מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשיי גמילה מהורמוניםמיקה07/01/2015
לאחר 11 שנות נטילת הורמונים (כעת אביאנה) וכמה ניסיונות כושלים להפסיק, אני רוצה לשאול אם מוכרת תופעה של התמכרות ותגובת גמילה כה קשה עד שזה בלתי אפשרי להפסיק. (גם באופן מאד זהיר והדרגתי). אשמח לקבל הצעות לתהליך הגמילה הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיי גמילה מהורמונים - תגובה
ד``ר איתן פאר08/01/2015כלל לא מובו וכלל לא ברור מדוע בכלל את רוצה להפסיק את הטיפול ההורמונלי שעושה לך איכות חיים כל כך טובה? אין שום הורייה להפסיק את הטיפול אלא במקרים בודדים כגון פקקת וורידים עמוקה, סרטן שד פעיל וכד'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך השאלה
מיקה08/01/2015אני לא רוצה להפסיק אבל מופעל עלי לחץ בשל עיבוי של 8 מ״מ ברירית הרחם מבלי כל סימפטומים נוספים.
אשמח להתייחסותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך השאלה - תגובה
ד``ר איתן פאר08/01/2015זו בודאי ובודאי אינה סיבה לא הגיונית ולא מוצדקת להפסקת הטיפול אלא פשוט חסר נסיון בטיפול הורמונלי.
ולכן קודם כל תמשיכי את הטיפול ההורמונלי שלך כרגיל.
בנוסף יש לקחת כדור דופסטון 10 מג'ר אחד ליום במשך 20 יום ורק לאחר מכן יש לחזור על מדידת עובי רירית הרחם
במידה וישאר מעל 5 יש לבצע ביופסיית פייפל ואז לשקול הפסקת ההורמונים למשך 10 ימים ואז יהיה דימום ואז לחדש את הטיפול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונליתומר04/01/2015
שלום אני בת 44 אני צריכה לעשות בדיקת דם פרופיל הורמונלי ביום ה- 3 של המחזור. ביום שלישי התחיל לי דימום קל שנימשך עד יום חמישי ורק ביום שישי התחיל הדימום הרגיל של המחזור, האם אני צריכה לעשות את הבדיקה ביום שני או שהייתי צריכה לעשותה ביום שישי. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי - תגובה
ד``ר איתן פאר08/01/2015תבררי עם הרופא שלך לצורך מה בדיוק את עושה את הבדיקה.היות ובדיקה בימים 3-5 מתחילת המחזור חשובה אך ורק לצורך ברור וטיפולי פוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמונלי - תגובה
ד``ר איתן פאר08/01/2015תבררי עם הרופא שלך לצורך מה בדיוק את עושה את הבדיקה.היות ובדיקה בימים 3-5 מתחילת המחזור חשובה אך ורק לצורך ברור וטיפולי פוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמונלי
תומר10/01/2015שלום אני צריכה לעשות את הבדיקה לצורך בירור תקופות מחזור ארוכות (כשבועים לפעמים יותר) ודימום כבד. כיצד לחשב את היום ה - 3? האם זה יחשב היום ה - 3 רק כאשר הדימום נראה כדימום רגיל או יחשב גם בזמן דימום קל. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמונלי - תגובה
ד``ר איתן פאר15/01/2015לצורך הזה ממש לא נכון לבצע את הבדיקה ביום השלישי למחזור
הסיבות לדימום כפי שאת מתארת קשורה ביחס לא תקין , האופייני לגיל, בין רמות אסטרוגן ורמות פרוגסטרון.
