מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לוקריןיעל28/07/2009
אני מקבלת זריקת לוקרין אחת ל 3 חודשים
מידי שבוע אני עושה עיסוי שבדי במסגרתו גם עיסוי ישבן
האם תנועות העיסוי מפזרות את חומר הזריקה שהרי אני משערת שהחומר הזה מתפזר לאט בין זריקה אחת לשניה ואולי העיסוי מזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת לוקרין
יעל29/07/2009הפניתי שאלה בנוגע לזריקת לוקרין ולא קיבלתי תשובה למרות שהכוכבית נמחקה
ברקע אציין כי חליתי בסרטן שד לפני כשנה , עברתי ניתוח והקרנות ללא כימותרפיה וכיום מטופלת בכדורים ובזריקת לוקרין אחת ל 3 חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממוגרפיה ואולטרסאונדגלית28/07/2009
בוקר טוב ,
אני בת 41 .
לפני שנה בדיוק נבדקתי ע"י כירורגית שביקשה שאני יעשה ממוגרפיה - לאחר בדיקת שד ע"י הכירורג , גם בגלל הגיל וגם בגלל שבבדיקה הידנית אמרה שכנראה יש לי מבנה גבשושי בשדיים .
בבדיקת הממוגרפיה הכל יצא תקין תודה לאל .
משיחות עם חברות הבנתי שיש חשיבות לעבור גם אולטרסאונד - בדיקה שלא עברתי .
1. האם לעשות אולטרסאונד עכשיו ?
2. האם יכולה להיות חלילה בעיה שלא נראתה בממוגרפיה .
אם לעשות עכשיו אולטרסאונד האם לעשות שוב ממוגרפיה ?
חשוב לציין אני בד"כ בריאה וגם בקרב בני משפחתי אין הסטוריה של סרטן דש ברוך השם .
אודה על תשובתך ,
גלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרסאונד
ד''ר תניר אלוייס28/07/2009שלום גלית,
בלחק מן המקרים מומלץ לבצע אולטרסאונד בנוסף לממוגרפיה, אבל זה תלוי במבנה השד, בתמונת הממוגרפיה ובגורמי סיכון כמו סיפור משפחתי וכו'
פני לרופא עם התשובות של כל הבדיקות שבצעת כדי לקבוע אם יש צורך לבצע גם בדיקת אולטרסאונד במקרה שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה דעתכם על זומרה?אורית26/07/2009
הומלץ לי לקבל זומרה אחת לששה חודשים בנוסף לטומקסיפן, כגורם נוסף המקטין את סיכויי הישנות המחלה. אני עברתי לפני חודשדיים למפקטומי של גידול stage 1 ללא פגיעה בבלוטות הלימפה. כרגע עושה הקרנות. מה דעתכם על תרופה זו? אני יודעת שהיא יקרה ואינה בסל, אבל אם היא מקטינה בעוד מספר אחוזים את סיכויי ההישנות האם לא כדאי ליטול אותה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זומרה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי27/07/2009במחקר אשר בוצע והשוו מתן טמוקסיפן עם זומרה נמצא כי החיות ללא מחלה ארוכה יותר במתן טמוקסיפן בשילוב . אכן התרופה לאינדיקציה לא רשומה ולא בסל הבריאות. העבודה הינה אחת לעת עתה רצוי כמובן לחזור על העבודה שוב על מנת לוודא שאכן זו התוצאה אולם אם ניתן לקנות זו אפשרות טובה. צריך לשקול מול הסיכון של חזרת המחלה במקרה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצאי ממוגרפיה ו- US שדאורלי26/07/2009
אלו הממצאים של אימי (70) הנותחה בהצלחה להוצאת גוש סרטני לפני פחות משנתיים.
גוש כ- 12 מ"מרביע חיצוני עליון מעל אזוא אסימטריה פוסט ניתוחית, סמיכות נמוכה גבולות לא חדים
לא נראו הסתיידיות פתולוגיות.
רקמה פברולגנדולרית - עיוות מבני חיצוני עליון במיקום הגוש שנצפה בבדיקה הקודמת, מצב לאחר ניתוח
צל עור מעובה באזור הניתוח, פמה שקועה (מאז הניתוח).
צינוריות תקינות, אין עדות ללימפודנוסיה.
האם לפי ממצאים אלו אפשר להעיד שזהו סרטן בודאות? האם יכול להיות שזה משהו אחר שנובע מהניתוח שעברה? (בדיקת הביוספיה תהיה רק בעוש שבועיים).
