מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח כואנל אטרזיה(choanal atresia)משה13/06/2008
שלום לכולם
קוראים לי משה נשוי+3 נולדה לנו בת בתאריך 080608 עם כואנל אטרזיה שזה חסימת אוויר בין האף לפה מכיוון שתינוקות נושמים דרך האף הכניסו אותה לניתוח דחוף בתאריך 120608 ופתחו את החסימה והכניסו צינורות לפתוח אוויר בתוך האף...התחושה אצלנו קשה וחסרת אונים תינוקת בת כמה ימים כבר עברה ניתוח ועם צינורות באף ....אם יש מישהו שיש לו ידע בזה או שקרה לו את זה בעבר אשמח לשמוע על תקופת ההחלמה לתינוקת ...זהו מקרה יחסית נדיר לכן אין הרבה חומר על זה או כתבות באינטרנט...תודה מראש לכולם ושניהיה כולם בריאים(בעזרת השם) ..אמן...אמן.
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטרזיה כואנלית
ד''ר דן גוטמן15/06/2008זהוא מצב מולד ואל דאגה מאחר והניתוח בוצע ומה שנשאר זה להוציא את הצינוריות מספר שבועות לאחר ניתוח אז החלק הקשה מאחוריכם. אין מדובר במיקרה נדיר ואל דאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכואנל אטרזיה
משה25/06/2008תודה רבה לך על התגובה ...יש לי מספר שאלות בבקשה: 1-האם אתה יודע איפה יש חומר קריאה על הנושא הזה? 2-איך מוציאים את הצינורות? 3-איך יודעים מתי הגיע הזמן להוציא אותם? 4-והאם התינוקת תצטרך לעבור שוב ניתוח כזה בעתיד? תודה משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתשובה
ד''ר דן גוטמן29/06/2008את הצינורות מוציאים בשליפה דרך האף
בד"כ לאחר 6 שבועות ואם הניתוח מוצלח הרי הוא חד פעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכואנל אטרזיה
משה30/06/2008הוצאת הצינוריות מתבצע בהרדמה מלאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכואנל אטרזיה
משה25/06/2008תודה רבה לך על התגובה ...יש לי מספר שאלות בבקשה: 1-האם אתה יודע איפה יש חומר קריאה על הנושא הזה? 2-איך מוציאים את הצינורות? 3-איך יודעים מתי הגיע הזמן להוציא אותם? 4-והאם התינוקת תצטרך לעבור שוב ניתוח כזה בעתיד? תודה משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
ד''ר אביגיל ארד29/06/2008חומר קריאה יש באינטרנט. הרופא המנתח ישלוף את הצינוריות. יש מקרים שהמקום שוב נסגר אולם כיום הניתוחים עם אחוזי הצלחה טובים ונקווה שהכל יהיה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול מתמשך עם תחושת בחילה וחנקצבי13/06/2008
שלום,
אני סובל כחודש וחצי מהתקפי שיעול שמקורם בגרון, שמביאים אותי לתחושת בחילה והקאה, ואחריה תחושת חנק, הרבה פעמים ביום. בנוסף תחושה לא נוחה בחלק התחתון של הגרון. שעלת נשללה, קבלתי טיפול בAERIOUS נגד אלרגיה למשך 10 ימים, עם שיפור קל בלבד. צילום ריאות וסינוסים תקין, וכן בדיקת גרון ע"י רופא אאג תקינה. מה זה? מה ניתן לעשות? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אביגיל ארד14/06/2008יתכן ומדובר ברפלוקס, החזר של חומצה מהקיבה לגרון. לא תמיד מלווה בצרבת, אולם הטיפול כמו טיפול בצרבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריור מוגבר אצל תינוקליאת12/06/2008
בני בן כמעט חצי שנה. מגיל חודשיים מרייר המון. תמיד יש לו המון רוק בפה, כשהוא שוכב על הבטן הוא ממש שוחה בתוך שלולית רוק, וכשהוא על הגב הוא עושה המון בלונים ו"משפריץ" על כל הפנים. כל מי שרואה אותו צוחק ש"יצאו לו שיניים מוקדם" (מה שלא קרה עדיין) אבל לתחושתי יש פה משהו מעבר לכך. אני יודעת שהרבה תינוקות בגיל הזה מריירים אבל אצלו זה נראה לי פשוט המון. מה שבעיקר מטריד אותי זה שמזה חודש כל פעם ששמים אותו על הגב הוא מיישר חזק חזק את הרגליים ומתחיל להוציא הרבה ריר (ברגע שמסיחים את דעתו הוא מפסיק אבל אם הוא לבד על הגב זה מה שהוא עושה כל הזמן). זה נראה קצת מפחיד...
