מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלות חום חוזרותגר בחו"ל09/11/2012
בחור צעיר בן 25, ללא מחלות רקע, חולה לעיתים רחוקות מאד. גר בחו"ל.
ב 7 החודשים האחרונים- 5 מחלות חום, 2 מחלות ללא חום, אבל עם כאבי ראש איומים.
חלון בין כל מחלה- בערך 5 שבועות.
כשיש חום- תמיד מגיע ל- 40, שקדים ולימפות נפוחים. פעמיים טופלתי באנטביוטיקה. פעם אחת המשטח הראה סטרפטוקוק. פעמים אחרות היה שלילי.
נשלל סינוסיטים לפני 4 חודשים.
נשללו איידס ומחלות אוטואמוניות, המערכת החיסונית מתפקדת מצוין.
אחת התיאוריות של הרופאים כאן- דלקת שקדים כרונית, ממליצים לנתח.
אני כבר די מבולבל, תשוש, שוב חולה עם חום 39 וחצי.
אשמח לשמוע את דעתכם. מה עוד אפשר לבדוק? האם לשקול ניתוח? איך להיות בטוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות חום חוזרות - תגובה
ד''ר רועי הוד10/11/2012אם יש יותר מ- דלקות שקדים בשנה יש סיבה להוציא שקדים, האם על זה מדובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צרידות מתמשכתתום09/11/2012
שלום,
זה שנים רבות שאני סובל מקול צרוד.
קשה לי להפיק צליל ברור ונקי, הטונים נמוכים ובכל פעם שאני מדבר אני משדר עייפות בקול.
התחושה היא שיוצא אוויר בקול והוא לא נחתך טוב ושהקול הוא נמרח.
הייתי מטופל חצי שנה אצל קלינאית תקשורת איתה תרגלתי סוגים שונים של תרגילים ועבדתי על כך יום יום אך בסופו של תהליך ללא הצלחה. אולי כדאי גם לציין שלאחר תרגול בשעורים ובבית (שעורך כ-20 דק) יש הטבה למספר דקות בודדות שאני מרגיש שהקול יוצא טוב! אבל מהר מאד זה חוזר למצב הרגיל.
לאחרונה הייתי אצל רופא א.א.ג שביצע לי בדיקה עם צינורית דרך האף וקבע כי יש גירוי ושכנראה זה נובע מחומציות בקיבה. לאחר חודש ללא הטבה עם אופרדקס 20מג הלכתי לרופא נוסף מומחה למיתרי הקול ולאחר הסתכלות בגרון (ללא אביזר) הסכים עם הרופא הראשון ואמר לי שלוקח זמן עד להטבה במקרה של חומציו. עכשיו אני כבר 3 חודשים עם אומפרדקס וללא שינוי.
אני כל כך מתוסכל כי הדבר משמפיע בצורה משמעותית על התקשורת שלי עם אנשים ועל הבטחון העצמי והגעתי למצב של דיכאון וטיפול תרופתי באסטו.
אני לא מעשן לא צורך אלכוהול בכמות גבוהה, אוכל בריא, עשיתי בדיקות דם והכל בסדר כולל בלוטת התריס.
מה לדעתך אפשר עוד לעשות? אילו בדיקות?
האם יכול להיות שהתפספס משהו באבחנה? אולי כדאי ללכת לגסטרולוג? איך פותרים את זה? ואיך מקבלים הבחנה מדויקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צרידות מתמשכת - תגובה
ד''ר רועי הוד10/11/2012קשה לי לענות ללא בדיקה, לפעמים טיפול באומפרדקס לוקח זמן ולפעמים צריך להעלות את המינון שלו. בכל מקרה הייתי ניגש לרופא א.א.ג מומחה לבדיקה חוזרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Palatal Myoclonusויק09/11/2012
שלום
אובחן אצלי מיוקלונוס בחך הרך עם רעשים באוזניים. ברצוני לשאול מה בדיוק גורם לתופעה הזאת ומה יכולים להיות ההשלכות שלה בעתיד?
