מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיקפה ללא שליטהאריאל14/12/2010
אני בן 12 ויש לי בעיה הבולבול שלי כמעט תמיד נמצא במצב זיקפה!!(כמעט יום שלם) פשוט אין לי שליטה על זה ולמען האמת אין לי זמן כמעט לחשוב על סקס או לצפות בסקס
אז לא אמור להיות לי זיקפה
גם בכל מיני מקרים חסרי קשר לחלוטין לסקס הבולבול שלי היה בזיקפה ובשביל לתאר את מצבי השעו אותי פעם אחת מבית הספר כי אחת המורות ראתה דרך המכנסיים שהבולבול שלי בולט (כלומר בזיקפה)
ניסיתי כל מיני דרכים למנוע את הבלטת הבולבול שלי בכל פעם שהבולבול שלי היה רפוי ניצלתי את הפעם הזו וכופפתי את הבולבול שלי למטה או הרמתי אותו למעלה אבל זה לא עזר וגם אורך הבולבול שלי הוא 15 סנטימטר וחצי.
אז עזרה בבקשה!!!!!!
(אשמח לקבל עצות וטיפים גם מהגולשים באתר)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיקפה ללא שליטה - תגובה
דניאלה פרייפלד14/12/2010"לצעריה" מה שעובר על פינך הוא חלק מתקופת ההתבגרות ...בחור לא צריך לחשוב ממש על דבר מיני גרידה, בכדי שיהיה לו זיקפה...בגילך אתה יכול לראות חתול ויהיה לך זיקפה. ולמה ,אתה שואל,כי המח כבר חושב על הבחורה ה..שליטפה את אותה החתול...ככה זה בתקופת ההתבגרות וזה עובר...תנסה, שאתה מתחיל להרגיש שהוא בתחילת הזיקפה לחשוב דברים מדכאים כמו מבחן דבר לא וב שהיה ותראה עם זה עוזר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רואה שלא הבנת אותי
אריאל14/12/2010אני כתבתי בפרוש שאין לי שליטה על זה. זה קורה פתאום בלי סיבה לאף אחד מהחברים שלי אין את הבעיה הזו רק כשהם חושבים על סקס וכדומה יש להם זיקפה.לא משנה מה אני חושב או מה אני עושה יש לי זיקפה בנות לא מעניינות אותי בכלל
גם אם יהיו לי פול מבחנים ואני אהיה בלחץ אטומי וכל הראש שלי יהיה רק על המבחנים הבולבול יהיה ארוך
אני חוזר ומדגיש שזה לא רגיל אפילו לאחי בן ה10 אין את הבעיה הזו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאריאל שלום
מירב שרון15/12/2010אם יש לך ספקות, תיגש להתייעצות אצל רופא אורולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה עם מירב
דניאלה פרייפלד15/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תדאג
נתנאל1518/12/2010גם אני הייתי ככה בגילך הייתי מאונן ואחרי דקה הוא שוב עומד זה טבעי תנסה לשים בוקסר שהוא לא ישפשף לך אותו וגם זזה יעבור עם הזמן או שלא(אם לא זה טוב לך לעתיד בנות אוהבות בנים שלא גומרים מהר וגם אם תגמור אתה ממשיך לעוד סיבוב)מקווה שעזרתי לך ואם לא תשאל אותי עוד פעם ואני יראה אם יש לי תשובה אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנפחות איבר המיןחסוי14/12/2010
היום אחרי שאוננתי במקלחת התנפח לי איבר המין מאוד. זאת פעם ראשונה שאני מאונן במקלחת והשתמשתי בסבון גוף כדי שאיבר המין יהיה חלק. לאחר שסיימתי להתקלח והתייבשתי שמתי לב שאיבר המין שלי נפוח, וזה ממש מלחיץ ..
