מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחוץ ומודאג מאודחסוי06/12/2010
אני בן 18 והיום תלשתי אחרי מקלחת שהשיערות חלשות ורכות יותר...תלשתי שיערות מאשכים וקצת על האיבר מין..מה שהיה עליו...השאלה אם זה לא מסוכן ואם מישהו פה התנסה בזה בעבר יותר איך זה צומח וכמה מהר..
ואם זה נזק בלתי הפיך ויכול לצמוח לי ייותר ממה שהיה..
והאם אפשר להוציא לצמיתות לשם...כמו הכוכבי פורנו האלה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון07/12/2010השאלה למה אתה מרגיש צורך לעשות את זה, מה שאתה רואה בפורנו זה עיוות של המציאות, לא מצופה לא שאתה תראה ככה ולא שחברתך (אם יש אחת כזאת כרגע) תראה ככה. אין חשש, השיער יצמח שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!קטיה06/12/2010
אתמול עשיתי סקס עם חבר שלי ואני חושבת ש...שהוא לא רוצה אותי ואני מפחדת לישאול אותו. מה כדי לי לעשות?תחזרו אלי מהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אופק06/12/2010אם הוא לא רוצה אותך את תגלי את זה מוקדם או במאוחר בינתיים תתנהגי כרגיל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף! - תגובה
דניאלה פרייפלד06/12/2010לשאול ): אין ברירה..לא תוכלי להינות איתו אם את חוששת
תעלי בפניו את חששותיך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו לי דחוף אני לחוץ מאודחסוי05/12/2010
אני בן 18 ואחרי המקלחת החלטתי שהשיער באשכים שלי מפריע אז השיערות היו חלשות אחרי מקלחת חמה והתחלתי לתלוש ובסוף ראיתי שכל האשכים שלי כבר חלקים..
האם זה מסוכן תלישת שיער משם ועלול לקרות לי משהו עכשיו שזה יתחיל לצמוח??אני מפחד מזה..
ואם אפשר להוציא משם לצמיתות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי דחוף אני לחוץ מאוד - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר06/12/2010לא מסוכן לתלוש שיער מהאשכים.
איך להוציא לצמיתות אני לא יודע.... אולי בלייזר.........
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין פעם ראשונהמיתר05/12/2010
שלום.
יש לי ידידה שרוצה לעשות איתי סקס אנחנו בני 16 עכשיו אני רוצה לדעת איזה דברי מניע צריך לקחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין פעם ראשונה - תגובה
דניאלה פרייפלד05/12/2010צר לי ,אבל אני חייבת לשאול!!!
האם אתה באמת רוצה או שאתה "מוכן "כי היא רוצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כן רוצה
מיתר05/12/2010אני רוצה לעשות איתה סקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כן רוצה - תגובה
דניאלה פרייפלד05/12/2010אז תשתמשו בקונדום!!!
היות וזה פעם הראשונה לך לפחות ח בחשבון שעלול להיות "פישול" בפעם הראשונה מרוב מתח,אם זה קורה זה נורמלי!!!!
קח את זמנך להכיר את תענוגי גופך ואת גופה לא להיות המטרה של רק חדירה!!! וגמירה
המטרה הנאה!!!
אם תהנו ונניח לא גמרתם לא נורא....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתוסככלבן04/12/2010
כבר רשמתי פה כמה פעמים. וזה בנוגע לאיבר המין שלי .. הוא רק 12 ס"מ
ומה שכואב לי זה שזה מתסכל אותי ברמות שאני נימצא עם בחורה זה מביך אותי שהיא תיראה את האיבר מין בגלל שהוא קטן .. וזה מבאס לי את החיים , סה"כ אני יודע להתנהג עם בנות
אני בן 18 ואף בחורה עוד לא "ראתה" ואני עוד לא שכבתי רק בגלל הביישנות שהבחורה תיראה את זה....
וואלה אני לא יודע מה לעשות ? זה מדכא אותיי
בבקשה בבקשה תגביאו לי תשובה !
צריך ללכת לרופא ? זה טיבעי , ראיתי שזה מתחת לממוצא ...
בבקשה תעשזרו לי אני חושב על זה כבר כימעט 3 שנים !!!!!!
