מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירודים במפשעה - תוצאות בדיקות דםאורן16/04/2009
שלום
מזה כשנה אני סובל מגירודים במפשעה וכן באשכים (הרגשה של כוויה)
כל זה ללא סימנים כלשהם באיזורים אלו.
לכן ביצעתי בדיקות דם שתוצאותיהם מראות על מספר דברים חריגים:
RBC-Red Blood Cells 5.71
Hemoglobin 17.4
Lymphocytes 18.2
Eosinophils % 6.3
(נתונים אלו הם מהאתר של מכבי שדרכו קיבלתי את התשובות)
האם יש קשר לגירודיםו\או בעיה כלשהי בנתונים ללא קשר לגירודים?
תודה רבה
אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורן
ד''ר אופיר אביזהר16/04/2009לא ניתן לעשות אבחנה מרחוק.
הספירה הלבנה לא מלאה - האם כלל הכדוריות הלבנות (WBC) בנורמה? האם כשאתה כותב לימפוציטים 18.2 האם מדובר במספר אבסולוטי באלפים (שאז זה גבוה) או שזה באחוזים (שאז זה מעט נמוך)?
מה שתופס את עיני זה רמת ההמוגלובין שהיא גבולית גבוהה. האם אתה מעשן? כדאי להשוות לבדיקות קודמות ולעקוב. אני לא יודע אם יש קשר לגרד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות הבדיקות + תמונה
אורן16/04/2009שלום דוקטור
ראשית תודה על תשובתך.
הכנתי וצרפתי תמונה של הנתונים כולם מהתוצאות של בדיקת הדם.
אשמח אם תעיין בהן.
לשאלתך אם אני מעשן אז אכן אני מעשן.
אם לא ציינתי..אני בן 32
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורן
ד''ר אופיר אביזהר19/04/2009ספירת הדם בסך הכל תקינה, סבירה.
לתזומת לבך - רמת הטריגליצרידים מעט גבוהה, ו-HDL כולסטרול מעט נמוך. מופיע הרבה באנשים עם עודף משקל. חשוב לשמור על משקל גוף תקין ופעילות גופנית סדירה.
השילוב של אלה עם עישון אינו טוב לטווח הארוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה,תודה
אורן19/04/2009תודה רבה דוקטור
אורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לא תקינותאילת16/04/2009
שלום
בדיקות דם לבני בן ה-13
כימיה בדם
CK | | 07/04/09 | u/l | (
0 )
150 *
164
|
המטולוגיה-כללי
ESR 1 hour | | 07/04/09 | mm/hr | (
0 )
15 *
20
|
המטולוגיה- ספירת דם - מכשיר
Hemoglobin | | 07/04/09 | g/dl | *
11.4 (
13.1 )
17.2
|
Hematocrit | | 07/04/09 | % | *
36.6 (
39 )
50
|
MCV-Mean Cell Volume | | 07/04/09 | fl | *
75 (
79 )
97
|
MCH-Mean Cell Hemoglobin | | 07/04/09 | pg/cell | *
23.4 (
27 )
35
|
MCHC-M.Cell Hb cont. | | 07/04/09 | g/dl l | *
31.1 (
32 )
36
|
RDW-Red Cell Distri.Width | | 07/04/09 | % | (
11.6 )
15 *
15.7
|
Lymphocytes % | | 07/04/09 | % | (
22 )
43 *
49.3
|
אודה לתשובתכם המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אופיר אביזהר16/04/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=61 id=link]רפואת ילדים, מחלות ילדים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה בדיקות יש לבצע, כדי לראות אם ימלכית14/04/2009
יש סכרת??? נאמר לי שלאנשים בריאים A1C איננו מדד לסכרת עשיתי בדיקה בצום 120 בדיקה אחרי אוכל 154 5.70 A1C האם יש לי סכרת????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למלכית
ד''ר אופיר אביזהר16/04/2009ההגדרה של סוכרת היא רמת סוכר בצום 126 מ"ג% ומעלה בשתי בדיקות שונות, או מעל 200 מ"ג% בהעמסת סוכר. לפיכך על פי ההגדרות המקובלות אין לך סוכרת.
