מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ערכים של כולסטרולאושר28/04/2009
אני בת 36 ולאחרונה קיבלתי תוצאות בדיקת דם להלן ממצאיה:
כולסטרול 211
HDL 80.47
LDL 119
TRIGLYCERIDES 56.10
אני מעשנת 10 סיגריות ביום גובהי 1.56 ומשקלי 53.5 מה דעתך על התוצאות? משהו חריג? או גבוה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאושר
ד''ר אופיר אביזהר30/04/2009בדיקות שומני הדם טובות.
העישון לא טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
אושר01/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםנירה27/04/2009
עברתי CT ומיפוי כבד בגלל ממצא לא ברור באולטרסאונד. הממצאים במיפוי לא חד משמעיים אבל ב CT אמרו שזו המנגיומה.
נשלחתי לבצע בדיקת דם מסויימת ולהלן התוצאות:
5.00- 0.00 ng/ml 0.62 CEA
15.00- 0.00 U/ml 3.26 ALPHA FETOPROTEIN TM
37.00- 0.00 U/ml 47.40 CA-19-9
האם יש לי סרטן בלבלב? ב CT לא ראו שום ממצא בלבלב
אנא תשובתך המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנירה
ד''ר אופיר אביזהר30/04/2009הסמנים אינם יכולים לאבחן סרטן. אבחון סרטן נעשה על ידי אבחון ריקמתי בלבד.
המשיכי בבירור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפקודי כבדמ27/04/2009
אני בת 70 בריאה באופן כללי מטופלת כבר שנה עם סימבקור \בימבסטטין 10 מ"ג
ומאז הכולסטרול שלי מאוזן.
היום קבלתי תוצאות של בדיקת דם שעברתי ונראה שיש חריגה מהנורמה בכל הקשור
לתפקודי כבד :
GOT - AST 48
GPT -ALT 56
לפני 4 חודשים הפרמטרים האלו יצאו בגבול הנורמה , הראשון היה 31 והשני 34 .
אני לא לוקחת כדורים נוספים להוציא אומגה 3 ומולטי ויטמין שעשיר במיחוד בויטמינים
מקבוצה בי כי בעבר הבי 12 היה קצת נמוך . כמו כן אני נוטלת תוסף ברזל כי אני קצת אנמית.
מה דעתך ? האם יתכן שהסימבקור גורם לבעיה ?
תודה מראש ע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לע.
ד''ר אופיר אביזהר30/04/2009אכן יתכן שהסימבבטטין הוא הגורם לסטיה.
הסטיה קלה ואינה דורשת שינוי בתרופה, אלא מעקב בלבד.
המינון שאת מקבלת הוא מינימלי, ומתחת למינון התחילי המומלץ היום (20 מ"ג).
מאידך - כל מחלה וירלית יכולה גם היא לגרום לשינוי כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- D 25 HO ועוד הכדאי לפנות להמטולוג ?Iza26/04/2009
רופא נכבד, בבדיקות דם של אימי הסובלת מאוסטיאופורוזיס קשה ו -וי.ל.דם. + מטופלת בקומדין בשל PE מלפני שנה וחצי.[אולי זה קשור ?]. ברצוני לדעת אם כדאי לפנות להמטולוג ?
ESO % 8.6 [ 0-7
75-250 ] 37.5 ויטמין D 25-0H
180-670] 855 ויטמין B12
135 - 145] SODIUM 133.9
3.5 - 5.1 ] POTASIUM 3.4
0 - 31 ] GOT 36
0 - 38 ] 63 GGT תודה מראש על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Iza
ד''ר אופיר אביזהר27/04/2009קומדין מחייב זהירות רבה ומעקב PT או INR. בדרך כלל רופא משפחה יכול להתמודד עם זה.
הבדיקות שציינת לא קשורות ישירות לקומדין.
לרמה נמוכה של ויטמין D השפעה על האוסטאופורוזיס. מי שמטפל באם צריך לראות את התשובה ולהחליט אם יש צורך בתוספת ויטמין D.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איסוף שתן 24 שעות, יממה אחרי מחזורל'26/04/2009
שלום
עליי לבצע בדיקת איסוף שתן של 24 שעות. כיון שרק בשישי בלילה סיימתי את המחזור,
רציתי לוודא האם זה בסדר להתחיל כבר היום את בדיקת איסוף השתן או להמתין עוד כמה ימים?
