מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- HYPO גבוהיעל04/08/2013
שלום רב.
אני בת 39 מתחילה טיפול פוריות לפני הפרייה.
אני במחזור ( אם יש לזה חשיבות כלשהי על התוצאות?), עשיתי היום בדיקות דם כלליות הכל יצא בגדר הנורמל חוץ מהערכים הבאים :
MCH 25.9 (המינ' זה 26)
HYPO - 15.1 כאשר המקס' זה 6 !
FERRITIN - 9 כאשר המינ' זה 10
ההומוגלובים תקין : 12.
מה שמטריד אותי זה ה HYPO שבעבר היה סביב ה 1.6 ופתאם קפץ ל15,
הMCH תמיד היה נמוך סביב ה 26.
מה המשמעות של ה HYPO ? האם לייחס לזה חשיבות?
האם אני יכולה להתחיל מחר בטפולי הפוריות והזרקת ההורמונים?
מקווה לקבל את תשובתך בהקדם.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HYPO גבוה - תגובה
יעל אבנון04/08/2013שלום יעל,
מאגרי הברזל אצלך מאוד נמוכים- ערך אופטימאלי של פריטין הוא בסביבות 100, אצלך זה עומד על 9, מה שאומר שאין לך ברזל במאגרים ואת צריכה לקחת תוסף.
ערך Hypo מסמל על צבע התאים האדומים, ערך גבוה מסמל על תאים עם צבע חלש, מה שמעיד על המוגלובין נמוך.
המוגלובין תקין אצל אישה הוא 14-15.
במידה ולא תטפלי ההמוגלובין ילך וירד עוד יותר.
כדאי לבצע בדיקה לרמת הברזל החופשי בדם ולחקור מדוע רמתו נמוכה.
אין מניעה להתחיל טיפולי פוריות אך במקביל פני לרופא לקבלת טיפול באנמיה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ויטמין B12אורי01/08/2013
האם דרוש להפסיק ליטול B12 כמה ימים לפני בדיקת רמת הויטמין בדם?
אם כן - כמה ימים דרוש להפסיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת ויטמין B12 - תגובה
יעל אבנון01/08/2013שלום אלי,
אין צורך להפסיק נטילה של B12 לפני הבדיקה מפני שבכל מקרה נטילת הויטמין תשפיע על התוצאות של הבדיקה, גם אם הפסקת שבוע לפני הבדיקה.
במידה ובבדיקה רמת הויטמין היא מעל 500 ניתן להפסיק לקחת את התוסף ואז לעשות בדיקה חוזרת לאחר 4 חודשים על מנת לראות שהרמה לא ירדה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת TSIמיכל31/07/2013
שלום רב,
בבדיקת דם התוצאה TSI , 39.90 .
שנתים אחרי טיפול ביוד רדיו אקטיבי בבלוטת התריס.
, מה אומרת התוצאה? מה עלי לעשות?
תודה רבה על העזרה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת TSI - תגובה
יעל אבנון01/08/2013שלום מיכל,
TSI הם נוגדנים אוטואימוניים הגורמים ליצור יתר של הורמוני בלוטת התריס.
צריך לבדוק את רמת ה- TSH ואת רמת ההורמונים T4 ו- T3 כדי לדעת מה מצב הבלוטה.
הערך שציינת לא מספיק בשביל לאבחן את המצב, הוא רק אומר שקיימים נוגדנים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בדיקת TSI
מיכל02/08/2013שלום רב,
בבדיקת דם 0.91 T3 4.67 T4 20.72 TSI 39.90 ., TSH
אני לוקחת יוטירקס, ( שלוש פעמים בשבוע 200 ג וארבע פעמים 250 ג' ) . עשיתי את בדיקת TSI בעקבות אופטלומפטיה של גרייבס. יתכן שרמה גבוהה של נוגדנים פגעה וממשיכה לפגוע בארובות העיניים?
