מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום , צריכה עזרהאורית01/07/2013
אני לא יודעת אם פניתי לפורום הנכון אבל אשמח אם תעזרו לי , מזה חודשיים יש לי כאבים בבית השכי צד ימין , הכאבים האלה הולכים וגוברים או שמפעם לפעם מפסיקים , הם היו בבית שחי ועברו טיפה למטה לאיזור החזה , הבחנתי בגוש קטן מתחת לבית השכי אבל זה לא נראה בולט לעין .
אני אמורה ללכת לעשות אולטרסאונד אבל לפני רציתי לשאול אם מדובר במשהו שאני צריכה לדאוג יש לי קצת חחשות לגבי מקווה בע"ה שהכל בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום , צריכה עזרה - תגובה
ד``ר עינת כרמון03/07/2013מומלץ להבדק ע"י כירורג שד ולעשות US.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה לא צלולהדנה27/06/2013
שלום,
אני בת 30 יש לי גוש פיברוטי בשד ואני סובלת כבר 3 שנים מהפרשה ירוקה מהפטמה.
לפני כשנתיים עברתי ניתוח בשד שבו הוציאו 2 צינוריות בניסיון לעצור את תופעת ההפרשה שמפריעה לי ביום יום.
הניתוח לא עזר וההפרשה ממשיכה.
השבוע נשלחתי לעבור ניקוז של ציסטה שנמצאת קרוב לאזור ההפרשה בטוענה שאולי היא הגורם להפרשה.
במהלך הבדיקה הרופאה החליטה לשנות את הבדיקה ובמקום נוזל לקחה דגימות של רקמות מהסיצטה.
במכתב השחרור של הבדיקה היה רשום" ציסטה לא צלולה".
אשמח לדעת מה יכולה להיות הסיבה שהרופאה החליטה לשנות את הבדיקה ומה זה אומר ציסטה לא צלולה?.
תודה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה לא צלולה - תגובה
ד``ר עינת כרמון27/06/2013ציסהט הינה כיס מלא נוזל. לפי מראה בUS ניתן להעריך אם מדובר בנוזל צלול (ואז מוגדרת כציסטה פשוטה, שלרוב אינה מצריכה התערבות), או בתוכן סמיך יותר, אם יש בציסטה מחיצות וכו' (ואז מגדירים כציסטה מורכבת, ובד"כ לוקחים ביופסיה לדגימת רקמה, לפי שיקול דעת הרופא הבודק).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש בשדשרון26/06/2013
לפני מספר חודשים הבחנתי בגוש בשד ימין, מפני שאין לי הרבה זמן לא הלכתי להיבדק...אתמול הייתי אצך רופאת המשפחה אמרה גוש 2 ס"מ בשעה 9 בכל אופן אין לי כאבים כל שהם אני מקבלת מחזור באופן סדיר ואני מניקה פעמיים ביום בוקר וערב. אך הגוש תמיד שם... עוד מלפני ההריון... במשפחתי היה לאח של אבי סרטן השד לאבי היה סרטן הערמונית ולא ידוע לי על מיקרים נוספים בכל אופן הרופאה אמרה שיש צורך בבדיקה באופן דחוף... האם באמת דחוף???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש בשד - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי26/06/2013מאחר ולא בדקתי אותך צריך להשמע לרופאה שבדקה והתרשמה שיש לבדוק. עדיף להבדק ולדעת על מה מדובר ולא להצטער לאחר מכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיברואדנומהליאון23/06/2013
שלום לפני כ-4 שנים איבחנו אצלי בשד ימין גוש שפיר שנקרא פיברואדנומה.
הרופא המליץ על ניתוח להוצאת הגוש ואכן נעשה הניתוח.
לפני מס' ימים מיששתי גוש בשד ימין בדיוק באותו מקום בו היה הגוש הקודם לפני 4 שנים.
הא קיימת סבירות להישנות של פיברואדנומה?
