מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מידע לגבי בדיקת PCR להפטיטיס Btamir19/10/2009
שלום
ברצוני לברר האם ניתן לדעת באמצעות בדיקת PCR להפטיטיס B מתי נדבקתי בנגיף?
זו התוצאה שהתקבלה : HBV DNA 1287.29 IU/ML* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HBV DNA
ד''ר סטיבן מלניק19/10/2009הרמה נמוכה ויחד עם אנזימים תקינים מצביע על מחלה שקטה שאינה צריכה טיפול.
לא ניתן לדעת על זמן ההדבקות מהרמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפטיטיס B
tamir20/10/2009תודה ד"ר.
אם כן איני צריך טיפול מיוחד עפ"י תוצאות אלו.אך האם ישנה דרך להסיר נגיף זה ממחזור הדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלנה
סימה20/10/2009אני בחורה בשנות ה-30, לפני כשבועיים גיליתי צואה שחורה(לראשונה בחיי), עם אירוע של כמעט עילפון, פניתי למיון עם HB 8 קיבלתי מנות דם,
בדיקות גסטרו וקולונו תקינות, למעט ארוזיות בעקומה הגדולה בקיבה, האם יתכן שהדימום היה מאירוזיות?
CT בטן אנטרו- תקין
אם החשד לסעיף מקל-
1.האם בבדיקת CT אנטרו עם חומר ניגוד ניתן ליראות סעיף מקל?
2.האם בבדיקת קפסולה של מעי הדק אפשר לגלות את סעיף מקל ולוותר על מיפוי מקל? ומה הטיפול במיקרה סעיף מקל- ניתוח פתוח לכריתת סעיף הוא חובה? או שניתן גם לטפל בטיפול שמרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHBV
ד''ר סטיבן מלניק20/10/2009טיפול תרופתי יכול להוריד הרמה אך אין צורך לפי הניתונים. רק אם אתה מקבל תכשדירים המחלישים את מערכת החיסון יש סיכון של B להתפרץ. אז יש מקום לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ובכל- זאת...בת-של19/10/2009
נבדקתי.ריאותי נקיות לחלוטין.הדופק-תקין וגם לחץ-הדם ורמת-החימצון.כך אמר אמש רופא המשפחה.ונתן כדורי הרגעה:ALPRALID. זה ממש לא ניראה לי.אמנם ישנתי אמש טוב,אך גם כך בלילות שנתי טובה,ללא בעיות נשימה. אז מה?שוב נאמר לי שזה "שאריות" המחלה הויראלית הביטנית. אבל,בינתים,איך נושמים?מה עושים? גם משאף אמר הרופא שאין כל צורך."הבטיח" שיעבור תוך שבוע. מה עושים בינתיים? האם יתכן שהאבחנה שגויה? מה עוד זה יכול להיות? איך מקלים על המצב? וסליחה על ה"נידנוד". מכל הבעיות עד כה,קוצר-נשימה זה הכי קשה ומלחיץ ואף חיוני....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכל זאות
ד''ר סטיבן מלניק19/10/2009ברמה הטאורית יכול להיות תשחיף לריאות- זה יכול לגרום לקוצר נשימה. מציע לדון על זה עם הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהי תוחלת החיים לאחר ניתוח השתלת כבנלי18/10/2009
בתי לאחר השתלת כבד לפני 5 שנים אין לה שום סיבוכים שותה את התרופות לפי הצורך הבדיקות בסדר עכשיו היא נכנסת ללימודים לתקופה של 5 שנים
הילדה היום בת 20 עברה השתלת כבד מאמא מתורם חי
האם מצבי לחץ יכולים לגרום לסטרס בזמן הבחינות ולבעיות בכבד?
קראנו מאמר שתוחלת החיים של מושתלי כבד ממוצע 10 שנים וזה מתסגל אותה בידעה שנותר לה עוד 5 שנים לחיות
האם תוכל ללדת ילדים בעתיד
האם זה נכון ?
מדוע לרשום מאמרים של תוחלת חיים
נא תגובתך בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת כבד
ד''ר סטיבן מלניק18/10/2009צריך לזכור שנושא חדש ואין מעקבים רבים לאורך שנים רבות. ההצלחה תלוי בגיל של החולה מצבו הכללי וגם המצב של התורם.
