פורום תזונת ילדים, השמנת ילדים - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט לילד רגיש לחלב
    לירז
    24/04/2008

שלום,
    בני בן 4.3 והוא אלרגי לחלב.
    כמו כן, הוא נוטה לסבול מהמון ליחה, וסובל הרבה ממחלות ויראליות.
    הייתי מעוניינת לקבל הצעה למוצרים שניתן לתת שמקום מוצרי החלב ויענו על אותם צרכים, כמו כן,מה מומלץ לכלול בתפריט יומי על מנת לחזק את המערכת החיסונית שלו.

בברכה ותודה מראש, לירז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט לילד רגיש לחלב

הוספת תגובה

• שלום אולי אני יכול לעזור

נאורררררררררר
    27/04/2008

לפי דעתי יש כדורים למי שאלרגי לחלב ....
    כדי לחזק את המערכת החיסות אחד מהדרכים זה חלבונים
    לחלבונים יש שני סוגים עיקריים:
    חומצת אמינו הנפוצה הביצים
    וקראטין שנמצא בטונה דגים אפשר לגוון בגלל שלילד אי אפשר לתת מוצרי חלב אז אפשר ביצה חביתה טונה דגים כלשהם
    מקווה שעזרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כןלסטרול אצל בת 8
    לי
    24/04/2008

שלום, בתי בת 8 עם נתוני כולסטרול בבדיקת דם: כולסטרול 184.76 , LDL 123.07, HDL 52.99
    גובהה 1.21 ומשקלה 22.4 ק"ג . לשני ההורים אין כלל בעיות כולסטרול. נלקחו 2 בדיקות דם בהפרש של חצי שנה והנתונים די דומים. מבחינת התזונה אנו מקפידים כפי שקבלנו ייעוץ מדיאטנית. הילדה שותה חלב 3% בכמויות של כ-2 כוסות ליום. אנו מודאגים ושואלים מה יכולה להיות הסיבה לרמת הכולסטרול הזו ? תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    כןלסטרול אצל בת 8

הוספת תגובה

• אני לומד את זה ואולי אני יכול לעזור

נאורררררררררר
    27/04/2008

כולסטרול הLDL הוא כולסטורול "רע"
    הHDL הוא הטוב בדרך כלל ה-LDL נמצא בבעלי חיים למשל בבשר לכן לא מומלץ לאכול את העור בעוף וגם הLDL לעט לעט חוסם את זרימת הדם.
    לעומת זאת ה-HDL הוא הכולסטרול הטוב העוזר בסיוע נגד הכולסטרול הרע זה נמצא בשמנים צמחיים לא להתבלבל מרגרינה היא בעלת המון כולסטרול של ה-LDL .אבל הגוף שלנו מומחה לייצור כולסטרול בלי הכנסת כולסטרול אז כדאי להפחית בבשרים ולהשתמש בשמנים צמחיים ולעט לעט להפחית.
    מקווה שעזרתי
    עדיין זמומחה ייעץ לך זה הרבה יותר ענייני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ללי - כולסטרול

ד''ר הגר שפר
    27/04/2008

הי לי

אני אשמח אם תשלחי תיאור של תפריט במשך יומיים של בתך, כך אולי נמצא מזונות שעלולים לעלות לה את הכולסטרול.

מחכה לתשובה

הגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כולסטרול אצל בת 8 - תפריט יומי

לי
    27/04/2008

הי הגר, הילדה שותה מעל כוס חלב 3% ביום (כבר כמה שנים). היא אוכלת בבוקר: כריך עם חומוס/קוטג/ביצה קשה(בד"כ ללא החלמון)/טונה הכריך מרוח בשמן זית ולא מרגרינה או חמאה. בצהרים קציצות עוף/בקר או שניצל מטוגן בשמן קנולה/עוף בתנור ותוספת של פסטה/אורז. אחה"צ קורנפלקס פשוט לא ממותק, ובערב חביתה (בשמן קנולה) או פסטה או שניצל תירס או כריך כמו בבוקר. שתיה במשך היום מים וחלב. כמעט ולא אוכלת פירות או ירקות.
    תודה רבה לתשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ללי - כולסטרול 2

ד''ר הגר שפר
    27/04/2008

הי לי
    התפריט נשמע בהחלט בריא בסה"כ.