בבקשה תעזרו לי, מה קרה ? איבר המין שלי נראה כמו כריות אוויר של אוטו ! :S* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשרויות
אריאל14/12/2010אולי נכנס לך קצת סבון לבולבול או אולי התקלחת במים חמים מדי
בן כמה אתה בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתנפחות איבר המין - תגובה
דניאלה פרייפלד14/12/2010אם זה לא חוזר לעצמו תפנה לרופא ...וגם את שאלתך תפנה בפורום לרופאי משפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל שקוףאוהד14/12/2010
אני בן 14 ולפעמים באמצע שאני מאונן וצופה בסרטי סקס יוצא לי נוזל שקוף. אני רוצה להדגיש שאני לא גומר מהר כל כך ושלא יורד לי החשק המיני
אשמח אם תגידו לי מהו הנוזל הזה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזל שקוף - תגובה
דניאלה פרייפלד14/12/2010זה טבעי ...הנוזל הוא ההקדמה, לפני הפליטה והוא מכיל מעט זרעונים. לבחורים אין שליטה על פליטת נוזל זה ולכן אנו אומרים לא לסמוך על לצאת לפני שגומרים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! הרגעת אותי!!!
אוהד14/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות - רק מומחים לענות.רון14/12/2010
אני וחברה שלי בני 16 משתובבים לנו אבל בלי סקס.
כלומר, אין חדירות. רק עושים ביד אחד לשני ומדי פעם כמה ירידות.
1. מה הממוצע לפין כשהוא מתוח?
2. קשה לי לגמור משום מה. יכול להיות בגלל שיצא קצת זרע קודם לכן אבל לקראת הסוף כשאני רוצה לגמור קשה לי. לוקח זמן די רב יחסית.
לשים חומר סיכה לא ממש בא לי.
היא ניסתה לשים רוק על זה וזה נעים אבל עדיין, לוקח זמן.
בדר"כ לוקח לי לא כ"כ הרבה זמן לגמור.
עצות? :/
3.לי ולה אין שום תסמינים של איידס או מחלת מין אחרת. עדיין יש סיכוי להידבק בירידות?
4. אנחנו מוכנים מבחינת מינית ומקבלים אחד את השני כמו שהוא. אנחנו חברים כבר כמעט שנתיים ולא כל הפגישות שלנו הן סביב מין. אנחנו בוגרים עובדה שעדיין לא ממש שכבנו.
ובכל זאת, בגלל נפילה כשהייתה קטנה היא מרגישה שהפות שלה לא תקין למרות שיש לה מחזור די סדיר וגם יוצא לה חומר סיכה כשהיא באורגזמה.
אנחנו פתוחים אחד עם השני אבל בגלל ה"טראומה" הזו היא לא מוכנה להוריד את התחתון, צעד שאני מקבל בכבוד. אבל עצם האי נעימות שלה עימי מפריע לי. לכל בת, פות אחר. כל ניסיון הרגעה נכשל.
איך אפשר לגרום לה להיות שלמה עם עצמה ולהרגיש קצת יותר ביטחון? :/* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון15/12/20101. הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ.
2. אין קשר בין הזרע המקדים שיוצא לבין קושי לגמור, השאלה עד כמה אתה "מפוקס" על הגוף ועל התחושות הפיזיות, או עסוק במחשבות סביב לגמור/לא לגמור.
3. אם יש מחלות מין אז יש גם סיכון במין אוראלי אבל אם שניכם תיבדקו למחלות מין אז לא תצטרכו לחשוש.
4. אם לה יש ספקות לגבי נזק שנגרם לפות בגלל פגיעה שהייתה שתיגש לרופא/ה גינקולוגית למען השקט הנפשי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןקטיה14/12/2010
שכבתי עם חבר שלי לא זוכרת לפני כמה זמן חושבת יותר מחודש, ואני גם לא זוכרת תאריך של מחזור ! ואני לא מקבלת בנתיים, ואני לא חושבת עבר יותר מחודש לא יודעת
אבל זה בעיה כי אני לא יודעת מתי אני אמורה לקבל אם הייתי כבר אמורה או שיש עוד כמה ימים . מה אני עושה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
דניאלה פרייפלד14/12/2010אני ממליצה לך לקנות בדיקת הריון ביתית...היות ואת כל כך לא בטוחה....אם זה שלילי ובכל זאת את לא מקבלת....שוב תעשי או תפני לרופא/ת נשים...