בכל אופן לדעתי הפרוגנוזה כאן טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלה ויראלית(שהיתה) וקשיי-נשימהבת-של18/10/2009
לפני שבועיים תפסתי וירוס בבטן:הקאתי ומעט שלשלתי,כחצי-יום,אח"כ הייתי "שפוכה" כמה ימים: בחילות,כאבי-בטן לא-דרמטיים,אך בלתי-פוסקים,לחץ נורא בבטן עליונה וזהו. שמרתי דיאטה,נזהרתי.אבל, מאז,כבר שבועיים,אין לי מנוח והכי גרוע שמזה 5 ימים פשוט איני יכולה לנשום עמוק,או לפהק,קשיי הנשימה מטריפים,מלחיצים,כולי מרוכזת ב"חיפוש חמצן". נאמר לי שאלו "שאריות" של המחלה הויראלית,אבל מה עושים בלי נשימה של ממש? ושבועיים??? היתכן שזה באמת מהלחץ בקיבה? עד מתי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלה ויראלית
ד''ר סטיבן מלניק18/10/2009לא נשמע לי קשור ללחץ בקיבה. קשה לתת אבחנה דרף הפורום. מציע להפנוץ לרופא המטפל- יש מקום לשצע למשל צילום חזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפטיטיס Cרונית16/10/2009
שלום רב
לפני כמה ימים התברר לי שאישהשהייתי עושה אצלה טיפולי מניקור ופדיקור הרבה שנים נושאית של היפטיטיס C . האם אני אמורה לעשות איזה שהיא בדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפטיטיס C
ד''ר יעקב מאור17/10/2009הסיכוי שלך להדבק ממנה אפסי. באם את רוצה להיות בטוחה בקשי בדיקת דם להפטיטיס C מרופא המשפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם באף - החמרה של צהבת נגיפית?אילנה16/10/2009
שלום, אני בת 56, סובלת משחמת הכבד בשל הפאטיטיס C, נמצאת במעקב רפואי אחת לארבעה חודשים. הבדיקה האחרונה (ב10.9.09) הצביעה על יל"ד שערי שמתבטא במיימת שגדלה למרות טיפול עם דיורטיקה (המיימת קצת ירדה אם כי עדיין וגורמת לי נפיחות ברגליים, בכפות הרגליים ובבטן), דליות דרגה, אלבומין ירוד, INR תקין. מזה כחודשיים אני חשה ירידה תפקודית- משלשלת כמעט כל דבר הבא אל פי, עייפה מכל מאמץ קטן. היום קינחתי את האף וירד המון דם, וזה קורה מהבוקר, מה שמאוד מלחיץ אותי. האם זה קשור לתפקוד הכבד? (עד כה מעולם לא ירד לי דם בעת קינוח אפי) מה הסיבה לתופעה הנ"ל? מה הסיבה שאני עייפה מהרגיל? משלשלת המון? זה לא היה בעבר למרות שהשחמת לא מהיום.. אודה לתשובה במהרה, בעיקר לענין הדימום המדאיג.
בברכה,
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילנה
ד''ר יעקב מאור16/10/2009המחושים שאת מתארת מתאימים למחלת כבד מתקדמת כולל הדמם מהאף. באם הדמם חריף ואינו פוסק, או באם יהיו הקאות דמיות או צואה שחורה עליך לפנות בדחיפות לחדר-מיון. עליך להיות בקשר הדוק עם מומחה הכבד המטפל בך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם בעייתיותבת 2216/10/2009
לרופאים הנכבדים שלום.
במהלך 4 השנים האחרונות,בכל בדיקת דם שעשיתי היה יוצא לי תפקודי כבד גבוהים במקצת מהרגיל, הggt.
בבדיקות האחרונות התגלו ערכים נוספים שהיו גבוהים מהנורמה, שהם:
אלקלין פוספט
wbc-leucocytes
ובבדיקת שתן:
monocytes.
