פורום מחלות כבד, גסטרואנטרולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמן זית - בעיות
    לאה
    18/06/2011

שלום רב,

ברצוני לדעת אם ידוע על רגישות בשימוש בשמן זית בצריכה ביתית.

רגישות המתבטאת בכאבי בטן חריפים, שלשולים, גזים ובחילות.

אשמח למענה
    לאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמן זית - בעיות

הוספת תגובה

• שמן זית - בעיות - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    19/06/2011

תתכן רגישות לכל מרכיב מזון כמעט. שמן זית הינו משלשל כך שבלי קשר לרגישות יכול לגרום ליציאות רכות ואפילו שלשוליות אם מרבים בו. אלרגיה לזית ומרכיביו מתוארת ואין לשלול זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דקירה בבטן התחתונה בצד שמאל
    אורית
    17/06/2011

שלום,
    כבר שלושה ימים שמופיעה דקירה אחת (חד פעמית) חזקה מאד ומבהילה בבטן התחתונה, מתחת לצלע התחתונה השמאלית. האם יש צורך להיבדק?

הוספת תגובה

• דקירה בבטן התחתונה בצד שמאל - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    18/06/2011

רוב הסיכוי שזה יסתדר לבד ולכן לא ממליץ עדיין להפנות לרופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה באמת עבר לבד, יכול להיות שזה

אורית
    19/06/2011

היה קשור במתח.
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סובל משלשולים שבוע
    יוסי
    17/06/2011

שלום ושבת שלום קודם כל
    אני בן 21
    סובל מעצירויות וגרד בישבן 7 חודשים
    ביקרתי אצל רופאת גסטרו אשר הפנתה אותי לביצוע בדיקת קולונסקופיה ומונומטריה רקטלית בבית חולים (עדיין לא עברתי את הבדיקה ) , ובנוסף קיבלתי נורמלקס וורמוקס (נורמלקס אמרה לי לקחת כל יום , וורמוקס 3 ימים פעמיים ביום )
    לאחר שלקחתי את התרופות החלתי לשלשל והייתי בטוח שזה התרופות שמשפיעות על הצואה
    אבל לאחר שסיימתי את הטיפול עם הורמוקס החלטתי גם לא לקחת את הנורמלקס מספר ימים ולראות אם אכן זה בגלל התרופה
    וההפסקה לא עזרה ואני ממשיך לשלשל כבר שבוע (לא שלשול מימי )
    יש לציין שהצואה צפה שאני מסתכל באסלה ובגוון חום כהה .
    רציתי לדעת האם אני צריך לעבור בדיקות שונות כגון בדיקה בצואה עצמה ?
    או שהבדיקות שאני אעבור מספיקות ?
    סליחה על האורך ותודה יוסי .

לקביעת תור
    סגירה
    סובל משלשולים שבוע

הוספת תגובה

• סובל משלשולים שבוע - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    18/06/2011

אין ספק שנורמלקס יכול לגרום לשלשול ולא ברור לי כמה זמן הפסקת את זה.
    אם יותר משבוע אז כן יש מקום לבדיקת צואה.
    כמובן יש חשיבות לעשות קולונוסקופיה גם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה , הפסקתי עם הנורמלקס

יוסי
    18/06/2011

קרוב לשבוע
    זה שהצואה צפה ולא שוקעת זה די מפחיד אותי קראתי כל מיני מאמרים על זה שאומרים שבמקרה זה צריך בדיקה דחוף שזה מראה על חיידק או על בעייה בספיגה של השומנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה אם אני מנדנד אבל הדבר

יוסי
    19/06/2011

מפחיד אותי אשמח לתשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סובל משלשולים שבוע - תגובה - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    20/06/2011

כל שלשול כמעט מלווה בהפרשת יתר שלשומן ויכול לצוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דם סמוי בצואה
    שרה
    17/06/2011