בכל מקרה, עליך, ככל שאפשר, להירגע,מתח יכול להשפיע על קבלת/אי קבלת הווסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכםאנונימי13/12/2010
אני בן 12 ואני מאונן כמעט כל יום.. (לא על חשבון דברים אחרים) אני גומר די מהר אך לפעמים אני רואה סרטי פורנו ואני יודע שזה לא המציאות.. האם זה בסדר? ועוד שאלה הזין שלי הוא 14 ס"מ האם זה קטן גדול או ממוצע לגילי? ומה הגודל הממוצע? תודה! 9
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון15/12/2010חשוב לא להרגיל את עצמך באוננות לגמור מהר, אתה יכול להיעזר בתרגילי התחל-הפסק (תמצא אותם בגוגל), על מנת ללמוד איך לעכב את השפיכה. לגבי צפייה בסרטי פורנו, באופן כללי ברור שאתה נעזר בזה לצורך גירוי מיני, רצוי היה להיעזר בפנטזיות מיניות במקום. אורך הפין שלך תקין לגילך ובכלל, הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לשבור את הקרח היחידי בינינו?מיקי12/12/2010
אני מכיר מישהי, שהמשפחה שלי מתארחת בביתם מדי שבת.
אנחנו מדברים בחופשיות על כל הנושאים שבעולם. כולל נושאים הקשורים לאהבה, וסקס. תמיד כשאני מגיע לבית שלהם, היא מייד מחפשת אותי ורוצה להיות איתי. אנחנו מדברים שעות על גבי שעות. אך הבעיה הנוראית שמטרידה אותי בלי הפסקה, היא שיש דבר אחד שאנחנו לא מעיזים לנגוע בו: אהבה בין שנינו. אנחנו כל כך מתאימים, אוהבים כל כך הרבה דברים משותפים, צוחקים על אותם אירוניות, ועוד, אבל לא מעיזים לדבר על הקשר המיוחד שיש בינינו. ודוקא בגלל זה, המתח והלהט שלנו רק גובר.
מה אני יכול לעשות בעניין הזה. אין לי שום בעיה לשאול אותה אם היא רוצה לצאת איתי או משהו כזה. בגלל שאני יודע שהיא תצא איתי. אבל אם אני יגע בנושא הזה,.. מה יקרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקי
דניאלה פרייפלד12/12/2010ההצעה שלי אליך,לדבר על רגשותך כלפיה....אך קח בחשבון!!, שלמרות הבטחון שיש לך, שהיא מרגישה כלפיך את אותה הלהט ...זה לא בהכרח נכון...ולכן אתה צריך להיות מוכן לשתי האופציות המשמחת אך גם המצערת שלמרות שחשפת את הרגשותך ,היא אינה מרגישה זאת כלפיך..וזה מאד כואב!!!!
אך מבלי שתומר דבר לא תדע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..שירשור :)12/12/2010
אם אני בתולה עדיין ואני רוצה לאונן יש סיכוי שאני אקרע לעצמי את קרום הבתולין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון12/12/2010את את מחדירה אצבעות לנרתיק תוך כדי אוננות אז יש סיכוי שהקרום "יקרע". הקרום זה בעצם שריר בצורה של טבעת שמתרחב, זה יכול להיעשות באופן הדרגתי. כל עוד לא קיימת יחסי מין את עדיין בתולה גם אם טכנית הקרום נקרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה..
שירשור :)13/12/2010ואם אני קורעת את הקרום.. מה זה יוצר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון15/12/2010שוב, אני אומרת לא חייב שיהיה דימום ולא חייב שיהיה משהו בכלל, יתכן שכן יהיה דימום אבל זה לא חייב לקרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?רוית12/12/2010
חבר שלי ואני היינו במיטה
הוא שכב על הגב ואני על הצד לידו
שנינו היינו ערומים.
לא נגענו אחד בשני עם איברי המין בכלל- וגם לא היה קרבה ביניהם
ואחכ אני ירדתי לו- כאמור לא היה שום מגע בין איברי המין
נכון אין סיכוי להריון?
זה קרה בחמישיבלילה- האם יש לקחת פוסטינור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כפי שעניתי לך בטלפון
מירב שרון12/12/2010לא היה מגע ישיר בין פין לפות, אין חשש להריון לא רצוי, אין צורך לקחת פוסטינור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות למניעת הריוןהנערה בלבן12/12/2010
שלום ובוקר טוב,
אני לוקחת כבר תקופה די ארוכה גלולות למניעת הריון.התחלתי לקחת אותם לכאבי מחזור,ולכן לא הקפדתי על שעה מדוייקת ובנוסף הרבה פעמים גם שכחתי לקחת גלולה.