אך יש לך עודף סוכר בדם, וכדאי לעשות כדי למנוע או לפחות לדחות ככל האפשר הופעת סוכרת.
כדאי לשמור על משקל גוף תקין. אם יש עודף - להוריד. להיות פעיל מאוד גופנית ולהמנע מעודף סוכר ופחמימות פשוטות אחרות בתזונה.
במקביל כדאי לעקוב אחר לחץ הדם, שומני הדם ולא לעשן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם אצל תינוקות בת שנהאורלי14/04/2009
שלום דוק.
לתינוקת שלי שהיא בת שנה וחודשיים עשו בדיקות דם ,
גלוקוז אצלה הוא 73 מה המשמעות ?האם זה מראה על סכרת סמויה ?
בתודה ,אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אופיר אביזהר16/04/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=61 id=link]רפואת ילדים, מחלות ילדים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דםאירית13/04/2009
אודה לכם מאוד באם אקבל מיכם חוות דעת על תוצאות הבדיקות הרצ"ב
אני בת 47 בריאה בדרך כלל ..
10.7 HB
ng/ml 8 קטן מ FERRITIN
mcg/dL 37 IRON
mg/dl 56 CHOLESTEROL- HDL
mg/dl 159.2 CHOLESTEROL-LDL calc
96 TRIGLYCERIDES
86 GLUCOSE
235 CHOLESTEROL
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאירית
ד''ר אופיר אביזהר16/04/2009ההמוגלובין מעט נמוך. בנשים עם מחזור סדיר, בעיקר אם הוא גדול או ממושך, המחזור הוא הסיבה השכיחה לכך. אם אין מחזור סדיר ואם יש הסטוריה משפחתית של סרטן מעי גס בגיל צעיר יש לבדוק את מערכת העיכול.
רמת הכולסטרול מעט גבוהה. כאן הטיפול הראשוני הוא תזונתי. אם את מעשנת או שיש הסטוריה משפחתית של מחלת לב כלילית בגיל צעיר יש לשקול גם טיפול תרופתי אם התזונה לא מספיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אירית16/04/2009לדר' אביזהר
רוב תודות על תגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה TSH?מיכל בן עמי12/04/2009
בבדיקת הדם האחרונה שעשיתי ערך אחד "יוצא מהשורה"TSH .4.49 רציתי לדעת מה זה? ומה עלי לעשות.
בברכה
מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
ד''ר אופיר אביזהר13/04/2009TSH הוא הורמון המופרש במח ומשפיע על בלוטת התריס. רמה מעט מוגברת אופיינית לרוב לתת פעילות של בלוטת התריס. אם הסטייה קלה ניתן לעקוב בלבד. אם הסטיה גדולה יותר משלימים את הורמון הבלוטה החסר ב-ELTROXIN. התייעצי ברופא/ת המשפחה או באנדוקרינולוג.
תת פעילות בלוטת התריס היא דבר שכיח, בעיקר בנשים, נוטה להיות במשפחות, לא מסוכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בגוףדינה12/04/2009
שלום , אם יש לי גרד בכל הגוף, איזה שמות של בדיקות דם צריך לעשות?
אני כבר יומיים בערך מתגרדת בכל הגוף , ממש גירודים קלים ביותר, אך מציקים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדינה
ד''ר אופיר אביזהר13/04/2009ראשית - בדיקת רופא. חקירת התלונות ובדיקה פיזיקלית.
