מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פעוט שאינו אוכל ירקותרחל20/01/2008
שלום רב,
נכדי (בן שנה וארבעה חודשים, משקלו תקין) אכל עד לפני זמן קצר עוף + ירקות מרוסקים. בזמן האחרון הוא מסרב לאכול בצורה זו, אוכל ברצון שניצל ומסרב לקבל ירקות חיים או מבושלים בכל צורה שהצלחנו לחשוב עליה. הוא שמח לאכול לחם, מוכן לאכול תפוח עץ חתוך, מנגו ולפעמים - מיץ תפוזים. נוסף לכך הוא מקבל תחליף חלב אם - מספר בקבוקים ביום. חשבתי לטגן עבורו ירקות בציפוי כלשהו, אבל לא ברור לי אם יש בכלל תועלת באכילת ירקות בצורה זו. מהי המלצתכן?
בתודה מראש,
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעוטות וירקות
רחל גרנות22/01/2008שלום לך,
אני מבינה את הדאגה שלך, אולם, ילדים רבים מסרבים לאכול ירקות בגיל צעיר וגדלים להיות בריאים. מעניין מה קרה לו להפסיק לאכול את הירקות. יתכן ואחרי הפסקה קצרה ובעיקר בלי לחץ הוא יחזור לאכול ירקות. את בהחלט יכולה לנסות לתת לו ירקות בצורה אחרת, אם כי לא כדאי שיתרגל רק לטיגון. הערכים הקלוריים, אם לא מטגנים עד מוות, נשמרים בחלקם.
החשוב ביותר הוא להפוך את האוכל לזירת קרב. במלחמות האלה כולנו מפסידים.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות חשובותאודל19/01/2008
היי,אני מתאמנת במכון כושר כ5 פעמים בשבוע כשעה בכל יום,והתחלתי לקיים תפריט דיאטה שקיבלתי{אחרי כמה דיאטות כושלות} וזה התפריט:
אני 1.63 ושוקלת 62 קילו....
בוקר - כוס ברנפלקס
כוס חלב 1%
ביניים- מעדן או פרי
צהריים - מנת בשר
5 כף אורז\אטריות
סלט ירקות\מרק ירקות
ביניים- 2 פרוסות לחם קל
ביצה קשה\ טונה במים \כף חומוס
ערב - 2 פרוסות לחם קל
סלט ירקות
גבינה\קוטג'\חומוס- 1 כף
פרי \מעדן
ביניים- פרי \מעדן
השאלות שלי הן:
1.כמה קלוריות יש בתפריט
2.האם באמת כל כמות הארוחות האלה יעזרו לי להשיל במשקל{ברצוני להוריד כ 10 קילו}
3.אם כן,תוך בערך כמה זמן אני אתחיל לראות תוצאות?...
4.יש לי שאלה קצת מוזרה אבל תהיתי,במידה ואני מצליחה להוריד את ה10 קילו,איך הגוף"יודע"להפסיק?...אני צריכה לשנות את התפריט?....איך זה הולך?...
אני אשמח לתשובות,תודה מראש,!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפריט המתאים
רחל גרנות22/01/2008שלום שירן,
התפריט שלך הוא בערך 1000 קלוריות. חסר לך בתפריט קצת שמן . חשוב לזכור ששמן הוא דבר בריא והכרחי. הכוונה היא ל-2 כפיות שמן ביום. תוספת כזו היא 90 קלוריות. תפריט לירידה במשקל צריך לכלול כ-1200 קלוריות ביום ולא פחות. ברור שתפריט כזה יוריד אותך במשקל. ירידה בריאה צריכה להיות הדרגתית. הירידה המומלצת היא כחצי ק"ג בשבוע.
ברגע שתגיעי למשקל הרצוי תצטרכי לעלות בקלוריות ולמצוא את הנקודה שמאזנת. אל תשכחי לשתות מספיק (כ-10 כוסות שתייה ביום) וכמובן, רצוי להוסיף פעילות גופנית.
