מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום אני רוצה לשאול שאלה די דחופה .אנונימי11/12/2010
אחרי קיום יחסי מין בפעם הראשונה(ללא קונדום), אם הדימום מתחיל בערך יום - יום וחצי לאחר היחסי מין, האם זה אומר שאין הריון ? . זה נורא דחוף. בהתחשב בעובדה שהייתי בסוף המחזור ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה סתם לקחת סיכון
אילן11/12/2010למה לא לישתמש בקנדום?
למה ליכנס לסרטים
תשמעי תפני לרופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנא להפנות שאלתך לפורום רפואת נשים
מירב שרון12/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל טרום זרע..11/12/2010
אני וחברי (הבתולים) נגענו והיינו מאוד קרובים אחת לאיברו של השני, אך ללא חדירה. האם ייתכן הריון מנוזל טרום הזרע, כאשר לא הייתה חדירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון12/12/2010מה זה "מאוד קרובים"? האם היה מגע ישיר בין פין לפות? אם כן, אז יש סבירות על אף שהיא נמוכה, של הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
..13/12/2010אמנם היה מגע, אך לא בנרתיק. והוא לא הגיע לפורקן. והייתה שפיכה עוד לפני כן, ולאחר מכן הוא גם הטיל שתן.
בנוסף, המחזור שלי צריך להגיע. ורציתי לדעת- האם זה תקין ששדי ייכאבו וייתקשו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון15/12/2010היה מגע בפות אך לא בנרתיק? איפה היה המגע? לא חובה שיגיע לשפיכה, מספיק נוזל מקדים עם זרע משפיכה קודמת. למען הסר ספק, אם עבר שבוע ימים מאז שזה קרה, תיקנו ערכה ביתית על מנת לשלול הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהsnir705010/12/2010
אוננות מקטינה את איבר המין ?
מה הגודל הנורמלי של איבר המין בגיל 17 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר10/12/2010אוננות לא מקטינה את האיבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
snir705010/12/2010ומה עם השאלה השנייה שלי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאנונימית09/12/2010
אני בת 19 ואתמול אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין ובסוף הקונדום עף. אני לא לוקחת גלולות אבל אני יודעת בבירור שזאת לא תקופת הפוריות שלי. והשאלה שלי אם יש מצב שאני עלולה לקבל מחלת מין במיקרה שהקונדום עף בסוף וראינו שבעיקרון שלא הייתה נזילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון12/12/2010אני מבינה שאת לחוצה ממחלת מין בעקבות זה שעף הקונדום (אני מבינה שהוא החליקתוך כדי שהפין בנרתיק) אני הייתי מציעה לך להיות יותר לחוצה לגבי הריון לא רצוי, כי את ממש לא יכולה לסמוך על שיטת "הימים הבטוחים". אם לא עברו 72 שעות, יש מצב לפוסטינור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקחתי
אנונימית13/12/2010לקחתי פוסטינור יום למחרת על הבוקר ליתר ביטחון ככה.. החבר שלי נקי הוא עשה בדיקות לפני שהתחלנו לקיים יחסי מין והקונדום החליק ממש בסוף אני שואלת אבל אם יכול להיות מצב כזה שדבקים במקרה שהקונדום מחליק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון15/12/2010אם לפני שהוא קיים איתך יחסי מין הוא עבר בדיקות ושלל מחלות מין, ובהנחה שאת סומכת עליו, אז אין ממה לחשוש בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאללה חשובהאלונה09/12/2010