אשמח לתשובה מהירה אני מאוד מודאגת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיברואדנומה - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי23/06/2013יתכן ויש שוב פיברואדנומה.צריך להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביופסיהא18/06/2013
לאחר ביצוע ביופסיה נוספת נמצאו הממצאים הבאים:In serial sections breast tissue showing sclerosing adenosis and small ductular proliferations, some 0f which show negative p63 immunostains however without atypical features. These findings are suspicious of malignancy however not diagjostic
אבקש לדעת האם העובדה שבדיקת -p 63 יצא שלילי מראה שמדובר בתאים סרטניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביופסיה - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי19/06/2013אני לא פתולוגית וגם לא חברתי לצוות אני יכולה רק ל"תרג" את שכתבו הפתולוגים כי יש חשש לממאירות אבל לא מאובחנת ממליצה לחזור על ביופסיה או להוציא את הגוש המדובר ולאבחן טוב יותר. וזאת למען הסר כל ספק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טמוקסיפןשיר17/06/2013
שלום רב
התחלתי לקחת טמוקסיפן לפני כחמישה שבועות.
בשבוע האחרון הבטן מאוד נפוחה. היא לא כואבת, פשוט נפוחה. קראתי בעלון לצרכן שטמוקסיפן עלול לגרום לאצירת נוזלים.
האם ייתכן שזו הסיבה לנפיחות? בתוך כמה זמן זה אמור לעבור, והאם אפשר לעשות משהו להקל על הנפיחות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טמוקסיפן - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי17/06/2013תחושת נפיחות יכולה להיות לא יכולה לקבוע תוך כמה זמן יחלוף. אין לי פתרון להרגשת הנפיחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- birad 3רויטל17/06/2013
נמצאו לי 2 גושים והממצא יצא ביראד 3 והמלצה לעשות ביופסייה TRU CUT דו צדדי. הייתי אצל הכירורג שד אבל אני עדיין לא מבינה, למה יש נשים עם אותו ממצא של ביראד שלא צריכות לעשות ביופסיה ואני כן ? אני בת 27 שני הגושים פחות מ2 סנטימטרים. האם יכול להיות כי לא מרגישים אותם אצלי והם בפנים? האם זו סיבה לדאגה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר birad 3 - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי17/06/2013כנראה שהממצא נראה חשוד לא נורא אם תעשי ביופסיה עדיף לדעת ולא להיות בלחץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי החלמהא.16/06/2013
שלום,
בת 62, לאחר לפקטומי (שמאל) מטופלת בלטרוזול כבר שנה.
בפתלוגיה: 3 גידולים בגודל של 12, 9 ו- 4 מ"מ כולם הוצאו בשוליים נקיים, 2 בלוטות זקיף ועוד 2 בלוטות אקסלריות נוספות ללא גרורות, רצפטורים חיוביים שניהם, HER 2 שלילי אונקוטייפ בציון 5.
מבקשת לדעת את סיכויי ההחלמה והחזרה למקרה שלי.
אודה להסבר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויי החלמה - תגובה
ד``ר עינת כרמון16/06/2013אונקוטייפ RS 5 פירושו סכון של כ5% לחזרה מרוחקת (גרורות) תוך 10 שנים, עם טפול בטמוקסיפן. כלומר סיכויי החלמה מצויינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דר' כרמון
א.16/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החשיבות של המזון נגד מחלת הסרטןאורטל שטרית14/06/2013
רופאים לא יודעים כלום על תזונה, וכשמדובר במחלת הסרטן אז התזונה זה אולי הנושא החשוב ביותר.
זה שהסרטן עבר בפעם הראשונה, לא אומר שהוא לא יחזור בפעם השניה.
בגוף האדם יש שני מצבים: מצב בסיסי, ומצב חומצי.
כשהגוף ברמה בסיסית- אין לסרטן סיכוי לשרוד בגוף.
כשהגוף במצב חומצי- ככל שרמת החומציות בגוף תהיה יותר גבוהה, כך הסרטן יחזור מהר יותר וישגשג ביותר קלות.
