מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשובות לבדיקות דםשרון01/07/2010
שלום שמי שרון אני בת 38.
עשיתי בדיקות דם במעבדת אימונולוגיה קלינית, תוצאה אחת הייתה חריגה:
a.b2 glycoprotel iga 27 כשהטווח הוא 0-15
ובמעבדה של קרישה :
lac-r v v t 1.29 (קטן מ 1.2)
lac-sct 0.93 (קטן מ 1.2)
כל שאר התוצאות באימונולוגיה הן בתוך הנורמה חלק באמצע וחלקן בחלק הגבוה יותר.
אשמח לדעת מה קורה איתי :-)
תודה
שרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון
ד''ר אבישי אליס01/07/2010
בכדי שנוכל להתייחס כדאי לברר מדוע נשלחו הבדיקות ומה חיפשו בהן
ס"כ התוצאות תקינות והחריגות הקלות הן ללא משמעות קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאותבוקי01/07/2010
קיבלתי את התוצאות האלו שחורגות מהנורמה מה המשמעות.?
CRP 9.10 MG/L
MONOCYTES % 11.90 %
אודה על תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבוקי
ד''ר אופיר אביזהר01/07/2010CRP מעט גבוה, אך אם אתה בריא בדרך כלל וכל השאר תקין זה לא אומר דבר. מאוד לא ספציפי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הכל בסדרויקי01/07/2010
בת 22 בבדיקת מרקרים עקב ציסטה מהשחלה עד לבטן גדולה מאוד עברתי בדיקת מרקים
afp tm 2.4
ca125 9.8
cea 0.9
אשמח לקבל תשובה מהירה הרופא שלי בחול לכן אני בלחץ
אודה על התשובה המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אופיר אביזהר01/07/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על ההתיחסות המהירה חן חן
ויקי01/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לעייפותEDEN01/07/2010
שלום רב , בחיפושיי אחרי פתרונות לעייפות המטורפת שאופפת אותי זמן רב .
עשיתי בדיקה למונו.
EBV EBNA AB LGG :>600 (Pos:>20
אני רוצה להבין את תוצאות הבדיקה .
ממה שראיתי פה ובאנטרנט במקומות אחרים זה אומר שהיה בעבר וכרגע אין מונו , מה זה אומר ?
האם לכולם היה בעבר מונו ואז כרגע זה נחשב תקין ? אנא פרטו ...
עשיתי את כל הבדיקות כמעט שניתן לעשות לעייפות : ברזל , B12 , בלוטת התריס , וכלום לא נמצא הכל תקין .... ממש מיואשת בעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל-EDEN
ד''ר אופיר אביזהר01/07/2010נוגדנים מסוג IgG מסמנים זיהום בעבר. בעבר זה יגול להיות לפני חודשיים או לפני שנים. חשוב אם יש נוגדנים מסוג IgM, ואם היו סימנים של מחלה - חום, דלקת גרון, קשריות לימפה נפוחות.
אצל כ-95% מהמבוגרים רואים עדות לזיהום בוירוס EBV בעבר. לרוב המחלה חולפת מעליה ללא השארת סימן. קשה לקשור בין תלונותיך לממצא שתארת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםשני30/06/2010
שלום
בחודשיים האחרונים אני חשה חולשה ועייפות מוגברת
בבדיקות שערכתי יצאו חריגות והערכים הבאים:
sodium-135
vitamin b12-204
folic acid>10
hemoglobin-11.6
mch-26.1
יש לציין שאני בת 22 וחזרתי מתקופה ממושכת מדרום אמריקה
גם לאימי יש חריגות בערכים האלה האם יש בזה משהו גנטי
אשמח לשמוע את דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשני
ד''ר אופיר אביזהר01/07/2010הערכים למעשה תקינים. רמת ויטמין B12 אולי גבולית נמוכה ואולי כדאי להשלימה. יתכן שזה הגורם לעייפות, אם כי אני די בספק. כדאי לבדוק גם TSH לתפקוד בלוטת התריס, ולבדוק אם את ישנה מספיק והיטב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני אנמי?רוני לוי30/06/2010
רופאים נכבדים,אני בן 39 בריא ולהלן תוצאות בדיקת דם מהיום.
