מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עוד משהונתנאל1518/12/2010
קיימתי יחסי מין עם חברה שלי והיא רוצה להחזיר לעצמה את קרום הבתולים זה אפשרי
ואם זה אפשרי אפשר גם אחרי מספר פעמים שעשינו את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חחחח
רון18/12/2010ילד טיפש ומפגש ממתי מחזירים קרום ביתולים ?
לך תגדל יאדיוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו - תגובה
דניאלה פרייפלד18/12/2010ניתן על ידי ניתוח ...ומובן שלא ניתן לעשות זאת בכל פעם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנתנאל שלום
מירב שרון19/12/2010עכשיו אני קוראת את השאלה הזאת ואני מבינה שכן יש חברה ושהיא מעוניינת לשחזר את קרום הבתולין, זה כן משהו שניתן לעשות השאלה היא מדוע שהיא תרצה לעבור ניתוח כדי לעשות את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנתנאל1518/12/2010
יש לי פין באורך 12 וחצי ואני כבר בן 15 ואני יודע מהשוואות עם חברים שלכל אחד מהם יש 14-17ס''מ רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדי להגדיל אותו אני יודע שתענו לי אתה לא בגיל המתאים או שאני לא צריך לדאוג הוא עדיין גדל לבד אבל בכל זאת אני רוצה לעזור לו לגדול
ורציתי לדעת גם אם זה משפיע עליו שאני מאונן הרבה(3-4 פעמים ביום כל יום)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה אני נתנאל לא ענית לי על השאלה
לא עניתם לי19/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון19/12/2010אתה בגיל של צמיחה פיזית עד גיל 21 וזה כולל את הפין שלך, תן לטבע לעשות את שלו. אין שיטות שהוכחו מבחינה מדעית כשיטות שיכולות לעזור להאריך את הפין. זה משהו שמעסיק הרבה בנים בגילך, מדובר בשאלה הכי שכיחה בפורום, סביב אורך הפין ושוב ושוב אנחנו מדגישים שאין שום משמעות לאורך, רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני מהדגדגן ולא מהחדירה עצמה, אז מה שחשוב שתדע להכיר את חברתך ולדבר איתה על איך לענג אותה, אם יש חברה כיום ואם לא אז כשתהיה לך חברה בעתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
מירב שרון19/12/2010אין קשר בין תדירות של אוננות לאורך הפין. אני מבינה ממך שאתה מאונן 3-4 פעמים ביום, זאת תדירות די גבוהה, האם זה בא על חשבון שאר תפקודי החיים, לימודים, חברים, וכד'?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
נתנאל 1519/12/2010לא זה לא בא על חשבון משהו מהחיים שלי כשיש לי זמן פנוי או כאני מתחיל ב 10 בבוקר אני מאונן
ועוד משהו אני לא צריך שיטה שהוכחה מדעית אני צריך משהו שיכול להיות שהוא יעזור לי לפחות לנסות אין לי מה להפסיד אז בבקשה תני לי משהו.
אני מנסה לפעמים שהוא ''ישן'' למתוח אותו זה יכול לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון19/12/2010אני לא ימליץ לך על שיטה כלשהי להארכת פין אם אין שום ביסוס מדעי שהשיטה אכן עובדת ולא מזיקה. תעשה לעצמך טובה ותן לפין שלך לגדול בשקט עד גיל 21. אתה אומר שאוננות לא באה על חשבון דברים אחרים אלא שזה נעשה רק בזמן פנוי, אולי יש לך יותר מדי זמן פנוי וכדאי למלא אותו בתוכן, בתחביבים, חוגים, ספורט וכד'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותנתנאל1518/12/2010
רציתי לדעת עם כשאתה מאונן הרבה את יכול לחלות באיזה מחלת מין? ואם כן איזו ומה לעשות כדי להימנע מלחלות בא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר18/12/2010אוננות לא גורמת למחלות מין, או מחלות כלשהן!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
נועה21/12/2010בס"ד
למעשה אוננות שלעצמה אינה גורמת למחלה כלשהי. אלא אם כן אתה חושב על מין ומיניות בכל דקה משעות היום, עניין שלא נותן לך מנוח. אם אתה כל היום עם היד במכנסיים ואפילו בפרסיה. זוהי כבר מחלה.. אך לפי מה שאתה מגדיר אין זו כלל מחלה, אתה בגיל העשרה/ גיל ההתבגרות וזה נורמאלי לאונן בגיל כזה, עדיף לאונן מאשר לפגוע מינית בבנות, עדיף לאונן מאשר לשכב עם בחורה בגיל כזה צעיר שעדיין לא בשלים מכל הבחינות.