מחפשת קצת תקווה, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש
ד''ר תניר אלוייס26/07/2009זה נשמע חשוד אבל רק ביופסיה יכולה לאשר או לשלול חזרה של המחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש בשד לאחר ניתוח להוצאת גוש סרטניאורלי24/07/2009
שלום, לאימי (בת 70) היה גוש סרטני בשד לפני שנה ו-9 חודשים, היא נותחה בהצלחה כאשר גופה היה נקי. (גם הבלוטות היו נקיות). היא סירבה לקבל טיפול כימותרפי/הקרנות ואף את טמוקסי היא לקחה רק מספר חודשים והפסיקה עקב כאבים בעצמות.
כיום גילו לה גוש בגודל 16 מ"מ באותו השד. בבדיקת US כתבו שהגבולות לא ברורים (משהו כזה) אך לא כתבו בוודאות שזהו סרטן. המליצו לבצע ביופסיה. רופאת המשפחה המליצה לעשות ישר ניתוח, אפילו בלי ביופסיה.
האם זהו סרטן בוודאות? האם יש גוש זה נובע מהניתוח שעשתה בעבר? אם זה לא סרטן האם יש דרכי טיפול אחרות פרט לניתוח? האם זה נכון לעשות ניתוח לפני ביופסיה? ושאלה אחרונה, איזה ניתוח עדיף כריתה חלקית/ מלאה?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש
ד''ר תניר אלוייס25/07/2009שלום אורלי,
באופן כללי:
הדרך היחידה לדעת בוודאות אם מדובר בגידול חוזר היא לבצע ביופסיה. ביופסיה ניתן לבצע בעזרת מחט דקה או עבה או בניתוח.
אני מניחה שיש באבחנה מבדלת גם אפשרות שמדובר בצלקת מהניתוח הקודם, אבל בביופסיה לא צריך להיות כל קושי להבדיל בין השניים.
אם אכן מדובר בחזרת המחלה, מכיוון שלא עברה הקרות ייתכן שישי מקום לשקול ניתוח כריתה חלקית- הפעם בתוספת טיפול קרינתי כמקובל, בתנאי שהגידול לא גדול מדי. אם אינה מעונינת בהקרנות או שהגידול גדול יחסית לגודל השד - אפשר לבצע כריתה מלאה.
מובן שלקבלת ייעוץ פרטני יש לפנות לרופאים המטפלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים מציקים בשד הימניאפרת23/07/2009
שלום, אני בת 33, יש לי כאב מוזר ועמום בשד הימני, מיששתי ולא הרגשתי משהו חריג, גם במראה שלו הוא לא חריג, אני אמנם בזמן הווסת כעת אך הכאב נמשך כבר שבועיים בערך (שבוע לפני המחזור החודשי), קרה לי כבר בעבר שהיו לי כאבים בשד (גם לפני המחזור החודשי) וניגשתי לכירורג שד אשר בדק באמצעות מישוש ואמר שאין סיבה לחשוש, אך לא שלח אותי לבדיקה נוספת.
כעת הזמנתי תור לכירורג על מנת לבדוק את הנושא, ברצוני לשאול, האם יש באפשרותי לדרוש בדיקות מכשירניות בנוסף לבדיקת הרופא? ואם כן, אילו בדיקות עדיף לבצע?
רציתי לשאול אם מומלץ לעשות את הבדיקה במכון להדמיה תרמוגרפית ?
אשמח לתשובה מהירה
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
ד''ר תניר אלוייס25/07/2009שלום אפשרת,
אני מציעה שתפני לרופא שיבדוק אותך ויחליט לפי הסיפור והבדיקה אם יש צורך בבירור נוסף ואיזה.
הדמיה תרמוגרפית היא נסיונית בשלב זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שחזור שד משולב בכריתה - דחוףרוז22/07/2009
איך מארגנים ניתוח כזה ?הבנתי מהרופא שאני צריכה למצוא בעצמי כירורג שהוא גם פלסטיקאי,
אבל איך אני מוצאת כזה ? האם אפשר לקבל המלצות ?
אני זקוקה למידע דחוף מאד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחזור
ד''ר תניר אלוייס25/07/2009שלום רוז,
בדרך כלל ניתוח של כריתה עם שחזור מיידי מתבצע על ידי צוות שכולל כירורג כללי (או כירורג שד) ופלסטיקאי. סביר להניח שהכירורג שינתח מכיר ועובד עם פלסטיקאי / ים , ויש להתייעץ איתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הצלחת להשיג מידע ו/או בניתוח?
iris29/12/2009אני בתהליך דומה כרגע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר נימרוד פרידמן
בת מודאגת30/12/2009שלום.
