מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשה מהפיטמהשלהבת20/05/2013
שלום ד״ר,
אני בשבוע 30 להריון וכבר כמה שנים במעקב אולטרסאונד עקב גוש פיברוציסטי בשד ימין. הפעם האחרונה שהייתי בבדיקה הייתה לפני פחות מחודש ונאמר לי שאין שינוי בגוש ולבוא להיבדק בעוד חצי שנה. בנוסף בשד ימין יש ציסטות. שד שמאל ללא גושים.
אתמול לחצתי על הפיטמה בשד ימין ונבהלתי לגלות מעט הפרשה דמית עם מעין נוזל חום מבריק. בשד שמאל זה לא קורה אבל לפני שבוע ראיתי בצד שמאל על החזיה 2 גרגירים קטנים שנראים כמו דם קרוש והתעלמתי...
אני מרגישה דקירות קטנות ועקצוצים ב2 הפטמות.
אני כמובן אלך להיבדק אצל כירורג שד אבל רציתי לשאול ממה זה יכול לקרות? האם הפרשה דמית בלחיצה בהריון יכולה להיות קשורה בתהליך אחר שאינו חלילה סרטני?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה מהפיטמה - תגובה
ד``ר עינת כרמון21/05/2013הסיבה השכיחה ביותר להפרשה דמית מהפטמה היא פפילומה, זהו גידול שפיר של השד. בהריון תתכנה הפרשות מהפטמות גם על רקע הורמונלי.
לא נראה שיש סיבה לדאגה, מה גם שמתוארת תופעה דומה בשני השדיים וUS שאת מתארת כתקין.
בכל מקרה כדאי לגשת להבדק ע"י כירורג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעילות טיפול הורמונלידורון17/05/2013
גידול בשד קרצינומה לובלרית
אסטרוגן 100 אחוז פרוסטרוגן 80 אחוז
ממוקם בשעה אחד ניתן למישוש גודל 3.7 סמ.(שד מבנה גדול )
מפאת גיל 80 ומחלות רקע לא ניתן לתת כימותרפיה(סרטן שחלות מפושט בעבר )
מועמדת ללמפוקטמיה השבוע .לשאלתי מה הסיכויים אים ניתן טיפול הורמונלי שהגוש יקטן ויהיה קל יותר לנתח ?
או שהטיפול ההורמונלי הסיכויים נמוכים שהגוש יקטן ועדיף לא לחכות ולהוציא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעילות טיפול הורמונלי - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי19/05/2013אם ניתן לנתח כעת עדיף ולתת טיפול הורמונלי כמניעה . טיפול הורמונלי יכול להקטין את הגוש אולם אם השד גדול מה הבעיה ? בכל מקרה יש להסיר את כל האיזור שהיה נגוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דורון20/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- DCISמיכל16/05/2013
שלום ,
אני בת 37,עומדת לעבור כריתה חלקית לאור ממצא של DCIS בגודל 2 ס"מ.
נאמר לי כי אצטרך לעבור הקרנות לאחר הניתוח,אך קראתי שיש אפשרות לעבור הקרנה תוך ניתוחית ש"חוסכת" את הנסיעה היומיומית לבית החולים וכיו"ב..בארהב משתמשים במכשיר בשם SAVI.האם ידוע לך באיזה בית חולים בארץ משמשים בשיטה זו ואילו מנתחים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר DCIS - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי19/05/2013קיים מכשיר בבית חולים כרמל , בדכ לנשים מבוגרות . אני ממליצה להתיעץ עם הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גנים בסרטן השדרפי14/05/2013
שלום,
במהלך שיטוטי באינטרנט (חייב חייב להפסיק להכנס לאתרי חדשות) נתקלתי בכתבה המרמזת על כך שלנשאי הגנים BRCA1/2 יש סיכוי מוגבר לפתח סרטן שד.
נכנסתי לבדוק על הנושא, ונהייתי קצת חרד לגבי חברתי, עליה אני רוצה לשאול פה.