לילה נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לדעתרוצה לדעת17/12/2010
איך לסביות עושות אהבה?
אני רוצה פירוט מלא D:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה לדעת - תגובה
דניאלה פרייפלד18/12/2010תשתמש בדמיון שלך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש .....??
רוצה לדעת עוד24/12/2010יש סרטון שיכול להסביר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף בנוגע לגלולות.משה17/12/2010
שלום שמי משה.
בחודש האחרון חברה שלי החלה להשתמש בגלולות בשם "יאז".ביום שני האחרון קיימנו יחסי מין וביום שלישי שלמחרת בשעה 12:30 בבוקר היא נטלה את הגלולה.אך לאחר כשעה וחצי החלה להרגיש כאבי בטן ושילשלה.לאחר השלשול הראשוני הגיעו עוד 2 יציאות שילשול באותו יום.אתמול(יום חמישי)שוב קיימנו יחסי מין.
השאלה שלי היא:האם יעילותה של הגלולה פגה ביום שלישי בגלל השילשולים?והם זה מזיק ללילה של יום שני או ליום חמישי.עדיף לקחת פוסטינור לגביי אתמול בלילה ?
תודה מראש.
משה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
רון17/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחוף בנוגע לגלולות. - תגובה
דניאלה פרייפלד18/12/2010בבקשה לפנות שאלה זו בפורום לרופאי נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמממממ
נוני22/12/2010באצבעות של החבר שלי..שוב אני לא מצליחה לאונן לבד ...ורק איתו אני נהנת מאוננות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך שאלה...נוני16/12/2010
כשמאוננים ויש הנאה ואז זה מתהדק,נסגר..ואז זה כבר כואב להמשיך לאונן...אז מה נכון לעשות במקרה כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנוני שלום
מירב שרון17/12/2010מה מתהדק, נסגר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ
נוני17/12/2010האיבר מין...אחרי שמאוננים זמן מסוים אז למשל אם נכנסו 2 אצבעות אז אחרי ה"סגירה" תכנס רק אצבע אחת ויכאב קצת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון21/12/2010מדובר באצבעות שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להריוןאלונה16/12/2010
ביום א' באמצע יחסי מין נקרע לנו הקונדום.. כשעה אחרי כבר לקחתי גלולת היום שאחרי..
כל התופעות לוואי שהיו רשומים על גבי דף התרופה לא קרו לי.. אפילו לא היה דימום..
זה שלא היה דימום אומר שאני בהריון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי להריון - תגובה
דניאלה פרייפלד16/12/2010בבקשה לפנות שאלה זו בפורום לרופאי נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלונה
איילהה22/01/2011היי אלונה, אני לקחתי שלשום נורלבו גלולת היום שאחרי, וגם אצלי לא היו שום תופעות לוואי, אז נראה לי שזה בסדר ואחרי גלולה כזו לא נראה שיש מצב להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליעת שפיךחסוי16/12/2010
אני בן 15 ומאז שהתחלתי לאונן אני בולע את השפיך של עצמי מה ההשלכות של זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליעת שפיך - תגובה
דניאלה פרייפלד16/12/2010אין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה יכול לעזור לה?תומר16/12/2010
חבר אמר לי שאם שוכבים עם בחורה כשהיא בתקופה של המחזור אז יהיה לה פחות כאבים שם בזמן המחזור
זה נכון בכלל ויכול לעזור לחברה שלי שסובלת מכאבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה יכול לעזור לה? - תגובה
דניאלה פרייפלד16/12/2010יש כמה וכמה סיבות שיכאב לבחורה בזמן קיום יחסי מין מלאים....
