מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביופסיית כבד - דחוף מאודדוד29/01/2008
בס"ד
ביום חמישי שעבר עברתי את הבדיקה הנ"ל... המצב החל להחמיר מבחינת כאבים והעבירו אותי לחדר התאוששות של ניתוחים... לצורך השגחה. טופלתי במשככי כאבים (מורפיום)...שגם לא עזרו משהו... אחרי סי טי ואולטראסאונד התברר שדם בכמות של חצי מנת דם זלפה לחלל הבטן.
הכאבים הם בלתי נסבלים עד היום כמעט שבוע מהבדיקה... נאמר לי שהדם ייספג לגוף ...
חוץ מהכאבים אני חש סחרחורות והחלו לי שלשולים ברמה בלתי סבירה
אני מאוד מודאג ואני מעוניין לדעת האם מצב זה מוכר... ראוי לציין שהבדיקה בוצעה בחו"ל
אשמח אם תענו לי ודאגתי תתמוגג.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביופסיית כבד - דחוף מאוד
ד''ר יעקב מאור29/01/2008דמם משני לביופסית כבד הינו הסיבוך העיקרי של הפעולה ומתרחש ב- 0.5% מהביופסיות. על-פי-רוב הדמם אכן פוסק מעצמו והדם ניספג. הטיפול כולל משככי כאבים ולעיתים יש צורך לתת עירוי דם. במקרים נדירים ביותר!!! הדמם פוסק רק לאחר מתן גורמי קרישה או דורש טיפול של רדיולוגים פולשניים (כמו צינטור), או ניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטןערן29/01/2008
ד"ר נכבד שלום,
לפני כחודש חצי מצאו אצלי גסטריטיס והליקובקטר טופלתי בלנטון ובטיפול משולש.
לפני כשבוע חזרו לי הכאבים בבטן העליונה עם הקרנות לאזור החזה ביצעתי C.T וגסטרוסקופיה ושתי הבדיקות היו תקינות.
הכאבים הינם באזור התרסריון וגם ישנו סוג של שריפה וכאבים עזים.
מה עלי לעשות לדעתך אני ממש סובל הכאב מלווה בהרגשת חולשה צמרמורות וחוסר תאבון.
מודה על תשובת
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בבטן
ד''ר יעקב מאור29/01/2008באם הכאבים הגיבו בעבר לטיפול בלנטון אני ממליץ כי תטול טיפול זה או דומה (כגון, אומפרדקס או לוסק) לפרק זמן מסויים. באם עדיין ממשיך הכאב עליך להוועץ שוב במומחה לגסטרואנטרולוגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלב נאקותשלומית29/01/2008
חלב נאקות למכירה
משלוחים בכל רחבי הארץ
0545360786
0547918344* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלב נאקות
ד''ר יעקב מאור29/01/2008תודה, אך הפורום אינו פירסומי.
ד"ר מאור וד"ר מלניק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת לוסק באומפרדקסאלמוני28/01/2008
אני סובל מריפלוקס ושטי ולקחתי עד היום 2 כדורי אומפרדקס 40 מ"ג בשבועות הראשונים זה עזר והשתעלתי הרבה פחות.
כבר שבועים יש החרפה ויש לי התקפי שיעול בבוקר וזמן קצר אחרי אוכל.
האם החלפה בלוסק שהיא התרופה הגנרית והראשונה יכולה להיטיב את מצבי?
אני יודע שיש גם מוטליום שיכול להקל, אני לא ממש מעונין להציף את הגוף שלי בתרופו נוסופות
ולהשתעבד לתרופות, אלא אם באמת אין ברירה.
שמעתי על מיקרה אחד שלי ידידה שעברה ללוסק אחרי שלקחה אומפרדקס ועזר לה מאוד,אבל עדיין לא ניתן להסיק מזה לגבי.
