מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רפידות הנקהטניה31/07/2008
שלום, יש למישהי המלצה אילו רפידות הנקה הכי טובות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפידות הנקה
הילה שקד04/08/2008הי טניה,
האם את מעוניינת ברפידות רב פעמעות או חד פעמיות?<* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסשביל מה צריך רפידות? מה זה בכלל?
שני06/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפידות הנקה
הילה שקד06/08/2008הי שני,
בתחילת ההנקה יש טפטופים מהשד , עד שייצור החלב מתאזן ולכן ישנם רפידות הנקה שמיועדות לכך , מה שמונע הכתמה של החזיה והבגדים ומשאירה את הפטמה יבשה.
יום נפלא
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפידות הנקה
שני12/08/2008התאמה רפידות עינין מאוד אישי . לזרימה חזקה יתאימו רפידות של avent (עבות). אים את אוהבת רפידות דקות תשתמשי בgerber. לזרימה בינונית gohnsons baby(עבות). לזרימה חלשה רפידות gerber ultra-thin בהצלחה שני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול אחרי לידהרינת28/07/2008
מישהי יודעת כמה זמן אחרי לידה מותר לעשות טיפול להסרת שיער בלייזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא בטוחה
אסנת גלבוע30/07/2008אני מניחה שכדאי להמתין בגלל עניין הפיגמנטציה בהריון, אבל זה בטח כל מקרה לגופו. נסי לברר עם רופא עור את העניין ולא עם מכוני הלייזר, על מנת לקבל תשובה אוביקטיבית. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר אחרי לידה
הילה שקד05/08/2008הי רינת,
בעקרון אפשר כבר אחרי חודשיים לעשות טיפול לייזר.
יום נפלא
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדימה27/07/2008
שלום, אישתי ילדה לפני 3 חודשים ועדיין היא טוענת שכואב לה ואינה רוצה לקיים יחסי מין. כמה זמן אחרי לידה בדרך כלל צריך לכאוב? האם עליה להיבדק? תודהה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי להיבדק
אסנת גלבוע30/07/2008אם הלידה היתה לידה נרתיקית רגילה לא אמורים להופיע כאבים בשלב הזה, אבל בדיקת רופא כדאית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיניות לאחר לידה
הילה שקד05/08/2008הי דימה,
חסרים פרטים לגבי סוג הכאב והאם אשתך מניקה או לא.... בכל מקרה אני אענה לשני הסיטואציות
אשמח אם תוכל לומר לי האם אשתך מניקה ואיך היתה הלידה .
נושא המיניות אחרי לידה הוא נושא רציני .....
בעקרון יכול להיות כאב בעת בקיום יחסי מין בגלל יובש בנרתיק - הורמון האסרוגן אחראי לזה:(,
כמו כן אם האישה מניקה בדרך כלל החשק המיני יורד מכיון שהורמון הפרולקטין שקיים בהנקה גורם לחוסר חשק מיני אך מצד שני לתחושה האמהית והדאגה לתינוק
אם האישה מניקה , והתינוק בן 3 חודשים אז רוב הסיכויים שהוא רוב הזמן על השד והאישה מעניקה לו ואז שמגיע הערב האישה כל כך עייפה וכל כך רוצה את הזמן לעצמה
אני מסבירה את כל זה מכיון שיכול להיות שזאת הסיבה ואתם ממש לא לבד בעניין הזה ושתבינו שזה מצב טבעי ואני רוצה להבטיח לך שלא יקח עוד הרבה זמן ואשתך תתאושש מהלידה והזוגיות והמיניות יחזרו לעצמם.
אם אשתך לא מניקה/ מניקה ויש לה כאבים , השאלה היא איזה סוג של כאב ? האם היא מרגישה את התפרים ? אם כן אפשר לטפל בזה.
על מנת להקל על קיום יחסי מין ולא לגרום לחרדה אצל האישה , מומלץ להשתמש בג'ל סיכה
וכמו כן אפשר סתם להתחבק ולאהוב.