החודש התחלתי לקחת גלולות כרגיל [לאחר שבוע הפסקה] ולא בשעה קבועה [אני לוקחת לפני השינה בסביבות עזר עד שתיים עשרה כל פעם בשעה אחרת] וביום השלישי קיימתי יחסי מין לא מלאים -לא היתה חדירה מלאה והוא גמר בחוץ וסמוך לנרתיק.
האם יש סיכוי להכנס להריון בצורה כזו?
אשמח לתשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון12/12/2010את לוקחת גלולות אך לא בצורה עקבית ויש לא מעט פספוסים מה שפוגע ביעילות של הגלולה במניעת הריון. אם קיימת יחסי מין ביום ג' אז זה כבר מאוחד מדי לקחת פוסטינור כי עברו 72 שעות. בתקווה שנחסך ממך הריון לא רצוי, תחכי שבוע ימים מאז שקיימתם יחסי מין ותקני ערכה ביתית על מנת לשלול הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף.12/12/2010
סקס בזמן מחזור עם קונדום,ואח''כ קבלת המחזור(אחרי הסקס) אומרת משהו על הריון? מה הסיכויים? לא בדקנו עם מים.אציין שהייתי ביום ה5 למחזור(האחרון) והמשכתי לקבל כ'שאריות' עוד כיומיים קצת מחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חחש להיריון
אילן12/12/2010עם ישתמשת בקנדום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון12/12/2010אם המשיך המחזור אז אין חשש להריון, וחוץ מזה כפי שגם ענה לך חברך לפורום, מאחר והשתמשת בקונדום, אין לך מה לדאוג לגבי הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה..Adi11/12/2010
יש לי חבר כבר חצי שנה וממש טוב לנו וכיף לנו ביחד ואני אוהבת אותו בטירוף.. הבעיה היא שהתחלנו לקיים יחסי מין לפני 3 חודשים ואני פשוט לא מרגישה כלום.. בפעמים הראשונות כאב לי מאוד ועכשיו עדיין כואב לי בהתחלה אבל הבעיה האמיתית שלי היא שאני פשוט לא נהנית, הסקס שלנו פשוט לא גורם לי להרגיש כלום.. כשהוא יורד לי ועושה לי ביד לפני שאנחנו שוכבים ממש כיף לי ואני גומרת אבל בסקס כלום, פשוט כלום.. הוא תמיד נהנה ותמיד גומר ואנחנו כל פעם מנסים תנוחות חדשות אבל עדיין לא קרה שהצלחתי להרגיש משהו...
זאת בעיה אצלי? צריכה ללכת לבדוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בני כמה ?
ירון11/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה18
Adi11/12/2010הוא הראשון שלי, אבל אני לא הראשונה שלו...
יכול להיות שזה מהגלולות? כי יש לי חברות שאמרו לי שהגלולות עשו להן כאבים חזקים בסקס... ניסינו עם קונדום, בלי, תנוחות שונות, ועדיין כלום... פשוט לא מרגישה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלוי
ירון11/12/2010מה אורכו של האיבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת..
Adi11/12/2010אני חושבת שהוא ממוצע פלוס.. הוא אמר פעם שהקונדומים הרגילים לוחצים לו, זה אומר משהו?
אוף...אני לא מבינה מה לא בסדר אצלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בבעיה מאמי
ירון11/12/2010כנראה שהאפס לא יודע לענג אותך מספיק טוב !! תעברי הלאה ואל תבזבי את הזמן שלך עליו
או שלא אכפת לו בכלל לענג אותך
זרקי אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון12/12/2010אם את סובלת מכאבים בחדירה כבר 3 ח' אז יתכן שמה שקורה בסקס זה שאת "מתנתקת" ולכן אינך מרגישה כלום כי אינך רוצה להרגיש את הכאב. אין שום סיבה שתמשיכי לסבול מכאבים בסקס, תיגשי לרופא/ה שהיא/הוא גם סקסולוג על מנת לאבחן ולטפל בבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גביאור11/12/2010
קיבלתי מכה בפין שהוא היה בזיקפה . ונהיה לי סימן אדום לאורך איבר המין . זה קצת כואב . אני חושש שמדובר בשטף דם ...לאיזה רופא אני אמור ללכת ? והאם אני צריך ללכת לרופא? או שזה יעבור לבד במשך הזמן ? אני לחוץ מאוד. ומפחד שקרה לי נזק ... תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להפנות שאלתך לרופא אורולוג
מירב שרון12/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר כואב להמשיך לאונן?
