מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת דם לפרופיל הורמונלימרב05/05/2015
שלום ד״ר נכבד,אני בת 46 ולאחרונה הוצאתי התקן תוך רחמי לאחר הרגשה רעה.
לצורך כך, ביקשתי מרופאת המשפחה, הפנייה לבדיקות דם לפרופיל הורמונלי, על מנת לברר האם אני צריכה להמשיך עם אמצעי מניעה, או שאוכל סוף סוף לוותר על ההתקנים (גם על ההורמונלי).גלטלות, אין סיכוי שאקח. כששאלתי את האחיות מתי יש צורך לעשות את הבדיקות, הן ענו, שאין לכך משמעות בבדיקות אלה.
אין לי אפשרות לכתוב לך כאן את כל התוצאות, משום שהרשימה ארוכה.
אשמח, אם תוכל לבקש ממני תוצאות ספציפיות לצורך השאלות ששאלתי ואני ארשום לך.
כמו כן, אשמח לברר, האם את הבדיקות שעשיתי, הייתי צריכה לבצע בזמן במחזור?
בתודה מראש ויום מקסים, מרב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם לפרופיל הורמונלי - תגובה
ד``ר איתן פאר07/05/2015אין כל קשר בין פרופיל הורמונלי ובין פריון ולכן רופאת המשפחה שלך כלל לא היתה צריכה להענותלבקשתך אלא להפנותך לגניקולוג המתמצא בתחום זה ולכן נא לפנות לרופא המתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מרב07/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קצח יכול להזיקרחל04/05/2015
שמעתי שקצח גורם להקלה בשעול. אני לוקחת כבר כמה חדשים חצי כפית קצח טחון .כחדשיים אני סובלת משעול קשה. האם יתכן שהקצח מזיק לי.אני שואלת לפני שאני מבקשת מרופא שלי לעשות בדיקות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם קצח יכול להזיק - תגובה
ד``ר איתן פאר04/05/2015תנסי ברור כולל צילום ראות, כיח לתרבית ובדיקת רופא במקום קצח .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל המעברcoi04/05/2015
שלום, אני בת 50 וליפני 4 שנים עברתי כריתת רחם,מיד התחלתי להרגיש חוסר עיניין בקיום יחסים עם בעלי,ליפני שנה וחצי התחלתי להרגיש גלי חום וקור בו זמנית במשך הלילה,קושי להרדם,מתעוררת כל שעה ובנוסף גם התקפי חרדה,אני לא יודעת אם זה ביגלל גיל המעבר,הרופאה נתן לי כדורי ליויאל,לא אם לקחת כי זה מפחיד מיבחינת סרטן השד,אני רק רוצה לדעת האם ההתקפי חרדה הם כתוצעה מגיל המעבר.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל המעבר - תגובה
ד``ר איתן פאר04/05/2015התשובה כן. ליביאל הינו פתרון מוצלח אך גם כל אסטרוגן בלבד ( היות ואין לך רחם). וכידוע טיפול אסטרוגני ללא פרוגסטרון מוריד ( אני מדגיש שוב ושוב- מוריד) סכנה לסרטן שד.
תקחי ותהני מאיכות חיים טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלייה במשקל בגלל שימוש במדבקות אוורלד``ר איתן פאר03/05/2015
ד"ר שלום! אני בת 49 לפני חצי שנה עברתי כריתת רחם ושחלות משתמשת במדבקות אוורל 50 פעמיים בשבוע. מאז אני עולה במשקל על אף שמירה על תזונה ופעילות ספורטיבית כמעט יומיומית, שאלתי היא האם הורדת המינון לאוורל 25 יכול להפחית ולעזור לי לא לעלות במשקל בצורה דרסטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדבקות אוורל - תגובה
ד``ר איתן פאר07/05/2015נהפוך הוא. תעלי יותר במשקל.