אני בכלל מענג בחורה עם גודל האיבר הזה ?! אווף !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתוסככל - תגובה
דניאלה פרייפלד04/12/2010חבל שהגודל קובע, אצלך!!!!כי לרוב הבנות הגודל לא קובע אם תהיה מאהב טוב או פחות טוב עד גרוע נקבע לפי השקעתך בבחורה!!!! ולא רק השקעה מינית!!!
פין בגודל שלך (אני מבינה בזיקפה) מבחינת ביצוע יכול לעשות כל דבר שפין בגודל___? יכול לעשותו עם הוא מחובר לראש טוב!!!
בנות לא מסתובבות עם מטר...בכדי למדוד הן צריכות חום אכפתיות רגש גם לראש וגם לגוף אם תשקיע והביצוע יספק+ לא יענין אותה הגודל!!!
אז חבל..תצא ,תכיר, תשקיע, תהיה מאהב ,לא חודר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרההה בבקשהחסוי04/12/2010
יש לי בעיה של זקפהה ממש מהירהה כל דבר קטן של יש לי זקפה למשל בחורהה יושבת עליי או שאני מתחבק הרבה זמן עם בחורהה ועוד דבריםם ואני לא יודע מה לעשות זה מבאסס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרההה בבקשה - תגובה
דניאלה פרייפלד04/12/2010בן כמה אתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בן 18
חסוי04/12/2010אני בן 18
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בן 18 - תגובה
דניאלה פרייפלד04/12/2010תראה אם בחורה יושבת עליך טבעי הוא ,שתגורה והפין יגיב!!!
גם אם תסתכל ותהיהמגורה יגיב פינך
אתה לא היחידי במצב הזה.
תנסה לחשוב דברים מורידי פין...על סבתא או ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מאוד ..דנה04/12/2010
יש לי שאלה ..
לפני ארבעה חודשים הפסקתי לקחת גלולות והיום אני רוצה להתחיל שוב ..
בעיקרון צריך לקחת את הגלולה ביום החמישי של המחזור ושחכתי מזה
אז אם אני אתחיל לקחת שלושה או ארבעה ימים אחרי המחזור יכול להיות שאם אקיים יחסי מין אכנס להריון ?
ועוד שאלה קטנה
אתמול אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין ולא היה לנו שום אמצעי הגנה והוא גמר בפנים ..
יום למחרת הלכתי בצהרים לקנות פוסטינור וישר לקחתי בטוח אני לא אהיה בהריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף מאוד .. - תגובה
דניאלה פרייפלד04/12/2010דנה
לגבי החלק הראשון של שאלתך ,את צריכה לפנות בפורום, לרופאי נשים.תציני איזה את לוקחת.
לגבי הפוסטינור, ידוע שזה לא 100% עובד ולכן את תצתרכי לחכות...ולקוותשאת לא מה% שזה לא פועל עליהן.
אך לא להיות בלחץ ..כי לחץ יכול לדחות קבלת וסת..
בנוסף ,אמליץ לך ,גם עם הגלולה ,לפחות בחודש הראשון ,עד שאת מתרגלת מחדש לקחתם ,להשתמש בקונדום יחד עם הגלולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
דנה06/12/2010אלו גלולות סימין ..
שהלכתי לקחת מרשם מהרופא אז המזכירה אמרה שכל פעם שלוקחים כדור אז הגלולה מגנה .. זה יכול להיות נכון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד06/12/2010לפנות לרופאי נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיקוב המחזורדורין04/12/2010
הי שלום,
רציתי לשאול האם יתכן לכנס להריון כאשר מקיימים יחסי מין מוגנים עם אמצעי מניעה וכאשר הגבר אינו מגיע למצב של גמירה....
בפעם האחרונה שקיבלתי מחזור זה היה בחודש 10 לקראת סיום החודש...
ועכשיו אנחנו בתחילת חודש 12 ועדין לא קיבלתי.
אני ובן זוגי שכבנו כמה בפעמים ובכל הפעמים בצטיידנו באמצעי מניעה והוא לא הגיעה למצב של גמירה...
יש חשש להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדורין שלום
מירב שרון04/12/2010לא ציינת באיזה אמצעי מניעה השתמשתם. אני מציעה שאם יש לך ספק או חשש להריון לא רצוי, תקני ערכה ביתית ותבדקי אם את בהריון או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דורין10/12/2010אנחנו משתמשים בקונדום בקביעות.