כמו כן, כמה זמן לוקח לבדוק זאת עד לתוצאות (עליי לבדוק calcium וגם creatinine) ?
תודה רבה
ל'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל-ל
ד''ר אופיר אביזהר27/04/2009אם הבדיקה לא דחופה הייתי אולי מחכה יום או יומיים שלא יהיה גורם מבלבל בבדיקה.
הבדיקה עצמה קצרה, תוך דקות. יש גורמים מנהלתיים שזה לוקח מספר ימים עד שיש תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמעות ALT(GPT) בבדיקות דם.אייל26/04/2009
שלום רב.
בבדיקות דם שעשיתי קיבלתי שתי תוצאות חריגות
Eosinophils % 6.8-שאני יודע שמצביע על אלרגיה-ואכן יש לי אותה בחודשים אלו(ראיתי גם התאמה של בדיקות קודמות של שנה אחורה ולפני 5 שנים.)
אך תוצאת ALT)GPT( יצאה חריגה וברמה של 41 כאשר בשתי הבדיקות הקודמות הייתה על 24.
היתי מעוניין לדעת מה המשמעות של תוצאה זו,האם עלי להיות מודאג.ומה כדאי לי לעשות.
יש לציין כי אני בן 31 פעיל ספורטיבית מאוד,מעשן לשעבר(לא מעשן כבר שנתיים וחצי) ולגבי אלכוהול רק באירועים למרות שלפני מספר חודשים היתה לי תקופה יותר אינטנסיבית.
האם זה קשור לצהבת או פגיעה כלשהי בכבד? האם בר תיקון?
תודה מראש ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאייל
ד''ר אופיר אביזהר27/04/2009החריגה קלה מאוד, ובשלב זה הייתי פשוט חוזר על הבדיקה כעבור חודש.
אם יש החמרה תצטרך בירור נוסף - US בטן עליונה וסרולוגיה לנגיפי כבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפקודי כליותאביבית24/04/2009
שלום דוקטור עשיתי לפני 5 ימים כמהה בדיקות לגבי תיפקודי כליה אני מודאג ולא מבין ההאם תוכל בבקשה להסביר מה מצב הכליות ותיפקודם תודה להן התוצאות:
קריטאנין 1.47
GFR (glomerular filtration rate)- 54
urea 53
והיה עוד משהוא ווראה משהוא.. שזה יצא 7.4
עשיתי אולטרסאונד של הכליות ודרכי השתן ויצא תקין רשמו רק הסתידות כלה
תרופות קבועות שאני נוטל: ליתיום 600מ"ג , אספרין 100 מ"ג , לפיטור 20 מ"ג.
אני בן 50.
הודה לך מאוד על התשובה כי אני בלחץ קראתי שה GFR צריך להיות יותר גבוה מ 54
הודה לך על התשובה מה המצב של הכליות ומה מצב תפקודם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאפרים
ד''ר אופיר אביזהר27/04/2009הקראטינין מעט גבוה, וגם ה-GFR (אם נלקח בבדיקת דם ואיסוף שתן) מעט נמוך.
זה יכול להעיד על הפרעה כלייתית מסומת, וכדאי להתייעץ בנפרולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- fibrinogenענת24/04/2009
נשלחתי לבצע בדיקת קרישיות דם לקראת הריון.
התוצאות:
PT-INR 0.96
PT-SEC 10.4 sec
%PT% 100
APTT-sec 27.0 sec
FIBRINOGEN 528
מה פשר הפיברינוגן הגבוה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אופיר אביזהר27/04/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=97 id=link]המטולוגיה, קרישת דם, סרטן הדם[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דם- בירורורד23/04/2009
שלום רב,
אני בחורה בת 32, גובה 1.65 מ', שוקלת 63 ק"ג.
אני מעשנת.
בבדיקות הדם האחרונות נתקבלו הערכים הבאים:
גלוקוזה- 66 (נורמה- מינימום 70). זו הפעם הראשונה שהסוכר יצא אצלי נמוך, בדר"כ הוא בנורמה.
