מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףף !!רובי30/11/2010
אני וחברה שלי קיימנו יחסי מין מוגנים(קונדום), אחרי שגמרתי והוצאתי את איבר המין שלי וראיתי מחוץ לקונדום מן גוש של שפיך וכשהוצאתי את הקונדום בדקתי אם הוא קרוע (בעזרת מים שהכנסתי לתוכו אחרי זה לחצתי עליו וכל זה על מנת לראות אם יש בריחה של מים) והקונדום לא היה קרוע.
השאלות שלי הם כאלו:
1. האם יש סיכוי להריון ?
למיטב ידיעתי אפשר להיכנס להריון רק בזמן ביוץ והיא סיימה את המחזור שלה לפני שבוע , אמרו לי שסיכוי קלוש שהיא תכנס להריון.
2. האם יש מצב שהגוש הוא לא ממני אלה מחברה שלי ?
3. ואם יש סיכוי להריון מה לעשות ? לקנות את הגלולה של אחרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףף !! - תגובה
דניאלה פרייפלד01/12/2010מהתאור שלך אני מבינה שהוצאתה את פינך הקונדום היה עליו.
ב) לאחר בדיקה לא היה חור
אז מאד יתכן, שהגוש אכן חומר הסיכה של החברה, שאכן יכול להראות כנוזל הזרע..סמיך ולבן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מפחדחסוי30/11/2010
שלום יש לי שאלה האם ילד בן 12 שמאונן לבד יכול להידבק באיידס אשמח עם תענו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא.
מישאל30/11/2010ילד בריא בן 12 שמאונן לבד לא יחלה באיידס כתוצאה מכך.
ילד בריא בן 12 שמאונן לבד ואז מקבל עירוי דם ממישהו שיש לו איידס נמצא בקבוצת סיכון קצת יותר גבוהה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מפחד - תגובה
דניאלה פרייפלד01/12/2010הסיר דאגה מליבך
תהנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מפחד
חסוי01/12/2010ואם הוא מוציא שפיך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מפחד - תגובה
דניאלה פרייפלד01/12/2010זה בסדר
ממה, אתה באמת חושש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מפחד
חסוי01/12/2010אני לא רוצה איידס וכל מיני מחלות כאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מפחד - תגובה
דניאלה פרייפלד01/12/2010כל עוד אתה עם עצמך, ואין לך מחלת עור שמדבקת ,אין לך ממה לחשוש!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה רצינית- צריך עזרה2530/11/2010
שלום רב,
אני בן 25, יש לי בעיה רצינית שכבר מטרידה אותי מזה מספר שנים, הבעיה היא שמעולם לא הייתה לי חברה או אהבה אמיתית, וגם לא סקס, למרות שבכלל לא רציתי להזכיר את הדבר האחרון, אבל על מנת שתהיה התמונה ברורה. אני מחונך (בעל תואר), לא שמן, בעל גובה ממוצע ורזה, מראה חיצוני כללי רגיל. אני גם מאוד ידידותי וחכם, ואני לא רואה שום סיבה מהיחס הלא אנושי שאני מקבל מהבחורות, מהנסיון המועט שלי הבנתי שהבעיה שלי שאני לא מצליח להשיג בחורה זה בגלל שאני בן אדם טוב, בן אדם עם לב טוב ובחורות לא נמשכות לגברים מסוג זה, עם נמשכות לגבר המניאק, מצטער שאני אומר את זה אבל זאת העובדה ואין לי אפשרות לא לומר את זה כי אז מי שקורא את ההודעה שלי לא יצליח להבין אותי ואת הבעיה שלי. כל בחורה שנמשכתי אליה, היא לא רצתה אותי, למרות שחלק גדול מהן הסכימו להיות בקשר עם גברים יותר נחותים ממני, אני לא מסכים להיות בקשר עם כל בחורה, גם לי יש את הזכות לקבוע דרישות מסויימות, אני אישית אוהב בחורה חמודה, יפה, וגם בעלת השכלה אקדמית, ויש כאלה הרבה, אני לפחות ראיתי המון המון בחורות שעונות על הדרישות שלי, אבל אף אחת לא הסכימה למרות שניסיתי להתקרב מהם בכל מיני