מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ננמצאים בכבדרחל10/02/2011
להלן תוצאת בדיקת סונר:
הכבד בגודל תקין, מרקמו הומוגני. באונה ימנית, אחורי, ציסטה קטנה בקוטר 1.1 ס"מ.
קדמי לפורטה, מבנה אקוגני קטן בקוטר 1.5 ס"מ.
ממצא כבדי כמתואר, מתאים בראש ובראשונה להסננה שומנית מוקדית או להמגאניומה קטנה. למעקב ב-US בעוד 3-4 חודשים.
האם עם ממצאים כמו שיש לי בכבד אני יכולה להמשיך הטיפולי הפוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ננמצאים בכבד - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק10/02/2011כן אין שום השלכה טיפולית לממצאים אלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לשאלתיאנט10/02/2011
תודה על התשובה המהירה ד"ר, בהמשך לשאלתי יש לי שאלה בנושא נוסף. (ההודעה שלי בנושא גסטרוסקופיה)
נאמר לי שיש לי דלקת בתריסריון (מספר אפטות לפי הממצאים) ואולקוס בקיבה (2 כיבים 1 ס"מ לפי הממצאים).
נאמר לי על ידי הרופא המטפל שעליי ליטול לנטון למשך שלושה שבועות עד התור הבא אצלו.
לפני כן, כאשר נטלתי את הטיפול המשולש נגד חיידק ההליקובקטר נטלתי לנטון 30 מ"ג פעמיים ביום. באותו הזמן סבלתי מ'התקפי' בחילות, צרבות, כאבים עמומים בבטן העליונה ועייפות כבדה... אני מאמינה שאלה התסמינים לאולקוס...
כשהפסקתי לקחת את הלנטון לפני כשבועיים הרגשתי טיפה יותר טוב... פחות צרבות ובחילות פחות חזקות... גם קצת יותר תאבון..
האם אלו הם תופעות לוואי של התרופה ? או אולי תוצאה של ההשפעה שלה? האם עליי להמשיך ליטול אותה או להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי החלפת התרופה לתרופה אחרת ?(נטלתי אומפרדקס 20 מ"ג שלא עזר לפני שהחליפו לי ללנטון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלתי - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק10/02/2011התלונות יכולות להיות עקב האנטיביטיקה של הטיפול ולא דווקה לנטון. יש חשיבות לקחת טיפול נגד חומצה בנוכחות כיבים.
אפשר להחליף בין לנטון ללוזק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל..
אנט10/02/2011כן אבל זה קורה לי גם עכשיו , כשאני לוקחת גם לנטון וזה קרה לי גם בעבר אחרי האנטיביוטיקה (המשכתי לקחת לנטון לשבועיים נוספים בהוראת הרופא המטפל )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל.. - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק11/02/2011יכול להיות שכדי לעבור מלנטון לתרופה אחרת בקבוצה זו כגון לוזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריטין - המשךהילי10/02/2011
האיש בריא והפריטין 500 נבדק מס' פעמים ותמיד אותו דבר. אין לו דלקת והתמונה הכללית בריאה לחלוטין. פרט לכדור 20 מג שלוקח נגד קולסטרול שמיוצב על 200.
מסוכן? אם כן למה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריטין - המשך - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק10/02/2011לא נראה לי שזה מסוכן אך כדי להגיע לאיבחון יש צורך להפגש עם רופא כבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמבותרינת09/02/2011
שלום!
אני בת 23, ולפני מספר שנים גילו לי אמבות בקיבה.. ללא תופעות של שלשולים. נתנו לי לקחת כדורים (שאני לא זוכרת את שמם) במשך 60 יום, לאחר מכן עשו לי שוב בדיקת צואה ועדיין היה אמבות.
הרופא אמר שללא סיפטומים של שלשולים לא צריך לנסות טיפול אחר וניתן לחיות ככה, וככה מספר שנים יש לי עדיין אמבות בקיבה (לפני כמה חודשים נעשה בדיקת צואה שגילתה עדיין אמבות) וגם הרופאה הזו אמרה שבלי סימפטומים אין תרופה שתעזור כי כנראה זה לא פעיל... לפעמים קיימים אצלי כאבי בטן בצד שמאל שחולפים אחרי כמה ימים. האם באמת אין צורך בטיפול באמבות????