כולסטרול- 245.6 (נורמה- מקסימום 200).
HDL- 56.
LDL- 169.9.
GOT (AST)- 43. פעם ראשונה שלא יצא תקין.
GPT (ALT)- 70. פעם ראשונה שלא יצא תקין.
אינני לוקחת שום כדורים.
רציתי לשאול שתי שאלות:
א. האם אני יכולה לא להתחיל עם כדורים להורדת הכולסטרול? הבנתי שאם מפסיקים כדורים אלו, הכולסטרול בבת אחת עולה ובד בבד הבנתי שלא ניתן לקחת כדורים אלו בהריון. ( אני עדיין לא בהריון, אבל אם וכאשר אהיה).
ב. מה אומרים הערכים של ה- GOT וה- GPT. זו הפעם הראשונה שהם יוצאים לי לא בנורמה ואני ממש לחוצה מכך.
בתודה מראש ובכבוד רב,
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לורד
ד''ר אופיר אביזהר27/04/2009רמת הכולסטרול גבוהה.
השילוב של כולסטרול ועישון מסוכן לטווח הארוך.
הטיפול העדיף בעיני הוא הפסקת העישון, ודיאטה דלת כולסטרול ושומנים מן החי.
אך אם את ממשיכה לעשן, וביחוד אם יש רקע משפחתי של מחלת לב כלילית בגיל צעיר , תרופה ליתר כולסטרול היא אופציה.
אין לקחת את התרופות כשיש הריון, ועל כן יש לנקוט באמצעים למניעת הריון אם נוטלים, ולהפסיק טיפול לפני הריון מתוכנן.
בגילך הייתי עושה את המיטב הלא תרופתי - הפסקת עישון ותזונה.
ההפרעה באנזימי הכבד קלה, ואין בה כדי למנוע טיפול כנגד כולסטרול. בשלב ראשון לא הייתי עושה דבר מלבד מעקב. אם אין שיפור או יש החמרה - יהיה צורך בברור. בדרך כלל מתחילים ב-US בטן עליונה וסרולוגיה לנגיפי כבד.
רמת הסוכר תקינה מבחינתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום..עשיתי בדיקת דם ו..עדי23/04/2009
שלום,
עשיתי בדיקת דם ואני לא יודעת את הערכים של התוצאות שקיבלתי,
אשמח לדעת מה הפירוש של הערכים ומה אומרות התוצאות.
mg/dl NORMAL GLUCOSE - U STRIP
- mg/dl NEG BILIRUBIN- U STRIP
- mg/dl NEG KETONES- U STRIP
1.030- 1.001 1.031 SPECIFIC GRAV-U STRI
7.4- 4.8 /µl 5.5 PH- U STRIP
30- 0 mg/dl NEG PROTEIN- U STRIP
- mg/dl NORMAL UROBILINOGEN-U STRIP
- /µl NEG ERYTHROCYTES-U STRIP
- NEG NITRITE- U STRIP
- /µl NEG. LEUCOCYTES - U STRIP
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעדי
ד''ר אופיר אביזהר27/04/2009כאמור - זו בדיקת שתן והיא תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר חמור בויטמין Dל'23/04/2009
שלום רב
לפי רופאת הריאות שלי ככל הנראה אני חולה בסרקואידוזיס בשילוב דלקת ריאות האאוזונופילפית.(זו המסקנה ככל הנראה בגלל אופן התסננים/ צלליות בריאות ושאר סימפטומים, אם כי נשקלו גם וסקוליטיס וBOOP)
בבדיקה של ויטמין VITAMIN D 25-0H נמצא: 250.0- 75.0 nmol/L 11.1 VITAMIN D 25-0H
לבקשת אנדוקרינולוג הופנתי לבדיקות נוספות.
אשמח אם תוכל לענות לי על מס שאלות:
-מה טווח התוצאות (הנורמה) של בדיקת VITAMIN D1-25-DI-OH ? והאם עליי להיות בצום לפני?
- מהו בדיוק הקשר בין ויטמין D לסרקואידוזיס ו/או דלקת ריאות האאוזונופילפית? (זה לא אמור להיות ערכים גבוהים בניגוד לנמוכים שלי יש?)
תודה רבה ויום טוב
יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל
ד''ר אופיר אביזהר23/04/2009בדיקות ויטמין D יש לקחת כשהנבדק בצום.
המעבדה שאני עובד אתה נותנת תשובות ב-mg, ורמת 1,25 DI OH VIT D הנורמלית 25-76 pgr/ml. בכל מקרה - רמות הנורמה תהיינה רשומות ליד התשובה.
לגבי הקשר לסרקואידוזיס או דלקת ראות אאוזינופילית יש לשאול את מי שהתמחותו במחלות אלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ל'23/04/2009ד"ר אביזהר,
שוב שלום ותודה רבה על תשובתך
אשמח לעזרה נוספת לתוצאות בדיקת דם שעתה קיבלתי:
הערה ערכי נורמה יחידות תוצאה שם בדיקה
- nmol/L בעבודה. VITAMIN D 25-0H
4.20- 0.35 mIU/L 3.75 TSH
6.5- 3.5 pmol/L 4.9 T3- FREE
20.0- 10.0 pmol/L 11.8 T4- FREE
40.00- 0.00 IU/ml <20.0 THYROGLOBULIN Ab
35.00- 0.00 IU/ml <10.0 ANTI THYROID PEROXID
670- 180 pmol/L 287 VITAMIN B12
690- 138 nmol/L 661 CORTISOL-BLOOD
האם הTSH תקין?
ומה המשמעות של קורטיזול יחסית גבוה?
תודה רבה
יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכן, האם תקין להיכנס להריון ...
ל'25/04/2009האם זה בסדר לנסות להיכנס להריון עם תוצאות אלו, האם זה תקין?
תודה רבה
ושבוע טוב
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-ל
ד''ר אופיר אביזהר27/04/2009הבדיקות ששלחת בתחום הנורמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם ANCAא.נ23/04/2009
אני אמורה לעבור בדיקת דם ANCA, השאלה שלי היא האם צריך לעשות אותה בצום? דבר שני, אני צריכה להתחיל בכדורי קלונקס האם זה ישפיע על תוצאות הבדיקה, האם עליי לבצע קודם את בדיקת הדם ולאחריה להתתחיל בנטילת הכדורים? תודה על עזרתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל-א.נ.
ד''ר אופיר אביזהר23/04/2009על פי המידע שלי ANCA לא מצריך צום.
אך שימי לב - שאת לא עושה בהזדמנות זו גם בדיקות אחרות שהן כן דורשות צום. עדיף לשאול את מבקש הבדיקה.
לא ידוע לי על קשר ל-CLONEX, ואני ודאי לא רשאי להמליץ על דחיית טיפול תרופתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- BETA-HCGמיכל22/04/2009
שלום. מה אומרת תוצאת בדיקת הדם הבאה:
BETA-HCG קטן מ- 3
האם מעיד על היריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אופיר אביזהר23/04/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספירת דםיוסף22/04/2009
ביצעתי בדיקות שיגרתיות הספירת דם יצאה תקימה (הומוגלובין 14.5) חוץ מערך אחד
HYPER% שהנורמה שלו היא בין 0-4 ולי יצא 5.5
מה משמעות הבדיקה הזו? מה היא מודדת? ועח מה יכול חהצביע הערך הגבוהה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליוסף
ד''ר אופיר אביזהר23/04/2009אם כל השאר תקין אין משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כולסטרול 200.3קרן22/04/2009
שלום
אני בת 51. בדיקות הכולסטרול הראו:
כולסטרול 203.6; טריגליצרידים 45; HDL 70;, LDL 124.6;NON HDL 134
האם אלה ערכים גבוהים שמצריכים שמירה.
אני די שומרת בכל מה שקשור לתזונה. לא עושה פעילות גופנית.
תודה, קרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטים נוספים
קרן22/04/2009אני שוקלת 59 ק"ג, וגובהי 163 ס"מ.
ופרט נוסף: יש לי APLA (לפי תוצאות בדיקות, ללא אירועים).
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרן
ד''ר אופיר אביזהר22/04/2009בהחלט רמה סבירה לאדם בריא.
תזונה נכונה, דלת כולסטרול ושומנים רוויים אחרים מן החי מומלצים לך כמו לכל אחד אחר, ומעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)