להלן תוצאות ספירת הדם בערכים החורגים:
hb-12.8
hct 39.1
mch 26.5
mchc 32.8
בדיקת mch היתה היום26.5 ולפני חודש 25.8
שאר הערכים נותרו דומים מלפני חודש.
שאלתי בבקשה: האם אני אנמי? סבלתי בעבר (לפני שנתיים) מטחורים מדממים ועברתי קשירות, בחודש האחרון לאחר דימום נוסף במעקב פרוקטולוג, הקפדתי על תזונה תקינה והדימום פסק. אני מרגיש שהתוצאות של הדם לא מושפעות מהדימום שהיה, והראייה, התוצאות דומות. האם יתכן שאני זקוק לתוספים של ברזל? אם שאר הבדיקות תקינות האם גם חריגה זו היא נורמטיבית?
ושאלה אחרונה, האם אפשר לבצע פעילות ספורטיבית מאומצת במצב זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוני
ד''ר אופיר אביזהר01/07/2010ההמוגלובין נמוך מ-13.5 גר%, ועל כן על פי הגדרה יש אנמיה קלה, שהיא על פי המדדים ששלחת כנראה על רקע חוסר ברזל. כדאי בכל זאת לבדוק רמות ברזל ופריטין בדם. אם יש מקור דימום ידוע - קרוב לודאי שזה המקור, ואם זה גורם לאנמיה - כדאי לטפל בטחורים, ולפתור את הבעיה. מאידך אם יש הסטוריה משפחתית של בעיות בדרכי העיכול (מחלות דלקתיות או גידולים) , או שיש תלונות אחרות כמו כאב בטן או שינוי בהרגלי היציאה אולי גדאי לבדוק את מערכת העיכול. אפשר לקחת תוסף ברזל - אך זה לא במקום ברור או טיפול בגורם. ברמת המוגלובין כזו אני לא רואה מניעה לפעילות - כל עוד אתה מרגיש טוב איתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםנננ30/06/2010
בת 37 תוצאות בדיקות מעבדה לאחר 3 חודשים של נטילת ברזל-
פריטין 9
ברזל 36
המוגלובין 12.2
כדוריות לבנות 7.8
כדוריות אדומות 4.9
מדוע הפריטין כה נמוך מה עלי ליעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגב
ד''ר אבישי אליס30/06/2010
יתכן ולא נטלת את המינון המספיק
יתכן ולא נטלת נכון, מבחינת קשר למזון....
ויתכן ואינך סופגת את הברזל
פני לרופא המטפל לברור שאלות אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםשושי30/06/2010
שלום! אני בת 23, במשקל תקין, כבר כמה חודשים אני מרגישה עייפות, ועשיתי בדיקת דם. הכל יצא תקין- בתוך הסוגריים, אבל יחסית נמוך, רציתי לדעת אם אין צורך בכדורים:
Ferritin | ng/ml -39 כשהגבול בין 20-167
Vitamin B12 | pg/ml-318 כשהגבול בין 211-911
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שושי
ד''ר אבישי אליס30/06/2010עקרונית -לא
תוצאות אלה סבירות ואינן מסבירות חולשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם עקב חולשה ועייפותנטע30/06/2010
שלום, עשיתי בדיקת דם היום וקיבלתי את התוצאות הבאות (לאחרונה חשתי חולשה ועייפות וסחרחורת וגילו לחץ דם קצת נמוך, בת 27):
מצ"ב צילום בקובץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע
ד''ר אבישי אליס30/06/2010התוצאות לא קריאות לצערי
אנא העתיקי את התוצאות לגביהן תרצי לשאול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירוט
נטע01/07/2010שתי התוצאות מחוץ לנורמה הן:
eosinophils - 6.2 (זה אמור להיות בין 0 ל-6)
erythrocytes (u) - 50 (אמור להיות בין 0 ל-10) (אבל ראיתי שבבדיקות דם אחרות שביצעתי לאורך כמה שנים אחרונות המדד הזה עמד אצלי על 250 וואח"כ על 150.)
