מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש סיכוי להריון?רינה123411/04/2011
ביום ה15 מתחילת המחזור הייתי עם חבר שלי והוא הכניס את האיבר מין שלו כמה פעמים לכמה שניות ללא קונדום, אבל הוא לא גמר. האם יש סיכוי להריון? תוך כמה זמן ניתן לזהות הריון בבדיקת דם? האם מומלץ לקחת פוסטינור אם כבר לקחתי פוסטינור פעם אחת לפני כ4 חודשים?
אם תוכלו לענות לי כמה שיותר מהר אני ממש אשמח כי זה דחוף וכל יום שעובר קריטי!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש סיכוי להריון? - תגובה
דניאלה פרייפלד11/04/2011אם את בהריון או לא תלוי בכמה וכמה נתונים כמו מתי הביוץ שלך ...האם בזמן שחברך נכנס אליך יצאו לא טיפות של זרע שהוא אינו שולט בפליטה זו ...
אם לקחת פוסטינור או לא זה צריך לברר עם רופאי נשים....
אני חייב לשאול ...למה כל פעם מחדש להיות בלחץ? זה הורס את ההנאה לא עדיף אמצעי מניעה ולחסוך ממך את כל הכאב ראש הזה מחדש? לא רצוי לקחת יותר מדי פעמים פוסטינור!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבואסשמור10/04/2011
יש לי הרבה חברות או יותר נכון להגיד חברות לשעבר.
אני בן 18 וקיימתי יחסי מין כמעט עם כל חברה וחברה שהייתה לי אבל משך קיום היחסים נמשך רק 5 דקות. מדוע? בגלל אורך איבר המין שלי (3 ס"מ בזיקפה) בכל פעם שהייתי מכניס את איבר המין שלי לאיבר המין של חברה של חברה שלי הוא היה מיד "מחליק" החוצה ולא הייתי יכול "לענג" את חברות שלי ולי ולחברותי לא היה חשק מיני יותר (מה שהיה מרגיז את חברותי וגורם לי לאי נוחות)
היו לי 18 חברות ואני חייב לציין שכל פרידה ופרידה שברה אותי לרסיסים כל פעם מחדש
בפעמים האחרונות פשוט לא סיפרתי לחברות שלי על האורך אבל כשהן רצו לעשות איתי סקס או שהייתי מספר או שהן היו רואות כשהייתי מוריד את המכנסיים.
עכשו יש לי חברה ואני מתלבט האם לספר לה או פשוט לחכות לסקס שהיא תבקש ממני לעשות איתה
אשמח מאוד מאוד אם יתנו דרכים להארכת איבר המין או יפנו אותי לגורם מתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהההמ. 3 ס"מ? אתה בטוח? אולי 13?
רועי10/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפניתי את שאלתך לד"ר חרותי
מירב שרון10/04/2011אני מציעה שתברר גם בפורום של אורולוגים בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה לפורום אורולוגיה,
שמור11/04/2011לגבי ההפנייה ד"ר חרותי יענה לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא טרם ענה לך כאן בפורום
מירב שרון12/04/2011אז בינתיים תפנה את שאלתך לפורום אורולוגים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על הטעות
שמור12/04/2011רק עכשיו שמתי לב לטעות בכותרת.
התכוונתי לשאול אם התכוונת לפורום אורולוגיה, אימפוטנציה שבאתר זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורום אורולוגיה
מירב שרון12/04/2011לא אימפוטנציה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
שמור13/04/2011כשאת אומרת פורום אורולוגיה זה יכול להיות בכל מקום ובכל אתר.
חפשתי באתר זה ומצאתי פורום שנקרא "אורולוגיה, אימפוטנציה". שאלתי אם התכוונת לפנות לאתר זה
ואם זה הפורום הזה אני צריך לכתוב את אותה שאלה בדיוק ולכתוב שהפורום הזה הפנה אותי לשם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו יענה לי?
שמור14/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מישהי שיודעת20/04/20111. מה זה משנה אם מירב שרון התכוונה לפורום אורולוגיה באתר הזה או באתר אחר? אתה הרי יכול לכתוב באיזה פורום שאתה רוצה.