העניין הוא שבתקופה האחרונה אני מרגישה חולשה מוגברת, כשאין לי צהבת או כל מחלה אחרת של הכבד ולא חסרים לי וויטמינים,ויש לי כאלה דקירות עמומות של כאב בצד ימין של הבטן העליונה מדי פעם. לאחרונה החולשה הוחרפה עד כדי כך שבבוקר יש לי סחרורות וחולשה , שמאלצים אותי ללכת הביתה באמצע העבודה. כמו כן יש לי כל הזמן נפיחות בבטן, כשכל הזמן אני צריכה פתאום ללכת לשירותים לתת שתן, ולפעמים יש דלקות שתן חוזרות,שגורמות לי לנפיחות מתמדת וכאבים,כשהעניין הזה נמשך הרבה מאוד שנים, ובצבא (לפני שנתיים) עשיתי בדיקת אולטרסאונד של השלפוחית ודרכי השתן+כליות,שלא העלתה שום דבר חריג שיסביר את הדלקות החוזרות. האם יש קשר בין כל הדברים? מה עליי לעשות? בתודה מראש, המודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 22
ד''ר יעקב מאור16/10/2009עליך לקבל יעוץ פרטני מגסטרואנטרולוג מומחה שעוסק גם במחלות כבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות של בילירובין ו GPTדודלי16/10/2009
ד"ר שלום חזרתי מטיול חודש לתאילנד והלכתי לעשות בדיקות דם
אני בן 26 בריא בדר"כ ולא לוקח שום תרופות, יצאו פה כמה ערכים גבוהים הבנתי שזה של הכבד
GLUCOSE 100- 70 mg/dL 77
UREA 43- 17 mg/dL 34
CREATININE 1.17- 0.67 mg/dL 0.83
URIC ACID 7.2- 3.5 mg/dL 4.9
BILIRUBIN-TOTAL 1.2- 0.3 mg/dL 1.4 <<---
BILIRUBIN-DIRECT 0.3- 0 mg/dL 0.3 <<---
BILIRUBIN INDIRECT - mg% 1.1 <<---
SODIUM 145- 135 mEq/L 140
POTASSIUM 5.1- 3.5 mEq/L 4.4
CALCIUM 10.5- 8.5 mg/dL 10.3
ALK. PHOSPHATASE 120- 30 U/L 66
GOT (AST) 35- 0 U/L 30
GPT (ALT) 45- 0 U/L 59 <<---
PROTEIN-TOTAL 8.3- 6.6 g/dl 7.7
ALBUMIN 5.2- 3.5 g/dl 4.8
GLOBULIN 3.5- 1.9 g/dl 2.9
CHOLESTEROL 200- 100 mg/dL 194
TRIGLYCERIDES 200- 0 mg/dL 80
CHOLESTEROL- HDL 80- 35 mg/dL 77
CHOLESTEROL-LDL calc 130- 0 mg% 101
CHOLESTEROL/ HDL 5- 1 3
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דודלי
ד''ר יעקב מאור16/10/2009יש הפרעה קלה באנזימי הכבד - באם הינך חש בטוב חזור על הבדיקה בעוד חודש. באם יש לך תסמינים ו/או ההפרעה חוזרת עליך לעבור בירור על-ידי מומחה למחלות כבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בריום שאלה נוספתלימור16/10/2009
מה ההבדל בן הבדיקה עם הבריום לחלק העליון של הבטן לבין גסטרוסקופיה
ועד כמה היא מדועקת מה העא עכולה לזהות
האם דימומים היא יכולה לזהות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימור
ד''ר יעקב מאור16/10/2009צילום ושט, קיבה ותרסריוןלאחר בליעת בריום הינה שיטה שיכולה להעריך שינויים מבניים כגון, היצרויות, בקע סרעפתי לצורותיו ואת צורת התכווצות המערכת. השיטה אינה מגלה היטב שינויים ברירית - ציפוי מערכת העיכול ולשם כך דרושה גסטרוסקופיה - סריקת מערכת העיכול באמצעות סיב אופטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בריוםלימור15/10/2009
ד"ר שלם עלי לבצע בדיקה רנטגן עם בריום לושט קיבה תרסריון והמעי הדק
האם הבריום יכול לגרום לתופעות לואי?
