מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול טחורים שיטת eXroadאורה19/03/2024
דר' רוזין, שלום רב.
האם ידוע לך על שיטת הטיפול בטחורים eXroad? אם אתה מכיר - אז מה דעתך? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ידוע לי שקיים בארץ, מדובר על מכשיר שמעביר זרם חשמלי לאיזור כלי הדם
ד''ר דני רוזין19/03/2024שמזין את הטחור וגורם לו להצטמק
אין לי מידע על יעילות פרט למידע מאתר המוצר, מבריטניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בקרקפת עם דםאלינור12/03/2024
שלום, אני סובלת שוב,מפצעים בקרקפת שזה כמו קליפות, מגרדת ומקלפת עד כדי הורדת דם.
המקום כואב שורף ולא נעים.
מה ניתן לעשות?
יש לציין שזה מעל 5 שנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יתכן פטרת. יש לפנות לרופא עור
ד''ר דני רוזין12/03/2024* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחול מוגדל . ובלוטת לימפה מוגדלתיבגני29/02/2024
שלום שמי יבגני בחור בן 34 בריא בדרך כלל.לפני כחצי שנה היו לי כאבים חזקים בבטן והפנו אותי לאולטרסאונד בטן שהראה שהכל תקין.כי מרה לבלב וכו..אבל הטחול מוגדל ב14.3 סמ...ולפני כמה חודשים טובים שמתי לב שיש לי. מין גוש כזה בבית שחי שמאל הוא לא כואב ויחסית רך אפשר להזיז אותו גם.מה זה יכול להיות.?האם זה סרטן לומפומה??עשיתי אולטרסאונד בית שחי היום.בינתיים מחכה לתוצאות.אבל שמתי לב היום כשעשיתי את הבדיקת אוטרסאונד בית שחי.שהטכנאי סימן ריבוע במסך ובתוך הריבוע היה עיגול שחור וריק.כששאלתי הוא אמר לי לחכות לתוצאות ולרופא.אני ממש דואג.מה זה יכול להיות?אין לי ירידה במשקל ואין לי עייפות ואין חום.רק הזעות לילה מהראש לכרית בלבד.וזה גם יכול להיות בגלל שחם אני גר באילת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מאד קשה לענות בלי בדיקה או תשובת ההדמיה… גם אם זו בלוטה מוגדלת זה עדיין יכול להיות תהליך תגובתי שפיר
ד''ר דני רוזין01/03/2024* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לבקע ולחץ באשך ימיןבן29/02/2024
שלום, כחודש וחצי בערך יש לי לחץ שבא והולך באשך ימין
הלכתי לבדיקה אצל אורולוג, הרגיש מעט נפיחות, שלח אותי לאולטרה סאונד אשכים.
מאז הלחץ התגבר ומורגש ביום יום לעומת מצב של הולך ובא לפני כן...
הרמתי עם מישהו שולחן מעט כבד לפני כשבוע והרגשתי התגברות של הלחץ לכמה שעות, אחר כך הלחץ פחת מעט אז מורגש כל הזמן...
מצרף את תוצאות האולטרה סאונד , ומתייעץ , מה ניתן לעשות כדי לפתור את עניין הלחץ שמציק מאוד ביום יום, והאם יש קשר לבקע המפשעתי בצד שמאל? והאם צריך לחשוב על ניתוח במצב הזה?
להלן ממצאי סריקת us + דופלר אשכים
אשך ימין-נפח 18.2 סמ"ק. עם מרקם אחיד.
הודגמה ציסטה בראש האפידידימוס עד קוטר 0.5 ס"מ.
אין עדות להידרוצלה .
אין עדות לוריקוצלה.
אשך שמאל - נפח 16 סמ"ק. עם מרקם אחיד.
אפידידימוס בעובי תקין.
אין עדות להידרוצלה .
אין עדות לוריקוצלה.
דופלר אשכים- הודגמו זרימות עורקיות וורידיות תקינות ושוות דו"צ.
לסיכום:ללא ממצא חריג.
מפשעות. (U.S) להלן ממצאי סריקת
שמאל- הודגם בקע מפשעתי זעיר מכיל שומן עד קוטר 0.7 ס"מ.
ימין- ללא עדות לבקע או לימפאנדפותיה.