2. במקרה לפורום אורולוגיה באתר הזה קוראים "אורולוגיה,אימפוטנציה". לא נראה לי שמירב שרון בכלל יודעת את זה - היא עונה לשאלות רק בפורום הזה.
3. אתה לא צריך לכתוב בפורומים אחרים ש"הפנו אותך" מהפורום הזה. הרופאים בפורומים לא מכירים אחד את השני ולא משנה להם איך הגעת לפורום שלהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבואס - תגובה
דניאלה פרייפלד12/04/2011עד שתשמע מחרותי או אורולוג ....נכון שאתה חיי בתקופה, לכאורה, שהגודל קובע,...
ויש לא מעט בחורות שחושבות כך....אך יש גם לא מעט בנות שמבינות שהחלק החשוב בקשר מיני ובכלל זה החלק שאליו הפין מחובר.
לפי התאור שלך אתה יודע ליצור קשר אז יש לך/בך קישורים חברתיים...
כנראה יש לך בטחון עצמי...מראה טוב..אישיות שמענינת את הבחורה....
אתה אומר שהיו לך הרבה חברות ...אני שואלת, מה זה חברה ,האם זה משהיא שאתה משקיע זמן להכיר, לפני קיום יחסי מין....
עוד דבר, יחסי מין זה לא רק פין פות כל הגוף שלך ושלה משתתפים ויש לא מעט דרכים לענג אחד את השני להגיע לאורגזמות ללא חדירה "ארוכה"
אולי אתה יוצא עם בנות שאינן בטוחות במיניותן ,שלא מכירות איך להינות ממין ללא חדירה כי זה החוויה שלהן עד כה....
ואולי כדאי שהיא תהיה מעליך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה
שמור13/04/2011אני חייב לציין שחלק מהחברות שלי רק ראו את הפין וכבר החליטו לעזוב אותי.
לא הייתה לי שום בעיה עם הגודל עד שהחברה הראשונה שלי אמרה שהיא לא נהנית בגלל הגודל וחלרק מהחברות שלי כבר עשו סקס אז מה שכתבת כנראה לא כל כך נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה
שמור13/04/2011אני חייב לציין שחלר מהחברות שלי רק ראו את הפין וכבר החליטו לעזוב אותי.
לא הייתה לי שום בעיה עם הגודל עד שהחברה הראשונה שלי אמרה שהיא לא נהנית.
חלק מהחברות שלי כבר עשו סקס והן אמרו לי שהיה להן כיף אז לא נראה לי שמה שכתבת כל כך נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד13/04/2011אז היו חלק שנהנו למרות הגודל?
זה שהיה להן סקס בעבר לא מאפשר לך להבין איזה סקס.....אולי להן סקס = פין פות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה???
שמור17/04/2011סילחו לי מאוד אבל אני מחכה לתשובה במשך שלושה ימים!זה לא שאתם המנהלים לא נמצאים באתר, אתם נמצאים ועונים לשאלות של אחרים אבל אני צריך לחכות? סליחה אם אני משגע אתכם באמת סליחה אבל זה חשוב
מירב! בסך הכל שאלתי אם התכוונת לפורום "אורולוגיה, אימפוטנציה" שבאתר זה.
ולגבי ד"ר חרותי שאחד המנהלים יזרז אותו ושיענה כמה שיותר מהר כי בחג אני לא אהיה בארץ
אני מדגיש שאני צריך עזרה דחופה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה
מישהי שיודעת20/04/2011יש לך טעות בסיסית. המנהלים פה עונים בהתנדבות בזמנם החופשי, הם לא מחוייבים לענות על כל שאלה ושאלה.
אם זה כל כך דחוף לך אל תסתפק בשאלות בפורומים אלא תפנה לייעוץ ב"דלת פתוחה"-
זו רשת של מרכזים המעניקים ייעוץ, מידע והדרכה בנושאי אהבה, זוגיות ומיניות לבני נוער על ידי אנשי מקצוע, ללא תשלום, בפגישות, בטלפון ובאינטרנט.
טלפון: 03-5101511
דוא"ל: [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תחשבו ששכתי!!!!!