האם יש טיפול אחר חוץ מזריקות בוטוקס? כיצד ישפיע על האכילה, דיבור, נשימה?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Palatal Myoclonus - תגובה
ד''ר רועי הוד10/11/2012הטיפול הוא באמת הזרקת בוטוקס לרב. לא ידוע מה גורם לתופעה אך זה משהו עצבי. גורם בעיקר לטנטון פועם בקצב התכווצות החך. לא ניתן לצפות איך ישפיע על הפונקציות אלא רק לאחר הזרקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח בדיקת CTלימור08/11/2012
שלום רב
בהמשך לפיענוח צילום מערות האף בני נשלח לבדיקת CT בשל כאבי גרון לסרוגין, אודה מאוד להסבר לתשובה
ממצאים
הOMC משמאל פתוח, מימין מוצר ביותר ע,י רקמה רכה. עיבוי רירית קל סביב טורבינה אמצעית ותחתונה מימין עם הצרות קלה של מעבר האף מימין. ללא עדות לפלס אויר נוזל או מלאות משמעותית רקמתית במערות מצח, מערות הלסת והספנואידים דו"צ.
מחיצת האף ישרה בקו האמצע ללא סטיה.
המבנה הגרמי של עצמות הפנים תקין פרט למוקד של. flbrous dysp. בקוטר כ-11 מ,מ בגוף הספנואיד מימים.
סיכום:
ללא עדות לסינוסיטיס חריפה או כרומית.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיענוח בדיקת CT - תגובה
ד''ר רועי הוד10/11/2012צריך לראות מה קורה עם הפיברוס דיספלזיה שמצוינת שם, האם היא מפריעה, חוסמת, יכולה לגרום לבעיות וכו. גשי לרופא א.א.ג מומחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מירינגיטיס בולוזהמאי סולימאן08/11/2012
שלום רב,
ביום ראשון האחרון ,(לפני 4 ימיים), התחילו כאבים באוזן ובגרון. הכאבים גברו ביום למחרת (שני) ב- תשע בערב התחיל טנטון באוזן שהפסיק בשעה שש בבוקר , ותחושת מלאות, וירידה בשמיעה , הלכתי לטרם , הרופא לא ראה כלום באוזן ועשה בדיקת משטח גרון. היום (חמישי) קיבלתי את התוצאה כי מדובר בחיידק. הלכתי לרופא א.א.ג ונתן אבחנה של מירינגיטיס בולוזה (ראה דם בחלק האחורי עליון של עור התוף) נתן לי תרופה אנטביוטית זינאת, ושלח אותי לבדיקת שמיעה (אותה אבצע ביום ראשון). לפני כמה שעות הטנטון חזר אך בעוצמה חלשה יותר.
רציתי לשאול האם מאפיינים אלה אך מאפיינים את מירינגיטיס בולוזה, והאם במקרה של אבחנה זו מדובר בירידה זמנית או קבועה בשמיעה, והאם צריך בכלל להמתין ליום ראשון או לפנות בדחיפות למיון?!!!
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירינגיטיס בולוזה - תגובה
ד''ר רועי הוד10/11/2012מירינגיטיס בולוזה היא מחלה ויראלית ולפעמים חיידקית, הטיפול הוא אנטיביוטי, ירידה בשמיעה יכולה להיות אצל 50% מהחולים ואז היא יכולה להיות קבועה בעוד 50%.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבוד טעם וריח.לב07/11/2012
לפני כ עשר שנים אובחנתי כחולה באסתמה אלרגטית. כתוצאה מכך התחלתי להשתמש במשאפים . הראשון היה סרוטייד דיסקוס ובמקביל תרסיס נזקורט. היום אני משתמשת בקיווור 100. מאז שר שנים חלה ירידה בחוש הריח והיום חשו הריח שלי הוא 0. הדבר כמובן משפיע על חוש הטעם.
האם יש דרך להחזיר את חוש הריח.?
חשוב לציין שלעתים רחוקות אחת למספר חודשים יש לי לפתע הבזק של 5 דקות בהן אני יכולה להריח.
אשמח לתשובה.
בברכה
לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבוד טעם וריח. - תגובה
ד''ר רועי הוד10/11/2012כשחוש הריח נפגע גם חוש הטעם בדר"כ, הסיבה היא לרב חסימתית באזור גג האף, לפעמים הפיך ולפעמים לא, גש להבדק אצל רופא א.א.ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוזניים סתומות שבועייםלב07/11/2012
לפני כשבוע אובחנתי כחולה בברונכיטיס עם חשד לדלקת ריאות. לקחתי אנטיביוטיקה בשם ״זטו״ למשך חמישה ימים ובמקביל קיבלתי סינופד לשבוע.כמו כן אני מאובחנת כחולת אסתמה פעמיים ביום לוקחת משאף קיוור 100 וגם נזקורט. אני מרגישה שאני עברתי את המחלה, אני כבר לא כל כך מצוננת. אך האוזניים שלי חסומות לגמרי. כשאני טופחת על הראש אני מרגישה כאילו פטיש דופק לי בחוזקה.