אני ראיתי אלבום עם תמונות במרפא של ד"ר נימרוד פרידמן.
בתמונות שיחזורים נראים ממש טוב, לטעמי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת אולטרסאונדסיון21/07/2009
שלום;
אני בת 19 וחצי ולאחרונה התחלתי להרגיש כאבים בחזה. בבדיקה אצל כירוגית התגלה גוש בשד ימין והופנתי לבדיקת אולטרסאונד.
בתוצאות כתוב כך: שמאל- ציסטה בודדת בקוטר 6 מ"מ ברביע חיצוני עליון. אין גוש סולידי. אקסילה תקינה.
ימין- נראה גוש סולידי בקוטר 6 מ"מ. קיים backwall eninacement. ממוקם ברביע פנימי עליון. הגוש ממוקם בשעה 2, מרחק 3 ס"מ מהפיטמה, כנראה שפיר. מימצא זה אינו תואם את המימצא המישושי. ברביע חיצוני עליון, שם נמוש המימצא הקליני, אין מימצא סונוגרפי. אקסילה תקינה.
מומלץ לחזור על הבדיקה בעוד חצי שנה.
מזה אומר בשפה פשוטה? למה השתמשו פעם אחת במילה ציסטה ופעם אחת במילה גוש? מה ההבדל?
אשמח לקבל תשובה ..מקווה שתהיה מרגיעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי22/07/2009כאשר יש נוזל זו ציסטה וכאשר הממצא מוצק ואין נוזל זו לא ציסטה. על פי הכתוב הממצאים שפירים ולא חשודים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רקמה פיברוגלנדולריתאור21/07/2009
בבדיקת ממוגרפיה נמצאה כמות מרובה של רקמה פיברוגלנדולרית (צפיפות BIRADS 3).
לאחר בדיקת אולטרסאונד נכתב בסיכום: BIRADS 1 - 2
אני בת 50, אין מחזור חודשי כשנה.
לצערי הרב, הרופאה הבודקת לא הכבירה מלים והסברים. רק אמרה לאחר בדיקת האולטרסאונד - "הכל בסדר".
אבל מבדיקה באינטרנט מצאתי כי צפיפות BIRADS 3 היא לא צפיפות תמימה.
קראתי שמצפיפות זו ואילך שולחים לביופסיה על מנת לשלול תהליך סרטני.
אז האם הממצא שרשמתי לעיל (כמות מרובה של רקמה פיברו' בצפיפות BIRADS 3 ) מצדיק בדיקה מעמיקה יותר (ביופסיה או ביקור אצל כירורג שד מומחה ?)
תודה רבה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי22/07/2009לכן בוצע האולטרסאונד אדר הראה טוב יותר את השד ושלל אפשרויות אחרות. בדיקה על ידי רופא מומחה כירורג תמיד טוב לבצע. איני רנטגנולוגית ואף רנטגנולוג שלא ראה את הבדיקה לא יתחייב את התוצאה או מה יש לעשות . בכל מקרה על פי תשובת האולטרסאונד אכן נראה כי הכל בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה לשאלה הפרשה מהפטמהחני21/07/2009
רציתי לדעת את תשובתי לשאלה ממה זה יכול להיגרם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה מפטמה
ד''ר תניר אלוייס21/07/2009שלום חני,
אי אפשר בפורום כזה לתת ייעוץ פרטני, ומומלץ להיבדק אצל רופא. אם עדיין יש הפרשה אפשר לשלוח את ההפרשה עצמה לבדיקה מיקרוסקופית.
יש הרבה סיבות להפרשה מהפטמה, רובן לא מסוכנות, אבל כדאי לבדוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר לימפה מוגדל ריאקטיבישחר נבו20/07/2009
לפני שנתיים וחצי התגלה סרטן שד ILC
3.6 ס"מ. עם מעורבות של בלוטות הלימפה בבית השחי באותו הצד.
עברתי למפקטומי, כימו 4XAC והקרנות.
כעת הכירורג חש בבלוטה מוגדלת בבית השחי בצד השני
באולטראסאונד נכתב: קשר לימפה מוגדל ריאקטיבי 3 ס"מ
לשקול ביופסיה
מה האפשרויות? אני סובלת מהזעות בעיקר בלילה ללא ירידה במשקל.