סיכום: כמתואר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כאבי בטן בעיקר בצד שמאלאייל23/02/2024
שלום רב
בן 38
בשנה האחרונה התחלתי לשים לב לכאב באיזור הטבור
בהתחלה היה רק באיזור הזה, בחודשים האחרונים אני מרגיש את הכאב בעיקר בצד שמאל של הבטן, לרוב זה קורה כחצי שעה לאחר האוכל, לפעמים מופיע כך סתם.
היה לי לפני חודשיים אירוע של דימום בצואה
פניתי לפרוקטולוג, אבחן טחורים פנימיים גדושים
עשה איזו בדיקה עם מצלמה כלשהי, אמר שחוץ מטחורים לא ראה משהו חריג. הפנה לקולונסקופיה. כרגע אני ממתין לתור.
בשבועיים האחרונים אני סובל משינוי ביציאה, סוג של עצירות מתמשך, כל היציאות שלי מאוד קטנות בכמות, ומאחד שהולך לשירותים פעמיים ביום, אני בקושי מצליח ללכת אפילו פעם אחת, למרות שאני אוכל רגיל, תיאבון טוב, אין חום או בחילות.
אבל התוצאות בשירותים כמעט לא מגיעות, ואם כן, בגושים קטנים וקשים, או קטנים ורכים.
לא שיניתי את התזונה שלי, אין שינוי בפעילות היומית שלי.
מה יכולה להיות הסיבה? האם יכול להיות משהו כמו גידול במעי?
אני אחרי שירותים, מרגיש חוסר התרוקנות ואין יותר שום דבר
כאילו זה "תקוע"
האם זה יכול להיות סוג של חסימת חלקית של המעי?
האם גידול? אני יודע שרק הקולונסקופיה תגיד
אבל בינתיים, מה אפשר לעשות?
האם הרופא המתאים לפנות אליו בקופת חולים הוא כירוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - החלמה לאחר ניתוח שערה הפוכהשרית18/02/2024
הבן שלי בן 18 עבר ניתוח להוצאת שערה הפוכה בין שני העכוזים לפני כ חצי שנה ועדיין יש דימום והפרשות מהפצע.. יש שבוע שאין ופתאום שבוע שמדמם. הוא כל חודש הולך למנתח שניתח אותו שיבדוק והוא אומר לו שזה בסדר... מה ניתן לעשות זה לא נעים לו והוא עוד מעט גם מתגייס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יתכן ויש הישנות של התהליך וצריך לחזור על התערבות, ויתכן
ד''ר דני רוזין18/02/2024שזה באמת משהו מינורי שאינו דורש התערבות. אפשר לשקול חוות דעת נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים מקרינים בבית השחיבר14/02/2024
בוקר טוב ד"ר רוזין
ברצוני לשאול אותך בבקשה
מאתמול התחיל לי כאב בבית השחי בצד ימין שמקרין לפנים היד , לזרוע
מתגבר בעת הרמה של היד
ממש מפריע
בבית השחי שנוגעים גם כואב
מה יכולה להיות הסיבה לכאבים?
יש לציין שאין לי חום
אבל במהלך כל השבוע האחרון הייתי עייפה בצורה קיצונית ויותר חלשה אם יש קשר
אבל כאב כמתואר לעולם לא היה
אודה לך מה יכולות הסיבות לכאב עליי לגשת לבדיקה ואם כן לאיזה רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר .
בר14/02/2024הכוונה לצד שמאל ולא ימין
טעיתי
סליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש סיבות רבות, כגון כאב שרירים, כאבי צלעות, דלקת בבלוטות זיעה וכו. מציע להעזר
ד''ר דני רוזין14/02/2024במשככי כאבים ולאות מה מתפתח בימים הקרובים, אם לא משתפר תפני לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים מזה בחודשיים בצלעותע13/02/2024
שלום, אני בן 29.
ב1 בדצמבר 2023 נדבקתי בשפעת או בקורונה, לא בדקתי אם מדובר בקורונה מרוב שהרגשתי רע באותו זמן. המחלה נמשכה בערך שישה ימים, במהלך המחלה השתעלתי די הרבה, וגם לאחריה.
