מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בריחת סידןאורלי07/03/2015
לדר' איתן שלום,
אני בת 47 אמא ל5 ילדים, לאחר הלידה האחרונה לפני שש וחצי שנים המחזור הפסיק לחלוטין. בסך הכל אני מרגישה טוב יש לי לעתים גלי חום אך הם נסבלים. אני משתמשת במשחת אבסטין ליובש בנרתיק פעמיים בשבוע. אין תרופות קבועות. לא עושה ספורט.
מאחר ולמשפחתי משני הוריי יש בעיות של בריחת סידן ולאימי בעיה חמורה במיוחד של בריחת סידן אני רוצה להקדים רפואה למכה זו ושוקלת להשתמש בהורמונים לגיל המעבר. האם לקיחת ההורמונים תבטל את הצורך בשימוש במשחת האבסטין? האם תמנע את בריחת הסידן הצפויה אם היא עוד לא התחילה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בריחת סידן - תגובה
ד``ר איתן פאר07/03/2015טיפול הורמונלי מוכר מזה שנים כטיפול מאד יעיל למניעת נסיגה במסת העצם. אבל יש להוסיף לכך 1200 מג'ר סידן ליום וכן ויטמין D ( מומלץ מינון של 2000 יחידות בקפסולה שומנית קטנה הנמכר ללא צורך במרשם רפואי בארה'ב וניתן להזמינו באינטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבריחת סידן
אורלי07/03/2015תודה על תשובתך המהירה!
אך לא ענית לגבי משחת האבסטין,
האם השימוש בהורמונים מייתר את הטיפול באבסטין?
האם הכדורים שציינת שקונים דרך האינטרנט, הם ויטמין D או סידן?
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא ענית לי...
אורלי13/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבריחת סידן - תגובה
ד``ר איתן פאר18/03/2015המלתי על ויטמין D בקפסולות שומניות במינון של 2000 יחידות לקניה באניטרנט
ניתן להשתמש באובסטין חופשי וללא כל תלות בתרופות אחרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיגהברטה06/03/2015
דר פאר שלום רב!
בת 56. שש שנים לאחר הפסקת הווסת.
מטופלת במדבקות אוורל קונטי לשביעות רצוני.
בשנתיים האחרונות מרגישה נסיגה בתחומים רבים.
בתחום החברתי- חוסר חשק להפגש עם חברים,
בתחום הקוגניטיבי- חוסר חשק לקרוא (הייתי תולעת ספרים- לפחות שני ספרים בשבוע), פתרתי חידות ותשבצים. אני מרגישה ירידה משמעותית בריכוז. דווקא הזיכרון בסדר. ובכלל בכללית- ירידה ברצון וביכולת ליהנות מדברים.
בהחלט הייתי נותנת לזה כותרת של ״דיכאון מתון״.
אני מודעת לכך שגורמים רבים בחיי עלולים לתרום לכך (אחריות להורים קשישים, בעיות בריאות של יקירים ועוד) ותוהה אם במקרה כמו שלי ציפרלקס עשוי לעזור.
אם כן, שאלותי הן כאלה:
האם אפשר להוסיף אותו לטיפול ההורמונלי שאני לוקחת?
ומה שדיי מדאיג אותי - אני מכירה מקרוב אנשים רבים שהציפרלקס גרם להם להשמנה למרות הקפדה על תזונה ופעילות גופנית.
מה דעתך?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיגה - תגובה
ד``ר איתן פאר07/03/2015מספר אופציות לפניך-
1- שינוי סוג ההורמונים
2- בכל זאת ציפראלקס או תרופה אחרת מאותה קבוצה. לגבי הפחד שלך מהשמנה- הרי שהשמנה קשורה במספר גורמים- בראש ובראשונה בחסר פעילות גופנית. אבל לחסר מינון אסטרוגני נכון תפקיד משמעותי ביותר, אפילו קריטי, בכל תהליך ההשמנה וזאת ממספר רב של גורמים. כך ששינוי סוג ההורמונים, בשילוב פעילות גופנית אמור למנוע תהליך השמנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
ברטה08/03/2015האם במקרה כזה עדיף יהיה להגדיל את מינון האסטרוגן על פני הפרוגסטרון?
הבנתי שהפרוגסטרון חיוני למניעת סרטן הרחם (ומצד שני מהווה סיכון לסרטן שד).