שינויים שכדאי לעשות:
    להגביר את כמות הסיבים במזון, את יכולה לערבב לה דגני עשירים בסובין כמו פייבר 1 או אול בראן פלוס יחד עם הדגנים שהיא אוכלת.
    להחליף את קציצות הבקר בעוף מעורב עם הודו.
    להוריד את העור כשמכינים עוף בתנור.
    להכניס ירקות לתפריט, אפשר בתוך מאכלים מוכרים כמו: ברוטב הפסטה, בתוך הכריך, או אפויים עם העוף בתנור.
    ולנסות לשלב עוד פרי אחה"צ .

שווה לנסות למשך חודשיים-שלושה ןלראות אם יהיה שינוי.

ניתן ומומלץ להוסיף גם אומגה 3 כתוסף מזון.

בהצלחה

הגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידה
    דור
    24/04/2008

ירדתי 4 קילו ועכשיו אני שוקלת 54..
    השאלה שלי,כמה קילוגרמים ניתן להשיל בכדי לרדת מידה במכנסיים?
    [כי למרות שירדתי 4 קילו לא ירדתי במידה]

לקביעת תור
    סגירה
    מידה

הוספת תגובה

• תשובה למור

ענת אשכול
    26/04/2008

הי מור,
    קשה לי לומר לך בדיוק כמה קילוגרמים זה מידה כיוון שיש הבדל גדול מאחד לאחד...
    כשמפחיתים מסת שומן יש שינוי משמעותי מבחינת היקפים ומידת מכנסיים אך השינוי המשקלי לעיתים קטן (היות ושומן תופס הרבה נפח אך שוקל יחסית מעט) לעומת זאת כשמפרקים מסת שריר יש ירידה גדולה במשקל אך אין לרוב שינו משמעותי בהקפים ( שריר תופס מעט נפח אבל שוקל יחסית הרבה)
    לכן- יש כאלו שירדו ארבעה קילו וירדו מידת מכנסיים (כי הורידו יותר מסת שומן ממסת שריר) ויש כאלו שיפרקו יחסית יותר שריר תוך הירידה במשקל ואז הירידה בהקפים תהייה איטית יותר.
    על מנת להוריד הקפים חשוב לעשות דיאטה מאוזנת (אחרת יתפרק יותר שריר ולא שומן) ולהקפיד על פעילות גופנית המסייעת בחיזוק ושימור השרירים ובהפחתת השומנים.
    שיהייה בהצלחה
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה@
    tal
    24/04/2008

שלום!
    אז ככה אני טל בת 14...
    ויש לי קצת צדדים... וזה נורא מציק ליי.. זה בכול זאת קצת בולט ולא מדובר פה במשהו גדול .. אבל רואים שיש לי צדדים ,צמיגים!!!

אז ככה אני עושה הרבה פעילויות גופניות,אני עושה מלא כפיפות בטן בכול מיני צורות וסוגים מהאינטרנט ומתוכניות שונות...
    ואני מצליחה להוריד מהבטן אבל לא מהצדדים.. הצדדים שלי נשארים ואין לי מושג מה אני יכולה לעשות!

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה@

הוספת תגובה

• תשובה לטל

ענת אשכול
    26/04/2008

הי טל
    ממה שאת מספרת לי, נשמע שאת בסה"כ עושה מה שצריך. המשיכי לבצע פעילות גופנית יום יום במשך שעה. שלבי גם תרגילי התעמלות ועיצוב וגם פעילויות אירוביות כגון הליכה, רכיבה על אופניים וכו'.
    בנוסף, איכלי ארוחות מסודרות ומאוזנות, המנעי משתית מתוקה והרבי בשתית מים, הפחיתי ממתקים, חטיפים ומאכלים מטוגנים והרבי באכילת ירקות ופירות.
    התמידי בכל אלה ואני בטוחה שגופך יתחטב.
    חשוב לי רק להוסיף כי לכל אחת ואחת מבנה גוף מעט שונה ויתכן כי מבנה גופך מעט יותר מעוגל בצדדים- חשוב מאוד לכבד את גופך, לשמור עליו ולטפח אותו, אך יחד עם זאת לא לדחוק אותו יותר מידי ו ללמוד לאהוב אותו על יתרונותיו וחסרונותיו...
    שיהייה בהצלחה
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת\הגר
    23/04/2008

היי, קודם כל חג שמח..
    דבר שני.. כל הכבוד על היחס של שתיכן לכולם..ממש יפה..