האם ניתן לעשות משהו כדי להוריד את רמת הנוגדנים?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בדיקת TSI - תגובה
יעל אבנון03/08/2013בדיקת ה- TSH וההורמונים תקינה.
לא ידוע לי על טיפול ברמה גבוהה של נוגדנים, הטיפול באופתלמופתיה הוא לרוב ע"י סטרואידים. פני לרופא מומחה להמשך בירור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ALP, Alkaline phosphataseערין30/07/2013
שלום רב
רציתי לברר בקשר ל ALP אצלי בבדיקת הדם הופיע 122 וידוע לי שלי שהטבח הנורמה הוא 50-100 ובגרף רואים שכל הזמן היתי בטווח הנורמה כל הבדיקות שהיו לי לפני רק הבידקה הזאת רואה קפיצה של ממש .
מה זה יכול להיות ?
בבקשה עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ALP, Alkaline phosphatase - תגובה
יעל אבנון31/07/2013שלום ערין,
ALP יכול להיות גבוה עקב סיבות שונות, למשל חומציות יתר של הדם, פגיעה בעצמות, בעיות בכבד, שימוש בתרופות שונות, במצבי אנמיה, בעקבות עודף זרחן בדם ועוד.
המשיכי בירור אצל הרופא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה בדיקת HB ? תודהאבי30/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מה זה בדיקת HB ? תודה - תגובה
יעל אבנון30/07/2013שלום אבי,
זוהי בדיקת המוגלובין- החלבון הנושא את החמצן בדם.
רמה נמוכה של המוגלובין מצביעה על אנמיה, מחסור בחמצן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דםרון24/07/2013
צהריים טובים,
סבלתי תקופה ארוכה מכאבים באזור אשך שמאל. לאחר בדיקות ואבחון, ביצעתי ניתוח וריקוצל.
לאחרונה הכאבים חזרו, ונראה כי אצטרך לחזור על הבדיקה בשנית. בינתיים הרופא שלח אותי לבצע בדיקות דם:
alpha fetoprotein as tumor. יצא לי ערך של 1.4
beta hcg marker. יצא לי ערך של 0.1
איני מבין את הבדיקות הללו והמשמעות שלהן. אין ערכים בתוצאות הבדיקות לדעת מה המשמעות שלהן. וגם בהסברים נראה כי מדובר בבדיקות לנשים בהריון בעיקר???
אשמח להסבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות דם - תגובה
יעל אבנון25/07/2013שלום רון,
מדובר בבדיקות של מרקרים בדם לאבחון תהליכים סרטניים.
הרופא רצה לשלול סרטן האשכים.
אם אין טווח נורמה על הדף צריך לפנות לרופא בקשר לתוצאות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צום לפני בדיקת אשלגן בדםאורי22/07/2013
קראתי שאין צורך בצום לפני בדיקת אשלגן בדם. אבקש להבין מדוע, שהרי אם המזון מכיל אשלגן, האשלגן בדם יעלה ויבלבל את הבדיקה. ובפרט אם אוכלים מזון המכיל הרבה אשלגן, ואוכלים ממנו כמות גדולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צום לפני בדיקת אשלגן בדם - תגובה
יעל אבנון22/07/2013שלום אלי,
אשלגן הוא חלק מבדיקת הביוכימיה ובהחלט עדיף להיות בצום של 12 שעות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יעל אבנון23/07/2013אשלגן הוא חלק מבדיקת כימיה ולכן תמיד נדרש צום.
לעיתים בודקים רק את רמת האשלגן בדם ולבדיקה זו אין הכרח להיות בצום אך לדעתי רצוי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריאטיניןמירי21/07/2013
שלום רב,
הקריאטינין שלי בבדיקת הדם האחרונה הוא 1.39. שמתי לב שהחל משנת 2006 חלה עלייה בקריאטינין.