דרכים, הם אפילו לא נותנות לי את האפשרות לבקש מהם שהם שאני רוצה קשר, כי הם עושים ?ut כבר מההתחלה, כלומר הם מתרחקות כבר מההתחלה ואפילו לא נתנו לי אפשרות לבקש, ואולי אם לא התרחקו ולפחות שמרו איתי על קשר, היו אולי מכירים את האישיות שלי יותר טוב ואולי בהמשך היו מסכימות לקשר רציני, אבל הם כבר מההתחלה מחליטות לפי מה שהן רואות (שאני אדם טוב, ולא מניאק שבא מהרחוב) שהן לא רוצות להמשיך והם מתרחקות, כלומר במילים אחרות הם לא נותנות לי את האפשרות להוכיח את עצמי שאני לא איך שהן חושבות, למרות שאני אדם מאוד טוב אבל אני לא מטומטם, הם תמיד עושות את הקשר הזה שאם יש גבר שהוא טוב אז הוא מטומטם, ואם יש גבר מניאק אז הוא גבר (אמיתי). ויש חדשות עוד יותר לא טובות, היו כמה פעמים שנמשכו אליי בחורות, אבל בעצם הם לא נמשכו, הם רצו לנצל אותי ואת הלב הטוב שיש לי, אלה היו הבחורות הכי מכוערות שיש, עם רמת השכלה הכי נמוכה, הן גם לא חכמות, וגם לא בחורות אמיתיות, אי אפשר לחיות איתן כי הן יקלקלו את העתיד שלי, אלה הם הבחורות שלא הצליחו להשיג גברים, הם באים לאחר מכן אצל הגברים הטובים כדי לנצל אותם, וזה מה שקרה לי, אבל אף פעם לא הסכמתי להיות בקשר עם בחורות כאלו, במקרים האלו אני התרחקתי כי זאת לא הרמה שלי, אני יודע שאני שווה יותר ומגיע לי יותר, אני גם לא רוצה להיות בקשר עם בחורה כזאת, כי היא מוכנה לעשות הכל כדי "לתפוס" אותי בסוף, היא מוכנה ללכת עד סוף הדרך כדי שתשיג אותי, אבל אני אין לי כוח וזמן להיכנס לבעיות מיותרות והכי טוב זה להתרחק. מצד שני אני מחפש אהבה אמיתי ואני לא יכול להיות בקשר איתן, כי אני לא אוהב אותן ואין לי רגשות של אהבה כלפי הבחורות האלו, כלומר שגם ככה אני חייב להתרחק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
2530/11/2010, אבל זה עדיין לא פותר את הבעיה כי את הבחורות שאני רוצה אני עדיין לא מצליח להשיג. האם יש מה לעשות? אני רציתי לספר את הסיפור שלי שעל מנת אולי יש לכם עצה או משהו שאתם יכולים לומר לי או לעזור לי, כי כבר נמאס לי.
מצטער על המכתב הארוך.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיבריס
מישאל30/11/2010אני מבין את הבעיה שלך כי גם אני הייתי שם.
בשביל שאני אוכל לקבל תמונת מצב טיפה יותר ברורה,
איך אתה ניגש לבחורה שאתה נמשך אליה?
היכן אתה פוגש כאלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה תוך כמה זמן יש תחושה שלטופז30/11/2010
היי רציתי לדעת איך משיגים גלולות בלי מרשם רציתי לדעת עם יש בפ"ת או תל אביב ?.
ואיך משתמשים בגלולות ?
ותוך כמה זמן יש תחושה בנרתיק בסקס ?....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טופז
דניאלה פרייפלד01/12/2010בבקשה ממך לא להשיג גלולות ללא מרשם!!!!
החשיבות במרשם שאת חייבת ללכת לרופא!!!
שם, יחד, תבררו מה הכי מתאים לך!!!!!
תוכלי לשאול שאלות לגבי חששותיך ,איך לשמור על בריאותך...
לגבי לקיחתם, כל יום, באותה שעה, על החודש הראשון (ואם אין פטנר קבוע) להשתמש בקונדום.
אין קשר בין גלולות לתחושה בנרתיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטופז
דניאלה פרייפלד01/12/2010בבקשה ממך לא להשיג גלולות ללא מרשם!!!!
החשיבות במרשם שאת חייבת ללכת לרופא!!!
שם, יחד, תבררו מה הכי מתאים לך!!!!!
תוכלי לשאול שאלות לגבי חששותיך ,איך לשמור על בריאותך...
לגבי לקיחתם, כל יום, באותה שעה, על החודש הראשון (ואם אין פטנר קבוע) להשתמש בקונדום.
