מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאחר ניתוח כיס מרהדניאלה13/11/2011
שלום רב,
עברתי ניתוח להסרת כיס מרה בשיטת הלפרוסקופיה לפניי שלושה ימים.
בשעות האחרונות כאבי הבטן הפנימיים,לא התפרים, התחזקו מאוד(5-6 בסולם כאב שכבר היה 2-3 אתמול).כאבי התפרים פחתו אך לא כאבי הבטן באיזור הניתוח .
הכאב שונה מהכאב שהיה לי טרום הניתוח.
האם זה נורמלי ומה לעשות??
תודה מראש,דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר ניתוח כיס מרה - תגובה
ד''ר דני רוזין13/11/2011אם זה לא מלווה בחום, צמרמורות, הקאות- ניתן לנסות להעזר במשככי כאבים ולאות מה קורה. אם אין הטבה יש לפנות לבדיקה (רופא או מיון) או לפחות ליצור קשר עם הרופא המנתח, יכול להיות שיהיה צורך להשלים בדיקות (דם, אולטרהסאונד)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מלרגיה פרסטטיקהאורי11/11/2011
שלום ד"ר
לאחרונה אובחנתי כסובל מהמלרגיה הזאת. אין לי תחושה בירך שמאל ובישבן שמאל.
כואב לי כשאני יושב, הולך, ישן וכו'.
רציתי לשאול ממה זה בד"כ נובע ואיך ניתן לרפא זאת כמה שיותר מהר? ואם אין טיפול, אז אשמח לדעת מתי זה יעלם.
תודה רבה
אורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מלרגיה פרסטטיקה - תגובה
ד''ר דני רוזין12/11/2011מרלגיה (לא מלרגיה) פרסטטיקה נובעת בפגיעה, לרוב מלחץ, בעצב התחושתי של הירך.
תלוי מאד בסיבת הלחץ, אבל הפגיעה יכולה להימשך שבועות עד חודשים, והטיפול נע בין תרופות מרגיעות ונוגדות דלקת ועד הזרקה מקומית ואפילו ניתוק העצב.
מציע להתייעץ עם נוירולוג או עם מומחה כאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע מפשעתימשה10/11/2011
שלום רב.
אני בת 61. סובלת מכאבים עזים מצד ימין באזור הבטן התחתונה והמפשעה.
עשיתי אוללטרסאונד מפשעות ולהלן התוצאה:
"במפשעה ימין נצפה בקע מפשעתי קטן. אין עדות לבלוטות"
רציתי לשאול מה פירוש תוצאת הבדיקה והאם התוצאה מסבירה את הכאבים שאני חשה. כמו כן רציתי לדעת כיצד ניתן לטפל בבעיה.
תודה רבה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בקע מפשעתי - תגובה
ד''ר דני רוזין11/11/2011בקע אכן יכול לגרום לכאבים, ואם זו הסיבה ניתוח עשוי לעזור, אבל בקעים קטנים שנראים רק באולטרהסאונד אינם בהכרח הגורם לכאבים, צריך להיבדק אצל כירורג, שיחליט האם זה אכן קשור או שיש צורך בבדיקות נוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח מתוכנןאסתי10/11/2011
כמה זמן אישפוז נהוג אחרי ניתוח למפקטומי עם בלוטות נגועות בבית שחי? האם יש צורך בדרן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח מתוכנן - תגובה
פרופ' אבי ריבקינד10/11/2011אסתי שלום רב,
א. יש צורך בנקז בבית השחי למספר ימים.
ב. האישפוז הוא לפי מנהג המקום, קרי בית החולים.ישנם מקומות ששולחים את החולים למחרת הניתוח עם הנקז.
החלמה מהירה
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה אצל כירורג שד.בת 4409/11/2011
אישה שאינה בסיכון, כל כמה זמן ומאיזה גיל צריכה לעבור בדיקה אצל כירורג שד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה אצל כירורג שד. - תגובה
פרופ' אבי ריבקינד09/11/2011שלום רב,
עלייך לגשת לכירורג שד והוא ינחה אותך מה לעשות הלאה.
בברכה,
פרופ' א. ריבקינד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אבל לא ענית על השאלה שלי.
