מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדור פרדינזו+CT ראשפיפי31/10/2012
האם מותר לבצע CT ראש כאשר אני נוטלת כדור פרדנזון ?הבדיקה כוללת הזרקת דיו?
תודה.
(נותרו 2 חצאי כדורים אחרונים)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדור פרדינזו+CT ראש - תגובה
ד''ר רועי הוד31/10/2012הזרקת יוד.לא מכיר בעיה בביצוע סיטי וסטרואידים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלת כרונית - עיבוי רירית באףטל30/10/2012
כתוצאה מאי השוואת לחצים בצלילה, נגרם לי סינסיטיס, לקחתי אנטיביוטיקה, קלרינז וטלפסט, הרופא טוען ללנזלת אלרגית ואני באמת אלרגית לכמה דברים ויש לי מחיצת אף עקומה. אני לא שומעת קלאק בפמפום, אבל הרופא אמר לי שראה שעור התוף התמתח. באוזן שמאל.
עברו חודשיים ועדיין באף יש רירית מעובה. אין לי נזלת מימית. אלא סתימה באף.
הרופא טוען שניקוז ניתוחי לא יעזור. כי הנזלת תחזור.
כיצד נפטרים מזה?
מתחילה לקחת למשך 20 יום קלרינז פעמים ביום ורינולסט - תרסיס לאף. אבמיס גרם לי לרגישות באף. לוקחת אומגה 3 וקוורצטין. התחלתי עכשיו.
אשמח לעזרה. האם מחיצה באף גורמת לנזלת האלרגית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזלת כרונית - עיבוי רירית באף - תגובה
ד''ר רועי הוד31/10/2012מחיצה באף לא גורמת לנזלת אלרגית. זה מצב שלא מושפע מבעיה אנטומית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול בזמן דיבורגלילי30/10/2012
שלום,
זה כ חצי שנה אני סובל משיעול כרוני,
הייתי בבדיקה אצל רופא ריאות וקיבלתי משאף...
בתקופה אחרונה ..היתה הטבה...ואחרי חודש הפסקתי המשאף...
לאחרונה יש הטבה כמו שציינתי..אבל זה חודש אני סובל משיעול בעיקר בזמן דיבור..
עלי לציין שיש לי גם בקע בסרעפת
מעניין אם יש קשר לכך?
לאיזה סוג רופא אני אמור לפנות?
מה סוג הטיפול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול בזמן דיבור - תגובה
ד''ר רועי הוד30/10/2012הייתי מתחיל אצל רופא א.א.ג, יכול להיות ומדובר ברפלוקס ומיצי קיבה שעולים כלפי מעלה ומגרים את הגרון, הבקע הסרעפתי יכול להסביר את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת כרונית בסינוס המקסילרי הימנימיה30/10/2012
שלום רב! אחרי שבועיים של כאבים באיזור המצח והעיניים עברתי צילום רנטגן ומצאו שיש הצללה הומוגנית של הסינוס המקסילרי הימני.קבלתי טיפול של מוקסיפן למשך שבוע וכאב הראש פחת. אחרי שבועיים שוב פעם חזרו הכאבים ורופא אאג נתן לי זינט לעשרה ימים.אחרי ארבעה ימים של לקיחת הכדורים הכאב ראש התחזק ולא הרגשתי שום שיפור לכן עברתי צילום רנטגן נוסף ובתוצאות אין שינוי. השאלה שלי האם יש טיפול שיכול לעזור לי ?מה עושים כשמדובר בדלקת כרונית?