שמור09/06/2011באמת תודה רבה. עכשיו אין בת שרוצה אותי.
אני לא מבין מה הבעיה של מנהלי האתר!!!!!
אני בסך הכל רציתי לדעת איך אפשר להאריך את איב המין. אני מזכיר לכם המנהלים (ולמי שמעניין אותו) אורך איבר מיני הוא 3 סנטימטרים! לא 9. לא 5. 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ובנוגע להפניה לפורום "אורולוגיה" שאלתי אם התכוונתם לפורום "אורולוגיה, אימפוטנציה" שנמצא כאן באתר. אתר "BEOK" . במהלך החודשים האלה כל בחורה שרצתה להציע לי חברות קיבלה סירוב רציני
זה באמת חשוב לא רק לעכשיו אלא גם לעתיד!!!!!!!!!!!!!!!!
אז בבקשה תענו לי ואל תפקירו אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תחשבו ששכתי!!!!! - תגובה
דניאלה פרייפלד09/06/2011התיסכול מובן!!!!
אבל את כל התשובות קבלת, לצערי, דרך האתר אין דרך להגדיל.....
אז במקום לחכות, תעשה, לך לאורולוג, אם הוא חושב, יחד איתך ,שיש צורך לפעולה תחליטו ביחד ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החומר סיכה יכול להיות מדבק באיידס?רונן10/04/2011
ידוע שלבנות יש נוזל שיוצא, ידוע כנוזל סיכה.
השאלה שלי,
האם הנוזל הזה יכול להדביק אותי באיידס כמו שהזרע שלי יכול להדביק באיידס?
דחוף!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה אתה חושב?
שמור10/04/2011נוזל הסיכה הזה בהחלט יכול להעביר איידס כי האיידיס נמתא בכל איבר ובכל תא ותא בחולי האיידס (וכולל זרע ונוזל הסיכה) אז אם יש לך חברהעם איידס תיפרד ממנה בעדינות והיא תבין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונן שלום
מירב שרון10/04/2011הסיכון האמיתי להידבקות באיידס הנו כאשר באים במגע עם נוזל - דם, זרע, הפרשות נרתיקיות וחלב אם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמירות זרעאלילי10/04/2011
שלום לכם
אני בן 12 ואני מאונן כולל לגמור אני רוצה לדעת אם יש לזה השלכות
(בבקשה להתייחס גם לגמירות וגם לאינון)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין שום בעיה
רועי10/04/2011אין שום סכנות באוננות ובלגמור. כולם עושים את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לדבריו של רועי
מירב שרון10/04/2011אוננות זה טבעי, נורמלי ולגיטימי מגיל מינוס. ניתן לראות עובר מאונן ברחם בעזרת אולטרה-סאונד, לא כדי להגיע לגמירה אלא כי זה מרגיע ונעים לו/ה. אוננות בגיל ההתבגרות הופכת לצורך עוד יותר עז בגלל ההורמונים שמשתוללים בגיל הזה וצורך להגיע לפורקן, זה משחרר, זה מרגיע וזה בסדר כל זמן שזה נעשה בתדירות סבירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתחיל לכאובחסוי09/04/2011
אני בן 16 ו אני אוהב סקס הרב מאוד עדין אני לא עשיתי את זה על אמת בנתיים אני רק מאונן ו אני נהנה מזה פשוט כיף לי זה עושה אותי שמח אני מאונן לפחות פעם אחת ביום
ו לפעמים אני פשוט מאבד עשתנות ו מאונן 3 פעמים רציתי לדעת אם זה טוב או רע ?
ו הכי רציתי לדעת זה שלפעמים כשאני מאונן בפעם השלשית או הרבעית כבר כואב לי הזיין ו זה מבאס אותי ? האם אני עושה משהו לא בריא ? האם אני מזיק לעצמי ?
אני הייתי שמח לקבל תשובה על כל דבר ו אם אני עושה משהו לא נכון תגידי לי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתחיל לכאוב - תגובה
דניאלה פרייפלד09/04/2011כל עוד האוננות לא בא על חשבון חברים,לימודים, קשרים אחרים וחי יום יום ואתה נהנה תמשיך
אם כואב אולי כדאי לא להמשיך כי אתה לא רוצה לפצוע את עצמך!!!