דניאלה פרייפלד13/12/2010כשמאוננים ויש הנאה ואז זה מתהדק,נסגר..ואז זה כבר כואב להמשיך לאונן...אז מה נכון לעשות במקרה כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה...
נוני16/12/2010כשמאוננים ויש הנאה ואז זה מתהדק,נסגר..ואז זה כבר כואב להמשיך לאונן...אז מה נכון לעשות במקרה כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותנוני11/12/2010
אני בת 16.5 החבר שלי אונן לי,בהתחלה זה כיף ואז אני מרגישה כאילו משהו נסגר ואם הוא ממשיך זה כואב אפילו רק עם אצבע אחת ואז אני אומרת לו שיפסיק...מה אפשר לעשות במצב כזה?
הבעיה היא שאני לא יכולה לאונן לבד ולדעת איך להגיע לסיפוק,לא מצליחה לגרות את עצמי לבד אם אפשר הצעות לפיתרונות בבקשה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אילן12/12/2010לאונן לבד את צריכה להקשיב לעצמך
לשבת לבד בחדר
להית חמרנית (לראות פורנו)
תתחלי להגביר את החשק המיני בנקדות שמעברת מיניות
צביטה בפיטמות
לעשות נעים במפתח הלב
ועז ליגע באיבר המין שלך
עם הבן זוגך יש משו בהרבה יותר טוב מי שיאונן לך
פשוט ישרד לך עם הלשון לאיבר המין
ואת תרגישי חבל על הזמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנוני שלום
מירב שרון12/12/2010אני ממליצה בחום שתלמדי להכיר את הגוף שלך ולהתחבר למיניות שלך עם עצמך דרך אוננות. אני מבינה שניסית, אני לא יודעת כמה פעמים ניסית, וזה לא הלך. זאת מיומנות נרכשת, practice makes perfect יש את הספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך, אותו ניתן לרכוש בצומת ספרים וזה ספר שהוא כמו מדריך לכל אשה שמעוניינת להתחבר לגוף שלה ולמיניות שבה ובאופן ספציפי זה מיועד לנשים שמתקשות להגיע לאורגזמה עם עצמן ו/או עם בני הזוג שלהם. אם תדעי לענג את עצמך, תוכלי לכוון אותו לענג אותו על מנת שיוכל לענג אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ
נוני12/12/2010ומה לעשות לגבי זה שמרגישה שנסגר..להמשיך לאונן או להפסיק ויותר מאוחר שוב?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון12/12/2010מה הכוונה בכך שאת "מרגישה שנסגר", מה נסגר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקראי חח
נתנאל1518/12/2010דבר ראשון את לא חייבת שהוא יאונן לך עם אצבעות בפנים רק למעלה ודבר שני זה כי את מתלהבת ומגיע לאורזמה בגלל זה את מרגישה משהו נסגר אז פשוט שמתחיל לכאוב לך שהוא יאט את הקצב שהוא מאונן לך ויתן למקום להירגע או שאחרי שפעם אחת תגיע לסיפוק ממשי המקום יתחיל להיפתח ויתרגל למצב הזה ולא יכאב לך יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לאיבר המיןחסוי11/12/2010
יש קשר בין השמנת יתר לגודל איבר המין?
ועד איזה גיל איבר המין גודל?
אני בן 17.5 והוא ניראה לי מאוד קטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון12/12/2010בנים/גברים עם השמנת יתר מפתחים שכבת שומן באזור הבטן התחתונה, והפין במצב רפוי נראה כאילו חבוי. אפשר לפתור את זה על ידי ירידה במשקל. בגיל ההתבגרות הצמיחה הפיזית היא עד גיל 21, כנ"ל לגבי אורך הפין.
חשוב לזכור שאין שום משמעות לאורך "האורך לא קובע", אלא מה אתה עושה עם כל שאר הגוף שלך כשאתה עם חברה, איך אתה לומד אותה כדי לענג אותה, רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן ולא מהחדירה עצמה, אז האורך אינו רלוונטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)