התיעצתי עם רופאת הילדים והיא לא התרגשה, אבל קשה להראות לה את הריור שלו ב-5 דקות במרפאה. בעבר גם היה בבדיקה אצל גסטרו' ילדים בשל חשש לריפלוקס סמוי וגם הוא לא מצא בעיה.
שאלותי הן: האם תופעות כאלה יכולות להצביע על בעיה חמורה יותר? האם בכלל יש מה לעשות בגיל כזה או שעדיף לחכות ולראות מה מתפתח?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריור
ד''ר אביגיל ארד14/06/2008מובן שקשה להתרשם מתינוק בחמש דקות ובטח מסיפור במייל. ריור הוא דבר שכיח בילדים. מה שחשוב זה לשים לב שזה לא נגרם מבעית בליעה. אם הוא בולע היטב את האוכל ואינו משתנק וכנ"ל לגבי הרוק כשהוא שוכב על הגב, אז לא נראה שצריך לדאוג. אם כל המוטוריקה שלו בסדר, אז כנראה שאין בעיה רצינית. בעיות אמיתיות יתבטאו בדברים כאלה. ילדים שמריירים הרבה מעבר לגיל שלוש, גם אם אין בעיות בליעה וכד', אנו מפנים לקלינאית תקשורת לקצת תירגול לשרירי הפה. אבל אתם עוד רחוקים מזה. שימו לב לכל שינוי ואם משהו נוסף - פנו שוב לרופאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוקת בת חודש מוציאה הרבה רוק
אנה24/10/2016שלום.התינוקת שלי בת חודש היא מוציאה הרבה רוק מהפא שממש נוזל לה מהפא שאפילו כול החולצה שלה יכולה להיות רטובה..מה זה יכול להיות ועים זה מצב נורמלי ויש לי למה לדעוג..אשמח לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעה של איבוד קולמוטי11/06/2008
ידידה טובה שלי חלתה לפני כחודש וחצי בדלקת בגרון ודלקת ריאות ולא יכלה לדבר, עברה אין ספור בדיקות שלא גילו דבר, כעת היא עדיין ללא קול, הבנתי שיש לזה הסבר רפואי, אשמח אם תוכלו להסביר לי מה זה?ממה זה נובע?האם יש לזה פיתרון או שזה רק עניין של זמן?אמשח עם תפנו אותי למחקרים בשפות זרות או בעיברית כי זה ממש מייסר אותה ואת כולנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבדן קול
ד''ר דן גוטמן15/06/2008בד"כ אי יכולת להוצאת קול נובעת מבצקת במיתרי הקול או בהפרעות בתנועה שלהם. דבר האמור לחלוף. אם המיתרים תקינים התנועה תקינה ועדיין קיימת איי יכולת להוצאת הקול אז לעיתים הדבר נובע מסיבות נפ]שיות של מתח לחץ וחרדה
בכ"א יש לגשת לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורניתטובה11/06/2008
שלום רב
יש לי נוזלים באוזן ימין וגם ירידה בשמיעה וכמו כן רעשים של גלים בים
בתודה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשובה
ד''ר דן גוטמן15/06/2008לעיתים לאחר צינון מופיעים נוזלים באוזן התיכונה דבר האמור לעלם לעצמו אולם יש לגשת בכל מקרה לבדיקה מקיפה א.א.ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גרוןרגינה10/06/2008
שלום!