מה עושים? אוכלים מזון טרי, בריא, מגוון, המון ירקות, מעט פירות (עדיף אורגניים, שכן הם לא מרוססים ברעל ולא מזריקים להם הורמונים), להמנע ממוצרי חלב(!!), להפחית בצריכת הבשר, עופות ודגים(!), לא לאכול ג׳אנק פוד, לקנות מכונת מיצים איכותית ולשתות מיצים ירוקים (עשב חיטה, עשב שעורה, חסה, תרד, כוזברה, פטרוזיליה, נענע וכו׳), להמנע כמה שיותר מסוכר(!!!!!)- הסרטן אוהב מאוד סוכר ולכן בעזרתו הוא משגשג , לשתות סודה לשתייה בתוך כוס מים, לקנות תוספי מזון כורכומין c3, אומגה 3 נוזלי ועוד כמה שעוזרים מאוד לגוף, אפשר למצוא ליפוסומל ויטמין סי בארץ שידוע כמאוד יעיל נגד סרטן, זרעים מרים של משמשים הגדלים במדינות כמו פקיסטן שהם הורגים תאים סרטניים, יש בהם ויטמין B17 (אין את הזרעים האלה בארץ, אפשר להזמין מחו״ל) ויש עוד המון המון דברים שחייבים לעשות!!! לא לסמוך על המזל או על הרופאים! סרטן שניוני הוא נפוץ ביותר ולא כדאי לחכות שהוא יחזור. בדיקות שגרתיות לא מספיקות, חייבים לפעול גם בעצמכם, בביתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החשיבות של המזון נגד מחלת הסרטן - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי16/06/2013התנהגות בריאה תמיד טובה. אני מאד התרשמתי מהערכה העצמית של הגב הכותבת , הרופאים לא יודעים וזה בסדר אנחנו לא יודעים הכל אבל... היא יודעת איך אנחנו יודעים שהיא יודעת?! לא ברור למה שנאמין לך מי את בכלל ?? איך אפשר להוליך אנשים שולל כנראה גם את עצמך? מהיכן הנתונים את מדענית ? מה זה יודעים?
אין שום הוכחה שתזונה משנה משהו לגבי תוחלת חיים או הופעת גרורות של סרטן , פעילות גופנית דוקא כן הוכחה כמועילה. אוכל בריא ללא שומן רב מהחי הרבה ירקות פירות טריים טוב באופן כללי , לגבי אוכל אורגני, המחקרים לא הוכיחו יעילות על פני אוכל רגיל . אם כל העולם יאכל אוכל אורגני זה יהיה מצוין כלכלית למיצרים אבל אחוז מאד גבוה ימות ברעב מאחר וכמות היצור תהיה קטנה מאד. אלו רק קצת אמיתות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד נחרדתי לקרוא את התגובה של הד"ר
אני25/06/2013אין לי מושג איך היה לך את האומץ לכתוב "אין שום הוכחה שתזונה משנה משהו לגבי תוחלת חיים או הופעת גרורות של סרטן". הרי כשמדובר בסרטן אז כל השיקום והמלחמה היא סביב האוכל. ד"ר ביאטריס אם תרצי לקרוא מעט, אני מוכן להעלות פה קישורים של לפחות 10 מחקרים שמוכיחים באופן חד משמעי את הקשר שבין התזונה למחלת הסרטן, בין אם מדובר על דיאטת הרזיה, הפיכה לטבעוניים, שימוש בויטמין סי, אכילת מזון דל שומן, או עוד 101 מחקרים וכתבי עט שנכתבו על נושא התזונה והסרטן. כפי שידוע לך על רמת חומציות-בסיסיות בגוף האדם, הסרטן משגשג ביתר שאת בגוף שבו רמת החומציות גבוהה, ובגוף שבו רמת הבסיסיות נורמלית אין כל יכולת לסרטן ולגרורותיו להצליח להתקיים ולכן הוא פשוט נעלם.