והיות ופרוגסטרון נוצר רק לאחר ביוץ הרי שנכון לבדוק רמת ההורמונים הללו בימים 14 ו 21
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנגליקדנה02/01/2015
מטופלת שלך..נוטלת אנגליק מעל חצי שנה...יש לי כאבים וגודש בחזה בחודש האחרון ומידי פעם הפרשה חומה...מה זה אומר.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנגליק - תגובה
ד``ר איתן פאר08/01/2015תגיעי לביקורת ובדיקת אולטראסאונד נרתיקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום
דנה23/01/2015אחרי ביקור אצלך הפסקתי בהוראתך את האנגליק לשלושה ימים היום מתחילה לקחת שב אבל הדימום לא פסק..האם זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום
דנה25/01/2015אחרי ביקור אצלך הפסקתי בהוראתך את האנגליק לשלושה ימים . כבר יומיים לוקחת שוב שב אבל הדימום לא פסק..האם זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוורל קונטי השמנה וקושי לרדת במשקלאריאל24/12/2014
שלום ד"ר
אני עם אוורל קונטי מעל שמונה חודשים, זה פחות או יותר שהתחלתי לעלות במשקל, האם ייתכן?? לא מצליחה לרדת במשקל ומקפידה מאוד על תזונה.
האם ממליץ על טיפול חלופי?
אודה לתגובה, מתוסכלת ביותר
תודה
אריאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוורל קונטי השמנה וקושי לרדת במשקל - תגובה
ד``ר איתן פאר25/12/2014השמנה קשורה קשר הדוק לגיל המעבר
חסר אסטרוגנים מאפשר לאנדרוגנים ( ההורמונים הזיכריים) המופרשים מהאדרנל ( יתרת הכילייה) והשחלות המנופאוזליותל"תפוס פיקוד" על גוף האישה ולגרום לאגירת שומן בטני כמו אצל גברים. כמו כן חלה ירידה בחילוף חומרים ובנוסף מעבר של רקמת שריר לרקמת שומן. הנטו של כל האמור הינו עליה במשקל.
הטיפול-
טיפול אסטרוגני תואם לכל אישה ואישה, פעילות גופנית, הפחתת סוכרים מהתזונה וכד'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייתכןדלית22/12/2014
שחתכים ופצעים נוצרים באזור השפתיים שבאיבר המין הנקבי כחלק מתופעות גיל המעבר...?
או שיש סיבה אחרת...?
בת 50
מזה כשנה ללא מחזור
לוקחת וגיפם + אביאנה
תופעה מטרידה מאד שגורמת לצריבה נוראית בעת מתן השתן.
מה עושים ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייתכן - תגובה
ד``ר איתן פאר24/12/2014לא. זו לא תופעה של גיל המעבר אלא של מחלת עור
שמן בלניום הרמאל עשוינ לעיזור ולא יש לברר סיבה אצל רופא מומחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול הורמונלי אוורל קונטישירה21/12/2014
שלום,
בת 40 שנה וחצי לאחר סרטן צוואר הרחם שטופל בכימותרפיה והקרנות ללא כריתת הרחם.
יש לי תופעות קשות מאוד של גיל המעבר.
ביום שישי התחלתי טיפול הורמונלי במדבקות אוורל קונטי.
שאלתי - תוך כמה זמן המדבקות אמורות להשפיע?
תודה,
שירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הורמונלי אוורל קונטי - תגובה
ד``ר איתן פאר24/12/2014תוך 2-3 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים בלקיחת הורמונים.יפית20/12/2014
שלום רב ד"ר פאר.
מזה כחודשיים אני נוטלת -אקטיבל- לאחר הפסקת מחזור וגלי חום מרובים.
גלי החום נעלמו לאחר כארבעה שבועות, והרגשתי הכללית השתפרה.
לפני כשלושה שבועות החלו לי דימומים חלשים בצבע אדום חום.
ממש מעט-אך בכל זאת מטריד.
מה עלי לעשות? בדיקת רופא או...?
אשמח לדעת, בברכה, ותודה, יפית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים בלקיחת הורמונים. - תגובה
ד``ר איתן פאר24/12/2014פשוט- תפסיקי את האקטיבל למשך מספר ימים עד שיפסק הדימום ואז תחדשי את לקיחתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וגיפםריקי20/12/2014
השימוש בו מאד לא ידידותי למשתמש, אולם בלעדיו התחושה היא נוראית !!!!
האם אין פתרון אחר לבעיית הצריבה והגרד באזור הנרתיק ?
משהו בבליעה ?
או משהו אחר....
