מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כולוסטומהלוי מיה29/05/2008
שלום שמי מיה ואני אמא לידל בן 3 שסובל מבעיות אוזניים מלידה הילד עבר ניתוח כפתורים שתי ניתוחי מסטואידוקטומי באוזן שמאל ועוד אחד בימין אך ללא הצלחה האוזן מפרישה בצבע ירוק והריח נורא ואיום אציין כי 4 פעמים תופל בפורטום דרך הוריד עקב פסודומונס כרגע עבר MRI לחשד בכולוסטומה אנא הסבירו לי מהוא החידק הזה ומה דרכי הטיפול או הניתוח שעליו לעבור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולסטאטומה
ד''ר אביגיל ארד01/06/2008כולסטאטומה אינה חיידק אלא כעין "עור פרא" הצומח במקום בו לא אמור להיות, כלומר בתוך האוזן התיכונה והמסטואיד (העצם מאחורי האוזן). הבעיה עם העור הזה שהוא הורס את העצם וגורם לזהום והפרשה ולמרות שאיננו גידול הוא מתנהג כך מבחינת ההרס ויש להוציאו ולנקות את האוזן. הניתוח כולל ניקוי של האוזן התיכונה ולפי מידת ההתפשטות גם המסטואיד ויצירת ניקוז טוב לאוזן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופהשריף29/05/2008
שלום לכל הצוות , אני בן לאמא בת 53 סובלת מכמה מחלות קשות יתר לחץ דם וסוכרת ושומנים בדם מעל 5 שנים לאחרונה היא סובלת מכאבי ראש חוזרים קשים רופא המשפחה הפנה אותה לרופא אף אוזן גרון והרופא הפנה אותה לבצע MRI ראש ו ולפי תוצאות הבדיקה הרופא המליץ לעשות ניתוח MASTOIDECTOMY לטענתיו ניתוח דחוף מאוד רוצה לדעת מה זה הניתוח הזה ומה הסיבוכים שיכולים להיות עקב הניתוח אני מצרף תוצאות הבדיקה בקובץ נפרד , אני מאוד אודה לכולם אם תעזרו לי להציל את אמא היקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסטואידקטומיה
ד''ר אביגיל ארד01/06/2008לא צרפת את הקובץ . בכל אופן, מסטואידקטומיה היא ניתוח בו מנקים את העצם שמאחורי האוזן והחללים שבתוכה. לרב עושים זאת בדלקת כרונית של האוזן התיכונה או בגדילת "עור פרא" באוזן הנקרא כולסטאטומה. אינני יודעת מדבריך מה הסיבה שעושים זאת לאמך. האזור גובל במח, בעצב הפנים ובעצבי השמיעה ושווי המשקל. הרופא המנתח אמור להסביר לך מה הסיכונים כתלות במה שהוא הולך לעשות שם בדיוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטות בלוע הלשוןסיוון28/05/2008
שמתי לב שיש לי על הלשון מין בלוטות ממש בסוף הלשון קרוב ללוע, הם נראות כמו חתיכות בשר בצורת עיגול מפוזרות על הלשון. הלכתי לרופא א.א.ג מכיוון שלא ידע מה זה שלח אותי לפה ולסת.
אחרי שניסתי לבדוק מה זה גילתי בעצמי שזה בלוטות טעם שנקראות Circumvallate.
רציתי לדעת אם יש לך מושג במה מדובר והאם הדבר נורמלי וטבעי, ואין ממה לדאוג מזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיבעי
ד''ר אביגיל ארד01/06/2008כן, אלו אכן הפפילות של חוש הטעם. בעצם יש מספר סוגים וזהו הסוג הניקרא כפי שציינת. נורמלי לחלוטין. הם מסודרים בצד האחורי של הלשון בצורך האות V. רופא א.א.ג שלך היה צריך לדעת. מפתיע שלא. יש את זה לכולם. לא כולם שמים לב לקיומם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוסיטיס לשעברשרון28/05/2008
שלום
לפני כשנתיים עברתי ניתוח FESS עקב סינוסיטיס כרוני
,מאז השתפר
המצב פלאים .לפני מספר חודשים עברתי בדיקת c.t ( עקב חזרה של גודש) ונמצאה ציסטה בחלל הסינום המקסילרי שמאלי בגודל 3.3 ס"מ.