יש לי שאלה,
    כמה קלוריות יש במצה אחת,רגילה?
    איזה לחם הכי עדיף על לחם רגיל(לבן)?

תודה..

לקביעת תור
    סגירה
    לענת\הגר

הוספת תגובה

• תשובה לשיר

ענת אשכול
    26/04/2008

הי שיר,
    חג שמח גם לך ותודה על המחמאה- אנחנו שמחות לעזור!
    במצה אחת יש בסביבות 150-160 קלוריות כלומר היא שוות ערך לשתי פרוסות לחם רגילות.
    אגב, במצה קלה יש כמחצית מהקלוריות והיא מועשרת בסיבים תזונתיים המשפרים את העיכול ותורמים לתחושת השובע ולכן מומלצת מאוד.
    לגבי לחם- לחם מומלץ הוא לחם המכיל דגנים מלאים (כגון: חיטה מלאה, שיפון או כל דגן מלא אחר), הסיבים בלחם המלא בריאים ביותר הם מסייעם לפעילות מערכת העיכול ולתחושת השובע וכך מסייעים באיזון סוכרים ושומנים בדם.
    יש לשים לב שעל אריזת הלחם כתוב בפרוש לחם מלא/ לחם דגנים כיוון שישנם לחמים בצבע חום אך הם לא מקמח מלא אלא פשוט הוסיפו להם קרמל...
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לתפריט לתזונה
    רון
    22/04/2008

שלום,
    שמי נירו ואני בן 28, הגובה שלי הוא 1.80 והמשקל שלי הוא 77 ק"ג בערך ואני צמחוני.
    אני נראה בסדר מבחינת משקל אבל מרגיש שאני לא אוכל נכון.

התפריט היומי שלי הוא בגדול -
    א. בוקר - 2 פרוסות לחם עם חומוס ונקניקיות טבעול או במקום טבעול אני אוכל חביתה.
    א. צהריים - פיתה עם קוטג'/חומוס וטבעול
    א. ערב - מלווח או פסטה עם רוטב עגבניות או לזניה או פיצה או משהו דומה.
    פעם ביום בערך אני אוכל ירק כגון גמבה או עגבניה ופעמיים בשבוע אני אוכל סלט.

רציתי לדעת אם אפשר להמליץ לי על תפריט מאוזן לניסיון.

תודה מראש וחג שמח,

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לתפריט לתזונה

הוספת תגובה

• תשובה לנירו

ד''ר הגר שפר
    23/04/2008

הי נירו
    אמנם הפורום הוא לילדים אבל נסלח לך הפעם...

הוספתי תגובות על התפריט שכתבת:

א. בוקר - 2 פרוסות לחם עם חומוס ונקניקיות טבעול או במקום טבעול אני אוכל חביתה. בסדר גמור
    א. צהריים - פיתה עם קוטג'/חומוס וטבעול - עדיף טבעול לא מצופה כמו התחליף חזה עוף שלהם.
    א. ערב - מלווח או פסטה עם רוטב עגבניות או לזניה או פיצה או משהו דומה. - עדיף לוותר על המלווח בכלל זה מזון ממש לא בריא ועשיר בשומן רווי.
    לפסטה כדאי להוסיף טופו או גבינה ( ריקוטה, אורדה, בןלגרית, קוטג' או צהובה לייט).
    בלזניה כדאי לשלב בעיקר גבינות רזות ( בגלל הכולסטרול)
    ופיצה כדאי לאכול פעם ב... ולא על בסיס יומי

פעם ביום בערך אני אוכל ירק כגון גמבה או עגבניה ופעמיים בשבוע אני אוכל סלט.
    חשוב שתשלב הרבה יותר ירקות בתפריט.