אין קשר בין גלולות לתחושה בנרתיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום יש לי שאלהיוסי29/11/2010
שלום לך רציתי לדעת משהו לגבי מישהי שהיא האקסית שלי לפני כמה ימים חזרנו ושכבנו והיא לא קיימה יחסים בזמן הפרידה בערך כ3-4 חודשים ושקיימנו יחסים עכשיו נורא כאב לה בחדירה ולא משנה באיזה תנוחה למה כואב לה פתאום האם הנרתיק התכווץ או משהו כזה? ומה אפשר לעשות בנידון אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יש לי שאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד29/11/2010צריך לתאר יותר את הכאב ....
האם היא היתה "מוכנה" לחדירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן כמובן
יוסי29/11/2010היא הייתה מוכנה לחדירה ושכאני חודר טיפה עמוק זה מתחיל לכאוב לה וזה אף פעם לה קרה לה ממה זה נובע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן כמובן - תגובה
דניאלה פרייפלד29/11/2010יש כמה וכמה השארות אך זה לא יעזור לה לשמע אותם כך, לדעתי כדאי ללכת ליעוץ
אם יש לה רופא/ת נשים שהיא סומכת עליו/ה שתלך להיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע ליחסי מין וחצ'קוניםמאי28/11/2010
אני בת 17 וחצי. בין גיל 14 ול 15 היתה תקופה שהיו לי מלא חצ'קונים וזה היה הסיוט הכי גדול של החיים שלי, ממש לא יצאתי מהבית כמעט איזה חצי שנה מרוב בושה.
עשיתי טיפול ארוך עם ג'ל של פייסאיט ולמזלי הרבה זה ממש עזר לי ומאז כבר כמעט שנתיים וחצי שאני כמעט מאה אחוז בלי חצ'קונים.
יש לי חבר ואנחנו רוצים לקיים יחסי מין אבל שמעתי שיש בנות שזה עושה להן משהו בהורמונים והן מתחצ'קנות אחרי שמתחילות לקיים יחסים.
זה נכון??
ואם כן, יש מה לעשות נגד זה?
אני ממש אוהבת אותו אבל בלחץ מטורף מזה..
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למאי שלום
מירב שרון03/12/2010אין לך ממה לחשוש בנדון, אם כבר בזמנו היה המיתוס שסקס יכול לעזור להתגבר על חצ'קונים אבל שוב זה מיתוס - אין קשר. לא קיים קשר בין קיום יחסי מין לבין התפתחותם או אי-התפתחותם של נגעי אקנה, המכונים גם "פצעי בגרות", ולא מדובר בדרך לטיפול בהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אוננות 3-4 ביום יכולה להזיק?שלום28/11/2010
האם אוננות 3-4 ביום יכולה להזיק לבריאות. שמעתי שזה גומר את הכליות מהר יותר, זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון28/11/2010אין שום קשר בין אוננות לנזק בריאותי כלשהו. אוננות יומיומית, אף פעמיים ביום זה עוד בגדר הסביר, 3-4 פעמים ביום זה כבר תדירות די גבוהה, השאלה האם האוננות באה על חשבון שאר תפקודי החיים, כגון לימודים, חברים, תחביבים וכד'?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, פגעת בנקודה
שלום29/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מישאל30/11/2010מבחינה בריאותית, כל עוד אתה לא גורם לעצמך לשפשפת מהחיכוך, אתה צריך להיות בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מפחד
חסוי01/12/2010ואם אני גרום לשפשפת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן כמה אתה?
מירב שרון03/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכוי להריון?רוית28/11/2010
קיבלתי מחזור אתמול בבוקר,
עד הערב היה כבר כתם של דם טרי די גדול
אח"כ בלילה, חבר שלי ואני קיימנו סקס יבש-
אני הייתי עם תחתון צמוד ותחבושת גדולה + בוקסר צמוד
וחבר שלי היה ערום...
הרבה לפני שהוא גמר, הוא עבר עם האיבר שלו ליד הקצה של הבוקסר שזה
במעלה הרגל... מיד נגעתי והיה שם טיפה לח וניגבתי.
אבל הוא לא גמר שם.
נכון אין סיכוי/ סיכון להריון?
נכון אין סיכוי שהפליטה המוקדמת הזו זלגה ועברה את כל השכבות עד לפתח הנרתיק?
נכון בגלל שאני במחזור גם כך אין סיכוי להריון?
תודה...
אשמח לדעת אם אני צריכה לקחת פוסטינור...כדי להיות בטוחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה
רוית28/11/2010אני רוצה להבהיר-
הבוקסר הוא מן מכנס כזה קטן- הוא מכסה יותר מהתחתון שהוא רגיל...