בחודשים האחרונים יש לי נסיגה ברורה בחוש הריח (לפרקים) ללא כל סימנים קלינים של
גודש נזלת או מעבר בלתי תקין של אויר
שאלתי היא:
האם ניתן לקשור בין הציסטה לבין הפגיעה בחוש הריח?
האם כדאי לשאוף לבדיקת ct נוספת אך עם חומר ניגוד ע"מ לשלול אפשרוית אחרות שגורמות לפגיעה והפרעה בחוש הריח
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה
ד''ר אביגיל ארד01/06/2008ציסטה בסינוס מקסילרי אינה גורמת לירידה בחוש הריח. עצב הריח נכנס בחלק עליון של האף. אין צורך לטפל בציסטה אם אין תסמינים של כאבים בסינוס. זה דבר די שכיח. אל תמהרי לעוד צילום CT שיש בו הרבה קרינה. כדאי לנסות קודם תרסיס סטרואידלי לאף כגון פליקסונייז, סטרונייז ודומיהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב גרוןהילי28/05/2008
שלום דר'
משטח גרון איבחן STREP A
הרופא רשם אנטיביוטיקה שאותה לא נטלתי
החום חלף לגמרי וגם הכאב, אך לעיתים בלילה יש עדין קצת כאב גרון
לדעתך, זה משהו שכדאי לבדוק? הכאב לא מפריע לי בכלל אני פשוט מפחדת מסיבוך של דלקת גרון
אולי לבקש שוב פעם משטח?
תודה ויום טוב
הילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת גרון עם סטרפ.
ד''ר אביגיל ארד01/06/2008דלקת גרון עם סטרפ מקבוצה A היא התוויה לנטילת טיפול אנטיביוטי. נכון שהגוף יכול לעיתים להתגבר אבל את מסכנת איברים אחרים בגוף (לב, כליות, פרקים) שאין לדעת אצל מי הסטרפ. יתקוף אותם, וכן מסכנת את סביבתך בהדבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח כפתוריםשרונית28/05/2008
בני בן שנה וחצי ולפני מספר ימים עבר ניתוח כפתורים בשתי האוזניים.
מאחר ובני סובל מדי פעם מעצירויות - רציתי לשאול אם יכול להיגרם נזק
כלשהו כשהוא מתאמץ לעשות קקי.
האם זה משפיע ?
האם הכפתורים יכולים לצאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אביגיל ארד01/06/2008ממש לא. העלאת הלחץ התוך ביטני לא תשפיע כהוא זה בעת שיש צינוריות. הצינוריות עושות כל הזמן את השוואת הלחץ בין האוזן התיכונה לסביבה ואין שום שינוי. גם בטיסה לא תהיה לו בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מים באוזנייםלינור אשכנזי28/05/2008
לבני בן ה9 חודשים יש דלקות חוזרות ונשנות באוזניים הילד סובל מהיותו בן 3 חודשים אני כבר איבדתי כול כיוון ניסתי הכול אזניל קסילוכסן דקס אוטיק מי חמצן שמן פרפין דזורן ושום תרופה לא עוזרת ליבש לו את המים באוזנים הילד כול הזמן נוגע באוזניים ובוכה חשבתי לפנות לאף אוזן גרון בעבר פניתי אבל הרופא אמר שבגיל 3 חודשים לא שמים לתינוק טיפות ולא שמתי וזה החמיר מה עלי לעשות אני חוששת מאוד ומפחדת שמה יגרם לילדי נזק, אודה לכם אים תחזרו אלי אים תשובה כמה שיותר מהר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אזניים
ד''ר אביגיל ארד01/06/2008דלקות אזניים חוזרות ו\או נוזלים באזניים שלא נעלמים הם אינדקציה (התוויה) להכנסת צינוריות אוורור לאזנים. מאחר ואנחנו בתחילת הקיץ הייתי מנסה להשהות את ההחלטה עוד קצת. אולם אם הדלקות ימשכו בתכיפות גבוהה ממליצה על "כפתורים" שימנעו את מרבית הדלקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוסיטיסענבל27/05/2008
שלום רב,
אני סובלת מסינוסיטיס כבר זמן רב, בעקבות זה יש לי כאבי ראש חזקים, סחרחורות, טשטוש בראיה, כאבים חזקים בלסת ובשיניים.
