מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אולקוס ודלקת בתריסריוןאנט22/02/2011
שלום
לאחר תלונות שנמשכו בערך כארבעה חודשים על כאבי בטן עליונה, בחילות חזקות, צרבות , עייפות, חולשה ושינויים בהרגלי הצואה נמצא אצלי חיידק ההליקובקטר ולאחר בדיקת גסטרוסקופיה מצאו לי אפטות בתריסריון (נאמר לי שזוהי דלקת, דואדיניטיס משהו כזה) ו2 כיבים בקיבה (נאמר לי שאולקוס)... ביופסיה לגבי ההליקובקטר תגיע בעוד כמה ימים...
נאמר לי על ידי הרופא המטפל שעליי לקחת פעמיים ביום לנטון בבוקר ובערב חצי שעה לפני הארוחה.. התרופה עשתה לי לא טוב והיו לי הרבה בחילות והרגשות לא טובות.... (וזה גם מה שהיה לי כשנטלתי אותה בתקופת הטיפול המשולש לאחר שהוחלפה מאומפרדקס כי לא חשתי בשינוי... אך לא ידעתי שזה מהתרופה רק עד אחרי שהפסקתי איתה) הרופא החליף לי אותם לנקסיום - אזומפרזול 40 מ"ג...
האם תרופות אלה בעצם רק מטפלות בבחילות והצרבות או שמא בדלקת\אולקוס?
בנוסף רציתי לשאול, האם יש תזונה מסויימת שממליצים עליה כדי להקל? אני פתאום נתקפת בחילות פתאומיות וחזקות... קשה לי מאוד ככה לנהל חיי שיגרה נורמלים.. תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולקוס ודלקת בתריסריון - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק23/02/2011הטיפול נגד החיידק הוא טיפול כנגד הגורם של אולכוס . טיפולעם לנטון זה טיפול נגד חומצה שמעכב התפתחות של ולכוס.
אן חשיבות רבה לסוג הוכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בטן עליונהדנה22/02/2011
כבר למעלה מחודשיים יש לי כאבים חזקים באזור הבטן העליונה בצד ימין. כשאני יושבת בתנוחה מסויימת הרבה זמן הכאב מתגבר (נגיד, ישיבה בסרט). כשהופיעו הסימנים לראשונה הזנחתי את הנושא. עם הזמן הכאבים התפשטו לכל הבטן. הלכתי לרופאת משפחה ששלחה אותי לבדיקת נשיפה שיצאה תקנית. לאחר מכן עשיתי אולטרסאונד בטן ואיברים פנימיים שיצא גם כן תקין. כבר ביקרתי במוקד ובמיון, עשיתי בדיקות דם מקיפות (יצאו תקינות, מלבד אנמיה קלה) וקיבלתי קוקטייל בטעם משחת שיניים מדוללת וגם אינפוזיה עם עוד חומר שלא עזרו בכלל. ניסיתי אומפרדקס ועכשיו החליפו לי לארטופן 400 ואין הטבה. בנוסף ביקרתי גם אצל כירורג, שאבחן אצלי רגישות בצד הימני של הבטן (למטה ולמעלה), והוא חושב שזה משהו דלקתי, ומכאן הארטופן. אני כבר שלושה שבועות בבית, יושבת ללא מעש (או שוכבת, תלוי בחומרת הכאב), בקושי אוכלת (כי אין תאבון וגם כי לפעמים כואב לי בזמן האכילה) ומחכה לתור אצל גסטרואנטרולוג שנקבע לעוד חודש. רציתי לדעת האם למישהו יכול להיות איזשהו רעיון בקשר להמשך הטיפול ולמקור הכאב.
תודה רבה לעוזרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
דנה22/02/2011שכבר שלושה שבועות, בערך, חום הגוף שלי תקוע על 37.3 (חום הגוף "הרגיל" שלי הוא בסביבות ה35.8)
ועוד הבהרה בקשר לכאב: לפעמים יכולים להיות ימים טובים שרק הצד הימני כואב לי, לפעמים יש התקף שבו יש כאב חזק שלא נפסק למשך כמה שעות, לפעמים אפילו כואבת לי הבטן התחתונה (צד ימין בעיקר). זה נדמה שבכל מקום בבטן בו מופיע הכאב יש כאב שונה (כמו כאב של דקירה וכמו כאב של מכה). בגלל שהכאבים הם לאחרונה בכל הבטן, בכל תנוחה שאני נמצאת בה כואב לי משהו- אני יכולה לשבת ולסבול מכאבים בבטן העליונה הימנית ואז לשכב ולסבול מכאבים באזור הלב.