שאלה נוספת:בצילומי רנטגן שעברתי לפני 6 שנים וגם השנה יש בסינוס המודלק איזה גרם לבן זה יכול להיות חומר של סתימות או גוף זר והרופאים לא יחסו לזה חשיבות.רציתי לדעת איזה צילום יכול להגדיר בוודאות מה יש לי בסינוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת כרונית בסינוס המקסילרי הימני - תגובה
ד''ר רועי הוד30/10/2012צילום רגיל לא רגיש מספיק לזיהוי סינוסיטיס, בדיקת הבחירה היא CT מערות פנים. טיפול בסינוסיטיס כרונית מערב לרב אנטיביוטיקות שונות לחיידקים מגוונים ולכן מוקסיפן היא לא תרופת הבחירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך להודעה
מיה31/10/2012תודה על התגובה ד"ר רועי הוד,
מתגובתך לשאלתי הייתי רוצה לדעת איך מזהים את סוג החיידקים שמחוללים את הדלקת
ודבר נוסף האם כאב הראש באזור המצח והעיניים שהתחיל מסוף חודש ספטמבר ועד עכשיו נובע מדלקת או מגורם אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך להודעה - תגובה
ד''ר רועי הוד31/10/2012מזהים את החיידק רק אם לוקחים תרבית והוא צומח בה. קשה לי לענות מה הסיבה לכאבך ללא בדיקה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת לימפה מוגדלת אצל ילד בן 6or30/10/2012
שלום רב הבן שלי בן 6 וחודשיים בדרך כלל ילד בריא ברוך השם...לפני כשבועיים וחצי שמנו לב לבלוטה בצוואר שהיא בולטת קצת,פנינו לרופא משפחה אמר שבטח היה לו דלקת גרון או זיהום פנימי כלשהוא וזה דבר טבעי...כעבור שבוע אני רואה שהבלוטה ממש לא עברה ועדיין במקומה פנינו למיון בשניידר עשינו בדיקות דם הכל היה תקין,הרופא אמר לנו לעקוב...ולראות איך זה מתפתח בשבוע הקרוב. לא היינו רגועים אני ואשתי פנינו לאף אוזן גרון הוא שלח אותנו לאולטרא סאונד קיבלתי את התוצאות הרופא לא נראה שהיה מבסוט כל כך מהתוצאות הייתי רוצה לקבל חוות דעת נוספת על התוצאות אולטרא סאונד ואם יש מה לחשוש..מצורף הטופס של האולטרהסאונד
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת לימפה מוגדלת אצל ילד בן 6 - תגובה
ד''ר רועי הוד30/10/2012יכול להיות ומדובר בבלוטות לימפה תגובתיות, הייתי ממתין שבוע-שבועיים, אם לא חולף נותן טיפול אנטיביוטי ואז בודק שוב, במידה ולא חולף אז, מבצע סונאר צווארי וממשיך משם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעת הבליעהאביב30/10/2012
לפני איזה שבוע בערך התחילו לי כאבים מתחת ללסת איפה השקדים אם אני לא טועה כשאני בולע אני מרגיש את השרירים של הבליעה קצת כואבים מעין כאב של שריר שנמתח ממה יכולה לנבוע הבעיה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בעת הבליעה - תגובה
ד''ר רועי הוד30/10/2012יכול להיות ומדובר בשריר מתוח, יכול להיות ומדובר בדלקת שקדים או דלקת אחרת. במידה ולא חולף פנה לבדיקת רופא משפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרכאוסטוםפיבי30/10/2012
בני היה עים קנולה במשך 9 חדשים .לאחר שהורדם בגלל סטטוס אפילפטי.לפני שבועיים הוצאנו את הקנולה.ברוך השם מסתדר מבחינה נשימה. אבל יש לו עדיין המון הפרשות .השאלה שלי אים המצב נורמלי .אודה לך על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרכאוסטום - תגובה
ד''ר רועי הוד30/10/2012כשיש טרכאוסטומיה ההפרשות יוצאות בקלות מהפתח, כאשר הוא לא קיים יש צורך להוציאם מהפה, זה יותר קשה. אם נשימתית הוא בסדר ויכול לסבול את ההפרשות, הייתי ממתין. אם מתפתחת מצוקה נשימתית או הפרשה רבה שהוא לא מצליח להוציא- יש לפנות לבדיקת א.א.ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש בצווארמורן29/10/2012
אני בת 24 לפני כשנתיים חשתי בגוש בצוואר שרופאים לא הצליחו לחוש בו וטענו שמדובר בבלוטות לימפה נעשה אולטרסאונד שנראו בו קישריות והרופא אמר שזוהי תוצאה תקינה . היום אני שנה אחרי לידה והגוש ממש גדל חזרתי לרופא והוא טוען שזאת ציסטה בוודאות ושאין צורך לבדוק . שאלתי היא האם הגיוני שאפשר לאבחן גוש בצורה כל כך וודאית רק על ידי מישוש האיזור ?אני מפחדת שבגלל גילי הצעיר מתייחסים לנושא בקלות ראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש בצוואר - תגובה
ד''ר אביגיל ארד29/10/2012אני ממליצה לעשות אולטרסאונד חוזר כדי להסיר כל ספק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות תקינות - אוזניים לא תקינותאביעד29/10/2012
שלום לכולם, שמי אביעד, בן 22 מוסיקאי.
