מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פענוח בדיקת דם אחרי הוצאת גידולli15/05/2009
LIPEMIC INDEX NORMAL INDEX
HEMOLYTIC IND. NORMAL INDEX
ICTERIC INDEX NORMAL INDEX
LDH 335.00 U/L ( 220.00- 460.00) (...*.....)
HCG (MARKER) 12.06 IU/L
AFP-TUMOR MARK 1430.12 NG/ML ( 0.00- 9.00) (.........)*
אודה על פירוש בדיקת הדם הנ"ל
הבדיקה בוצעה כמה ימים לאחר הוצאת גידול מהאשך
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל-kh
ד''ר אופיר אביזהר17/05/2009לא רשמת איזה גידול ואם מדובר בזכר או בנקבה.
בכל מקרה הכתובת צריכה להיות רופא/ה בעוסק בנושא, אולי אונקולוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינני יודעת עדיין באיזה
li17/05/2009גידול מדובר באם זכר או נקבה
ביקשו לעשות בדיקת דם לאחר הניתוח(כמה ימים אחרי) וזאת התוצאה..יש ביקורת רק מחר
ואני יודעת שהערך האחרון מאד גבוה ורציתי לדעת מה זה אומר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-kh
ד''ר אופיר אביזהר17/05/2009ואני עדיין אומר שבהעדר אינפורמציה אני לא יכול לדעת את המשמעות, ואני ממליץ לך להמתין עד מחר לביקורת. אני משוכנע שאת לא מעוניינת בתשובה חסרת אחריות וללא ביסוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה לך על תשובתך
li17/05/2009נחכה עד מחר לביקורת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםלאה14/05/2009
, שלום
מבקשת להבין מה זה fibrinogen* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללאה
ד''ר אופיר אביזהר17/05/2009פיברינוגן הוא אחד מפקטורי הקרישה של הדם.
מודדים אותו כאשר יש חשד להפרעה בקרישה - או נטיה לדימום יתר או נטיה לקרישיות יתר.
בדרך כלל מודדים גם PT ו-PTT וזמן קרישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםעדי14/05/2009
שלום אני בת 21 ולאחרונה אבחנו שיש לי דלקת פרקים (שמננה אני סובלת כ-4 שנים) הבדיקות שם שלי יצאו כך: 3.97 RBC
11.3 HB
35.8 HCT
2.34 C-REACTIVE PROTEIN
POSITIVE PARVO VIRUS IgG (הוירוס הזה יצא לי חיובי גם לפני שלוש שנים)
NEGATIVE PARVO VIRUS IgM
52.8 ALBUMIN (BY EP)
5.5 GLOBULIN ALPHA-1
12.1 GLOBULIN ALPHA-2
7.6 GLOBULIN BETA
קראתי קצת באינטרנט ולא כל כך הבנתי אם זה מצביע על אנמיה ובכלל מה שאר התוצאות אומרות אשמח אם תוכל קצת להסביר לי מה זה אומר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לכתוב את הנורמות
עדי14/05/20095.20- 4.00 M/ul 3.97 RBC
16.0- 12.0 g/dl 11.3 HB
46.0- 36.0 % 35.8 HCT
66.1- 55.8 % 52.8 ALBUMIN (BY EP)
4.9- 2.9 % 5.5 GLOBULIN ALPHA-1
11.8- 7.1 % 12.1 GLOBULIN ALPHA-2
7.2- 4.7 % 7.6 GLOBULIN BETA
0.50- 0.00 mg/dl 2.34 C-REACTIVE PROTEIN
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
גיא14/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקות דם...Asaf14/05/2009
שלום רב,
רציתי לדעת לגבי הבדיקות דם.הכל היה על טווח הנורמלי,חוץ מ 3 איזורים שבדף הבדיקות היו הערות.
1. AMYLAZE 120 U/L שכתוב שהנורמל זה 28-100
2. HCT 41.3% שכתוב שהנורמל זה 42-54%
3. MCV 79.9 FL שכתוב שהנורצל זה 80-94
האם זה מעיד על חוסר ברזל והאם יש בעיה שדורשת תשומת לב בכבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאסף
ד''ר אופיר אביזהר14/05/2009HCT ו-MCV גבוליים נמוכים. זה יכול להעיד על חוסר ברזל , אך יכול גם להיות תקין.
