מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בליטות קטנות בבטן תחתונה שגורמות לכיווץ רצפת האגן גסטרו עצירותאורית כהן24/01/2024
בת 48 סובלת מכיווץ יתר של שרירים ברצפת האגן ועצירות קשה בגלל שיש לי משהו בבטן התחתונה שמחמיר כל שבועיים שלושה שזה גורם לכיווץ רצפת האגן וכתוצאה מכך סובלת צעירות קשה התרוקנות קלה בלבד עקב כיווץ שרירים תפוסים ברצפת האגן ללא יכולת לשחרר לגמרי כל מה שמנסים לעשות לא מצליחים לעשות לגמרי ביופידבק אנורקטלי פיזותרפיה רצפת האגן וגיקור שיחרור חלקי בלבד מידי פעם הבליטות בבטן תחתונה גורמות להחמאה גורמות לגוף לכווץ את רצפת האגן ללא יכולת לשנות את זה הם שולטות עלי שמכווצות את רצפת האגן מה דעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא תחום שאני עוסק בו, מציע להתייעץ במומחים לרצפת האגן במכון גסטרו
ד''ר דני רוזין24/01/2024* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרע בפרוניקס לאחר דיקוראור24/01/2024
שלום ד"ר, אולי שאלתי יכולה להתאים לתחום הכיררוגי? רווקה בת 42 , בתולה ללא לידות. לפני שלוש שנים, שימור פוריות. בהרדמה ניתוח לשאיבת ביציות. במכב סיכום צוין:
לאחר דיקור, דמם מתמשך נצפה קרע בפורניקס משעה 3 עד 8
נתפר עם ויקריל 2-0 רפיד. דימום 75CC.
1. מה המשמעות משעה 3 עד 8 ?
2. האם היה צריך להיות כתוב פרוניקס- ימני /שמאלי, קדמי/אחורי?
3. היום לאחר שלוש שנים אני סובלת מפגיעה בסוגרים שריר ועצב. אי נקיטת צואה ואצירת שתן (כיס שתן נוירוגני) משתמשת בצנתרים. האם הקרע בפורניקס יכול לגרום לנזק עצבי בסוגרים לאחר שלוש שנים מיום הפגיעה? (או גורם אחר?)
4. האם הקרע שצוין יכול לגרום לפגיעה בשרירי הנרתיק? ואם כן, מה המשמעויות.
5. קרע בפרוניקס, לאיזה השלכות יכול לגרום?
6. איזו בדיקה יש לבצע היום בכדי לדעת האם יש נזקים שאיני מודעת לקיומם
כגון בדיקות: CT, אולטרסאונד תלת מימד? (חשוב לדעת האם קימים נזקים שאיני מודעת לקיומם לפני טיפולי פוריות IVF)
אשמח למענה ככול ויש ידע בנושא.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1. תאור מקובל של מיקום, כמו על פני שעון. 3-8 זה החלק האחורי.
ד''ר דני רוזין24/01/20242. ראי לעיל
3. לא סביר. לא עוברים שם העצבים שאחראים למה שאת מתארת
4. לא סביר כי זה רק בחלק העליון של הנרתיק, וזה נתפר חזרה
5. הצטלקות וכאב בקיום יחסים
6. MRI אגן עם דגש על עצבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע עם לימפה לפרופסור דני האהובאלון22/01/2024
פרופסור נכבד שלום רב
סיבת הפניה :
מפשעה ימנית:
לא נצפתה לימפאדנופתיה מפשעתית.
לא הודגם בקע. -בסריקת המפשעה במנוחה ובולסלבה
מפשעה שמאלית:
הודגמה בלוטת לימפה תגובתית באורך 1.6 סמ רוחב 0.4
הודגם בקע עם פתח יציאה באורך 1.2 ס"מ מכיל שומן
יש לציין כי בבדיקות דם הכל תקין למעט WBC 10.21 שזה מעט מעל הגבול השאר תקין
א האם הבלוטת לימפה היא תוצאה של הבקע ?
ב. האם התוצאה של WBC קשורה לכך
ג האם זה מסוכן הבלוטה ?
ד. האם אתה ממליץ לנתח גם אם לא כואב ולא מפריע
תודה רבה מראש על פועלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הבלוטה אינה קשורה ואינה מסוכנת. אם הבקע קטן ולא מפריע אפשר לעקוב.