והעיקר, גם אם לא תצליחי לעמוד בתפריט שלך כל הזמן, לא נורא, סלחי לעצמך והמשיכי הלאה. הירידה תמשך, מבטיחה.
בהצלחה,
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות .חן18/01/2008
רציתי לשאול מה המשקל התקין לגובה - 1.65 ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לחן
ד''ר הגר שפר19/01/2008הי חן
זה תלוי בעיקר בגיל ובמבנה גוף
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטל18/01/2008
היי, ראיתי שהרבה פה כותבים שיש להם התקפי בולמוסים או משו רציתי לדעת מה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה 3 לדנה
ד''ר הגר שפר19/01/2008הי דנה
גודל החזה תלוי בהרבה דברים, בין השאר גנטיקה, צורת הגוף המולדת, אחוז השומן בגוף ( אם את מאד רזה הגיוני שגם החזה יהיה קטן ), אם זה מדאיג אותך את יכולה להתייעץ עם רופא המשפחה או אחות בית הספר שיבדקו איפה את עומדת ביחס להתפצחות התקינה לגילך.
מקווה שעזרתי לך
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה על בולומוסים של אכילה
ד''ר הגר שפר19/01/2008שלום טל
בולומוסים של אכילה הינם מצב בו אוכלים הרבה מאד אוכל בזמן מאד קצר המלווה בתחושה של אובדן שליטה על הכמות של המזון וחוסר יכולת להפסיק, פעמים רבות בבולומוסים אוכלים מזון שבד"כ לא אוכלים.
אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר הגר
טל19/01/2008תודה רבה על התשובה !
רציתי לשאול האם זה נפוץ בקרב המתבגרים, ואיך ניתן למנוע את זה, או מה לעשות במקרה שיש כזה התקף?
בתודה, טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהdana15/01/2008
אז ככה אני בת 14 בכיתה ט'..אני מתאמנת בכדורסל פעמיים בשבוע ..שעתיים..אני ממרגישה שמתחיללהיות לי צדדים..מה אני יכולה לעשות בבית?? כדי שיהיה לי בטן מחוטב ושטוח???
והאם יש תרגילים מסויימים בגילי שיכולים לעצור את התבגרות שלי???
נגיד יש משהו שיכול לעצור את גדילה החזה שלי או הקטנה? איזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לטלי
ד''ר הגר שפר15/01/2008היי טלי
לגבי שאלתך על עיצוב הבטן יש מגוון רחב של תרגילים מצינים, אני מציעה שתשאלי את המאמנת שלך אלו תרגילים הכי טובים בשבילך.
לגבי עצירת ההתבגרות אין סיבה ששום תרגיל יעצור את הגדילה וההתפתחות שלך, בעיקר בהתחשב בכך שאת לא עובדת עם משקולות כבדות.
לגבי החזה לא בדיוק הבנתי למה התכוונת, אין ממש תרגילי שמקטינים או מגדילים את החזה, רוב התרגילים בעיקר מעצבים אותו ומרימים אותו אם עושים אותם נכון.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילדה שלא אוכלת.חמוטל13/01/2008
שלום
יש לי ילדה בת שנתיים, מאוד מפותחת שכלית, אבל קטנה פיסית.
היא עדיין לא שוקלת 10 ק"ג, ואני מאוד דואגת לה, יש ימים שהיא מסרבת בכלל לאכול, אני מנסה לתת לה הכל (ממתקים ועד ירקות, רק שתוכל ותשמין) אבל היא מסרבת, השבוע הייתה חולה והמצב הקצין עוד יותר, אני ממש בחרדות וחוץ מלפתוח לה את הפה בכוח ולדחוף אוכל ניסיתי הכל, הגננות בגן אומרות לי שהיא אוכלת אבל השבוע בגלל מחלתה היא הייתה בבית וכמעט לא אכלה כלום.
אני לא מבינה את זה, אין לה את יצר החיים?? האם היא מסוגלת להרעיב עצמה למוות? האם תת התזונה תפגע בהתפתחות שלה?? והכי חשוב, מה לעשות?