כמה פרטים: חברתי בת 26.
אביה, ממוצא אשכנזי, נפטר מסרטן הלבלב - קראתי שיש גם לסרטן הזה קשר לגנים האלה.
דודתה (אחות של אבא), חלתה בסרטן השד (לפני גיל 50) אך החלימה.
חברתי היא חצי אשכנזיה וחצי ספרדיה (האם ילד מעורב מוריד את הסיכויים שלו להיות נשא של הגן?)
השאלה שלי היא, האם יש צורך בבדיקה גנטית?
אם כן, לפי מה שרשמתי פה האם יש לה זכאות לבדיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גנים בסרטן השד - תגובה
ד``ר עינת כרמון16/05/2013יש מקום לחשוב על בדיקה גנטית.רצוי שהדודה שחלתה תבדק (אם לא נבדקה עד כה), והחלטה לפי התוצאות.
בכל מקרה מומלץ לפנות ליעוץ אונקוגנטי, לשמוע יותר פרטים על הסכון, ומשמעות הבדיקה.
כמובן שעל פי רצונה והחלטתה של חברתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, שאלה נוספת
רפי16/05/2013האם זה תלוי רק בבדיקת הדודה או שיש גם קשר לסרטן הלבלב של האבא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זכאות לבדיקת פישדורון13/05/2013
בת 80 סרטן שחלות גרורתי
לאחר 6 טיפולים מחלה נסוגה
מזה שנה וחודשיים ללא טיפולים
פט סיטי אחרון קליטה בשד ימין נערכה ביופסיה סרטן שד רגיש להורמונים
her 2 ברמה של 2+ אונקולוגית ביקשה בדיקת פיש
נאמר לי בקופת חולים מכבי :לפי התווית משרד הבריאות לא זכאית לבדיקה!
מדוע ??? אולי בגלל הגיל ? לפי שלב המחלה ? סיבה אחרת ?
האים תוכלו להאיר את עיני בקופת החולים לא נותנים הסברים
תודה למי שיכול לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכאות לבדיקת פיש - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי27/05/2013היא זכאית לבדיקה אין גבול של גיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות ביופסיהגלי09/05/2013
שלום רב,
בת 41, בעקבות גוש נימוש והערכה של כירורג ורדיולוג לפיברואדנומה, נשלחתי לביופסיה ליתר ביטחון.
להלן התוצאות:
תיאור מיקרוסקופי:
4 גלילי ריקמה לבנים צהובים באורך בין 0.8 עד 1 ס"מ.
rt breast - cores of breast tissue showing extensive
fibrosis, few dilated ducts and focal adenosis.
האם תקין?
האם צריך להוציא?
תודה,
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות ביופסיה - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי12/05/2013לא סרטני תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשה לקבלת חוות דעת רפואית, תודה.אורלי08/05/2013
שלום רב,
בבדיקת ממוגרפיה, שביצעתי היום בבית החולים רמב"ם התבקשתי לקיים המשך בירור לגבי ההמצא הבא:
גושים - גוש אובלי כ - 0.6 ס"מ גבולות חדים רביע פנימי עליון.
הסתידויות עדינות קובץ של כ-5 הסתידויות עגולות סדירות בחלק פנימי עליון וכן בודדות מפוזרות.
רקמה - סמיכות אסימטרית רביע חיצוני עליון מטשטשת בקומפרסיה, אך לא נעלמת.
עור ופטמות - תקין,
צינורית - תקין.
התבקשתי לקיים בירור נוסף ביופסיה מחטית מקובץ הסתיידות משמאל עם השארת קליפ.
אני מאוד מודאגת, האם ניתן להסביר לי במה דברים אמורים?