אבקש לדעת מה המשמעות של שתי התוצאות הללו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנטע
ד''ר אופיר אביזהר01/07/2010האאוזינופילים הם כדוריות לבנות האחראיות לנושא אלרגיה. המספר 6.2 ששלחת אני מניח שזה באחוזים, והסטייה מהנורמה כה זעירה (בהנחה שכלל הכדוריות הלבנות תקינות) שקשה להגיד משהו על זה.
באופן רגיל לא אמורות להיות כדוריות דם אדומות בשתן. את בדיקת השתן הכללית רצוי לעבור שלא במחזור או מיד אחריו, ולקחת דגימה מאמצע זרם (הפיש הראשון לאסלה). אם יש דם בשתן בבדיקות חוזרות שנעשו כהלכה - רופא המשפחה צריך לברר סיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לתוצאות בדיקת שתןעמרי30/06/2010
שלום :-)
ביצעתי בדיקת שתן (כוללת תרבית.) והתוצאות הבאות מסקרנות אותי:
Leucocytes - ערך של cell/µl 500
Erythrocytes - ערך של 50 cell/µl
חלבון - ערך של 10 mg/dL
מיקרוסקופיה:
Leucocytes (U)/Field - ערך של 8 Leuco/F
Erythrocytes (U)/Field - ערך של 22 Ery/F
כיום ידוע שיש לי 2 אבנים בכליות.
לפני כשבועיים-שלושה היה יום אחד עם כאבים נוראים באיזור המותן / הכליות, שעברו לאחר מספר ימים.
האם יכולה להיות האפשרות שהתוצאות הנ"ל הן בעקבות אותו יום שכאב לי?
אני שואל, שכן קראתי כי התוצאות הנ"ל מסמנות דלקת / זיהום כלשהי, ושבדר"כ זה מופיע עם חום וכו', אך אין לי אף תסמין של דלקת מורגש / ברור לעין.
מובן שעלי לפנות לרופא, אך הוא מקבל רק ביום ראשון הבא, ורציתי להתעניין עד אז.
תודה - עמרי :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודע אם חשוב - אך אני בן 24.
עמרי30/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעמרי
ד''ר אופיר אביזהר30/06/2010בדיקת השתן בהחלט יכולה להתאים לאבנים בכליה או בדרכי השתן, ולתלונות עליהן אתה מספר. הרופא המטפל / אורולוג צריך להחליט כיצד להתקדם.
רק על סמך ממצאי הבדיקה לא מקובל להתחיל טיפול אנטיביוטי אלא אם מופיע חום או שהתרבית חיובית (לא תקינה).
כדאי לחשוב על סיבה להופעת האבנים בגיל כה צעיר. האם יש במשפחה? האם נבדקו ערכי חומצת שתן וסידן בדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה :-) ובכן,
עמרי30/06/2010עברתי ריסוק אבנים ראשון כבר בגיל 7, ואכן נחשבתי מאז ומתמיד למקרה נדיר של אבנים בכליות.
נעשו הרבה בדיקות בעבר לשם בדיקת גורם היווצרות האבנים, אך לא הצליחו למצוא משהו מסוים.
בבדיקות הנוכחיות לא נבדקה חומצת שתן, אך נבדק ערך הסידן בדם - 9.4 mg/dl.
בכל מקרה, עוד לפני כ-5 שנים נמצאו 2 אבנים בכליות ונאמר לי שהן קטנות מדי ויצטרכו לצאת לבדן בשתן, אך בעקבות הכאבים שבאים והולכים בשנה האחרונה, נדמה שהן לא יצאו או אף גדלו.
על-פי תשובתך, האם ניתן להבין שזה לא מצב מסוכן ודחוף?
כלומר, האם הערכים החריגים שהתקבלו יכולים להצביע על הרס תפקוד הכליות?
אני פשוט רוצה לדעת איך להתייחס לערכים שהתקבלו, ואם להמתין עד לתור אצל הרופא,
או לגשת למיון.
תודה שוב. :-)
עמרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעמרי
ד''ר אופיר אביזהר30/06/2010לעקבות דם בשתן יש אבחנה מבדלת גדולה ורחבה.
בהקשר שאתה מתאר - אבנים ידועות, כאב חזק במותן - אותן אבנים ו/או אחרות הן הסיבה הסבירה.