תודה רבה לכל העוזרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בטן עליונה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק22/02/2011לא ברורה לי הסיבה. יתכן מאוד שלא ממקור מערכת העיכול.
קשה לעשות אבחנות דרך פורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עם בדיקות צואה ?
סתם מתעניין19/03/2011שלום,
הסיפור עושה רושם שהרופאים מתלמדים עלייך. ממתי נותנים ארטופן לבעיה במע' העיכול?! כאב בשרירים הוא כאב ממוקד וקבוע, ולא מתפזר כמו במקרה שלך.
רופא משפחה בארץ זה ממש בדיחה .
לפני שאת מגיעה לתור אצל הגסטרואנטרולוג ,לדעתי כדאי שתבצעי לפחות פעמיים בדיקות צואה ,שתן ודם הכי מקיפות שיש ותגיעי אליו עם התוצאות.
הרי גם ככה הוא ישלח אותך לבצע בדיקות, ואם תבואי אליו כבר מלכתחילה עם מידע רלבנטי ,אולי תחסכי לעצמך זמן ,בדיקות וכאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף שאלותשרית22/02/2011
שלום,
ברהיון אמצע חודש רביעי. כבר למעלה מחודשיים הפרשות רוק קצפי מוגברות לאורך כל היום. בשבועיים האחרונים מקיאה בעיקר בלילה לפני השינה או מתעוררת מהשינה ומקיאה כשלבסוף יוצא ממש דם ולא טיפות. מיד אחר כך קושי חריג בבליעה וקשיי נשימה , שלאט לאט נרגעים אך נותרת מצוקה באיזור הגרון. הלכתי לגסרו לפני כחודש והוא אמר שאינו מודאג. היום שכבר כמות הדם המופרשת גדולה יותר איך רופא יכול להגיד שאינו מודאג ?
אני לא יודעת מה קורה לי וגם מתחילים לי כאבי ראש ? מה עושים ?
תודה ומחכה לתשובתכם המקצועית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף שאלות - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק22/02/2011יתכן ויש רפלוקס של חומצה לפה שעושה דלקת בושט. מציע נסיון עם טיפול כגון אומפרדקס שבסדר בהריון להפסקת הפרשת החומצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעי רגיזירון22/02/2011
שלום רב,
אני בן 23 ואני סובל מזה שנה ממעי רגיז, אין לי שילשולים אלא ההפך קושי ביציאות,
הרגשת לחץ בבטן, אי הרגשת ריקנות וכו'.
אני לוקח בהוראות רופא קונסול (אבקה ללא סוגר בטעם תפוז) אשר סופח אליו נוזלים וגורם לפעילות מעיים מוגברת.
אני נוטל את הקונסול כבר חצי שנה והוא דיי עוזר כלומר התופעות עדין מופיעות אך בפחות עוצמה, ואני מצליח לתפקד.
רציתי לשאול- האם אצטרך לקחת את הקונסול לשארית חיי?
לא ניתן לרפא את התופעה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעי רגיז - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק22/02/2011בדרך כלל התלונות מסתדרות. יש לנסות לזהות הגורמים למתח אצלך וגם פעילות גופנית קבועה יכולה לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ירון22/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום שובמ21/02/2011
עברתי היום בדיקת קולונוסקופיה ובתוצאות כתוב:
המעי נבדק עד לגובה של הצקום
הכנה טובה, פרט לקולון הימני בו הכנה בינונית ובצקום גרועה
ללא ממצאים פתולוגיים
האם יש לחזור על הבדיקה בשל ההכנה הלא טובה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שוב - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק22/02/2011יש לדון על זה עם הרופא המטפל. תלוי הרבה על גילך וסיבת הקולונוסקוםיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטןאלי21/02/2011
שלום
לפני כ 3 ימים התחיל לי כאבים ממש חזקים בקיבה,קצת חוסר תאבון הכאבים כמו חתיכה שנתקעה שם ולא ירדה,אני חושב שזה הרבה גזים וזה עושה לחץ בחזה וכאילו יש משהו תקוע בגרון הרופא נתן לי אימפודרקס,עשיתי את כול הבדיקות שקימות כולל סיטי בטן עכשיו הכאבים קצת נרגעו אבל אתמול כול גרפס היה ממש כאבים צרבות והרבה ליחות אני סוג של בנאדם מאוד חרד גם הרופא אמר שיש לי חרדה,אני מאוד חושש ומפחד האם זה משהו מסוכן?
