיו כל חודשיים אני אבלה בהוצאת פקקים?? חוץ מזה שאלו כאבים איומים להוציא את הפקקים האלו ובכל פעם שאני צריכה לחזור על הטיפול הזה אני בוכה מחדש , זה לא נראה לי כ"כ בריא כל חודשיים לחטט באוזניים בצורה כזו. האם זה אומר שמעכשיו אני אסבול תמיד מהפקקים האלו? האם זה מסוכן? והאם יש דרך למנוע זאת? כיצד ומדוע הם מופיעים? והאם זה באמת קשור לזה שהייתי בהריון כי אף פעם לא סבלתי מתופעה כזו. האם יש דרך אחרת לשחרר את הפקק?
שמעתי שלא מומלץ לנקות את האוזניים עם קיסמי אוזניים כי זה מה שגורם לכך והאמת שאני מנקה די הרבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכל פעם שקיימת שעווה חוסמת יש להוצי
ד''ר דן גוטמן22/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב גרון ללא חוםקארין19/04/2009
שלום,
קוראים לי קארין ואני בת 17. כבר שלושה ימים שאני סובלת מכאב גרון חזק, קשה לי מאוד לבלוע רוק וכואב לי לדבר.
בהתחלה זה היה מלווה בבחילה וקצת סחרחורות, עכשיו זה רק הכאב גרון.
אני רוצה לציין שאין חום בכלל, כל פעם שמדדתי הייתי בסביבות הנורמה שלי (36.3)..
כשאני לוקחת כדור סטרפסילס הגרון כואב פחות אך תוך פחות משעה הכאב חוזר.
מה יכול להיות הגורם לכך? מה לעשות?
אשמח לקבל תשובה.
בתודה מראש,
קארין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישנן דלקות גרון שאינן מלוות בחום
ד''ר דן גוטמן22/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוזן סתומה וכואבת כבר שבועישי19/04/2009
שלום,
אני בן 27, לפני כשבוע כשנכנסתי לבריכה (אני חושב שזה מאז) אוזן אחת נסתמה לי ומאז היא לא נפתחת ואני לא שומע בכלל באוזן הזאת מה גם שהיא כואבת לי.
במהלך השבוע הזה הייתי מספר פעמים בבריכה ואז לפעמים האוזן קצת נפתחה אך ישר נסתמה חזרה.
מה יכולה להיות הסיבה לכך? ומה צריך לעשות?
אני שוהה בחו"ל לעוד כמה ימים ואני מתלבט אם ללכת לרופא מקומי או לחכות לארץ, האם המצב יכול לעשות נזק או שניתן להמתין עד החזרה לארץ?
בתודה מראש,
ישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיבה פקק שעווה ויש לגשת לבדיקה
ד''ר דן גוטמן22/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)