מה שצריך לגרום לך לפנות בדחיפות למיון זה הופעת חום, בחילות, הקאות וכדומה, או שוב כאב בלתי נסבל. אם הכל טוב - יום ראשון לרופא שלך זה טוב מספיק טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש מודה לך :-) עמרי.
עמרי30/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אומר הערך 45 בבדיקת דם באוריאהכוכבית29/06/2010
שלום רב,
עשיתי בדיקת דם ולהלן הערכים העיקריים:
סוכר-95
GOT-18
GGT-12
GPT12
אלקטרוליטים פוספט 62
קריטאנין 69
טריגצלרידים 102
כולסטרול כללי 170
כולסטרול טוב 39
כולסטרול רע 111
NON כולסטרול 132
TSH 4.20
T3 4.3
T4 14.7
ויטמין B12 336
האם הבדיקה תקינה? אני לא מעשנת, בעלת עודף משקל, מדי פעם הולכת ברגל, לא אוכלת בשר בקר, מרבה באכילת ירקות, לצערי מרבה בלחם (קשה להגמל מההרגל הזה) איך להתייחס לתוצאות של הבדיקה? אני עם יתר לחץ דם מאוזן עם תרופות, נוטלת אומגה 3, מטופלת בנורליפ 1 כדור ביום, תת פעילות של הבלוטה מאוזנת ע"י אלתרוקסין .
אודה מאוד מאוד על התייחסות ותשובה מהירה.
בברכה כוכבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כוכבית
ד''ר אבישי אליס29/06/2010
הבדיקות סכ תקינות,
תפק תירואיד תקינים
תשובת הקראטינין והאלקטרוליטים פופט לא ברורה לי - בדקי את הכתוב והיחידות
רמת הכולסטרול הטוב נמוכה - כדאי להפסיק לעשן ולעשות פע גופנית
כולסטרול רע 111 - יתכן ויש להחליף הנורליפ או להוסיף סטטין
אנא בררי נק אלה עם הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כולסטרול גבוההשירן28/06/2010
שלום אני בת 26 בריאה מעשנת עשיתי בדיקות דם והתשובה מדאיגה
CHOLESTEROL 182 mg/dL 182
TRIGLYCERIDES 279 mg/dL 279
CHOLESTEROL- HDL 38 mg/dL 38
CHOLESTEROL-LDL calc 88 mg/dL 88
HDL_CHOLESTEROL 144 mg/dL 144 NON
GLUCOSE 99 mg%
תודה ומה צריך לעשות יש לציין שעלית מאוד במשקל המשקל שלי 57 וגובה 1.68* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירן
ד''ר אופיר אביזהר28/06/2010הכולסטרול תקין.
הטריגליצרידים גבוהים והכולסטרול הטוב נמוך.
המעיטי בפחמימות פשוטות (פחות סוכר, קמח לבן, עוגות בצקים) , הרבי הפעילות גופנית, ותפסיקי את העישון.
קשה לי להבין איך את חרדה לבריאותך בגלל שהטריגליצרידים מעט גבוהים, אבל ממשיכה להרעיל את הגוף שלך בעישון. להזכירך - העישון הורג הרבה לפני הטריגליצרידים.
את פשוט צריכה להחליט לחיות בריא.
לעקוב כל שנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםחיים28/06/2010
אני בן 35. לאחרונה עשיתי בדיקת דם שגרתית ואלה התוצאות.
אשמח מאוד אם תוכל לסייע לי להבין את הערכים הגבוליים/החריגים
ואילו בדיקות נוספות יש לעשות.
6.0 K/?l WBC
4.35 M/?l RBC
14.3 g/dL HB
41.9 % HCT
2.9 HCT/HGB Ratio
96.4 fl MCV
33.0 pg MCH
34.2 g/dl MCHC
12.0 % RDW
8.7 fl MPV
16.1 % PDW
220.0 K/?l PLT
55.9 % NEUT%
28.9 % LYM%
9.7 % MONO%
5.1 % EOS %
0.4 % BASO %
1.7 K/?l LYMP.abs
3.4 K/?l NEUT.abs
0.60 K/?l MONO.abs
0.3 K/?l EOS.abs
0.00 K/?l BASO absהבדיקה תוצאה תוצאה לעומת טווח הנורמה
150 ng/ml FERRITIN
90 ?g/dl IRON
263 mg/dL TRANSFERRIN
210.0 pmol/L VITAMIN B12
19.3 nmol/L FOLIC ACID
1.72 mU/L TSH
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחיים
ד''ר אופיר אביזהר29/06/2010לידיעתי תקין.