כל פעם אני לוקחת אנטיביוטיקה ואחרי תקופה מסויימת זה חוזר.
בשבוע האחרון עשיתי צילום ויש לי שוב סינוסיטיס, לקחתי אנטיביוטיקה ולאחר שבוע עשיתי שוב צילום והמצב נשאר אותו דבר.
האם יש טיפול שיכול לפתור את הבעיה לתמיד?
ביומיים האחרונים יש לי גם כאבים בצוואר. האם יכול להיות שיש קשר בין הכאבים האלו לסינוסיטיס?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוסיטיס חוזרת
ד''ר אביגיל ארד02/06/2008יש אנשים עם נטיה לזיהומים של הסינוסים. למשל אלרגיים הסובלים מגודש באף, או אם יש בעיה אנטומית שבגללה נחסמים פתחי הסינוסים לעיתים קרובות. אם הבעיה באמת לעיתים קרובות כדאי לבצע צילום CT של הסינוסים כשאת בריאה דווקא, כדי לראות אם יש חסימה של פתחי הסינוסים. יש ניתוח למקרים כאלו, שיכול להקל . כאבי צואר לרב לא קשורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צפצוף באוזןמיכל27/05/2008
שלום מדי פעם אני שומעת מעין צפצוף פנימי גבוה באוזן למספר שניות, ממה זה יכול לנבוע? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפצוף
ד''ר אביגיל ארד02/06/2008זו יכולה להיות תופעה נורמלית שאנשים רבים חווים אותה . אם הציפצוף נהיה קבוע צריך לעבור מספר בדיקות דרך רופא א.א.ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שקדיםרינה27/05/2008
שלום
עברתי לפני שבוע ניתוח שקדים השאלה שלי היא האם מותר אחרי הניתוח לחזור לעשן ואם כן אחרי כמה זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשובה
ד''ר דן גוטמן27/05/2008בכלל לא רצוי לעשן ובטח לא בימים הראשונים לאחר הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה לאחר ניתוח כפתוריםארד27/05/2008
בתי בת שנה וחצי. כבר מספר חודשים שיש לה נוזלים באוזניים שפוגעים מעט בשמיעתה. בעוד חודשיים אנחנו טסים ללמוד בארצות הברית והילדה תכנס לגן אמריקאי. הרופא המליץ לעשות ניתוח על מנת להקל על הילדה את הטיסה ואת קליטת השפה החדשה.
השאלה שלי - האם אפשר לעשות ניתוח כפתורים כחודש לפני טיסה. האם הכפתורים לא יפגעו בתהליך השוואת הלחצים שנערך בגבהים הגבוהים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשובה
ד''ר דן גוטמן27/05/2008את הניתוח ניתן לעשות בסמוך לטיסה ולגבי הטיסה- להפך הכפתורים מאפשרים השוואת לחצים טובה מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאן25/05/2008
שלום, משיהו צעק לי באוזן ומאז כואבת לי האוזן! למה? בנוסף אני בהריון בחודש 6 האם זה יכול להזיק לעובר שלי שבחודש שישי גם חשוף לרעשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יכול להזיק לעובר בשום צורה שהיא
ד''ר דן גוטמן27/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטות לימפה מוגדלותאפרת25/05/2008
שלום רב !
אני בת 19 וחצי סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס ומטופלת בכדורים של אלטרוקסין 5 ימים בשבוע 50 מ"ג ופעמיים בשבוע 100 מ"ג.
בבדיקת האולטרסאונד שעשיתי אלה היות התשובות:
אולטרסאונד בלוטת מגן:
בלוטת מגן בלתי הומוגני ללאהדגמת גוש בולט
אונה ימנית במימדים 16?50?10 מ"מ
אינה מוגדלת
אונה שמאלית 15?144?22 מ"מ
אינה מוגדלת
איסטמוס ברויב 3 מ"מ
אולטרסאונד צוואר:
סמוך לקוטב התחתון של אונה שמאלית של בלוטת המגן הודגמה קשרית לימפה בגודל 13?7 מ"מ,
הודגמו קשריות לימפה תת לסתיות בגודל 14?4 מ"מ מימין 15?5 מ"מ משמאל במראה סונוגרפי שמור.