תקשורת ..תקשורת ..זה שם המשחק !!! התקופה לאחר לידה היא מדהימה אך לא פשוטה וברגע שמדברים על הדברים ולא שומרים בלב , מבינים שזאת תקופה של הסתגלות ,שהאישה שלך נמצאת כרגע בדיאדה בינה ובין תינוקה והכי חשוב לדעת שהכל יחזור לקדמותו עם מעט סבלנות:
לילה טוב
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי לידהלי24/07/2008
ילדתי לפני כמעט שלושה חודשים וטרם קיבלתי מחזור .. (יש לציין כי אני מניקה) זה נורמאלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה מאד נורמלי
אסנת גלבוע30/07/2008במיוחד אם מניקה הנקה מלאה. בדרך כלל ברגע שמתחילים לשלב מוצקים, מגיע המחזור אפילו שממשיכים להניק. שימי לב- הנקה היא לא אמצעי מניעה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחות וסלקלעמית24/07/2008
האם יש כיסא בטיחות שזווית השכיבה שלו זהה לזו של סלקל? אני רציתי לוותר על סלקל ולשים את התינוק מגיל 0 בכיסא בטיחות אבל להפתעתי גיליתי שכיסאות הבטיחות אינם מגיעים למצב שכיבה. האם זה הגיוני? אין אף כיסא בטיחות שמתאים מגיל 0?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי כיסא בטיחות לא מחליף סל קל
שני27/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש כסאות כאלה
אסנת גלבוע30/07/2008למשל אוונפלו טריומף, קוסקו אלפא אומגה עלית וכולי. גם סלקל לא מגיע לשכיבה מלאה אבל מתאים מגיל 0.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך נפטרים מהבטן?דלית23/07/2008
אני אחרי 8 חודשים לאחר הלידה, חזרתי לעשות ספורט- שחייה, ועיצוב ואני לא מצליחה להפטר מהשומן של בטן התחתונה ! מה עושים!!!!!????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באמת איזורים בעייתים!
מור24/07/2008זה כמו עם הסנטר שיש לפעמים ככה שומן שמה ואי אפשר להפטר מזה ע"י דיאטות וספורט. אני כםן שמעתי על טיפול של המסת שומן, לכמויות קטנות של שומן באיזורים האלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה עושים את זה?
עינת25/07/2008את המסת השומן? ואיפה ניתן עוד לקרוא על השיטה הזו? עד כה אני שמעתי על שיטת שאיבת השומן, ובאמת רוצה לשמוע עוד פרטים מנשים נוספות לאחר לידה שעשו את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי
עינת27/07/2008זה באמת נראה מעניין, ושיטה שלא כואבת. כמו טיפול שיניים כזה עם הרדמה מקומית. יש מצב שאני אלך לייעוץ במרפאה ואז אחליט. לשמוע זה אף פעם לא מזיק (וכן כן גם לקרוא... ;) )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע מעניין
דניאלה06/08/2008אם יש מישהי שכבר עברה את זה אשמח לשמוע. באמת שמעתי שזה משהו פשוט, אבל אני אשמח לשמוע איך בדיוק עוברים את זה? על ההכנות לטיפול של כזה ותוך כמה זמן יש תוצאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה במשקל לאחר הלידה
הילה שקד06/08/2008הי דלית,
כמו שלגוף שלנו לקח זמן (9 חודשים) להעלות במשקל , גם לאחר הלידה לוקח לגוף זמן לחזור לעצמו.
ספורט ועיצוב יחד עם תזונה נכונה זה הפתרון הנכון לדעתי והרבה סבלנות , מבטיחה לך שאם תתמידי תראי תוצאות.
את מניקה?
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לגזרהיונית20/07/2008
שלום, מנסיונכן, כמה זמן לוקח לגוף לחזור לעצמו לאחר לידה? ומתוך הנחה שלא עליתי הרבה במשקל (9) קילו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחזור לגזרה
חלי מוחני21/07/2008אם עלית כל ההריון רק 9 קילו.. הדרך צריכה להיות קצרה ביותר...