הופנתי לבדיקת דם סמוי בצואה. בהנחיות כתוב לא לאכול בשר אדום, בשר כבש וכבד וגם פרי הדר אבל כתוב להרבות באכילת פירות וירקות.
    מחיפוש שעשיתי באינטרנט ראיתי שכתוב לא לאכול פירות וירקות ובמקומות מסוימים גם לא לאכול עוף...
    ממה צריך להימנע ובמשך כמה זמן לפני הבדיקה?
    בנוסף, האם יש בעיה לעשות את הבדיקה אם לוקחים טלפסט לאלרגיה וגלולות פמינט?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    דם סמוי בצואה

הוספת תגובה

• דם סמוי בצואה - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    17/06/2011

לדעתי עדיף לא ירקות אבל יש בעיות עם הבדיקה ולכן מומלץ קולונוסקופיה כבדיקת סקר ללא קשר לצואה דם סמוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ דחוף
    מאי
    17/06/2011

שלום ,
    אז ככה.. הסיפור שלי קצת מסובך אני בת 14 וחצי ,
    לפני כ- 4 חודשים התחילו לי כאבים בבטן בצד ימין למטה בהתחלה חשבו שזה אפנדציט כי זה מקום אופייני אך הבדיקות היו תקינות ולא היה סיפטומים אך הכאבים המשיכו הייתי המון פעמים במיון עשיתי אולטראסאונד גניקולוג בדיקות דם , שתן וכ'ו יש לציין שהייתי אנמית לפני הכאבים ואמרו לי שזה סיפטום לקרוהן , ייתכן מצב שהיה לי אנמיה קשורה לקרוהן לפני הכאבים ? בנוסף לכך הייתה עצירות שנמשכה זמן רב ובגלל פעמים רבות שהייתי במיון ובגלל שהיו הקאות במשך 3 ימים לא אכלתי כלום ,החליטו לאשפז אותי בשניידר היו בטוחים שהיה לי חסימת במעיים בגלל העצירות אז במשך האשפוז הביאו לי פיקולקס ושחררו אותי הביתה
    לאחר מספר ימים הכאבים עדיין המשיכו ולא עברו
    הייתי במעקב אצל רופאת גסטרו בשניידר היא קבעה לי תור לקולנוסקופיה מאוד רחוק והכאבים החמירו הייתי מאושפזת פעם שנייה , יש לציין שבמשך כל הזמן הזה כחודשיים עד האשפוז השני כל האולטראסאונד היו תקינים אך באשפוז השני היה עיבוי במעי הדק.
    שבוע לאחר מכן הקדימו לי את הקולונוסקופיה ולקחו גם ביופסיה והכל היה תקין

לקחו לי גם בדיקות דם של אסקה וANA
    האסקה יצאה גבולית , הANA יצאה גבוהה .
    אם הANA יצאה גבוהה מה זה אומר ?

המליצו לי יותר מאוחר גם על בדיקת מיפוי מקל אך גם היא יצאה תקינה למרות שאמרו שזה לא מחייב שזה תקין למרות שזה יוצא בבדיקה תקין
    באולטראסאונד שלא יצא תקין המליצו לי על בדיקת MRE למעי הדק שעדיין לא בוצעה

הרופאת גסטרו אמרה שאם הבדיקות ימשיכו להיות תקינות אך הכאבים ימשיכו אאלץ לעשות לפרוסקופיה מכיוון שהכאבים חזקים מאוד יש להם הרבה התקפים של דקירות . האם זה כדאי ?

אשמח לעזרה וייעוץ אני כבר מיואשת
    תודה ,
    מאי.

לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ דחוף

הוספת תגובה

• ייעוץ דחוף - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    17/06/2011

קשה לתת יעוץ בלי לראות חולה.
    אני יכול רק לומר שלעתים נדירות ניתוח הוא צד אבחנתי ולא טיפולי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה לעשות בדיקת קלונוסקופיה??
    רותי
    17/06/2011

במקרה ויש לי ביטוח בריאותוגם בדיקת ת
    כמה עולה לעשות בדיקות עיכול כמו גסטרוסקופיה, קלונוסקופיה???
    חשןוב לי לדעץת

הוספת תגובה

• כמה לעשות בדיקת קלונוסקופיה?? - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    17/06/2011

יש הבדלי מחירים בין אנשים כמו בכל תחום.
    גסטרוסקופיה סביב 1000 ש"ח וקוללונוסקופיה סביב 1500 ש"ח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא נכלל בסל הבריאות?