לפעמים לוקח נשימות עמוקות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
אלי21/02/2011שחכתי לציין,יש דופק מהיר לפעמים,אחרי הצואה בשירתים יש הקלה קצת הצואה שחורה מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק22/02/2011כמובן קשה לעשות אבחנה דרך הפורום אך עוצמת התלונות וגם בירור תקין מאוד מחשיד למעי רגיז.
מציע לדון על זה עם הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אתופן לסובלת מגסטריטיסאירית21/02/2011
שי לי גסטריטיס קלה ואני נוטלת אומפרדקס פעם ביום 20 מ"ג בנוסף סובלת מחוסר תחושה בכף אגל שמקורה כנראה בגב. רופא משפחה נתן לי אתופן 400 מ"ג פעמיים ביום.\
האם מותר ליטול כדור זה למי שיש גסטריטיס - האין זה יכול להחמיר את הדלקת ?
בתודה אירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתופן לסובלת מגסטריטיס - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק22/02/2011לדעתי מותר מאחר שאומפרדקס מגן על הקיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קולונוסקופיהמ20/02/2011
שלום, אני אמורה לעבור מחר בדיקת קולונוסקופיה
שתיתי היום מרוקן, לקח לי 3 שעות לסיים וגם הוספתי לימון כדי שהטעם ישתפר האם זה בסדר?
ורק רציתי לשאול זה לא כלכך השפיע עליי הייתי כמה פעמים בשירותים וכל מה שיצא זה רק מים עכורים.. אני חוששת שהניקוי המעיים לא התבצע טוב וזה יפגע בבדיקה שלי מחר?
האם זה בסדר? האם המרוקן פשוט משפיע כך על פעילות המעיים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד משהו
מ20/02/2011הבדיקה שלי מחר ב11
והתחלתי לשתות את המרוקן היום ב12:30 האם זה מוקדם?
וגם יש לי תחושה של שריפה בפי הטבעת לאחר התרוקנות.. האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק20/02/2011יש מקומות שמעדיפים לפצל השתיה של המרוקן.
אם יוצאין נוזלים סימן שההכנה בסדר.
השריפה משני ליציאות מרובות ואפשר לקבל משחה מהרופא המטפל.
בהצלחה מחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה הסננת כבדיניב צבי20/02/2011
שלום
לאחרונה באולטרה סאונד הממצה היה הסננת כבד קשה .
ממצא ציסטי 2.5 ס"מ עם ספטציות ללא ואסקולריזציה פטולוגית
בדופלר, עם ציסטות נוספות בשתי האונות.
מה זה אומר , שמצב הכבד בסכנה ?
לאיזה רופא עלי ללכת כירורג או גסטרו
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה הסננת כבד - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק20/02/2011הציסטות לא חשובות. ההסננה כנראה של שומן?
עדיף להתייעץ עם רופא גסטרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטןגבי20/02/2011
שלום ברצוני לדעת האם יש מצב שמאז שעשיתי בדיקות דם והתוצאה הראתה לי שאינזימי הכבד עלו במעט הבטן כואבת לי . האם יכול להיות שזה מצב של לחץ כי מאז אני חושב רק על זה ( כאבי בטן בתדירות של יום יומיים ומפסיק ל3-4 ימים) . אודה לך על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק20/02/2011בהחלט יכול להיות מלחץ. מציע להפנות לרופא ככבד לעשות סדר בבאלאגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צליאק ואפטיטיס Bיאיר20/02/2011
לפני 7 שנים חליתי בצהבת B
וקרסתי וגילו לא בסוף צליאק
אני שומר ומקפיד על תזונה נכונה,
לפני כמה חודשים בהיותי בחו"ל,שתיתי ערב אחד כמויות יין
שאף פעם איני נוהג לשתות..כאלה
באותו לילה הרגשתי לא טוב..והיתה לי יציאה שחורה כמעט
למחרת התחילו לי כאבי צלע מצד שמאלה..