תודה רבה,
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשה לקבלת חוות דעת רפואית, תודה. - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי12/05/2013צריך לבצע ביופסיה על מנת לודא מה מהות הממצא יכול להיות ממצא שפיר או טרום סרטני אך יכול להיות גם גידול סרטני ולשם כך יש לבצע ביופסיה אחרת לא ניתן לקבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה של 5 מ"מ בבדיקת USנירית07/05/2013
שלום רב לרופאות,
עשיתי אולטרה סאונד לאחר ממוגרפיה בגלל מיבנה סמיך של השדיים.
בשד אחד נמצאה ציסטה - 5 מ"מ.
מה זה אומר? האם צריך להתייחס?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה של 5 מ"מ בבדיקת US - תגובה
ד``ר עינת כרמון07/05/2013ציסטות בשדיים בנשים בגיל הפוריות הן ממצאים שכיחים ושפירים.
אין צורך בכל התערבות. ניתן להמשיך במעקב השגרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פפא או גלית בנדהן ?כרמי05/05/2013
האם מישהו מכיר את דר' אבן בנדהן? ובהקשר לזה, אני אמורה לעבור ניתוח להוצאת גוש סרטני מהשד+בדיקה של בלוטות הזקיף, ואינני בטוחה אם עלי ללכת עם דר' בנדהן או פרופסור פפא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסור פפא הטוב ביותר בתחום סרטן ה
יעל רזוני30/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי ממצאא05/05/2013
שלום
אני יודעת שאי אפשר לתת אבחנות דרך האינטרנט ובכל זאת אשמח לקבל את דעתך מתוך ניסיונך.
מה הסיכוי שממצא שנמצא ב MRI בעל גבולות בלתי סדירים בחלקו, האדרה מהירה ושטיפה, בגודל 0.5 ס"מ יהיה שפיר? (סיכוי קלוש/סביר?)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי ממצא - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי05/05/2013המאפיינים שתארת אמנם מאפיינים בכיוון החשוד אולם, חשוב לדעת כי עדיין ב50% מהמקרים שמבצעים ביופסיה , וצריך לבצע ביופסיה, מתקבלת תשובה שפירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בהמשך
א05/05/2013תודה רבה על תשובתך
האם התכוונת כי ב-50% מהמקרים באופן כללי מתקבלת תשובה של ממצא שפיר בביופסיה או שגם במקרים אם תיאור כמו זה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בהמשך - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי07/05/2013גם במקרים עם תאור כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טומוקסיפן או ארומוטזדורון02/05/2013
בת 80 לפני שנה וחצי התגלה סרטן שחלות מפושט
בסיטי התגלה גם תסחיף ראתי והחל טיפול בזריקות קלקסן 100
לאחר 6 טיפולים בקרבופלטין מחלה נסוגה
מזה שנה ללא טיפול כימוטרפי רק זריקות קלקסן
בפט סיטי שנערך לפני חודשיים גוש בשד ימין נערכה ביפסיה
סרטן שד רגיש להורמונים
שאלתי איזה טיפול הורמונלי מומלץ במצבה ?
טומוקסיפן-קראתי שמי שסבל מתסחיף ראתי ויש גם חשד ל cva מ2006 אסור לתת טומוקסיפן
האים בגלל שהיא מקבלת זריקות קלקסן כן אפשר לתת טומוקסיפן ?
מעכבי ארומוטז-איזה מומלץ מהם ? {סובלת גם מאוסטופוניה}לקחה 11 שנה פוסולן מזה חצי שנה בהפסקה של פוסולן
תודה על התשובה והיחס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טומוקסיפן או ארומוטז - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי05/05/2013בהחלט ההמלצה הינה מעכבי ארומטאז, וזאת למרות האוסטאופורוזיס צריך לעקוב, לא הייתי ממליצה טמוקסיפן במקרה זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת טמוקסיפןשיר28/04/2013
שלום רב
לאחר חמש שנים הפסקתי לקחת טמוקסיפן. אני כחודשיים לאחר ההפסקה ויש לי עלייה קלה במשקל.
הטמוקסיפן גרם לי לעלייה גדולה במשקל וציפיתי שעכשיו המשקל יתחיל לרדת. האם העלייה במשקל יכולה להיות קשורה לחוסר איזון הורמונלי עקב הפסקת הטמוקסיפן?