ניתן ואולי כדאי לעשות בדיקת ברזל בדם, בעיקר אם גילך מעל40 או אם יש ירידה משמעותית מבדיקות קודמות.
מה שקצת מפריע לי יותר זה העמילאז שמעט גבוה. אם סבלת לאחרונה מכאב בטן חזק, חגורתי, אולי כדאי לפנות לרופא/ת משפחה ולבדוק עמילאז בשתן. אם לא - פשוט חזור על הבדיקה.
לא ניתן לתת אבחנות רפואיות מבלי לדעת מי הנבדק, מה הרגשתו, מה בדיקתו הגופנית ומה עברו.
התייעץ בכל מקרה עם רופא/ת המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
Asaf14/05/2009אני בן 27.שבוע לפני הבדיקה לקחתי אנטיביוטיקה נורא חזקים שמשפיעים על הכבד,עכשיו הכל תקין אני בריא.
ולא,לא הרגשתי כאבי בטן משמעותיים מה שכן,יש לי חילוף חומרים נורא מהיר אני על גבול הרזה רזה מאוד והכל תקין ככה היה נדמה לי,אני באמת אעשה בדיקה חוזרת הכי בריא.למרות שאני לא משתוקק ללכת לקופ"ח,כנראה שאין מה לעשות.
עוד משהו אחרון:אם קונים כדורי ברזל יש גבול מסוים שאסור לעבור אותו?
אני שואל אותך פה רק כדי לקבל עוד חוות דעת ותודה רבה לך על ההתייחסות המהירה,
יום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאסף
ד''ר אופיר אביזהר17/05/2009כדורי ברזל נוטלים לתקופה מוגבלת כדי להשלים חוסר. ברגע שהחוסר הושלם מומלץ להפסיק.
קצת קשה במינון רגיל להגיע לעודף ברזל, אך קשה להפטר מעודף ברזל וכדאי לקחת במעקב רופא ובהמלצתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- DHEA-S & Cםראןדםך מחוץ לנורמה - מהאבי14/05/2009
DHEA-S 1.53 !!! (range 2.17-15.2),
Cortisol 8 a.m. (B) 681 !!! (range 118-618).
Age: 62. Male. Height 172 cm. Weight 71 Kg. Generaly in good health, with one exception: Prostatic chronic inflammation..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאבי
ד''ר אופיר אביזהר14/05/2009פנה עם השאלה לאנדוקרינולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברשותי בדיקות דם ושתן מקיפות..
אבי14/05/2009איזה רלוונטיות, ואציין?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי עכשיו תשובתך, תודה.
אבי14/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דם:גיא13/05/2009
שלום, עשיתי בדיקת דם ויצאו לי הערכים הבאים עם סימון אדום:
ICTERIC INDEX 2.06 INDEX ( 0.00- 2.00)
BUN 23.10 MG/DL ( 4.60- 21.00)
URIC ACID 8.80 MG/DL ( 3.50- 8.20)
ESR 22.00 MM/HOUR ( 2.00- 20.00)
MONOCYTES % 9.90 % ( 2.00- 9.00)
הם כולם מעל הנורמל
מה זה אומר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגיא
ד''ר אופיר אביזהר14/05/2009חומצת השתן גבוהה.
רמה גבוהה עלולה לגרום לאורך שנים לאבני כליה ולדלקת הקרויה שיגדון (GOUT) בעיקר בבוהן. הסיכון אינו מאוד גבוה ברמה הנמוכה מ-9 מ"ג%, ולא מומלץ לטפל תרופתית ללא הסטוריה של בעיה כזו. חשוב לשתות מספיק מים.
בשאר הבדיקות הסטיה מינימלית ולא מעידה על כל דבר ספציפי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
גיא14/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- biotestosterone avialable גבוהאסף12/05/2009
יצא לי 3.21 שלפי הגרף זה גבוה מהנורמה (נעשו שתי בדיקות טוסטסטרון, השניה יצאה תקינה)
מה זה אומר? (הייתי רוצה להאמין שזה מעיד על גבריות יתרה, או שמא אתבדה? :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאסף
ד''ר אופיר אביזהר13/05/2009רמת הטסטוסטרון הנורמלית תלויה בגיל.