מעוניינת להבין למה בדיוק התכוון הרופא?
מה הבדיקה אומרת? איך מטפלים בזה?
אני מאוד לחוצה ומפחדת.
תודה מראש על התשובה......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובת הבדיקה תקינה ואין מקום לחשש
ד''ר דן גוטמן27/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח פרוטיסשושי25/05/2008
שלום רב
אני צריכה לעבור ניתוח פרוטיס ישנו גידול שפיר נמצא מתחת לאוזן לא גדול הומלץ לי להוצא אותו
אני מאד חרדה מהניתוח רציתי שתענו לי על כמה שאלות
עברתי דיקור ונמצא שפיר.
כמה זמן הניתוח?
כמה מורכב הניתוח?
האם יש אישפוז?
מתי מוציאים תפרים?
האם יש צלקת גדולה?
אני עדין בחיפוש למנתח טוב ומומלץ אם תוחלו להמליץ לי על מנתח אני מאד ישמח
אני מאד ישמח שתענו לי על השאלות שלי כי הלא נודע מאד מלחיץ אותי אני רוצה לדעת בפני מה אני עומדת גם אם זה לא הכי מעודד
תודה מראש
שבוע טוב
קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשובה
ד''ר דן גוטמן27/05/2008מדובר על ניתוח שרצוי לעבור בכל מקרה. קיימת צלקת מאחורי האוזן שאינה אמורה להיות בולטת.
הניתוח אורך כשעה וחצי לערך מחייב אשפוז בן כמה ימים ולא צפויים כאבים לאחר הניתוח
לגבי רופא- אנחנו לא ממליצים כאן בפורום או מבצעים פירסומת לרופא כזה או אחר אולם את יכולה לפנות אלי מאחר ואני מבצע ניתוחים כאלה
בברכה ד"ר גוטמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר גוטמן שאלה
אלמה27/05/2008שלום
שמעתי על מקרים שהגידול חוזר ויש להסירו שוב
למה זה קורה?
ומה אחוז המקרים שהגידול חוזר?
האם אתה מנתח באסותא ? כי אתה לא מופיע שם ברשימה באתר של אסותא בניתוח פרוטיס
האם ניתוח פרוטיס אתה מנתח הרבה?
אני נורא חרדה כל הזמן במחשבות מפחדת מאד אני אמא לשני ילדים קטנים
אם צריכים אמא שתחזור אליהם בתיפקוד מלא נכון?
כמה זמן החלמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עשיתי ניתוח פרוטיס אצל פרופ'
לילי06/06/2008פרופ' דן פליס מאיכילוב. מנתח בחסד. הוא מנהל מחלקת א.א.ג. באיכילוב. מומלץ ביותר. ההחלמה איננה קשה. אישפוז יומיים באסותא.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אריוס ואלגרו לאלריה אביביתליזה24/05/2008
דר' ארד שלום!
לאחר ששנה שנייה התפתח סינוסיטיס באפריל מאי, הסכמנו כי נראה שמדובר באלרגיה למשהו בתקופה. נתת לי אריוס ל- 7 ימים ואלגרו לחודש, פעם אחת ביום. הטיפול באריוס הסתיים כבר לפני 4 ימים. היום הייתי עם הילדה בגינת השעשועים, ותוך שעתיים שוב לחץ על חניכיים עליונות, אזניים סתומות, לחץ על עפעפיים, סחרחורת קלה ותחושת כבדות ועייפות.
מאחר ובבוקר לקחתי אלגרו, התחלתי הערב שוב עם כדור 1 אריוס, טיפות אזניים אוטידין.
ללא נזלת וללא חום.
האם ניתן לקחת את האריוס באופן נקודתי חד פעמי או שמא חייבים להמשיך שוב לתקופה של שבוע?
תודה!
איריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשובה
ד''ר דן גוטמן27/05/2008אריוס מאחר ואינו אנטיביוטיקה ניתן לקחת באופן חד פעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)