אני בת 27, לפני שנה היה לי דלקת גרון ו טופלתי באנטיביוטיקה, לאחר מכן חצי שנה היו לי כמעט כל שבועיים כאבי גרון קלים כנראה וירליים, ואחר כך שוב דלקת גרון אך יותר חריפה מהקודמת. ושוב מאז אני עד עכשיו שזה עוד לא חצי שנה סובלת כל הזמן מכאבי גרון קלים, עכשיו שוב אני מרגישה שמתחילה הדלקת. אני פניתי לרופא משפחה ולראופא א.א.ג והוא אמר שזה בסדר ולא צריך לעשות ניתוח. אך רציתי לציין שהגרון שלי מהדלקת הקודמת נשאר להיות אדום רופף עם חורים ובצד ימין יש מוגלות לבנות קטנות שלפעמים נעלמות .הרופאים אומרים שעושים ניתוח רק למי שחולה לפחות 4 פעמים בשנה. שאלה שלי מה אני צריכה לעשות, זה מאוד מפריעה לי בחיי יום יום גם עם יש לי רק 2 בשנה דלקת ובמשך השנה יש לי רק כאבי גרון? האם יש איזשהוא טיפול אחר או אולי צריך בכול זאת לעבור ניתוח? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשובה
ד''ר דן גוטמן15/06/2008אין תשובה חד משמעית
ההגדרות היום אומרות שניתוח נבצע אם קיימות דלקות מעל 5 או אפילו 6 פעמים בשנה אולם אם רק 2 ארועים בשנה גורמים לך לסבל רב כלכך אולי כדאי לשקול ניתוח בשלב זה.
אין תרופת פלא למנוע דלקות אילו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה..ויקי פרץ10/06/2008
התחיל לי כאב גרון,ודי עבר..אבל מה שנישאר זה שיעול מעצבן קצת כאב בצד שמאל של הגרון גם האוזן מציקה לי וצרידות. האם זה יעבור?מה אני אמורה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשובה
ד''ר דן גוטמן15/06/2008ככל הנראה יעבור אולם לא ניתו כמובן לבצע אבחנה מעל דפי האינטרנט
ולכן יש להגיע לבדיקת א.א.ג אם לא יחלוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מים באוזנייםחזי08/06/2008
שלום. ביום שישי הייתי בים ונראה לי שנכנסו לי מים לאוזניים והם עד היום לא יוצאים לי(יום ראשון)באוזן השמאלית והתחלתי להרגיש בשבת כאבים עזים שמתמשכים לי עד עכשיו וקשה לי לישון בלילות בגלל הכאבים האלה.אני מרגיש שהאוזן שלי סתומה ואני בקושי שומע איתה והמים לא יוצאים לי מהאוזן ואני לא מצליח להוציא אותם יצאו קצת מים בלילה של בן יום שבת לראשון אך שקמתי בבוקר עדין לא יצאו כל המים והאוזן שלי עדין סתומה וכואב לי ובנוסף יש לי את הצפצוף הזה באוזן שמתמשך ולא מפסיק אשמח לקבל עזרה... תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת
ד''ר אביגיל ארד08/06/2008לא אוכל לעזור לך דרך הרשת. עליך לגשת מהר לרופא א.א.ג . רוב הסיכויים שהיה פקק שעווה באוזן וכשהוא נרטב הוא התנפח לכן האוזן נסתמה. עקב חיטוט או עקב המים נוצרה שם דלקת ולכן זה כואב. תתחיל עם טיפות אזניים אנטיביוטיות, אם יש לך, ואם לא אפילו אוטידין שקונים ללא מרשם וירכך קצת את השעווה. גש דחוף לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים מהאףאמא07/06/2008
לבני בן ה7 דימומים חוזרים ונשנים מהאף
לאחרונה מספר פעמים בשבוע