קחי בחשבון בערך 3 ק"ג תינוק + עוד 2-3 ק"ג הנלווים ללידה ולתינוק..
בקיצור מהר מאד תחזרי לעצמך אל תדאגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסנת וחלי - הצילו.....שני16/07/2008
אני בהיריון ראשון. סוף שמיני.
הלכנו לבדוק מוצרים לתינוק. מרוב מבחר יצאתי מיואשת ואני לא יודעת מה לעשות.
1. עגלה שעולה כ- 1,000 ש"ח ולא 5,000 היא בהכרח לא טובה/משהו לא בסדר?
2. האם עגלה לתינוק שרק נולד חייבת להיות סגורה? כאילו שהרגליים שלו לא מבצבצות כמו שיש בהליכון?
3. אילו עוד מוצרים צריך לקנות חוץ מעריסה ועגלה?
HELP* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SOS :)
אסנת גלבוע17/07/2008העגלה שאני ממליצה עליה בחום היא הספורט ראנר של ד"ר בייבי שלא עולה יותר מ-800 שקל. זו עגלה מצוינת עם עבירות ממש טובה. יש לה 3 גלגלים והיא ממש נוחה לתפעול. יש בה כל מיני צמבי גב, (לא רק 3-4) והיא מתאימה מגיל אפס עד שלוש (מניסיון). בגיל אפס מקבלים חלק שמתווסף לעגלה ואחר כך מסירים אותו.
עריסה זה לא חובה, אפשר לשכור עריסה בחנויות התינוקות השונות.
מוצרי חובה:
אם יש לך רכב את צריכה סלקל.
טרמפולינה עשתה לנו חיים קלים אבל אפשר לבקש את זה כמתנה (זה בסביבות 200-300 שקל).
אמבטיה על רגליים.
מיטת תינוק, מצעים.
אם נותנים לך רשימה באחת מחנויות התינוקות, את יכולה להעלות אותה ואנחנו נעזור לך להוריד מה שמיותר (ויש ברשימות האלה בדרך כלל דברים מיותרים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעריסה לא יכולה להיות במקום מיטה?
שני22/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעריסה יכולה להיות במקום מיטה
אסנת גלבוע30/07/2008בתקופה הראשונית של 3 חודשים בערך. זה עניין של משקל. זה מאד נוח, כי אפשר להעביר את העריסה מחדר לחדר, לסלון וכולי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להתחבר לתינוקת?ח.15/07/2008
אחיות - כמה פעמים יש לכן שאלה של גבר בפורום? הא? אם לומר את האמת, בחיים שלי לא האמנתי שאני אפרסם שאלה בפורום הזה, אבל היר איי אם - מתי לדעתכן אני אתחבר לתינוקת בת השבועיים וחצי שלי? איפה ה"אושר הכי גדול" שיכול להיות לי? אולי יש לי דיכאון אחרי לידה ואני ממש לא יכול להיות שמח? האנשים, המשפחה, הברכות, המתנות - די!!!!!!!!!!!!!!!! צאו לי מהחיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסתגלות
אסנת גלבוע17/07/2008אכן תקופה לא קלה התקופה שאחרי לידה.