האם יש מה לעשות כדי שהקריאטינין יהיה בגדר הנורמה?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריאטינין - תגובה
יעל אבנון22/07/2013שלום מירי,
קראטנין גבוה עשוי לרמז על מספר מצבים- התייבשות, ליקוי בפעילות הכליות, סוכרת, לחץ דם גבוה, שימוש בתרופות כגון משתנים, פעילות יתר של בלוטת התריס, עליה במסת השרירים ועוד. על מנת לטפל בבעיה יש לאבחן את מקורה.
המשיכי בירור רפואי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות חריגות בבדיקותאיריס20/07/2013
שלום יעל,
האם תוכלי לכתוב לי את משמעות הבדיקות החריגות של בני, הוא בן 12.
תודה
איריס
שם הבדיקה | | יחידות | גבול תחתון תוצאות הבדיקה גבול עליון |
המטולוגיה- ספירת דם - מכשיר
RBC-Red Blood Cells
*
5.72
MCV-Mean Cell Volume
|
88
MCH-Mean Cell Hemoglobin
| | pg/cell | *
32
Neutrophils %
60.2
Lymphocytes %
|
48
שתן-כללי
Protein (U) | |mg/dL
100* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות חריגות בבדיקות - תגובה
יעל אבנון21/07/2013שלום איריס,
לא ניתן לפענח בדיקת דם על פי מדדים בודדים בלבד, אני צריכה לראות את הבדיקה המקיפה ולקבל רקע על מצבו הבריאותי.
על פי הבדיקות שציינת ניתן לראות רמה גבוהה מעט של כדוריות דם אדומות, רמה גבוהה של לימפוציטים- תאים לבנים הנלחמים בוירוסים ונוכחות חלבון בשתן.
ממצאים אלו יכולים להצביע על הרבה מאוד גורמים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעלאני מאוד מודה לך
איריס26/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםיונית19/07/2013
בת 43 בשבוע האחרון הצואה שלי בצבע חום כהה
האם צריך לעשות בדיקה מסוימת
והאם ידוע לך ממה זה יכול להיות
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
יעל אבנון19/07/2013שלום יונית,
שינוי בצבע הצואה יכול יכול להיות עקב שינויי תזונה, שימוש בתוספי תזונה כמו ברזל ועוד. אם המצב נמשך תוכלי לפנות לרופא להמשך בירור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם עם פרולקטיןבסטיאן18/07/2013
אמרו לי שאני צריך להיות ער 3 שעות לפני בדיקת הדם שכוללת (בין השאר) גלוקוז, טריגלצרידים ופרולקטין.
העניין הוא שלא הייתי ער 3 שעות לפני. אז זה משפיע רק על הפרולקטין או גם על שאר הדברים בבדיקה? רמת הגלוקוז וכל השאר יהיו אמינים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם עם פרולקטין - תגובה
יעל אבנון19/07/2013שלום לך,
זה משפיע רק על בדיקת הפרולקטין אשר עשויה להיות גבוהה מעט אם לא היית ער 3 שעות קודם לבדיקה. כל השאר לא מושפעים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיבות צום לפני בדיקת וויטמין B12עפרה18/07/2013
שלום, הרופא שהפנה אותי לבדיקות דם + ויטמין B12 לא אמר לי על צורך בצום לפני הבדיקה. (קראתי על הצורך בכך אח"כ באינטרנט)
תוצאות הבדיקה היה ערך 1723.2 . שזה מאוד גבוה (כפול מהנורמלי). ומצביע על אפשרות לוקמיה, בעיות כבד וכו'.