רותי
    17/06/2011

כי יש אנשים שאין להם כסף לשלם לא מתחשבים??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא נכלל בסל הבריאות? - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    17/06/2011

כן בסל כמובן - אבל שאלת מה המחיר של הבדיקה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות בעיכול ובדיקת צואה
    רותי
    16/06/2011

אני כבר חצי שנה ועד עכשיו סובלת מכאבי בטן נוראים דקירות בבטן התחתונה ובבטן העליונה לחצים וקושי בנשימה במיוחד אחרי מאמף סיימתי טיפול באספרין לפני חודשיים וחצי ,אני סובלת גם כן משילשולים ומצב כזה שהצואה לא מצליחה לצאת מפי הטבעת רק אחרי מאמצים הייתה לי כבר חסימת מעיים וגם חסימת שתן בזמן שיוצא לי הצואה יוצא לי כול מני נוזלים וגם מים וגושים אדומים יש לי גם ירידה במשקל דופק מהיר וכאבי פרקים הרופא שלח אותי לעשות בדיקת צואה

occult blood stool : negative

order comments: remarks (micro

stool culture :תרבית שלילית
    נבדקה נוכחות של : culture stool

salmonellae.shigellae; :culture stool
    culture stool : campylobacter spp

parasite stool exam :results
    blastocystis hominis : positive
    בדיקת דם
    c-reactive protein :<0.308 הנורמה זה 0.8 %

rheumatoid factor :<11.3

כתבתי חלק מהבדיקות אטשמח לקבל תשובה מהירה
    לגבי הבדיקות..

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בעיכול ובדיקת צואה

הוספת תגובה

• בעיות בעיכול ובדיקת צואה - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    17/06/2011

הבדיקות סבירות למעט נוכחותblastocytosis. זה שינוי בנמחלוקת אם זה גורם לתלונות באנשים בריאים.
    זה בודאי לא מסביר כל תלונותיך.
    יש להתייעץ עם הרופא המטפל. יתכן מאוד ישש מקום לקולונוסקופיה למשל .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעי רגיז
    דנה35
    16/06/2011

קוראים לי גל, לפני זמן מה הובחן אצלי המעי הרגיז, היו לי כאבי בטן איומים, רעשים בבטן,גזים-לא משנה מה הייתי מכניס לפה היו לי גזים , והצואה שלי היתה יוצאת קשה, ובחתיכות עיגולים, או לפעמים ארוכה וצרה מאוד
    מעולם לא סבלתי מזה, אבל הייתי בתקופה של קצת לחצים (אני בן36)
    הלכתי לרופא קיבלתי תרופה דיציקלומין למשך חודש 3 פעמים ביום
    בהתחלה הרגשתי הקלה בימים הראשונים, לאחר מכן חזרו לי הכאבים בכל הבטן, כרגע אני לוקח את הכדור הזה כבר שבועיים, אני יכול בהחלט להגיד שכמעט אין לי גזים (יש במצב נורמלי) והכאבים שהיו נעלמו..ואני מרגיש שחזרתי לאכול ולא לפחד..
    מה שכן, הצואה שלי עדיין ניראת שונה, אני משתדל להרבות במים, ולאכול יותר ירקות ופירות, אבל היא ניראת כמו חתיכות עיגולים (בינונים), אני נכנס כל יום לשירותים, האם אני צריך לחזור לרופא? נשארו לי עוד שבועיים לקחת את הכדורים
    שאלה שניה, האם הדבר הזה ישאר לי כל הזמן? או שאחרי טיפול רפואי זה נעלם?
    תודה לכם לכל הצוות

לקביעת תור
    סגירה
    מעי רגיז

הוספת תגובה

• מעי רגיז - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    16/06/2011

אין צורך להחזור לרופא אם אתה מרגיש טוב עד שאתה משלים הקורס הטיפולי.
    יתכן שהשיפור זמני אך יתכן שלא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכנה לקולונוסקופיה
    ד
    16/06/2011

שלום רב,

התור שלי לקולונוסקופיה הוא ביום שלישי בבקר. ממש לא מתחשק לי לשתות את הפיקולקס, ואני מעדיף פשוט לא לאכול מספיק זמן לפני הבדיקה.