אל תעשה רק על יבש אולי מדי פעם תעזר בחומר סיכה על בסיס מים
כל עוד אתה לא פוצע את עצמך אין סיכון בריאותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתחיל לכאוב - לדניאלה
חיים10/04/2011מאחר ואת אשה את כנראה לא יודעת
אבל הזין כואב במידה מסויימת אם גומרים כמה פעמים
בסמיכות מסויימת
אם הוא מאונן 4 פעמים ביום אחרי הפעם השניה הזין כואב
זה לא קשור לפציעה או למשהו חיצוני זה משהו ביולוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נכון לזה התכוונתי
חסוי10/04/2011זה נכון לזה התכוונתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה תשובה מיידיתקורין07/04/2011
ביומיים האחרונים הרגשתי כאבי בטן ואני לא יודעת אם אלה כאבי מחזור.
בדר"כ לפני המחזור הכאב הופך להרבה יותר עוצמתי.הפעם האחרונה שקיבלתי הייתה לפני חודש וקצת, המחזור שלי לא הכי סדיר בעולם.
השאלה שלי אם אני יכולה לקיים יחסי מין בשלושה ימים הקרובים עם קונדום (עדיין לא לוקחת גלולות)?
האם העובדה שיש איזשהו סיכוי שאקבל מחזור עוד שבועיים אומרת שאני מבוייצת?????
אשמח אם תענו בהקדם
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפנות בפורום לרופאי נשים
דניאלה פרייפלד07/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה!!!!!!!!
קורין07/04/2011שאלה נוספת שלא דורשת רופאת נשים.
ביוץ מתרחש לפני או אחרי המחזור החודשי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה, יכול להיות קצת טיפשיתבן 1707/04/2011
למלא בנים שאני רואה יש תחת כזה די חלק כזה ויפה בלי שיערות ממש כמעט לכולם לכל מי שאני רואה בגילי, ולי כן יש כזה לא הרבה מאוד אבל יש די הרבה.
רציתי לשאול אני לא יודע מי לשאול, יכול להיות שהם מגלחים אותו? או שזה כככה בדר"כ חלק לכולם ואני נדפקתי?
ואם אפשר לגלח את שלי באיזה דרך צורה... מפריע לי כזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנסו
בן 1707/04/2011אשמח לתשובה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא תפנה את שאלתך לפורום הסרת שיער
מירב שרון08/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםדניאל06/04/2011
אני בן 14 ורציתי לדעת קצת בכללי על כל הקטע הזה של המחזור אצל בנות ובאיזה גיל הן מקבלות אותו בדרך כלל בפעם הראשונה..
עוד דבר- יש אצלי בשכבה ילדה שאני מאוד אוהב ואני חושב שגם היא מחבבת אותי אבל חברים שלי אומרים לי שאם אני יציע לה חברות היא לא תסכים מה אתם אומרים כדאי לי להציע לה בכל מקרה או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאל שלום
מירב שרון06/04/2011כיום, הגיל הממוצע בעולם המערבי לקבלת מחזור הוא 12.5 שנים. גיל קבלת המחזור הראשון הולך ופוחת במאה הנוכחית. אם יש מישהי בשכבה שאתה מחבב, אתה יכול לעשות צעד ראשון איתה בכך שאתה לומד להכיר אותה יותר, אולי ממקום ששניכם תרגישו יותר בנוח אחד עם השני, יהיו לך פחות חששות להציע לה קשר מעבר לידידות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצעת ייעול למנהלי הפורוםמוטי06/04/2011
שלום רב
רוב השואלים בפורום אנשים שבאמת חפצים במידע, לדעתי טוב יהיה אם תסגרו את הפורום למשיבים שאינם "מנהלים" כמו בהרבה פורומים רפואיים, ואולי בכך יצתמצמו כל הסוטים למינהם וצמאי המלחמה וההקנטות שעונים בצורה שאינה מכובדת.