האישה מקבלת המון תשומת לב ועזרה ואילו הגבר בדרך כלל מתוזז לסידורים וקניות אינסופיות. אבל אל דאגה, עם הזמן ההתרגשות של הסביבה תרד ותוכל להתחבר לתינוקת שלך בגדול. יחסי אב ובת הם יחסים מיוחדים והם לא קורים ברגע, זה נבנה עם השנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרה12/07/2008
באילו תרגילי כושר מומלץ להתחיל מיד אחרי לידה? האם ריצה זה בסדר? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגילי כושר
טלי13/07/2008אני שמעתי שפילאטיס מאוד מומלץ- גם בהריון וגם אחרי לידה- כי זה מחזק את שרירי הבטן- וזה האזור שצריך הכי הרבה חיזוקים אחרי הריון..:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקהלירון08/07/2008
שלום, נולד לי בן שלישי לפני חודש וחצי. אני מניקה אותו הנקה מלאה. יש לי בעייה שלא הייתה בהנקות הקודמות השד הימני גדול בהרבה מהשד השמאלי למרות שאני משתדלת להניק באופן שווה בשני הצדדים. האם זה ישאר ככה גם אחרי שאסיים להניק ? איך אפשר לאזן את זה ? עליי לציין שלפני ההנקה השדיים היו שווים וגם אם לא אז זה לא היה נראה לעיין. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK09/07/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=171 id=link]הנקה, הנקה נכונה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרע אחרי לידהאלונה08/07/2008
ילדתי את בני הראשון לפני שלושה שבועות וחצי, התינוק נולד 3.760 ואני לא אישה גדולה כ"כ - די הופתעתי שהוא נולד בלידה טיבעית כ"כ גדול. מייד לאחר הלידה עקב קרע שנוצר מהלידה הרופא תפר אותי, אין לי מושג כמה תפרים, שבוע וחצי אחרי הלידה אחרי שהנפיחות ירדה עדיין סבלתי מכאבים נוראים ולא הייתי מסוגלת לשבת על האסלה הבחנתי שיש קרע שנפתח שבו התפרים נפרמו, בסמוך לפי הטבעת (רקטום) בגודל של 2-3 ס"מ, רופא משפחה שבדק אמר שאין הרבה מה לעשות והקרע ייסגר לבדו, שלא תופרים שוב בשלב זה וקיבלתי אנטיביוטיקה לשבוע (היום סיימתי). האם זה נורמלי שתפרים ניפרמים? האם יש משהו נוסף שעלי לעשות כדי לזרז את ההחלמה? האם זה ישפיע על לידות וגינאליות בעתיד? אני לא מכירה אף אחת שזה קרה לה, ואני מאוד מוטרדת. המון תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK08/07/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גינקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלימור06/07/2008
עד כמה זה "נורמלי", חצי שנה לאחר לידה להמשיך ולסבול מבלבול ושיכחה? האם ישנה דרך/צורך לטפל ב"בעיה"? תוך כמה זה אמר לחלוף (אם בכלל)?
מערכת BeOK08/07/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=60 id=link]תמיכה נפשית, פסיכולוגיה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף לגבי הנקהאתי77705/07/2008
אני חודש אחרי לידה ושמתי לב שאני מצליחה לשאוב בקבוק אחד כל היום מה עושים כדאי להגביר את החלב למרות שאני משתמשת בתרופה להגברת החלב אך ללא הועיל ומנסה לשתות ולאכול טוב
מערכת BeOK08/07/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=171 id=link]הנקה, הנקה נכונה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשולמית03/07/2008
שלום רב, ברצוני לדעת האם הריון בדרך כלל גורם לעליית משקל אחריו? האם רוב הנשים, אחרי הריון שוקלות יותר ממה ששקלו לפני? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל לאחר לידה
חלי מוחני08/07/2008שולמית יקרה,
בזמן ההריון אנו מעלות משקל, לאחר הלידה בדר"כ נשארים "עודפי משקל" . יש נשים שממשיכות לאכול המון גם לאחר הלידה (בדר"כ בעיקבות ההנקה) - וזה בסדר.
ההריון הלידה וההנקה משנים את גופינו, אבל לא חייבים להשאר עם עודפי משקל לאחר כל התהליך.
איכלי נכון , אל תרבי בנישנושים, התעמלי ואני מאמינה שתחזרי לאותו משקל.
מנסיון אישי - עליתי בכל הריון כ 30 ק"ג , הנקתי כשנה לאחר כל לידה.. ואחרי שנה בערך חזרתי למשקלי לפני ההריונות (כמובן עם תזונה נכונה והתעמלות).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)