תודה
חמוטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה שלא אוכלת
רחל גרנות14/01/2008שלום לך,
אכן, בתך רזה מאד לגילה. כדאי לך להתייעץ עם איש מקצוע. רופא המשפחה או רופא הילדיםיכול להפנות אותך למסגרת טיפולית מתאימה.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונהטלי12/01/2008
שלום רב,
רציתי לדעת/לשאול באם אפשר לדעת מה אוכלת תינוקת בת שנה....כלומר מה עוד אוכל לשלב לה בתפריט היומי. כי נראה כאילו הכל אסור...עגבניות, מלפפונים וכו'.
צריכה עצה. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונת תינוקות
לא הבנתי את השאלה. מה הכוונה שהכל אסור.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטל12/01/2008
היי יש לי שאלה: אם אני עושה בכל יום בין 20 ל-30 כפיפות בטן אז אני שורפת קלוריות או מחטבת את שירי הבטן ואם אני שורפת קלוריות רציתי לשאול כמה.
תודה מראש, דנה :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כפיפות בטן ושריפת קלוריות
כפיפות בטן עוזרות במיוחד בחיטוב וחיזוק שרירי הבטן. כמו כל פעולה שאנחנו עושים, אנחנו שורפים קלוריות גם בכפיפות בטן. כמה בדיוק - קשה לאמוד.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב אני, חייבת חייבת חייבת עזרה!!!דחוף מאוד =<10/01/2008
עשו לי את הבדיקות, מבחינת שומנים טגליצרדים או משהו כזה.. זה אפילו די נמוך..
הבדיקות יצאו בסדר גמור מבחינת סוכר והכל ונראו אפילו טוב יותר מפעמים קודמות,
הבעיה זה כולסטרול ויש לי כולסטרול ממש ממש גבוה..
ויכול להיות שזה מכל החודש האחרון שהיו לי את הבולומסים
ורוצים לבדוק לי את זה שוב, רק כולסטרול
ואני מתה מתה מתה מפחד..
אתמול הייתי לי שקילה ומחמש קילו שהעלתי הורדתי קילו וחצי,
אבל אחרי שבוע שהיה לי בסדר היום שוב היה לי בולמוס, הרגשתי כל כך חייבת שוקולד, כל כך חייבת!
ואין, עכשיו אני כבר באמת מתחילה להרגיש על הבגדים.. הג'ינסים כמעט ולא עולים,
ואני מתוסכלת מאוד,
אני כל כך צריכה עזרה, אתן בכלל לא מבינות כמה, אני מאוד רוצה להרזות,
עכשיו אני במקום 56 אני 54.5 ועל 1.52 - 1.53
אני לא מצליחה להעביר שבוע א ח ד בלי בולמוס, כבר היה לי בעיה הפרעת אכילה, לא משהו רציני אבל עדיין ובגלל זה ההורים שלי לא רוצים שאני גם אלך לדיאטנית וכו'..
כדי שאני לא אתעסק במשקל יותר מדי ואלך לשומרי משקל פעם בשבוע ו ז ה ו,
אני חייבת תפריט, ממש ממש ממש חייבת.. אם תוכלו לתת לי תפריט לדוגמה אני אשמח, אני באמת אוכלת כל דבר ואין לי בעיה עם אוכל, דברים שהם לא מסובכים להכנה.. בבקשה תעזרו לי זה הכי חשוב לי בעולם.. אני מוצאת את הראש שלי כמעט ורק בזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעסקות יתר עם אוכל
התעסקות יתר עם אוכל, דיאטות ותפריטים מביאים לבולמוסים. אני בטוחה שאת מומחית בדיאטות, יודעת את כל הקלוריות בכל המאכלים ויכולה לבנות לכל חברותיך תפריט. אז מדוע שלא תבני לעצמך, אולם, הפעם מה דעתך לבנות תפריט ידידותי ושפוי, כזה שניתן גם להחזיק בו מעמד?
אם תלמדי לסלוח לעצמך ותביני שמידי פעם אנחנו אוכלים לא בדיוק לפי הספר, כמות הבולמוסים תרד ואיתם גם העוצמה.