כל הכבוד לכם על הסבלנות ואורך הרוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצופה מהצד שלום
מירב שרון06/04/2011הפורום כאן מאפשר לחבריו להתייחס אחד לשני מעבר למענה של המומחים. אם יש מי שסוטה ממתן כבוד לחבריו בפורום, אנחנו לוקחים אחריות ועושים את הצנזורה המתאימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד לכם....
מוטי07/04/2011על הסבלנות והמענה והאנושיות, יישר כוח !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דניאלה פרייפלד07/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלי???רפי06/04/2011
אני בן 17 ויש לי חברה בגילי ואנחנו מקימים יחסי מין כחמשה חודשים האמת שחברה שלי ניראת ממש טוב ואנחנו יחסית פתוחים במיתה.
השאלה שלי קשורה למין אוראלי (כאילו שהיא תמצוץ לי) כמו שצינתי בכותרת אני רוצה לעשות את זה ואני חושב שגם היא בענין האם כדי להציא את זה?
האם היא תצה שרמוטה אם היא תשה את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עניתם לי ?
רפי06/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרפי שלום
מירב שרון06/04/2011המומחים שעונים כאן על השאלות לא נמצאים 24 שעות לשירותכם, גם לנו יש חיים, אנחנו עושים את זה בהתנדבות וכל אחד בזמן שמתאים לו, כבר כמה שנים טובות. לשאלתך, כל מה שנכנס למין שאינו כולל חדירה (מה שנקרא outer-sex) הוא לגיטימי כל זמן שזה מתאים ל-2 הצדדים, וזה כולל מין אוראלי. אתם בזוגיות שיש בה אינטימיות רגשית, כבוד הדדי, תקשורת פתוחה, גם במיטה וזה נפלא שאתם פתוחים אחד עם השני ורוצים לענג אחד את השני, זה ממש לא הופך אותה ל"שרמוטה", כי זה נעשה ממקום של רגשות, אהבה והמון נתינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז רגע
רפי07/04/2011יש במין אוראלי ביכלל סכנות כאילו מחנות או איגינה וכאלה.
איך אני יכול ביכלל להציא לה דבר כזה בלי לצאת סתם חרמן למרות שאם אני חושב אל אני באמת רוצה את זה רק מסיבות של הנאה וחרמנות והאם אני יכול להציא לה מין אוראלי חד צדדי כאילו בלי שאני ירד לה וכדומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז רגע - תגובה
דניאלה פרייפלד07/04/2011למה חד צצדי?האם אתה בטוח כל כך שהיא לא רוצה?
חלק חשוב בכל הקשר = דיבור, דבר איתה .....ותקשיב לה....אולי גם היא מענינת להתנסות ולא העיזה לדבר....אך גם חשוב לקבל את זה שהיא לא תסכים ולכבד את רצונה אולי בהמשך תסכים. לא לקחת את אי הסכמת לזה שיש הבעיה בקשר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יסביר את עצמי
רפי07/04/20111) האם יש סקנות במין אוראלי ?
2)הקוונה שלי בחד צדדי זה שאני ניגעל מהמחשבה לרדת לה אבל אני רוצה שהיא לי
3)(שאלה קצת מפדחת אבל בכל זאת אני ישאל) נגיד והיא כן "מוצצת" לי זה איפה בדיוק אני אמור לגמור או ביכלל בפה כאילו או באוויר
4) שאנחנו שוכבים אנחנו גם מקימים מין אנלי ואבנתי בפורום שיכול להיות בעיה לעבור מי אנאלי לרגיל אני לא מבין בענין של השאלה הזאת כלום אם אפשר תסבירו לי בבקשה ואותו דבר גם בענין של לעבור מימין אוראלי לשער הסוגים
5) אם כבר מין אנלי יכול להיות סכנות במין אנלי מהם כאילו מחלות וכדומה ואו אם יש בעיה בזה שאני עושה לה דוגי סטיל שאני "מפרק אותה"
תודה רבה לכם אתם גדולים אני מבקש תשובה לכול השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תשובות2
נעמה10/04/20111. לא יודעת לגבי סכנות במין אוראלי.
2. לגבי זה שאתה רוצה שהיא תמצוץ לך, לדעתי מגיע לה שתרד לה גם. אבל אין חוקים בעניין הזה.
