מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת CT - מערות הפניםאלינור04/07/2008
שלום רב, שמי אלינור ואני בת 30. ב-10 החודשים האחרונים אני סובלת מתת-חום (עד 38 מעלות) ונמצאת בבדיקות רבות ואשפוז על מנת לברר את מקורו. בבדיקת CT שנערכה לפני כשבוע התגלו הממצאים הבאים : 1. סטייה קלה של מחיצת האף שמאלה. 2. קונכות התחתונות היפרטרופיות. 3. קונכו-בולוזה בקונכה האמצעית מימין. 4. עיבוי פוליפואידלי בסינוס המקסילרי משמאל. חיפשתי חומר באינטרנט על הנושא ללא הצלחה מרובה. אשמח לדעת במה מדובר והאם התוצאות יכולות להסביר את מקור החום. בתודה מראש, אלינור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצאי ה CT לא יכולים להסביר את החום
ד''ר דן גוטמן12/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי פצע באוזן השמאליתלירון02/07/2008
יש לי פצע יבש באוזן מעל החור זה כואב האם יתכן שזה עושה כאבים בסלת מה עלי לעשות מחכה לתשובה כמה שיותר מהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע באוזן
לירון03/08/2008שלום שמי לירון ויש לי פצע מוגלתי באוזן השמאלית ליד החור של האוזן מה עושים במצב כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול חזקרינה02/07/2008
שלום. אני רינה , בשנות ה40 לחיי.. לפני כחודש התחיל לי שיעול מאוד חזק, כמו חיכוך כזה בגרון, כשאני משתעלת כואבל לי הראש נורא ואני מרגישה שכל הראש שלי זז, זה נורא מציק ליי... אשמח אם תוכלו לעזור לי, או לומר לי למה זה יכולה להיות קשור..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלייך להיבדק.
ד''ר אביגיל ארד02/07/2008אין טעם בדיון תיאורטי במקרה כזה. יתכן ומדובר בליחה שמקורה בדלקת סינוסים או בדלקת סימפונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטרפטוקוקוסמיכל02/07/2008
שלום רב. קוראים לי מיכל ואני בת 18, אני בן אדם מאוד הגייני ויכול להיות שבגלל זה מערכת החיסון שלי חלשה ביותר -אני נדבקת בקלות , ונהיית חולה בקלות. לפני כ4 חודשים היהלי סטרפטקוקוס שהיה מהסוג המסוכן, וקיבלתי אנטיביוטקיה. לפני 3 שבועות נדבקתי מאמא שלי ומהר מאוד הגרון שלי היה אדום כל כך ולא הצלחתי לבלוע דבר והייתי יומיים לפני בגרות אז לקחתי אנטיביוטיקה- הרגשתי שזה בדיוק כמו בפעם הקודמת שהיה לי סטרפטקוקוס...נוסף לכך הרגשתי ממש כדור מתחת ללסת- אפשר היה להרגיש במגע יד ואיזור זה כאב במיוחד ביום ראשון מיד הלכתי לרופאה והיא עשתה לי משטח ואמרה לי להפסיק את האנטיביוטיקה ושזה כלום... הפסקתי אבל הכאב רק החמיר עד שלא יכולתי יותר והלכתי לרופא אחר והוא ראה שבבדיקת מעבדה יש לי סטרפטקוקוס גרופ C והביא לי אנטיביוטיקה 1000 מ"ג....לשבוע זה היה לפני שבוע וחצי... הבעייה שהאנטיביוטיקה לא עזרה לי בכלל, הכאבי גרון נוראיים ושום כדורי מציצה לא עוזרים...ייתכן שהאנטיביוטיקה לא עזרה לי ?ומה לעשות מלבד ללפנות לרופא...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גרון
ד''ר אביגיל ארד02/07/2008אם במשטח גרון צמח סטרפטוקוק יש לקחת טיפול אנטיביוטי. אם הרפפן לא מועיל יש לעבור לאוגמנטין. אם לא צמח סטרפטוקוק ולא מדובר בדלקת מחיידק, הרי שאנטיביוטיקה לא תועיל והגוף יתגבר לבד על המחלה. בינתיים חוץ מכדורי מציצה ולגרגר מי מלח - אין לי מה להציע. אם את מרגישה רע פני שוב לרופא שלך והוא יעבור בצורה מסודרת על ההיסטוריה שלך ויחליט מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לכניסת דבר באוזןרמי01/07/2008
אם נכנס לי דבר כל שהוא לתוך האוזן,האם דבר כזה יכול להחליש לי את עוצמת השמיעה באוזן הזו? אני אשמח לקבל תשובה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוודאי וגוף זר יש להוציאו
ד''ר דן גוטמן01/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיפעת30/06/2008
מה זה acinomyces ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג של פטריה