שאלתי היא: לו היתה לי דלקת אוזניים האם האנטיביוטיקה היתה אמורה לחסל אותה ? או שיש אפשרות שיש לי דלקת באוזניים.?
כמה זמן אהיה עם הסתימה הזו שמוציאה אותי מדעתי...... אני לוקחת מדי פעם בנוסף אוטריוין לפני השינה כדי לזרז את תהליך התייבשות של אוזן התיכונה.
האם יתכן מצב בלתי הפיך .......?
חשוב לציין כי לפני המחלה הייתי אצל רופא אאג והוא הוציא לי את השעווה שהיתה לי באוזן .כך שאני מבינה שזאת לא הבעיה.
מה לעשות.....?????? איך מייבשים את האוזן.
תודה מראש.
מכל הלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוזניים סתומות שבועיים - תגובה
ד''ר רועי הוד10/11/2012קשה לי לענות על הרבה שאלות ללא בדיקה. פני לבדיקת א.א.ג שיראה מה מצב האוזן ואיך ניתן לעזור כדי לשפר את הרגשתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרון רגישאלי07/11/2012
שלום רב,
התעוררתי הבוקר עם גרון רגיש.
צילמתי לפני כשעה את הגרון ואני מצרף את התמונה. זה שהשקד הימני שלי (שמאלי בתמונה) נפוח אני יודע, זה מאז ומתמיד כך.
אני בעיקר מוטרד מריבוי הנימים, מהגוון של פנים הגרון ואם תעשו זום אין תוכלו לראות מעין נקודות צהובות, לכאורה מוגלתיות.
האם זה נראה כמו וירוס/חיידק או שמא זה מראה טבעי של גרון? אזכיר כי זה צולם בפלאש ולכן אולי הצבעים עוותו מעט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרון רגיש - תגובה
ד''ר רועי הוד10/11/2012על פניו נראה תקין לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אלי11/11/2012יופי, תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באוזן ימיןמירה07/11/2012
שלום,
יש לי כבר מס' שבועות כאבים באוזן ימין לסירוגין , כאב חד. נבדקתי ע"י אף אוזן גרון ואמר שהכל בסדר, אך הכאבים לא פוסקים.
ממה יכול לנבוע כאב כזה?
בתודה
מירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים באוזן ימין - תגובה
ד''ר רועי הוד10/11/2012יכולה להיות סיבה שהיא לא אוזנית לכאב כגול דלקת שקדים, גרון עמוק וכו. הייתי ניגש לבדיקת א.א.ג חוזרת עם סיב אופטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול יותר מחצי שנהשירן07/11/2012
היי,
אני סובלת משיעול כבד כבר יותר מחצי שנה.
זה אני משתעלת בצורה כאילו שהגוף רוצה לפלוט ליחה שתקועה אבל לא תמיד יוצאת ליחה.
לפעמים זה גם שיעול סטרידור.
אני לא מעשנת.
אני לא מצוננת.
עשיתי היום צילום חזה ומערות אף אך עדיין לא קיבלתי תוצאות.
אשמח לדעת ממה זה יכול לנבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול יותר מחצי שנה - תגובה
ד''ר רועי הוד10/11/2012לשיעול סיבות רבות, חלקן קשור למערכת א.א.ג. כדי לדעת במה יכול להיות מדובר, יש צורך בבדיקת רופא משפחה, פענוח צילום החזה, בדיקת א.א.ג וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוסיטיס וכאבים בגולגולתאיתמר07/11/2012
אני בן 24 וסובל כשנתיים מסינוסיטיס שגורם לי לגודש בסינוסים ולאי-נוחות כללית. הטיפול שנתן לי הרופא לא ממש עזר. לפני כמה ימים שמתי לב שכשאני נוגע/מעסה את הקרקפת בכמה נקודות (באזור האמצעי והאחורי שלה בעיקר), הנקודות האלה כואבות מעט אבל אז אני מרגיש מעין נוזל עובר לי משם אל אזור הסינוס הפרונטלי ומיד מוקל לי כל הגודש והכאב בנקודה הספציפית בקרקפת שעיסיתי נעלם. איך זה יכול להיות? האם באמת יכול להיות קשר בין הקרקפת והסינוסים? יכול להיות שזו דליפה של נוזל המוח? די מלחיץ אותי כל העניין. תודה רבה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוסיטיס וכאבים בגולגולת - תגובה
ד''ר רועי הוד10/11/2012לא נראה שמדובר בדליפה. כדי להיות בטוח במה מדובר הייתי ניגש לרופא א.א.ג שיבדוק אותך וישקול אם יש מקום להדמיה או בדיקה אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשיי נשימה במהלך השינהלימור06/11/2012
שלום, שמי לימור, בת 21.