קורה לרוב בלילה
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
ד''ר אביגיל ארד08/06/2008כעיקרון כדאי שיבדק על ידי רופא א.א.ג. כדי לראות אם צריך לצרוב כלי דם מורחב. בינתיים אפשר למרוח בתוך הנחיריים משחת סינטומיצין 3% או בקטרובן נזל, אם יש נזלת יבשה - להתיז לפני כן תרסיס מי מלח ולקנח. אם אין משחה - וזלין יכול לעזור. מסבירים לילד לא לחטט באף ולא לקלף את הקליפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות ויובש בגרוןויקטוריה ש.07/06/2008
במשך כשבוע יש לי בלוטה נפוחה בתחילת הצוואר באמצע ואני מרגישה את הנפיחות שלה כאשר אני ממששת אותה או כאשר אני מכופפת את הראש כלפי מטה, כמו כן היא מפריעה לי כאשר אני אוכלת וגם יש לי יובש תמידי בגרון.הבלוטה אינה כואבת אך מפריעה מאוד. לפעמים יש גם נפיחות בצד שמאל של הגרון אך הנפיחות יורדת בדרך כלל ולפעמים חוזרת קצת. הבלוטה והיובש בגרון תמיד נשארים. באיזה בלוטה מדובר ועל מה סימנים אלו יכולים להצביע? (יש לציין שיש לי כרגע לימפומה הודג'קין באזור החזה אך על פי הבדיקות בלוטות הלימפה בצוואר אינן מוגדלות) האם בכל זאת זה יכול להיות קשור למחלה או שזה נשמע כמו משהו אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אביגיל ארד07/06/2008אם אני מבינה נכון והבלוטה בקו האמצע במרכז הצואר בחלק העליון זו יכולה להיות בלוטת לימפה או ציסטה תירוגלוסית שהיא שריד מימי העוברות שלך. מאחר ויש לך גם לימפומה, לא הייתי עוסקת בניחושים אלא פונה מיד לרופא שלך או לרופא א.א.ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלפוחית על עור התוף לבני בן השנהאמא06/06/2008
שלום רב
בני בן השנה סובל המון מדלקות אוזניים (למעלה מ8 פעמים ),וכאבי אוזניים לרוב
לאחרונה נתגלו על עור התוף 2 שלפוחיות
והרופא קבע לנו תור לעוד מספר ימים להסרתם
האם יש סיכון ?
האם זה הכרחי או כדאי להמתין שיגדל קצת ?
ואם הכרחי אז-
יש לי ביטוח בריאות פרטי-האם כדאי להפעילו ולבצע פרטי ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה!!????
ד''ר אביגיל ארד07/06/2008סליחה, אבל לא ברור לי אילו שלפוחיות יכולות להיות על עור התוף שצריך להסיר ולקבוע לזה תור מראש. יש סוג של דלקת אזניים המאופיין בשלפוחיות. לעיתים רחוקות מחליטים לפוצץ אותן כדי להקל, אבל זה נעשה על המקום. בקשי מהרופא שלך הסבר יותר מפורט מה הוא עומד לעשות ולמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרדמה מקומית בניתוח אףנמרוד05/06/2008
שלום רב,
אני אמור לעבור ניתוח ליישור מחיצת אף וכריתת קונכיות
כחלק מטיפול בהפרעות שינה ובעיות בנשימה אפית.
הניתוח אמור להיות בהרדמה מקומית וזה קצת מלחיץ אותי, אשמח לדעת האם קיימת אפשרות לשנות את זה להרדמה כללית ואם לא מה בדיוק אני ארגיש? והאם העובדה שאני ער לא תפריע למהלך הניתוח? מדוע עושים ניתוח כזה בהרדמה מקומית הרי אצטרך אישפוז בכל מקרה, לא?