בכל מקרה רופא המשפחה צריך לתת חוות דעתו על פי הכרותו אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפעינוח ספירת דםהילה28/06/2010
שלום רב,
אני בשבוע 28 להריון מה המשמעות של החריגות בבדיקה?
אשמח לקבל תשובה
כמובן שאתייעץ אם רופאי אך עד אז אולי תוכלו להרגיע קצת..
תודה!
========================
WBC-Leucocytes 7.7 10*3/micl 4,50 - 11,0 .(....*.....).
RBC-Red Blood Cells 3.61 10*6/micl 3,80 - 5,30 *(..........).
Hemoglobin 11.6 g/dl 11,70 - 16,0 *(..........).
Hematocrit 33.9 % 35,00 - 47,0 *(..........).
MCV-Mean Cell Volume 94 fl 79 - 97 .(.......*..).
MCH-Mean Cell Hemoglobin 32.1 pg/cell 27,00 - 34,0 .(......*...).
MCHC-M.Cell Hb cont. 34.2 g/dl l 31,00 - 36,0 .(.....*....).
RDW-Red Cell Distri.Width 14.4 % 11,60 - 15,0 .(.......*..).
Platelets 135 10*3/micl 150,00 - 450, *(..........).
MPV-Mean Platelet Volume 10.5 fl 8,5 - 12,9 .(....*.....).
ןוכדעל בל םיש 4.11.08-מ לחה
.סוחייה יכרע
Neutrophils % 73.5 % 40 - 75 .(.........*).
Lymphocytes % 18.7 % 22 - 44 *(..........).
Monocytes % 6.2 % 3 - 13 .(..*.......).
Eosinophils % 1.3 % 0 - 6 .(.*........).
Basophils % 0.3 % 0 - 2 .(.*........).
Neutrophils # 5.68 # 1,80 - 7,70 .(......*...).
Lymphocytes # 1.44 # 1,00 - 4,80 .(*.........).
Monocytes # 0.48 # 0,00 - 1,10 .(...*......).
Eosinophils # 0.10 # 0,00 - 0,60 .(.*........).
Basophils # 0.02 # 0,00 - 0,20 .(*.........).
========
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להילה
ד''ר אופיר אביזהר28/06/2010באופן כללי באדם בריא ללא סימפטומים אין לחריגות משמעות ואין צורך בפעולה מעבר למעקב שגרתי.
בכל הקשור להריון, ובמשמעות בדיקת הדם להריון יש לפנות לגינקולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח תוצאות בדיקת דםtamir28/06/2010
שלום
ברצוני לדעת מה פשר התוצאות שהתקבלו:
FSH 3.75 MIU/ML ( 1.20- 16.00) (.*.......)
FEMALE MIU/ML
FOLLICULAR PHASE 3.0-20
MID. CYCLE 4.5-26
LUTEAL PHASE 1.1-14
POSTMENOPAUSAL 6-150
LH 1.71 MIU/ML ( 1.10- 9.00) (*........)
FEMALE MIU/ML
FOLLICULAR PHASE 2.0-11
MID.CYCLE 12-105
LUTEAL PHASE 0.9-13.0
POSTMENOPAUSAL 10.0-65.0
PROLACTIN 172.90 M/UL ( 50.00- 380.00) (..*......)
.ביום 09/01/2005 שונתה השיטה וערכי השוואה
TESTOSTERONE 16.37 NMOL/L ( 5.80- 30.40) (...*.....)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשואלת
ד''ר אופיר אביזהר28/06/2010את השאלה יש להפנות לגינקולוג או לאנדוקרינולוג, ומומלץ לשלוח גם פרטים כמו גיל, מצב מחזור, שימוש בגלולות/ הורמונים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)