נכון שאין סיכוי להריון?
האם לקחת פוסטינור?
חשוב לי להדגיש שהוא לא גמר ככה
הוא רק עבר בקצה של מכנס הבוקסר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסויה שלום
מירב שרון28/11/2010היית עם בגדים וגם היית במחזור, אין חשש להריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה ..חסוי28/11/2010
אני זקוק לפתרון של גמירה מהירה אם אפשר הצעות איך אפשר לשפר את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון28/11/2010האם זה קורה באוננות ו/או בסקס? ככה או אחרת אתה יכול להיעזר בתרגילים שנקראים התחל-הפסק, תחפש אותם בגוגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעם ראשונהגיל28/11/2010
שלום לכם ביום שישי קיימתי לראשונה יחסי מין עם חברתי בת 19 היא הייתה בתולה וירד דיי הרבה דם כמות ממש נדיבה שהכתימה את כל המצעים הבנתי שזה מהקרום שנקרע אבל שנפגשנו במוצאש שוב נסינו לקיים יחסים ואחרי חדירה ממש קצרה שוב התחיל לרדת דם האם זה הגיוני?? ומה אפשר לעשות על מנת למנוע זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגיל שלום
מירב שרון28/11/2010יתכן מאוד שגם בפעם השנייה זה עדיין היה הקרום. הקרום זה בעצם כמו שריר בצורה של טבעת שמתרחב ונמחק לגמרי רק אחרי הלידה. מעבר לקטע הזה, האם היא סבלה מכאבים בעת קיום יחסי מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
גיל28/11/2010כן מאוד כאב לה שהכנסתי אותו היא ביקשה שאוציא אותו כי היא לא עומדת בכאב והיום היא דיברה איתי ואמרה שממש כואב לה שמה אציין שירד דם בכמות מאוד נדיבה.. לפי מה שהיא אמרה לי מחר בבוקר יש לה תור למרפאה בצבא..
אבל אשמח לקבל חוות דעת ממך מה זה יכול להיות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון04/12/2010אני מניחה שזה כמו שכבר כתבתי אך אין ספק שכדאי שתגיע בדיקה גינקולוגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
גיל05/12/2010היא קבעה תור לבדיקה ליום שלישי אבל רציתי לדעת למה יש צורך לערוך בדיקה לא נעשה שום דבר חריג..
ואגב רציתי לדעת מה אפשר לעשות על מנת לאפשר חדירה מכיוון שאנחנו ממש נאבקים בלבצע אותה החור שמה נורא נורא נורא קטן ואם אני מכניס בכח הקונדום פשוט נקרע נסיתי להשתמש בחומרי סיכה היא גם הייתה רטובה ברמה מאוד גבוה וזה עדיין בקושי נכנס..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון06/12/2010מה שבטוח חשוב שזה לא יהיה בכוח. אפשר להחדיר בתור התחלה אצבע אחת, אח"כ 2 עד גודל היקף הפין. מומלץ שהיא תעשה את זה עם עצמה בתור התחלה. כל מי שמתחילה את "הקריירה המינית" שלה מומלץ שתעבור בדיקה גינקולוגית לפניכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימן על איבר המיןבן 1828/11/2010
שלום, אני בן 18.
בזמן האחרון לאחר קיום יחסי מין עם קונדום שמתי לב שיש מסביב לאיבר המין שלי סימן אדום קצת צורב שנוגעים אבל זה עובר יחסית מהר, בד"כ זה אף פעם לא קרה ואני לא אלרגי ללטקס ולא היה לי מקרה עוד של שפשוף או משהו בסגנון?
מה זה אומר אני צריך קונדום במידה גדולה יותר?
אשמח לעזרתכם, תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה קורה....
שלום28/11/2010זה קורה אחרי זמן ארוך שלא מקיימים יחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל
בן1828/11/2010זה לא נגרם מזה כי קיום יחסי המין הוא די באופן קבוע ולא הייתה איזשהי הפסקה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון28/11/2010יתכן שאתה צריך קונדום יותר גדול, האם זה לוחץ לך? אם כן, תנסה מידה יותר גדולה ותראה איך זה משפיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן זה מעט לוחץ
בן1828/11/2010כן זה מעט לוחץ, אבל אם אני צריך מידה גדולה יותר איפה ניתן להשיג ממה שראיתי בסופר פארם אין את זה, תודה על העזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהליאור 1728/11/2010
אף פעם לא עשיתי ביד אבל היו פעמים שייצאו קרי לילה... האם זה יפריע לקיום יחסי מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון28/11/2010קרי לילה זה טבעי ונורמלי ולא מזיק בשום צורה, אותו כנ"ל לגבי אוננות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך עזרה - 17אלמוני27/11/2010
שלום אני וחברה שלי קיימנו יחסי מין בפעם הראשונה (17) ויש לנו בעיה הקונדום לא יושב לי טוב על איבר המין וכל פעם צריך לסדר אותו וגם הזקפה יורדת לי בגלל הקונדום.