כל אדם החולה בסרטן חייב לדעת על נושא החומציות-בסיסיות של הגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה
יקי25/06/2013אני יקר, ממה אתה נחרד? תאכל מה שאתה מבין שטוב לך, מחקרים וסטטיסטיקות זה מצויין, כמעט על כל מחקר יש מחקר שסותר אותו, מי שלא מאמין בדרכי הטיפול שניתנות היום על ידי הרפואה הקונבנציונלית יכול לבחור בכל דרך שהוא רוצה, רוב הפרסומים על טבעונות וכל מיני תוספי מזון הם לדעתי בעיקר עניין כלכלי, אבל ידידי, אל תזלזל ברופאים שלנו, הם עושים המון כדי להביא מזור לחולים. הרבה בריאות ובתיאבון לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאים לא יודעים...
דלית16/06/2013גב' אורטל הידענית!
את יכולה לאכול או לא לאכול מה שאת רוצה אבל להגיד שהרופאים לא יודעים כלום על תזונה, וכמדומני בפורום אחר כתבת שאינם יודעים כלום על מחלת הסרטן - אני חושבת שאת חצופה!!!
כנראה מישהו משלם לך כדי לכתוב את הדברים הטיפשיים הללו, ואולי את בסביבת אותם טייקונים וחב' תרופות שאת מדברת עליהם.
אני מקווה שאכן הבראת מהמזון שאכלת ושתהיי בריאה לתמיד, אבל מציעה לך בכל מקרה, לרפא את המוח שלך.
הרופאים בארץ שלנו נהדרים, לומדים במהלך כל חייהם על מנת לתת מזור לחולים ופתאום צצה לה איזו "ידענית" שגולשת באינטרנט ובודקת מחקרים.
תתביישי לך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתם יצא לי לקרוא את השרשור
מוטי היימן24/06/2013יש הרבה במה שאורטל כותבת.
לגבי התזונה- הרופאים עוברים קורס אחד בתזונה במהלך תואר שלם ברפואה.
הרופאים לא עוסקים ברפואה מונעת כי הם לא מבינים בה.
אם ד״ר ביאטריס סבורה שחולה במחלת הסרטן יבצע טיפולים כימותרפיים והקרנות ולא יקפיד לשקם את גופו עם מזון המותאם לחולה (מזון עשיר, מגוון, אנטי סרטני וכו׳), אז זה מבחינתי רשלנות רפואית.
הטבע מספק פתרונות לכל המחלות של האדם.
לשתות דלק ולהרוג את כל התאים בגוף, להחליש כל איבר בגוף ולפגוע אנושות בגוף ואז להגיד שזאת פריצת דרך? אני לא מקבל את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה
יקי25/06/2013שלום למוטי, אני לא יודע אם אתה חולה או סתם עובר אורח בפורום, מציע לך לאכול ולשתות מה שאתה רוצה, מי שמך לבקר את הרופאים? אל תלך אליהם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתם כי יצא לי לרפרף- רמת בסיסיות
abcd22/07/2013כמו מי שכבר כתב פה- על כל מחקר יהיה מחקר סותר, להימנע ממוצרי חלב באופן מוחלט לא בהכרח דבר חיובי, לאחר שפורצת המחלה עבור אותן נשים שמטופלות בתרופה נוגדת הורמוני מין- היא נמצאת בסיכון לאוסטאופורוזיס, האסטרוגן כל עוד מופרש מגן על הגוף מפני תהליך התדלדלות העצם ולכן צריכת סידן חשובה, כמובן שגם ויטמין D שמסייע בספיגתו במעי.
בנוסף, ערכי PH בסיסיים אינם חיוביים בהכרח- כפי שידוע לכם ישנם חיידקים רבים בגופני אשר אינם שורדים ברמת חומציות גבוהה אך ישגשגו יפה מאוד ברמה חומציות נמוכה או שמא- ברמת בסיסיות של הגוף.