אשמח לדעתך בהקדם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת לוסק באומפרדקס
ד''ר יעקב מאור28/01/2008החומר הפעיל בלוסק ואומפרדקס זהה. לא הוכח שלוסק עדיף על אומפרדקס במינונים מקבילים. לגבי שיעול משני להחזר חומצה מהקיבה לושט-רפלוקס מקובל להעריך את התגובה לאחר כ- 3 חודשי טיפול במינון גבוה של אחת התרופות (אומפרדקס או לוסק 20-40 מ"ג פעמיים ביום).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- GPT,GOT פי 8 מהנורמה, פריטין 600צחקה28/01/2008
בבדיקה שגרתית שערכתי נתגלו ערכים של כמעט פי 8 בתפקודי הכבד ( בילרובין תקין) ופריטין 500,
יש היסטוריה של פמפ, סובל מרגישות ללקטוז ומעי עצבני,
מה זה כול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר GPT,GOT פי 8 מהנורמה, פריטין 600
ד''ר יעקב מאור28/01/2008ערכים אלה מצביעים על דלקת כבד כשהסיבות לכך יכולות להיות מגוונות: זיהום בוירוס, שימוש בתרופות עם רעילות לכבד וסיבות אחרות הגורמות מחלות כבד חריפות או כרוניות. הפריטין הגבוה יכול גם הוא להצביע על נוכחות דלקת (לוא דוקא הכבד). עליך להגיע ליעוץ אצל גסטרואנטרולוג מומחה או מומחה למחלות כבד להערכת המצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בקיבה, עם גרבסיםררר28/01/2008
שלום רב,
בת 33 סובלת מבטן רגישה ומעי רגיז בשלושה השבועות האחרונים היו לי שני אירועים לאחר שאכלתי כנראה הרבה מאד , היה לי כאב בקיבה עם שלשולים וגרבסים מרובים לאחר מנוחה מאוכל הכאב חלף והגרבסים פחתו מה זאות התופעה הזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בקיבה, עם גרבסים
ד''ר יעקב מאור28/01/2008התיאור יכול להתאים למצב הקרוי דיספפסיה שהוא אחד הצורות של מעי רגיש שמתמקד במערכת העיכול העליונה (בקיבה). באם מצב זה ממשיך יש צורך בהערכה על-ידי גסטרואנטרולוג מומחה שככל הניראה ימליץ על ביצוע גסטרוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות קולונוסקופיהרעות27/01/2008
שלום ד"ר
אבי הוא כבן 74 חולה קוליטיס. בבדיקת קולונוסקופיה הוצאו מס' פוליטים ונמצאה "דיספלזיה קלה ברירית הרגילה". הומלץ על קולקטומיה. יש לי שתי שאלות עיקריות:
1. מה פירוש קולקטומיה - האם המשמעות הוצאת כל המעי הגס ולהיות צמוד לשקית צרכים המחוברת לגוף כל החיים?
2. להבנתי החשש הוא שיש תאים סרטניים רדומים. האם יש בדיקות נוספות כלשהן שיכולות להשהות ניתוח כזה? לצפות אם התאים עלולים להפוך לסרטניים בתקופה מסויימת?
אודה לתשובתך בהקדם האפשרי
תודה רבה
רעות המודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות קולונוסקופיה
ד''ר יעקב מאור28/01/2008קוליטיס ממושכת מהווה גורם סיכון להתהוות שינויים טרום סרטניים בתאי המעי הגס המכונים דיספלזיה. יחד עם זאת יש לזכור כי נוכחות דיספלזיה קלה יכולה להיות משנית לדלקת עצמה ולא להוות תהליך מקדים לסרטן. טיפול אגרסיבי בדלקת עשוי להעלים שינויים אלה. ההחלטה על כריתת מעי גס בנוכחות דיספלזיה הינה החלטה קשה ויש צורך במעורבות גסטרואנטרולוגים מומחים, מומחים לכירורגיה של המעי הגס-קולורקטליים ופתולוגים שהתמחו במערכת העיכול.
הניתוח כולל כריתת כל המעי הגס עם השארת סטומה של מעי דק להפרשה לתוך שקית. בחולים מתאימים קיימת אפשרות של יצירת Pouch באגן המאפשר שליטה ביציאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעה של הלנטון?יובל27/01/2008
מזה כשבועיים שלושה אני נוטל לנטון עקב תופעות של תחושות של משהו שתקוע בגרון ושיירי אוכל שלפעמים עולים. בשבוע האחרון אני מרגיש כאב ולחץ בצד השמאלי של בית החזה- כאילו משהו תקוע שם.
האם להפסיק ליטול את הלנטון ? (הרופא אמר לי לקחת אותו חודש, פעמיים ביום).
מה אפשר לעשות עוד בעניין?
יש לציין כי לא נתגלה חיידק הליקוקפטר בבדיקת נשיפה שעשיתי לפני שלושה חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעה של הלנטון?
ד''ר יעקב מאור28/01/2008יש לקחת לנטון או תרופה אחרת מקבוצת מעכבי משאבות הפרוטונים במינון גבוה, דהיינו, לנטון 30 מ"ג פעמיים ביום למשך 3 חודשים בכדי לאפשר הערכה של התועלת שבטיפול. כאב בחזה ככל הניראה אינו קשור לטיפול, אך עליך להוועץ בגסטרואנטרולוג המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזל + פריטיןהדס24/01/2008
אני בת 34, לא בעיות רפואיות.