בחצי שנה האחרונה, בכל יום ללא יוצא מן הכלל, לפני שאני הולכת לישון האף שלי מתחיל להיות מנוזל כאשר אני שוכבת במיטה, ותמיד נחיר אחד נסתם לי במהלך השינה. זה מקשה עליי להירדם ולנשום במהלך הלילה, לעיתים רחוקות גם מעיר משינה. תחילה חשבתי שזה סתמי, אך זה נמשך תקופה ארוכה, גם כשאני ישנה בבית וגם מחוץ לבית כך שאני לא רואה קשר למקום השינה כמו מצב האבק בחדר. בבוקר לוקח לזה כ-10 דקות עד שזה משתחרר, לאחר כמה קינוחי אף ממושכים.
האם יכול להיות שזה מעיד על בעיה כלשהיא, כמו הגדלה של אחד הפוליפים באף, אשר גורמת לסתימה של האף בזמן שכיבה, או בעיה אחרת כלשהיא? חשוב לציין שזה קורה גם בשכיבה על הגב, אך בצורה קלה יותר.
תודה,
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות נשימה בשינה
לימור06/11/2012בנוסף, אולי כדאי לציין שאני בחורה רזה ללא בעיה של עודף משקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות נשימה בשינה - תגובה
ד''ר רועי הוד06/11/2012לחסימה אפית יש סיבות רבות, כדי שנדע אם מה יש בעיה ומה היא, יש צורך בבדיקת רופא א.א.ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בחזה וקשיי נשימהעדי05/11/2012
שלום.מזה יומיים מקוררת- חום 37.3 התעטשויות רבות נזלת מימית ולעיתים צהובה וגרון צורב.מהיום בבוקר חשה לחץ בחזה קוצר נשימה- נשימות מהירות וכבדות ודופק מהיר ללא שיפור.האם כתוצאה מהתקררות?האם יכול להיות משהו חמור ועלי לגשת להבדק?תוך כמה זהמן אמור לעבור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בחזה וקשיי נשימה - תגובה
ד''ר רועי הוד06/11/2012נשמע כמחלה ויראלית, הייתי מתחיל בבדיקת רופא משפחה, בדר"כ חולף תוך מספר ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה מאודרוית05/11/2012
שלום,
אני בחורה בת 31 ,אני סובלת מילדות מקשיי נשימה בגלל הסינוסים,אני אלרגית לשינויי מזג אוויר,והגוף שלי מייצר פוליפים כל שנה וחצי שנתיים אני עוברת ניתוח,האם יש פיתרון לזה?שהגוף שלי לא ייצר פוליפים?(עברתי כשמונה ניתוחים במהלך חיי)
אם בכל זאת אתם טוענים שאני צריכה לעבור ניתוח,האם מותר חצי שנה לאחר ניתוח קיסרי?
מחכה לתשובה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה מאוד - תגובה
ד''ר רועי הוד05/11/2012לצערי אין פיתרון קסמים להתפתחות פוליפים, אצל מי שאלרגי ועבר מספר ניתוחים הם כנראה יחזרו, האם את מטופלת ע"י רופא אלרגיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רוית05/11/2012אני מטופלת אצל רופא אלרגיה כבר הרבה שנים והפיתרון שלו הוא זמני לעשות ניתוח,
האם מותר לי לעשות אחרי חצי שנה מהלידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר רועי הוד05/11/2012מניקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רוית06/11/2012לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר רועי הוד06/11/2012אז לא רואה בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקת בוושטref05/11/2012
שלום רב
אני בת 56 מתגוררת בירושלים.
הייתי אצל רופא א.א.ג. לאחר בדיקה הוא טען שיש לי בצקת בוושט (לא שאלתי בטפשותי ממה זה נובע) האם זה קריתי. הוא הפנה אותי לרופא גסטרו הוא טען שזה בא מהקיבה.
א. האם קריטי
ב. ממה נובע
ג. מה הטיפול
תודה על התשובה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצקת בוושט - תגובה
ד''ר רועי הוד05/11/2012לא מבין איך רופא א.א.ג רואה בצקת בושט, הוא בדר"כ יכול לראות תהליך בצקתי בכניסה לושט ואז להסיק שיש אולי בעיה של רפלוקס. בדר"כ הטיפול הוא בכדור שמוריד חומציות ללא צורך בשליחה לגסטרו בשלב ראשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)