מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוורל 50אילת03/07/2014
שלום רב,
אני בת 46 ועברתי כריתת רחם מלאה, עקב דימומים קשים.
התחלתי להשתמש עם אוורל 25. נודע לי שיותר לא מייצרים אוורל 25 ועליי לקחת אוורל 50.
המינון של אוורל 25 עזר לי לגלי חום ונדודי שינה (מדוע עלי להגדיל מינון בגלל שלא מייצרים יותר כך טוענים מקופת החולים?!)
האם יש לך פתרון אחר?
רופא בקופת חולים המליץ לי לחצות את המדבקה האם אפשרי הדבר והאם לידיעתך עשו זאת בעבר? או להחליף פעם בשבוע.
תודה
אילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוורל 50 - תגובה
ד``ר איתן פאר03/07/2014הרופא בקופה לחלוטין צודק.
ניתן ושכיח לחצות את המדבקה ולהשתמש כל חצי שבוע בחצי אחר של המדבקה.
זהירות לא לגעת עם האצבע בצד של "הדבק"- היות וזה למעשה ההורמון שצריך להספג ונגיעה באזור תמנע הדבקה תקינה של המדבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה עוד מקומות ניתן להדביק האוורל
אילת03/07/2014שלום ותודה על התשובה המהירה.
שאלתי איכן אפשר להדביק את המדבקה.
תודה
אילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה עוד מקומות ניתן להדביק האוורל - תגובה
ד``ר איתן פאר12/07/2014בכל אזור בגוף מתחת לאזור הטבור, בו אין כפלים, לא יושבים עליו ואין בו שיעור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשתמשת באוורל 25 27 שנים
יערה13/09/2014בת 75 ומשתמשת באוורל 25 כ-27 שנים. עוקבת אחר הפירסומים בעד ונגד ומודעת לסכנות. נהניתי מהיתרונות והעדפתי להמשיך ליטול את התרופה. לפני כשנתיים נסיתי להפסיק אך התופעות של בעיות שינה חזרו.
כעת, לאחר שהתרופה אינה משווקת יותר במינון זה פניתי לגניקולוגית שתרשום לי תרופה
זהה במינון אך היא סרבה בכלל להמשיך לאשר לי שימוש בתרופה בגלל השימוש הממושך והציע לי תחליף - טיפול וולריין.
בנוסף, אני חולה אונקולוגית סרטן ריאה והתחלתי השבוע טיפול ביולוגי (אפטיניב). הרופאה טענה שבמקרה זה אסור לי בכלל ליטול את התרופה.
אני חוששת מפני התופעות עקב הפסקת התרופה. כיצד עלי לנהוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשתמשת באוורל 25 27 שנים - תגובה
ד``ר איתן פאר18/09/2014ניתן לחצות אוורל 50 לשתיים ולהמשיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דאגות בקשר לדימום בגיל חמישים ואחתמיכל02/07/2014
לד"ר איתן פאר,
שלום רב.
רציתי בבקשה לשאול, אני בת 51 היה לי הפסקה של המחזור לפני איזה שנה פלוס, בוא נגיד. כל השנים, תמיד היו לי דימומים חזקים וגושים, זה היה רגיל אצלי. יש לי ילדים ב"ה.
לפני כשש וחצי שנים, אובחן אצלי פוליפ ברחם, ונותחתי. ב"ה הוא היה שפיר.
לפני כשבועיים היה לי דימום קל כמה ימים ועבר. אבל עכשיו, יש לי דימום חזק, כמו שהיה לי תמיד כל השנים. כמו מחזור. מאוד דאגתי, אני יודעת צריך לגשת לרופא, ואי אפשר לאבחו את המצב שלי באינטרנט, אבל בכל זאת , יש כאן פורום, ורציתי לשאול, הרופא שלי תמיד שולח קודם כל לאולטראסאונד, 1)האם יכול להיות שהכל יהיה בסדר בעזרת ה', באולטראסאונד? 2)האם בכל מקרה, גם אם האולטראסאונד כן בסדר צריך לעשות ביופסיה?
3)האם ביופסיה של הרחם, או רירית הרחם נעשית רק בבית חולים?
אודה לך אם תסביר את העניין.