האם אביאנה, לדוגמה, היא תרופה בעלת הרכב מתאים יותר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל מעבר בגיל צעירמיטל03/03/2015
אני בת 35 לפני שנה ילדתי תינוקת .מבדיקה שעשיתי לפני כשנתיים יצא לי fsh 6.9. .השבוע המחזור מאחר לי ב 10 ימים ואני בוודאות לא בהריון .אני מאוד מודאגת שנכנסתי חגיל המעבר.המחזור שלי בדכ שעון שוויצרי !! אני מודאגת מאחר ואמי סיימה לקבל מחזור בגיל 33. האם זה גנטי ??והאם הפוריות יכולה לרדת דרסטית בשנתיים ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל מעבר בגיל צעיר - תגובה
ד``ר איתן פאר04/03/2015יש סיבות רבות מאד לאיחור במחזור ולכן אין מה להסיק מסקנות כפי שאת עושה.
ברור הורמונלי עדכני, ספירת מספר בייציות לאחר מחזור ובדיקת הורמון AMH הם המדדים הנחוצים בכדי לתת לך מידע אמין ומדויק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצא ברחםאילנה26/02/2015
שלום
בבדיקה אחרונה אצל הרופא התגלה ממצא לא ברור ברחם, אני בת 49 ונוטלת אביאנה שנתיים, הרופא טען שהממצא קים כבר אצלי תקופה, (הוא ראה את הממצע בבדיקות קודמות)ושלח אותי לבצע בדיקות מרקרים, שכולם יצאו תקינים. אני לא רגועה מה הבדיקות שעלי לבצע להמשך הברור. הרופא הציע לשקול הפסקת הורמונים ליתר בטחון.
לפני שנה וחצי בערך עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית ברחם עקב דימומים בגיל המעבר ונמצא פוליפ הבדיקה היתה תקינה, לא ברור לי איך לא ראו את הממצא שהרי הרופא טוען שהוא היה קיים?יש לציין שאני לא סובלת מכאבים או דימומים מאז הוצאת הפוליפ.
שאלותי הם , איזה בדיקות נוספות רצוי לבצע, מאחר ואני לא מסתפקת רק במעקב, דודה שלי נפטרה מסרטן הרחם שלא התגלה בזמן.
תודה
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצא ברחם - תגובה
ד``ר איתן פאר27/02/2015לא ניתן לתת יעוץ על משהו שאני לא רואה ולא יכול להתרשם
בל איבחון נעשה ע'י דגימת תאים הנקראית פייפל , תהליך פשוט ביותר הנעשה ללא כל הרדמה או הכנה במשרד של כל גניקולוג, ולפי התשובה כן או לא היסטרוסקופיה
לגבי הורמונים- לא ברור לי כלל מדוע חושב הרופא שיש מקום לשקול עצירת הטיפול בהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחקר חדש בנוגע להורמוניםאילנה24/02/2015
שלום,
לאחרונה קראתי וגם שמעתי מרופא הנשים שלי על מחקר חדש שטוען שהורמונים יכולים לגרום לסרטן השחלות. אני בת 50 נוטלת אביאנה כבר 3 שנים ומרגישה מצוין. הרופא אומר אולי כדאי לנסות להפסיק עקב הפרסומים והמחקר החדש. אני מרגישה נהדר עם ההורמונים ולא בטוחה מה עלי לעשות. רציתי לדעת מה דעתך והאם שמעת על המחקר הזה ? כמה זמן בעצם אפשר או כדאי לקחת הורמונים?
תודה דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחקר חדש בנוגע להורמונים - תגובה
ד``ר איתן פאר25/02/2015מכיר גם מכיר את המחקר
בניתוח סטאטיסטי נמצא תוספת של מקרה אחד על כל 1000 מטופלות בהורמונים ועדין אין את כל הניתוחים הסטאטיסטיים האם זה קשור לגיל, לסוג של הורמונים, למשך הלקיחה וכד'
להזכירך שבעבר היו פירסומים, מאד מזיקים, שקשרו סרטן שד עם הורמונים ולקח 10 שנים להוכיח את הטעות שבמחקר
בינתיים, עד שהתמונה תתבהר, תמשיכי ללא כל חשש באוויאנה שלך ותהני מאיכות חיים טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת מחזורנעמה24/02/2015
אני בת 44 . בבדיקת דם FSH 12.28 E2 1556 פרוגסטרון 4 האם אני בגיל המעבר? הווסת לא הגיעה חודשיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת מחזור - תגובה
ד``ר איתן פאר25/02/2015לא ולא את תקבלי מחזור והוא יהיה מסיבי למדי עקב רמת האסטרוגן הגבוהה.