האם זה מסוכן??
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמבות - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק09/02/2011אני גם סבור שללא סימפטומים אין צורך לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גסטרוסקופיהאנט09/02/2011
שלום
עברתי גסטרוסקופיה אתמול לאחר שהתלוננתי על כאבי בטן עליונה, בחילות , צרבות וכו'...
התגלה אצלי דלקת בתרסריון (מספר אפטות) ואולקוס... עשר דק' לאחר ההתעוררות הרגשתי בחילה שדי התחזקה... היום, יום וחצי אחרי, אני תוהה אם הייתי צריכה להגיד על כך לאחות? לא ראיתי בזה משהו לא בסדר כי אני סובלת בערך כל היום מבחילות =\ יש לציין שבמשך כל אתמול הייתה לי בחילה ועייפות , נאמר לי שכנראה זה בגלל ההרדמה. האם יש צורך לגשת לאחות אם אחרי יום וחצי לא קרה כלום? מדי פעם דקירות קטנות בבטן העליונה אך לא נראה לי שזה משהו שלא היה קודם...
מה דעתך? האם עליי לגשת לאחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גסטרוסקופיה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק09/02/2011עדיין לדעתי אין צורך ללכת לאחות. כנראה זה רק תגובה לכל התהליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת מאודדורית09/02/2011
שלום רב
אודה לכם על ההסבר בין שלוש תרופות:-
מה ההבדל בין לוסק
לבין אומפראזול (פרי-לוסק) שקיבלתי אותו בחו"ל
לבין אומפרדקס?
מדוע את פרי-לוסק מוכרים בחו"ל ללא מרשם רופא?
והאם אפשר לקחת אותו חצי שנה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת מאוד - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק09/02/2011אין הבדל בניהם. זה אותו חומר מחברות שונות. גם בארץ ניתן לקנות לוזק 10 ללא מרשם. כמובן כל מדינה והחוקים שלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשולים בלתי פוסקים כבר חודשעדי09/02/2011
שלום
לפני כחודש טופלתי באנטיביוטיקה (פלג'יל ואוגמנטין) למשך כעשרה ימים. שלושה ימים לפני שהפסקתי עם הכדורים התחילו לי שלשולים (ממש מים) כמה פעמים ביום. חיכיתי כי חשבתי שזו תופעת לוויא אבל לאחר כשבועיים פניתי לרופא המשפחה שנתן לי לקחת כדורים פרוביוטיים. הכדורים לא עזרו ולאחר כ- 3 שבוועת שלשול קיבלתי מהרופא כדורי אנטיביוטיקה לזיהום (ציפורוקסין) ל- 3 ימים. גם אלו לא הועילו
עשיתי בדיקה דם אתמול ובתוצאות היו חריגות גדולות:
iron - 25 (כשהמינימום הוא 40)
wbc - 11.2 (כשהמקסימום הוא 10.8)
hypo% - 11.2 (כשהמקסימום הוא 10)
esr - 67 (שהמקסימום הוא 37)
c reactive protoin - 11.7 (שהמקסימום הוא 0.50)
היום הייתי אצל גסטרולוג שאמר לי לחכות עוד כחודש כי זה יעבור אולי זה מהאנטיביוטיקה.
לי זה נראה לא הגיוני - אני משלשלת ישר אחרי האוכל. רזיתי מאוד ואני עייפה כל הזמן.
האם לא צריך חוות דעת נוספת? האם הוא צודק?