תודה רבה
סליחה על המכתב הארוך.
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דאגות בקשר לדימום בגיל חמישים ואחת - תגובה
ד``ר איתן פאר02/07/2014התשובות לכל השאלות נמצאות כבר בגוף השאלה שלך.
אבל כל רופא במתעסק עם תופעות של גיל המעבר חזקה עליו שיחזיק אצלו במרפאה מכשיר אולטראסאונד משוכלל וטוב, שיעשה בדיקה בו במקום ויעשה מידית אבחנה וטיפול כנדרש.
לא מקובל כיום לבצע פרוצדורות ניתוחיות אלא פשוט למדוד עובי רירית הרחם, במידה , ורק במידה, ועובי הרירית לאחר הפסקת הדימום יהי מעל 5 מ'מ מבצעים בו במקום במרפאה ובאותו ביקור, כהמשך ישיר לבדיקת האולטראסאונד, בדיקת דיגום של רירית הרחם הנקראית פייפל, ללא כל צורך בהרדמה או אישפוז או כלום. ובמקביל מפנים לבדיקה הורמונלית לראות האם זה פשוט דימום ווסתי לכל דבר וענין הורמונלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטןרותי01/07/2014
האם סכרת נעורים לא מאוזנת יכולה להביא להפרשות ודימום דרך אגב לא מקבלת כבר 6שנים בת 54 כבר קרוב ל3שנים בדיקות תקינות לחלואין ההפרשות הם לא בכמויות אבל תמיד חשה רטיבות כמו משהו לא יבש בנרתיק וגם אחרי צרכים זה לא יבש שם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן - תגובה
ד``ר איתן פאר02/07/2014מחייב בדיקה מדודקת כולל אולטראסאונד נרתיקי לברור התלונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדבקות אוורל 25.יהודית לפיד01/07/2014
שלום רב.
לפני 6שנים עברתי כריתת רחם ושחלות ומיד קבלתי מדבקות אוורל 25. השתמשתי בהן באופן קבוע . לפני מספר ימים הובהר לי שלא ניתן לקבל מדבקות אלו כי הוצאו משימוש. ניתן לקבל רק אוורל 50. יש לציין שאני מטופלת בכדורים אקספורז' להורדת לחץ דם. אני מאוזנת ומרגישה טוב.
האם מותר לי להשתמש באוורל 50 נאמר לי שניתן לחצות את המדבקות ל-2.
האם ישנן מדבקות מסוג אחר במינון 25?
ברצוני לציין שהתרגלתי מאוד למדבקות ובלעדיהן אני סובלת.
תודה
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדבקות אוורל 25. - תגובה
ד``ר איתן פאר02/07/2014ניתן לחצות את המדבקום לשנים ללא כל אבדן יעילות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשךדורית30/06/2014
איזה רופא נותן את הבדיקה הזו? גניקולוג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך - תגובה
ד``ר איתן פאר02/07/2014רופא גיל המעבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשברתי - המשךדורית30/06/2014
אני ללא הורמונים כ 6 שבועות. הסרתי שחלות בלבד ללא רחם. הסיבה היתה ציסטה אבל הכל יצא שפיר.
לאמי היה סרטן שחלות מגיל 80 עד שנפטרה לאחר 6 שנים. לאחותי היה סרטן שד בגיל 57 והיא נקייה כיום.
לא בדקתי מעולם דופלר אולטרהסאונד עורכי צואר. האם תוכל לפרט מדוע חובה לבדוק ומאיזה רופא מבקשים את הבדיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשברתי - המשך - תגובה
ד``ר איתן פאר30/06/2014במידה ויש משקעים טרשתיים בעורקים הנ'ל חל איסור לקחת הורמונים. במידה ואין הרי ניתן לתת ללא כל התחשבות בגיל ובלבד שאין סיפור של קרישיות יתר ובדיקת שד כולל ממוגרפיה - תקינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נישברתי - הורמוניםדורית29/06/2014
בת 63. בריאה. לאחרונה כריתת שחלות. לא עומדת יותר בסבל תופעות הלואי.
הורמונים כ- 10 שנים בעבר.
