מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צינון יותר משבועשושי27/10/2012
שלום!
אני הצטננתי לפני שבוע שתיתי סינופד ובלילה שמתי אוטריוין באף 3 ימים.
נחיר שמאלי יבש ופתוח נחיר ימני מנוזל לעיתים וסגור, כבר 8 ימים.
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צינון יותר משבוע - תגובה
ד''ר אביגיל ארד29/10/2012לא נדיר שהצינון נמשך. אפשר לקחת את תרופות הצינון למיניהן הנמכרות ללא מרשם. לא להרבות באוטריבין. אם לא יחול שיפור כדאי לגשת להיבדק על ידי אאג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טפות אףערגה27/10/2012
מה הסכנה בשמוש בטפות אף מדי יום לאורך שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טפות אף - תגובה
ד''ר אביגיל ארד29/10/2012טיפות אף מסוג מורידי גודש כגון אוטריבין, אלרין ודומיהם גורמים לכווץ כלי דם והורדת הגודש אבל כשההשפעה חולפת הריריות מתנפחות חזרה ואף יותר דבר הגורם לתלות והתמכרות. ישנן טיפול סטרואידליות הניתנות במרשם רופא המורידות גודש ללא התמכרות, אמנם לאט יותר, וניתן להשתמש בהן זמן ממושך כדי להיגמל המטיפות הרגילות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 8 שנים של סבל!אורן27/10/2012
שלום לכל הסובלים מהאף,
רציתי לשתף אתכם בחוויה הטובה שאני עובר כבר מספר חודשים.
לפני 8 שנים תקפה אותי הצתננות המלווה בנזלת ואף סתום בצורה נוראית,
ומאז אני סובל מגודש מתמשך נזלות התעתשויות אם זה חורף וקיץ.
הלכתי לרופא מספר פעמים וכמובן המליץ לי על כדורים וספריי לאף כאלו ואחרים, חלקם עזרו וחלקם לא אך לזמן מאוד מוגדל כפי שבטח אתם יודעים.
היה רופא שהמליץ על ניתוח אך מניתוחים אני מאוד מפחד ואומרים שניתוח גם עוזר אך התופעה חוזרת על עצמה לאחר זמן מה.
תופעת הנזלת הכרונית והאף סתום גורמת לעצבים לחוסר שקט וכמובן במקרים מסובכים יותר כפי שחווייתי גם לסינוזיטיס וכאבי ראש עצומים,עייפות וכ'ד...
ועכשיו לבשורה הטובה,
בדרכי לעבודה אני שומע ברדיו פרסומת לכדורי ויטמינים של צנטרום ובעקבות היותי מרבה לחלות לעיתים דיי קרובות ואני מחליט לטלפן לאישתי לבקש ממנה לקנות לי ויטמינים כדי שאולי יעזרו לי להתגבר על המחלות התוקפות אותי(גרון ושקדים נפוחים, כאבי ראש, חולשה ).
באותו יום אישתי הלכה לסופר פארם ושם המליצו לה כפי שתיארה להם את מצבי (לא הזכירה לרוקח את בעיה הכרונית של האף) דווקא לא ויטמינים אלא את כדורי ה "חיזוקית פורטה".
מאז (8 חודשים) מצבי מאוד מאוד השתפר הן אם מצבי הכללי והן אם בעית הגודש והנזלת.
אני כרגע רושם לכם הודעה בפורום קצת קריר לי ודרכי הנשימה שלי פתוחים לרווחה בעוד שלפני השימוש בכדורים אלו הייתי נחשף לקצת קור והאף היה מפריד נזלות וגודש נוראי.
הייתי חייב לשתף אתכם ומאוד רוצה לעזור למיואשים מבינכם וממליץ לכם בחום על חיזוקית פורטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 8 שנים של סבל! - תגובה
ד''ר אביגיל ארד29/10/2012תודה רבה. רפואה שלמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיהדור27/10/2012
שלום רב
אני בחור בשנות העשרים עובד בחנות פרחים יחד אם פרחים שונים וירק שונה.מבקש לדעת האם אלרגיה זה דבר מסוכן ואיך אפשר לדעת אם יש אלרגיה?
בנוסף האם הופעה של פצעים כמו חררה באזור כל הזרוע של היד.יותר בחלק של הגב של הזרוע האם יכול להיות מדובר באלרגיה או שזה יכול להיות מהשמש בכלל?
בתודה
רוני
לפני חודש הייתי אצל רופא אף אוזן גרון בגלל כאבי גרון והוא אמר לי שיש לי אלרגיה דרך האף הוא ראה,ונתן לי תרסיס אלרגו וכדורים בשם טלפקס משהו כזה.
מה ששנייהם לא עזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה - תגובה
ד''ר רועי הוד27/10/2012אבחון אלרגיה נעשה ע"י רופאים המומחים בתחום. צרך לבדוק אותך, ולבצע תבחין אלרגי כדי לדעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי בגרון ושיעות שגורם למחנקליהי26/10/2012
לפני כשבועיים חליתי במחלה וירלית למשך מספר ימים הכללה בין היתר שיעול רציני.
מאז השיעול כמעט ונעלם אך בימים האחרונים כאשר אני משתעלת עם סיום השיעול אני מרגישה תחושת מחנק כאילו משהוא חוסם לי את קנה הנשימה. תחושה הנעלמת לאחר מספר שניות.
כמו כן, אני מורה ומידי פעם זה קורה לי בכיתה אני חשה תחושת בגרון ואז משתעלת תחושת מחנק בדרכי נשימה ואז נעלם ולמס שניות אין לי כל כך קול או צרוד מאוד ואז חוזר הקול...מה זה יכול להיות, זה מטריד לעיתים. גם באסיפת ההורים זה קרה ואז חשתי לא נעים ולא בנוח מה ניתן לעשות? מימה נובעת התופעה? האם תיעלם? תודה וסו"פש נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי בגרון ושיעות שגורם למחנק - תגובה
ד''ר רועי הוד27/10/2012קשה לי לענות ללא בדיקה. גשי לרופא משפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוזניים וטיסהמייקל26/10/2012
יש לי בעיות אוזניים לרוב (דלקות, כאבים, פצעים) וכו' אני חושב שזה נובע מכך שאני טס הרבה במסגרת העבודה. האם מומלץ להפסיק לטוס לתקופה ע"מ לטפל בתופעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוזניים וטיסה - תגובה
ד''ר רועי הוד27/10/2012טיסה ושינוי אטמוספרה בדר"כ לא יגרום לדלקות אלא לכאבים, טראומה ואולי אפילו נקב של עור תוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצוקה גדולהלימי26/10/2012
שלום,
בת 48, כבר 4 שנים, פעם בכמה חודשים, אני סובלת מהתקפים שלטענת רופא המשפחה, הם אסטמה אלרגית קלה. בבדיקה של נשיפה, תוך אחד ההתקפים,לא נמצאה עדות לאסטמה. בבדיקות סטטוסקופ, אין עדות לברונכיט. לפעמים מתפתח חום נמוך. אני מרגישה שההתקפות האלה הן זהות: מתחיל גירוי בגרון (תחושת חול וכאב חלש), המוליד שיעול, היוצר גירוי חזק נוסף ושריטות בגרון. כאן מתפתחת תחושת יובש נוראי בגרון הגורם לחנק ומעין קוצר נשימה עם שיעול וליחה. ובמשך כחודש אני ממשיכה להשתעל ולפלוט המון ליחה. ונזלת. איכות החיים ירודה, יקיצות חוזרות במשך כל לילה. איבוד חוש הטעם. משאפים שונים ,כולל כאלה המכילים קורטיזון, לא ממש מועילים, ולפעמים אני מרגישה שמשאף אבקתי אף עושה ההפך, ומגרה את הגרון לשיעול נוסף. כדורים נגד אלרגיה לא עוזרים, אף הם. שינוי התזונה להפחתת הליחה, לא עזרה גם היא. לסובבים אותי קשה לראות אותי ויש הרבה רגעים של פחד כשאני מרגישה נחנקת. מה עושים ? כל עצה תתקבל בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצוקה גדולה - תגובה
ד''ר רועי הוד27/10/2012קשה לי לענות ללא בדיקה. יכול להיות ומדובר באלרגיה אך גם יכול להיות שמדובר ברפלוקס של מיצי קיבה לגרון שגורם לגירוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפלוקס???
לימי29/10/2012ראשית תודה על התגובה, אך האם רפלוקס, לא מלווה בתחושת צרבת? אני אדם רזה, אוכלת בריא ועוסקת בספורט. מעולם לא חשתי צרבת, גם לא בזמן הריונות. הגירוי בגרון עליו אני מדברת, שמתחיל את הסאגה הקבועה, מרגיש ככאב גרון (בליעה) מווירוס, או "תחושת חול". מכאן מתפתחת תחושת יובש, המובילה לחנק, שיעול ואחריו הגרון שוב שרוט, כואב יותר וחוזר חלילה. בהמשך יש כשלושה שבועות של שיעול עם ליחה וקוצר נשימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גרון כל חילופי עונותיונתן25/10/2012
כבר כמה שנים שכל עונת מעבר אני סובל מספר שבועות מכאב גרון שמלווה בהתנפחות השקדים, קושי לבלוע וחולשה כללית. אין לי חום.