3. אם היא מוצצת לך עדיף שתגמור בחוץ. בנות לא ממש אוהבות שגומרים להן בפה. אם היא תרצה שתגמור לה בפה היא בטח תסמן לך שזה בסדר.. אולי פשוט תשאל אותה??
לא ממש יודעת לגבי השאר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל השאלה בנושא מין אנאלי ענו כבר
נעמה10/04/2011עלולים להיות סיכונים במין אנאלי חוץ ממחלות מין וצריך לנקוט באמצעי זהירות:
חיכוך, אך במין אנאלי זה הופך להיות יותר מורכב כי פי הטבעת יותר רגיש ומייצר פחות חומר סיכה טבעי לעומת הנרתיק, שנרטב כאשר יש עוררות מינית.
צעדים שיש לנקוט בהם למין אנאלי בטוח יותר:
* להיות עדינים ולנוע לאט.
* להשתמש בהרבה חומר סיכה על בסיס מים, לא מספיק להיעזר ברוק.
* להשתמש בקונדום כדי למנוע העברת מחלות מין.
* לעולם לא לעבור ממין אנאלי (חדירה בפי הטבעת) למין וגינאלי (חדירה בנרתיק) מבלי קודם כל להחליף קונדום.
* לעצור את החדירה אם הכאב הנו חריף במיוחד.
מין אנאלי עלול לגרום לכך שאדם יהיה יותר פגיע לדלקות חיידקיות סביב פי הטבעת.הסיבה לכך הנה שהעור סביב פי הטבעת יותר דק לעומת באזור פתח הנרתיק ויותר בסיכון לקרעים. אם נוצר קרע בפי הטבעת, לוקח לזה זמן להחלים. מאחר וצואה יוצאת מפי הטבעת, כל קרע שנוצר שם מייצר סיכון של זיהום.
במקרים חריגים, קרע בפי הטבעת עלול להתפתח לפיסורה (קרע עוד יותר גדול) וזה מצריך ניתוח על מנת לתקן את זה. מין אנאלי גם עלול להחמיר מצבים של טחורים שכבר קיימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכם
רפי12/04/2011ראשית נעמה תודה רבה לך רק היום ראיתי את דגובות שלך
ניסינו מין אוראלי הצאתי לה את זה בקול והיאי הסכמה מיד ואני רוצה להגיד שהיה מדהים חוץ מיזה שהיא לא האבה שגמרתי לה בפה אבל לא נורא ניתגבר. הבנתי שהחששות שלי היו לשב וביכלל זה לא הפעם הראשונה שלה שהיא מוצצת. אני לא ירדתי לה ניגעלתי.
תודה רבה גם למומחים שעזרו לי וביוחד לך נעמה תודה חיים שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יסביר יותר ברור
רפי07/04/20111) האם יש סקנות במין אוראלי ?
2)הקוונה שלי בחד צדדי זה שאני ניגעל מהמחשבה לרדת לה אבל אני רוצה שהיא לי
3)(שאלה קצת מפדחת אבל בכל זאת אני ישאל) נגיד והיא כן "מוצצת" לי זה איפה בדיוק אני אמור לגמור או ביכלל בפה כאילו או באוויר
4) שאנחנו שוכבים אנחנו גם מקימים מין אנלי ואבנתי בפורום שיכול להיות בעיה לעבור מי אנאלי לרגיל אני לא מבין בענין של השאלה הזאת כלום אם אפשר תסבירו לי בבקשה ואותו דבר גם בענין של לעבור מימין אוראלי לשער הסוגים
5) אם כבר מין אנלי יכול להיות סכנות במין אנלי מהם כאילו מחלות וכדומה ואו אם יש בעיה בזה שאני עושה לה דוגי סטיל שאני "מפרק אותה"
תודה רבה לכם אתם גדולים אני מבקש תשובה לכול השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירוט בהודעה
רפי09/04/2011אני לא רוצה להישמע חוצפן אבל אני יקבל תשובה? אולי ביגלל שקיבלתי תשובה אחת אז אני לא יקבל שוב? ביגלל שבשאלה הקודמת רשמי יותר מידי שאלות ?