תודה
יעלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת טמוקסיפן - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי30/04/2013אני ממליצה להקפיד על התזונה אולי בעזרת מישהו מיקצועי וכן לעשות פעילות גופנית אשר הוכחה כמונעת חזרת המחלה ולא רק ירידה במשקל , ואם כל זה יעשה אני בטוחה שהמשקל יתחיל לרדת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה המעודדת
שיר30/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בשדאילה25/04/2013
שלום,
אני בת 32 ,
וכבר כמה חודשים שאני חשה כאב בשד.ולאחר שעשיתי בדיקה עצמית לשד
חשתי בגוש קטנטן שממנו מגיע הכאב.
הלכתי לכירורג שד שהפנה אותי לאולטרסאונד.
באולטרסאונד ראו 2 גושים, שנראים רגילים (שפירים)
חזרתי לכירורג שאמר שאין צורך בשום ביופסיה או צילום MRI
ושרק נעקוב עוד חצי שנה.
הבעיה שזה לא מרגיע אותי, כי יש לי כאב חד כשנוגעים בשד היכן שהגוש הכואב נמצא.
והכירורג אומר שהאין לו מושג ממה זה נובע.
אבל אני מודאגת מהכאב הזה.
זה אינו כאב שד רגיל שחווים בזמן מחזור/ביוץ
ובגלל היסטוריה משפחתית של 2 דודות שחלו בסרטן השד. אני לא שקטה
הבנתי שהסטטיסטיקות אומרות שבגילי אין זה בדר"כ מעיד על גדול סרטניאך לפעמים הסטטיסטיקות טועות. וגם רופאים טובים מאבחנים לא נכון.
והלכתי לרופא שנחשב כירורג בכיר. האם יש מקום לעוד דעה.?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה בשד - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי30/04/2013סרטן שד ברוב רובם של המקרים אינו כואב, דוקא מתאים לציסטה.כמה רופאים וכמה דעות שניות כן ירגיעו אותך?....כמובן שזכותך ללכת לרופא נוסף שיראה ויבדוק אותך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדירהרחלי23/04/2013
שלום.
רציתי לדעת האם גידול שהוא ductal carcinoma in situ with a focus microinvasion יחשב גידול טרום סרטני כמו in situ או יחשב גידול חודרני סרטני לכל דבר וטיפול? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדירה - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי30/04/2013מקרים אלה אינם לא חודרניים לפי ההגדרה, צריך יותר פרטים גודל וכו.. לפני החלטה טיפולית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיברואדנומה?גלי23/04/2013
שלום רב,
בת 42.
בבדיקת US וממוגרפיה לאחר שנימוש גוש ע"י כירורג להלן התוצאות:
מבנה פיברוציסטי המגביל את הבדיקה הממוגרפית ועשוי להסתיר ממצאים ומעלה את חשיבות הבדיקה הקלינית.
אין גושים חשודים ואין עיוות מבני.
אין הסתיידויות קבוצתיות.
העור תקין.
אין שינויים בהשוואה לבדיקה קודמת 3/12
בסונוגרפיה בימין הודגמה פיברואדנומה במיקום הקליני 10 מ"מ.
כמו כן עוד פיברואדנומה קטנה באספקט מדיאלי.
בשמאל אין ממצאים סולידיים.
אין אדנופתיה בבתי השחי.
סווג ע"י BI-TADS מתאים ל-2
רצויה בדיקת מעקב בעוד שנה.
האם תקין? האם תיתכן פיברואדנומה בגילי (למיטב הבנתי זהו גידול שיותר אופייני לנשים צעירות), האם יש להמשיך בבירור, או להסתפק במעקב בעוד שנה כהמלצת הרופא?
אודה לתשובתך.
בברכה,
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיברואדנומה? - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי30/04/2013גיל 42 הינו גיל צעיר. פיברואדנומה יש בכל גיל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)