בת 4409/11/2011השאלה היתה אם בכלל ללכת לכירורג. מאיזה גיל מומלץ ובאיזו תדירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אבל לא ענית על השאלה שלי. - תגובה
פרופ' אבי ריבקינד09/11/2011שלום רב,
אצל נשים שאינן בסיכון רצוי מגיל 40 להיבדק על-ידי רופא, המתמחה בבדיקת שד ידנית, פעם בשנה.
ומגיל 50 ומעלה רצוי לעבור בדיקת ממוגרפיה, כל שנתיים, או בהתאם להמלצת הרופא המטפל.
בברכה,
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש בבית שחיבתיה08/11/2011
שלום רב
בת 44 מזה 4 שנים נמצאת בביקורת שנתיות של אולטרסאונד בית שחי היות והתגלה לפני 4 שנים מין נפיחות או גולה בבדיקות שנערכו עד כה הכל היתה תקין המראה הסונגרפי היה תקין ונאמר לי שזוהי רקמת שד והכל תקין,בבדיקה האחרונה מלפני שבוע נתגלה גוש סולידי 8.ססמ על 2.סמ ונאמר שכאשר הודגם דופלר בצבע אז לא הודגמה זרימה דם מוגברת שאלתי איך יכול להיות ששנים אומרים שהמצב בסדר ופתאום משהו לא בסדר? האם זה יכול להיות גוש סרטני? האם הדבר מצריך כבר ביופסיה? מה הצעד הבא אני ממש אובדת עצות תודה על ההתיחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גוש בבית שחי - תגובה
ד''ר דני רוזין09/11/2011הסיבה לבדיקות מעקב היא בדיוק זו: שינויים יכולים לקרות.
הממצא אינו ברור לי- שמונה ס"מ? מציע לגשת לכירורג שיעבור על התוצאות וגם יתרשם בבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבלבעדי08/11/2011
ביצעתי את הביופסיה עקב ציסטה בלבלב
בגודל 3.6 לבדוק את סוג הציסטה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבלב - תגובה
פרופ' אבי ריבקינד09/11/2011לעדי בוקר טוב,
לציסטה בלבלב, סיבות רבות. בין השאר אבני כיס מרה שגרמו לדלקת בלבלב ובהמשך לציסטה. האם כשניקו את הציסטה שלחו את תוכן הנוזל לסמנים גידוליים?
קשה מאוד להדריך אותך מה לעשות בהמשך מבלי לראות את בדיקת הCT שלך ולקבל את התשובות.
אנא פני לכירורג.
בברכת בריאות שלימה,
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציטולוגיה של הלבלבעדי08/11/2011
אני לא יודעת עם אני בפורום הנכון אולי תוכל לעזור לי בפיענוח של ציטולוגיה
שלום אחרי דגימה מאזור הלבלב זה התוצאות שהתקבלו מה זה אומר ?
בחומר שהתקבל מהלבלב נראו קבוצות רבות יחסית של תאים אפיטליאלים חלקם עם אטיפיה מסוימת מעטים בסידור פסיאודטפפילרי
ברקע חומר אמורפי רב גבישים רבים והיסתידויות
אבחנה T5900 PANCREAS NOS M09530 MORPHOLOGIC DESCRIPTION ONLY
אודה אם אוכל לקבל תשובה קצת בלחץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציטולוגיה של הלבלב - תגובה
פרופ' אבי ריבקינד08/11/2011לעדי שלום,
ראשית חשוב מדוע ביצעו את הדגימה מאיזור הלבלב. מה נראה בCT שלך?
בתשובה הפתולוגית ששלחת, לא ניתן להסיק מסקנות.
לשרותך תמיד.
הרבה בריאות.
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח להסרת תוספתן- שאלהשירן05/11/2011
היי,
אני בת 26 חצי שנה לאחר לידת תאומות (לידה רגילה ללא סיבוכים).
ביום שישי שעבר עברתי ניתוח להסרת תוספתן לאחר שנמצא בבדיקת סיטי כי ישנה דלקת חריפה.
הניתוח היה בשיטת לפרסקופיה ומהלך הניתוח תקין, הוסר התוספתן ואכן היה מודלק כפי שצויין.
שוחררתי לביתי יממה וחצי לאחר מכן במצב טוב.
כעת שבוע לאחר הניתוח אזור החתכים מאוד אדום, מעט נפוח ושורף.
המקום גם מאוד קשה למגע (אך הבנתי שזה נורמלי).
האם זוהי תופעה נורמלית? או שמתפתח לי אינפקציה ואני צריכה לגשת למיון או רופא?