בכדי להקדים תרופה למכה תגשי לרופא לקבל פרוגסטרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל המעבר?א.21/02/2015
שבוע טוב,
זוג דתי. אני בת 47 שנים. מזה כחצי שנה התחלתי עם מחזור חודשי לא סדיר: פעמים נמשך שבוע ימים ,לפעמים 4 ימים. מאחר וסיימתי לא מזמן מחזור חודשי, ויומיים אחרי המקווה, שוב קיבלתי מחזור בצורת דימום קליל וכתמים. יוצא, שהמחזור החודשי נמתח ומתקצר ללא כל בקרה הורמונלית.
מה עליי לעשות כדי לייצב את המחזור לאור הגיל שלי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל המעבר? - תגובה
ד``ר איתן פאר25/02/2015תרופה ששמה נובופם החל מהיום השני למחזור , כדורים אדומים תחילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בנרתיק ולקיחת תרופהרות21/02/2015
ד"ר שלום.
אני בת 57 וסובלת מזה תקופה ארוכה מאד מיובש בנרתיק. בעבר טופלתי ע"י משחת ovestin crm 1mg כחודש וחצי אך לא הרגשתי שום שינוי. הפסקתי, ולאחרונה שוב ניגשתי לרופא הנשים וקיבלתי את המשחה הזו או לחילופין לקחת כדורים בשם vagifem 10mcg (כמובן החדרתם לנרתיק), למשך חודש ואז נראה אם יש שינוי. לאור העובדה שהמשחה לא שינתה את המצב, האם עדיף לקחת את הכדורים ואם כן אשמח לדעת באיזה אופן ולאיזו תקופה? אני היום נוטלת אספירין וסטטינים האם זה תקין עם התרופה הנ"ל?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בנרתיק ולקיחת תרופה - תגובה
ד``ר איתן פאר21/02/2015יובש נרתיקי הינו תהליך ממושך שהטיפול בו מצריך התמדה לאורך שנים
ולכן אין כל מצב שטיפול של חודש ישפר את המצב
הטיפול הנכון, הרצוי והמומלץ, ובמקרה שלך אפילו חיוני הוא כדורי ואגיפם תיק לפני השינה 3 פעמים בשבוע למשל 3 חודשים ואז לרדת למינון תחזוקתי של פעמיים בשבוע לשנים הבאות. תעשי כך ותזכי להקלה ואפילו העלמות תלונותיך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל מעבר מוקדם וכניסה להריוןגיא19/02/2015
חברה שלי סובלת מתסמונת גיל מעבר מוקדם, בנוסף היא לוקחת גלולות למניעת הריון.
אנחנו מקיימים יחסי מין באופן קבוע ללא אמצעי הגנה. מה הסיכוי באופן כללי להיכנס להריון לא רצוי? ובפרט, בתקופה שבין החפיסות?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל מעבר מוקדם וכניסה להריון - תגובה
ד``ר איתן פאר21/02/2015אפס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת כל שבוע וחציטל18/02/2015
שלום, אני בת 47, עד לאחרונה קיבלתי ווסת פעם בחודש, כעת אני מקבלת כל שבוע וחצי, מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווסת כל שבוע וחצי - תגובה
ד``ר איתן פאר19/02/2015תהליך הפסקת המחזור באופן טבעי מתחיל תמיד עם מחזורים לעתים קרובות מדי, כל כשבועיים שלושה ורק לאחר מכן איחורים עד שלבסוף, אחרי ממוצע של שנתיים ומעלה, המחזור פוסק.
כך שאל תתפלאי שהמחזורים המאד צפופים כרגע, יהפכו למחזורים המגיעים באיחור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלי חום שמחמירים מיום ליוםיפעת17/02/2015
שלום,
אני בת 56 אחרי 2 התקפי לב עקב ספאזם של העורקים.
לפני כשמונה חודשים החלו אצלי גלי החום רק בלילה (שבעצם הצילו אותי בזמן התקף הלב השני). לאחרונה הם הולכים ומחמירים ותוקפים אותי לעתים קרובות מאד הן ביום והן בלילה ומשבשים את חי. אני ישנה מעט מאד בלילה מה שגורם לי להיות עייפה ועצבנית במשך היום.
אסור לי ליטול הורמונים גם בגלל התקפי הלב וגם בגלל שהן אימי והן אחותי חלו בסרטן השד.
משוועת לעזרה.
תודה, יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי חום שמחמירים מיום ליום - תגובה
ד``ר איתן פאר19/02/2015גלי החום נגרמים עקב חסר איזון של הפרשה וספיגה מחודשת של סרוטונין המוח.
וויסות זה נגרם ע'י אסטרוגן, ולכן הטיפול באסטרוגן מחסל את תופעת גלי החום.