שאלתי היא: אם אפסיק לאכול במוצ"ש, ועד יום שלישי אשתה רק משקים צלולים, האם זו הכנה טובה?

שאלה נוספת: עד מתי אפשר לקחת גרנולות פנטסה לפני הבדיקה?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    הכנה לקולונוסקופיה

הוספת תגובה

• הכנה לקולונוסקופיה - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    16/06/2011

אני בספק אם תהיה הכנה טובה ללא שימוש של חומר משלשל.
    אני לא חושב שפנטאזה מפריע הרבה לבדיקה- תמיד ניתן לשתוף הגרנולות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כניסה לשירותים לאחר אכילה
    גיא
    15/06/2011

שלום רב,

כל פעם שאני אוכל ארוחה אם זאת ארוחת בוקר צהריים או ערב אני מרגיש כמה דקות אחרי האכילה צורך מיידי לכניסה לשירותים, וככה יוצא שאני נכנס פעמיים שלוש כל יום לשירותים.

האם המצב הוא נורמלי ותקין או שעליי לגשת לבדיקות ?

תודה !

הוספת תגובה

• כניסה לשירותים לאחר אכילה - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    15/06/2011

זה מצב נורמאלי- זה נקרא gastrocolic reflux
    הרבה אנשים היו רוצים מצב כזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטה עם מחיצות
    שוש
    15/06/2011

שלום רב,

נמצא אצלי לפני שנים מספר באולטראסונד ציסטה עם מחיצה בגודל 5 ס"מ. לפני כחודש ערכתי שוב אולטראסונד והציסטה הודגמה בגודל 9 ס"מ ושוב עם מחיצות.
    האם יש מקום לדאגה ומה עלי לעשות? יש לציין שהבדיקה של Echinoccocus יצא שלילי.
    חוץ מבחילות אין לי תלונות או כאבים.

לקביעת תור
    סגירה
    ציסטה עם מחיצות

הוספת תגובה

• ציסטה עם מחיצות - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    15/06/2011

אני לא חושב שצריך לעשות הרבה עם זה.
    עדיין אפשרות של echinococcus ויש כמה דרכים לטפל בזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נא תשובה
    אורית
    15/06/2011

לפני 7 ימים התארחנו במלון בים המלח, במלון עובדים זרים כנראה סודנים/אריתראים.
    עקב כך שנשברו כוסות אחד העובדים הכושים (סליחה על הכינוי) הרים את הזכוכיות וכשעברתי בהמשך ראיתי מעט דם על הרצפה (אינני יודעת ,ייתכן שזה של המלצר שהפיל אולם באופן הניקוי אני מנחשת שזה של העובד הכושי(התנצלות).
    בני בן ה 14 עבר שם לאחר שניות עם נעלי בית וגרביים וטען לאחר מכן שדוקר לו משהו בכף הרגל (ולפי שראיתי עדיין שברי זכוכית קטנים שנשארו אני חוששת שזה הגורם).
    אני חוששת ומבקשת לשאול:
    האם ניתן להידבק כך מאיידס או מצהבת מסוג סי (לבי הוא מחוסן)
    הבנו שמדקירה חד פעמית הסיכון קטן אולם אם חדר שבב זכוכית אפילו עם דם יבש ישנם למעשה דקירות חוזרות המגדילות את הסיכון האם אני צודקת?
    האם עובדים זרים אלו שעובדים במלון מוסדר וכחוק נבדקו ונמצא שאינם נשאים(קראנו ששיעור גבוה מאוד נשא איידס)
    נא תשובתך בהקדם

לקביעת תור
    סגירה
    נא תשובה

הוספת תגובה

• נא תשובה - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    15/06/2011

ראה תשובה לפניה מעל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמבות בצואה
    MM
    15/06/2011

ד"ר שלום,

מזה כחודשיים יש לי נפיחות בבטן, התכווצויות, גזים הכל אחרי האוכל בערך מתחיל שעה אחרי האוכל.
    לפני כחודש נמצאו שתי האמבות הנ"ל ציסטות Blastocystis hominis וטרמפוזואיטים Dientamoeba fragilis. בצואה. קיבלתי פלג'יל ל - 10 ימים. חזרתי על בדיקת הצואה אחרי שבועיים והם לא הוכחדו עדיין אותו דבר.