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גרון כל חילופי עונות - תגובה
ד''ר רועי הוד27/10/2012יכול להיות ומדובר בחולשה של מערכת חיסונית בשינויי עונות. גש להבדק בעת הנפיחות כדי שרופא משפחה או א.א.ג יתרשם אם מדובר בתהליך זיהומי שמצריך טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליקוי שמיעה שקרה בצבאנחום25/10/2012
התגייסתי לצבא בריא ושלם התחלתי טירונות של חי"ר והייתי בהרבה מטווחים הרגשתי בירידה בשמיעה בעקבות תלונות של חברי שהיו מתעצבנים שהיו צריכים לדבר איתי יותר חזק ואף לפעמים לחזור על עצמם....אחרי כשנה בערך החלטתי ללכת לעשות בידקת שמיעה על מנת להוצי פקקים כמו שאני והחופ"ל חשבנו שיש לי, אך לרוע המזל לאחר 2 בדיקות ו2 ביקורים אצל אף אוזן גרון מסתבר שיש לי ליקוי שמיעה והורידו לי פרופיל 45 שהתגייסתי עם פרופיל 97 לאחר זמן עשיתי שוב בדיקה שהבנתי מאלו שעשו לי את הבדיקה שפשוט הצבא לא מאמין לי אך המצב המשיך להחמיר וניהיה לי טינטון קבוע באוזן שמאל ומדי פעם צלצולים בשני האוזניים ובכך מפריע לי להירדם ויוצר מצב של נדנודי שינה והוריי טוענים שנהייתי עצבני יותר שזה כנראה נובע מהחוסר שינה.
בשביל להגיע לבסיס יש לי בסביבות ה7 שעות נסיעה באוטובסים ששם הצלצולים מופיעים בחוזקה וכשאני יוצא מהאוטובוס הטינטון מביא תחושה שעלה בווליום שלו.
איך אני יכול להוכיח לצבא שיש השפעה לרעה הנסיעות הארוכות בשביל להגיע לבסיס אני גר בצפת וצריך להגיע לגבול מצרים.
ועוד שאלה האם אפשר לדעת בוודאות ממה יש לי ליקוי שמיעה כי במשפחה זה לא קיים
אשמח להתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליקוי שמיעה שקרה בצבא - תגובה
ד''ר רועי הוד27/10/2012פנה לרופא א.א.ג צבאי שאמור לדעת לגבי תנאי שירות ובירור ליקוי שמיעתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוסיטיסמיכל25/10/2012
שלום, אני סובלת מכאבי עינים חזקים(ארובות העיניים) כאבים בעצמות הלחיים ובראש.
בדיקת עיניים תקינה לחלוטין,בדיקה ניורולוגית תקינה לחלוטין. חשבתי שאולי מדובר בסינוסיטיס .אך לאחר בדיקה שרופאעשה לי( דרך האף) הוא אמר שאין לי. יתכן שככה אפשר לדעת שאין??? והאם הכאבים האלה בכל זאת יכולים להיות קשורים לתחום?
בתודה בראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוסיטיס - תגובה
ד''ר רועי הוד27/10/2012לפעמים בבדיקה לא רואים שיש סינוסיטיס אך היא קיימת, ניתן לזהות בצילום מערות פנים או CT. ניתן לתת טיפול ניסיוני ולראות אם הכאב משתפר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ בזמן נחיתהנירית24/10/2012
שלום,
אני בת 32, לפני כמה חודשים, כשטסתי בהריון, תקפו אותי לחצים במצח לקראת הנחיתה. זה הרגיש כאילו מתפוצצים לי נימים פנימיים במצח, נלחצתי מאד ואחרי הטיסה זה עבר. לא הספקתי ללכת לרופא, אני מעוניינת לטוס שוב (לא בהריון כבר) וממש מפחדת שזה יקרה שוב.
האם זו תופעה מוכרת?
האם זה מסוכן אם זה יקרה שוב?
תודה,
נירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ בזמן נחיתה - תגובה
ד''ר רועי הוד27/10/2012זה כנראה שינוי בלחץ שגרם לכאב באזור הסינוסים, היית מצוננת? בהריון יש גודש אפי קבוע אז אולי זה השפיע יותר מאשר מה שיהיה עכשיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דנדון באוזןערגה24/10/2012
לאחרונה רעש באוזן דומה לקפול צלופן.