עשיתי בדיקות דם,צילום,ובדיקות צואה..הכל יצא תקין
האם בגלל ששתיתי יין באיכות טובה שכנראה היה דיי חזק
כל זה קרה לי..כאבי הצלע וחולשה נמשכו כמה שבועות..ביחד עם
חוסר שינה וחרדה..
אשמח לתגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צליאק ואפטיטיס B - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק20/02/2011קשה לי להסביר הכאב אך לא נשמע לי מסוכן. כאבים בצלע שכיחים ומאחר שהצלעות נעות בנשימה כל הזמן לוקח הרבה זמן לעבור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בכבדסטלה20/02/2011
שלום רב
בבדיקת אולטרסאונד נתגלתה ציסטה בכבד בגודל 3.8 ס"מ.
אודה לכם מאד אם תאמרו לי מה מידת הסיכון של הממצא.
(בבדיקות קודמות גם כן נמצאה ציסטה).
בכבוד רב
סטלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה בכבד - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק20/02/2011לדעתי זה ממצא שפיר שלא דורש שום טיפול וללא משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצאי אולטרסאונד כליות ודרכי שתןלירן19/02/2011
שלום, בת 29, נמצאת בטיפולי פוריות, לאחר שגילו בצילום רחם שיש לי רחם דידלפי, שלחו אותי לאולטרסאונד כליות ודרכי שתן ולהלן הממצאים, אשמח לתגובתכם.
כליה ימנית – צורה, גודל ומבנה רגיל.
אורכה של הכליה הימנית 10.4 ס"מ.
כליה שמאלית – צורה, גודל ומבנה רגיל.
אורכה של הכליה השמאלית 11 ס"מ.
מוקד אקוגני זעיר 0.2 ס"מ חשוד לאבן.
ללא עדות להידרוניפרוזיס דו"צ.
אגן הקטן - שלפוחית השתן בקיבולת תקינה, הדפנות סדירים.
ממצא לוואי:
1.המנגיומה קטנה 0.8 ס"מ באונה הימנית של הכבד.
2. ממצא ציסטי בגודל 2.3 ס"מ בשחלה השמאלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצאי אולטרסאונד כליות ודרכי שתן - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק20/02/2011יש אבן בכליה שלא עושה בעיות אך כדי להגיע לאורולוג לברר מדוע את מייצרת אבנים ואיך למנוע.
בינתיים להקפיד לשתות הרבה מיים לדלל השתן.
ההמנגיומה בכבד גידול שפיר ללא חשיבות.
הציסטה ברחם דרוש יעוץ של רופא נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזימים גבוהים של הכבדכוכי19/02/2011
אני בת 55 וסובלת זה 4 שנים מקרוהן לא פעיל במיוחד.
לאחרונה חשתי חולשה ואף ירדתי קצת במשקל, לאחר ביצוע ביקות דם התגלו לי כל איזימי הכבד גבוהים מהנדרש. כמו כן IgG בערך של 1680 .
מה זה יכול להיות?
לתשובתך אודה,
בברכה,
כוכי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצעתי US ויצא תקין לגמרי
כוכי19/02/2011שכחתי להוסיף שבצעתי US של בטן עליונה ויצא תקין לגמרי.
כוכי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבצעתי US ויצא תקין לגמרי - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק20/02/2011לא ניתן לאבחן מהניתונים כאן. מציע להחזור על הבדיקות ולהפנות לרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפטיטיס Cחסוי18/02/2011
שלום !
יש לי חבר נשא הפטיטיס C, אנחנו נזהרים מהדבקה ביחסי מין באמצעות קונדום.
במידה ונחליט להנשא כיצד אוכל להכנס להריון ללא חשש להדבקה?
והאם העובר יכול להדבק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה
חסוי18/02/2011הגבר הוא הנשא של הפטיטיס C
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפטיטיס C - תגובה
פרופ' דורון זמיר19/02/2011אמנם במקרה של הפטיטיס C הסיכון להדבקה מינית נמוך ביותר ואפילו במקרה של פרטנר קבוע לא מומלצים אמצעי מניעה (קונדום), הסיכון להדבקת בתינוק אם האם לא חולה הוא אפסי, כך שאין לך מה לדאוג. בכל מקרה כדאי שבן זוגך ישקול טיפול, אם כי מומלץ מרווח מספר חדשים בין סיום הטיפול להכנסה להריון. סיכון מספר מגעים מיניים לשם הכנסה להריון (להדבקה) הוא נמוך ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)