ירדת מצוין, רק התמידי כך והפסיקי עם כל הדיאטות.
בהצלחה,
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריט שלירחלי07/01/2008
בבוקר אני רק שותה (מיצים)
בשעה 10 בבית הספר לחמנייה עם שוקולד
בארוחת הצהריים בבית הספר שניצל, איטריות ועגבניות שרי.
(אני גם אוכלת ארוחת צהוריים גם בבית וזה נראה לי גם משמין...)
ארוחת צהריים בבית עוף או שניצל ופירה או אורז
ארוחת ערב טוסט עם גבינות (מרגרינה ו'כו...)
ואחר הצהריים אני מנשנשת.....(חטיפים)
את מאוד תעזרי לי עם תעשי לי תפריט יומי!!!!
מכול הלב
רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט
רחל גרנות08/01/2008שלום רחלי,
כמה מיץ את שותה בבוקר ואיזה סוג? באופן עקרוני, אני תמיד ממליצה לאכול אוכל. בכוס מיץ יש כ-150 קלוריות שזה שווה ערך ל-2 פרוסות לחם רגיל או ל-4 פרוסות לחם קל. ומה משביע יותר? כמובן שאם אין זמן לאכול, עדיף לשתות מלא כלום. אגב, במיצים המוכנים אין כל ערך תזונתי. סתם מים עם סוכר וכל מיני חומרי טעם וכו'.
הבעיה העיקרית שלך היא אחה"צ בתחום הנשנוש. כדאי שתכנני קצת יותר. בעצם, כמה זמן נותר לך בין ארוחת הצהריים המאוחרת בבית לבין ארוחת הערב? עושה רושם לפי הדיווח שלך שאת עסוקה כל הזמן באוכל. האם ההתרשמות שלי נכונה? חשוב ללמוד לא לתעל שעמום וחוסר מעש לכיוון של אוכל. למדי לפתוח מרווחים בין אכילה לאכילה.
שימי לב לכמויות. אפשר לאכול כוס אורז ואפשר בקלות גם 2-3 כוסות אורז...
כדאי להוסיף גם ירקות בבית.
בהצלחה,
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קטנצ'יק מידינטע07/01/2008
שלום, בני בן שנתיים שוקל 8.700 ק"ג .בטיפת חלב צורחות עלי האחיות שהוא נורא קטן, ברחוב כולם מעירים לי כמה קטנצ'יק הילד.. והוא אכן קטנצ'יק נורא. חשוב לי לציין שהנקתי את בני עד גיל שנה וחצי והמעבר לאוכל מוצק היה לא קל, הוא פשוט לא אוהב אוכל ואני ממש במצוקה , מה עלי לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לנטע
ד''ר הגר שפר07/01/2008שלום לך
זה ודאי לא רל לקבל ביקורת תמידית מהסובבים אותך.
אני מציעה שתבדקי את הנושא לעומק, במרפאה למעקב גדילה והתפתחות, שם תוכלי לקבל תשובה עם קצב ההתפתחות של ילדך תקין, כדאי גם לבדוק האם יש לו רגישויות מסוימות למזון, אולי בגלל זה הוא אינו אוהב לאכול, ייתכן שגם יש לו בעיות ספיגה של מרכיבי מזון מסוימים.
בכל מקרה, אני מציעה שתעזרי בעזרה מקצועית ( ככה גם תוכלי לענות כמו שצריך לכל מי שמציק לך ).