אני ממשיך עם הסימנים של גזים, נפיחות ..., עשיתי הרבה בדיקות דם שיצאו תקינות והרופא שולח אותי גם לאולטראסאונד.

אז מה ההצעה האם הסימנים (גזים, נפיחות, התכווצויות בבטן) מהאמבות הנ"ל? האם צריך לקחת אנטיביוטיקה אחרת?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    אמבות בצואה

הוספת תגובה

• אמבות בצואה - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    16/06/2011

אמנם איני פרזיטולוג, ברם טפילים אלה ידועים כקומנסלים בד"כ ובצורה זו אינם גורמים להסתמנויות, מה עוד שהטיפול הנסיוני בהם בפלגיל מקובל אךלרוב לא יעיל (לעומת צורה חודרנית בה יש שלשולים דמיים בשל אמבה והטיפול בפלגיל דווקא מועיל. כדאי למצוא סיבה אחרת לתלונות ולא להאשים את האמבה במקרה זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפטיטיס B
    מודאגת
    14/06/2011

היי,
    אני בת 25 , אחרי לידה ראשונה עם מעקב הריון תקין.

לפני 3 שנים טסתי למרכז אמריקה (ל- 4 חודשים) ולפני הטיסה חוסנתי לפי מה שדרשו ב"למטייל" (נראה לי טטנוס, טיפוס הבטן ועוד איזה משהו...)
    לפני שנה טסתי לתאילנד (לחודש וחצי) ולא חוסנתי באיזה חיסון נוסף.

יש לציין שכל הטיולים עברו בשלום ללא כל מחלה!

בבדיקת דם הראשונה לאחר גילוי ההריון נמצא :
    ANTI HBS 1.00 MIU/ML
    NONIMMUNE.
    לא הייתה שום התייחסות מהרופא , עד להיום -שהייתי אצלו לשם ביקורת לאחר שישה שבועות מהלידה...

תרמתי דם טבורי , ושם נמצא בדם הורידי שלי היפטיטיס B חיובי.

הרופא ממש דואג והאמת שגם אני...
    הוא מפחד שישנן השלכות בנוגע לביתי שנולדה , שהדבקתי אותה.
    הוא שלח אותי מיד לעשות בדיקות דם בהקשר לתפקודי הכבד והפנה אותי לאחר מכן להתייעצות עם מומחה.

האם יש סיכוי שישנה טעות בתוצאה של הדם הורידי?
    מה משמעות הדבר במידה ואין טעות, איך ממשיכים משם?

(אני כ"כ דואגת שאין לי סבלנות אפילו לחכות לתוצאות הבדיקה, שיגיעו רק עוד יומיים...)

אשמח לתגובה מהירה , ואם היא תרגיע אותי - אשמח עוד יותר...
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    הפטיטיס B

הוספת תגובה

• הפטיטיס B - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    15/06/2011

התשובה שלך לא מספיק מפורטת כדי לענות.
    ברור שלא פתחת נוגדנים לאחר החיסון.
    אני צריך לראות תשובות של:
    HBSAG
    HBCore antibody
    HBeAg
    anti-HBeAB
    HBV DNA
    אנזימי הכבד.
    לאחר מכן ניתן לדון על זה. חלק נבדקים שגרתי במהלך הלידה וסביר להניח היו שליליות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות הבדיקה

מודאגת
    16/06/2011

שלום ד''ר,
    מצ"ב התוצאות של בדיקת הדם אליה נשלחתי..

