מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרוגסטרון בגיל המעבר תופאות לוואיר.27/07/2018
שלום לד"ר. אני בת 49. סובלת מspotting כבר כמה שנים עברתי גם צריבה של רירית הרחם אבל גם לא עזר יש לי מחזורים מאד קצרים של 26 25 יום כל חודש משו אחר. לאחרונה אני מתחילה שבוע לפני שהמחזור צריך להגיע עם כתמים חומים וכאבי בטן תחתונה כמו כאבי מחזור. הד"ר שלי הימליץ לקחת אוטרוגסטן 100mg. פעמים ביום מהיום ה14 למחזור. שאלתי היא האם זה גורם לתופעות לוואי כמו דימומים? האם צריך לקחת בשעות קבועות? האם חייבים מהיום ה14 או אפשר יותר מאוחר? בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פרוגסטרון
ד``ר איתן פאר02/08/2018אני יותר ממליץ במקרים כמו שאת מתארת על הכנסת התקן מירנה מאשר פרוגסטרון חודשי. זה גם אפשרי ונכון אבל יותר עיסוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מירנה עקב דימומים ואנמיהסיגל26/07/2018
שלום ד"ר
אני בת 46 סובלת מדימומים קשים כמעט שנה.
בצעתי צריבה ולאחר חצי שנה ביצעתי גרידה ולא עזר. ( נלקחו ביופסיות )
יש לי גוש בשד( שפיר תודה לאל ) האם אין מניעה להשתמש בהתקן ( יש היסטוריה משפחתית של סרטן השד) .
ממליצים על כריתה אבל אני מסרבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירנה
ד``ר איתן פאר02/08/2018בהחלט מתאים למצבך ומומלץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות איביאנה - עזרה נוספת#4219/07/2018
שלום,
אני בת 42 וכבר מגיל 35 אני נוטלת הורמונים באופן קבוע בגלל מנופאוזה מוקדמת שהתחילה אצלי בגיל 32 ונפסק הווסת בכלל בגיל 35.
היום אני מטופלת ב איביאנה לאחר שכל הגלולות האחרות לא עזרו.
לאחרונה, אני מרגישה שהאיביאנה לא עוזרת הרבה. גלי חום וכאבי עצמות ומצב רוח ירוד וחולשה בגוף בכלל. הפסקתי על דעת עצמי את האיביאנה אך רופאת הנשים הזהירה אותי שזה לא טוב.
השאלה שלי? האם יש משהו אולי בנוסף לאיביאנה שיכול לעזור לי ולחזק את הגוף? אודה על תשובה בהקדם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביאנה...
ד``ר איתן פאר02/08/2018הרופאה שלך צודקת
אבל עם אביאנה מפסיקה לעזור יש לעבור לטיפול המכיל הורמונים אחרים כגון דואביב או אנג'ליק או ליביאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרתי לרופאה שלי והיא רשמה לי תוסף עם האיביאנה
#4209/08/2018
חזרתי לרופאה שלי והיא רשמה לי תוסף עם האיביאנה של ויטליטי פיטו קלצ'יק VITALITY Phyto-Calcic ,היא אמרה שיהיו תוצאות של הקלה בגלי החום והחולשה בגוף לא לפני חודשיים שימוש. האם זה יעזור לי? אני לא רוצה לקחת סתם. במיוחד שהתוסף עולה 180 ש"ח והאיבינאנה 60 ש"ח.
עצתך בבקשה !!
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי ויטמין D בתוספת כדורי סידן ?בתי14/07/2018
דר פאר היקר,
האם ההמלצה כדורי ויטמין D נכונה לכל אישה בגיל המעבר הנוטלת הורמון כלשהו המותאם לטיפול בסימפטומים?
כמו כן היתה המלצה נוספת של כדורי סידן ? משום מה אני לא זוכרת בדיוק את הסוג.
יש כדורי סידן מסוגים שונים, יש עדיפות כלשהי?
האם תוספת הסידן לא מקבלת מענה ע"י הטיפול ההורמונלי, עדיין רצוי להוסיף ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין D
ד``ר איתן פאר02/08/2018חובה אבסולוטית לכל הנשים במנופאוזה להן יורד היצור העצמוני של ויטמין D עקב הזדקנות העור
ויטמין D חיוני הן צלספיגת סידן ובעיקר לתיחזוק המערכת החיסונית
חסר ויטמין D קשור בעליה ניכרת בסרטנים בעיקר שד ומעי
ויטמין D מסיס שומן ולא מים ולכן יש לקחת אותו בקפסולה שומנית ולא בטיפות או כדורים
בארץ ניתן לקנות על המדפים קפסולה D 1000
בארה'ב נמכר VIT D 2000- SOFTGEL וזה עדיף
ניתן להזמין באתרי אינטרנט שונים ואין כל חשיבות מאיזה חברה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות פסיכאטריות לטיפול בגיל המעברעינב29/05/2018
אשמח להבין את השפעתן של תרופות פסיכיאטריות על גיל המעבר
בת 47 הפסקתי הורמונים לאחר 4 שנים שלקחתי נובופם כרגע כחודש ללא הורמונים ,שוב גלי חום,כאבי שרירים ברגלים ובגב אפטות בפה שוקלת תרופות פסיכאטריות האם יכול לשמש כתחליף ?
לקחתי 4 שנים נובופם בשנה האחרונה היו לי בעיות שינה בחלק השני של הכדורים הכדורים הלבנים.
ניסיתי לשנות לאביאנה שלא היה טוב ובסוף הפסקתי כרגע חודש ללא
האם אפשר לקחת נובופם כ 3 ימים כדי לעלות את רמת האסטרוגן ולהפסיק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות פסיכיאטריות במקום הורמונים
ד``ר איתן פאר02/08/2018איען להם את היעילות ארוכת הטווח של הורמונים בהגנה על המוח בפני דמנציה, על הלב מפני התקפי לב, על העצם מפני אוסטאופורוזיס, על הנרתיק מפני יובש, על מניעת השמנה בטנית ועוד ועוד
ולכן תחזירי לטיפול הורמונלי
אסור לקחת הורמונים למספר ימים, להפסיק ולחדש היות וזה מעלה טרומבוזות
,יש הרבה מאד תכשירים נוספים חוץ מאביאנה וכל רופא גיל מעבר אמור לגעת איך ולמי ואיזה תכשיר הורמונלי ניתן להתאים לכל אחת ואחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום תחת אוורל קונטימיה27/05/2018
רופא נכבד,
אני בת 50 , לוקחת מזה שנה מדבקות אוורל קונטי לבעיה של התעוררויות לילה .המחזור הפסיק לי בגיל 47. אני מאוד נהנית מהמדבקות , ישנה מעולה וגם הליבידו חזר.הבעיה היא דימום קל מתמשך שמקורו לאחר בדיקות כנראה ב פרוגסטרון . האם כדאי לי לחלק את המדבקה לשתיים או לעבור למדבקות אוורל ולקחת פרוגסטרון אחת לחודש או חודשיים למשך מספר ימים? מעדיפה שלא לעבור לכדורים. מה המלצתך?
תודה מראש, מיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום תחת מדבקות
ד``ר איתן פאר02/08/2018תופעה מוכרת וידועה ולצערי אפילו שכיחה
בזמן הופעת דימום יש להסיר את המדבקה לשלוה ימים ולחדש שוב
כל הפתרונות האחרים שהעלית לא ממש רצויים
במידה והדימום ימשיך ניתן ורצוי לעבור לתכשירים בצורת כדורים
התכשיר שהכי פחות גורם לדימומים נקרא דואביב- שעדין לא בסל התרופות אבל משווק כבר בארץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי של מירנהא25/05/2018
שלום, האם יש קשר בין התקן מירנה לכאב והתכווצות בפי הטבעת,תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעת לואי של מירנה
ד``ר איתן פאר02/08/2018לא מתוארת תופעת לואי כפי שאת מתארת
נא להיוועץ עם פרוקטולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית ברכיים עקב גיל המעברש25/05/2018
שלום. צאז שנכנסתי לגיל המעבר והחלו תופעות גיל המעבר, החל גם כאב קבוע בברכיים. האם יש קשר בין הדברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ברכיים
ד``ר איתן פאר02/08/2018חלק מהתופעות המאפיינות העדר פעילות הורמונלית אכן קשורים לכאבי פרקים באופן כללי
לגבי כאבי ברכיים ספציפית יש הרבה סיבות נוספת- כגון שחיקת סחוסים עקב ריצות או הליכות ממושכים , מדרסים לא נכונים, העדר בולמי זעזועים אפקטיביים בנעלים ועוד ועוד
יש אורטופדים שההתמחות שלהם אלו הברכיים ורצוי גם להיוועץ איתם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול הורמונלי כאשר יש סרטן במשפחהש25/05/2018
שלום. מספר קרובות משפחה בדרגה שניה חלו בסרטן. האם מומלץ להמנע מטיפול הורמונלי במצב כזה?
ושאלה נוספת, אם לא מטופלים, האם המצב של גלי החום ושאר תופעות גיל המעבר עלול להחמיר או לגרום נזק כלשהו למערכות הגוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטני שד במשפחה והורמונים
ד``ר איתן פאר02/08/2018ההשלכות הן רק במידה ואת נשאית של הגנים הגורמים לסרטני שד ושחלות- BRCA 1'2
אין כל התווית נגד השימוש בהורמונים במידה ואת לא נשית
נהפוך הוא, שימוש נכון ומושכל בהורמונים אפילו מפחית הסיכון לסרטני שד
לגבי כלי חום- הן המאיץ החמור ביותר לאלצהיימר ודמנציה ולפגיעה בשריר הלב והתקפי לב וקשורים באופן עקיף גם להשמנה בטנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור קשה בגיל המעברליאורה24/05/2018
היי לפני 4-5 חודשים היתי אצל רופאת הנשים שלי כדיי לבדוק את עיניין האיחור במחזור(לקחתי גלולות בזמנו) הרופא אמרה לי שאני לא בהריון(לפי תוצאות בדיקת הדם) ולפי בדיקות פרופיל הורמונלי אני בגיל הבלות והמחזור הפסיק לי ושכנראה אקבל עוד פעם פעמיים מחזור וזהו.
וציינה שאני לא צריכה לקחת יותר גלולות כי אין צורך.
מאז קיבלתי 4 פעמים מחזור והמחזור עכשו ממש מטרוף בחיים לא חויתי דימומים מטורפים כאלה,כל 10 דקות מחליפה פד,מתלכלת כל הזמן,יש לי כאבי בבטן התחתונה שמקרין לי כאב לרגליים.
אתמול היה לי ממש קר עם צמרמורות קלות.
הרופאת נשים שלי נמצאת בחופשה ולא יודעת מה לעשות!!
אני בת 45 נשאית המופילייה ויש לי תסמונת שיגרון.
אני צריכה לפנות למיון נשים בשביל לבדוק את זה? אני באמת מודאגת.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום קשים בגיל טרום גיל המעבר
ד``ר איתן פאר02/08/2018שכיח ידוע ונפוץ
םרופיל הורמונלי משקף מצב רכעי בלבד ולכן לא היה דיוק קליני במה שהרופאה שלך אמרה לך ולראיה המשך הגימום
יחס לא תקין בין ההורמונים בגיל הזה הוא הגורם לעיכובים במחזורים ולדימום הכבד
ההמלצה הינה להכניס התקן מירנה למניעת הדימום הללו שיכולים להמשך עוד זמן רב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי דופסטון לכאבים ולדימום במחזורניצן23/05/2018
שלום,
קיבלתי מרשם לכדורי דופסטון לצורך שיכוך הכאבים ולהפסקת הדימום הכבד. המרשם הוא שני כדורים ביום במשך 10 ימים.
אני אמורה להתחיל לקחת את הכדורים ביום הראשון לקבלת המחזור? מדוע לכל כך הרבה ימים?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי דופסטון
ד``ר איתן פאר02/08/2018לא מכיר בכל שנות נסיוני הארוכים של למעלה מארבעים שנים סוג כזה של טיפול והנחיות כאלו
השימוש בדופסטון הינו כדור אחד ליום במחצית השניה של המחזור , כלומר מיום 16 מתחילת המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור וגיל המעבראור22/05/2018
שלום
אני בת 50 מחזור סדיר עד עתה, איחור של כחודש ופתאום גם גלי חום בלילה. אני עם התקן לא הורמונלי. בבדיקות lh5.4
fsh - 92.9 e2 102 /. הרופא רשם לי פרוברה אבל אני חוששת.
האם לא אקבל יותר מחזור? האם לקחת את התרופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור בגיל 50
ד``ר איתן פאר02/08/2018את נכנסת לתקופה המוגדרת כטרום גיל המעבר. איחורים במחזורים ודימום כבד לאחר מכן, בנוסף לתסמיני גיל המעבר מאפיינים תקופה זו גם בדיקות הדם שלך מראות על כך
פרוורה זה פרוגסטרון שמטרתו גרימת דימום. האם זו היתה כוונת הרופא שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים האם לקחת אחרי עשר שנים שאין מחזור?ענת22/05/2018
שלום אני בת 60 לפני יותר מ10 שנים הפסיק לי המחזור החודשי. לפני שנה לערך התחילו לי תופעות של גיל המעבר כמו גלי חום,עצבנות, חרדה, השמנה, מחשבות טורדניות ועוד. מקריאה על הנושא הבנתי שהורמונים צרכים להלקח בסיום המחזור ולא אחרי 10 שנים כי זה עלול להזיק וזה אפילו מסוכן. אמת הדבר? ומה ההמלצות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 10 שנים לאחר מנופאוזה
ד``ר איתן פאר02/08/2018קרוב לודאי שאת צודקת. יש
"חלון הזדמנויות" ללקיחת הורמונים וקרוב לודאי שאת כבר מעבר לכך
יש לבצע בדית דופלר אולטראסאונד של עורקי הצואר בשאלה של משקעים טרשתיים ורק אז לגבש החלטה טיפולי
ניתן לקרוא על כך בהרחבה בפייסוק שלי הנקרא
איתן םאר- גיל המעבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נובופם וחוסר תחושה בגבשיר29/04/2018
חזרתי לקחת נובופם לאחר הפסקה של 3 חודשים חודש וחצי ללא הורמונים וחודש וחצי עם אביאנה
באותו יום בערב שחזרתי לקחת נובופם הופיע חוסר תחושה בגב בצד ימין אמצע הגב עד למטה וביד ימין בזרוע ובשתי אצבעות
האם קשור לנובופם האם עלי להפסיק לקחת נובופם?
נראה לי כי היו לי מספר אפיזודות חולפות של חוסר תחושה בגב גם עם האביאנה היו לי תחושות מוזרות בגב שעכשיו אני מבינה שזה היה כנראה חוסר תחושה
לאחר התחלת הנובופם החוסר תחושה הפך לקבוע ומשמעותי יותר . האם יש קשר ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסר תחושה בגב תחת נובופם
ד``ר איתן פאר02/08/2018עליך לברר את התופעה הן ע'י כירוג כלי דם, אורטופד והמטולוג לבדיקת קרישיות יתר ולא להמשיך טיפול הורמונלי עד למיצוי הבדיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש באובסטין תוצאות בדיקהרונית29/04/2018
אני בת 55 הפסקת ווסת בגי 49 לפני 5 חודשים עשיתי בדיקת קולפוסקופיה עקב דימום בבדיקה גניקולוגית.
פאפ תקין ספטמבר 2017.
בבדיקה transfomation zone type 3 -
normal squamous epithelium
ממצאים אזיר המיבר בתעלה בחלקו האחורי
בחלקו הקדמי של הצואר איזור המעבר תקין
אפיתל קשקשי תקין
הרופאה ציינה שיש לי atrophic vaginitis וקבלתי טיפול של אבסטין 16 ימים ואחכ פעמיים בשבוע לכל החיים .
שאלות.
מה הכוונה בממצאים?
אימי ואחותי חלו בסרטן השד ואני חוששת לקחת הורמון האם יש תחליף שמעתי על קרם גורמונניל?
אודה לתשותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום וממצאי בדיקות
ד``ר איתן פאר02/08/2018הבדיקות תקינות לחלוטין
הרופאה צודקת לחלוטין
ניוון אפיתל הנרתיק, יובש ואטרופיה הן מנת חלקן של כל הנשים במנופאוזה שלא לוקחת טיפול הורמונלי
הטיפול המקומי לנרתיק רצוי מומלץ והכרחי וניתן אף לנשים הסובלת מסרטני שד היות ואינו נספג למחזור הדם
גינומונאל לא יפתור את הבעיה
אובסטין- כן
והרופאה צודקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)