עד כמה דחוף צריך לטפל בזה?
אני מוזמנת לביקורת והסרת סיכות רק ביום חמישי בסוף השבוע הקרוב כשבועיים לאחר הניתוח.
אשמח לתשובתכם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר ניתוח להסרת תוספתן- שאלה - תגובה
ד''ר דני רוזין05/11/2011אודם נפיחות וכאב הם סימני דלקת, ולאחר כריתת תוספתן מודלק עלול אכן להתפתח זיהום בפצע ניתוח. מצד שני הזיהומים בחתכי לפרוסקופיה אינם כה שכיחים, וגם אם יש- לרוב לא בכולם, אז יתכן גם שזו תגובה לסיכות, או סתם תגובה תקינה של ריפוי.
אם אין חום, אודם מתפשט או הפרשת מוגלה, ויש תגובה טובה למשככי כאבים, אז אין חובה לרוץ, תוכלי לעקוב במהלך סוף השבוע ולגשת לבדיקה אם יש החמרה. אחרת- יש לגשת לרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע טבוריירון03/11/2011
שלום.
אני אמור לעבור ניתוח לתיקון בקע טבורי.
מה זמן ההחלמה הממוצע לאחר ניתוח שכזה בשיטת חתך או בניתוח אנדוסקופי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע טבורי - תגובה
פרופ' אבי ריבקינד03/11/2011שלום רב,
אינני רואה הבדל גדול בין ניתוח לפרוסקופי לניתוח פתוח. במקרה זה, זמן ההחלמה הינו בן מספר ימים לשבוע. חוץ מזה, התגובה לכאב היא מאוד אישית, כך שקשה לתת מרשם מדויק.
בהצלחה וכל טוב
פרופ' א. ריבקינד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה ההבדל בעצם?
ירון03/11/2011ראשית - תודה על התשובה.
אז מה בעצם היתרונות של שיטה אחת על השנייה?
האם זמן ההחלמה מבקע טבורי הוא קצר יותר מבקע מפשעתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה ההבדל בעצם? - תגובה
פרופ' אבי ריבקינד06/11/2011שלום רב,
היתרון בלפרסקופיה בבקע טבורי הינו כאשר הבקע גדול או מורכב.
לשאלתך השנייה, אין הבדל קרוב לוודאי, אך זה מאוד אישי.
בהצלחה
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באזור העכוז יש חלק ששערות שם צמחו מתחת לעורד``ר דני רוזין03/11/2011
שלום ד"ר
הכירוג אבחן אצלי בעיה שממה שהבנתי באזור העכוז יש חלק ששערות שם צמחו מתחת לעור ונוצר שם זיהום והמליץ על ניתוח שבמהלכו הוא יחתוך לי את החלק וישאר לי שם חור.
הניתוח עצמו לוקח בערך חצי שעה.
עכשיו ברצוני לשאול האם זה ניתוח חשוב שיש עדיפות לעשות אותו בבית חולים פרטי באסותא למשל ולהוסיף 500 שקל דמי השתפפות? או ללכת לבית חולים ציבורי....?
והניתוח עצמו אמור לכאוב אחר כך?
תופעות לוואי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציסטה בעצם הזנב - תגובה
ד''ר דני רוזין03/11/2011ההבדל פרטי-ציבורי במקרה של סינוס פילונידלי אינו קריטי לעומת השאלה איזה ניתוח עומדים לבצע, יש מספר ואריאציות, יותר ופחות אגרסיביות, עם פתח רחב או קטן יותר, עם סגירה או בלי, ובהתאם גם משך ההחלמה ומידת הכאבים.
יש לאחרונה נטיה לניתוחים קטנים יותר של כריתת התעלה בלבד ללא חתך גדול, אפילו בהרדמה מקומית, עם תוצאות לא רעות וכמובן הרבה פחות סבל בהחלמה- מציע לברר בכיוון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה וגם
דודי03/11/2011הכירוג שלי אמר לי שהוא יבצע ניתוח עם הרדמה כללית ויחתוך ויוציא את כל הריקמה המתה......וטוב שאתה מיידע אותי לגבי אפשרות פחות כואבת ופחות סבל בהחלמה אבל השאלה איך לדרוש את זה?