בגילאי 14-22 לא זכורה כל בעיה עם אוזניי.
בינואר 2012 עבדתי במשך חצי שנה בעבודה מועדפת בה עסקתי בהלחמת
מעגלים חשמליים.
לאחר כשלושה חודשים בעבודה התחלתי לחוש מעין אטימות באוזניים ואיתה הגיעו גם קנאקים באוזן (בדומה לתחושה מהפרשי לחץ אוויר) בזמן בליעה או פתיחת הלסת באופן מלא.
בהמשך התחלתי לחוש כי אוזניי הפכו לרגישות מאוד למזגן, כלומר שהייה במזגן אפילו למשך כחמש דקות יביאו לתחושת אטימות מוגברת באוזניי ואם אמשיך את השהייה יגיע גם כאב.
אל בעיות אלו נוספו בהמשך תסמינים נוספים.
שורה תחתונה, כיום לאחר הפסקת העבודה לפני מספר חודשים אני סובל מהתסמינים הבאים:
רגישות יתר למזגן, רגישות לרעש, טינטון הדומה לסאונד של מתח חשמלי, אטימות כללית באוזניים, קנאים באוזניים (לחץ אוויר) ותחושת לחץ במרכז הראש בביצוע פעילות גופנית.
בדיקת שמיעה ובדיקת ברה יצאו תקינות. 4 רופאי אף אוזן גרון טענו כי אינם מבחינים בכל בעיה באוזניי בבדיקתם.
בהתחשב בעובדה ש60% מזמני אני מעביר בנגינה או בישיבה באולפן
כל החוויה הזאת ממש לא מטיבה עימי.
אם יש בראשכם אפילו קצה חוט שיכול לעזור.
אנא שתפו אותי במידע הזה.
תודה על זמנכם/ן,
אביעד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות תקינות - אוזניים לא תקינות - תגובה
ד''ר אביגיל ארד29/10/2012התיאור נראה לי מתאים מאד לבעיה במפרקי הלסת. נסה חימום מקומי, אוכל רך, לא לנעול שיניים, לא ללעוס מסטיק. אם אין איסור קח אדוויל או נורופן פעמיים ביום במשך שבוע. תתייעץ עם רופא השיניים שלך אם יש סימנים לנעילת שיניים בלילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות תקינות - אוזניים לא תקינות
אביעד30/10/2012האמת שאני באמת סובל מבעיית נעילת הלסת בשינה.
תודה על תגובתך!
אני אפעל על פי הוראותייך ואעדכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח מחיצותרומי29/10/2012
לבן שלי יש בעיה של מחיצה אחת באף החוסמת את האוויר ומפריעה לו לנשום בעיקר אחרי מאמץ גופני ולדבריו פוגע לו בחוש הריח , זה קרה כנראה עקב מכה בעבר שקיבל באף ולכן יש בלט גם באף המפריע לו מבחינה אסתטטית, האם מומלץ שהניתוח יעשה על ידי רופא אף אוזן גרון או מנתח פלסטי יכול לפתור את שתי הבעיות ( הרפואית והאסטטית) בניתוח אחד ? השב העבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח מחיצות - תגובה
ד''ר אביגיל ארד29/10/2012ישנם רופאי אאג המומחים גם לניתוחים אסתטיים והם ידאגו שהאף יהיה גם יפה וגם נושם. ישנם פלסטיקאים, שגם עושים תיקונים במחיצה, אבל לרוב לא את המסובכים. לעיתים עובדים יחד פלסטיקאי עם אאג לצורך השילוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיבור ושיעולשני29/10/2012
כאשר אני מדברת רצוף הרבה זמן, אני מתחילה להשתעל, זה יכול להיות דיבור חלש או דיבור חזק... זה לא משנה, העיקר משך הדיבור. האם התופעה מוכרת? מה עושים בשביל למנוע אותה? אני לקראת תהליך הדרכה שאני צריכה להעביר ומפחדת שזה ימנע ממני... אודה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיבור ושיעול - תגובה
ד''ר אביגיל ארד29/10/2012לעיתים מדובר בטכניקה קולית ולעיתים תופעה זו מתרחשת אצל אנשים עם ריפלוקס שזה עליית מיצי קיבה חומציים לגרון. במקרה כזה טיפול תרופתי ותזונה מתאימה יועילו מאד. יש להקפיד על שתיה גם במהלך ההדרכה. הכוונה למים, כמובן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום וערב טוב,אביה28/10/2012
אני בהריון עם תינוק שנראה חמוד חמוד חמוד!! יש לו שפה וחיך שסועים...