LIPEMIC INDEX NORMAL
    HEMOLYTIC IND. NORMAL
    ICTERIC INDEX NORMAL
    ALK.PHOSPHAT. 95.00 U/L ( 30.00- 140.00) (....*....)
    ALT(GPT) 8.70 U/L ( 5.00- 40.00) (*........)
    AST(GOT) 14.00 U/L ( 5.00- 40.00) (.*.......)
    BILIRUB.TOTAL 0.45 MG/DL ( 0.30- 1.20) (.*.......)
    ESR 19.00 MM/HOUR ( 2.00- 25.00) (......*..)
    WBC 7.30 K/UL ( 4.00- 10.00) (....*....)
    NEUTROPHILS 4.20 K/UL ( 1.80- 6.60) (....*....)
    NEUTROPHILS % 58.30 % ( 46.00- 68.00) (....*....)
    LYMPHOCYTES 2.30 K/UL ( 1.10- 3.50) (....*....)
    LYMPHOCYTES % 31.70 % ( 15.00- 45.00) (....*....)
    MONOCYTES 0.50 K/UL ( 0.08- 0.90) (....*....)
    MONOCYTES % 7.60 % ( 2.00- 9.00) (......*..)
    EOSINOPHILS 0.20 K/UL ( 0.00- 0.60) (..*......)
    EOSINOPHILS % 2.10 % ( 0.00- 6.00) (..*......)
    BASOPHILS 0.00 K/UL ( 0.00- 0.15)
    BASOPHILS % 0.30 % ( 0.00- 1.50) (.*.......)
    RBC 4.53 M/UL ( 3.90- 5.40) (...*.....)
    HEMOGLOBIN 11.70 G/DL ( 12.00- 16.00)*(.........)
    HEMATOCRIT 34.60 % ( 35.00- 45.00)*(.........)
    MCV 76.40 FL ( 80.00- 98.00)*(.........)
    MCH 25.90 PG ( 27.00- 33.00)*(.........)
    MCHC 33.90 G/DL ( 32.00- 35.50) (....*....)
    PLATELETS 310.00 K/UL ( 150.00- 400.00) (.....*...)
    MPV 9.10 FL ( 6.50- 11.50) (....*....)
    RDW 20.70 % ( 11.00- 16.00) (.........)*
    HBE ANTIGEN NEGATIVE
    HBS ANTIGEN NEGATIVE
    .החל מה 17.08.2009 שונתה שיטת הבדיקה
    HCV ABS NEGATIVE

אודה לתשובתך המהירה.
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתגובתך המהירה...

מודאגת
    17/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטן
    רוית
    14/06/2011

אני בזמן האחרון סובלת מכאבי בטן, ומלא גזים וזה מתבטא בכל הבטן, קיבלתי כדורים DICYYCLOMINE לשתות למשך חודש 3 פעמים ביום, החלה לי הקלה עם הכאבים. מה שכן אתמול שנכנסתי לשירותים ראיתי על הנייר טואלט כמו קרום כזה.(ריר)..זה היה אחרי צואה שיצאה יחסית רכה (כי לאחרונה אני מרבה לאכול הרבה סיבים תזונתיים) האם אני צריכה לדאוג?
    ממה זה נובע?
    ודבר שני, הכאבים שייש לי בבטן הם כאבים שבאים והולכים, אני יוכלה להיות יום אחד שלם עם כאבים והרגשה לא נוחה, וביום למחרת כאילו כלום...אני כ"כ מפחדת שייש לי משהו מסוכן בבטן
    האם אני צריכה לדאוג (אגב אני בת 34)

לקביעת תור
    סגירה
    בטן

הוספת תגובה

• בטן - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    15/06/2011

זה נשמע כמו מעי רגיז וגם מגיב לטיפול. יש אירוע של הפרשת ריר שגם קורה עם מעי רגיז.
    לא צריך להיות מותרדת אך להחזור לרופא גסטרו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני

דנה35
    15/06/2011

אני כרגע עם הכדורים שרשמתי לך, האם זה בעקבות הכדורים? אני רוצה לציין שאני מרגישה הרבה יותר טוב, והריר שרשמתי לך היה סה"כ פעם אחת..עדיין אני צריכה לפנות לגסטרו שוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    15/06/2011

לא אם יש מגמה של שיפור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה