מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת מחזור באמצעות פרוגסטרוןאיה19/04/2018
היי
אני בגיל המעבר, בת 50, עם מחזורים לא סדירים ומאוד קשים ( דימומים מאוד חזקים וממושכים). לא משתמשת בשום כדור/ התקן.
איך ניתן להפסיק מחזור לגמרי. בזמנו רופא נשים אמר לי שניתן להפסיק מחזור על ידי לקיחת פרוורה או פרימולוט נור כל החודש ללא הפסקה. השאלה שלי אם זו באמת הדרך הכי טובה ובטוחה שהמחזור לא יגיע.
כי שמעתי שלקיחת פרוגסטרון ללא הפסקה על ידי כדורים/ מדבקה/ זריקה עלולים לגרום להשמנה משמעותית ו/ או דימומים שלא קשורים לכלום. מה דעתך על העניין הזה?
תודה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פרוגסטרון
ד``ר איתן פאר28/04/2018הדרך המומלצת היא לקחת פרוגסטרון 10 מגר ליום במשך 10 ימים החל מכל ראשון לחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת מחזור באמצעות פרוגסטרון
איה28/04/2018תודה.
אבל אז המחזור לא יגיע ביום ה15 לחודש? (5 ימים אחרי הפסקת לקיחתו)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בואגיפם בגיל המעבראלינה19/04/2018
שלום
אתה ממליץ כאן בפורום לשימוש בואגיפם לכל אישה בגיל המנופאוזה, אבל מה אם אני בגיל המעבר, עוד ישנם מחזורים לא כל כך סדירים אבל היובש בנרתיק מאוד גדול. האם אני יכולה להשתמש כבר עתה בואגיפם ללא טיפול תוספי/ חלופי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואכיפם. יובש נרתיקי
ד``ר איתן פאר28/04/2018ואגיפם מאד מומלץ לכל אישה בגיל המעבר.
היות ויש לך עדין מחזורים את לא צבגיל המעבר
ולכן השתמשי בגינומונאל פעמיים בשבוע למניעת יובש נרתיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת הורמונים והפרשי שעותחנה19/04/2018
שלום,
אני נוטלת אביאנה על בסיס יומי בבוקר. בעוד כשבועיים אטוס לארה"ב למשך כשבועיים וחצי. איך לקחת את הכדור שם, מבחינת הפרשי השעות? אולי כדאי לוותר יום אחד ולמחרת להמשיך כהרגלי לקחת בבוקר?
ובאותו עניין איך להתנהג כשאשוב ארצה?
תודה,
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים. הפרשי שעות
ד``ר איתן פאר28/04/2018אין כל בעיה לדלג יום אחד על האביאנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מירנה ואסטרופם 2 מג סבתא ודודה עם סרטן השדדנה18/04/2018
דר שלום
עם מירנה כשנה תופעות ופרופיל של גיל המעבר !
פניתי לרופא נשים והוא המליץ על אסטרופם 2מג
האם לדעתך טיפול זה נכון? מה עוד שלסבתא היה סרטן השד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירנה ואסטרופם
ד``ר איתן פאר18/04/2018סרטן שד אחרי גיל 50 אינו גנטי בד'כ ולכן סרטן השד של הסבתא לא מהווה התווית נגד השימוש בטיפול הורמונלי
השילוב של מירנה עם אסטרופם אכן קיים כטיפול בגיל המעבר אבל בדצמבר האחרון הופיע מחקר גדול מדנמרק על 1.8 מילין נשים ובו נטען שישנה עליה מסוימת בשכיחות סרטן השד עם השימוש במירנה בגיל מבוגר, ולכן יש מקום לשקול טיפול הורמונלי במינון נמוך , ללא מירנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל המעבר? - לפי בדיקות האלה האם כדאי להמשיך עם מירנהציפי18/04/2018
בת 49. לראשונה לאחר 11 חודשים דימום קצר
בדיקות הורמונליות
FSH 38 E2 <100
LH 9.4
PROGESTERON <0.8
היה לי מירנה ששימש גם לטיפול בדימומים שפג תוקפו והוציאו לפני הבדיקות האלה
הרופא המליץ להחזיר אותו עקב זה שהיה דימום ואם צריך לקחת אסטרוגן
מה דעתך? האם כדדאי להחזיר אותו?
האם יש יסכון להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירנה - להחזיר?
ד``ר איתן פאר18/04/2018לא מומלץ היות ולאחורנה יש פירסומים על עליה קלה בשכיחות סרטני שד בשימוש במירנה סביב גיל 50
כן מומלץ טיפול הורמונלי - תוספי ולא תחליפי עדין לפי בדיקות הדם שלך ( למשל נובופם או פרוגילוטון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר איזון - שינויים במצב רוחיעל17/04/2018
שלום
אני בת 46 סובלת מתסמינים טרום גיל המעבר והתחלתי טיפול הורמונלי בחודשים האחרונין. נובופם בתוספת אסטרופם 2 מג. מרגישה שעדיין לא מאוזנת לגמרי. לעיתים מצב רוח עצבני חוסר סבלנות ולעיתים רחוקות יותר מצב רוח מרומם כמו היי ללא שליטה או הצדקה לא נמשך להרבה זמן. האם המצב רוח המרומם קשור להורמונים ואם לא מה הכיוון שכדאי לבדוק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויים במצב רוח בטרום גיל המעבר
ד``ר איתן פאר18/04/2018לא מוכר לי הרעיון של תוספת אסטרופם במינון גבוה, ובכלל, לנובופם ולא מוכר לי שזה עוזר יותר מאשר נובופם בלבד
שינויים במצבי הרוח שאת מתארת קשורים בחסר איזון סרוטונין במוח ותלויים בשינויים ברמות האסטרוגנים
הטיפול המקובל הוא לא לעלות מינון אסטרוגן העלול לגרות לטרומבוזות, אלא להוסיף תרופה מקבוצת מאזני הסרוטונין. הנפוצה בתרופות אלו היא ציפראלקס, אך יש גם ויאפקס, סרוקסאט ועוד רבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלי חום בגיל המעברנינה17/04/2018
הי,
אני בת 48 וכבר שנה שאין לי מחזור בכלל.
לאחרונה התחילו גלי חום והזעה בלילה וזה מאד מפריע כמובן.
לא לקחתי שום טיפול עד כה ואני מאד מתלבטת אם להתחיל טיפול הורמונלי בגלל תופעות הלוואי.
התחלתי לקחת תוספי תזונה: מגנזיום (200 מג) ופיטוקלציק.
האם זה יכול לעזור בגלי החום והזיעה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי חום בגיל המעבר
ד``ר איתן פאר18/04/2018הגוף מגיב קשות להעדר פעילות הורמונלית והסימפטומים הראשוניים הם גלי החום, הזעות לילה, הפרעות שינה, שיונויים במצבי רוח, ירידה בזכרון וירידה בחיוניות
היות וכל התופעות הללו נגרמות כתוצאה מהעדר פעילות הורמונלית, כבר שנה ללא מחזור, הרי שיש לטפל בכך צע'י החזרת פעילות הורמונלית ולא ע'י תחליפים שונים שעוזרים למוכרים בבתי טבע למינהם אך םחות לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גל חום במהלך שנת הלילהש16/04/2018
שלום. בת 50. אין מחזור. בשעת לילה מאוחרת, מתעוררת פעם אחת, לאחר שכבר ישנתי מס שעות. מזיעה. לא מצליחה להרדם. רק לאחר כחצי שעה נרדמת שוב. במהלך היום לא מתרחשת תופעה כזו.
תופעה זו גורמת לי לאחר להתעורר בשעה הרגילה לעבודה. האם התופעה שתיארתי היא אכן גל חום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי חום בלילה
ד``ר איתן פאר18/04/2018אכן גלי חום. אכן הפרעות שינה הקשורות בהעדר פעילות הורמונלית
ההמלצה- תתחילי טיפול הורמונלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אביאנה או הורמונים טבעייםעינב16/04/2018
בהנחה שאני לוקחת אסטרוגל ובנוסף מורחת גם פרוגסטרון טבעי שהוכן במיוחד בבית מרקחת . האם עדיף על טיפול הורמונלי באביאנה או אקטיביל
לקחתי עד כה 4 שנים נובופם אני בת 47 לאחרונה עברתי לאביאנה (כבר חודש)עם תופעות לואי של כאבי גב שרירים כמו דלקת וכאבי ראש רבים, לפני כן עם נובופם שינה לא טובה בזמן הכדורים הלבנים אפוטות כאבי גרון מחזוריים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לקחת?
ד``ר איתן פאר18/04/2018במידה ואת סובלת מכאבי ראש הקשורים בטיפול ההורמונלי ההמלצה הינה לנסות תחילה דרך העטר, במדבקות
לחילופין לנסות ליביאל בכדורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי סוג הורמוניםגלית15/04/2018
ד"ר פאר שלום,
אני חוזרת להתייעץ עימך שוב לאחר כחודשיים בהם הפסקתי ליטול את ההורמונים שנתנו לי לויאל ולאחר מכן פרוגילוטון וזאת בגלל שהתחילו לי כאבי ראש ממוקדים חזקים ביותר לאחר נטילת כל אחד מההורמונים.
בחודשים אלו גם החלו גלי חום לעיתים במשך יום שלם, חוסר שיווי משקל, תחושה של קושי בבליעה, ודימום די חזק בערך כבר שבוע רצוף. ברצוני לציין גם שאני עם התקן מירנה גם בשל אנדומטריוזיס.
המלצת לי כאן כתשובה לשאלותי (הודעה: תופעות גופניות וריגשיות בגיל 47) להוציא את המירנה ובנוסף לקחת נובופאם.
רציתי לדעת האם עדיין זוהי המלצתך כי כעת אני חוששת מנטילת הורמונים בשל תופעות הלוואי של כאבי הראש שחוויתי עם ההורמונים האחרים.
בנוסף אשמח לשמוע את דעתך בנוגע לקשר שבין נטילת הורמונים חלופיים לבין השלכות רפואיות הקשורות ללב וזאת בעקבות אמירה חד משמעית של הכירורג שלי להימנע מנטילת הורמונים בשל כך.
אודה מאוד לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג הורמונים
ד``ר איתן פאר18/04/2018באופן חד משמעי וקטגורי אינני מסכים כלל עם הכירורג שלך . המלצתי אינה מבוססת עובדות הידועות לנו כיום.
לנשים הסובלת מכאבי ראש הקשורים להורמונים ההמלצה הראשונית לתת מדבקות הורמונאליות לספיגה דרך העור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה. איזה סוג מדבקות
גלית21/04/2018תודה רבה רבה על תשובתך !
על איזה סוג מדבקות היית ממליץ? והאם עדיין להוציא את המירנה?
בשבוע האחרון (עם תום המחזור החזק שנמשך כשבועיים)
הולכים וחוזרים גלי חום ונוספו להם כאבי ראש ממוקדים שגם באים והולכים במשך היום. (עכשיו אני רואה שכאבי הראש התחילו להופיע גם כאשר איני נוטלת כל תוסף הורמונלי).
ושוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל המעבר עם מירנהאירנה12/04/2018
שלום דר
בת 42 עם מירנה כשנה
הופיעו תופעות של גיל המעבר השמנה גלי חום ושינויים במצב רוח
ערכים של פרופיל הורמונלי T-sh 2.85
Lh 56
Esh 60
הסטוריה של סרטן השד אצל סבתא
באם קיים אפילו סיכון קלוש לכניסה להריון - מעוניינת להשאר עם המירנה.
האם זה טרום גיל המעבר והאם ישנו סיכוי להריון?
ומה הטיפול המומלץ לדעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירנה בגיל מעבר
ד``ר איתן פאר13/04/2018את אכן בגיל המעבר ויש לך תסמינים של גיל המעבר
מירנה תקפה לחמש שנים
השאירי את המירנה במקומה ותתחילי לקחת אסטרוגן או בגדור, או במדבקה או בג'ל
גשי לרופא מומחה בתחום להתאמת הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרופם 2מג
ורד16/04/2018דר שלום
פניתי לרופא נשים והוא המליץ על אסטרופם 2מג
האם לדעתך טיפול זה נכון? מה עוד שלסבתא היה סרטן השד!
אני עם מירנה בת 42
פרופיל נורמלי של גיל המעבר וגלי חום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקות דם-פרופיל הורמונלימירית11/04/2018
שלום,
בת 35, בוצעו בדיקות דם הורמנליות אשמח לדעת על מה הן מעידות ומה אפשר לעשות .
TSH
2.04
4.8 יחידות: mIu/l 0.5
Prolactin
119.0 mIU/l
LH - Luteinizing Hormone
4.9 IU/l
FSH
25.6 IU/l
Progesterone
1.4 nmol/L
Testosterone Total
1.5 nmol/L -קטן
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי
ד``ר איתן פאר13/04/2018תוצאות תקינות אבל חסרה תשובת רמת אסטרוגן ולא ברורה הסיבה מדוע ולשם מה בוצעו הבדיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמונלי-פירוט
מירית15/04/2018לפני שנה אובחנתי שאני נמצאת בפרה מנופאוזה
לא קיבתי מחזור שנה , לאחר מכן קיבלתי מחזור 4 חודשים באופן סדיר (כל 28 ימים) ואז עוד פעם נעלם מחזור ואחרי חודשיים קיבלתי שוב מחזור עד כה לא נטלתי הורמונים חילופיים כי כל פעם זה היה עושה לי דימומים בלתי פוסקים. אם הבדיקה תקינה אז זה אומר שאוכל להיכנס להריון? כי כל הרופאים שללו זאת.
האם אני צריכה לקחת הורמונים חילופיים? מבחינת תופעות יש יובש נרתיקי, עצבנות ובעיקר עלייה משקל למרות תזונה מאוזנת ופעילות גופנית קבועה (עלייה של 10 ק"ג בשנה)ללא הצלחה לרדת במשקל.
סליחה על האורך אך אשמח לתובנות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ביצוע US וגינלי כפעמיים בשנה מסוכן?מור10/04/2018
שלום
אני בת 49 בפרימנופאוזה. דימומים לא סדירים מזה שנה וחצי.
פעמיים בשנה עושה בדיקה גינקולוגית כמעקב על הדימום ועובי הרירית אצל רופאת נשים. במהלך כל בדיקה כזאת הרופא תמיד מבצעת US וגינלי במקום בדיקה ידנית שמאוד מכאיבה לי. השאלה שלי האם בדיקות US פעמיים בשנה במשך כבר 10 שנים לא מזיקות ? האם לא עדיף לעשות היסטרוסקופיה אבחנתית במקום בדיקת US?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטראסאונד נרתיקי
ד``ר איתן פאר13/04/2018אין בכך כל נזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול חלופי במקום אביאנהמרסלה ברקאי09/04/2018
שלום רב,
אני מטופלת באביאנה מי זה כשמונה חודשים להקלה בסיפטומים של גיל המעבר בעיקר אי סדירות במחזור והרגשת טרום ווסתית לאורך כל החודש. כשהתחלתי הכדורים הסדירו לי את הדימום והקלו על הסימפטומים. מי זה חודשיים אני סובלת מדימומים מאוד חזקים פעמיים בחודש (כל דימום נשמך שבוע ימים והוא מאוד חזק) בנוסף אני אנמית אז הדימום לא עוזר. ושוב מרגע סיום הדימום הגוף נכנס שוב לסטרס קדם ווסתי. אני גם מטופלת בEUTHYROX לבלוטת התריס (עברתי כריתה כמעט מלאה). אני ממש אובדת עצות. חושב לי לציין שאינני סובלת מגלי חום כלל. רק עצבנות, דכדוך נפיחות ובצקת. אשמח לכל עצה תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביאנה ודימום
ד``ר איתן פאר09/04/2018לא נותנים אביאנה כל עוד יש דימומים היות וזה תמיד יחמיר דימומים
אביאנה מיועדת רק לאחר הפסקה של הדימום
ולכן תפסיקי מיד אביאנה
עם סיום הדימום תקחי נובופם
יהיה לך דימום סדיר ומועט כל חודש
אחרי חצי שנה תפסיקי ותמתיני לראות האם המחזור חוזר
במידה ולא וחוזרים תסמיני גיל המעבר לבצע פרופיל הורמונלי ואז להחליט לגבי המשך הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אביאנה ביחד עם dheaעינב08/04/2018
שלום , לוקחת אביאנה כחודש לאחר 4 שנים של שימוש בנובופם , האם אפשרי לקחת בנוסף גם dhea במינון של 10 mg או 25 mg ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביאנה עם DHEA
ד``ר איתן פאר09/04/2018לצורך מה בדיוק?
אביאנה עושה את העבודה נפלא
DHEA בשימוש לשיפור איכות הביוצים בטיפולי פוריות בעיקר, ואת כבר שנים ללא ביוצים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביאנה עם DHEA
עינב16/04/2018לצורך הורדת קורטיזול גבוה. האם אפשרי ? לקחת אביאנה עם DHEA ? האם לא מתנגש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)