הדרך להחדיר את הוגיפם לדעתי ממש לא נוחה ומדובר באביזר לא קטן שצריך לקחת אותו גם כשאינך בבית
לעניות דעתי ממש לא כייף ולא נוח
והאם כך צריך להשתמש עד אין קץ ?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וגיפם - תגובה
ד``ר איתן פאר24/12/2014תוך כדי שימוש חוזרת האלסטיות לנרתיק ואז התחושות שאת מציינת אמורות לחלוף. סקר כלל עולמי דוקא מראה שלמרבית הנשים נוח יותר להשתמש בואגיפם , גם המוליך צר ונוח וגם הכדור לא יוצא כהפרשה מכתימה כמו השימוש במשחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנג'ליקחיה16/12/2014
אני בת 65 ואחרי התמודדות קשה עם גלי חום וחוסר שינה פניתי לרופא הנשים והוא רשם לי אנג'ליק. לוקחת כשלושה שבועות ותופעות הלואי קשות מאוד - בעיקר נפשיות. עצבנות יתר, חוסר ריכוז ונדמה לי שגם הפרעות בראייה. נאם יש טעם לחכות לשינוי או להחליף לסוג אחר של הורמונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנג'ליק - תגובה
ד``ר איתן פאר17/12/2014הכל תלוי כמה זמן את ללא הורמונים
במידה ושנים , הרי שאסור לתת לך טיפול הורמונלי ללא ברור מעמיק של משקעים טרשתיים בעורקי הצואר, תפקודי כבד וכליות ועוד ועוד
בגילך התחלת טיפול הורמונלי, להבדיל מהמשך טיפול הורמונלי מחייב התייחסות ספציפית שונה מהרוטינה ורק אז ניתן לקבוע מה, איזה ולכמה זמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!
חיה17/12/2014תודה תודה!!! היתה לי הרגשה שהרופא חיפף בעיקר לאור הודעות אחרות בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלצין + אובסטין - אשמח לתשובהנירית15/12/2014
לד"ר פאר שלום רב,
רקע- בת 55 ללא מחזור שנתיים.
לפני חודשיים הייתי אצל גניקולוגית, אחרי אולטרה סאונד וגינלי אמרה לי שהכל תקין,
ולגבי פאפ אמרו לי לחכות חודש. מאחר שהתשובה לא הגיעה, הרמתי טלפון ואחרי שהרופאה עיינה בתוצאות הפאפ היא השאירה לי מרשמים לתרופות שבנושא.
שאלותי:
באיזה מקרים נותנים תרופות אלה?
אלו ממצאים בפאפ , מנחים את הרופאה לתת לי תרופות אלה?
הקרטיאנין בדם שלי הוא 1 במשך 10 שנים אך אין לי מחלה כליות ידועה. האם מותר לי לקחת את התרופות אובסטין ודלצין או שעדיף לקחת תחליף?
צרור תודות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלצין + אובסטין - אשמח לתשובה - תגובה
ד``ר איתן פאר17/12/2014אין לי שמץ שח מושג מדוע רשמו לך את מה שרשמו לך , מה החיתה הסיבה, האם בתרביות צמחו חיידקים או שמא רק תשובת הפאפ היתה דלקתית עם לאוקוציטים , ללא כל קליניקה שאז בודאי שאין מקום לתת את הטיפול הנ'ל.
מחייב התייחסות יותר רצינית וקבלת הסבר ונימוק מהרופאה שלך מאשר להשאיר לך סתם מירשמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובסטין +דלציןפלונית12/12/2014
לד"ר פאר שלום רב,
רקע- בת 55 ללא מחזור שנתיים.
לפני חודשיים הייתי אצל גניקולוגית, אחרי אולטרה סאונד וגינלי אמרה לי שהכל תקין,
ולגבי פאפ אמרו לי לחכות חודש. מאחר שהתשובה לא הגיעה, הרמתי טלפון ואחרי שהרופאה עיינה בתוצאות הפאפ היא השאירה לי מרשמים לתרופות שבנושא.
שאלותי:
באיזה מקרים נותנים תרופות אלה?
אלו ממצאים בפאפ , מנחים את הרופאה לתת לי תרופות אלה?
הקרטיאנין בדם שלי הוא 1 במשך 10 שנים אך אין לי מחלה כליות ידועה. האם מותר לי לקחת את התרופות אובסטין ודלצין או שעדיף לקחת תחליף?
צרור תודות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובסטין +דלצין - תגובה
ד``ר איתן פאר17/12/2014ניתנה תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניסויפלונית12/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ניסוי - תגובה
ד``ר איתן פאר17/12/2014???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלי חום קשיםעליזה יוגב10/12/2014
שלום רב, הנני בת 48. לאחרונה סבלתי ממחזורים לא סדירים ודימומים מוגברים.
נכון להיום, יש לי איחור במחזור של שבועיים. הייתי אצל הרופא אתמול משום ששבועיים אני סובלת מגלי חום והזעות קשות במהלך כל היום . (כל 10 דקות בערך) והלילה הוא סיוט. כמו כן כאבי ראש חזקים והרגשה של חולה. הרופא נתן לי EVIANA לשלושה חודשים מבלי לבצע בדיקות האם אני אכן בגיל המעבר. אינני יודעת האם להתחיל משום שאני לא יודעת אם אכן סיימתי את המחזור. אודה לעזרתך האם בכל זאת להתחיל או לבצע איזשהן בדיקות קודם לכן. יש לציין כי בבדיקת האולטראסאונד שעשה לפני כחודש רירית הרחם הייתה דקה. תודה מקרב לב. עליזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי חום קשים - תגובה
ד``ר איתן פאר11/12/2014בד'כ מתן טיפול הורמונלי חלופי למצב טרום מנופאוזלי כפי שאת נמצאית בו כיום נגמר בדימומים לא סדירים ולכן אני מעדיף טיפול הורמונלי "תוספי" ולא חלופי כגון נובופם שגם יפתור אותך מתסמיני גיל המעבר וגם יגרום לסדירות במחזורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי והוצאת מירנהאירית09/12/2014
בת 47 -לפני כשבוע הרופא הוציא לי את ההתקן מירנה מאחר ופג תוקפו וגם נתן לי לעשות בדיקת פרופיל הורמונלי ולהלן התוצאות: Lh- 3.3 Fsh- 3.7 estradial- 395 TSH-7.12. עלי לציין שאני לא מקבלת מחזור 10 שנים בגלל התקן המירנה שהוצא כבר פעם כדי שאכנס להיריון ואכן חודשיים אחרי הוצאת ההתקן נכנסתי להריון שלישי בגיל 41. האם יש סיכוי להיכנס להיריון או שעלי להשתמש באמצעי מניעה בתודה אירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי והוצאת מירנה - תגובה
ד``ר איתן פאר11/12/2014כן , סיכוי קלוש אבל לא אפס
ולכן תחזירי את המירנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש קשר למדבקות?ד``ר איתן פאר09/12/2014
שלום רב,
אני בת 47 ולפני כחודש ימים התחלתי להשתמש במדבקות אוורל קונטי, לאחר שגלי החום נהיו כמעט ובלתי נסבלים. בשבועיים האחרונים "פיספסתי" יום יומיים בהחלפת המדבקות.
בשבוע שעבר הגיע מחזור קצר יחסית (3 ימים) ואילו לאחר שבוע שוב התחיל דימום.
האם יש קשר למדבקות? הייתי שמחה לוותר על קבלת ההורמנים ולנסות לראות אם גלי החום נחלשו ואפשר לחיות איתם אך אינני יודעת אם מותר להפסיק את השימוש בהן.
אשמח לשמוע את דעתך.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדבקות אוורל קונטי - תגובה
ד``ר איתן פאר11/12/2014גלי חום מהווים טריגר חשוב לפתח מחלת אלצהיימר ולכן רצוי ביותר למנוע אותם ע'י הטיפול ההורמונלי החלופי
במידה ולא תפספסי ותקפידי על ההוראות את לא אמורה כלל לדמם
ובמידה ובכל זאת יהיו דימומים אזי תחליפי סוג של טיפול הורמונלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)