בערך ב7 בדצמבר התחלתי להרגיש יותר טוב והחום ירד, אך באמצע דצמבר הופיעו לי כאבים חזקים מאוד בשני צדדי הצלעות, והתקשיתי מאוד בהליכה וכל תזוזה קטנה כאבה לי מאוד, ולקחתי ארקוקסיה למשך שבועיים. עם הזמן הכאב פחת. הבעיה היא שמאז, מתחילת ינואר, יש לי כאבים בצלעות בשני הצדדים, יותר בצד ימין, וזה אמנם לא באותה עוצמה כמו שהיה בהתחלה אבל עדיין זה לא עובר לי, זה מוחמר בנגיעה בצלעות ומורגש יותר בבוקר, כשאני קם. מה עליי לעשות? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בגדול- לחכות שיעבור… כאבים בצלעות יכולים להימשך תקופה ארוכה ופוחתים הדרגתית
ד''ר דני רוזין13/02/2024אפשר להעזר במשככי כאבים אם צריך, אין טיפול ספציפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובתך
ע13/02/2024תודה על המענה. אחרי הארקוקסיה הרגשתי יותר טוב ועשיתי מתח (התרגיל) , ואז ראיתי שזה מחמיר לי את זה, אז לא עשיתי מאז. כדאי להימנע ממתח בחודשים הקרובים? אני כל הזמן חושש שזה משהו מסוכן, אמי נפטרה מסרטן לפני שנתיים וכאבים כמו אלה, בצלעות, שלא עוברים לי מדאיגים אותי. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא מסוכן. שכיח יחסית ועקשני… מאמץ שמגרה את האיזור החבול יחמיר את הכאב,
ד''ר דני רוזין13/02/2024תמצא את הגבולות שלך כדי לא לסבול אך לא מדובר פה על נזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע ושאיבת שומן או הפוךיעל נובט05/02/2024
שלום, בת 48 בריאה
יש לי בקע טבורי קטן ויציב ( מאז הלידות 12 שנים כבר) , הוא מפריע לי בעיקר אסטטית אבל תמיד יש גם חשש רפואי שהוא יסלים. שוקלת גם שאיבת שומן /מתיחת בטן. ( לא מאד שמנה, אבל מלאה והשומן ביטני ). מה סדר הדברים ומי המנתח המתאים? כירורג כללי או פלסטי? קודם שאיבה ואז בקע או הפוך? תודה על מענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאיבה לא קשורה לזה ויכולה לפני או אחרי. מתיחת בטן כבר תכלול ממילא סגירת הבקע הטבורי
ד''ר דני רוזין05/02/2024* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח הסרת כיס מרה בילדיםאבי03/02/2024
שלום דר
ברקע ריבוי אבנים בכיס מרה בילד בן 13. סוכם על ניתוח להוצאת הכיס. האם חובה כירורג ילדים לגיל כזה? מתלבטים מאד מכיוון שלא בטוחים עד כמה נסיון יש לכירורג ילדים בניתוח הנל בבית חולים הסמוך אלינו. הניתוח כנראה לא סובל דיחוי משום שישנה סכנה לחסימה נוספת של צינור המרה (כרגע הוכנס סטנט ב ercp לפתיחת החסימה שהיתה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא חובה. אם אין מספיק ניסיון כדאי לפנות למקום בו יש ניסיון, או לבקש שכירורג הילדים יעזור בכירורג המנוסה בניתוחים אלה
ד''ר דני רוזין03/02/2024* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גושים בתוך שטף דםליאורה28/01/2024
שלום רב
לפני כשבועים נתקעתי בקמה של שולחן כתוצאה מכך נוצר שטף דם רציני בירך היום השטף מתחיל להיעלם אך במגע ישנם מספר גושים קשים שמציקים ומגרדים גם בלי לדעת
בין היתר עברתי ברגל זה בעבר הרחוק ניקוז אבסס שמרגיש בדיוק אותו דבר עכשיו אודה לעזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ההתקשויות יכולות להיות קרישי דם או התקשויות של השומן עקב המכה.
ד''ר דני רוזין29/01/2024בכל מקרה אם אין סימני דלקת זה לא אבצס.