אני בת 19 ולאחר קיום יחסי מין בפעם הראשונה (לפני כשבוע) התחילו לי גירודים מטרידים באזור איבר המין.. ממה זה נובע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלונה שלום
מירב שרון12/12/2010תיגשי לרופא/ת נשים על מנת לברר אם מדובר בפטריה וגינלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהחסוי09/12/2010
שלום אני בן 16 ועדין לא קיבלתי קרי לילה אמרו לי לאוננן ולבדוק אם הכל תקין אז לא לכל החברים שלי יוצא משהו לבן ודביק כזה אבל לי יוצא מים שקופים בכמות ממש קטנה. האם זה נורמאלי ? . בגיל 12 ילד אחד בעט לי בביצים איזה 7 פעמים וממש ריסק ללי אותם אולי זה בגלל זה סליחה על הגסות אבל זה ממש דחוף תודה רבה
מירב שרון09/12/2010המרקם שיוצא בשפיכה משתנה מאחד לשני, אין כאן חוקיות מהבחינה הזו. אם יש לך חשש/ספקות לגבי מידת הנזק שנגרם לך עוד מאז אותה פגיעה באשכים, אתה יכול לפנות לרופא אורולוג על מנת לקבל חוו"ד רפואית בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקפהחסוי09/12/2010
אני בן 13 ולפעמים נגיד אני סתם יושב משחק במחשב או שומע שירים יש לי זקפה וזה מעצבן אני מאונן אולי פעם ביום אני לא יודע מה לעשות אפשר עצות בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון09/12/2010אתה בגיל שההורמונים שלך משתוללים וזה טבעי לגמרי שיהיו לך לעיתים זקפות ספונטניות זה רק מעיד על כך שהכול מתפקד אצל כשורה, למה זה כ"כ מעצבן אותך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?אנונימי08/12/2010
אני מקיימת עם בן זוגי יחסי מין עם קונדום בקביעות. אך מדי פעם לפני שהוא שם את הקונדום, הוא רוצה "להעמיד" את איבר מינו קצת יותר ולכן נוגע עם איבר מינו בשפתיים של הפות שלי ללא קונדום.
האם, כאשר האיבר שלו לא עומד בשיאו והוא איננו מכניס לי עדין, יתכן הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי שלום
מירב שרון09/12/2010אם יש מגע של פין בפות אז יש סיכון של הריון לא רצוי, מספיק שיש נוזל מקדים עם זרע משפיכה קודמת כדי שיהיה סיכוי של "פנצ'ר" לכן לא כדאי לקחת סיכון כזה ותנסו דרכים אחרות במשחק המוקדם כדי שיהיה לו זקפה מלאה עוד טרם החדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם סקס מזיק בגיל צעיר?אנונימי08/12/2010
היי..
אני בת 16.5 . יש לי חבר הרבה מאוד זמן, הוא היה הפעם הראשונה שלי (אך אני לא הייתה הפעם הראשונה שלו). התחלנו לשכב לפני קצת יותר מחצי שנה.
היו לנו תקופות שהיינו שוכבים פעם בחודש. אך ב3 חודשים האחרונים אנחנו שוכבים פחות או יותר פעם-פעמיים בשבוע בקביעות ואני נהנת מכך מאוד. אינני לוקחת גלולות אבל תמיד אנחנו משתמשים בקונדום.
מספר שאלות:
1. האם העובדה שהתחלתי לקיים סקס בגיל יחסית צעיר עלולה לפגוע בי מבחינה בריאותית כלשהית? אני לא מדברת על מחלות מין או משהו כזה, אלה עצם עשיית האקט עצמו.
2. כפי שציינתי, הוא הפעם הראשונה שלי ולכן כנראה שלי אין מחלות שהוא עלול "לחטוף" ממני, אך הוא כבר היה עם בנות בעבר. הוא נבדק כל חצי שנה בנוגע למחלות מין עד שנהיינו חברים. האם גם אני צריכה להיבדק?