בהמשך - בדיקות דם לפי הממצאים. אני מניח שיקחו את הבסיסי - ספירת דם וכימיה, ולפי הצורך עוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך ד"ר אופיר
דינה14/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דםהילה07/04/2009
ביצעתי בדיקות דם ונמצאו לי הערכים החריגים הבאים:
bilirubin total 0.3 כאשר הטווח הוא בין 0.3 - 1.20
bilirubin conjugated 0.0 כאשר הטווח הוא 0.00- 0.20
eosinophils 6.6 כאשר הטווח הוא 0-6
אשמח לקבל הסבר לתוצאות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להילה
ד''ר אופיר אביזהר13/04/2009הבילירובין תקין.
האאוזינופילים הם הכדוריות הלבנות המשתתפות גם בתהליך האלרגי. הסטיה היא מינימלית כך שספק אם יש לכך משמעות, בודאי אם אין תלונות מתאימות ואין נטיה לאלרגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם לגילוי הריוןה.07/04/2009
HCG-B Qualitative (B) = 39 IU/L
האם מגיע לי מזל טוב?
:-)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אופיר אביזהר13/04/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=37 id=link]הריון ולידה [/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחוני ובדיקות בילירובין גבוהותצמחוני 1906/04/2009
שלום,
אני זכר, בן 19 צמחוני. תוצאות הבדיקות:
wbc 4.85
RBC 4.89
hgb 15.2
HCT 43.3
MCV 88.5
MCH 31.1
neu% 39.3
neu 1.91
ALT 12.1
ALP 83.5
AST 15
bilirubin total 2.38
bilirubin direct 0.33
האם יש קשר בין צמחונות לתוצאות?
האם יתכן שהתוצאות מעידות שיש לי תסמונת ג'ילברט שעד עכשיו לא התגלתה?
בתודה מראש,
ח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצמחוני
ד''ר אופיר אביזהר07/04/2009לא ידוע לי קשר לצמחונות.
הסיבה השכיחה ליתר בילירובין בלתי ישיר כפי שיש לך היא אכן תסמונת ג'ילברט שזה מצב גנטי. זו לא מחלה, וכפי שידוע אין לזה משמעות קלינית ברורה.
יש אבחנה מבדלת - אך זה בתוך הקשר קליני, ורופא/ת המשפחה צריך להתיחס לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
צמחוני 1907/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת שקיעת דם גבוהה - פעמייםהקיסרית05/04/2009
שלום דר', פעמיים קיבלתי תוצאות גבוהות של שקית דם
שבוע שעבר תוצאההיתה 60 והיו התוצאה הינה 64
יתר הפרמטרים בבדיקה אינם חריגים ופחות או יותר בטווח הנורמה
מה יכולה להיות הסיבה?
האם יש לי מקום לדאגה לגבי גידול וכדומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיסרית
ד''ר אופיר אביזהר06/04/2009שקיעת דם היא בדיקה מאוד לא ספציפית כבדיקת סקר, לא מצביעה לשום מחלה ספציפית, ואני הפסקתי את השימוש בה בבדיקת סקר. באנשים עם מחלות דלקתיות כרוניות כמו דלקת פרקים מסוימת או מחלות דלקתיות במעיים זה מדד טוב לפעילות המחלה, אך כאמור - באופן כללי היא לא תורמת לאבחנה. אם את חשה בטוב, בדיקתך הגופנית תקינה, ושאר בדיקות המעבדה תקינות - אני לא רואה מה עוד את צריכה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דר'
הקיסרית06/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' אפשר במקרה לשלוח לך את התוצאות
הקיסרית06/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקיסרית
ד''ר אופיר אביזהר07/04/2009את יכולה לשלוח לי מה שברצונך.
את רק צריכה לזכור שבדרך כלל לא ניתן לעשות אבחנות רק על פי בדיקות מעבדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם,תוצאות חורגותחיים05/04/2009
לאחרונה התחלתי להרגיש חולשה וחוסר תאבון ויציאות לא כל כך טובות ועשיתי בדיקות דם ע"י הפניה מרופא.
ב. היה לי תוצאות חריגות בכמה דברים: בילירובין גבוה,eosinophils גבוה,phosphore נמוך.