ניסיתי פעם אחת להחדיר בלי וזה היה מעולה, חשבנו אולי שהיא תתחיל לקחת גלולות ורציתי לשאול איך זה עובד כל העניין הזה של הגלולות למניעת הריון כדי שנוכל קיים יחסים בלי קונדום.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך עזרה - 17 - תגובה
דניאלה פרייפלד27/11/2010כל הכבוד על האחריות!
לגבי קונדום ..יש יותר מחברה אחת ,אז תנסה חברה שונה ותראה עם זה מתלבש עליך יותר טוב.
לגבי גלולות או אמצעי אחר, כדאי להסתכל באיטרנט על האפשרויות השונות ולבא מוכנים עם שאלות לגנקולוג/ית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עוד שאלה
אלמוני28/11/2010עוד שאלה לגביי הגלולות, יש איזה שהם תופעות לוואי? זה יכול להשפיע על משהו? אני לא רוצה שהיא תיקח סיכון רק בשביל הסקס.
ובקשר לקונדום זה לא נראה לי בגלל החברה, נסיתי כמה סוגים של קונדומים, כנראה בגלל שהוא לא יושב טוב בגלל שהוא לא עבה מספיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עוד שאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד29/11/2010לכול תרופה יש תופעות לוואי אך זה לא מחייב שהן יופיעו אצלה....
ולכן כדאי לגשת לרופא עם שאלות מסודרות...
שוב לגבי הקונדום תמשיך לנסות עד שתמצא אחד שמתאים אולי תשנה את הגודל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאור27/11/2010
קימתי לפני שנתיים . במשך שנה מין אנאלי ללא קונדום עם פרטנרית קבועה." שלא שכבה עם אף גבר אחר חוץ ממני" .וגם לפני הקשר איתי היא לא שכבה עם אף גבר. אני גם לא שכבתי עם אף אישה אחרת . עקב קריאה באינטרנט בנושא מחלות מין ניכנסתי לפחד שאולי יש לי מחלת מין ." ומאז אני לא מצליח לישון אפילו בלילה ". האם במקרה שלי יש מצב שאולי נדבקתי במחלת מין ? האם במצב שמקיימים מין אנאלי ללא קונדום עם פרטנרית קבועה אפשר לידבק במחלת מין ?תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון28/11/2010אם שניכם הייתם הראשונים אחד של השני אז אין לך ממה לחשוש לגבי מחלות מין, למה התחלת עכשיו פתאום להיכנס ל"סרטים" בנדון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אור29/11/2010כי קראתי שיש חיידקים באזור הרקטום. "ואם מקימים מין אנאלי ללא קונדום זה מסוכן". למרות שעברו שנתיים מאז קיום יחסי מין האנאלי. עדיין יש לי חשש. שאולי יש לי מחלת מין. ויש לי חלילה איזה חיידק בגוף כתוצאה מכך.. כי אני גם חששתי שיש לי זיהום כתוצאה מאותם יחסים. "אבל אם את אומרת שאין לי מה לחשוש אז אני רגוע " לפי מה שכתבת גם הבנתי. שאם מדובר בבת זוג קבועה. לא אמור להיות חשש... תודה רבה על עזרתכם {אחרי התשובה שנתת לי אני כבר לא דואג }
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אביאור27/11/2010
אני בן 17. ואני נותן מכות לאיבר מין תוך כדי אוננות. ונהיה לי אדום. זה לא מפריע לי . זה עושה לי כיף ." השאלה שלי". האם זה מזיק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי - תגובה
דניאלה פרייפלד27/11/2010זה יכול להזיק לך,שתהיה מעונין בקשר..אם זה הדרך היחידה שאתה נהנה בו...
עוד דבר, זה די קיצוני...מה יקרה שזה לא ישפיע ,מה תעשה?
הייתי מציע לך להפסיק בהדרגה...ונסות להתגרות ולהינות בדרכים פחות "אלימים לגוף"
וכן מכה קשה מדי פעם ..אולי תזיק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)