במסגרץ כל השאלות שמציפות אותנו-התעוררה השאלה האם הטיפולים למיניהם ממומנים ע"י קופות החולים?
האם מדובר על מימון הניתוחים לסגירת החיך והשפה, או שגם הניתוחים והטיפולים לתופעות הנלוות כמו כפתורים, טיפולים אורתודנטיים, השתלת עצם, וכד'-ממומנים גם הם?
סליחה אם הגעתי לפורום הלא נכון, ובמידה וזה אכן כך אשמח אם תפנו אותי לפורום המיועד לכך.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום וערב טוב, - תגובה
ד''ר אביגיל ארד29/10/2012את השאלה הזו עליך להפנות למנגנון האדמיניסטרטיבי של הקופה לה את שייכת. אין לי ספק שניתוח כפתורים ממומן גם במקרה זה על ידי קופת החולים. כל מה שבסל אמור להיות קשור וממומן. בהצלחה ובבריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טינטון אשה בת 85אלי28/10/2012
אימי עם אזניות לליקוי שמיעה כבר הרבה שנים. סבלה בעבר מצפצופים באוזן, ועבר לה לפני הרבה שנים. עתה זה חזר.
מי המומחים בכללית מושלם לעניין זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טינטון אשה בת 85 - תגובה
ד''ר אביגיל ארד29/10/2012איננו נותנים המלצות על מומחים. ירידה בשמיעה עלולה להיות מלווה בטינטון. עם זאת יש לעבור בירור על ידי רופא אאג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בסטרפטקוקוסרותמי28/10/2012
שלום רב,
החל מאתמול אני סובלת מדלקת חריפה שאובחנה ע"י רופא ממרלם כסטרפטקוקוס
הוא רשם לי רפאפן 500 3 פעמים ביום.
היום אצל רופאת המשפחה על מנת להחליף למרשם קופ"ח שינתה לי הרופאה את המינון לפעמיים ביום בלבד. חשוב לציין כי אני עם חום גבוה שלא יורד גם עם כדורים כגון נורופן ואקמול ואתמול היה לי 40.2 מעלות. מה לדעתכם המינון הנכון?
כמו כן אציין שבעבר סבלתי ממחלה זו באופן כרוני ולפניי כמה שנים נטלתי מינון נמוך של אנטיביוטיקה למשך שנה ומאז לא חזרה המחלה עד כה.
כמו כן נאמר לי שיש לי את החיידק קבוע בדם.
לתשובתכם אודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך להודעה.אני בת 31 במשקל 88 ק"ג
רותמי28/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בסטרפטקוקוס - תגובה
ד''ר אביגיל ארד29/10/20121000 מ״ג פעמיים ביום הם טיפול מקובל למבוגר עם התסמינים שאת מציינת. למשך עשרה ימים. לא פחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר ב1000 מיליגרם סה"כ.
רותמי30/10/2012כלומר 500 מ"ג כל כדור כן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר ב1000 מיליגרם סה"כ. - תגובה
ד''ר רועי הוד30/10/20122 כדורים של 500 מ"ג פעמיים ביום, סה"כ 2000 מ"ג ליום. (2 גר')
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע מדמם באוזן שלא עוברחיים ר28/10/2012
יש לי פצע מדמם באוזן כבר זמן רב.הפצע מתיבש הקרום נושר ושוב מתחיל לדמם
ככה זה מספר חודשים.מה עלי לעשות? עלי לציין שגם כואב לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע באוזן - תגובה
ד''ר אביגיל ארד29/10/2012לגשת להיבדק על ידי רופא אאג. אם הפצע חיצוני באפרכסת גם רופא עור יכול לבדוק. אל תקלף את הגלד כי אתה מתחיל הכל מחדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)