מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שקיות ממתקיםרות02/01/2008
שלום וברכה!
ילדים שלי רגילים(ומאוד אוהבים) לקבל שקיות ממתקים לכבוד שבת.
רציתי לשנות את תוכן השקית למשהו בריא יותר.
על מה את ממליצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעיונות לממתקים לילדים
ד''ר הגר שפר05/01/2008שלום לך
הנה כמה רעינות לממתקים קצת יותר בריאים מהרגיל:
חטיפי בריאות
בייגלה מחיטה מלאה
סוכריות ללא סוכר
פירות יבשים
צ'יפס תפוחי עץ ( אפשר לקנות בכל סופר )
קרמבו
מרשמלו
דובשניות
בהצלחה ושבת שלום
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצורך במתוקים
רחל גרנות07/01/2008שלום לך,
מה שקורה לך הוא טיפוסי להרבה מאד אנשים. לדעתי, בדרך כלל כל התנזרות נגמרת באובדן שליטה. יתכן והצורך שלך כרגע במתוקים הוא פיזיולוגי, אולם הוא יכול להיות גם פסיכולוגי. המטרה כרגע היא להרגיע מעט את המערכת. אני מציעה לך ראשית לשמור על ארוחות מסודרות, לא לדלג על ארוחות. הרוח הקלורי שבאי אכילה ייגמר בהפסד קלורי אדיר.
שאלי את עצמך מתי הצורך במתוק הוא הכי חזק (אצל הרוב זה בשעות אחה"צ ובערב) ותכנני את המתוק. אל תתחילי עם דברים שאין עליהם שליטה כמו עוגיות, שוקולד (ב-100 גרם). לכי על דברים מוגדרים, חטיפים שיש להם התחלה, אמצע וסוף. והכי חשוב, ליהנות מזה, לאכול לאט כדי למשוך את ההנאה.
שאלי את עצמך כמה חטיפים כאלה את צריכה ביום, כאשר את פותחת מרווחים ביניהם.
האמיני לי, תוך זמן קצר את תירגעי.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוף /=דחוף מאוד =<01/01/2008
אני 1.53 בחופש ממש התמדתי והגעתי לסביבות ה50 - 49.8
אני מודה שאכלתי קצת פחות, הייתי עסוקה ולא רק חשבתי על אוכל וגם קיץ אז יותר היה לי אפשרות לצאת לעשות סיבובים בחוץ והכל..
עד לא מזמן שקלתי 51.2 ובשקילה לפני שבועיים העלתי שלוש קילו..
אני מודה שהיו לי כמה התקפי בולמוסים, אבל עדיין.. אם אלה היו רק שלוש קילו של שומן, הייתי מרגישה על הבגדים..
אני נמצאת כבר שלושה חודשים כמעט בסטודיו סי, עושה הליכות 4 פעמים בשבוע במשך שעה שעה וחצי ועושה כל יום תרגילים, יש לי בשיעורי ספורט ריצת 1800 והצלחתי לעשות אותה ב7 דקות וארבעים ושמונה שניות, שמונה אם נעגל בקיצור [=
הבעיה שאני נמצאת בעלייה וגם מחר סביר להניח שאני יעלה כי במשקל בבית אני איזה חצי קילו יותר.. אין לי מושג איך וממה העלתי כל כך הרבה..
נתנו לי בדיקות לסכרת וכל זה, יכול להיות..
למרות שבבדיקות דם אמרו לי שאין לי אחוזים שומן גבוהים בגוף בכלל, בכל מקרה בודקים לראות אם יש איזה משהו תורשתי ולא פיזי כדי לשלול הכל..
רציתי לדעת אם נניח ושללים את האפשרות שיש איזה משהו גנטי.. ממה זה עוד יכול להיות?
והאם זה יכול להיות שרירים למרות שנאי אל סגורה על זה ואם כן איך זה מתאזן?
ורציתי ללכת לדיאטנית אבל לא קיבלו אותי כי אמרו לי שאני צריכה לעלות יותר מעשר קילו כדי ללכת, אז בנתיים אני רק בשומרי משקל ואני מרגישה שזה לא מספיק לי..
אני ממש ממש צריכה עזרה..
ומצטערת על החפירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאור
ד''ר הגר שפר05/01/2008הי אור
לדעתי ייתכן מאד והעלת במסת שרירי ולא בשומן, עובדה שבבגדים את לא מרגישה ששמנת ועובדה שאחוז השומן שלך נמוך.
לגבי זה שלא נתנו לך ללכת לדיאטנית זה לא נשמע לע הגיוני, זכותך ללכת לדיאטנית דרך קופת החולים במחיר מוזל, פשוט תעמדו על כך. במקרה ולא יאשרו לך שווה להשקיע בביקור או שניים אצל דיאטנית פרטית שתבנה לך תפריט ותעזור לך לאכול בריא מבלי להזיק לעצמך. חשוב שתעזרי במומחים ושתפסיקי להתעסק בזה יותר מידי, זה לא בריא.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארוחת ערברות01/01/2008
שלום וברכה!
רציתי לשאול שאלה. יש לי שני ילדים : בת 7 ובן שנה וחצי. מה ארוחת הערב הטובה לשניהם?
אם אפשר להביא כמה דוגמאות.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעיונות טובים לארוחת ערב
ד''ר הגר שפר01/01/2008רעיונות טובים לארוחת ערב:
חביתה עם גבינה + ירקות ולחם
תפו"א אדמה אפוי עם גבינה
פשטידה עם ירקות
דייסה
לחם מטוגן
סלט ירקות עם טחינה ולחם.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דייסהעדי31/12/2007
היי זאת שוב אני!
יש איזשהיא דייסה לבנה שאני לא יודעת איך קוראים לה בעברית אבל היא ממש טעימה והיא בצבע לבן ומורכבת כמעט כולה מחלב אני חושבת או כולה אז כמה בערך קלוריות יש בזה והאם זה ממש משמין?
אשמח לתשובה במהרה!
תודה,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דייסה
רחל גרנות01/01/2008שלום עדי, לא יודעת בדיוק לאיזו דייסה את מתכוונת. מסכימה איתך שדייסה זה דבר טעים. עקרונית ,ב-2-3 כפות יש כ-80 קלוריות ובכוס חלב 1% שומן יש 100 קלוריות. אגב, ההבדל בין חלב 1% ל-3% הוא קטן. בכוס חלב 3% יש 125 קלוריות. נכון לא הבדל משמעותי?
האם זה משמין? תלוי בכמויות שאוכלים.
בתיאבון,
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלילך31/12/2007
יש לי שאלה בקשר לצריכת סוכר.
בחודשיים האחרונים אינני מוסיף כלל סוכר לשתיה חמה שאני שותה (3-4 כוסות ביום.תה\קפה). בזמן האחרון אני מרגיש שהגוף דורש יותר מתוקים כמו עוגות\עוגיות\שוקולד.
1.האם עקב זה שאני לא מקבל את הסוכר מהשתיה הגוף פשוט "מבקש" אותו מהמתוקים למיניהם?
2. האם יש מין "רף" צריכת סוכר מסוים שהגוף דורש או שסוכר זה בסך הכל עניין של טעם?
חשוב לציין שאני לא בדיאטה אלא פשוט משתדל לשמור על אורח חיים בריא ומתאמן פעמיים בשבוע. גיל 16 גובה 172 משקל 73* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה על סוכר
ד''ר הגר שפר31/12/2007שלום לך
במידה ואתה אוכל תפריט בריא ומזין לא צריכה להיות בעיה עם הורדת סוכר מהתפריט, זה אף רצוי, השאלה היא במה החלפת את הסוכר, חלק מהממתיקים יוצרים במוח דרישה למתוק, מומלץ להשתמש בממתיקים על בסיס סוכרלוז.
אשמח לשמוע תשובה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום..עדי29/12/2007
היי קוראים לי עדי ואני בת 12 וחצי הגובה שלי הוא 1.45 ואני שוקלת 31.5.כולם אומרים לי שאני מאוד רזה ושאני צריכה לעלות במשקל אבל אני מפחדת כי אני לא רוצה לעלות במשקל ואני חושבת שהירכיים שלי דיי מלאות ואני בד"כ לא אוכלת יומיים ואז אחרי יומיים נשברת אוכלת יותר ממה שאני רגליה ואז יש לי רגשות אשמה ומתחילה ריצות ומתיחות כמו משוגעת ואם אני אוכלת ארוחות סדירות ובריאות יש לי עדיין רגשות אשמה על זה...אני ממש רוצה להוריד בהיקפים של הירכיים אפילו שכולם אומרים שאני ממש רזה פשוט אני ממש לא מרגישה נוח עם הרגליים שלי ועד שאני לא אוריד בהיקפים אני לא אהיה שקטה..אשמח לתשובה דחופה....
תודה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רזה מדי
רחל גרנות30/12/2007שלום עדי,
יש לך בעיה וכדאי שתטפלי מה מהר ככל האפשר.
אל תתני לזה להתפתח יותר מדי ולהשתלט לך על החיים.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לייעוץ...שחר27/12/2007
היי...
אני שלי ואני בת 15 עוד מעט המשקל שלי 61 גובה 1.64 וחצי...
אני רוצה להתחיל דיאטה (אני כל פעם מנסה אבל לא הולך לי).
יש לי מנוי בחדר כושר ואני מנסה להתאמן 3 פעמים בשבוע....
רציתי לשאול אם התפריט הבא הוא טוב? כמה ניתן להוריד בחודש לערך? (אמרו לי שאם מתחילים כל הזמן דיאטות הגוף נעצר ולא מוריד).
א. בוקר : שוגי (קורנפלקס מצופה סוכר) כוס אחת + חלב.
בבי"ס: סנדוויץ' עם לחם קל (עם חומוס, גבינה טונה סלט ביצים וכ"ו)
צהריים: מנה בשרית כל שהיא+ 3 כפות פחמימה (אורז פתיתים וכ"ו).
ערב: יוגורט.
ביניים: ארטיק.
התפריט + 3 אימוני כושר בשבוע.
אשמח לייעוץ ואם תוכלו לענות לי על השאלות הנ"ל...
תודה,
שליי 3>* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט מתאים
רחל גרנות30/12/2007שלום לך,
התפריט שלך לא מספיק. אין בו פשוט מספיק אוכל ואני בטוחה שאת די רעבה בערב, לא כן? וכמה זמן אפשר להיות רעבים?
יופי שאת לוקחת סנדוויץ לבית הספר. גם ארוחת הצהריים שלך די טובה, אם כי, חסרים לי הירקות. הבעיה העיקרית היא בערב. יוגורט אחד ותו לא? הוסיפי עוד אוכל וחשוב לא פחות גווני. כל יום יוגורט?
המשיכי בפעילות הגופנית, זה נהדר. 3 פעמים בשבוע זה מצוין.
בהצלחה,
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחל...
שחר30/12/2007אוקיי קודם כל תודה....
דבר שני יש לי בעיה עם הירקות כי אני פשוט לא אוהבת =/
בקשר לארוחת הערב אני לפעמים אוכלת פרוסה עם גבינה ולפעמים יוגורט וגם שחכתי לכתוב אחרה"צ אני אוכלת בד"כ תפוח.....
אם תפריט כזה כמה ניתן לרזות בחודש?
תודה רבה,
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריכה עזרה בפעם השלישית זה חשובענת26/12/2007
השאלה החשובה שלי באמת זה אם המשקל שלי הוא טוב? (56 ואני בת 12 וחצי כמו שאמרתי כבר...)
אני בגובה: 1.53
ואני לא אוהבת איך שאני ניראת...
אני שוקלת להתחיל דיאטה ...
רציתי שתגידוו לי את הדעה שלכם בנושא זהה..
תודהה מראש..!!! =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל תקין
רחל גרנות27/12/2007שלום לך,
החשוב ביותר תמיד היא ההרגשה שלך. אם נראה לך שאת צריכה לרדת במשקל, את יכולה לפעול לשיפור המצב ובמיוחד ההרגשה שלך בכמה מישורים. ראשית, להתחיל בפעילות גופנית. זה משפר את המראה, תורם להרגשה טובה ובהחלט עוזר לרדת במשקל.
את , כמובן, יכולה לפעול גם בתחום התזונה. אולם, היזהרי מדיאטות כסאח. הן לא עוזרות, רק מזיקות. בדקי את דפוסי האכילה שלך, תארגני ארוחות מסודרות. תתחילי להוריד קצת כמויות ואל תגזימי בשטויות. זכרי, ירידה של עד חצי ק"ג בשבוע היא מצוינת. אל תתפתי להבטחות שוא.
בהצלחה,
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף במיידי!חסויהה24/12/2007
שלום אני בת 16 ורציתי עזרה ..אני שוקלת 50 והגובה שלי 1.55 האם זה טוב?
האם יש צורך לרדת במשקל?
אני כבר ממש לא יכולה לסבול את הגוף שלי בשנתיים האחרונות זה יכול להיות בגלל ההורמונים?
במקור יש לי מבנה גוף צר אני הייתי רזה מאוד עד ללפני שנתיים (עכשיו אני כיתה י) ..
האגן התרחב מעט היריכיים והבטן קצת גדלה אין לי בטן ממש גדולה בוא נגיד שזה לא משהו שרואים ישר שמסתכלים עליי אלא רק כאשר אני יושבת יש לי קפלים כאלה. הדבר שהכי מטריד אותי זה הרגליים שלי בטן אני מצליחה להוריד תוך שבוע וחצי בתזונה נכונה אבל את הרגליים ממש לא!
אני מנסה כל פעם להתחיל בתזונה נכונה אבל נשברת במיוחד בלילות זה התפריט שליי ביום רגיל כשאני מנסה להתחיל דיאטה ולא הולך :
בוקר: לפעמים אני רק שותה תה או שוקו (כשאין לי זמן)
כשיש לי זמן זה מעדן (אני מאוד אוהבת מעדניים אני מסוגלת לאכול בין 4-5 מעדנים ביום זה טוב או רע?) בד''כ מעדן על 3% זה תלוי מה יש
או שוגי עם חלב
*לבית ספר אני לא לוקחת אוכל אני אף פעם לא רעבה בשעות האלה כי אני כבר אוכלת בבוקר בבית זה מספיק לי ואני לא רעבה
בצהוריים: חזה עוף+ פתיתים או
ירקות מבושלים(קישואים,כרובית ולפעמים רק את הירקות של הקוסקוס) + פתיתים , אורז.
אני כמעט ולא אוכלת בשר ובדגים אני לא נוגעת
או מרק (עדשים, ירקות, שועית...)
או קוסקוס בערך כוס של קוסקוס. עם ירקות
ערב: ופה אני נשברת ..
זה מתחיל מפרוסה עם גבינה (לא תמיד יש לחם קל אז זה לחם רגיל)
ואז זה עובר לכמה מעדנים ולנשנושים אחרים כגון: עוגיות וכו..
לפעמים לפני שאני מקבלת מחזור אני אוכלת כמו 4 גברים אחרי אימון כדורגל שזה המון!
פעם עשיתי דיאטה ממש רצחנית שהחזיקה לי לבדיוק שבוע וחצי כי הייתי צריכה להוריד בטן דחוף!
בוקר: מעדן דיאט
צהוריים: סלט
או רק ירקות מבושלים
ערב: מעדן דיאט
וזהו. אחר כך התחלתי כבר להעלות את הכמויות כמו שצריך
אני נשברת בעיקר בלילות.
תיבני לי בבקשה תפריט טוב ומגוון דרך אגב אחותי מתחנת בחודש 8 בעזרת ה' והייתי רוצה לרדת במשקל ולהיראות טוב לכבוד האירוע
שאלה אחרונה ! האם יש לי סוכויי לגבוהה?? כי אני ממש נמוכה!!!!
תודה מראשששש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה מהירה
רחל גרנות24/12/2007שלום לך,
כפי שחוית הגוף בשנתיים האחרונות השתנה מעט. אלו תהליכים טבעיים, מילדה את הופכת לנערה שנשמעת לי מקסימה.
ועכשיו, בקשר לתפריט שלך. כפי שראית דיאטה קשה גורמת לנו לאבד שליטה והתוצאה? לא רק שלא יורדים אלא עולים.
יש לך מספיק זמן עד לחתונה, נצלי את זה בצורה נכונה. ארוחת הצהריים שלך נראית לי לא מספקת. לא פלא שה"שגעון" מתחיל אחה"צ. את פשוט מתה מרעב. כוס קוסקוס לבד לא מספיק, כדאי שתוסיפי ליד זה חזה עוף או לקחת מנה גדולה יותר, כזאת שתשביע. אחה"צ אני מציעה לך לאכול סנדוויץ' מלחם (גם לחם רגיל זה בסדר). לחם הוא משביע, מרגיע וטעים. אגב, האם ידוע לך שעוגייה אחת היא שוות ערך קלורי לפרוסת לחם או 2 לחם קל? ונא להוסיף גם ארוחת ערב. למשל, ירקות +2 לחם קל + ביצה + מעדן. לא לשכוח לשתות מספיק. כדאי לשלב גם תרגילי בטן לחיזוקה.
בהצלחה,
רחל גרנות
,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היינטע23/12/2007
היי קוראים לי טופז ואני שוקלת 56 עקבת אירוע דרמתי שעברתי..
האם משקלי תקין?
תודה ולילה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל תקין
רחל גרנות24/12/2007שלום טופז,
איך את מרגישה? אני מקוה שאת מרגישה בסדר. אני לא מתייחסת רק למשקל וגובה, אלא לאיך נראים ומרגישים. את אפילו לא ציינת את הגובה. גם הקשר לאירוע הדרמטי שעברת לא ברור. לכן, קשה מאד לענות על שאלתך.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רחל
נטע24/12/2007היי רחל,
אני מעדיפה לדבר איתך באימייל אך לא כאן כי איני רוצה לספר את האירוע שקרה..ואגב,אני 1.67וחצי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לרחל
נטע27/12/2007
היי רחל,
אני מעדיפה לדבר איתך באימייל אך לא כאן כי איני רוצה לספר את האירוע שקרה..ואגב,אני 1.67וחצי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטופז
רחל גרנות07/01/2008שלום טופז,
שלחי לי את האימייל שלך ואענה לך.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשקל שלי תקין ?טלי23/12/2007
אני בגובה : 1.63 ומשקל 56 ואני שמנה באמת ! המשקל שלי תקין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל תקין
רחל גרנות24/12/2007שלום לך,
אני אף פעם לא מתייחסת רק לגובה ומשקל. החשוב ביותר הוא איך אנחנו נראים ומרגישים.
אני מבינה שאת מרגישה עם עודף משקל, נכון? השאלה מה את עושה עם זה. אם ברצונך לרדת במשקל, אני מציעה לך להיזהר מכל הדיאטות המשוגעות, אל תתפתי להבטחות קסם. ארגני ארוחות מסודרות, למדי להוריד כמויות ותראי שלאט אבל בטוח תרדי במשקל.
בהצלחה, רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריכה עזרה בבקשה... =]ענת21/12/2007
אני שוקלת 56 וחצי משהו כזה...
ואני בת 12 וחצי...
אני רוצה לדעת כמה ילדה בגילי צריכה לשקול
וגם מה בערך אני צריכה לאכול... =]
זה בערך מה שאני אוכלת...
בוקר:
קורנפלקס קרנצים...
ארוחת עשר:
כריך עם חומוס או קוטג' משהו כזה...
צהריים:
שניצל עם (לפעמים)פסטה
ערב:
כריך (לפעמים גם אני לא אוכלת בערב...)
תודה מראש....
זה מאוד ייעזור לי אם תענו לי בבקשה.... =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לענת
ד''ר הגר שפר22/12/2007הי ענת
לא רשמת מה הגובה שלך אז לא ניתן לתת לך תשובה לגבי המשקל.
לגבי התפריט זה ממש לא נראה מספיק אוכל, אני אשמח אם תצייני ליד כל ארוחה כמה את אוכלת, לדוגמא כמה פסטה, מה גודל הלחמניה וכו'
מחכה לתשובה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה...
ענת22/12/2007אני אוכלת לחם לבן...
וכמות של פסטה זה בערך 2כפות...
הגובה שלי זה: 1.53* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםעדן20/12/2007
אני בת 13 ואני שוקלת 60 והגובה שלי הוא 1.65 ואני רוצה שתיתנו לי טיפים איך לעשות לי סדר יום של ארוחות בריאות ומתי אפשר לאכול משהו מתוק.. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לעדן
ד''ר הגר שפר22/12/2007הי עדן
אם תרשמי לי מה את אוכלת במשך היום אני אשמח להעיר ולשפר לך את התפריט.
מחכה לתשובה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עדן22/12/2007אני אוכלת ב-10 בבית הספר את הכריך שלי
ב-2 אני מגיעה הביתה אני אוכלת הרבה ירקות אם שניצל תירס
ביניים אני אוכלת פירות ובערב אנחנו כל המשפחה אוכלים ביצה קשה סלט וגבינות..
ולפעמים אני לוקחת במשך היום 2 קוביות שוקולד או סוכרייה שהיה גם משהו מתוק!
אבל אני לא מרזה ועוד מעט גם דודה שלי מתחתנת
אשמח אם תעזרי לי!!
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגר למה את לא עונה לי ?
עדן23/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כנסו בבקשה ( :סיוון <:20/12/2007
היי !
אני הלכתי לדיאטנית מקצועית והיא הביאה לי תפריט .
והיא כתבה שמה לצהריים , חזה עוף .
ורציתי לדעת איך מכינים חזה עוף לא מטוגן .
היא אמרה לי את זה אבל לא הסבירה .
ואני לא יכולה לקבוע עוד תור .
כי נותנים רק אחרי שבועיים , וזה מתי שאני צריכה ללכת אליה עוד פעם .
מקווה שתענו לי מהר ( :
חסויה . [ :* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לחסויה על חזה עוף
ד''ר הגר שפר22/12/2007שלום לך
זאת שאלה מצוינת ויש כמה דרכים טובות וטעימות להכין חזה עוף.
אני ממליצה לכל המטופלים שלי להשתמש בתרסיס שמן PAM כדי לטגן את חזה העוף, אפשר לטבל אותו במגוון רטבים ותבלינים וזה יוצא מצוין, אני אוכלת את זה בצורה הזאת כל יום.
אפשר גם להכניס לטוסטר או לצלות בגריל או בתנור.
בכל מקרה כדי להשקיע קצת בתיבול או ברוטב כי זה משפר מאד את הטעם.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי בבקשה (:
סיוון <:22/12/2007והתרסיס של השמן PAM איפה אפשר להשיג ?
בסופרמרקטים יש ?
וכשעושים אם התרסיס אפשר להכין את החזה עם פרורי לחם ?
[ כאילו זה בריא \ טוב ? ]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה ( = \
סיוון <:25/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשקל שלי תקין??עידן20/12/2007
אני בן 18 ו4 חודשים.
אני שוקל 53.3
עשיתי דיאטה דיי רצינית וירדתי ב3 חודשים הרבה.
(הייתי שוקל 80)
ואני דיי נמוך לגיל שלי,ובגלל הדיאטה הזאת נראה לי שהרסתי את התפתחות הגדילה.
בחודש הראשון של הדיאטה הייתי אוכל בקושי 500 קלוריות.
ועכשיו אני פוחד לאכול יותר,אני אוכל ליום כ1700 קלוריות בערך,אבל הבעיה שלי שאני אוכל את כל ה1700 קלוריות בשעות הבוקר ובצהריים,ואז בערב אני מוריד כמעט הכל בשירותים.
טוב אז יש לי שתי שאלות.
האם הגובה שלי והמשקל שלי תקינים??
כל מה שאני אוכל עכשיו,אז אני ישמין כפול??בגל הדיאטה..
תודה רבה לעונים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו קטן...
עידן20/12/2007שכחתי להגיד את הגובה שלי,אז אני 1.67 בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לעידן
ד''ר הגר שפר20/12/2007הי עידן
המשקל שלך נמוך ביחס לגובה שלך ה- BMI שלך הוא 19 וזה מאד נמוך.
אני מציעה שתתייעץ עם איש מקצוע - דיאטנית שמומחית לילדים.
הדיאטה שעשית מאד לא בריאה וייתכן שהזיקה לגופך וחשוב שאיש מקצוע יבדוק את מצבך ויתאים לך תפריט שיעזור לגוף להשתקם.
מקוה שתעשה את זה ובהקדם.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)