בהצלחה

הגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספורט
    אלון
    17/04/2008

הגר, רציתי לשאול בקשר לספורט:

אני עושה ספורט ובא לחוג שלכם והשאלה שלי היא:

כמה פעמים בשבוע צריכים לעשות הליכה וכמה זמן בכל פעם?

לקביעת תור
    סגירה
    ספורט

הוספת תגובה

• תשובה על ספורט לאלון

ד''ר הגר שפר
    23/04/2008

הי אלון
    אני שמחה שאתה עושה ספורט איתנו.

בגדול חשוב לעשות שעה של פעילות גופנית כל יום.
    אפשר כמובן לחלק את השעה לכמה סוגי ספורט: הליכה + משחקי כדור, הליכה + ריצה, הליכה + שחייה.
    אם אתה עושה אימון שכולו הליכה אז מומלץ לנסות להגיע לשעה.
    חשוב לא ללכת בחוץ בשעות שחם מידי ולשתות הרבה מים.

בהצלחה
    הגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוופ!!
    דניאל
    17/04/2008

שלום..שמי דניאל.
    אני בת 12 וחצי אני שוקלת 57 וחצי והגובה שלי 155 .
    בעוד חצי שנה או שנה אחותי מתחתנת ואני רוצה לעשות דיאטה.
    וגם בעוד חודשיים וחצי קיץ ואני רוצה ללכת עם ביקיני כמו כול החברות שלי.
    אני אוכלת בבוקר קורנפלקס בצהריים פתיתים סלטים ועוף או שניצל וכדומה..
    בערב חביתה או קורנפלקס ..אני לא מקפידה בהיתעמלות.
    זהו לפי זה אני מקווה שתידעי מה אני אוכלת ותוכלי לעשות לי תפריט כי אני ממש חייבת!..אני כל כך רוצה להרזותת..
    ממני: דניאל..

לקביעת תור
    סגירה
    דחוופ!!

הוספת תגובה

• תפריט לדניאל

ד''ר הגר שפר
    23/04/2008

הי דניאל

אם את רוצה לרדת קצת במשקל חשוב לשתות בעיקר מים, להוריד לחלוטין שתיה מתוקה.

חשוב להמעיט באכילת חטיפים וממתקים .

להעדיף מזון מבושל או מוקפץ ולא מטוגן - למשל חזה עוף ולא שניצל.

לשלב שעה של פעילות גופנית ביום - חשוב מאד מאד מאד...

תפריט:
    א. בוקר:
    2 פרוסות לחם קל עם גבינה
    א. עשר
    לחמניה קלה עם פסטרמה / טונה / גבינה 5%
    א. צהריים :
    חזה עוף + כוס תוספת + סלט
    א. ביניים:
    יוגורט / פרי / קרטיב
    א. ערב:
    חביתה + גבינה + לחם + סלט
    או
    טונה+ לחם + סלט
    או יוגורט טבעי + פרי + 2 כפות גרנולה או דגני בוקר ללא סוכר

בהצלחה
    הגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל מה עם האדממה?.. בבקשה תענו
    ליאת
    16/04/2008

אני באמת רוצה לדעת כי זה נהיה מרכיב משמעותי בתפריט המשפחתי
    אמא שלי מכינה את זה כל ערב!
    , שאלתי בפורום לא מזמן ולא קיבלתי תשובה.

על השקית כתוב 132 קלוריות ל100 גרם,
    וכאילו יש 450 גרם
    אבל, מי שמכיר יש תרמילים, אז השאלה שלי היא איך מחשבים את הקלוריות
    איך אני יודעת כמה קלוריות יש בשקית כזו? אני לא יודעת אם החישוב של ה450 גרם
    שכתוב זה עם או בלי התרמילים?

ובכלל האם אדממה זה משמין?

בברכה,
    ליאת

הוספת תגובה

• תשובה על אדממה

ד''ר הגר שפר
    23/04/2008

הי ליאת
    החישוב של הקלוריות הוא עם התרמילים, מה שומר שכמות הקלוריות היא פחות מחצי כלומר בערך 250 קלוריות לכל החבילה. כלומר מאד דיאטטי , משביע וממש לא משמין.
    אם זאת אם יש ילדים במשפחה לא מומלץ לתת להם לאכול את זה כל יום כי זה סויה ולא מומלץ לילדים לאכול יותר מ- 3 מנות סויה בשבוע.