צפוי להתרכך ולהיספג עם הזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב מתחת לחזה בצד שמאלבר28/01/2024
שבוע טוב דוקטור רוזין
ברצוני להתייעץ איתך בבקשה
הערב התחיל אצלי כאב מתחת לחזה בצד שמאל
אם למקם את הכאב אז תחת השד השמאלי יש לנו מעין עצם בולטת בצד שמאל אם הסברתי את עצמי
התחושה כואבת כאשר אני משנה תנוחה או בעת מגע במקום כמו אחרי מכה שחוטפים
לא קיבלתי שום מכה באזור
זה פשוט הופיע
מה זה יכול להיות ?
תודה רבה על העזרה הדחופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מניח שקשור לצלעות או לרוב לסחוסים שמחברים אותם לעצם החזה-
ד''ר דני רוזין28/01/2024לפעמים חבלה קטנה או שיעול, או אפילו ״התקררות״ יכולים לגרום לזה, לרוב חולף לבד אבל לעתים מצריך קצת משככי כאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ייתכן שנגרם נזק?לי27/01/2024
שלום ד"ר בת 35. אני סובלת משרירים מכווצים ברצפת האגן, בבטן, כולל הסרעפת שמתבטאים בתחושת לחץ ברצפת האגן. אני עושה טיפולים אצל פיזיותרפיסטית של רצפת אגן והפיזיותרפיסטית המליצה על שימוש באקדח עיסוי ( massage gun). קניתי את האקדח, ובטעות עשיתי עיסוי במשך כ 30 דקות בעוצמה הכי גבוהה על שרירי הבטן כאשר בהוראות כתוב שניתן לעשות מקסימום דקה. למחרת התגברה מאוד תחושת הלחץ ברצפת האגן והיא לא עוברת. האם ייתכן שנגרם נזק?נזק עצבי? נזק לכלי הדם? כיצד אפשר לבדוק זאת? מה ניתן לעשות?
הוסף תגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סביר להניח שלא נגרם נזק אלא רק גירוי יתר שישתפר תוך כמה ימים, הסיכוי לפגיעה פנימית מגירוי חיצוני כזה הוא אפסי
ד''ר דני רוזין27/01/2024* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך.
לי27/01/2024* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע מפשעתי - האם לטפל ומה אפשר לשלולחיים27/01/2024
אולטראסאונד מפשעתי נמצאו 2 בוקעים קטנים משמאל.
לאחרונה מתיק לי לפעמים המפשעה/ירך שמאל לכיוון האשך.
יש ימים שכמעט לא מורגש, יש ימים שיותר .
כירורג אומר שניתוח לא מבטיח שלא יכאב ואולי אף סתם לנתח . ואם זה לא ממש ממש מפריע אז לעזוב את זה
שאלתי האם יכולים להיות מקורות נוספים שיגרמו לכאב העמום ?
האם יש מקום לסיטי בטן ? או mri.
האם אולטרסאונד מספיק טוב ?
באולטרסאונד לא נצפו בלוטות מוגדלות.
שאלה נוספת ממה נגרם הבקע ? היה קצת תקופה של עצירות . כמו כן חוסר פעילות מעודף משקל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הבקע נגרם מחולשת הרקמות באיזור. גורמים שמעלים לחץ בטני כמו עצירות
ד''ר דני רוזין27/01/2024או השמנה מעלים את הסיכוי להתפתחותו. אין הרבה שליטה על זה ואין מה לעשות, אל לא כל בקע מצריך תיקון- אם קטן מאד ולא מפריע לעתים עוקבים.
האולטרסאונד אמין ואין צורך בבדיקות נוספות בדרך כלל אלא אם האבחנה אינה ברורה. יש גורמים נוספים לכאב באיזור כמו פגיעה בגידים או שרירים באיזור, או בעצמות האגן- כמו נזקי ספורט אבל אם יש אבחנה ברורה של בקע לרוב זו הסיבה ואין הרבה מה לחפש הלאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקת תת עורית כאבים מעל הטבוראילנית25/01/2024
בהיריון חודש שמיני כאבים מעל הטבור, נפיחות מעל הטבור בבדיקת אולטראסאונד "בגובה טבור הודגמה בצקת ניכרת תת עורית, ללא עדות לבקע" מה ניתן לעשות? האם מדובר בבקע לא מאובחן או בהתחלה של בקע?
אם האולטרסאונד שולל בקע כנראה שאין, מניח שעם סיום ההריון וירידת הלחץ בבטן
ד''ר דני רוזין25/01/2024האיזור ישתפר והבצקת תיסוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)