בתודה, נמרוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אביגיל ארד07/06/2008אפשר בהחלט לעשות ניתוח זה בהרדמה כללית או בטישטוש עמוק. אני באופן אישי נגד זה שהמנותח יסבול. קח בחשבון שלכל הרדמה כללית יש הסיכון שלה, אם כי הוא מזערי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ENGנעם04/06/2008
שלום
נשלחתי לבדיקת ENG.
ואלו התוצאות :
CONCLUSION ------------PATHOLOGICAL NON LOCALIZING
FREE TEXT------------THERE IS NON SPONTANEOUS NYSTAGMUS.
SIGNIFICANT RT BEATING NYSTAGMUS WAS
RECORDED DURING POSITIONAL TESTS.
OCULOMETRIC TESTS ARE NORMAL.
BITHERMAL CALORIC TEST IS WITHIN THE NORMAL LIMITS.
האם הבדיקה תקינה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משום מה דילגו על שאלתי
נעם07/06/2008אשמח להיענות
הייתי אצל רופא הא.א.ג, ואמר לי שהבדיקה אינה תקינה והיא דורשת בירור נוירולוגי, על מה זה מצביע ? ממה זה יכול לנבוע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אביגיל ארד08/06/2008תשובה כשהיא מנותקת מהסיפור הרפואי אינה בעלת משמעות עבורי. אני מנחשת כי יש סחרחורת תנוחתית. אם כן, יש לזה טיפול פיזיותרפי. אולם זה רק ניחוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה מוזרהאופיר04/06/2008
בן 40,במשך מס' חודשים אני חש( על בסיס יומי ) מן רגישות יתרה לרעשים מסוימים קשה לי להגדיר מהם אותם הרעשים בדיוק? אך לרב אלו רעשים הנשמעים באופן פתאומי וכשאני שקוע במשהו. הרעשים הללו מבהילים אותי (בעת הרעש ) וגורמים לי לאי-נעימות רגעית. חשוב לציין שאותם הרעשים יכולים להשמע גם בסיטואציות אחרות ואז כלל לא להשפיע.
חשוב לציין שאותם רעשים פתאומיים לא הזיזו לי בעבר.
הייתי מבקש לדעת האם התופעה מוכרת ואם כן מהי ומה דרך הטיפול בה?
שאלה נוספת באותם מס חודשים אני חש גם מן תחושת ראש כבדה וכשאני עומד יש לי תחושה שאני עומד ליפול מן חוסר יציבות. תחושת הראש הכבדה היא מקדימה עם הקרנה לארובות העיניים והשיניים (מקבל משני תוקף כאשר אני בשכיבה) לאחורי הראש (מרכז בחלקו האחורי של הראש) ומעט גם באוזניים. חשוב לציין שהתופעה של תחושת הראש הכבדה יחד עם חוסר היציבות מתגברת כאשר אני בלחץ או דואג.
מהי דעתך גם על תופעה זו והאם יתכן וקיים קשר בין 2 התופעות המתוארות?
תודה מראש
אופיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות לרעש ובעית שווי משקל.
ד''ר אביגיל ארד07/06/2008מערכת השמיעה ומערכת שווי המשקל קרובות זו לזו. אינני יודעת אם כל מה שציינת קשור, אולם יש לערוך בירור הכולל בדיקה שלך, בדיקת שמיעה ובדיקת BERA. אם יש משהו לא בסדר בבדיקות אלו, ממשיכים לבירור הלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלי רדיודודי04/06/2008
רציתי לדעת מה המלצתך לגבי טיפול בגלי רדיו להקטנה או צריבה של רירית האף? לשיפור הנשימה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
ד''ר אביגיל ארד07/06/2008הטיפול הוא טוב למדי להקטנת קונכיות האף הנפוחות. לפעמים אחרי כשנה יש צורך לחזור שוב על הפעולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)