רציתי לדעת מה זה הדברים האלו? ממה זה נובע? מאיזה אכילה? ואיך יש לשפר את זה?
תודה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחיים
ד''ר אופיר אביזהר05/04/2009כדי שאוכל לענות אני צריך את הפירוט המלא. איזה בילירובין (כללי? ישיר?), מה % האאוזינופילים ומה ה-WBC בכלל? עד כמה הפוספט נמוך ומה עם הסידן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםאבי04/04/2009
שלום,
חזרתי לאחרונה מדרום אמריקה (שם סבלתי מקלקול קיבה), לפני הנסיעה קיבלתי חיסונים, כשחזרתי הרגשתי ירידה בתיאבון וחולשה/עייפות, להלן הממצאים החריגים בבדיקות הדם שערכתי:
mg/dl 245.4 CHOLESTEROL
mg/dl 178 TRIGLYCERIDES
mg/dl 44 CHOLESTEROL- HDL
mg/dl 165.7 CHOLESTEROL-LDL calc
mg/dl 201 NON-HDL_CHOLESTEROL
U/L 34 GOT (AST)
432 CK- CREATINE KINASE
8.6 URIC ACID
0.2 MACRO%
0.5 MICRO %
2.7 HYPER%
0.2 HYPO %
0.1 BASO abs
192 VITAMIN B12
אני בן 42 ולא סבלתי ממחלה כרונית או חריגה.
לתשובתך אודה
אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאבי
ד''ר אופיר אביזהר05/04/2009רמת הכולסטרול גבוהה. השלב הראשון הוא שינוי תזונתי ומעקב. בהמשך על פי התוצאות ועל פי הרקע האישי (הסטוריה משפחתית, עישון סוכר וכדומה) יש להחליט אם יש צורך בטיפול נוסף.
CPK גבוה. אני לא יודע למה נעשתה הבדיקה, אך היא מעט גבוהה. כדאי לחזור על הבדיקה ללא פעילות גופנית מאומצת בשבוע קודם. כדאי לבדוק תפקוד בלוטת התריס (TSH) וכדאי לעקוב.
שאר הבדיקות סבירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תצואות בדיקות דםסיון04/04/2009
בת 23 שוקלת 38 הלכתי לבדיקות והנה התוצאות אם אוכל לקבל הסבר כיוון שלא משתפים אותי כרגע עד לבירור..אם אוכל לקבל גם הסבר מהי כל בדיקה בקצרה
SPECIFIC GRAV-USTRI - (גבוה 1.03\ נמוך 1.001) התוצאה שלי יצאה 1.042
PROTEIN-U STRIP- (גבוה30 \נמוך 0) תוצאה שלי 50
C-REACTIVE PROTEIN- (גבוה3. \נמוך 0) תוצאה שלי 6.44
RHEUMATOID FACTOR- (טווח ויחידות 0.00-15.00IU \ML) תוצאה שלי 8.440000>* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאה של בדיקה נוספת
סיון04/04/2009ESR-(גבוה 37 \נמוך 2)תוצאה שלי 47 מזה ESRושאר הבדיקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיון
ד''ר אופיר אביזהר05/04/2009בדיקות השתן תקינות
CRP ושקיעת דם מוגברות מעט - אך אלו בדיקות לא ספציפיות, ולא ניתן לעשות אבחנה כל שהיא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דםמתי03/04/2009
פרופ.צוקרמן הנכבד.
אודה לך מאוד אם תספק לי את המידע הקשור לבדיקת דם:
HEPATITIS A IGM =NEGATIVE
HEPATITIS BS AB >1000.00
HEPATITIS AG =NEGATIVE
HEPATITIS BC AB TOT,= POSITIVE
HEPATITIS C=NEGATIVE
HBV QUANTITATIVE PCR =<60
מתוך יחידות LU/MLG
בכבוד רב
מתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אופיר אביזהר05/04/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=159 id=link]מחלות כבד, גסטרואנטרולוגיה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)