כמובן שלהמנע ממזון עתיר סוכר ושומן תעזור מאחר והמטבוליזם יורד ונפגע כחלק מהטיפול ולכן מומלץ תזונה עשירה בסיבים ירקות דגנים מלאים והפחתה בסוכרים פשוטים ומזון עתיר שומן.
אך כדאי לא להכליל ולצאת בהצהרות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגידול חזר גם לאחר הקפדה על תזונה.
מירב04/08/2013אני רוצה לשתף אתכם שלפני כשנה לאחותי היה גידול טרום סרטני בשד, התייעצנו אם מיטב הדוקטורים והמומחים בתחום הסרטן והתזונה, אחותי מיד התחילה משטר תזונה קפדני כמו שתיארת והפלא ופלא הגידול חזר בצורה חמורה יותר לאחר שנה.
אז אם רופא אומר שאין הוכחה מדעית שתזונה עוזרת- אני מאמינה לו, מנסיון מר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגידול של אחותך חזר מהטיפול הרגיל
המרכז לבריאות05/08/2013הגידול של אחותך חזר ובגדול כצומא מהטיפול שהיא קיבלה ברפואה המדעית והמחקרית
ולא מהתזונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתגובתך
מירב06/08/2013אחותי לא טופלה בשום טיפול קונבנציונאלי פרט להוצאת הגידול בניתוח.
נאמר לה שעליה לבחור בין הקרנות לבין נטילת הורמון כלשהו והיא ויתרה על שניהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות בקשר לאחותך
הראל06/08/2013כתבת שהיא התחילה במשטר תזונתי קפדני.
הייתי רוצה לדעת אם היא מבינה בתזונה בריאה, אם היא הפכה טבעונית, צורכת מעט סוכר, נוטלת ויטמינים להשלמה, אוכלת מאכלים בעלי נוגדי חמצון חזקים, מזונות אנטי סרטניים, אוכלת אוכל אורגני וכל מה שכרוך במשטר תזונה קפדני.
או שמא היא אוכלת ״מזון בריא מהחי״?
אני מאחל לה החלמה מהירה, תאמין ותעזור לה ותנצחו ביחד.
למרות שיש לי בעיה גדולה עם הרפואה הקונבנציונלית, אני לא יכול למנוע ממנה לעבור טיפולים כימותרפיים והקרנות.
אני מבקש ממך להיעזר ברפואה האלטרנטיבית המשלימה, אני מאמין שזה חשוב יותר מכל טיפול שאפשר להציע כיום. אם יש לכם יכולת כלכלית הייתי ממליץ לך לקרוא על ״שיטת גרסון תרפי״ שהיא מוכחת כבר הרבה מאוד שנים.
אם יש לך שאלות או בקשות אני אשמח לעזור, בסופו של דבר אתם תחליטו מה לקחת ומה לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה להראל
מירב06/08/2013ראשית תודה על האיחולים ועל ההצעה לסייע.
בקשר לאחותי המשטר בו היא בחרה מבוסס על המלצתו של ד"ר יוסף ברנר מומחה באונקולוגיה שידוע כדוגל בשיטה אלטרנטיבית. גם הוא אמר שהתזונה עשויה לתרום במניעה אך אין מדובר בהכרח בהצלחה של 100%.
אחותי מאוד נגד טיפולים קונבנציונאלים ונמנעה מהקרנות ומנטילת הורמון שהוצע לה כטיפול מונע.
אני לעומת זאת חליתי בסרטן בבלוטת לימפומה בהיותי בת 6.5 לפני 23 שנה, מיותר לציין שאז לא הייתה בכלל מודעות לתזונה כמו היום, והתמזל מזלי ולא חזר לי הסרטן.