אם הסיבה לכאב, שהיא יבשה ,אז כן בזמן הוסת היא רטובה ואולי זה יעזור אבל אז צריך לברר למה היא יבשה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לזה התכוונתי
תומר19/12/2010לא לזה התכוונתי
לא כואב לה כששוכבים כואב לה בזמן מחזור הבטן וכל האזור למטה והיא לא יודעת מה לעשות אז רשמתי מה שחבר שלי אמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לזה התכוונתי - תגובה
דניאלה פרייפלד19/12/2010יש בנות שסובלות בזמן הוסת ,כדאי לה לפנות לרופא משפחה ,יש היום אפשרויות להקל על הכאב ,אם זה בלתי נסבל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאוריי16/12/2010
אני וחבר שלי ניסינו לעשות את זה אני לא יודעת אם האיבר שלו נכנס עד הסוף אבל יצא לי דם (והמשיך לצאת לי דם עוד בערך 4,5 ימים אחרי) ואני בידיוק באותו יום הייתי אמורה לקבל מחזור איך אני יכולה לדעת אם זה מחזור או שנקרע לי הקרום בתולין? (כי זה לא כזה הגיוני אם נקרע לי הקרום בתולין שירד לי דם במשך הרבה זמן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
אוריי16/12/2010ואיך אני יכולה לדעת אם אני עדיין בתולה או לא? כי כשהסתכלתי על זה הרגיש לי כאילו התרחב אבל כשנגעתי אז זה הרגיש לי רגיל יכול להיות שנקרע חצי מקרום הבתולין ולא לגמרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר16/12/2010כנראה שהיית במחזור. כאשר מקיימים יחסי מין פעם ראשונה, לא בהכרח נקרע כל הקרום. זה יכול לקחת מספר פעמים.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינוראנונימית15/12/2010
קיימתי יחסי מין חמישה ימים לאחר סיום הווסת ולקחתי פוסטינור , עקרונית הבנתי שפוסטינור לא אמור לשנות בצורה משמעותית את סדר המחזור .. קיבלתי 4 ימים לאחר לקיחת הפוסטינור ווסת בעיקרון הסטייה של הווסת אמורה להיות חמישה ימים בסך הכל.
המחזור שלי הוא סדיר תמיד כל 28 יום ויצא שקיבלתי מחזור הפעם 14 מהתחלת המחזור הקודם. מה אני אמורה לעשות והאם הגיוני שיהיה מצב חריג כזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור - תגובה
דניאלה פרייפלד15/12/2010בבקשה לפנות שאלה זו בפורום לרופאי נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לקונדוםאנונימוסס15/12/2010
שלום,
רציתי לשאול האם יש סיכוי כלשהו שלמרות שאני משתמש נכון בקונדום והוא לא נקרע חברה שלי תכנס להריון. ראיתי שכתוב בכלמיני מקומות שיש 97% להריון למרות קונדום, למה הכוונה? אם אני משתמש בו נכון והוא לא נקרע זה לא 100% עגול?
ועוד שאלה, נניח וכן נקרע הקונדום. לקחת גלולה גם אם לא בטוח שיש הריון יכול להזיק לחברה שלי? והגלולה תמנע את ההריון במאה אחוזים לגמרי או רק כמעט בטוח?
תודה מראש.
אם זה משנה, אנחנו בני 16...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לקונדום - תגובה
דניאלה פרייפלד15/12/2010אם אתה שם נכון ,והוא עליך בצורה הדוקה ולא רופפת ,והקונדום לא נקרע ויצא נכון אין דאגה..
לגבי השאלה של פוסטינור בבקשה לפנות בפורום לרופאי נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאנונימי115/12/2010
אני וחברה שלי כבר מלמעלה משנה.
אנחנו בני 15 וקצת, ילדים עם הישגים לימודים גבוהים ומספיק בוגרים בשביל כל הקטע עם מין. לא כל פגישה שלנו זה סביב מין. יש גם פגישות שאנחנו סתם יושבים בפארק או על חוף הים ומדברים.
כמה חברים שלנו עשו את הפעם הראשונה שלהם.
הסיפורים שלהם רק עושים לי ולחברתי חשק לעשות גם.
ההורים שלנו די מסורתיים ולא ממש רוצים שידעו.
אנחנו מודעים, אנחנו לא ילדים מטומטמים.