בתיאבון
    הגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בקשר למשקל
    שחר
    16/04/2008

היי,
    אני ליגל ורציתי לשאול שאלה לפני יומיים נשקלתי (כשהיה לי מחזור) ושקלתי 61.7 היום (אחריי שכבר נגמר לי) נשקלתי שוב וזה הראה לי 60.8 ולא הגיוני שביומיים הורדתי קילו ובמיוחד שלא עשיתי ספורט ולא שמרתי עם האוכל....אם זה ככה אז מה המשקל הנכון הראשון או השני? האם למחזור יש קשר לזה?

תודה,
    ליגל

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר למשקל

הוספת תגובה

• תשובה על משקל לליגל

ד''ר הגר שפר
    23/04/2008

הי ליגל
    כמו שחשב השינוי במשקל נובע מהווסת שגורמת לנפיחות וצבירת נוזלים שיורדים רק כמה ימים לאחר שהווסת מסתיימת, לכן לא מומלץ להשקל בשבוע הזה.

בהצלחה
    הגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצות מקמח מלא
    נאוה
    15/04/2008

שלום, האם קיים הבדל מהותי בין אכילת מצות רגילות לעומת מקמח מלא?

לקביעת תור
    סגירה
    מצות מקמח מלא

הוספת תגובה

• מצות מקמח מלא

ד''ר הגר שפר
    23/04/2008

הי נאוה
    היתרון במצות מקמח מלא הוא שהוסיפו להן סיבים תזונתיים ואז העיכול שלהן יותר טוב והן פחות יגרמו לעצירויות.
    אפשר גם לאכול מצות רגילות ולקבל את הסיבים מאכילת ירקות.

לא לשכוח לשתות הרבה הרבה מים, בעיקר בפסח.

חג שמח
    הגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה
    תמר
    13/04/2008

שלום , אני תמר.. בת 14...
    אז ככה בעוד 3 שבועות יש חתונה של קרובה שלי...
    ויש יש לי קצת צדדים.. אז יש לי כמה שאלות:

1. איך אני יכולה להוריד את הצדדים האלה באזור הבטן?(יש לי קצת)
    2. איך אני יכולה לחטב את התחת ואת היריכיים ..והאם זה אפשרי להוריד קצת מהתחת ומהיריכיים? או שזה רק לחטב???

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

• תשובה לתמר -חיטוב לפני חתונה

ד''ר הגר שפר
    23/04/2008

הי תמר

אם את רוצה להתחטב לקראת החתונה ובכלל לקראת הקיץ שמגיע אני ממליצה שתשלבי פעילות גופנית יום-יום.
    את יכולה לעשות הליכות ברגל שישרפו קלוריות ויגרמו לירידה קטנה במשקל ואז גם בהיקפים ובמקביל לעשות תרגילי חיטוב.
    תרגילי בטן, תרגילי ישבן ותרגילים לידיים.
    את יכולה להעזר בתוכניות בטלויזיה של שיעורי עיצוב כמו בערוץ החיים הטובים, או בערוץ הספורט יש תוכנית התעמלות של גלעד.
    יש אתרים שיש בהם תרגילי חיטוב ,אם תחפשי תמצאי בקלות.
    את יכולה גם להרשם למועדון ספורט וללכת לשיעורי חיטוב ועיצוב, זה בטוח יעזור.

בהצלחה
    הגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם משקלי תקין?!
    חסוי
    09/04/2008

שלום ,,, אני בכיתה ו' בן 11
    הגובה שלי: 1.56
    המשקל שלי: 46
    האם זה משקל תקין?! והאם אני אצטרך דיאטה?
    בבקשה עני במהרה, אשמח לתשובתך...

לקביעת תור
    סגירה
    האם משקלי תקין?!