אני אישית גם בעד טיפול ברפואה אלטרנטיבית אבל דעתי היא שתזונה מסייעת מאוד אך לא מונעת ב 100% הישנות חוזרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתורשה
ציפי14/08/2013ייתכן שהיה לאחותך את הגן של סרטן השד, ואז הסיכוי לחזרה הרבה יותר גדול מהממוצע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאים שלא יודעים את גורמי המחלה
המרכז לבריאות05/08/2013מחלה שהרופאים לא יודעים את גורמה כצד הם יכולים לתת מענה לריפוי הסרטן ? מחקר על ההצלחות של הרפואה בטיפול בחולי סרטן מחקר כישלונה המוחלט לרפא סרטן ולהאריך חיים.
זו התשובה בזלזול של כול מי שלא מבין שהמפתח למניעה החלמה וריפוי מסרטן מצוי בתזונה בלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתושבה לשאלתך
מירב06/08/2013את התשובה לשאלה הנפלאה אינני יודעת, אך העובדות הן שאחותי הקפידה על תזונה וחזר לה הסרטן, ואני לעומתה חלית בגיל 6.5 בסרטן בבלוטת הלימפה, טפו טפו הסרטן שלי לא חזר ואני ממש לא הקפדתי על תזונה. בנוסף גם לסרטן שהיה לי עד היום לא ידוע מה הגורם, בייחוד שאין שום הסטוריה של סרטן במשפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשביל להקפיד על תזונה, צריך להבין ב
הראל09/08/2013בשביל להקפיד על תזונה, צריך להבין בתזונה.
סבתא שלי אכלה במהלך כל חייה נקניקים, בשרים, חמאות, פשטידות ועוגות. היא חשבה שהאוכל שהיא אוכלת הוא מאוד בריא, בסוף היא נפטרה כמעט בגיל 100.
מה זה אומר בעצם? שכל אדם יכול לאכול מזונות לא בריאים בעליל ולחיות עד גיל 100? שאלה רטורית.
או לחילופין, האם כל חולה בסרטן יכול לאכול כל העולה על רוחו, להרפא, וכתוצאה מכך לזלזל בנושא התזונה, ולהגיד שתזונה לא קשורה לסרטן? שאלה רטורית.
אגב, מאוד מצער אותי לקרוא שחלית בגיל כל כך צעיר, דברים כאלה מחזקים את חוסר הרצון שלי להביא ילדים לעולם ולהמשיך את החיים לאחר מותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה להראל
דפנה09/08/2013היי הראל, מה השתגעת? זו סיבה לא להביא ילדים לעולם? תעשה טובה, תתחיל לעבוד בכיוון , אף אחד לא יודע מה יהיה איתו, ילדים ימלאו לך את החיים כך שאולי תפסיק להתפלסף על עניינים שאין לך פתרון עבורם, מאחל לך את כל הטוב שבעולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאורטל
דפנה11/08/2013אורטל יקרה, תאכלי את גרגרים וזרעים, על פי מה שכתבת אפשר להמליץ עלייך לקבלת פרס נובל, אבל את לא תקבלי אותו רק מסיבה אחת - מי שכותבת שהרופאים לא יודעים כלום על מחלת הסרטן ועל תזונה נכונה, לא שווה אפילו גרגר של נבט חיטה! אינני יודעת אם את חולה ובכל זאת מאחלת לך בריאות שלמה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטלי11/06/2013
שלום רב,
בת 45. בממוגרפיה שבצעתי מצאו הסתיידויות שנאמר לי שדורשות בירור בביופסיית ואקום היסטולוגית. הרופא אמר שזה יכול להיות שפיר אך כיוון שהצורות לא ברורות ויש יותר הסתיידויות מבעבר (עם הבנתי אותו נכון הוא "רוצה לדעת למה יש כל כך הרבה") הוא צריך לברר מה גרם לכך ולדעתו 90 אחוז שזה שפיר ו-10 אחוז שלא. שבוע הבא עלי לעבור את הביופסייה אך אני נורא נורא מודאגת שמא התוצאות התיינה חיוביות ויסתבר שזה ממאיר. האם זה שכיח ממצאים כאלה בממוגרפיה שבסוף הם שפירים? תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
טלי11/06/2013אני מאוד חוששת זה ממאיר כי מה עוד זה יכול להיות???תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר עינת כרמון12/06/2013לפי מה שאת מתארת דרגת החשד של הרופא שפענח את הבדיקה אינה גבוהה. יש לבצע הביופסיה ולהתאזר בסבלנות עד קבלת התוצאות.