אני אלרגית ליוד
לפני כשנה ביצעתי CT ANGIO עם הזרקה של יוד והיתה לי תגובה אלרגית קשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימור
ד''ר יעקב מאור16/10/2009אין רגישות לבריום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם פרוביוטיקה יכולה להתקלקל?נועה15/10/2009
אל רופאי הפורום שלום. עקב בעיות מעיים נתן לי רופא גסטרו לקחת פעמיים ביום פרוביוטיקה בשם קו-ביוטיק. לאחרונה קניתי חפיסה חדשה (תוקפה עד 2011), אך כשנטלתי קפסולה, היה לה טעם שונה מהחפיסה הקודמת. לא הרגשתי אחר כך רע (יותר מהרגיל) אבל אני חוששת לקחת שוב, וכרגע זו התרופה היחידה שניתנה לי. ניסיתי לפנות לחברה שמייצרת את המוצר, הפנו אותי למנהלת המוצר אך היא לא עונה ולא ניתן גם לפנות אליהם במייל. שאלתי היא: האם פרוביוטיקה יכולה להתקלקל? ואם כן, אז מה קורה? האם יש תופעות לוואי (כי על העטיפה לא מצוינות שום תופעות לוואי) או שפשוט החיידקים לא עובדים? האם ישנה דרך לבדוק שהחיידקים עדיין פעילים, כי אם לא אולי עלי לקנות חפיסה חדשה. אנא עזרו לי העניין מאוד מלחיץ אותי שכן המעיים שלי במצב לא טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה
ד''ר יעקב מאור15/10/2009תכשיר פג תוקף עלול לאבד את השפעתו. כלומר החיידקים יכולים להיות לא פעילים. פני לחברה לקבל קופסא חדשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת מיפוי כבד וטחולענת15/10/2009
שלום ד"ר,
האם תוכל לפרשן עבורי את תוצאות הבדיקה ? אני בת 33. הבדיקה נעשתה עקב כך שראו כבד מוגדל באולטרסאונד.
הבדיקה בוצעה בשיטה פלנרית ובשיטה טומוגרפית ספקט.
הכבד: בגבול העליון של הנורמה בגודלו.
ריכוז החומר : חוסר הומוגניות בקליטה בעיקר באזור בינאונתי ואונה
שמאל. ללא עדות ברורה לתהליך תופס מקום פוקאלי תוך כבדי.
הטחול : מוגדל במידה קלה.
אין לראות ריכוז יתר של החומר במח העצמות.
היחס בין ריכוז החומר בכבד ובטחול בגבולות הנורמה.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת
ד''ר יעקב מאור15/10/2009הבדיקה בגדר הנורמה. המשמעות לגביך ניגזרת מהתסמינים ובדיקות אחרות שביצעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Hepatitis Bטל15/10/2009
קרוב משפחה שלי הוא נשא של Hepatitis B - האם אדם נשא יכול להעביר את המחלה ? אם כן באלו דרכים? רוק? דם? וכו...תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
ד''ר יעקב מאור15/10/2009הפטיטיס B יכול לעבור במשפחות החיות יחד באותה יחידת דיור. דרכי העברה הינן בעיקר דרך נוזלי גוף. למשל: שימוש בציוד משותף כגון מברשות שיניים, מכונות גילוח ועוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן בצד שמאלאיילה14/10/2009
ערב טוב,
אני סובלת מכאבי בטן ימנית תחתונה כ - 8 חודשים מכאבי בטן בצד שמאל בבטן תחתונה.
הכאבים הם בעיקר בשעת מאמצץ מעין התתכווצות קשה.בנוסף אני סובלת מטחורים שלעיתים בעת יציאה יש לי דימום בפי טבעת.
מידי פעם אני גם סובלת מכאבי בטן במרכז הבטן התחתונה.
(לא ידוע לי אם יש קשר אבל באולטראסונד שעשו לי מצאו שיש לי מיומה ברחם שרירני)
האם יש קשר בין הדברים? על איזה בירור היית ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איילה
ד''ר יעקב מאור14/10/2009אני ממליץ להבדק אצל מומחה לגסטרואנטרולוגיה. יתכן שיומלץ לך לבצע קולונוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- alk 2000רחלי14/10/2009
לבן שלי היתה פריחה בגוף שבהתחלה נראתה כמו עקיצות תמימות , אך כלל נקודה התפשטה ונהייתה כמו פצע אדום, האבחנה היתה שזה כנראה תגובה של הגוף למשהו וירלי כנראה הרפס,והיה לו םצע כמו הרפס בפה, אך בבדיקות דם נמצא ALK PHOSPHATASE בשיעור של 1640 וכעבור מס' ימים בדקנו שוב וזה היה 2000
הפצעים מגלידים והסימנים מתחילים להיעלם
אך על מה זה מעיד ומה צריך להיות המשך הבירור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחלי
ד''ר יעקב מאור14/10/2009אוכל להתיחס אך ורק אם מדובר במבוגר. אחרת יש להפנות שאלה למומחה לגסטרואנטרולוגיה בילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)