בבדיקת הדם האחרונה הברזל היה מעל לנורמלי (220) ואילו הפריטין נמוך מהנורמלי (10).
האם יש לכך הסבר רפואי?
(רופאת המשפחה והדיאטנית לא ידעו להסביר זאת)
האם עליי לבצע בדיקות מעבדה מיוחדות כדי לאתר בעיה (אם אכן יש בעיה...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ,תשובה
ד''ר סטיבן מלניק24/01/2008הברזל גם תלוי על טרנסרין ומושפע ממצבים כגון דלקת כרונית.
פריטין נימוך מצביע על חוסר ברזל ודורש בירור.
אם אין סיפור בולט של דמם חזק בעת המחזור החודשי יש להפנות לרופא גסטרו לבצע בירור של מערכת העיכןך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בצד שמאל של הבטןרפאל23/01/2008
שלום ,אני בן 28 וגר בחו"ל כרגע.
בשנה האחרונה התחילו לי מן עליה של מיצים בלילה אבל לא ממש צרבות כי זה לא היה שורף כמו צרבת. הרופאה חשדה ברפלוקס אז נתנה לי חוסמי משאבות פרוטונים. בנוסף היה לי כאב במרכז החזה ממש מתחת למפתח הלב במיוחד אחרי האוכל מלווה בכאב בגב בדיוק מאחורי אותה נקודה. הסימפטומים באו והלכו וגם הפסקתי את התרופה. אחרי שזה חזר שוב יחד עם כאב בגרון עשיתי בדיקה של מערכת עכול עליונה עם בליעת בריום- תוצאות שליליות (לא לקחתי תרופות בזמן ולפני הבדיקה). אחרי הבדיקה הכל עבר אבל אז התחילו לי תחושות ,מן כאב פנימי המום כאילו משהו נפוח בפנים בצד שמאל ממש מתחת לצלעות ולפעמים גם בצד שמאל התחתון. בבדיקה אצל הרופאה היא מיששה את הבטן ולא מצאה שום דבר לא נורמלי אז היא נתנה לי אסידופילוס .
יש לציין שהיו לי תחושות דומות בצד הימני מספר פעמים שנעלמו אחרי שבועיים שלוש אבל עשיתי אולטרסאונד לפני חצי שנה או יותר מאותה סיבה והכל היה נורמלי.
אין לי בעיות ביציאות
אין בחילות או כאבי בטן
אין דימום נראה בצואה
אני לא מעשן ,הפסקתי לשתות אלכוהול ממזמן כי הרופאה אמרה לי ואני משתדל לא לאכול דברים חריפים.
אני ממש לא יודע מה קורה. יכול להיות שזה גזים או תוצאה של לחץ או מתח ? אני לוקח את האסידופילוס כבר יותר מחודש ולא נראה לי שזה עוזר. מה לעשות ?
בתודה מראש,
רפאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בצד שמאל של הבטן
ד''ר סטיבן מלניק24/01/2008קשה לתת אבחנה דרף פורום. אפשרות אחת סבירה אבל היא תסמונת המעי הרגיז ובעד זה יש הבירור התקין. יש צורה עם תסמונת דומה לרפלוקס ך לא רפלוקס.
מציע להפנות שוב לרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בתריסריון והליקובקטר שלילישרית23/01/2008
בבדיקת גסטרוסקופיה שגרתית שעשה בעלי (בן 39) נתגלתה דלקת בתריסריון (ונחשדה כשארית של מחלה פפטית).
בתשובת הביופסיה שנלקחה מהאזור הדלקתי לא צוין מידע נוסף לגבי טיב הדלקת.
לכן נשלח לבדיקת נשיפה להליקובקטר, אשר יצאה שלילית (0.88).
שאלותיי:
1) עד כמה אמינה בדיקת הנשיפה להליקובקטר? האם יכולה להתקבל תוצאה false negative ? (חשוב לציין כי אינו נוטל אנטיביוטיקה, לוסק וכו')
2) גורמים אפשריים נוספים לדלקת בתריסריון מלבד הליקובקטר ?
3) האם נטילה של פרדניזון במינון נמוך (5~7.5 מ"ג ליום) - תמיד לאחר ארוחה ולא על קיבה ריקה - עשויה לגרום לדלקת כזו ?