רוב הביופסיות שנעשות עקב הסתיידויות מעלות ממצאים שפירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
טלי12/06/2013תודה לך... הלוואי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי16/06/2013בהחלט יתכן ומדובר על ממצא שפיר אך כמובן צריך להמתין לתשובה הפתולוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקרנותדנה10/06/2013
אני לאחר טיפול כימו לסרטן שד ובלוטות לימפה נגועות.
האם יש טיפול הקרנות מרוכז יותר מאשר הטיפול שהוצע לי (טיפול יומ יומי של כ 6-7 שבועות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקרנות - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי11/06/2013מאחר ואני לא מכירה את המקרה , האם כבר היית במרכז לרדיותרפיה יש לעיתים אפשרות להגדיל את המנה היומית וכך להקטין את מס השבועות . רצוי שתתיעצי עם ה אונקולוג הרדיותרפיסט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקרנות
דנה12/06/2013תודה רבה על התשובה,
אני לקראת סימולציה ונושא זה לא הועלה ע"י הרופא.
היכן ניתן לקבל את הטיפול הקרינתי ?
האם יש גם מכונים המבצעים זאת דרך הביטוחים ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקרנות - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי12/06/2013אני ממליצה לשאול בזמן הסימולציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונהיפעת01/06/2013
האם ישנם מזונות "אסורים" לאחר החלמה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי11/06/2013לא , תמיד צריך להשתדל לאכול תזונה מאוזנת טריה ובריאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביופסיה ומעבדה פרטיות לזירוז בירורתמר28/05/2013
שלום רב,
בת 69, ממצא חשוד במישוש, בגודל 2 ס״מ. לאחר אולטראסאונד וממוגרפיה אף אחד לא אופטימי. קיבלתי תור לביופסיה רק בעוד 13 ימים. אני מאד (מאד) מעוניינת להקדים את הבירור ולהתקדם לאבחנה ודרכי טיפול. יש לי ביטוחים פרטיים. יש אפשרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביופסיה ומעבדה פרטיות לזירוז בירור - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי30/05/2013את כמובן יכולה לקבוע תור במכון אולטרסאונד לביצוע הביופסיה באופן פרטי אם זה רצונך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר בצלענעמה28/05/2013
האם שבר בצלע ללא שום חבלה יכול להיות קשור לסרטן בשד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר בצלע - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי11/06/2013אם אין לך סרטן כנראה שלא, אם היה בעבר סרטן שד צריך לברר מצב העצמות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן השדלילי27/05/2013
אני אחרי ניתוח למפקטומי והוצאת 5 בלוטות שלא היו נגועות הוצא גוש בקוטר 0.4 קיבלתי הקרנות ומשתמשת בטמקוסי מזה שנה סוג הגידול היה טובלר קרצניומה אני מאוד עייפה חלשה וחסרת מצב רוח לחלוטין האם הטיפול הוא נכון או שאפשר לשנותו ?ומה הסיכויים לחזרת המחלה? המון תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן השד - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי27/05/2013הטיפול נכון , איני יודעת בת כמה את לכן איני יודעת אם מעכבי ארומטאז מתאימים לך . בכל אופן יש לך סיכוי גבוה מאד להיות בריאה לחלוטין ללא חזרת מחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטן שד
לילי29/05/2013המון תודה על התגובה המהירה אני בת 47 שנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטן השד - תגובה - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי12/06/2013כנראה שיש לך עדיין ביוץ אם כך אין מקום לשנות טמוקסיפן , יתכן והגורם לשינויי מצב הרוח כלל אינו הטמוקסיפן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)