הוספת תגובה

• תשובה לחסוי

ענת אשכול
    22/04/2008

שלום
    משקלך תקין ביחס לגובה ולגיל שלך ובהחלט אינך צריך לעשות שום דיאטה!!!
    אם חשוב לך לשמור על בריאותך ועל משקל גוף תקין, אני ממליצה לך לסגל הרגלי אכילה נכונים הכוללים חמש ארוחות מסודרות, הפחתת חטיפים, מתוקים ושתיה מתוקה, אכילה מאוזנת מכל קבוצות המזון, שילוב ירקות ופירות בכל ארוחה וכמובן ביצוע פעילות גופנית יום- יום.
    חג שמח
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם משקלי בסדר?!
    יואב
    09/04/2008

היי קוראים לי יואב הגובה שלי הוא 1.55-1.54 אני שוקל כ-48 ק"ג אני בכיתה ו' האם זה משקל תקין כיתבי במהרה... תודה

לקביעת תור
    סגירה
    האם משקלי בסדר?!

הוספת תגובה

• תשובה ליואב

ענת אשכול
    22/04/2008

שלום יואב,
    משקלך תקין ביחס לגובה ולגיל שלך.
    בכל אופן אני ממליצה לך לסגל הרגלי אכילה נכונים הכוללים חמש ארוחות מסודרות, הפחתת חטיפים, מתוקים ושתיה מתוקה, אכילה מאוזנת מכל קבוצות המזון, שילוב ירקות ופירות בכל ארוחה וכמובן ביצוע פעילות גופנית יום- יום.
    חג שמח
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים במצב ש ....
    גדי
    07/04/2008

שלוום !

יש לי שאלה , אשמח מאוד אם מישהו יענה עלייה ..
    זה בטח קורה לכולם ..
    אתם רואים עוגה אוכלים חתיכה קטנה ואז בא לכם עוד ואוכלים עוד קצת וקצת וזה סתם לא שווה כל המאמצים שעושים הליכה וכו' ..

אני לא רוצה שהדיאטה שלי תהרס אחרי חודשים רבים

מה אפשר לעשות אחרי נגיד שאכלתי עוגייה , ואז בא לי עוד ועוד
    זה דפוק את כל הדיאטה
    וזה משמין העוגיות האלה ...

תודה , גדי !

לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים במצב ש ....

הוספת תגובה

• מתגברים זוכרים את המטרה..!

איילה
    08/04/2008

תראה לכל מטרה יש קושי והקושי במטרה שלנו זה להרזות, לעמוד בפני פיתוים רבים והם רבים!

אז אני מציעה לך לא לענות את עצמך יותר מידי ולפנק את עצמך שפעם בשבוע תרשה לעצמך לאכול חתיכת עוגה טעימה שככה לא תרגיש צורך בפעם אחת לחסל את כל החבילה ואני מבטיחה שבשלב מסוים
    כבר תבין שזה סתם משמין ולא רצוי, וכמובן שבחישוב היומי מבחינת קלוריות.

מקווה שעזרתי!
    איילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי

גדי
    09/04/2008

נראה לי שהבנתי .
    כולם אומרים לי ככה , אבל אני מפחד שבגלל העוגה אני יעלה הרבה ..

תודה רבה לך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוגיות , דיאטה ומה שבניהם...

ענת אשכול
    22/04/2008

הי גדי,
    הקושי הוא מובן לחלוטין לכל מי שמתמודד עם הניסיון לסגל הרגלי אכילה טובים ולרדת במשקל...
    חשוב מאוד להבין שעל מנת שתוכל לרדת במשקל בצורה עיקבית ולשמור על משקלך החדש יש צורך לאכול נכון, שזה אומר שמידי פעם מותר גם לאכול פרוסת עוגה או עוגיות. החוכמה היא (כמו שגם איילת אמרה) לדעת לווסת את הכמות והתדירות .
    אם כל פעם שתאכל עוגיות תרגיש שהרסת את הכל (מה שממש לא נכון) אתה תשבר ואז תאכל עוד הרבה עוגיות כיוון שתחשוב שגם ככה הדיאטה כבר נהרסה.... זו הטעות הכי גדולה!
    על כן המלצתי: שלב מידי פעם בתפריט פרוסת עוגה או 2-3 עוגיות - תאכל, תהנה ותמשיך הלאה!
    חג שמח!
    בהצלחה
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה