מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוליטצמיה ורהאבי10/07/2010
אני בן 38 ולפני כ- 5 שנים גילו שיש לי המוגלובין גבוה. ייתכן שהיה לי לפני זמן רב יותר אבל מעולם לא בדקתי. האם פוליטצמיה ורה יכולה לקרות לבני 30 וקצת אטו שזו מחלה ששקורית לבני 50+?
מאז ומעולם אני שונא לשתות מים ושותה בעיקר משקאות מוגזים. השתן שלי הוא באופן קבוע כהה יחסית והייתי מעשן פסיבי כבד כל חיי עד לפני עשר שנים. האם זה יכול להעיד על פולציטמה משנית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי
ד''ר אבישי אליס10/07/2010פוליציטמיה וורה היא מחלה מוגדרת עם קריטריונים ברורים בספור החולה בבדיקת הגוף ובבדיקות המעבדה. היא יכולה להתגלות בגיל 30
ישנן פוליציטמיות אחרות שנובעות מכמות גבוהה יחסית של כד דם אדומות ואו מעיששון פסיבי
מציע שהרופא המטפל יפנה אותך להמטולוג להערכה וקביעה מוסמכת על טיב הפוליציטמיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמשה10/07/2010
ני בן 30 וסובל מחולשה ,מין תחושת חולי שכזאת כבר במשך חודש.עשיתי בדיקות דם כגון ספירת דם ,שקיעת דם ושתן כולל בדיקה גופנית אצל רופא המשפחה ,כל הבדיקות יצאו תקינות לחלוטין . שאלתי מה עוד יכול לגרום לתחושות שכאלה ? יש לציין שאני ישן לפחות 6-7 שעות בלילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשה
ד''ר אופיר אביזהר10/07/2010אני לא יודע מה זה כל הבדיקות.
אני מציע לך לבדוק גם רמת ויטמין B12 ותפקוד בלוטת התריס.
ולהיות בקשר עם הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היצרות כלי דם ולא משומנים בדםבתיה10/07/2010
לבעלי יש היצרות כלי דם ולא משומנים בדם . כולסטרול בבדיקות תקופתיות 130 - 140 מ"ג וטריגליציריטים 76 . הוא כבר עבר אירוע מוחי ויש לו מחלת לב איסכמית וכן אי ספיקת לב . ידועה גם היצרות עורקי "השינה " .(עבר צינטורים צוואריים והושתלו 2 סטנטים ) . הוא סובל מסוכרת ומזריק פעמיים ביום איסולין . האם ייתכן שיש לזה קשר ? או מה הסיבה האחרת האפשרית ? מה ניתן לעשות במקרה זה ?
אודה מאד על התשובה .
בתיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבתיה
ד''ר אופיר אביזהר10/07/2010טרשת עורקי הדם נגרמת מאוסף של סיבות רבות, וסוכרת היא סיבה שכיחה וחזקה.
חשוב לאזן היטב את הסוכרת, ובמקביל חשוב לא פחות להוריד LDL כולסטרול לסביב 70 מ"ג/ד"ל ולאזן היטב לחץ הדם. אני מקוה גם שאינו מעשן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםקורל09/07/2010
שלום !
אתמול עשיתי בדיקת דם על מנת לגלות הריון..
המחזור האחרון שלי היה ב 23.5 ולפי החישוב הזה הז אומר שאני בשבוע 6 אבל בבדיקת הדם התגלה תוצאה של 71 והאחות בקופת חולים אמרה לי שצריך ליהיות 1500.
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אופיר אביזהר10/07/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בתפקודי כליות?גלי08/07/2010
שלום רב,
אני בת 39, בריאה בד"כ ולא בהריון.
בבדיקת דם שגרתית
ה-GFR יצא >60 (גדול מ-60)
מה זה אומר, האם יש לי בעיות בתפקודי הכליות?
אודה לתשובתך.
בברכה,
גלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגלי
ד''ר אופיר אביזהר10/07/2010זו לא בדיקה אלא הערכה של התפקוד הכלייתי על פי גיל מין ורמת הקראטינין בדם.
ומעל 60 זה תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- BETA-HCG 5 שבועות אחרי גרידהרחל08/07/2010
שלום ד"ר,
לפני 5 שבועות עברתי גרידה, לאחר שלא נמצא דופק בעובר בשבוע 12, עשיתי השבוע בדיקת דם לראות אם הBETA-HCG התאפס והוא עומד על 12, כמה זמן צריך לקחת עד שהתאפס?!
יום לפני שעשיתי את הבדיקת דם קבלתי מחזור, האם זה נורמלי לקבל מחזור כשעדיין יש BETA-HCG?