אשמח לתגובה. תודה. שחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי21/07/2009מאחר והתשובה הינה של אפשרות לבלוטה ראקטיבית יש לבצע ביופסיה על מנת לשלול חזרה . יתכן ובכלל לא מדובר בגידול אלא תגובה לזיהום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בריחת סידןיעל19/07/2009
אני בת 54 , בגיל 32 ועד 42 עשיתי טיפולי הפריה ( 16 טיפולי IVF) השנה חליתי בסרטן שד עברתי ניתוח להסרת הגידול ואחריו הקרנות , ללא כימותרפיה .
מאז אני מטופלת בזריקת לוקרין אחת ל 3 חודשים וטמוקסי 20 אחד ביום.
האם עקב הטיפולים ההורמונליים בעקבות ההפריות והתרופות שאני מקבלת יש סכנה לבריחת סידן ( אוסטופרוזיס ) . האם מומלץ לקבל ויטמין D וקלציום או כל תוספת אחרת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סידן
פרופסור ביאטריס עוזיאלי21/07/2009על מנת לדעת מה מצבך הנוכחי יש לבצע בדיקה לאוסטאופורוזיס וכן בדיקת ויטמין D מאחר ומסתבר כי לאוכלוסיה יש חסר וצריך לקחת על מנת למלא את החסר. לא צריך לקחת סידן אם אין צורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר ביאטריס עוזיאלי טמוקסיפןכוש כוש19/07/2009
שלום ,
מטופלת בלוקרין ובטמוקסיפן , האם מומלץ לנטול venlafaxine או ציפרקלס
על מנת להקל על גלי החום ?
האם אין התנגשות בין שתי התרופות?
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות נגד גלי חום
פרופסור ביאטריס עוזיאלי21/07/2009אני ממליצה כעת לא להשתמש בתרופות אלה מאחר ויש תחרות על אותו אינזים בפרוק התרופה לגורם הפעיל ולכן יתכן וכמות התרופה הפעילה תפחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה מהפטמהחני17/07/2009
אני אמא לשלושה ילדים שכעת כבר גדלו אבל הנקתי את שלושתם ללא הפסקה אחד אחרי השני. הפסקתי להניק באופן ספונטני ולא ייבשתי את החלב. מידי פעם כשהיתי לוחצת את הפיטמה יצא חלב במינון מיזערי. אתמול לאחר כ- 3 שנים אולי קצת יותר הרגשתי שהפטמה שלי לחה לחצתי ויצאה מן הפרשה כזו חומה מלווה עם חלב. כמובן שנילחצתי והלכתי לרופא המשפחה שלי הוא בדק אותי ואמר שאין גושים והפנה אותי לממוגרפיה. ומאז כבר לא היתה לי הפרשה אבל הפטמה כאבה לי טיפה. רציתי לדעת מה זה אומר והאם יש סיבה לדאגה? אנא מכם חזרו אליי בהקדם כי אני מאוד מודאגת. שוב אין לי יותר מן ההפרשה הזו. יכול להיות שזה חלב ישן שנתקע שם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי19/07/2009זה לא חלב ישן , יתכן לעיתים הפרשות מהשד ללא כל מחלה אונקולוגית . איני יודעת עליך דבר נראה לי כי אין מקום לדאגה, עשי את הבדיקות כפי שהופנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי
חני19/07/2009ד"ר אמרת שאינך יודעת עלי דבר אז באמת עד עכשיו הכל היה תקין פתאום קרה הדבר המלחיץ הזה אבל מה קורה כאשר יש היסטוריה משפחתית? לאימי היה סרטן בשד. היום ביצעתי את בדיקת הממוגרפיה ומחכה לתשובתה. מקווה באמת שאין סיבה לדאגה. אך מה זה יכול להיות? האם זהו סוג של שינוי הורמונלי או ריבוי /גירוי מיני? מקווה לשתובה מהירה ותודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- venlafaxine - לטפול בגלי חוםכוש כוש16/07/2009
לרופאה שלום !
מטופלת בטמוקסיפן ובלוקרין כשנה וחצי.
סובלת מגלי חום , הגניקולוגית המליצה על נטילת
לטיפול בגלי חום ,
האם נטילת תרופה זו מומלצת ואינה פוגעת ביעילות הטמוקסיפן?
בתודה מראש
כוש כוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר EFEXOR
ד''ר תניר אלוייס16/07/2009אין מניעה לקחת אפקסור (VENLAFAXINE) לטיפול בגלי חום בנשים המטופלות בטמוקסיפן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)