ד''ר אביגיל ארד30/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיבה למוגלה ירוקה ללא חום ר זיעה בפליאור30/06/2008
שלום רב אני נשמעת מעט מצוננת בלי חום,אני לא מעשנת בחיים לא יצא לי מוגלה ירוקה במיוחד בבוקר היום ממש קיבלתי כבר בחילה ופלטתי מוגלה ירוקה,לפני כחודש עשיתי משטח גרון שיצא ללא ממצא פתלוגי אבל רשןם באנגלית כך :throat culture מה הפירוש ביקשתי מהרופאה שוב משטח היא אומרת שאין טעם אם עשיתי לפני כמה שבועות נשמע לי מוזר? כאילו משהו מפריעה לי בגרון אשמח לחוות דעתך ומה את הממליץ נראה לי שהזיעה בפנים מאד קשורה למצבי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משטח גרון
ד''ר אביגיל ארד30/06/2008throat culture זה משטח גרון. במשטח גרון בודקים בעיקר הימצאות סטרפטוקוקים. הליחה המוגלתית יכולה לבוא מהאף והסינוסים או מהסימפונות. ניתן להשתמש במרככי ליחה. אם הבעיה נמשכת עליך להיבדק ולפי ממצאי הבדיקה הרופא יחליט אם לתת אנטיביוטיקה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהסיגל29/06/2008
שלום , היתי רוצה לקבל את עזרתך. אני סובלת מהרגשה של חנק וגוש בגרון , כאילו כל הזמן משהו נמצא בגרון וחונק אותי מבפנים. ובבוקר אני מתעוררת עם כאב גרון עשיתי בדיקות הבאות שנת 2007 : גסטרוסקופיה - ממצאים : בקע סערפתי קצר , גסטריטיס , טופלתי בלנטון . CT גרון - תקין אולטרסאונד גרון - תקין רנגן גרון ולועה עם בליעת בריום - תקין לא נמצא ריפלוקס . צילום חזה/ ריאות - תקין אקג - תקין א.א.ג. - בדיקהעם סיב אופטי - תקינה בדיקות דם תקינות . אחרי כל זה , אני לא מאובחנת, רופא גסטרו אומר שזה יכול להיות שיש ריפלוקס או שזה מבקע , בקיצור הוא לא יודע ... רופאת משפחה שולחת אותי לפסיכיאטר ... מה אתה חושב על כל זה? יש איזה בדיקות אחרות שצריך לעשות בשביל לאבחן מה זה ? אני ממש לא מתפקדת עם הרגשה הזאת כל הזמן בתודה מראש , דניאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת חנק
ד''ר דן גוטמן29/06/2008נראה היה שעברת כל הבדיקות האפשריות
אם לא נמצא ממצא רפואי כלשהוא אז יתכן והרופא צודקת ותחושת החנק קשורה למצב לחץ בו את נתונה. אם כך הוא המצב הרי שטיפול תרופתי קל נוגד חרדה יכול ממש לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעתי
ד''ר אביגיל ארד30/06/2008עניתי לך אתמול ומשום מה התשובה נעלמה, אבל הבדיקות הללו לא שוללות לחלוטין רפלוקס וכדאי לקחת טיפול ממושך בלנטון במינון מתאים + דיאטה מתאימה להורדת חומציות. אם יהיה שיפור סימן שזו הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
סיגל01/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך בעניין טיפול באובדן חוש ריחנינה29/06/2008
שלום רב, אני בת 40 ובעבר עברתי שני ניתוחי FESS - האחרון לפני כשנתיים. למרות שאני לא סובלת מאף "סתום" אני סובלת מאובדן חוש הריח אשר מטופל בזריקות betamethasone אחת ל-3 עד 6 חודשים. טיפול ב flexonaze מונע את תופעת האף הנוזל בבוקר, אבל לא את בעיית אובדן חוש הריח. האם ישנו טיפול אחר שיכול לפתור בעיה זו? האם זיהוי האלרגן הגורם, ומתן טיפול ברגישות לאלרגן אפשרי? הזמן הנחוץ בין זריקות betamethasone מתקצר משמעותית, הסכנה בטיפול קיימת, ולכן ברור לי שבעתיד אצטרך טיפול חילופי. \תודה נינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבדן חוש ריח
ד''ר דן גוטמן29/06/2008אם חלל האף פתוח לעיתים אבדן חוש הריח אינו חוזר. יש לטפל תקופה במשאף סטרואידלי כגון פליקסונאז ודומיו אולם לא תמיד חוזר חוש הריח לצערי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוש הריח קיים
נינה29/06/2008וחוזר בכל פעם שאני מקבל זריקת סטארואידים. (פלקסונייז לא עוזר). האם ישנו טיפול אחר שיכול לעזור? טיפול באלרגיה למשל? תודה נינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנאני סובל מאותה בעיה- אין פיתרון?