האם זה יתכן בגלל שלא הייתי בצום ? האם לעשות שוב את הבדיקה ולפני כן לצום ?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיבות צום לפני בדיקת וויטמין B12 - תגובה
יעל אבנון19/07/2013שלום עפרה,
כדאי לחזור על הבדיקה שוב ולהיות בצום של 12 שעות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- RBC ו-HCT נמוכיםאופיר18/07/2013
שלום,
מאז שהפכתי לטבעוני לפני שנתיים, אני מקפיד לאכול נכון ולעשות בדיקות דם. למרות זאת, ה-RBC ו-HCT נעשים נמוכים יותר בכל בדיקה:
RBC - 4.34 (לעומת 4.66 לפני שנתיים)
HCT - 39.9 (לעומת 41.6 לפני שנתיים)
שאר הנתונים:
HB - 39.9 (כמו שהיה לפני שנתיים)
MCH - 32.1 (לעומת 30 לפני שנתיים)
MCHC - 34.9 (לעומת 33.5)
MCV - 92 (לעומת 89.4)
RDW - 12.7 (לעומת 13)
B12 - 506 (לעומת 450)
אני תוהה אם ה-RBC וה-HCT אמורים להדאיג אותי ולגרום לי ללכת לרופא, או שהם סבירים מספיק כדי להסתפק בהמשך המעקב הרגיל (כלומר, לעשות בדיקה נוספת בעוד כמה חודשים)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר RBC ו-HCT נמוכים - תגובה
יעל אבנון19/07/2013שלום אופיר,
הבדיקות תקינות, כתבת בטעות את ערך ההמוגלובין כערך ה- HCT.
כל עוד ההמוגלובין נע בין 15-16, זה בסדר.
המשך במעקבים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי ההמוגלובין
אופיר19/07/2013תודה על התשובה וסליחה על הטעות.
ערך ההמוגלובין שלי הוא 13.9.
בגלל זה הבדיקות מטרידות אותי. ההמוגלובין גבולי אבל נשאר אותו דבר כבר כמה שנים, בזמן שה-RBC וה-HCT יורדים. אז אני לא יודע אם הם מסמנים מגמה כלשהי. אני מניח שלא, אבל יש לי נטייה להיכנס ללחץ מיותר :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי ההמוגלובין - תגובה
יעל אבנון19/07/2013מדובר בערך גבולי, אין מקום ללחץ כלל.
כדאי לבדוק את רמת הברזל, החומצה הפולית והפריטין בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אופיר19/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דםדניאל14/07/2013
שלום,
עשיתי בדיקות דם בעקבות לחצים בחזה וכל הערכים היו בגדר הנורמה מלבד LYM אשר היה פחות מ- 20%, לפי קריאה שלי באינטרנט נראה כי אני סובל ממחלה ויראלית, לאחר שחרורי מבית החולים דרשתי מרופא המשפחה לעשות לי בדיקות דם שוב, והערך LYM חזר לגדר הנורמה (30%), האם הגיוני הדבר? כמו כן אם הייתי נדבק במחלת האיידס (לא עלינו) הערך היה נשאר נמוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות דם - תגובה
יעל אבנון15/07/2013שלום דניאל,
ערך נמוך של לימפוציטים לא מעיד על מחלה ויראלית, אלא ההפך, ערך גבוה מעיד על כך.
ערך נמוך של לימפוציטים בדרך כלל מלווה בערך גבוה של קבוצת תאים לבנים אחרת, יכול להיות שהיה זיהום חיידקי.
בבדיקה הנוספת שעשית הערך חזר לנורמה, מה שאומר שהגוף שלך התגבר על הבעיה לבד וזה אכן הגיוני.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- epinefrinאיריס14/07/2013
שלום יעל,התוצאה בבדיקת אפינפרין הייתה "מתחת לסף גילוי"
מה המשמעותשל תוצאה כזו?
תודה
איריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר epinefrin - תגובה
יעל אבנון14/07/2013שלום איריס,
לא ברור אם הבדיקה היא בדם או בשתן, בכל מקרה התשובה אומרת שרמת האפינפרין נמוכה מכדי שהמכשיר יזהה ערך כלשהו.
אני ממליצה לפנות לרופא על מנת להבין את התוצאה- בהתאם לשאר הבדיקות ולמצבך הבריאותי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל, הרבה תודות איריס
איריס14/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)