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאכלי חלבדפנה07/01/2008
שלום, ילדיי אינם אוהבים מאכלי חלב, אילו תחליפים הם יכולים לאכול? מהם יכולים לאכול בכדי שיקבלו מספיק סידן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחליף למעדני חלב
ד''ר הגר שפר07/01/2008שלום לך
אין ספק שמעדני חלב הם דרך קלה לקבל סידן, אבל יש עוד מגוון חב של מוצרים עשירים בסידן כמו:
טחינה משומשום מלא
שקדים
ברוקולי
סרדינים
קטניות
סלמון
עלים ירוקים
אגוזי ברזיל
השתדלי לשלב חלק מהמוצרים בתפריט ואני בטוחה שידיך יקבלו את כמות הסידן הדרושה להם
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמינה בטוסיקנופר05/01/2008
היי,
אני בת 16, גובהי 160 ס"מ ומשקלי 54 קילו. הבעיה שלי אינה בעית השמנה כללית אלא ריכוז שומן באיזורים תחתונים בעיקר טוסיקים וירכיים. בכל פעם שאני נכנסת למשטר דיאטה אני מורידה במשקל אך בצורה לא פרופורציונלית. כלומר יותר שומן יורד מאיזורים כמו הפנים ופלג גוף עליון ופחות מהטוסיק.
רציתי לדעת מדוע השומן מתרכז אצלי דווקא בטוסיק ומה ניתן לעשות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה על השמנה בטוסיק
ד''ר הגר שפר05/01/2008הי נופר
השאלה שלך היא בעיה שמציקה להרבה בנות, איך לרדת דווקא באיזור שהן רוצות ואכן בד"כ כמו שאת מתארת הירידה מגיעה גם למקומות אחרים שלא רוצים לרדת בהם, אבל לצערי אין לי בשורות טובות בנושא: כאשר יורדית במשקל, כאשר מפרקים רקמת השומן הגוף מפרק אותה מכל מיני אזורים ולאו דוקא איפה שאנחנו רוצות שירד. בכדי להגיע לירידה מספקת באזור שאת מעוניינת ( טוסיק 9 ייתכן ותאלצי לרדת עוד כמה קילוגרמים שירדו מכל מיני מקומות וייתכן שהפנים והזרועות יהפכו לרזות מידי לטעמך.
מה שכן, ניתן לעצב איזורים שונים בגוף ע"י התעמלות של חיטוב ועיצוב כמו : שיעורי עיצוב, פילאטיס, חדר כושר ויוגה.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפוזיםמיה03/01/2008
לילד בן שנתיים כמה תפוזים ביום מותר?
הוא נמצא אצלי במשפחתון ואוכל תפוז ולפעמים עוד קצת קלמנטינה, בבית האם נותנת לו מיץ תפוזים, האם זה יותר מידי והאם יכולה להיות קיבה חומצית ושורפת בעקבות כך?
בתודה מיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפוזים
רחל גרנות06/01/2008שלום לך,
איך הילד מרגיש? האם הוא מתלונן? עקרונית, אני תמיד ממליצה על פירות
ולא על מיצים. כך, באמת אנחנו מקבלים את הויטמינים והמינרלים שבפרי יחד עם
הסיבים התזונתיים. מיץ סחוט יש לשתות מיד אם ברצוננןו ליהנות מהויטמינים. המיצים שנמכרים בבקבוקים, אפילו לא עמדו ליד פרי הדר...
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה...רחלי02/01/2008
שלום!
אני ילדה בת 12.
ואני שמנה..... אני שוקלת 50.0, 48.0.... ויש לי בטן גם גדולה....
לא שנולדתי מלאה פעם הייתי רזה אבל אז התחלתי לאכול ולאכול..... עד שהפכתי להיות שמנה...
והאמת לאבא שלי יש חנות עם ממתקים.... זה נורא מגרה אותי אבל אני מתאפקת...
הפסקתי לאכול את ממתקים אבל אני עדין שמנה!!!!
האם את יכולה למצוא לי דיאטה מתאימה לגילי שתעזור לי לרזות?
תודה רבה!!!!!!!
באהבה,רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרחלי
ד''ר הגר שפר05/01/2008הי רחלי
אני מבינה את הקושי שלך, גם לאבא שלי היתבה פעם חנות קונדיטוריה עם עוות ומאפים וזה בהחלט היה מאד מגרה, אבל הבנתי שזה לא בריא ואולי טעים באותו רגע אבל משפיע לא טוב על הגוף...
לגבי תפריט, אני מציעה שתכתבי לי מה את אוכלת ואני אבנה לך תפריט בריא וטעים בכדי שתצליחי לרדת במשקל.
מחכה לתשובה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)