יש להבדיל בין טסטוסטרון לבין טסטוסטרון חופשי.
והמשמעות גם תלויה בסיבה לבדיקה.
רק הרופא המפנה, עדיף אנדוקרינולוג, יוכל לענות לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צופ לפני בדיקת דם לצהבת ו- HIVאילן12/05/2009
האם צריך לצום לפני בדיקת דם לצהבת ו- HIV?
תודה
אילן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאילן
ד''ר אופיר אביזהר13/05/2009אם אלה הבדיקות היחידות שתלקחנה - אין הכרח בצום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישת דםלילך12/05/2009
אלו התוצאות,
למיטב הבנתי זה אומר שאני נושאת את 2 הגנים , נכון?
אני לוקחת גלולות כבר סביב ה 4-5 שנים ... יש לי תור להמטולוג לעוד שבוע רק.
כרגע באמצע השבוע הפסקה של הגלולות , השאלה אם לחזור לקחת לפני התור או להפסיק? ( מרסילון )
מה משמעות התוצאות ומה מומלץ לעשות בינתיים?
תודה רבה,
לילך
הערה ערכי נורמה יחידות תוצאה שם בדיקה
1 - הטרוזיגוט PCR F-V LEIDEN
2 - הטרוזיגוט PCR MTHFR
פירוט הערות
מציין הערה
1
נא לפנות לרופא המטפל
2
נא לפנות לרופא המטפל
16- 12 Sec 15.6 PT-SEC
140- 70 % 87 PT %
1.3- 0.8 Inr 1.08 PT-INR
34- 22 Sec 32.2 APTT-sec
1.2- 0.8 Ratio 1.13 APTT-R
800- 200 mg% 373 FIBRINOGEN CALCU
140- 70 % 87 PROTEIN C ACTIVITY
130- 70 % 92 PROT-S ANTIGEN (FREE
120- 70 % 98 ANTITHROMBIN-III
4- 2.3 Ratio 1.66 APCR RATIO
1 1.2- 0 Ratio 1.03 LAC-RVVT
1.24- 0.7 Ratio בעבודה ! LAC-SCT
- Ratio בעבודה ! LAC-SCT-1:1-RARIO
פירוט הערות
מציין הערה
1
אין עדות מעבדתית לנוכחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אופיר אביזהר13/05/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=97 id=link]המטולוגיה, קרישת דם, סרטן הדם[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם בהריוןאביה11/05/2009
אני בשבוע 33
תוצאות בדיקות דם מטרידות
WBC- 18.6
NETUROPHIS ABS DIF - 12.5
NETUROPHIS DIF - 74.5
האם יש בעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אופיר אביזהר12/05/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת נימול בקצות האצבעותעמירם11/05/2009
מה המשמעות של תחושת נימול (דגדוג) בקצות האצבעות, בעיקר בבקרים קרים , ומה צריך לבדוק בבדיקת הדם לאבחון? כנ"ל לגבי הלבנה מתחת לצפורני הידים. תודה ! עמירם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעמירם
ד''ר אופיר אביזהר12/05/2009אין לי יותר מידי פרטים עליך.
לגבי הנימול כדאי לבדוק רמות ויטמין B12 ו-TSH בדם, ואולי צילום ע"ש צוארי - אולי יש שינויים בעמוד השדרה שלוחצים על עצב. כדאי להתייעץ גם בנוירולוג. ההופעה דווקא בבקרים קרים יכולה אולי לרמז לתופעת רינו אם כי זה יותר שכיח בנשים.
לגבי הצפורניים - אני לא בטוח למה אתה מתכוון, וזה גם לא בתחום התמחותי. רופא/ת משפחה או עור יוכל אולי לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דםענת10/05/2009
שלום אודה לך אם תעזור לי בפענוח בדיקות דם שנעשו לי .