איפה אני יכול לקבל המלצה לרופא כירוג מנתח טוב שיבדוק ויגיד לי אם יש אפשרות בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה וגם - תגובה
ד''ר דני רוזין03/11/2011הפורום אינו מיועד להמלצות אישיות על מנתחים ספציפיים, אך עקרונית באפשרותך לשאול את המנתח שלך על אלטרנטיבות לניתוח הגדול, או להתייעץ עם פרוקטולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דודי03/11/2011אנא תירשום לי בדיוק איך נקרא הניתוח עם ההרדמה המקומית והרבה פחות סבל....שאני ידע מה להגיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה - תגובה
ד''ר דני רוזין04/11/2011Trephination of pilonidal sinus (with punch biopter) + debridement/ curretage
סליחה על המינוחים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דודי04/11/2011שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסתיידויות בשדמרי01/11/2011
שלום רציתי לשאול . לפני שנתיים הוציאו לי גוש atypical lobular hyperplasia מצד שמאל . היום באולטרסאונד בצד ימין גוש בשעה 8 - 6*5*5 מ"מ עם הסתיידות גסה בתוכה המתאים לציסטה או duct ectasia . גוש נוסףבשעה 9 עם הסתיידות 10*15*8 עם ציסטות נוספות באזור. בשעה 9 תהליך מוצק מולטילובולרי בגודל 14*13*4 מ"מ . לפני חצי שנה בוצע ביאופסיה בשעה 9 אך לא יודעת מאיזה גוש והתוצאה פיברואדנומה. האם הייתה ממליץ להוציא את כל האזור הזה ולא לקחת שום סיכון ??? עודה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסתיידויות בשד - תגובה
ד''ר דני רוזין01/11/2011לא, חבל לנתח סתם תהליכים שהם שפירים, לפי מידת החשד בצילומים צריך להחליט אם יש הצדקה לביופסיה, ורק אם יש פתולוגיה לא תקינה יש צורך לנתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה לאחר ניקוז ציסטהדרור31/10/2011
שלום וברכה ד"ר
עברתי היום ניקוז של ציסטה שהזדהמה והתנפחה באזור עצם הקלביקולה (ציסטה חיצונית).
רופא הכירורג ניקז את כל המוגלה מהמקום.
האם חובה לקחת אנטיביוטיקה לאחר הליך כזה או שאפשר להמנע מכך. (אני מעדיף לא לקחת בגלל תופעות לוואי שיש לי בד"כ לאחר אנטיביוטיקה)
אשמח לשמוע את חוות דעתך בנושא
דרור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנטיביוטיקה לאחר ניקוז ציסטה - תגובה
ד''ר דני רוזין31/10/2011אם המוגלה נוקזה ואין הרבה תהליך דלקתי בעור סביב אין למעשה צורך באנטיביוטיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דרור01/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר רוזיןליאור 5531/10/2011
שלום וברכה
מהבוקר יש לי כאבים בשכמה הימנית של הגב במישוש האיזור יש כאב עז בנגיעה לא הצלחתי לראות מה כואב שם מאוד ...
מידי פעם זה כמו התקף של כאב חד שורף ...גם כאשר היתי בנהיגה זה נורא כאב לא יכלתי לנהוג עם אותה היד
מה זה יכול להיות .??
בכבוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לד"ר רוזין - תגובה
ד''ר דני רוזין31/10/2011נשמע כמו שריר מתוח, מציע להעזר בנוגדי כאבים ולהמתין מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר מתן צואה לאחר ניתוח אפנדציטיעל29/10/2011
שלום לכולם,
רציתי לדעת כמה זמן אחרי ניתוח אפנדציט זה נורמאלי לא לעשות קקי?
האם 4 ימים זה נורמאלי? מתי יש צורך לפנות לרופא?
הניתוח בוצע בשיטה הפתוחה
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חוסר מתן צואה לאחר ניתוח אפנדציט - תגובה
ד''ר דני רוזין29/10/2011נורמלי שמערכת העיכול תשתתק אחרי ניתוח ודלקת, אפילו עד שבוע, וניתן לחכות בסבלנות אם אין כאבים או אי נוחות. אפשר כמובן להעזר בחומר משלשל אם עברו מספר ימים. בכל מקרה אם יש כאבים חזקים או הקאות או חום בנוסף לעצירות יש לפנות לבדיקה לשלול חסימה או זיהום או סיבוך אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יעל30/10/2011הרגעת אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)