וההסבר:- עם הפסקת הפעילות האסטרוגנית ( ואגב מדוע גם כריתת שחלות? מאד לא מקובל כיום!) נשארת פעילות הורמונים זיכריים בלבד המופרשים מהאדרנל - בלוטת יתרת הכיליה- ולכן הגוף הנשי מושפע מהורמונים זיכריים , כלומר עליה במשקל בשלב ראשוני ולאחר מכן שיעור שפה וסנטר. כמו כן עם כריתת השחלות, או כאשר הן מפסיקות לתפקד, חילוף החומרים הבסיסי יורד והצריכה הקאלורית לקיום בסיסי יורד. כך שהמשך אכילה זהה למה שהתרגלת אליו לאורך שנים, עכשיו מהווה עודף קאלורי ולכן עליה במשקל.
הפתרון- מינון אסטרוגני מספיק גבוה שינטרל את האפקטים של ההורמונים הזיכריים, פעילות גופנית שורפת קאלוריות והפחתה בכמות המזון, במיוחד ובאופן בולט- סוכרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדבקות אוורל - תגובה
וההסבר:- עם הפסקת הפעילות האסטרוגנית ( ואגב מדוע גם כריתת שחלות? מאד לא מקובל כיום!) נשארת פעילות הורמונים זיכריים בלבד המופרשים מהאדרנל - בלוטת יתרת הכיליה- ולכן הגוף הנשי מושפע מהורמונים זיכריים , כלומר עליה במשקל בשלב ראשוני ולאחר מכן שיעור שפה וסנטר. כמו כן עם כריתת השחלות, או כאשר הן מפסיקות לתפקד, חילוף החומרים הבסיסי יורד והצריכה הקאלורית לקיום בסיסי יורד. כך שהמשך אכילה זהה למה שהתרגלת אליו לאורך שנים, עכשיו מהווה עודף קאלורי ולכן עליה במשקל.
הפתרון- מינון אסטרוגני מספיק גבוה שינטרל את האפקטים של ההורמונים הזיכריים, פעילות גופנית שורפת קאלוריות והפחתה בכמות המזון, במיוחד ובאופן בולט- סוכרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדבקות אוורל - תגובה
הפתרון- מינון אסטרוגני מספיק גבוה שינטרל את האפקטים של ההורמונים הזיכריים, פעילות גופנית שורפת קאלוריות והפחתה בכמות המזון, במיוחד ובאופן בולט- סוכרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזוראירי30/04/2015
שלום רב, אני בת 45 ולוקחת נובופם כבר חצי שנה ומאוד מרוצה.המחזור שהגיע בפעם האחרונה היה יחסית מועט.רק ביום השני היה הרבה דם וביום השלישי פחת משמעותית.האם יש לזה משמעות מבחינה הורמונלית?תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור - תגובה
ד``ר איתן פאר01/05/2015כלל לא. נובופם כנראה מאד מתאים לך. תמשיכי איתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה המהיר והמקצועי.
אירי01/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוורל מדבקהציף28/04/2015
ד״ר שלום, מה ההבדל בין מדבקות אוורל 25 לאוורל 50 ? ולפי איזה פרמטר נקבע מה מתאים להשתמש ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוורל מדבקה - תגובה
ד``ר איתן פאר30/04/2015המינון.
אבל מדבקת אוורל יוצאית מהשימוש עקב היבואן שלא מייבא אותה לארץ ולכן ניתן לקחת מדבקת 50 ולחצות אותה לחצי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדבקות אוורל
ציף02/05/2015תודה על התשובה, אך לפי מה קובע הרופא את המינון אוורל 25 או אוורל 50? והאם מינון נמוך יפחית את תופעות הלוואי כמו גודש בחזה והשמנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדבקות אוורל - תגובה
ד``ר איתן פאר07/05/2015את שיקולי הרופא שלך עליך לשאול אותו. לגבי השמנה - ראי תשובה מאד מפורטת שכבר נתתי ( ושלחתי בטעות 3 פעמים- כך שתוכלי לאתר )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיכאון בגיל המעברשונית27/04/2015
שלום.אני סובלת מדיכאון אני בגיל המעבר זה מתבטא בזה שאיבדתי את כל ההנאה שבדרך כלל אהבתי לעשות,עצבנות,מתעייפת מהר בהליכות ברגל ישנה הרבה,רציתי לשאול איך מתגברים על התופעה הזאת עם תוכל לתת לי עצה איך להקל על התופעות האלה,אני אשמח.תודה רבה מקרב לב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון בגיל המעבר - תגובה
ד``ר איתן פאר30/04/2015ציפראלקס / אסטו מכולל פלאים בהחזרת חדוות החיים במצבך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר חשק מינירבקה27/04/2015
שלום
אני כרותת רחם מגיל 39 ולא לקחתי אף פעם הורמונים
ב 5 שנים האחרונות אין לי חשק מיני וזה דבר שפוגע בזוגיות
וגם בחשק לחיות בכלל.
האם אפשרי לקחת טסטומאקס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר חשק מיני - תגובה
ד``ר איתן פאר30/04/2015אפשרי , אבל יש לקחת ביחד עם טסטומקס גם אסטרוגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדבקות אוורל 50 ואוורל ונטיעידית24/04/2015
שלום,
אני בת 50 עם מחזור פחות או יותר תקין, קיבלתי מרשם למדבקות מתוך כוונה להקל על תופעות לוואי (לא קשות) אך בעיקר הפרעות שינה.
האם "המחיר" של נטילת הורמונים עדיף על פני לקיחת כדורי שינה.
אני בריאה ולא לוקחת תרופות כל שהן וגם משקלי תקין.
ועוד שאלה באיזה יום של המחזור להתחיל איתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדבקות אוורל 50 ואוורל ונטי - תגובה
ד``ר איתן פאר30/04/2015חסר המון נתונים בכדי להבין ממה בדיוק את סובלת ומדוע אישה עם מחזורים די סדירים זקוקה לטיפול במדבקות הורמונאליות ואיזה מדבקות בדיוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולשה אנרגטיתאיילה20/04/2015
שלום רב. בזמן האחרון אני מרגישה שאין לי כוחות לצאת החוצה הרגליים שלי חלשות,מרגישה גם מדוכדכת,וזה קורה לי בדרך כלל רק שמתחיל שעות הערב,ודרך אגב המחזור הפסיק לי ואני לא יודעת עם זה קשור אשמח לעצה מה עושים ולמי לפנות,תודה רבה וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולשה אנרגטית - תגובה
ד``ר איתן פאר23/04/2015תופעה מוכרת של גיל המעבר. גם טיפול הורמונלי חלופי וגם ציפראלקס יעזרו לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים מתמשכים עם התקן מירנה .מיקה17/04/2015
שלום ,אני בת 49,יש לי התקן מירנה כשנתיים ,בחודש האחרון יש לי כתמים חומים ולעיתים דימום קל .בוצע לי אולטראסאונד וגינלי שהיה תקין ,והרופא אמר לי שהשימוש בהתקן מירנה מאפיין תופעות של תקופה ללא דימום ותקופה המתאפיינת עם דימום מתמשך .
אודה לתשובתך המהירה ,אני מודאגת...!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים מתמשכים עם התקן מירנה . - תגובה
ד``ר איתן פאר18/04/2015הרופא שלך לחלוטין צודק. לא להתרגש. לבדוק האם המירנה במקום ומה עובי רירית הרחם. במידה והכל תקין - הדימום יפסק מאליו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית הרחם
מיקה18/04/2015תודה על תשובתך ,
נדרשת בדיקה מיוחדת לבדיקת עובי רירית הרחם ?
כמו כן ,קיבלתי תשובה לא תקינה של פאפ ״high grade squamous intaepithelial lesion -lsil". ובעקבות כך ,הופנתי לבדיקת קולופוסקופיה ולבדיקות הורמונליות.
האם יש קשר בין הדימומים לתוצאת הפאפ ?
אודה לתשובתך המהירה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית הרחם - תגובה
ד``ר איתן פאר18/04/2015עובי רירית הרחם נמדד בשעת אולטראסאונד נרתיקי
את חייבת לעבור ברור מלא של צואר הרחם, כולל קולפוסקופיה, ביופסיות ובהתאם לתשובות טיפול הולם ( למשל קוניזציה). לא ניתן לשלול שמקור הדימום שלך מצואר הרחם עד להשלמת כל הבדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת התקןשרונה16/04/2015
אני בת 46, יש לי התקן (ללא הורמונים), כשלוש שנים,
בחודשים האחרונים המחזור לא סדיר בכלל, לפעמים כל שבועיים ולפעמים אחרי
חמישה שבועות,
שאלתי היא האם כדאי להחליף את ההתקן להתקן עם הורמונים או אפילו לעבור ליטול
גלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת התקן - תגובה
ד``ר איתן פאר18/04/2015להחליף למירנה , ויפה שעה אחת קודם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודות - המשך הבקשהיעל16/04/2015
אני מרגישה צורך שוב להודות לך על טיפולך המסור והחשוב בקהילת הנשים בגיל המעבר.
אתה אחד הבודדים שמשמיע עמדות ברורות ונחרצות בנושא שבירת מיתוסים שהם אנטי תחליפי הורמונים גורפים ללא אבחנה. אני עוקבת אחריך שנים רבות הן בפורום והן במרפאתך. כל פעם מחדש אני מתפעלת מהגישה השונה והייחודית שלך, בכנות ובאמינות שלך להיטיב איתנו על מנת להחזיר לנו את חיינו ואת חיוניותנו. הנושא החשוב הזה שנוגע לחלק עצום באוכלוסיה אינו מטופל כראוי לגודלו וחשיבותו במערכת הבריאות. אין הבנה הולמת למצוקתנו ולנכות הפיזית והרגשית הנגרמת לנו בשל חוסר הורמונלי.
השרות שאתה מגיש לנו בפורום עוזר מאד וניתן במהירות ובתשומת לב ענינית גבוהה.
אולי תוכל בטובך לשים פה כמה לינקים שמצדדים בנטילת הורמונים מיד לאחר הסרת שחלות. מדובר בבחורה בת 37 נשאית ברקה 1 שכבר הסירה שדיים וסיימה תיכנון משפחתי.
תודה מקרב לב ושיהיה לך המשך יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודות - המשך הבקשה - תגובה
ד``ר איתן פאר16/04/2015היה בארץ כנס , לפני כחצי שנה בירושלים עם פרופ' מארי אן-קלייר, המדענית שגילתה לפני 30 שנה את הגן BRCA ואשר עד היום מובילה בתחום הנ'ל ובהמלצות הטיפוליות בנידון וכתבה על כך לא מעט.
תחפשי מאמרים שלה באינטרנט
ותודה על המילים המחמיאות שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מידי שבועיפית מאירי14/04/2015
אני משתמשת במדבקות אוורל קונטי מזה כשנה ובטבליות וגיפם פעמיים בשבוע. בכל חודש מופיע דימום דמוי מחזור.בחודש האחרון הופיע דימום מידי שבוע וחצי והתכווצויות ברחם כמו כאבי מחזור.מה עליי לעשות? תודה מראש יפית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום מידי שבוע - תגובה
ד``ר איתן פאר15/04/2015להחליף סוג של טיפול הורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשרות לביקוריעל14/04/2015
שלום לד״ר
האם ניתן לפנות אליך באיזור המרכז (ת״א, הרצליה, כ״ס, רעננה) בצורה כלשהי (גם פרטית)?
עזרת לי מספר פעמים פה בפורום, והייתי רוצה להתייעץ באופן מסודר.
תודה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשרות לביקור - תגובה
ד``ר איתן פאר15/04/2015רק בצפון. באזור המרכז יש מספיק רופאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)