אני לא על גלולות..
קניתי בדיקה ביתית והיא יצאה שלילית...אך עדין לא קיבלתי מחזור
התחילו לי כאבים בחזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון12/12/2010אם הבדיקה יצאה שלילית, סביר להניח שהכול בסדר, תנשמי אוויר ותרגעי, יתכן שהלחץ שאת שרויה בו,בגלל החשש שמה את בהריון, בעצמו גורם לעיכוב של המחזור ואף מתפתחות סימפטומים פסיכו-סומטים כגון כאבים בחזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותאלונה04/12/2010
אתמול ניסתי לקיים יחסי מין פעם הראשונה.. יש לי חבר 4 חודשים ואני סומכת עליו הכי שבעולם... הבעיה היא שבקושי הצלחנו.. כשהוא היה חודר טיפה זה היה ממש כואב לי וביקשתי ממנו להוציא.. הכאב כמעט היה בלתי נסבל
1. האם יש דרך כלשהי להפחית את הכאב?
2. האם שהקרום נקרע מרגישים אותו? הדם יורד בזמן שהוא נקרע או שרק אחר כך יש דימום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
אלונה04/12/2010בגלל שלא הצלחנו כ"כ להחדיר בגלל הכאב תמיד החדרנו והוצאנו.. הרבה פעמים.. זה בסדר או שיש סכנה לקריעת קונדום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלונה שלום
מירב שרון04/12/2010בני כמה אתם? מה נעשה עוד טרם החדירה? מה כלל המשחק המוקדם? האם את עברת בדיקה גינקולוגית? האם את שמה טמפונים? האם את אי פעם החדרת אצבע במהלך אוננות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלונה05/12/2010אנחנו בני 19... שנינו בתולים ואני לא מחדירה טמפונים
המשחק המקדים כלל נשיקות, חיבוקים, חדירה של אצבעות וכו.. בסופו של דבר כן הצלחנו להחדיר אך משום מה לא יירד לי דם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון06/12/2010לא חייב שירד דם בפעם הראשונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמששךך
אלונה09/12/2010אז אם לא יורד דם בפעם הראשונה איך אני יכולה לדעת שנקרע לי הקרום וזה לא היה סתם חדירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון09/12/2010אם הייתה חדירה מלאה, את כבר לא בתולה. הקרום זה בעצם שריר בצורה של טבעת שמתרחב ולא חייב שיהיה דימום בפעם הראשונה, אל תחכי לדם בשביל להוכיח לעצמך שאת כבר לא בתולה, שוב אם הייתה חדירה מלאה, אינך בתולה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותדנה03/12/2010
יש לי שאלה ..
לפני ארבעה חודשים הפסקתי לקחת גלולות והיום אני רוצה להתחיל שוב ..
בעיקרון צריך לקחת את הגלולה ביום החמישי של המחזור ושחכתי מזה
אז אם אני אתחיל לקחת שלושה או ארבעה ימים אחרי המחזור יכול להיות שאם אקיים יחסי מין אכנס להריון ?
ועוד שאלה קטנה
אתמול אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין ולא היה לנו שום אמצעי הגנה והוא גמר בפנים ..
יום למחרת הלכתי בצהרים לקנות פוסטינור וישר לקחתי בטוח אני לא אהיה בהריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להפנות שאלתך לפורום רפואת נשים
מירב שרון04/12/2010אם לקחת פוסטינור למחרת סביר להניח שאת לא בהריון. למען הסר ספק, את יכולה לחכות שבוע ימים מרגע שקיימתם יחסי מין לא מוגנים ולקנות ערכה ביתית על מנת לשלול הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי02/12/2010
שלום יש לי שאלה איך נידבקים באיידס האם רק בסקס או בעוד משהו למשל תוך כדי אוננות וגמירה או משהו אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון02/12/2010נגיף ה- HIV מצוי בהפרשות דם, זרע, הפרשות וגינליות של האישה וחלב אם. רוב החולים נדבקו באיידס לאחר מגע מיני לא מוגן, נרקומנים שהשתמשו במחטים מזוהמות, אם נשאית או חולה שהעבירה את הנגיף לתינוקה ולעתים נדירות בעירוי דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
חסוי03/12/2010יצא לי שפיך תוך כדי אוננות זה יכול להיות זרע או משהו כזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון04/12/2010השפיכה כוללת בתוכה גם זרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז
חסוי04/12/2010אז את אומרת שיכול להיות לי איידס?
מירב שרון04/12/2010אתה לא יכול להידבק מאיידס על ידי אוננות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה:(01/12/2010
חברה שלי ואני שוכבים, והיא רוצה רק יחסי מין מלאים , לא אנאלי אוראלי ומציצות... זה לא מפריע לי. עכשיו אני גומר אחרי 2-3 דקות וזה לא מספיק :( איך אני אגמור מאוחר יותר????????? (בן 15
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 15 ??????
רון01/12/2010לאן אתה ממהר טיפש ?!?! אתה עוד ילד !! תלמד לעשות ביד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון03/12/2010כמה זמן אתם ביחד? מה קורה ביניכם טרם החדירה במשחק המוקדם? בתקווה שאתם משתשים באמצעי מניעה. יש תרגילים שנקראים התחל-הפסק תחפש בגוגל והם יכולים לעזור לך ללמוד איך לעכב את השפיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה...חסוי01/12/2010
שכבתי עם חבר שלי, עם קונדום ואחרי יומיים מסיום המחזור.
הוא גמר בפנים וכשהוא יצא ראינו על המיטה טיפות, והקונדום ירד קצת .
השאלה היא מה הסיכוי להיכנס להריון יומיים אחרי מחזור וגם אם יש מצב שיצא זרע מהקונדום כשהוא היה בתוכי
בבקשה תענו מהר, קצת לחוצים :/
ותודה לעונים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי גבוהה מאוד !!
רון01/12/2010פוסטינטור ומהר !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון03/12/2010אם הקונדום החליק ו/או נקרע, אז יש חשש להריון לא רצוי ואם לא עברו 72 שעות מאז שזה קרה אז יש מצב לפוסטינור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלות שמציקות לי בזמן האחרון...חסוי01/12/2010
1. לא יצא לי קרי לילה אף פעם ורק בחופש הגדול האחרון שהגעתי לגיל 15 אז בזכות הפורום הזה הצלחתי לגמור [בזכות השיטות שנתנו לי פה] תודה רבה אני מודה לכם כל רגע מחיי..
אבל מאז, אני מאונן כל יום. לא בהגזמה- באמת כל יום. לפני חודש כבר התחלתי פעמיים ביום ועכשיו פעמיים זה המינימום שלי, חייב פעמים.
קראתי פה הרבה בפורום ואני יודע שאוננות זה לא דבר רע וזה פשוט מהנה ואני שמח שזה ככה, אבל איך אפשר להגמל מזה , לפחות שאני לא יהיה חייב פעמיים ביום.
2. התחלתי לפני שבועיים כשאני מאונן לשפשף ממש מהר, לא לאט לאט כמו שפעם עשיתי, ממש במהירות עם היד ואז זה הרבה יותר מכניס אותי לתוך זה ומרגיש כמו הקצב של אלה שבסרטון. רק הבעיה שממש מציקה לי היא שאני מתחרמן ככה ממש במהירות ואני גומר תוך 3 דקות בערך, עכשיו התרגלתי וכשאני מנסה לשפשף לאט כמו לפני אז אני פשוט לא מתחרמן ואני מתחיל למהר. בבקשה תסבירו לי איך אני יכול למשוך את זמן האוננות לזמן ארוך יותר
תודה רבה לכם על כל העזרה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון04/12/20101. עד פעמיים ביום אוננות זה עוד בגדר הסביר במיוחד בגיל ההתבגרות כשההורמונים משתוללים....
2. תחפש בגוגל תרגילי התחל-הפסק ותלמד איך לעכב את השפיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעחסוי01/12/2010
האם פצע קטן אדום מתחת ללשון זה אומר משהו עך של שהיא מחלה ?
אששמח אם תענו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע
חסוי01/12/2010על*
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצע - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר01/12/2010אין מה לחשוש אבל חשוב לפנות לפורום רפואת עור ומין.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)