אני יודע שאתם לא עובדים עצלי ושזה בהיתנדוות וכל זה ואני ממש מעריך אותכם אל זה אבל אני חייב תשובה תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יסביר יותר ברור - תגובה
דניאלה פרייפלד09/04/2011סכנות במין אורלי, יש, אך ב% קטנים ותגמור איפה שאתה והיא רוצים....
לאחר מין אנאלי צריך להתרחץ ואז להתחיל מחדש, עקב חידקים...
רצוי לקים מין אנאלי בכל זאת עם קונדום להגנה מפני מחלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה לרפי
נעמה10/04/2011אתה יכול פשוט ללחוש לה באוזן שאתה ממש רוצה שהיא תמצוץ לך... זה בסדר גמור אם אתה חרמן, כולנו חרמנים. לא נראה לי שהיא תיקח את זה קשה. אבל אם לא תרד לה בחזרה זה יהיה ממש לא פייר! כדאי לך לנסות לפחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהדניאל05/04/2011
שלום אני בת 13.5 ומידת החזייה שלי היא B70 האם זה נורמאלי?
עוד דבר אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין יבשים בלי חדירה ובלי כלום והמחזור שלי מתעכב? למה זה? יש סיכוי שאני בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
דניאלה פרייפלד06/04/2011החזה שלך, שלך ואין נורמלי לא נורמלי, אלא אם כן יש חריגות בולטת בין שניהן.
מה את חשה לגבן?
לגבי שאלתך השניה כל עוד לא היה חדירה או פליטת זרע קרוב לפתח הנרתיק אין חשש להריון. את בתחלית תהליך ההתבגרות שלך. אצל לא מעט מתבגרות לוסת לוקח זמן להכנס למסלול קבוע וסדיר ולכן אין לך ממה לחשוש כל עוד התאור שלך מדויקת.
שתדעי גם ,שיש, דברים, כמו לחץ, שינוי בהרגלי תזונה, שיכולים להשפיע על קבלת הוסת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דניאל06/04/2011אבל אני מתכוונת כאילו אם זה בטווח הנורמה החזה שלי? גדול יותר מהנורמה או קטן יותר?
ואכן לאחרונה אני אוכלת יותר בריא ומשתדלת לשמור על המשקל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטעות כתבתי אנונימי כמובן..
דניאל06/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטעות כתבתי אנונימי כמובן.. - תגובה
דניאלה פרייפלד06/04/2011צר י לגבי נורמה אני לא יכולה לעזור לך אולי כדאי לברר בפורום רופאי משפחה או רפואת נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה .דורין05/04/2011
מה ההבדל בין מין אנאלי למין אוראלי... ? יש עוד סוגים של זה ? ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה . - תגובה
דניאלה פרייפלד06/04/2011מין אנאלי ממוקד בחלק האחורי של הישבן.לרוב מתכוונים לחדירה אחורית ,אך גם שם ניתן לשחק עם הפה, לשון, אז גם ,יש מין אורלי (אנאלי)...
מין אורלי ניתן לעשות בכל הגוף, הוא לא ממוקד לאיזור ספציפי בגוף.
לא הבנתי את השאלה האם יש עוד סוגים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
גלי06/04/2011מין אוראלי זה מין שנעשה באמצעות הלשון והפה (שהם איברים אוראליים). מקובל לעשות מין אוראלי באיברי מין.
מין אנאלי הוא פעילות מינית הכוללת גירוי של פי הטבעת - כולל ליקוק, הכנסת אצבעות, חפצים וחדירה.
שניהם מומלצים... (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ...דורין05/04/2011
היי , חברה שלי ואני מדברות דיי הרבה על הקטע של אוננות וכאללה , אנחנו החברות הכי טובות ..
השאלה היא אם יש צורות לאוננות ?
זאת אומרת באיזה שיטות אפשר לאונן או דברים כאללה ..
אשמח לתשובה מהירה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה ... - תגובה
דניאלה פרייפלד06/04/2011כל עוד את לא פוצעת את עצמך שאת מאוננת ,אני מציעה לך להשתמש בדמיון....