3. האם שווה לי להתחיל ליטול גלולות? או שמא קונדום מספיק? אני יודעת שיש תופעות לוואי לגלולות.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון09/12/2010מאוד חשוב שהפעם הראשונה תהיה חוויה חיובית ורצוי שזה יהיה בתוך קשר משמעותי, ואני מבינה ממך שזה משהו שאכן חווית עם החבר שלך, לכן אין סיבה לחשוש שיהיו השלכות שליליות לגבי זה בעתיד. היתרון של גלולות זה שהן הכי בטוחות במניעת הריון, אך זה נכון שמדובר בהורמונים ויש תופעות לוואי. מנגד, קונדום הוא יעיל במניעת מחלות מין אך אם הוא לא מולבש נכון או שנקרע אז יש סיכון של הריון לא רצוי. האם את צריכה להיבדק לגבי מחלות מין? אם את חוששת לגבי זה שהוא קיים יחסי מין לא מוגנים בעבר עם אחרות אז אכן שווה לגשת ולהיבדק בעצמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאוריי08/12/2010
מה הפירוש של "לגמור"? אתמול שהייתי עם חבר שלי הוא שאל אותי אם גמרתי ואני לא מבינה בידיוק מה הפירוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליגמור - להוצאי זרע
אילן08/12/2010גמירה זה שאתה מסופק מינית
ולכן עם גמרתה (השפכתה) ואתה מסופק מינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון09/12/2010חבר שלך רצה לדעת האם את הגעת לסיפוק מיני, לאורגזמה. אם אינך יודעת במה מדובר, אני מציעה שתלמדי להכיר את הגוף שלך ואת המיניות שלך עם עצמך באמצעות אוננות וכך תדעי איך לענג את עצמך אח"כ תוכלי לכוון את החבר שלך על מנת שגם הוא יוכל לענג אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה!נועה08/12/2010
(בת17 וחצי)
שמעתי שיש נשים שלא מגיעות לאורגזמה מסקס(מהחדירה) ונהינות יותר מאוננות לעצמן או שבן זוגם עושה להן.
זה נשמע ממש מבאס, הדרך הטבעית שבא אמורים להינות מאהבה ומהחוויה שבה זה דרך סקס.
אני אף פעם לא עשיתי את זה, אבל אני כן מדיי פעם מאוננת (וניהנית מזה).
אני דיי לחוצה לגביי, יש מצב שגם אני לא יהנה מזה וזה מבאס!!
יש משהו לעשות כדי לשנות את זה? או שזה משהו מובנה ושלא ניתן לשינוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אילן08/12/2010האוננת מלמדת אותך על הגוף שלך
כשאת מאוננת את מענגת את הדגדגן שלך
אני לא ידע עם אפשר בגיל שלך לדחוף אצבע לאיבר המין
אבל התשובה שלי אפשר לינהות מי החדרה עם בוחרים תנוחה
שתתן גירוי לדגדגן שלך
את יכלה לשפר החוויה האוננת שלך
תקחי כרית (נגד שהכרית זה הגבר)
תשכבי על הבטן על הכרית תתחפי את היד שלך לאיבר המין ותאונני
ותרגשי כמו בסקס אבל את בתפקיד הגבר והכרית זה האביזר העזר שלך
דווחי לי איך היה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועה שלום
מירב שרון09/12/2010אכן רוב הנשים מגיעות לאורגזמה מגירוי חיצוני בדגדגן ולא מהחדירה עצמה. כשאת מאוננת, האם את מגיעה לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן ו/או על ידי החדרת אצבע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נועה09/12/2010רק על ידי גירוי... אבל פעם ניסיתי להכניס, אבל לא יותר מאצבע- זה כואב ממש!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון12/12/2010האם את משתמשת בטמפונים בזמן מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניסיון לקיים יחסי מין בפעם הראשונהנ07/12/2010
שלום, אני בת 20..
אני וחבר שלי ניסינו לקיים יחסי מין פעמיים (זו פעם ראשונה שלי).
בפעם הראשונה זה לא הצליח (האיבר שלו לא נכנס עד הסוף, אולי כי הייתי מאוד לחוצה וכאב לי), אז חשבתי לקנות חומר סיכה.. בסופו של דבר לא יצא לנו לקנות, וניסינו שוב בלי חומר סיכה..
גם בפעם השניה לא הצלחנו.. מעבר לזה שזה כואב (שאני יודעת שטבעי שייכאב לי) האיבר לא נכנס עד הסוף.. השאלה היא אם זה בסדר שלא מצליחים להכניס עד הסוף בפעמים הראשונות או שמשהו לא בסדר?
ושאלה נוספת- חומר סיכה יעזור במצב הזה שלא מצליחים להכניס? זאת אומרת, הרטיבות חשובה גם כדי שאפשר יהיה להכניס או שזה לא קשור והרטיבות רק מונעת כאב? (אני חושבת שהאזור שם מתייבש מהר)
איזה חומר סיכה מומלץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון09/12/2010אני מציעה להיעזר במאלחש esrcain 5% , צריך בשביל זה מרשם רפואי, למרוח 20 דקות לפני ניסיון של קיום יחסי מין בפתח הנרתיק, אח"כ במשך 20 דקות לעשות הרבה משחק מקדים כדי שתהיה מקסימום רטיבות בנרתיק, ולפני החדירה לשים חומר סיכה על בסיס מים כגון KY GEL או LOVE GEL. אם היו כבר כמה ניסיונות שאת היית מאוד לחוצה וזה כאב לך אז מאוד יתכן שאת מכווצת ואז זה עוד יותר כואב, כמו מעגל קסם, חשוב שאת תהיי כמה שיותר רגועה, את יכולה להתחיל עם החדרת אצבעות שלך, אחת, אח"כ 2, ואח"כ לאפשר לו גם לעשות את זה עוד טרם החדירה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה...חסוייה07/12/2010
איך אני יכולה לדעת שלא נדבקתי במחלת מין כלשהי?
מירב שרון07/12/2010אפשר לעבור בדיקות רפואיות על מנת לשלול מחלות מין, השאלה מדוע את חושבת שנדבקת, האם קיימת יחסי מין לא מוגנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי פה לא מזמן
חסוייה07/12/2010כתבתי פה לא מזמן על שנכנסתי להיריון ושעשיתי גם הפלה אך המחשבה הזאת לא עוזבת אותי שאולי קיבלתי איזושהי מחלה...
ואני מתביישת ללכת לרופא וחוץ מזה שאני קטינה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוייה שלום
מירב שרון09/12/2010אם יש לך חשש או ספקות לגבי מחלות מין אין לך ברירה אחרת מלבד לגשת לרופא ולבדוק את זה, גם אם את קטינה, זה לא קשור, ואין כאן מקום לבושה כשמדובר בבריאות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעייה היא..
חסוייה09/12/2010הבעייה שלי היא שההורים שלי לא יודעים ואני מאוד מתוסכלת מזה...
האם אתם יכולים להסביר לי על תהליך הבדיקה בבקשה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקה תשובה זה דחווף...
חסוייה12/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון12/12/2010אני לא יודעת לאיזה קופה את שייכת אני מניחה שזה עובד אחרת מקופה אחת לשנייה. ולמה את כ"כ לחוצה לגבי ידיעת ההורים? הרי אם את עוברת את הבדיקות האלה ואינך מעוניינת שהם ידעו, אז את תבהירי לרופא שישלח אותך לבדיקות שאינך מעוניינת בכך שזה ייודא להם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה זה ממש חשוב לי...
חסוייה12/12/2010לפני כמה חודשים הותקפתי.
זה לא משהו שאני גאה - בכלל לא .
נכנסתי להיריון ועשיתי הפלה.
אמרו לי שזה יכול להביא למחלות ושהבדיקות רק עם אחד ההורים.
הם לא יודעים כלום ואני לא יודעת מה לעשות
בבקשה - אתם יכולים להגיש לי איך בעיקרון הבדיקות מתבצעות, על התהליך שלהם?
אני שייכת לקופת חולים כללית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון15/12/2010אם הותקפת, חשוב שתגיעי לייעוץ מקצועי ותקבלי תמיכה רגשית, את יכולה לפנות ל"דלת פתוחה" לסניף שהכי קרוב לאזור מגורייך והייעוץ ניתן בלי תשלום. לגבי הבדיקות למחלות מין, את אמורה לפנות לרופא/ת נשים והם יוכלו לעשות את כל הבדיקות שצריך לעשות כדי לשלול מחלות מין, ואם אינך רוצה שהורייך ידעו לגבי זה אז תלכי לביקור לבד. כמו כן, כדאי שתדעי שיש מרכזי סיוע לנפגעות תקיפה מינית בכל עיר בארץ, זאת עוד כתובת שכדאי מאוד שתפני אליה לאחר התקיפה שעברת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הותקפת
נתנאל1518/12/2010אם הותקפת תלכי למשטרה שיעצרו את הבן זונה עשה לך את זה ותגידי להורים שלך זה לא משהו שאת צריכה להתבייש בו את לא השמע בכלום ממה שקרה לך ו50% שיש לך מחלת מין אז כדי להיבדק ולמצוא אותה מהר כדי שיוכלו לטפל בך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס יבשחסוי07/12/2010
שלום, ברצוני לדעת איך מקיימים סקס יבש. תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון07/12/2010הכוונה לעשות סקס עם בגדים - לפחות תחתונים, שלא יתאפשר חדירה של זרע לנרתיק - להתנשק, להתחבק, להתלטף, להתמזמז וכד'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב,יובל ט07/12/2010
אני יובל.אני בת 17 ויש לי חבר כמעט חצי שנה,אנחנו סוג של שוכבים,הוא חודר אלי אבל גומר בחוץ ולא עד הסוף-זאת אומרת הקרום בתולים שלי עדיין שלם.
השאלה שלי היא,האם חבר שלי עדין בתול? והאם אני נחשבת בתולה עפ"י שהקרום לא נקרע? והאם זה נחשב שאנחנו שוכבים,כי אנחנו עושים הכל חוץ מחדירה שתקרע את הקרום.
ועוד שאלה,האם יש סכנה במה שאנחנו עושים,או שיכולה להיות פגיעה לי או לו,
או מחלות..
המון תודה מראש.יובל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון07/12/2010בה ח ל ט י ש ס י כ ו ן ! ! ! את מקיימת עם חבר שלך יחסים לא מוגנים, בלי שום אמצעי מניעה, אי אפשר להסתמך על "לגמור בחוץ" מספיק זרע אחד מוצלח שיוצא בהתחלה בשביל שיהיה "פנצ'ר" (הריון לא רצוי) את אומרת שהקרום לא נקרע אך כן הייתה חדירה, אם הייתה חדירה את כבר לא בתולה וגם הוא לא גם אם הוא חדר ושפך בחוץ. לא חייב שיהיה דימום בפעם הראשונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני....
יובל ט09/12/2010הי,
קודם כל תודה רבה שענית לי על ההודעה הקודמת.
שנית כל,שיתפתי את החבר שלי בקשר לתשובה שלך,
והחלטנו שלא נעשה את זה שוב בזמן הקרוב עד שנחליט ללכת עד הסוף-ובצורה מוגנת.
אממ..רק עוד שאלה אחת,ישלנו פחד נורא גדול שאולי כן קרה פנצ'ר(חס ושלום טפו)
מה הסיכויים לדעתך? והאם יש צורך בפניקה או לקחת משו נגד כדור בדיקת הריון
לכול מקרה..?
שוב,תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון09/12/2010אם לא עברו 72 שעות מאז שזה קרה אז יש מצב לפוסטינור. לאחר שבוע ימים מאז שקיימתם יחסי מין לא מוגנים, אפשר לקנות ערכה ביתית על מנת לשלול הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)