לפי מה שאני הקטנה מבינה, מחזור זה אחרי שבועיים, מאז שהיה ביוץ, וחשבתי שכל עוד הבטא שלי לא התאפסה לא יכול להיות לי ביוץ, זה נכון?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אופיר אביזהר08/07/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם לאחר התמוטטותמרב08/07/2010
שלום, שמי מרב, בת 37. בשבועיים האחרונים הרגשתי מספר פעמים לא טוב: סחרחורות, חולשה, דופק מהיר וחזק, רעד, הזעה ועצבנות יתר. לפניי מספר ימים חשתי ממש לא טוב ופינו אותי למיון עם כל התסמינים שציינתי פה, בנוסף חוסר שיווי משקל, הרגשה שאני עומדת להתעלף, יובש בפה, חוסר יכולת למקד את הראייה או להסתכל קדימה, לחץ באוזניים וכאב ראש. עשו לי בדיקות דם במיון שיצאו תקינות, ובדיקות דם נוספות אצל רופא המשפחה שיצאו בהם כמה חריגות:
LYM%-19.3 (טווח נורמאלי 20-50)
TRIGLYCERIDES-186 (טווח נורמאלי 0-150)
LDH-494 (טווח נורמאלי 230-480)
כל שאר הבדיקות יצאו תקינות, כולל T3 ו-T4 כאשר TSHעומד על 0.03 (אני סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס, מטופלת באלטרוקסין, כדור אחד ביום).
לפניי שבעה חודשים חליתי במחלת הנשיקה, כיום בבדיקה התקבלו הערכים הבאים:
Positive 329 -EBV VCA_IgG
Borderline 27 -EBV VCA IgM
Positive>2.5- CMV IgG
negative-CMV IgM
על מה זה יכול להעיד? ממה אני סובלת? מה קורה לי?
האם יש מקום לבדיקות נוספות? הרופא במיון המליץ על המשך בדיקות אצל קרדיולוג, ניארולוג וא.א.ג, אך הרופא בקופת חולים לא התייחס לזה, ולא נתן לי הפניות להמשך טיפול.
הוא ייחס את התוצאות לכך שאני סובלת כרגע מיתר פעילות של בלוטת התריס.
אני מאוד מודאגת ושוקלת להיבדק באופן פרטי ולערוך בדיקות מקיפות!
מה דעתך? האם מה שעברתי ועל סמך תוצאות הבדיקות, אני באמת סובלת מיתר פעילות של הבלוטה? אציין שכל הזמן אני מסתובבת עם תחושה של לחץ בחזה ודפיקות לב חזקות ומהירות ומידי פעם מרגישה כאילו ש"חסרות לי פעימות", אשמח ביותר לשמוע חוות דעתך.
תודה רבה! מרב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בטוחה שאני צודקת...
רחל08/07/2010בתת פעילות של בלוטת התריס הTSH צריך להיות הרבה יותר גבוהה, והתסמינים שציינת, הם תסמינים של היפר בבלוטת התריס, יכול להיות שאת כבר לא צריכה לקחת את התרופה....
סתם עברתי על השאלה אין לי שום ידע מקצועי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמרב
ד''ר אופיר אביזהר08/07/2010ה-TSH נמוך, ובהחלט יתכן שאת זקוקה למינון נמוך יותר של ELTROXIN. דפיקות לב , הזעה סומק בפנים עצבנות - כל אלה יכולים להיות מוסברים על ידי אי איזון בבלוטת התריס.
שאר הבדיקות שציינת תקינות או כמעט תקינות ולא ממש מכוונות למשהו ספציפי.
לגבי "מחלת הנשיקה" - הבדיקות עכשיו רק מציינות שנתקלת בעבר גם ב-EBV וגם ב-CMV. רוב האוכלוסיה בגילך נתקלה בוירוסים הללו. לא נראה שיש מחלה פעילה כעת.
חשוב שתפני או לרופא המשפחה או לאנדוקרינולוג שיאזן אותך מבחינת בלוטת התריס, ויעקוב באופן כללי אחר הרגשתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקות דם - ערכים חורגים מהנורמהמאיה07/07/2010
שלום,
אני בת 35, בגדול בריאה, למעט כמה מיחושים.
מצרפת תוצאות של בדיקות דם. יש שם כמה ערכים שחורגים מהנורמה והייתי רוצה לדעת מה משמעותם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למאיה
ד''ר אופיר אביזהר08/07/2010הכתב היה קטן למדי ואני מקוה שקראתי נכון.
LDH מעט נמוך. אני לא רואה לכך משמעות באדם בריא.
RBC זה רכוז הכדוריות האדומות, ו-MCHC זה רכוז ההמוגלובין הממוצע בכדורית, והם מעט נמוכים. יתכן שיש חוסר מסוים בברזל. ההמוגלובין תקין כך שלא נראה שהחוסר, אם קיים , משמעותי וארוך. רופא המשפחה יכול לבדוק ישירות רמות ברזל ופריטין בדם. אולי נעשה ולא הבחנתי ברשימה הקטנה ששלחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התבלבלתי בשם זה ESRליאת07/07/2010
שם הבדיקה : ESR 1 hour
יחידות:mm/hr
גבול עליון :*24* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
ד''ר אבישי אליס07/07/2010זו שקיעת דם והיא תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חריגות בבדיקות דםמיה07/07/2010
שלום רב,
בבדיקת הדם שביצעתי התגלו החריגות הבאות:
RBC M/uL 3.97 4.2 *(.........) 5.4
MPV fL 12.3 7.8 (.........)* 12
Monocytes % % 11.1 1 (.........)* 10
האם החריגה היא משמעותית? יש לציין שאני מרגישה טוב, הופניתי לבדיקה רק כדי לבצע בדיקות שגרתיות.
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיה
ד''ר אבישי אליס07/07/2010חריגה מינימלית מהנורמה ללא משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טריגליצרידים וה"כולסטרול הרע"שיפרה07/07/2010
שלום,
בבדיקות דם האחרונות שביצעתי עלו הערכים הבאים:
TRIGLYCERIDES - 187 mg/dl
CHOLESTEROL-LDL calc - 164.4 mg/dl
CHOLESTEROL- HDL - 64 mg/dl
אני בת 26, צמחונית, עסקתי בספורט באופן קבוע בחצי שנה האחרונה, לא מעשנת, לא צורכת אלכוהול באופן קבוע/בצורה קיצונית ומשתדלת לשמור על ארוחות בצורה מאוזנת (ירקות, גבינות, קטניות לסירוגין וכו' בנוסף לצריכת הפחמימות).
ברצוני לדעת -
האם ערכי הבדיקות נחשבים לגבוהים וחריגים באופן שצריך להדאיג אותי או שאלו ערכים גבוליים שיש רק לבצע מעקב?
מה יכולים להיות הגורמים לערכים הגבוהים, בהתחשב בשאר הנתונים שכתבתי?
מה ההמלצות במקרה שלי מבחינת המצב כרגע ומבחינת הפחתת ערכים אלו?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפרה
ד''ר אבישי אליס07/07/2010הערכים גבוהים-גבוליים, בהנחה שאת בריאה לא מעשנת ואין רקע משפחתי
הסיבה להפרעות בשומיני הדם מורכבת והיא גנטית (השפעת גנים רבים) וסביבתית - דיאטה פעילות גופנית....
פני להערכה מלאה לרופא המשפחה
בשלב זה יהיה צורך בהקפדה על דיאטה - כדאי להעזר בדיאטנית, על אף שאת צמחונית ופע גופנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- TRANSFERRIN גבוהאליהו06/07/2010
שלום רב אני בן 56 ביצעת בדיקות דם .נשלחתי על יד רופאה ראומטולוגית.כל הבדיקות יצאו תקינים חוץ מבדיקה אחת TRANSFERRIN התוצאה שהתקבלה 381.6 כאשר טווח הנורמה של המעבדה הינו 160-360 .נשלחתי לבדיקות עקב כאבים בצואר .בגב .בגב התחתון .והגפיים התחתונות.אודה לך דוקטור אם תגיד לי מה משמעות התוצאה הגבוה. תודה רבה וכל טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר TRANSFERRIN גבוה
אליהו06/07/2010סליחה רציתי להוסיף גם שרמת ה IRON - FE היא 170 תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאליהו
ד''ר אבישי אליס06/07/2010כאמור אין חסר ברזל וזה נראה חלק מתגובה דלקתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאליהו
ד''ר אבישי אליס06/07/2010טרנספרין הוא חלבון הנושא את הברזל בפלסמה. הרמה מעט גבוהה ויכולה להיות קשורה בחסר ברזל (האם יש לך?) או כחלק מתגובה דלקתית (קרוב לוודאי שזה המקרה שלך)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פשר תוצאת בדיקה זו?ש.06/07/2010
שלום,ביצעתי בדיקות דם שאחת מהן הייתה זו:
מה המשמעות של תוצאה זו?
ACHR.AB 0.10 NMOL/L ( 0.00- 0.50* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שושי
ד''ר אבישי אליס06/07/2010אין לי מושג
מהמטרת הבדיקה או שמא תבררי אצל מי ששלח אותה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד כמה שאני הבנתי-זו בדיקה שאמורה ל
ש.06/07/2010לבדוק האם יש לי מחלה שנקראת מיאסטניה גרביס
.
הנוירולוגית שלחה אותי לבדיקה זו אחרי שדיווחתי לה על התכווצויות שרירים מרובות וחולשת שרירים בעיקר בגפיים.
מתוצאות אלו-אני לא מבינה מה המשמעות,,,?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשושי
ד''ר אבישי אליס07/07/2010אין לך מיאסטניה, וזה גם לא התלונות של מיאסטניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת איידסדליה06/07/2010
האם ניתן לגלות סימנים לאיידס בבדיקות דם מקיפות רגילות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס
ד''ר אבישי אליס06/07/2010כן ולא.
לעיתים ובמחלה מתקדמת ימצאו תוצאות חריגות בבדיקות דם שגרתיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדוריות דם לבנותורד05/07/2010
שלום רב, חליתי בדלקת בדרכי השתן ובבדיקת דם שהתבקשתי לעבור התגלתה כמות של 17000 כדוריות דם לבנות. הוזמנתי לבדיקה חוזרת. האם יש ממה לחשוש?
תודה
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורד
ד''ר אבישי אליס05/07/2010ממש לא
זה היה כנראה חלק מהדלקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)