אשמח לתשובה מהירה. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשולים בלתי פוסקים כבר חודש - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק09/02/2011ההגדרה של שלשול כרוני היא יותר מ6 שבעות. בכל זאות כדי לבדוק הצואה לתרבית ולנוכחות של חיידק בשם c diff.זה יכול לגרום לשלשול לאחר מתן אנטיביוטיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- c k גבוהאסתי09/02/2011
שלום לבעלי יש היסטוריה של בלוטת התריס שותה כדור טרוקסין על בסיס יומי
מידי חצי שנה עושה בדיקות דם ותמיד ה C K נמוך 211 מול 171 לאיזה רופא פונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר c k גבוה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק09/02/2011אם אין כאבים בשרירים ובלוטת התריס מאוזן אין צורך לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת - קצת עזרה...שרון09/02/2011
אני בת 36 וסובלת כבר שנים ממה שכונה עד כה "מעי רגיז" (לפני שנתיים הייתי בגסטרו תה"ש וללא כל בדיקות זה מה שקבעו). - כל מה שאני אוכלת גורם לכאבי בטן, שלשולים הרבה פעמים, רירית מוגלתית בהכל יציאה, ירידה במשקל).
בחצי שנה האחרונה התחילו גם דימומים בכל יציאה.
לפני כחודשיים בעקבות דימומים קשים מאוד שנמשכו יומיים פניתי לגסטרו.
באנדוסקופיה התגלה פרוקטיטיס קשה.
גסטרוסקופיה יצאה תקינה ובקולונסקופיה - מעי דק סופי תקים, במעי הגס פרוקטיטיס קשה.
סי טי בטן הדגים עיבוי דופן בולט של הרקטום וקאע קצר במעי הדק הסופי מעובה גם.
במעבדה ASCA IGG חיובי ושקיעה גבוהה.
ה CRP תקין.
ההמוגלובין גבוה (וזה קצת מוזר לי - אני צמחונית, לוקחת רק B12 וניזונה רק מלחם, גבינות וירקות...).
הרופאה התחילה עם 2 כדורי ראפסל ביום ונרות ראפסל.
עכשיו היא העלתה את המינון ל 3 כדורים ביום ושבועיים חוקני סטרואידים.
אני כבר מבולבלת מכל התוצאות ולא הבנתי מה בדיוק האבחנה - מישהו יכול לעזור ?
עד עכשיו לא הבנתי מה בדיוק האבחנה.
בנוסף - האם לחוקני הסטרואידים יש תופעות לוואי כל שהן ?תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת - קצת עזרה... - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק09/02/2011יש פרוקטיטיס בלבד- זו צורה קלה של קוליטיס. לא מדובר על קרוהן אם מעי הדק תקין. שאר בדיקות הדם עוזרות לכוון אך חא משנות האבחנה.
סטראידים בחוקנים יכולים לגרום לתופעות לואי כמו כל הסטראידים אך הרבה פחות מאחר שהשימוש הוא מקומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי לאחר אכילהשני09/02/2011
שלום
לפני כשנה הרגשתי צריבה וחנק בגרו וקשיי בליעה,נאמר לי שהגרון שלי שרוף וזה רפלוקס של חומציות מהקיבה ונתנו לי לנטון, מאוחר יותר עשו גסטרוסקופיה בגלל שהיו גם התקפי חולשה קשים בלילות, וכאבים באזור הגרון- התוצאה יצאה תקינה וכתוב שם שאין עדות לרפלוקס-והגסטרונאטרולוגית אמרה שיכול להיות שזה בגלל האסטמה שיש לי.
אני עדיין חשה כאבים איומים בעיקר לאחר אכילה ,שוב תחושות חנק ובחילות במהלך כל היום,לחץ חזק באזור שבין החזה לגרון, קושי בבליעה -האוכל לא יורד חלק כמו פעם כאילו נתקע..., אחרי אוכל אני משתעלת המון ולפעמים פשוט חלקיקי אוכל יוצאים לי מהגרון. אני נמנעת מאוכל בגלל כל אלו,ירדתי במשקל קרוב ל10 ק"ג .
השאלה שלי-איך אדע כמה זמן להמשיך עם האומפרדקס כי צרבות אף פעם לא הרגשתי בהן..?