במידה ואסור להשתמש באסטרוגן הרי שניתן לוסת את הסרוטונין ע'י מעכבי ספיגת סרוטונין , תרופות מקבוצת SSRI, כגון ציפראלקס, אסטו, ויאפקס ועוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותשירן16/02/2015
שלום רב.
בת 45 - עם ערכים
PT (Seconds) - 11.2
I.N.R - 1.1
PTT- 30.3
Homocystein - 9.36
Factor VIII - 175.8
האם מותר לי לקחת גלולות למניעת הריון בגלל קרשיות יתר ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר איתן פאר19/02/2015במידה וקיים קרישיות יתר קיים איסור לשימוש בגלולות והעדפה הברורה והחד משמעית היא התקן מירנה ברחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיהודית16/02/2015
ברצוני להפסיק לקחת הורמונים לגיל המעבר אוויאנה שאני לוקחת כבר שנה וחמישה חודשים .
האם אני יכולה להפסיק עם סיום הקופסא בבד אחת.
בברכה,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר איתן פאר16/02/2015עקרונית התשובה כן, ובשבועות הראשוניים אפילו לט תרגישי רע. אבל תוך 3-5 שבועות יחזרו תסמיני גיל המעבר ושוב תפגע מאד איכות החיים שלך הן בטווח המיידי ( גלי חום, הפרעות שינה, שינויים קשים במצבי רוח) והן בטווח הממושך כגון השמנה, שיעור פנים, קמטים בעור, אוסטאופורוזיס, תחלואה לבבית ואלצהיימר בטווח הארוך.
ולכן ההמלצה כיום היא להמשיך בטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריוןשירן15/02/2015
שלום רב.
אני כבת 44, אמא לחמישה ילדים ואיני מעוניינת בהריון נוסף, הייתה לי הפסקה במחזור לפני שנה וחצי למשך שנה לאחר מכן קיבלתי מחזור ושוב הפסיק לי לחצי שנה אחרונה .
בבדיקת הדם :
fsh- 61
e2-306
האם יש סיכוי להכנס להריון או להשתמש באמצעי מניעה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון - תגובה
ד``ר איתן פאר16/02/2015הסיבה לירידה המאד דרמטית בפוריות החל מגיל 40 ועד לסיום תקופת הפריון בסביבות גיל 44 קשורה בירידה ניכרת ביותר המאגר המיטוכונדריות שבתוך הביציות. המיטוכונדריות אמורות לספק את האנרגיה הדרושה לחלוקת הפחתה של הכרומוזומים ולאפשר מיזוג עם הכרומוזומים של הגבר. והיות והביציות נוצרות רק בתוך החיים התוך רחמיים הרי שעם הגיל יורדת יכולות ההפריה שלהן.
ולכן יש להפריד בין קבלת מחזורים, שהיא פעילות יצירת הורמונים של השחלה, ובין היכולת להפרות ביציות.
נכון, כולנו מכירים את אותן מקרים בודדים שלפתע אישה מצאה עצמה בהריון גם בגילאים שבין 44-50 , אבל זה נדיר ביותר ואקראי ולא מעיד על הכלל שאחרי גיל 44 אנחנו כבר מפסיקים טיפולי פוריות ובמידה ומעוניינים בהריון בכל מחיר אנחנו ממליצים על תרומת ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון ?
שירן16/02/2015ע"פ הערכים - האם יש סיכוי להכנס להריון או להשתמש באמצעי מניעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון ? - תגובה
ד``ר איתן פאר16/02/2015כאמור קלוש ביותר.
אבל אם המטרה שלך כן הריון אז למה בכלל השאלה על אמצעי מניעה ?
תשארי ללא אמצעי מניעה ואולי יתמזל מזלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
שירן16/02/2015אמא לחמישה ילדים ואיני ( אני לא ) מעוניינת בהריון נוסף,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מעל 10 ימיםמירי סלומון15/02/2015
שלום דוקטור החודש הזה היה כמעט כולו עם מחזור חודשי, אני אישה בת 46 וחצי והמחזור שלי הפסיק להיות סדיר הפסקה שלמספר ימים ושוב מחזור הדימום הוא חלש ובצבע חום האם זה קשור לגיל המערב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור מעל 10 ימים - תגובה
ד``ר איתן פאר19/02/2015לפי התאור שלך מדובר בדימום שלא על רקע ביוץ . בעקבות ביוץ נוצר פרוגסטרון בשחלה והוא הוסת את צמיחת רירית הרחם ובהתאם את כמות ומשך הדימום.
בגילך זה דבר שכיח למדי .
הטיפול תמיד יהיה מתן פרוגסטרון בהתאם להנחיות הרופא שלך, ולחילופין התקן תוך רחצמי המכיל פרוגסטרון- מירנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)