שלומי15/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובל ולא יודע ממהאייל28/06/2008
שלום רב מאז ילדות אני סובל בכל הקשור לאף אוזן גרון . היתה בעיית סינוסים , דלקות אוזניים קשות , דלקות עיניים קשות מאוד (אדמומיות קשה ונפיחות) דלקות גרון ועוד... כיום אני בשנות ה30 , ספורטאי, וסובל מאוד מאוד .עיקר הסבל מתבטא בכמויות ליחה עצומות(בהירה אך צמיגית( מעבר לכך אף סתום תמידי , כבדות בראש שמלווה לעיתים במאין סחרורת ושזה מחמיר אז אני מרגיש שהגוף מתורקן מכוח ואז אני מותש ועייף עד מאוד . מהתופעות האחרונות אני סובל מזה 6 שנים . הייתי אצלמומחה לאלרגיה ונמצאתי אלרגי לקרדית האבק ומעט לחתול וכלב (אין לי חיות בבית ) .זה לא חדש לי כי גם בגיל 13 עשיתי את אותה בדיקה והתוצאות היו זהות . לאחרונה חוויתי תשישות כה גדולה ועייפות יתר יתר בעקבות כמויות ליחה עצומות , שאף אבדתי יכולת לזוז והופנתי למיון . שם לא נמצא דבר כולל צילומי סינוסים וריאה תקינים . רופא ריאות לא מצא דבר חריג (פניתי אליו כי נאמר לי שהליחה לא מגיעה מהאזור העילי של הגוף - למרות שאני מרגיש שזה בהחלט מגיע משם , אף סתום , מחליק לי מהגרון ועוד .... בעבר הייתי אצל אף אוזן גרון והוא לא עזר לי הרבה אף הוא . אני מותש מנטלית ופיזית . כרגע החבר היקר שלי הוא הפלפל השחור שעוזר לי להתעטש ולשחרר כמויות ליחה ונזלת עצומות . אני חייב לציין כי מבחינה רגשית ונפשית עוברת עליי תקופה קשה מאוד וזו כבר מלווה אותי שנים רבות . רופא המשפחה שלי מייחס לזה את מרב העניין והסימפטומים . אני כרגע בטיפול של פילקסונז שעוזר ממש מעט אבל רק התחלתי להשתמש , אך סובל .. סובל מאוד מתשישות וסחרור קל (זו לא סחרחורת אלא איבוד שיוו משקל וכבדות בראש . אני מתחנן על נפשי , למרות שיתכן והבעיות האישיות והרגשיות לא מקלות על הסימפטומים ולא תורמים לבעיה אלא מוסיפים , היש משהו שיש לעשות ולא עשיתי , אנא מכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשובה
ד''ר דן גוטמן29/06/2008קשה לצערי לפתוח כאן מעל דפי האינטרנט בעיה רבת שנים בתחום הא.א.א.ג ומבלי לבדוק אותך
בהחלט גם למצבי לחץ ומתח נפשי יש מקום והטיפול בהם עוזר מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראשאופיר28/06/2008
שלום, אני חש כאבי ראש עם לחץ בארובות העיניים. שאני במצב מאוזן אני מרגיש מן דופק באיזור השיניים גם בחלק הפה העליון וגם בתחתון,ומן לחץ לכיוון האוזניים כאילו הן סתומות. שאני מתכופף כלפי מטה אני מרגיש מן לחץ במצח המתנקז אל בין הגבות. הייתי בגלל אותן התופעות בדיוק אצל אאג ועשיתי צילום ,ללא ממצאים (הצילום והביקור היו בינואר 2008).מה עוד ניתן לעשות? תודה אופיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך לבדוק לחץ דם ולוודא שאינו גבוה
ד''ר דן גוטמן29/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים לבנים בפה ותחושת צריבה בגרונטעלי27/06/2008
שלום רב, לבעלי כבר שלושה ימים יש תחושת כוויה בלשון ובגרון. הוא מדווח על טישטוש חוש הטעם, ועל חולשה. הלשון שלו לבנה, ויש לו פצעונים לבנים בעומק הלשון. אשמח לשמוע מה זה יכול להיות. (יש לי תינוקת בת שנה וארבעה חודשים, ואני מפחדת מאוד שהיא תדבק). תודה מראש, נטעלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשובה
ד''ר דן גוטמן29/06/2008זה נשמע כמו מחלת הפה והטלפיים או אחת המחלות הוירליות הדומות הגורמות לפצעים
אכן יש להזהר לא להדביק את הסובבים ע"י שימוש בכלי אוכל נפרדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית שמיעהיוגב26/06/2008