איך את מפנטזת דרל לאונן ושוב כל עוד זה לא מסוכן או במקום שאסור ואין חשש לפציעה
תנסי אם טוב ונעים לך תמשיכי ואם לא לכי הלאה. כולל בתנוחות שונות כולל עם חפצים מאכלים (רמזים)
העיקר להינות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה?
חכם08/04/2011מה זה "חפצים מאכלים"??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה??????????
חכם13/04/2011??????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמממ
רוני14/04/2011נראה לי שהיא התכוונה לכתוב חפצים או מאכלים.
חפצים: דברים שאפשר לעסות איתם את הדגדגן או לדחוף פנימה...
מאכלים: אולי מלפפון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלליקובי שלום05/04/2011
שלום רב אני צריך לייתייעץ עם מומחה לבעיה כל שהיא שמתקיימת אצלי.
כל ניסיון חדירה שלי לבת זוגתי איבר מיני מיתכווץ פיתעום ומתחיל להיות לי לחצים בבטן אני מעוניין לדעת מימה זה נובע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן כמה אתה?
מירב שרון05/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכללי
קובי שלום05/04/2011עוד מעט בן 20
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין בפעם הראשונה
קובי שלום05/04/2011אני ינסח את השאלה שלי עוד פעם.
אני קרוב לגיל 20 ואני וחברה שלי ניסנו לקיים יחסי מין בפעם הראשונה זה לא הצליח מכיוון שכאב לה נורא לאחר איזה תקופה של חודש הצלחתי ליקרוע לה את הכרום בכמה ניסיונות חדירה.
ניסנו לקיים יחסי מין שנית ופיתעום הרגשתי לחצים בבטן ולאט לאט הוא התחיל ליתכווץ לי השאלה שלי מימה זה נובע ?כי שאנו לא מקיימים יחסי מין האיבר שלי עומד ריק מחיבוק שלה ואיך שאנו באים לקיים יחסי מין אני מרגיש לחצים באזור הבטן התחתונה מין פרפרים כאלה של לחץ.
אשמח לקבל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקובי שלום
מירב שרון11/04/2011כנראה בעקבות החוויות הכושלות לקיים יחסי מין בתחילת דרכך, פיתחת חרדה סביב זה וכשאתה מנסה לחדור, הלחצים בבטן מתחילים על רקע החרדה, אתה מתנתק ואז הפין מתחיל להתכווץ. אני מציעה שתעשה stop אח"כ rewind . תחזרו לקיים יחסי מין של outer-sex כל מה שנכלל בתוך משחק המוקדם שאינו כולל חדירה, כדי להוריד ממך את הלחצים האלה. כאשר ירד הגורם המאיים גם החרדה תרד, תתחבר לגוף ולתחושות הפיזיות שלך במגע, בנתינה, בקבלה, תהיה לגמרי שם בגוף ובתחושות הפיזיות. תראה שאתה מצליח להתמקד בכאן ועכשיו ולא עסוק במחשבות לגבי החדירה, בתור התחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אף פעם לא אוננתי אני לא יכולה...מולי05/04/2011
אני אף פעם לא אוננתי כאילו החדרתי אצבעות ואני לא משתמשת בטמפונים זה אומר שכשאני ירצה לעשות סקס החדירה לא תצליח??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף פעם לא אוננתי אני לא יכולה... - תגובה
דניאלה פרייפלד05/04/2011לא בהכרח...אם הפעם הראשונה שלך בקשר המיני תהיה עם בחור, שאת סומכת עליו ויש קשר שמתהווה גם הקשר המיני מתהווה .כמו תקחי/ו זמן להכיר את אחד את השני כך רצוי לקחת זמן להכיר את המיניות של אחד את השני. שתשקיעו זמן במיניות (ללא קשר לחדירה) להכיר את תענוגי הגוף כולל אצבע..של ...ואז שאת מרגישה יותר בטוחה יותר קרובה אליו ואת רוצה לנסות חדירה אז גם לאט לאט ולא חייבים חדירה מלאה בפעם הראשונה. הנאה חשובה, לא רק הצלחה, ולזכור בבקשה אמצעי הגנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)