הערה ערכי נורמה יחידות תוצאה שם בדיקה
150- 135 mEq/L 141 SODIUM
5.5- 3.5 mEq/L 4.8 POTASSIUM
36- 8 IU 18 GGT
37- 3 IU 19 GOT (AST)
41- 3 IU 12 GPT (ALT)
160- 50 mcgr/dL 98 IRON
1 460- 230 IU 376 LDH
5.0- 2.5 mg/dl 3.9 PHOSPHORUS
2 120- 30 IU 47 ALK. PHOSPHATASE
100- 0 IU 39 AMYLASE
10.2- 8.4 mg/dl 10.0 CALCIUM
3 190- 0 IU 65 CK- CREATINE KINASE
4 50- 20 mg/dl 52 UREA
400- 200 mg/dl 305 TRANSFERRIN
150- 30 mg/dl 125 TRIGLYCERIDES
5.7- 2.4 mg/dl 4.7 URIC ACID
200- 100 mg/dl 195 CHOLESTEROL
5 0.9- 0.5 mg/dl 0.82 CREATININE
6 1.2- 0 mg/dl 0.6 BILIRUBIN-TOTAL
7 8.7- 6.6 g/dl 9.47 PROTEIN-TOTAL
5.2- 3.5 g/dl 5.1 ALBUMIN
8 - 96 GLOM.FILTR.RATE
90- 55 mg/dl 41 CHOLESTEROL- HDL
130- 0 mg/dl 129.0 CHOLESTEROL-LDL calc
פירוט הערות
מציין הערה
1
17 נורמה שונה עד גיל
2
17 נורמה שונה עד גיל
3
17 נורמה שונה עד גיל
4
הבדיקה בוצעה פעמיים
5
שונתה הנורמה ל קריאטינין
6
ימים 5 נורמה שונה עד גיל
7
הבדיקה בוצעה פעמיים
!ד"ר - שים לב לרמה הגבוהה
8
תקף רק בלקוחות עם תיפקוד
מתיחס לתפקוד כליה יציב
תודה על עזרתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשני
ד''ר אופיר אביזהר11/05/2009הבדיקות תקינות למעט TOTAL PROTEIN (סך חלבון) שמעט גבוה.
איני יודע דבר עליך, אך אני מציע פשוט לחזור על הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה לפני בדיקת עורקי כליהציפי09/05/2009
בעלי צריך לעבור בדיקת עורקי כיליה.
מהם המאכלים שלא ניתן לאכול לפני הבדיקה, וכמה זמן צריך להיות בצום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לציפי
ד''ר אופיר אביזהר10/05/2009אמור להיות רשום בטופס ההזמנה.
האם את מתכוונת ל-US ?
אני מניח שמדובר בצום מקובל של כ-12 שעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רנטגן ומחזור חודשיל'09/05/2009
שלום רב
אני אמורה לגשת לבצע צילום רנטגן חזה, וכמדומני מבקשים להגיע בסיום המחזור החודשי?
אשמח אם תוכל לומר לי מה הזמן האידאלי להגיע לצילום?
וכמו כן, אודה אם תוכל בעצם להסביר מה למעשה הקשר בין הרנטגן למחזור החודשי?
במידה ואין זה הפורום הראוי לנושא אודה אם תוכל להפנות אותי אליו
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל-ל'
ד''ר אופיר אביזהר10/05/2009אני מניח שאת מתכוונת לממוגרפיה, צילום רנטגן של השד.
לצליום חזה רגיל, שנועד לבדוק את הריאות לא ידוע לי שיש קשר למחזור.
המחזור החודשי יכול להשפיע אולי על סמיכות או צפיפות השד. כדאי לך לפנות לפורום העוסק בסרטן השד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ל'10/05/2009תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקות תפקודי כבדרם08/05/2009
אני בן 22 לאחרונה עשיתי בדיקות דם ערכים אלו היו מחוץ לתחום:
BILIRUBIN TOTAL 1.71
LDH 23
BILIUBIN DIRECT 0.28
INDIRECT 1.43
מה זה אומר ? איזה בדיקות נוספות עלי לבצע?
אודה על תשובתך המהירה
רם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרם
ד''ר אופיר אביזהר10/05/2009ככל הנראה מדובר בתופעת ג'ילברט, ממצא שכיח מולד שלא מהווה בעיה ללא צריך ברור נוסף או טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)