שלום שמי הוא יוגב ואני נער בן 18. המקרה : בגיל 16 וחצי במהלך שיעור שנמשך כשלוש שעות אחד התלמידים המטומטים בבית ספר שלי הוציא את פאלפנו הנייד והפעיל מניגנה חזקה שהרעש של המנגינה הייתה בעוצמה הכי גבוהה של פלאפנו ( הדור ה3 בעלי העוצמה הגבוהה עם ההרמקולים החזקים) עכשיו סוג הרעש שהופק מהטלפון הנייד היה של שריקה שריקה שהיא צליל גבוה מאוד כמו מלמשל: אם את מכירה את התחלת החדשות של קול ישראל שיש בכל יום בכל שעה הצפצוף הזה שיש בכמה שניות. עכשיו הוא הפעיל זאת ללא הפסקה והיה רעש מאוד גבוה ומציק דומה אולי גם קצת לרעש מטוס שנוחת. עכשיו לאחר סיום השיעור הרגשתי ירידה בשמיעה מזה כשנה וחצי מאז התחלת האירוע. יש לציין שהלכתי לרופא לנקות תאוזניים אבל עדין השמיעה באותו דבר. עכשיו מה עלי לעשות . נ.ב: אני יודע שזה נשמך מגוחך ששמיעה יכולה להיפגע מזה אבל אני די בטוח בזה. שאלה שנייה למה מאוד כואב לנקות את האוזניים כאשר הולכים לרפוא אוזן גרון וכאשר הוא מכניס תמשאבה לאזון זה כואב מאוד. אגב על מהזה מעיד כאשר יוצא לנו מהאוזן פקק שעווה בצבע שחור. והאם כאשר נכנסו לי כמות לא קטנה של שערות לאוזן זה עלול לגרום לירידה בשמיעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעש
ד''ר אביגיל ארד29/06/2008רעש חזק יכול לגרום לירידה בשמיעה. זמנית או קבועה. ה"שחור" שיצא מהאוזן הוא שעווה וזה נורמלי. תהליך הניקוי יכול להכאיב מעט אם השעווה עמוקה או נוקשה. עכשיו שהאזנים נקיות אני ממליצה לבצע בדיקת שמיעה במכון שמיעה לראות אם באמת יש ירידה או רק הרגש ה. יש לוודא קודם שהאזנים אכן נקיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב באוזן שמאלדני25/06/2008
שלום, במהלך 6 החודשים האחרונים אני מרגיש כאבים באוזן שמאל. הכאב קיים במהלך כל היום אולם הוא מתחזק אם אני נחשף לקול (בישיבות או שאדם נמצא קרוב אלי ומדבר) או מוסיקה\טלוויזיה ואנ לא מדבר על מצבים של ווליום גבוה, להיפך, לעיתים אני מרגיש רגישות שהווליום נמוך. אני משער שהדבר התחיל כאשר נחשפתי להרגשה חדה של בסים (כנראה הייתי קרוב מידי לסאב-וופר) כאשר הייתי בטיול לפני חצי שנה. הלכתי לרופאת אף אוזן גרון שבצעה מספר בדיקות כולל בדיקת שמיעה ובדיקת OAE ובצעתי גם מספר בדיקות אצל רופא שיניים, אולם כל הבדיקות יצאו תקינות ולא נמצא כל ליקוי. אני לא מרגיש בעיית שיווי משקל, אולם הכאב שמורגש בתוך האוזן עובר ומשליך לעיתים גם לצוואר ואפילו עד הכתף. יש לי זימון לבדיקת CT של האוזן, אולם, לפני שאני מבצע אותה ונחשף לקרינה, האם יש לכם אבחון או עצה. תודה, דני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראה תשובתי לשאלתך השניה
ד''ר אביגיל ארד29/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים באוזן שמאל
דני29/06/2008השאלה השניה שאת מתייחסת אליה אינה שלי אלא של מישהו אחר שכנראה שמו גם דני. לו יש בעיה אחרת עם שאלה על מושג שלא שמעתי עליו מעולם והרופאה שלי לא דיבה איתי עליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה באוזנייםדני24/06/2008
הייתי אצל מומחה אף אוזן גרון והוא רשם לי : אין תנועתיות תופית מימין בולסלבה . מה זה אומר ומה זה בכלל בולסלבה? אודה לך על תשובתך . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וולסלווה
ד''ר אביגיל ארד29/06/2008וולסלווה היא אותה פעולה שאנחנו עושים כאשר אנחנו נוחתים במטוס ורוצים להשוות לחצים. יש להשלים את הברור עד הסוף . יתכן ומדובר בפגיעת רעש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)