4) האם דרוש או מומלץ טיפול כלשהו בדלקת במידה ואין סימפטומים ?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בתריסריון
ד''ר סטיבן מלניק24/01/20081) הבדיקה ל HP די אמינה אך לוסק יכול לגרום תשובה שלילית. אני חושב כאן התשובה אמיתית אם לא נצפו חיידקים בביופסיה
2) דלקת יכולה להיות משני לחומצה בקיבה שמגיע לתריסריון, גם ממרה וגם מתרופות( כגון advil). אנני חושב שפדניזון אחראי לזה אך יתכן המחלה שבגללה קיבלת פרדניזון.
3) אם אין תלונות קשורות לא הייתי מטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צואה צרה - לא הבנתי אם ענית לישימי23/01/2008
אני בן 26,
כבר כמה זמן יש לי צואה צרה בקטרים שונים, מדי פעם יש צואה רגילה.
האם יש סיבה לדאגה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צואה
ד''ר סטיבן מלניק23/01/2008לדעתי אין בעיה כאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בושט ובכיבהרבקה22/01/2008
אני בת 57 ,ואינני מכירה תחושה של צרבת.
מזה יומיים יש לי הרגשה שמשהו "תקוע" לי בושט.הכאבים לא רצופים , עוצמתם משתנה וכן מיקומם , והם מגיעים גם לכיבה. קיים כאב גם שלא בזמן אכילה. בשעות מסוימות הרגישות גברה וגם שתיה גרמה כאב.
להיבדק ? להיתעלם ולחכות שיחלוף ?
זה מטריד.מה עלי לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בושט
ד''ר סטיבן מלניק23/01/2008יכול להיות כמה דברים ויש מקום להפנות לרופא גסטרו. יתכן שיש מקום לבירור נוסף על ידי גסטרוסקופיה (בדיקת הושט וקיבה על ידי אנדוסקופ(.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגעים בכבד בבדיקת CTאנונימי22/01/2008
אני נשא של צהבת B עם תפקודי כבד תקינים ונמצא בבמעקב מספר רב של שנים.
בבדיקה לפני מספר שנים נמצאו לי נגעים שהיו מוגדרים המנגיומה.
בבדיקה ct שעשיתי אתמול התגלו באונה הימינית שלושה נגעים היפודנסים בגדלים 3,3,4.5 ס"מ הנגע בחלקו התחתון מקבל האדרה המרמזת לאפשרות של המנגיומה. שני המגעים האחרים האדרתם לא הומגנית עם מרכז יתכן נקרוטי שאר הכבד תקין.
לסכום הוא כותב שלשה נגעים שנים מהם חשודים לתהליך פעיל- משני ? ראשוני נאופלסטי? נא הערכתתם על ידי מיפוי כדוריות אדומות מסומנות.
אשמח להסבר לממצאים, מה הבדיקות הבאות שאני אמור לעשות
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגעים ב CT
ד''ר סטיבן מלניק23/01/2008לעתים ניתן לזהות המנגיומהבבטחון על ידי צורת ההאדרה בCT אך לא בכל המקרים. לכן דרוש בדיקות נוספות.
במקרה כאן נגע אחד המנגיומה אך לא ניתן לאבחן האחרים. לכן מומלץ מיפוי עם כדורים אדומות מסומנות. מאחר שהמנגיומה היא גידול שפיר עשיר בכלי דם ניתן לזהותו על ידי בדיקה זו. אם יש עדיין חשד אז בדיקת MRI יכול ה לתרום. לעתים אם לא ניתן לאבחן מבצעים ביופסיה מכוונת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך בדיקות... (לד"ר מאור)יעל21/01/2008
קודם כל אני רוצה להודות על התשובה המהירה...
אומנם שכחתי לציין זאת, אבל אכן נבדקתי אצל רופאת נשים- והיא לא מצאה שום דבר, שיכול להסביר את תלונותיי.
האם לדעתך יש עדיין מקום ליעוץ גסטרו (אולי פרטי)? (מכייון שעברתי ברור של "מיליון דולר" מבחינת גסטרו, והרופא גסטרו שאצלו טופלתי אמר שהוא לא חושב שלרופאי גסטרו יש מה להציע לי כרגע, אבל הוא כן אמר לי להיות ערה אם יש איזשהו שינוי בסימנים שלי)
תודה רבה ושבוע טוב, איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך בדיקות
ד''ר יעקב מאור21/01/2008באם קיימת חוסר בהירות או אינך שקטה לגבי הסיבה לכאב הבטן אני סבור כי יהיה נכון להוועץ בגסטרואנטרולוג מומחה נוסף-כמובן יחד עם כל הבדיקות שבוצעו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)