ד''ר דני רוזין22/01/2024* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן מומלץ לחכות בין ניתוחיםחנה18/01/2024
היי ד״ר, עשיתי ניתוח לפני שבועיים ניתוח עם הרדמה מלאה(ניתוח הקטנת כונכיות). עוד שלושה שבועות אמור להיות לי עוד ניתוח של הקדמה מלאה(גידול שפירי בצוואר) הגידול לא ברמה מסוכנת או משהו ואני יכולה לדחות אוצו. רציתי לדעת מה אתה חושב האם שווה לדחות או שזה בסדר לעשות שני ניתוחים בהרדמה מלאה בהפרש של חודש?
אני בת 32 ובמצב בריאותי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין עם זה בעיה ניתן להתקדם לפי התוכנית
ד''ר דני רוזין18/01/2024* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת mri בטן ואגןפולינה16/01/2024
שלום דוקטור
אודה לך אם תוכל לעזור לי בשאלה
עברתי בדיקת mri בטן ואגן
מעקב לאחר ניתוח לפקרוסקופי לכריתת הסיגמואיד במעי ותוספתן
2 ניתוחים נפרדים
האם מקובל שרדיולוג שהתמחותו דימות השד יכול גם לפענח את הבדיקה ?
אתה כמנתח בכיר שמכיר את מערכות הבריאות
היית מסתפק בפענוח או שהיית ממליץ לתת לרדיולוג שההתמחות שלו בטן ואגן ?
תודה רבה על ההכוונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - ממצא שפיר בצד שמאלסיון13/01/2024
שלום
אני בת 37 הריון ראשון חודש רביעי עם סיליקון בחזה 14 שנים. עשיתי אולטרסאונד שד וגילה לי ממצא שפיר בשד שמאל עם המלצה למעקב כל חצי שנה. השאלה שלי האם לעשות ביופסיה כדי לדעת איזה ממצא זה? להוריד אותו בניתוח? את השתלי סיליקון אני רוצה להחליף זה יעזור ? לא מומלץ להחליף בזמן הריון את השתלים, אני מודאגת ולא יודעת מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין מה לדאוג ממצא שפיר ואין כמובן שום צורך לעסוק בזה בזמן הריון.
ד''ר דני רוזין13/01/2024כדאי להיבדק שוב לאחר הלידה, להחליט מה את עושה עם השתלים ולבדוק האם יש בכלל צורך לדגום את הממצא או שהוא חסר משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרה סאונד בטן עליונהיונית10/01/2024
ערב טוב
האם בבדיקת אולטרה סאונד בטן עליונה ולא דרך אולטרה סאונד רקמות רכות ניתן לראות ליפומות בבטן?
והאם יתכנו הרבה ליפומות בבטן?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תלוי איפה הן נמצאות ולאן מכוונים את מתמר האולטרסאונד. אם הן בדופן ובודקים את הדופן אז כן
ד''ר דני רוזין10/01/2024* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת mri בטן ואגןבר10/01/2024
ערב טוב ד"ר רוזין
ברצוני לדעת האם ניתן לבצע בדיקת mri בטן ואגן לביקורת לאחר כריתת תוספתן וכריתת סיגמואיד תחת טיפול אנטיביוטי מוגבר מסוג מוקסיפן שאני נוטלת עקב טיפולי שיניים
האם זה יכול להשפיע על ההדמייה ?
הבירור הרפואי הינו בעבור דלף , אבצס , דלקת או כל סיבוך אחר שלאחר הניתוח
תודה רבה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין מניעה. אין ממש סיבה בשלב הזה לברר שאלות כאלו אבל זה עניין אחר.
ד''ר דני רוזין10/01/2024* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
בר10/01/2024מה הכוונה אין סיבה שלא לברר השלב הזה ?
הכוונה היא למעשה שלמעלה מחצי שנה לאחר 2 ניתוחים האחד לכריתת הסיגמואיד והשני לכריתת התוספתן כי עבר זמן רב מידי ?
זוהי היתה כוונתך ?
הבירור עקב כאבים באזור הניתוח בבטן התחתונה בימין
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הסיכוי בזמן הזה לממצאים שתיארת הוא כמעט אפסי
ד''ר דני רוזין10/01/2024* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע מפשעתי לא כלואשירה09/01/2024
שלום
בבדיקת כירורג לפני כמה חודשים וידאתי עם הכירורג שבקע מפשעתי צד שמאל הקיים מעל לשנה לא כלוא אך גורם לי לחוסר נעימות.
בשל חוסר תמיכה לאחר ניתוח רוצה לדעת האם בקע לא כלוא יכול להפוך לכלוא והאם אני מסכנת את עצמי בדחיית הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יכול אבל בשכיחות נמוכה כך שהרבה בקעים לא גדולים ולא כואבים מאפשרים מעקב
ד''ר דני רוזין09/01/2024* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש מוצק מעל ראש הפטורים אחרי נפילההדר08/01/2024
נפלתי לפני 10 ימים.כל איזור הירך עם שטפי דם.אחרי 4 ימים התחילו לי כאבים בהליכה ובמישוש הרגשתי גוש קשיח בגודל כדור טניס שולחן בדיוק מעל ראש הFemur
ההמטומות כבר כמעט נעלמו אבל הגוש נשאר.כאבים חדים בזמן ההליכה.חוששת שנפגע השריר.
האם דוקטור טיפלת כבר בחולים עם הבעיה הזאת?
האם זה יעבור?
מנסה לעשות עיסוי שי.
יתרכך ויצטמצם.
לכ יודעת מה לעשות.
את הכאבים אסבול אבל דואגת להמשך.
ראיתי שמישהי שאלה כאן את אותה השאלה ב2018
מעניין אם זה עבר לה ותוך כמה זמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מניח שזו המטומה שהתארגנה ולוקח לעתים כמה שבועות לספיגה. אם מאד כואב ומפריע
ד''ר דני רוזין08/01/2024אפשר לגשת לאורטופד, ולהשלים בדיקות כמו אולטרסאונד, אבל לדעתי אפשר להמתין עוד שבוע ולראות את המגמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליפ בכיס מרה - 0.5 ס"מאבי01/01/2024
לפני חצי שנה גילו לי פוליפ בכיס מרה בגודל 0.4 ס"מ .
בבדיקה נוכחית לאחר חצי שנה הפוליפ גדל להיות 0.5 ס"מ .
האם זה מסוכן ?
מה ההנחיות הבאות?
האם זה נכון שאם הוא גדל בין 2 בדיקות כדאי להסיר את כיס המרה אף על פי שהפוליפ קטן מ-1 ס"מ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מסוכן, חסר משמעות בגדלים כאלה וגם הגדילה יכולה להיות סתם הבדל בין בדיקות, אין צורך לנתח מתחת ל-1 ס״מ
ד''ר דני רוזין01/01/2024* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז הנתון שחשוב הוא רק אם הפוליפ גדול מ-1ס"מ ?
אבי01/01/2024לא להתייחס לנתון אחר?
רק אם הגודל שלו מעל 1 ס"מ אז כדאי להסיר את כיס המרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה הפקטור העיקרי. ההנחיה אינה אבסולוטית- גדילה מהירה מאד, מאפיינים אחרים חשודים,
ד''ר דני רוזין01/01/2024לעתים נעזרים בבדיקה נוספת כמו MRI- אלו גם נלקחים בחשבון. במצב שלך אין משהו מדאיג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק לידע כללי, מה נחשב גדילה מהירה מאוד?
אבי01/01/2024ותודה רבה על העזרה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למשל חצי ס״מ בחצי שנה. ועדיין ברוב המצבים זה לא ממאיר
ד''ר דני רוזין01/01/2024* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן תחתונה וצד שמאלענבר31/12/2023
שלום דוקטור רוזין
לפני כ 9 חודשים עברתי ניתוח לפקרוסקופי לכריתת הסיגמואיד במעי הגס כתוצאה מדיברקוליטיס לאחר פרפורציה ופריטוניטיס
מאתמול בבוקר החלו כאבים בבטן תחתונה וצד שמאל למטה וגם קצת אמצע מעין דקירות כמו חשמל מוזרות
עכשיו ברגע שאני לוחצת על האזור קיימת רגישות סוג של כאב כמו לאחר מכה
כמובן שלא קיבלתי מכה או משהו פשוט מנסה להמחיש את סוג הכאב
מלבד זאת אין כרגע חום או משהו נוסף
יציאה אחרונה היום בבוקר
מה עליי לעשות לדעתך
כי במשך מספר חודשים היה לי סוג של שקט באזור יחסית
המנתח שלי נמצא במילואים כרגע
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשר להעזר במשכך כאבים לפי הצורך ולהמתין לראות מה מתפתח ואם נסוג
ד''ר דני רוזין31/12/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
ענבר01/01/2024במידה והכאב ממשיל גם מחר , זאת אומרת היום השלישי האם עליי להיבדק ?
מה יכולות להיות סיבות באזור זה לאחר תקופה כה ממושכת
הרי הוציאו משם סעיפים
תודה רבה על המענה
שנה אזרחית טובה יותר מקודמתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא צריך לרוץ אם אין חום והכאב מתון. יש הרבה סיבות לכאבי בטן, אפשר להמתין.
ד''ר דני רוזין01/01/2024* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיבלתי מכה בראש ממקפיאמאי28/12/2023
ערב טוב דוקטור רוזין
אני יודעת שזה לא הפורום המתאים אבל בחרתי לפנות לפה כי לא מצאתי פורום מתאים וזמין
היום בשעה 1300 בצהריים חטפתי מכב מדלת המקפיא כאשר התרוממתי מהמגירה במקרר בבת אחת כלפי מעלה ולא שמתי לב שהמקפיא פתוח וחטפתי מכה חזקה במרכז הראש
המכה של מהשפיץ של הדלת אלא לאורכו של הראש מהחלק התחתון של הדלת
המכה היתה בהחלט חזקה
מאז יש כאב ראש עמום ללא בחילות הקאות
הרגשה כללית מוזרה או שזה מחרדה מהאירוע
השאלה שלי האם זה שעברו כבר 6 שעות ללא הקאות , בחילות זה סימן טוב ?
האם יכול להיות זעזוע מוח כתוצאה מהמכה ?
והאם ניתן לקחת אספירין כרגיל שאני נוטלת כל יום
עד כה לא לקחתי עקב דילול דם ולא ידעתי מה לעשות
אודה לך על העזרה
תודה רבה
כלפ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - יש לי גוש בפרינאום.ארז28/12/2023
שלום רב, יש לי גוש של 1.5 ס"מ בפרינאום ולאחר בדיקת US- הודגם מבנה היפאוקואי עם גבול לבורלי יחסית סדיר, זרימה מוגברת לאחר הפעלת הדופלר, טיב הממצא לא ברור, לא מדובר במבנה ציסטי, ולא מדובר בקשר לימפה- דרושה השלמה ע"י בדיקת פטו-היסטולוגית.
אני בלחץ מטורף! מה זה אומר? הרופא שלי בחו"ל
הטכנאית שבדקה אותי אמרה שזה לא נראה משהו רציני אז איך אני מקבל כזאת תשובה? אנא הרגיע אותי בבקשה תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ברוב המכריע של המקרים זה נובע מבלוטת חלב של העור באיזור, אולי עם אלמנט דלקתי מסויים וחכן
ד''ר דני רוזין28/12/2023זרימת הדם המוגברת, אם זה לא נסוג תוך זמן סביר של מס׳ שבועות אפשר להסיר את זה בפרוצדורה קלה ולשלוח לבדיקה. הסיכוי לממאירות קטן מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שנה אחרי ניתוח אפנדציטרותי21/12/2023
בתאריך 02/08/2022 עברתי ניתוח תוספתן נקרא מסובך היו לי כאבים לאחר הניתוח נגשתי לבדיקות אצל כירורג עשינו בירור קולנוסקופיה בטן us ו ct בירור אצל גסטרולוג אמרו לי שיש אפשרות שמהצלקת יש את הכאבים בבטן
אני כבר יותר משנה עם התקפים של כאב באזור זה לא כאבי בטן אבל זו הרגשה כאילו סכין חותכת אותי בצד ימיו של הבטן מקביל לטבור ומעט למטה זה לא כאבים מתמשכים אלא כשאני נוגעת או מותחת את הגוף או עושה מאמץ מיוחד האם זה הגיוני? אין לי מושג מה יכול להיות .חום אין לי והתיאבון רגיל .אוליי יש לי דלקת באיזור הניתוח אוליי יש זיהום מה עליי לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסיכוי לדלקת או זיהום קטן מאד אחרי שנה וכל כך הרבה בדיקות שלהבנתי היו תקינות.
ד''ר דני רוזין22/12/2023ניתוח לפרוסקופי או פתוח? לעתים יש תהליכי הצטלקות שגורמים לכאב מתמשך או אי נוחות באיזור. אלו חולפים לעתים אחרי זמן ממושך אך לרוב מציקים יותר מאשר מסוכנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רותי22/12/2023הניתוח היה לפרוסקופיה
היה זיהום קשה ונשארתי עם נקז לשבוע ימים אחרי הניתוח, המקום עדיין רגיש ואף כואב בהתקפים הייתי שמחה למצוא פתרון לכאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם הבדיקות הנ״ל נעשו בסמוך אחרי הניתוח ועברה מעל שנה אפשר לחזור ולבדוק כל ידי
ד''ר דני רוזין22/12/2023סיטי בטן ובמידת הצורך בדיקות נוספות. כדאי לגשת לכירורג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)