יש עוד בדיקות שעליי לעשות או שמספיק גסטרוסקופיה, או רצוי לעשות שוב? לאיזה רופא עליי לפנות -הגסטרואנטרולוגית אמרה שאין לה עוד מה לומר לי בנושא כי גסטרוסקופיה תקינה.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי לאחר אכילה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק09/02/2011יכול להיות שיש בעיה של השרירים של הושט שגורמת לאי סדירות בהתכבצות וללחץ נמוך בסגר התחתון של הושט. זה אפשר לבדוק בבדיקה במכון גסטרו בשם מנומטריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריטיןהילי09/02/2011
למה רופא אחד אומר להתעלם מ פריטין 500 אצל גבר בן 60 , בריא, והשני שולח לבדיקות דם ואולטרהסאונד ובודק לעומק? זה דורש טיפול או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריטין - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק09/02/2011פריטין של 500 הוא בוה אך לא מצביע על מחלה מסוימת. פריטין גם עולה כתגובה לדלקת למשל.
לכן הכל תלוי בתמונה קלינית של החולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלייה בתפוקדי כבד...שנאל08/02/2011
שלום רב,לפני כ-3 חודשים התחלתי לקבל דוקסילין(כדור אחד 100 ליום) אחרי בדיקות דם תקינות. לאחר 3 חודשי טיפול עברתי שוב בדיקות דם ולצערי הייתה עלייה בתפקודי כבד:
1.AST 80 ייחוס----.....3-40
2.ALT 181 ייחוס------....3-41
האם ידוע על בעיה זו בנוטלי דוקסילין ?
האם הערכים אמורים לחזור למצב תקין אחרי הפסקת התרופה?
אחרי כמה ימים(בערך) אמור המצב לחזור לקדמותו?
תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלייה בתפוקדי כבד... - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק08/02/2011בהחלט ניתן לחשוד על דוקסילין.
לאחר מספר ימים אני מצפה לראות תגובה להפסקה.
מציע להתייעץ עם הרופא שלך לגבי תחליף לדוקסילין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת נשיפהאדוארד08/02/2011
שלום!
קיבלתי היום תוצאות בדיקת נשיפה להליקובקטר ?13:
תוצאה: 0.267
יחידות: Delta C
ערכי ייחוס: 0.0-3.5
מה זה אומר? יש לי את החיידק או לאו?
תודה מראש,
אדוארד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת נשיפה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק08/02/2011אין עדות לנוכחות הנגיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרוהן ואמצעי מניעהגילה08/02/2011
אני בת 31 לאחר לידה. גילו לי את מחלת קרוהן לפני כ-16 שנים ומאז אני ברימסיה (נוטלת אימוראן למניעה). האם יש מניעה להשתמש במדבקות אוורה? קראתי בעלון שיש להוועץ עם רופא- אני מאוד חוששת להתלקחות מחודשת של המחלה בעקבות השימוש באמצעי מניעה (נ.ב גם בעלונים של גלולות מופיעה אזהרה לגבי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרוהן ואמצעי מניעה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק08/02/2011אנני מכיר עבודה האומרת שקרוהן מחמיר בעיקבות שימיוש בתכשירים אלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלובולין IgAרויטל07/02/2011
במספר בדיקות שנעשו ה-IGA שלי מתמעט כאשר בפעם השלישית הוא 62 כשאר הטווח הינו 70-500 (הוא היה 67 וירד ל-62). שאלותי:
1. מה ניתן לעשות? האם יש בעיה?
2. האם זה שייך לתחום הגסטרו?
3. האם יש לי יותר סיכון לחטוף זיהומים, בפרט אני שואל כי אני אמור לטוס להודו עוד חודשיים.
4. האם אנ ייכול לקבל חיסונים כגון צהבת A, פוליו וטיפוס הבטן גם אם יש לי מעט נוגדנים כאמור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלובולין IgA - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק08/02/2011ברמה נמוכה מעט אנני חושב שיש חשיבות . אין צורך לשנות התנהגות.
אם את רוצה להתייעץ עם רופא- אז בתחום אימונולוגיה-אלרגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)