על איזה אסטרוגן אתה ממליץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נישברתי - הורמונים - תגובה
ד``ר איתן פאר30/06/2014לא פשוט ולא מובן מאליו.
כמה זמן את ללא הורמונים?
מתי בדקת ( חובה) דופלר אולטראסאונד של עורקי הצואר בשאלה של משקעים טרשתיים? במידה ולא חובה מיידית !
האם עברת גם כריתת רחם ביחד עם השחלות? ולמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים בגיל המעברדנה27/06/2014
שלום
לוקחת הורמונים בשם אנג'ליק במשך חודש ימים יש שיפור קל אבל בערך כל 4 ימים עדיין רע לי מאד חולשה ובעיקר חרדות...האם יש לקחת גם תרופה כנגד החרדות או לחכות עד שההורמונים ישפיעו ממש...וכמה זמן זה יקח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים בגיל המעבר - תגובה
ד``ר איתן פאר29/06/2014שילוב של הטיפול ההורמונלי עם ציפראלקס 10 מאד מקובל ומאד יעיל ויפתור אותך ממצוקתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל המעברסיגלית26/06/2014
שלום דר פאר.
אשמח על עזרתך.
מה ניתן לתת לאשה מבוגרת בת 76 כנגד יובש נרתיקי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל המעבר - תגובה
ד``ר איתן פאר29/06/2014כדורים של ואגיפם 10 3 פעמים בשבוע לני השינה לנרתיק או משחת אובסטין לנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבעים ושש
סיגלית02/07/2014שלום רב דר.האם הקרם הורמונלי?אמא בת 76.סובלת מיתר לחץ דם ושומנים בדם.אני מעונינת בקרם פשוט...ללא הורמונים כלל...אנני מעונינת להכניס את אמא להריון..תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבעים ושש - תגובה
ד``ר איתן פאר02/07/2014הגזמת לחלוטין בתגובה שלך או בהנחה שניתן להכניס אישה בת 76 להריון דרך שימוש בקרם כלשהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת דר.זה נאמר בהומור
סיגלית07/07/2014פשוט רציתי לדעת האם קרם הורמונלי יתאים לאשה במצב קליני כמו שלה.
מצטערת אם תגובתי הובנה
לא כמו שהתכוונתי .סליחה ותודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מפרקיםשאלה25/06/2014
כבר שנה וחצי סובלת מתסמיני גיל מעבר: גלי חום, עייפות ותשישות, וכו'.
בחודשים האחרונים סובלת מכאבים במפרקים: ידיים ורגליים, דורבן ברגל.
מרגישה מתפרקת.
האם כאבי מפרקים קשורים לגיל מעבר? ואם כן מה ניתן לעשות חוץ מפעילות גופנית וצריכת סידן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מפרקים - תגובה
ד``ר איתן פאר26/06/2014כן. מאד. בהחלט.
חסר אסטרוגן גורם לניוון רקמות אלסטיות ואבדן גמישות בפרקים.
והטיפול המומלץ במצבך הוא טיפול אסטרוגני.ברור והחלטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטןרותי25/06/2014
אחותי בת 60 שמנה מאוד כולל הבטן וכל הגוף האם השמנה בכל הגוף ולא רק בבטן לא יכולה להיות סרטן השחלות האם סרטן בשחלות יש נפיחות ובטן גדולה רק באזור זה ולא בכל הגוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן - תגובה
ד``ר איתן פאר26/06/2014לא מבין את ההקשרים של השאלה שלך. סרטן שחלות זה סרטן, די אלים, המחייב גילוי מוקדם ע'י הקפדה יתרה של בדיקות , כולל אולטראסאונד נרתיקי, אצל רופא נשים. בתהליך ההתפשטות של סרטן השחלות יש גם שלב, מתקדם, של הצטברות ניכרת של נוזלים בחלל הבטן- שמופיע מהר .
השמנה זו השמנה ואיננה קשורה או ממוקדת בחלל הבטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מה שרציתי
רותי26/06/2014לדעתעם ההשמנה בכל הגוף זה לא סרטן השחלות זאת אומרת משמינה בכל הגוף יש שיכות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים ???דורית25/06/2014
לקחתי הורמונים במשך כמה שנים . לפני כחודש הפסקתי במקביל להסרת שחלות. לא היתה ממאירות. יש לי גלי חום לא אלימים ודי נסבלים כמו גם גלי הקור. בסה"כ מרגישה די בסדר עם זה. מה שכן מפריע לי זה חוסר שליטה בדמעות שפורצות בקלי קלות לבכי תוך כדי שיחה . זה ממש מביך. האם זה יעבור עם הזמן או האם כדאי לחזור להורמונים למרות תופעות לוואי קלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים ??? - תגובה
ד``ר איתן פאר26/06/2014תופעות הלואי לאחר הפסקת הורמונים אמורות להגיע לשיאן במהלך החודש השלישי ( שני-שלישי) לאחר הפסקת ההורמונים. במידה וגם אצלך כך תהיה התגובה מומלץ לך לחזור להורמונים.
9* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני ביקור אצל רופא פרטיענבר22/06/2014
לאחר שנתיים של סבל רב (טרום גיל המעבר) החלטתי לפנות לרופא פרטי המתמחה בגניקולוגיה ואנדוקרינולוגיה, באילו בדיקות דם כדאי להצטייד למען טיפול מיטבי ? (אני מכירה רק את FSH)
תודה רבה
ענבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני ביקור אצל רופא פרטי - תגובה
ד``ר איתן פאר23/06/2014ממש אין כל צורך בבדיקות הורמונליות וזאת מסיבה מאד פשוטה- הרי לא מטפלים בבדיקות אלא בסימפטומים שלך. ולכן זה כלל לא משנה האם הבדיקות אומרות א או ב - . את סובלת ולכן את זקוקה לטיפול.
מומחה בגניקולוגיה ו/או אנדוקרינולוגיה ממש איננו המומחה דוקא לגיל המעבר.תבררי טוב האם זה התחום עיסוקו , הידע והנסיון שיש לו בתחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר תיאבוןדורית22/06/2014
שלום רב. עזרת לי הרבה בפורום זה בשנים האחרונות .אינני יודעת אם השאלה שלי בתחום שלך אבל אנסה:
בת 63. בריאה. עד לפני מס' חודשים לקחתי איביאנה ורסיטל וחיי היו תקינים.
מזה כ 3 חודשים אני סובלת מבחילות, חוסר תיאבון, ירידה במשקל ושינוי חוש ריח.
עברתי ביקות דם וגסטרו נירחבות שבמהלכן הפסקתי את כל הכדורים כדי לבודד את הגורם למצב. הכל יצא תקין. הכדורים לא היו חלק מהבעיה ועדיין לא חזרתי לקחת אותם.
המצב משתפר לסירוגין ומעט מאד.
מצבי עכשיו סטטי :חולשה וחוסר תיאבון כרוני עם רגישות בטן עליונה.
אולי זה קשור למשהו הורמונלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר תיאבון - תגובה
ד``ר איתן פאר22/06/2014האם עשית מבחן נשיפה להליקובקטר?
תפקודי טיירואיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר תיאבון - המשך
דורית23/06/2014כן הכל הכל תקין לגמרי. עשיתי את כל הבדיקות הנרחבות ביותר מכל סוג שהוא. לא מצאו כלום. לכן חשבתי שזה אולי תעתוע הורמונלי שמשגע לי את מערכות העיכול והתיאבון.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר תיאבון - המשך - תגובה
ד``ר איתן פאר23/06/2014קשה להניח. אבל יש לכך פתרון פשוט- תנסי טיפול הורמונלי במשך 3 חודשים. במידה והכל יעבור- ההנחה שלך תוכח בנכונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עדיף ?ריקי21/06/2014
אביאנה שהן בעלות המינון הנמוך ביותר או מדבקות שהן בעלות מינון גבוה יותר אך לא עוברות דרך מערכת העיכול ?
האם מדבקות בטוחות יותר ובעלות סיכון נמוך יותר לקרישי דם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עדיף ? - תגובה
ד``ר איתן פאר21/06/2014לכל אחד מהתרופות יש את היתרונות שלו.
השימוש במדבקות נמצא כסיכון נמוך יותר לקרישיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)