אנחנו רוצים לחכות עם הפעם הראשונה אבל אנחנו ממש מרגישים אהבה ופתיחות אחד כלפי השני.
חשבתי שאם לא נעשה סקס עם חדירה לפות, מה עם לתחת? עם קונדום.
פה אין סיכוי להריון, קרום הבתולין לא נקרע.
אשמח לשמוע דעה,ייעוץ ועצות מקצועיות בעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימי
דניאלה פרייפלד15/12/2010אתם רק בני 15 וכל חייכם מיניותכם לפניכם....נכון אני מבינה את נושא הלחץ הקבוצתי ,אך אתה באמת מאמין ,שיעיזו להגיד, שזה לא היה בדיוק מה שהתכוון המשורר...
אתה בקשת המלצה אני ממיצה לחכות עם המין המלא ..אתה נשמע חדור מטרה פין לחור אם לא מקדימה אז מאחור...זה לא משחק גולף אתה משחק עם הנפש שלך ושלה....
אני מציע להתמקד בהכרות מינית של באמת כל גופה וכל גופך ..העור של גופכם כולו מיני תחושו ,תסתכלו ,תריחו...חושים ...ואז להתקדם למין אורלי....ותכירו יותר ...כל חוויה חושנית רק תעזור לכם בעתיד כי תכירו מה מענג אוכם תוכלו להעשיר את המפגש המיני...
זאת ההמלצה שלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה יכול להיות ?דניאלה15/12/2010
השאלה הראשונה שלי זה אם הייתי בטייץ והגבר בתחתונים והתחרמנו..
הוא יכול לגמור ? ואם כן , ואברי המין שלנו היו צמודים , זה יכל לחדור אלי ולהכניס אותי להריון ? שאלתי אנשים אבל ממש בילבלו אותי ..
תודה על העזרה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה יכול להיות ? - תגובה
דניאלה פרייפלד15/12/2010זרע לא חודר בד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות זקפה ועקמת הפיןדניאל14/12/2010
שלום,
בזמן האחרון הגעתי למספר מצבים אינטימים עם חברתי ששניינו עירומים לגמריי במיטה.
יש לי זקפה למשך זמן קצר וגם היא לא מלאה.
איבר המין שלי לא מגיע לזקפה מלאה בכלל.
בנוסף נראה שיש לי עקמת פין, איבר המין בזמן זקיפה נוטה בצרוה קיצונית לצד שמאל ומקטעו האמצעי פשוט מופנה כלפי מטה.
הדבר מאוד לא נעים ודיי מביך עם חברה שלי ונראה שיחסי מין בפתח אך כיצד אפשר לקיים יחסי מין ללא זקפה מלאה ועקמת פין?
יש אפשרות ללכת לאורולוג ללא ידיעת ההורים (ללכת לביקור אישי ללא מלווה וחסוי)?
(אני בן 15)
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא להפנות את שאלתך לרופא אורולוג
מירב שרון15/12/2010אין הכרח שתגיע להתייעצות אצל רופא אורולוג עם הורייך עם אינך מעוניין בכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר?
דניאל15/12/2010אני יכול להגיע לרופא אורולוג גם של קופת חולים כללית ללא מבוגר?
או שיש ללכת לרופא פרטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון17/12/2010אני יודעת שאפשר ללכת לרופא/ת נשים ללא ליווי הורה, אז לא נראה לי שזה עובד אחרת לגבי רופא אורולוג אבל תבדוק את זה בפורום של אורולוגים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסה לעשות את הדברים הבאים
נתנאל1518/12/2010תנסה לעשות משחק מקדים ולשחק איתו טיפה תן לחבר שלך לגעת בו לפני ואם אפשר שגם תכניס אותו לפה תנסה לחשוב על משהו שהו סקסי בעינך או דבר שאני לא כל כך חושב שזה נכון בגיל שלנו יש משחות שעוזרות לו לעמוד טוב אבל ראיתי בהאוס שהם דיברו על זה ואמרו שזה מזיק להורמונים
וזין עקום זה לא הדבר הכי נורא כל אחד והצורה שלו שלי גם טיפה עקום והבנות אוהבות את זה זה נוגע להם בצד של הנרתיק שלהם ומשחק להם יותר טוב בנקודת הג'י משהו אם אני לא טועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)