מדוע ומה עושים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנדון באוזן - תגובה
ד''ר רועי הוד27/10/2012לא מספיק נתונים כדי לענות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה - לפני ניתוח שקדיםנטע24/10/2012
בוקר טוב,
אני בת 26 ומיועדת לעבור ניתוח כריתת שקדים והקטנת קונכיות בעוד כשלושה שבועות.
מאז ומתמיד אני נוחרת ומצוננת באופן קבוע (אלרגיה לאבק, מטופלת בטלפסט 180 כבר כמה שנים).
השקדים שלי נורא גדולים, היסטוריה של דלקות גרון בערך פעמיים שלוש בשנה.
בשנתיים האחרונות אני ישנה מאוד מאוד לא טוב, מתעוררת כל לילה מס' פעמים ואף יקיצה מוקדמת - מה שמשפיע מאוד על איכות החיים היומיומית.
בתוצאות של מעבדת שינה - דום נשימה חסימתי לילי בדרגה קלה. התעוררויות בצפיפות של 11 לשעה שחלקן קשורות להפסקות נשימה. ירידה בסטורציה עד 95%.
אחת ההמלצות הייתה בדיקת רופא א.א.ג להערכת הצורך בטיפול כירורגי.
פניתי לאחד המומחים הגדולים ברפואת א.א.ג, פרופסור ששמו הולך לפניו, שעשה לי בדיקה יסודית ואכן המליץ על כריתת שקדים ובנוסף המליץ על הקטנת קונכיות. בנוסף, גם רופאת א.א.ג של הקופה המליצה על ניתוח.
מס' שאלות כיוון שאני מבינה שאצל מבוגרים ההחלמה היא קשה יותר והסיכון הוא גדול יותר:
1. האם אכן הסיכון הוא גדול ומהי תקופת ההחלמה? ומהם הסיכונים?
2. ישנה תרופה נסיונית חדשה שמדברים עליה לאחרונה (איני זוכרת את שמה) - האם היא יעילה גם אצל מבוגרים?
3. האם קיימים פתרונות אחרים ולא בהכרח ניתוח?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - לפני ניתוח שקדים - תגובה
ד''ר רועי הוד27/10/2012הייתי מפנה את השאלות לרופא המנתח. סיכונים בניתוח שקדים- דימום בזמן ולאחר ניתוח, כאבים שעלולים להיות חזקים. לא מכיר טיפול תרופתי להקטנת שקדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטיפת הסינוסים במים חמיםסינוזיטיס24/10/2012
שטיפת האף במי ברז חמים יכול לעזור/להזיק לסינוזיטיס?
כלומר, "לשתות" את המים החמים בעזרת האף עד שמרגישים שהם נכנסים למערות האף/גרון.
פעם קראתי על טיפול כזה ואני לא זוכר אם זה אמין בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטיפת הסינוסים במים חמים - תגובה
ד''ר רועי הוד27/10/2012לא מכיר טיפול כזה לשטיפת הסינוסים ולא הייתי עושה את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת באוזן ימין , עם שמיעה מוזרהגיא23/10/2012
היי לפני שבוע חטפתי דלקת באוזן ימין , מלווה בעיקר באוזן סתומה , וכול אדם שמדבר איתי , הקול שלו נשמע "חיזרי" קול צורם כזה מפחיד , כאילו צליל של רובוט. הלכתי לרופא א.א.ג , והוא נתן לי אנטיביוטיקה וטיפות דזורן . ואמר לי שיש לי דלקת גם פנימית וגם חיצונית . אני מקפיד על הטיפות והכדורים , יש שיפור קצת . אבל עדיין מי שמדבר איתי אני שומע אותו מוזר כמו בהתחלה , צליל "חיזרי" . אשמח לדעת מתי השמיעה שלי תוכל לחזור ? ותוך כמה זמן עוברת דלקת כזו ? יש לציין שהיתי ילד עברתי מספר ניתוחים באזניים [ כפתורים] וכמו כן נולדתי עם חך שסוע . אשמח לעזרתך בתודה גיא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת באוזן ימין , עם שמיעה מוזרה - תגובה
ד''ר רועי הוד27/10/2012לאחר דלקת אוזן תיכונה יכול להיות שהנוזלים או המוגלה תשאר במקום גם למספר שבועות ולכן זה די נורמלי שאתה עדיין לא שומע טוב כמו מלפני הדלקת, אם ימשיך פנה לבדיקה חוזרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)